PortalIndexThe Hidden Kingdoms HpD5UwnThe Hidden Kingdoms 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 The Hidden Kingdoms

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Eres
...
...
Miss Eres

The Hidden Kingdoms UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Linima
Posts : 3443
Points : 83
The Hidden Kingdoms UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht en Duisternis
Klas:
Partner: I remember the sun, always warm on my back. Somehow, it feels colder now.

The Hidden Kingdoms Empty
BerichtOnderwerp: The Hidden Kingdoms   The Hidden Kingdoms Icon_minitimevr aug 21 2015, 15:33

The Hidden Kingdoms 2uszblw
Fluisteringen gaan door de gangen van het kasteel. Zachte geruchten die iedereen inmiddels wel voorbij heeft horen komen. De portalen zijn geopend...||Wat zijn de Hidden Kingdoms||
Het Kovomaka universum is een plek vol van mysteries en geheimen. Vol met wezens en magie. En hoewel er elke dag meer ontdekt wordt, weten we nog lang niet alles. Eeuwen lang waren de verborgen Rijken enkel geheimen die werden doorverteld onder Legendarische Magiërs. Maar sinds de portalen monsters zijn gaan lekken wordt hun bestaan steeds duidelijker voor de buitenwereld. Elke planeet kent zijn eigen verborgen Rijk. Een plek onvindbaar voor hen die niet weten waar te zoeken. Een plek waren wezens bescherming kunnen vinden, waar beschavingen opgebouwd en in elkaar gestort zijn. Sommigen zeggen zelfs dat het de geboorteplaats is van de magie. De bron.


||De Rijken||
Net als dat er zeven planeten zijn, zijn er ook zeven verborgen Rijken die elk onder de bescherming staan van een Legendarische Magiër. Alleen deze Magiërs weten hoe ze naar hun Rijken moeten reizen en geven deze kennis enkel door aan hun opvolgers.

Shadra's verborgen Rijk: Limbo - Het Rijk der Schaduwen
Voorbij de Rode Zee en ver achter de horizon bevind zich het Rijk der Schaduwen. Een rustiek oord waar demonen in alle rust hun bestaan hebben opgebouwd nadat ze door de mens verdreven zijn eeuwen geleden.

Nova's verborgen Rijk: Utopia - Het Rijk van Licht
De plek van perfecte harmonie. Een kristallen wereld en de levensbron van Nova. Utopia leent zijn naam aan zijn paradijselijke uiterlijk. Een toevluchtsoord voor hen die op de vlucht zijn voor het duister.

Cassia's verborgen Rijk: Atlantis - Het Verzonken Rijk
Verscholen in de mysterieuze diepte van Cassia's oceanen vind men Atlantis. Een Cassiaanse mythe voor velen maar de werkelijkheid voor deze onderwaterwezens. Een geheel andere samenleving, beschermd tegen jagers en ontdekkingsreizigers. Een sereen oord en de vermoedelijke geboorteplaats van water magie.

Razens verborgen Rijk: Babylon - Het Rijk der Vuren
In Razens grootste vulkaan, verborgen onder het magma bevind zich het portaal naar Babylon. Een vurig Rijk, ooit verscheurd door oorlog. Volgens velen de geboorteplaats van dans en muziek.

Grens verborgen Rijk: Avalon - Het Rijk zonder Tijd
Verborgen tussen de stromingen van de tijd ligt Avalon, de plek waar tijd niet bestaat. Het huist elk dier en elke plant uit verleden, heden en toekomst. De Grenaanse oermens vind hier zijn thuis en beschermd de stromende levenskracht.

Erds verborgen Rijk: Mohenjo Daro - Het Verloren Rijk
Voor velen slechts bijgelovige verhalen uit de Percyanen en Gayaisen stammen over zandwezens en verborgen ruïnes. Maar dit Rijk houd vele geheimen verborgen. Robotica technieken die men op Erd nu pas uitvind hadden zij al beschikbaar. Een Rijk van vooruitgang.

Puffoons verborgen Rijk: Tikal - Het Rijk der Hemelen
Hoog boven de wolken van Puffoon, onzichtbaar vanuit elke shuttle en alleen te bereiken met gezegende vleugels, ligt Tikal. Kenmerkend zijn de vele tempels die als vingers naar de hemel wijzen. Een plaats van rust voor elk gevleugeld wezen.


||Toegang tot de Rijken||
Het is nooit toegestaan voor iemand buiten de Legendarische Magiër of diens opvolger om stap te zetten in één van de Rijken. Alhoewel.....deze Rijken kennen vele gevaren, sommigen onoplosbaar voor een Legendarische Magiër alleen. In het uiterst zeldzame geval dat een LM beslist je de eer te geven een van de Rijken te zien dan moet deze LM een pb naar een van de Admins sturen. Dan zullen de portalen zich aan je openbaren...


Dus nog even in het kort: Als jij een LM account hebt en je wilt graag iemand meenemen naar één van de Rijken dan stuur je een pb naar een admin account. Die maakt de subfora zichtbaar en maakt het mogelijk voor de gast om te posten. Dit is een tijdelijk recht. Voor vragen kun je altijd een pb sturen.

_________________

The Hidden Kingdoms XP72ZR6

Miss Eres || Jareth || Autumn
Terug naar boven Ga naar beneden
http://staracademy.forumtwilight.com
 

The Hidden Kingdoms

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Informatie-