PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Good old days make perfect new ones.. (Senri)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Roselle
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Beamy
Posts : 136
Points : 19
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur en Donker
Klas: Master Savador
Partner: Do you want to burn your hands?

BerichtOnderwerp: Good old days make perfect new ones.. (Senri)   do sep 24, 2015 10:06 pm

Het was een prachtige nazomerag. Een waterig zonnetje scheen zijn prachtige stralen op het terrein van Starshine Acedemy, veel jongeren waren naar buiten gegaan om wat van het bijzonder mooie weer te kunnen genieten. Het was een bijna wolkeloze dag, dus was er weinig schaduw, tenzij iemand onder een boom probeerde te schuilen. Roselle had vluchtige passen naar buiten gezet en was al neuriënd richting het grasveld gelopen. Ze was in een supergoede stemming, vredig en kalm. Geen onrust in haar lichaam en kon eindelijk eens genieten. Ook al deed het weer haar aan Razen denken, het zorgde er niet voor dat ze minder genoot. Het was nu eenmaal een prettige temperatuur en het meisje was er zeker van dat ook haar draakje in een buitengewoon goede stemming zou verkeren. Ontspannen vervolgde ze wat vrijer neuriënd de weg naar de stallen. Daat in de buurt was Cynder zijn favoriete schuilplek. Het kleine diertje verzon altijd wel nieuwe dingen om het zijn baasje wat moeilijker te maken. Enkel met dit soort weer liet hij zich veel makkelijker rondcommanderen. Zodra het diertje haar zag vloog het op en buiten haar bereik. Voor het eerst sinds tijden moest ze er hard om lachen. Zo'n jong dier maakte vaak veel goed. Als ze dingen niet te somber in zag.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Senri
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Squid
Posts : 22
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Erd
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Good old days make perfect new ones.. (Senri)   vr sep 25, 2015 9:28 pm

Senri had al snel een plekje gevonden waar hij op zijn gemak een boek kon lezen zonder dat hij gestoord werd door rumoerige leerlingen: de stallen. Voor zover hij wist kwamen er niet zo heel veel leerlingen en hij kon makkelijk op een blaadje in de lerarenkamer spieken wanneer er lessen geplant waren waarvoor ze de stallen nodig hadden. Het was er misschien vies en het stonk er een beetje, maar daar trok de man zich eerlijk gezegd niet veel van aan. In het begin had hij zijn neus wel opgetrokken toen de geur hem tegemoet was gekomen, maar hij was er vrij snel aan gewend geraakt. Hij had zich ergens helemaal achterin de stallen op een strobaal gezet en had zijn boek open geslagen terwijl de klassieke muziek zoals altijd in zijn oren galmde. Het feit dat zijn broek en jasje vuil werden, kon hem weinig schelen. Hij had genoeg kleding bij om aan te trekken terwijl de rest uitgewassen werd en desnoods ging hij nieuwe spullen kopen. Het had zo zijn voordelen om bij een rijke familie te horen, maar ook zeker evenveel nadelen.

De stagiaire muziek was net klaar met bladzijde twee van zijn boek toen luid gelach zijn muziek verstoorde. Iets of wat geïrriteerd keek hij op van zijn boek en liet zijn blik in de richting van het geluid glijden. ”Kan het wat stiller… alsjeblieft?” Dacht hij een plekje gevonden te hebben waar hij op zijn gemak was, kwam er toch een leerling zijn rust verstoren, fijn. Wel, hij zou er waarschijnlijk aan moeten gaan wennen nu hij zich op een school bevond. Er zouden waarschijnlijk heel weinig momenten zijn waarop hij volledig alleen zou zijn. Daar had hij aan gedacht toen hij zich inschreef voor de opleiding, maar hij had niet gedacht dat het dag 1 al zou gebeuren. Langzaam gleden zijn blauwkleurige ogen terug naar zijn boek terwijl hij een poging deed om het lezen terug te hervatten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Good old days make perfect new ones.. (Senri)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Good .. Morning [~Foxsong]
» ∆ Go make yourself some friends or you'll be lonely. [Verwonden]
» [OPEN] i'm gonna make it through this year if it kills me
» Ghehe voor iedereen die mevrouw famous/perfect zelf wilt spreken ghehe
» 111 questions =DD

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Grass Field :: Stables-