PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Children waiting for the day they feel good

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 10:23

Children waiting for the day they feel good
Happy birthday, happy birthday
And to feel the way that every child should
Sit and listen, sit and listen


Het verbaasde hem zelf dat hij weer in de gymzaal stond. Hij was de afgelopen tijd wel eens vaker gekomen zonder dat het was doordat hij straf had en de berging op moest ruimen. Nee, hij was uit vrije wil hier en dat was iets dat waarschijnlijk meerdere mensen verbaasde. Hij kwam niet om af te vallen (dat zou een heel erg slecht idee zijn) maar gewoon omdat hij het gevoel had dat hij zou verleren wat hij geleerd had van sport als hij het niet meer deed. Ryan had hem al een beetje uitgelegd over hoe hij basket moest spelen, en kijken naar anderen die basketbal deden hielp ook aan leren hoe het moest. Kailee had zich gauw omgekleed en stond in de zaal te kijken naar de mensen die er rondhingen. Grotendeels was gewoon aan het sporten zoals je wel verwacht in een gymzaal, maar ook een heel aantal zat er gewoon lui te wezen. De jongeman liep door de zaal heen naar de berging die aan de overkant lag en kroop achter het net door. Hij walgde van de berging, hij was niet bang van spinnen maar hij vond het ook verre van aangename dieren om naar te kijken of om op zijn arm te krijgen. Gauw haalde hij een basketbal uit het rek en liep weer naar de zaal. Hoe moest het weer... Dribbelen, en dan mocht je nog drie stappen doen als je de bal in je handen hield, toch? Hij liet de bal een paar keer botsen en begon toen al dribbelend naar de ring te lopen. Zo'n drie meter voor de ring hield hij de bal in zijn handen en zette nog drie stappen. Hij duwde zich af en gooide de bal richting het net, maar natuurlijk was hij weer dom genoeg geweest om veel te hard te gooien. De bal knalde tegen het bord aan en vloog toen de andere richting uit. "Fuck", mopperde hij, deels doordat hij een steek in zijn enkel voelde toen hij weer op de grond stond en deels omdat de bal naar een meisje toegevlogen was. Hij had geen idee of de bal haar geraakt had of niet, maar zelfs als dat niet zo was kon hij wel geloven dat het schrikken was als er plots een basketbal langs je neus voorbij komt. Kai zuchtte diep en richtte zijn ogen even naar het plafond terwijl voordat hij weer in beweging kwam en naar haar toe wandelde. Hij ging voor haar staan en keek haar kort aan. "Het spijt me, gaat het?" vroeg hij haar, proberend om ook inderdaad een beetje spijt in zijn stem door te laten klinken, al lukte dat niet geweldig doordat het hem gewoon niet speet. Hij kon toch ook niet kiezen in welke richting de bal wegkaatste. De kerel bukte zich en tilde de basketbal weer op. Hij bleef er een tel naar kijken voor hij zijn ogen terug naar het meisje oprichtten.

