PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Aiyana Ruthbeck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiyana
-
-
avatar

PROFILERecruit
Posts : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur / Aarde
Klas: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Aiyana Ruthbeck   di sep 01 2015, 23:59Magical PIDRAZ0406AR2A
RoepnaamAiyana
Volledige naamAiyana F. Ruthbeck
GeslachtVrouwelijk
Leeftijd18 jaar
Geboorte6 april
SterrenbeeldRam
MagieVuur/Aarde
Aarde + vuurmagma / lava
Vuur + aardeas / kool
LichaamsbouwSlank + lenig
Lengte165 cm
Gewicht62 kg
HaarkleurPaars
HaarstijlStijl haar
HaarlengteTot schouderbladen
OogkleurBruin
ExtraOranje kruisje in haar linker oor
AngstAquafobia
Medische beperkingErnstig bijziend
PersoonlijkheidAiyana is een persoon die recht voor haar raap is. Als er een doel is, zal alles moeten stoppen om dat doel te kunnen bereiken. Ze is recht door zee en kan daarom al snel verveeld raken als iets te makkelijk is. Ze wil uitdaging wanneer er iets moet gebeuren. Ze is een dapper persoon, maar heeft door haar verleden kans dat deze dappere houding haar valkuil wordt. Dan kan het omgaan in roekeloos en impulsief gedrag. Achter deze vrolijke, impuslieve en enthausiaste meid gaat ook een rustige zijde schuil. Aiyana is erg gelovig opgevoed en kan daarom niet goed tegen vloeken. Ze gelooft in het bestaan van de god Nepa. Als Nepaal is ze daarom erg overtuigd dat alles wat een leven heeft geëerd moet worden als het sterft. Dit zal vaak door een klein gebedje zijn voor, tijdens of al na het doden er van. Ze is dankbaar met wat ze heeft en krijgt en zal niet snel gierig zijn.
LikesAvontuur, mensen die zichzelf zijn, verdraagzaamheid, rust op zijn tijd, thee.
DislikesVloeken, gulzigheid, ongemanierde personen.
Partner-
Goede vrienden-
Vrienden-
Contacten-
Irritatie-
Haat-
Aiyana weet niet veel meer meer van haar eerste vijf levensjaren. Ze weet dat ze in een weeshuis is opgegroeid. Als kind werd je daar verboden om magie te gebruiken. Het was er vaak saai en ze was meer een stil en verlegen type. Op een zekere moment kwamen er twee vrouwen binnen met witte kleding en hun gezicht nagegenoeg helemaal ingepakt in stof. Deze twee waren de omslag in haar leven. Ze werd megenomen naar een groot klooster op een berg, wat vroeger een vulkaan was. Het klooster grenste aan een groot meer en desondanks haar stramien kreeg Aiyana veel vrijheid. Al snel werd duidelijk dat ze een aparte, maar zeker potentiele, combinatie had in haar magie. Aiyana werd al snel geleerd wat wel en niet mocht gedaan worden in een klooster en haar rustige aard werd al snel van nut in het bestaan als aanstormend nonnetje. Ze werd geleerd over de god Nepa, wiens verscheining erg te vergelijken is met die van een overgespierde man waarachter een vuurcirkel brand. Hij was de maker van Razen, hij was de oorzaak van de oerknal en het leefbaar maken van de planeet. Tenminste, zo werd het verteld in het Nepatisme. Nepa, was altijd een voorbeeld en krachtbron geweest voor Aiyana tot haar achtiende. Op haar vijftiende kwam er een vreemde vrouw voor haar in het klooster. Ze moest haar verzorgen, omdat ze immers gewond was geraakt door een beet van een vuurhound in de bossen nabij. Bij het verzorgen van de wond kwam ze er achter dat ze Annabeth Ruthbeck heette. Ze vertelde dat ze de ogen had die avontuur zochtten en stiekem had ze wel gehoopt op iets meer dan dit leventje in het klooster. Na wat moeizame vooruitgangen in het overtuigen van haar moederlijke zuster Lisanè, kreeg ze het toch voor elkaar om naar buiten te mogen gaan met Annabeth. Enkel op de voorwaarde dat ze binnen een zone van vijf kilometer bleven van het klooster.
Annabeth had haar een half jaar afgebuild op haar uithoudingsvermogen, magievoorraad en had haar getraind op de voorhand. Na dat half jaar was haar energie enigzins boven het gemiddelde van een zestienjarige. Annabeth besloot om haar spreuken te gaan leren en haar te leren deze spreuken op zekere hoogte te combineren. Na twee jaar intensief trainen had Annabeth zodanig getraind met Aiyana dat ze twee nieuwe unieke elementen kon toepassen. Ze kon lava creëeren en as dusdanig samenpersen dat ze voorwerpen kon maken van ijzersterk kool. Het kostte haar echter redelijk wat energie en ze zal nog veel moeten trainen, mocht ze een gevecht volledig op een van deze elementen kunnen uitvechten. Op haar achtiende jaar besloten de nonnen dat het tijd was dat ze de wereld buiten het klooster ging ontdekken. Aiyana was niet bekend met de term ‘man’ naast de uitspraken van de nonnen er over. Het was een en al vrouwen die binnen het werk deden en mannen kwamen zelden over de vloer, noch wist Aiyana wanneer deze kwamen. Aiyana zal snel leren dat de wereld meer te bieden heeft naast bidden, eten verzamelen en schoonmaken. Een wereld vol avontuur, liefde, romantiek en wie weet wat nog meer. Haar eerste stop was educatie, vanwaar ze ingeschreven was bij StarShine Academy. Haar eerste avontuur, school.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Aiyana Ruthbeck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-