PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Thaddeus Alvar Eadwylf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Thaddeus
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Nona
Posts : 24
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde x Woud
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Thaddeus Alvar Eadwylf   di sep 01 2015, 21:40

Naam: Thaddeus Alvar Eadwylf
Roepnaam: T(h)ad
Leeftijd: 16
Magie: Aarde x Woud

Uiterlijk:
Een lange gast met stevige biceps en een hoekig gezicht. Het eelt op zijn handen is ruw, net als zijn aanrakingen. Thaddeus scheert zich regelmatig, anders krijgt hij algauw een prikkelige stoppelbaard. Zijn haren zijn zwart en zijn ogen zijn blauwgrijs als een modderige regenpoel. Zijn spiermassa is behoorlijk indrukwekkend en met zijn warrige kapsel en lichtgebruinde huid vormt hij een typische bad-boy qua uiterlijk. Zijn kleding is of oud, goedkoop en afgetrapt of van een of ander duur merk dat hij in de winkels gejat heeft. Hij heeft een voorkeur voor sportief, maar ook overhemden staan hem erg goed.

Innerlijk:
Tad is een pestkop, hij is heel goed in het aanvoelen van zwaktes en hakt daar genadeloos op in. Zowel fysiek als mentaal maakt hij zijn slachtoffers het leven zuur. Onzekere mensen duwt hij met zijn zelfvertrouwen en ego zo omver. Hij is een goede vechter met een kort lontje. Hij komt uit een arm gezin met meer familieleden dan bedden, waardoor hij altijd voor zichzelf heeft moeten zorgen. Tad is dan ook niet graag afhankelijk van anderen. Voor zijn armoede schaamt hij zich en het is ook een gevoelig punt, waar hij erg gauw kwaad om kan worden. Sowieso heeft hij weinig zelfbeheersing en krijgt hij gauw een rode waas voor zijn ogen, waarbij hij niet helder meer nadenkt.
Tad is door zijn oudere broers jarenlang gekleineerd en geteisterd, hij trok als eenling altijd aan het kortste eind. Sinds hij een groeispurt heeft doorgemaakt en met boksen is begonnen is zijn weerstand enorm toegenomen en is hij eigenlijk heel snel geworden wat zijn broers jarenlang voor hem waren: een nachtmerrie voor zwakkeren.
Toch is dat niet alles wat hij is. Tad is niet de meest intelligente jongen, maar hij is wel gemotiveerd om zijn diploma te halen. Hij is goed in praktisch bezig zijn en doelgericht denken. Rotsen bewerken tot nuttige structuren of het groeien van planten zit hem redelijk in de vingers, dat gaat gewoon vanzelf. Ook kan Tad met dieren praten, bij voorkeur honden of paarden. . Echt leren 'leren' heeft hij echter nooit gedaan, waardoor feiten als zand door een zeef wegzakken en vergeten worden, als hij zichzelf er al toe aan kan zetten het boek te openen. Een praktisch beroep zit er dus meer in voor hem.

Knappe meisjes vind hij zeker interessant, al kan hij zich ook even snel aan hen irriteren en schuwt hij het ook niet om meisjes belachelijk te maken als ze hem negeren. Thaddeus is nog maagd, maar dat laat hij niet graag blijken. Met zijn stoere praat schrikt hij veel meiden af, maar er zijn er ook genoeg die het wel aantrekkelijk vinden wanneer een man de leiding neemt. Tad is daarin erg ouderwets, mannen vragen vrouwen uit, maar ook wel weer naïef, als je het zo kan noemen. Een date waarin de man betaalt betekent immers dat het meisje moet blijven slapen, of ze is een enorme bitch.
Thaddeus is stiekem best artistiek. Met zijn aardmagie maakt hij aardig mooie beeldjes en ook heeft hij een goed oog voor bloemschikken en compositie. Zijn grote handen zijn echter te grof voor fijne motorische handelingen zoals portretten.
Als laatste ding rookt hij, zonder het echt lekker te vinden, in het bijzijn van zijn vrienden. Dit omdat hij het idee heeft dat het er bij hoort, en omdat hij nu de nicotine rush nodig heeft. Hij kan het eigenlijk niet betalen, dus jat hij vaak pakjes uit de supermarkt of 'leent' hij het.

Geschiedenis:
Zoals al gezegd is Thaddeus in een arm gezin opgegroeid. Ze woonden op een dor stukje land, waar nauwelijks iets groeide. Zijn vader runde een slachterij, waar voor bodemprijzen allerlei beesten werden vermoord. Dit leverde de nodige protesten van buurtbewoners op, wat ook het nageslacht van de Bianco's niet bepaald populair maakte op school. David was altijd al een herrieschopper en slecht in luisteren of stilzitten. Hij werd op school vaak in elkaar geslagen door oudere jongens die hij had beledigd, maar schopte zelf net zo goed klasgenootjes. Hierdoor kwam hij vaak in de problemen, deels omdat hij te dom was om stiekem te doen, deels omdat hij koppig weigerde om zijn eigen belagers te verraden.
Zijn moeder was een lui wicht, dat weigerde te werken en aan één stuk door rookte en dronk. Zijn vader was ruw en ouderwets, een ferme gelover in lijfstraffen. En zoals al gezegd, waren ook zijn broers en zussen niet het ideale gezelschap. Het was vechten om te overleven, je eten werd zo voor je neus weg gegrepen. Bij gebrek aan speelgoed vermaakten zijn oudere broers zich met het treiteren van Thaddeus; die Thaddeus had slechts één plek waar hij tot rust kon komen: Bij zijn oma. Daar leerde hij pottenbakken en begon ook langzaamaan zijn magie zich te ontwikkelen. Toen zijn oma overleed heeft hij haar oude hond opgevangen en met zijn weinige middelen verzorgd. Hij nam een bijbaantje bij een paardenfokkerij en merkte dat hij de dieren beter begreep dan wie dan ook.
Op de middelbare school bleef het veel van hetzelfde. Hij werd sterker, maar ook slimmer. De jongen bleek een talent te hebben voor beeldhouwen en ook zijn aardmagie was op bovengemiddeld niveau. Thaddeus ontdekte vechtsporten en werd een leider in zijn klas, die iedereen ruw onderdrukte. Toch had hij ook goede kanten, zo was er een docente die wist hoe ze hem aan moest pakken, waarmee hij samen zijn woudmagie verfijnde en ook meer leerde over zijn instinctieve talent om met dieren te communiceren. Een paar maanden geleden heeft diezelfde docente uit medelijden een beurs voor hem aangevraagd, waarmee hij net onderwijs op Starshine Academy kan betalen. Nu Thaddeus van huis is heeft hij veel meer rust om te oefenen met magie, maar nu zijn broers totaal uit beeld zijn verdwenen is Thaddeus nauwelijks meer onder controle te houden. Hij is dankbaar voor de kans om op Starshine Academy een goed diploma te halen, maar walgt van het feit dat hij nu dus afhankelijk is van rijke snobben die hem geld geven. Thaddeus steelt liever een shirt, dan dat hij een extra basisbeurs voor levensonderhoud aanvraagt, waardoor hij er vaak nogal sloeberig uitziet. Maar spot daar maar niet mee, als je geen problemen wilt..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Thaddeus Alvar Eadwylf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-