OOC: Samantha~ Hopelijk ben je er wat mee, hij's een beetje flut :'D

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 13:20

Om eerlijk te zijn hield het bruinharige meisje niet zo van sportzalen. Ze roken naar zweet en waren vele te bedompt om echt goed in te kunnen sporten. waarom ze hier dan toch was? Nou, hier had ze attributen die ze buiten niet had. Die ze thuis ook niet had gehad, om eerlijk te zijn, en juist daarom was het wel eens fijn om ze te kunnen gebruiken. Een springtouw bijvoorbeeld. Hoewel haar ouders niet arm waren, hadden ze nooit een deftig springtouw gekocht, waardoor ze het maar moest doen met een stuk touw dat ze toevallig in haar vader's werkplaats gevonden had. Hij had het toch ooit gebruikt anders. Dit touw was echter makkelijker om in te springen. Velen zouden het kinderachtig gevonden hebben, maar het was wel degelijk zeer goed voor je spieren. Door het springen hield Samantha haar conditie zo goed als mogelijk was, en dat was ook de voornaamste reden dat ze het bleef doen. Opeens suisde er een bal vanuit het niets recht op haar af. De Cassiaanse stopte abrupt met springen en sprong opzij, waardoor de bal net langs haar vloog. ze dankte de hemel voor haar reflexen en keek naar de jongen die achter de bal kwam. Hij verontschuldigde zich, maar het leek niet helemaal oprecht. Niet dat dat iets uitmaakte. "Het is goed hoor", antwoordde Samantha, waarna ze nieuwsgierig hem even bekeek. Zijn haar was blauw en opgeschoren. Hij leek een jaar of twee ouder dan zijzelf was. Ze stopte de twee eindjes van haar springtouw in haar linkerhand en stak ondertussen haar rechterhand uit om zich voor te stellen. "Mijn naam is Samantha, by the way", zei ze vriendelijk, terwijl haar moedertaal -het Cassiaans- in haar gewone spreektaal sloop.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 16:49

Hij had even gescholden voor hij in het meisje haar richting gelopen was, hopend dat de bal haar niet geraakt had. En hopend dat ze geen drama queen was vooral. Niet dat ze midden in de zaal haar keel ging open zetten. Dat zou beschamend zijn, net alsof hij haar wat gedaan had of zo. Hij ging voor haar staan en deed zijn mond open: "Het spijt me, gaat het?" Hij wist dat het niet gemeend klonk maar hij kon zich er niet minder voor interesseren. Hij bukte en nam de basketbal terug op. "Het is goed hoor", zei ze, en Kai knikte licht opgelucht naar haar. Gelukkig. Hij zag dat ze hem bekeek, en hij probeerde zijn mondhoeken niet geïrriteerd naar onder te doen gaan hangen. Hij was al dat gekijk nu wel beu. Hij snapte niet wat er nu zo speciaal was. Om ze niet naar onder te doen hangen, haalde hij ze op naar boven zodat zijn mond glimlachte, ook al glimlachten zijn ogen niet. Zo leek het alsof het hem niet veel deed, toch? Wel, okay, hij bekeek haar ook gauw maar dan ook echt gauw, hij interesseerde zich niet echt voor het uiterlijk van mensen. Hij merkte beweging op en zag dat ze een springkoord in haar handen hield. Ze legde de uiteindes in haar ene hand en ze stak de andere uit. Oh nee, dit was zo een type. Zo een handschud type. Jakkes, hij had het niet op lichamelijk contact. Op bepaalde personen na dan, maar die waren dan ook zijn goede vrienden. "Mijn naam is Samantha, by the way", stelde ze zich voor, en hij hoorde een accent door in haar stem maar hij kon het moeilijk plaatsen. Hij was nooit echt geweldig geweest met accenten plaatsen. Hij kon enkel Puffoons herkennen. Want ja, logisch. Hij legde zijn hand in die van haar en schudde die. "Kailee, maar je mag Kai zeggen. Of ja, ik heb liever dat je Kai zegt", zei hij op zijn beurt en lachte zacht bij het laatste. Hij liet haar hand weer los. "Samantha", zei hij en keek een beetje nadenkend. "Leuke naam." Het was niet eens een leugen. Hij vond Samatha echt een leuke naam. Het kwam niet zo overdreven vaak voor, dus hij vond het speciaal en mooi. "Was je aan het springkoorden?" vroeg hij, knikkend naar het touw. Ja, duidelijk wel he, Kai, dacht hij. "Dat lijkt ook al weer eeuwen geleden dat ik dat gedaan heb." Hij wist niet eens waarom hij dat zei. Hij tikte tweemaal op de basketbal en trok zijn mondhoeken toen weer op in een glimlach. He was best vrolijk vandaag. Samantha had geluk, een vrolijke Kailee was toffer dan hem pissed hebben.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 17:57

Ze trok haar hand terug nadat hij die geschud had en glimlachte even toen hij zich voorstelde. "Oké dan, Kai", antwoordde ze, en haar lach reikte helemaal tot aan haar helderblauwe ogen. Ze veegde snel een plukje haar dat voor haar ogen viel weg en knikte langzaam toen hij zei dat haar naam mooi was. Dat zeiden er veel, als ze zich voorstelde. Ze vond het om eerlijk te zijn maar vreemd. Zoals haar doogewone jeugd, vond Samantha ook haar naam één van de allernormaalste die er waren. "Kailee is ook een mooie naam hoor", antwoordde de vierdejaars daarom ietwat tegenspruttelend. Samantha, dat was een naam die er velen hadden. Nu ja, om eerlijk te zijn kende ze niemand anders met die naam, maar het kon toch niet anders dan dat er veel meisjes waren met die naam? Kailee daarentegen, dat was een naam die je nooit zag. Doordat ze altijd al gewoon was geweest, hield ze wel van alles wat anders was, en deed ze ook de nodige moeite om anders te zijn zelf, maar ze zou altijd normaal blijven. Bij zijn opmerking over het springtouwen, of springkoorden zoals hij het noemde, keek ze weer even naar het touw in haar hand. Even haalde ze haar slanke schouders op. "Het is goed voor de conditie", antwoordde Samantha. "Ik doe het tamelijk vaak, al sinds kleins af aan" Haar aandacht werd getrokken toen hij twee keer op de bal die hij zijn hand had tikte. het was een basketbal, als ze zich niet vergiste. Met haar kin maakte ze een gebaar naar de bal, waarna het zestienjarige meisje vroeg; "Ben je aan 't basketballen?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 19:50

Ze hadden hun handen teruggetrokken na zich voorgesteld te hebben. Oh, het ging nog. Ze had niet zo'n irritante, plakkerige hand of zo. Dat bezorgde hem echt stress. Waarom wou je iemand een hand geven als ie plakkerig was, jakkes. "Oké dan, Kai", zei ze en de lach die ze op haar gezicht had zorgde ervoor dat hij plots al veel minder zin had in serieus doen. Dat viel ook op, hij lachte al wat meer. "Samantha," had hij gezegd, "Leuke naam." Ze knikte er een beetje om. "Kailee is ook een mooie naam hoor." Hij haalde zijn schouder op. "Als jij dat vindt, ik vind het te vrouwelijk klinken." Het klonk toch ook vrouwelijk. Niets voor hem. Niet dat hij zo extreem mannelijk was, maar hij had liever wat jongensachtig gehad zoals... Gerard? Frank?
"Was je aan het springkoorden?" vroeg hij, knikkend naar het touw. "Dat lijkt ook al weer eeuwen geleden dat ik dat gedaan heb." Ze haalde haar schouders een beetje op. "Het is goed voor de conditie", antwoordde Samantha. "Ik doe het tamelijk vaak, al sinds kleins af aan." Kai knikte. "Oh, okay. Cool." Hij glimlachte even. "Ik deed het vroeger ook vaak met mijn beste vriend." Ook al sprong die natuurlijk nooit mee. Ingebeelde vrienden deden niet aan sport. Kai had twee keer op de basketbal getikt en zag dat Samantha er naar knikte met haar kin. "Ben je aan 't basketballen?" Hij keek naar de bal. "Yeah. Ik probeerde toch. Iemand heeft het me laatst geleerd en ik wou het nog kunnen als ik hem de volgende keer zie", zei hij met een zachte glimlach. "Kan je basketballen?" vroeg hij. Hij hoopte er niet op maar het zou wel leuk zijn, had hij misschien iemand met wie hij kon basketten.

OOC: Beetje flut geworden.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   ma aug 10 2015, 20:23

Ze haalde bijna onmerkbaar haar schouders opnieuw op bij het antwoord van de blauwharige jongen. "Valt wel mee toch?", antwoordde hij. Kailee, zo vrouwelijk kon dat toch niet zijn? Of misschien vond ze dat gewoon omdat ze de naam nog nooit eerder gehoord had en nog steeds over de aangename vreemdheid ervan nadacht. Kon allebei. Toen hij vertelde dat hij dat ook vaak deed met zijn beste vriend gaf ze niet zo veel reactie. Nu ja, wat moest ze der ook op antwoorden? "Fijn voor je?" Dat klonk dan weer zo gemeen. Beter geen reactie dan. Springtouwen met twee was sowieso nogal onhandig. Met drie of meer ging het beter, mits je een lang genoeg koord had. Bij de vraag over de basketbal antwoordde hij bevestigend. Soort van, in ieder geval. Ze had wel al kinderen zien basketballen, op haar thuisplaneet en ook hier, maar ze had het nog nooit zelf gedaan. Daarom schudde Samantha ook haar hoofd. "Ik heb het nog nooit gedaan.", antwoordde het bruinharige meisje. Een klein glimlachje krulde zich om haar lippen. "Maar ik leer snel. Misschien kun je het me leren?", stelde ze voor. Kon nooit kwaad om het te vragen, en als hij instemde kon ze weer een vaardigheid aan haar lijstje toevoegen.

~Is okay hoor; die van mij is relatief kort geworden :')

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   di aug 11 2015, 13:07

"Was je aan het springkoorden?" vroeg hij, knikkend naar het touw. "Dat lijkt ook al weer eeuwen geleden dat ik dat gedaan heb." Ze haalde haar schouders een beetje op. "Het is goed voor de conditie", antwoordde ze. "Ik doe het tamelijk vaak, al sinds kleins af aan." Kai knikte. "Oh, okay. Cool." Hij glimlachte kort. "Ik deed het vroeger ook vaak met mijn beste vriend." Er kwam niet echt reactie op, maar dat had hij ook niet verwacht. Ze kon er ook moeilijk wat zeggen. Kai had twee keer op de basketbal getikt en zag dat Samantha er naar knikte met haar kin. "Ben je aan 't basketballen?" Hij keek naar de bal en knikte. "Yeah. Ik probeerde toch. Iemand heeft het me laatst geleerd en ik wou het nog kunnen als ik hem de volgende keer zie", zei hij. "Kan je basketballen?" vroeg hij. Ze schudde haar hoofd als antwoord. "Ik heb het nog nooit gedaan", zei ze. "Maar ik leer snel. Misschien kun je het me leren?" Kai beet even nadenkend op zijn onderlip en knikte een beetje, half onzeker. "Ja, maar ik ben zelf niet geweldig hoor", lachte hij. Hij was helemaal niet god in sport, op badminton na, maar dat was alleen omdat hij dan op het pluimpje kon meppen en zijn frustraties zo kon afreageren. Hij handigde haar de basketbal over en knikte richting de berging. "Ik ga even een tweede basketbal halen", zei hij voor hij zich omdraaide en weer door de zaal heen begon te lopen, richting de berging. Hij kroop weer achter het net door dat ervoor zorgde dat niet alle voetballen, tennisballen, basketballen en wat er verder nog allemaal bestond de berging in zouden vliegen. Kailee haalde een basketbal uit het rek en botste die op de grond om te zien dat er nog genoeg lucht in zat. Hij liep er weer mee naar Samantha en ging voor haar staan. "Oké. Je hebt het nog noit gedaan, maar wel al eens gezien, toch?" Hij wachtte even en sprak verder. "Dribbelen kan je vast wel, het is niet zo moeilijk." Hij liet de bal stuiteren tot op heuphoogte en keek haar weer aan.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   di aug 11 2015, 14:03

Hij leek niet heel zeker, maar stemde uiteindelijk toch toe. Samantha lachte even haar witte tanden bloot, maar hield het al snel weer bij haar gebruikelijke kleine glimlachje. Hij draaide zich om en liep weg om een tweede basketbal te halen. Het bruinharige meisje liep snel achter hem aan, om hem niet kwijt te raken. Kai verdween in de berging, en vanuit de plek waar ze stond zag ze nog net hoe hij achter het net kroop en daar een bal uit het rek haalde. De blauwharige jongen botste er even mee op de grond, waarschijnlijk om het te testen, en kroop toen terug naar buiten. Bij de vraag die hij stelde antwoordde ze instemmend met haar relatief hoge stem. "Inderdaad" Hij stuiterde de bal, noemde het dribbelen, en vertelde haar dat het niet heel moeilijk was. Samantha keek nieuwsgierig toe met haar blauwe ogen. Elke keer dat de bal op de grond stuiterde klonk er een harde, zingende dreun die de grond onder haar voeten wat deed trillen. Het zag er niet zo heel moeilijk uit, maar dat was meestal als je iemand anders iets zag doen. De zestienjarige scholier keek even om zich heen, op zoek naar ene plek waar ze het springtouw kon neerleggen zonder dat iemand erover zou vallen. Uiteindelijk liep ze even naar de muur en liet daar het touw vallen. Ze schudde ook de donkerblauwe vest die ze boven het nauwsluitende lichtblauwe topje aanhad uit, en liet het slordig naast het springtouw vallen. Ze was nooit zo netjes geweest. daarna wandelde ze terug naar Kailee. Ze veegde even haar handen af aan de korte sportbroek de ze aanhad af en stak toen haar bleke handen uit naar de andere bal die hij vast had. "Kan ik ook eens proberen?"

~Beetje flut, sorry :')

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   di aug 11 2015, 17:13

"Ja, maar ik ben zelf niet geweldig hoor", had hij geantwoord toen ze vroeg of hij het haar kon leren. "Ik ga even een tweede basketbal halen", zei hij. Hij draaide zic om en liep weer door de zaal heen naar de berging. Hij kroop weer achter het net door. Kailee haalde een basketbal uit het rek en botste die op de grond om te zien dat er nog genoeg lucht in zat. Hij liep er weer mee naar Samantha en ging voor haar staan. "Oké. Je hebt het nog nooit gedaan, maar wel al eens gezien, toch?" Hij wachtte even. "Inderdaad", zei ze. Hij knikte en sprak verder. "Dribbelen kan je vast wel, het is niet zo moeilijk." Hij liet de bal stuiteren tot op heuphoogte en keek haar weer aan. Hij zag dat ze rond begon te kijken. Een frons verscheen op zijn gelaat maar toen hij zag dat ze naar de muur liep om haar springkoord te droppen, verdween die frons. Hij liet de bal opnieuw op de grond botsen en wachtte tot ze haar vest ook bij het springkoord gelegd had. Hij trok zijn mondhoek op in een glimlach toen ze terugkwam. "Kan ik ook eens proberen?" vroeg ze en stak haar handen uit naar de basketbal. "Natuurlijk", zei hij en gaf haar de bal. Kai keek naar Samantha en begon ook weer met de bal te dribbelen. "Je mag niet op de bal slaan, maar je moet h'm naar de grond toe duwen", zei hij knikkend naar de basketbal. "En je moet hem ongeveer tot heuphoogte laten komen," vertelde hij, "Want als je echt een wedstrijdje doet dan is de bal zo moeilijker af te pakken en kan je h'm beter verdedigen." Opnieuw verscheen er een glimlach op zijn gezicht. "Dat zal je wel lukken, niet?"

OOC: Ook een beetje fluttt maar ik wou eerst wachten of het haar lukte of niet.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   di aug 11 2015, 20:09

Ze pakte de bal aan en keek nog even toe hoe hij het deed. Bij de uitleg van Kai knikte ze af en toe even, maar haar ogen verlieten de bal niet. Het op en neer stuiteren werkte bijna hypnotiserend.. Bij de volgende opmerking keken haar blauwe ogen echter weer op, en met haar hoofd een beetje schuin dacht ze na of ze dit als een belediging voor haar geringe hoogte - ze was immers slechts 1m65, en de meesten staken wel boven haar uit- of een compliment omdat ze ze snel leerde. Samantha besloot het als het laatste op te vatten en knikte even met een klein glimlachje om haar lippen. Daarna fronste ze haar wenkbrauwen in concentratie en liet de basketbal op de grond vallen. Hij maakte de gebruikelijke korte, zingende dreun, waarna hij weer naar boven stuiterde. Samantha duwde hem met de onderkant van haar hand terug naar de grond, zoals hij voorgedaan had, en zag hoe hij ietsje hoger terug naar boven kwam. Hij kwam nu hoger dan heuphoogte, dus in een poging om hem lager te laten stuiteren duwde ze haar hand dieper naar beneden. In de beweging had ze zich ietwat voorovergebogen, en dat bleek een vergissing te zijn. De bal kwam tamelijk krachtig omhoog, recht op haar kin. "Auw", klaagde de vierdejaars, terwijl ze met haar hand over de pijnlijke plek wreef. Blijkbaar waren ballen nog wel harder dan op het eerste gezicht leek. Ondertussen keek ze om zich heen om te zien naar waar de bal gevlogen was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   wo aug 12 2015, 18:37

Hij had haar de bal aangegeven en ze checkte h'm nog even. "Je mag niet op de bal slaan, maar je moet h'm naar de grond toe duwen", zei hij. Hij hield een half ook op Samantha, die haar ogen op de basketbal gericht hield. Hij keek maar met een half oog omdat hij bang was dat zijn basketbal weg zou schieten als hij haar aan bleef kijken, en dat zou ook er super idioot uitzien. "En je moet hem ongeveer tot heuphoogte laten komen," vertelde hij, "Want als je echt een wedstrijdje doet dan is de bal zo moeilijker af te pakken en kan je h'm beter verdedigen." Opnieuw verscheen er een glimlach op zijn gezicht. "Dat zal je wel lukken, niet?" Ze liet de basketbal op de grond stuiteren en het bekende geluid van de bal op de grond vulde de zaal, maar het werd opgenomen door het geluid van alle andere sportmaterialen. De bal begon al gauw boven haar heup uit te stuiteren, en ze probeerde de bal lager te krijgen door haar hand dichter naar de grond toe te bewegen. Daardoor boog ze voorover en Kai zag het aankomen maar voor hij haar kon helpen botste de bal omhoog tegen haar kin op. "Auw", hoorde hij uit Samantha komen, en ze wreef over haar kin. "Gaat het?" vroeg hij meteen en hield zijn basketbal stil tussen zijn handen. Hij deed een pas korter naar het meisje toe en keek een beetje bezorgd. Een basketbal tegen je kin kon zeer veel pijn doen. "Geen tanden door je lip heen of in je tong?" vroeg hij, maar dan had ze waarschijnlijk wel luider geklaagd. Een tand je lip in kon heel erg veel pijn doen, en het was ook zo bloederig. Jakkes. Hij wachtte even op antwoord maar draaide zich toen om om Samantha's bal te gaan halen. Die was weggevlogen naar een groepje andere basketballers. Kai vroeg hen om de bal, want ze hielden hem vast, en natuurlijk kreeg hij enkel een gemeen grijnsje. Een diepe zucht verliet zijn lippen. Hij wist dat hij beloofd had minder te gaan zuchten, maar de mensen rondom hem maakten het hem niet makkelijk. De blauwharige kerel keek de grootste van de basketballers aan. Hah, gelukkig was dit niet eens zo'n reus, toch groter dan Kai. Misschien een beetje groter dan Ryan, en die vond Kai al groot. "Geef me gewoon die stomme basketbal terug", beval Kai hem, en de kerel schoot in de lach. "Meisjes basketballen niet, laat je vriendinnetje gaan springkoorden." De kerel met de neuspiercing keek hem pissed an en trok de basketbal uit zijn handen. "Drop dead", siste hij en draaide weer naar Samantha toe. Hij liep op haar af en stak haar met een glimlach de bal toe. "Opnieuw, Sam", zei hij en liet zijn eigen basketbal weer de grond op gaan. Hij had onbewust haar naam afgekort, en als ze dat niet leuk vond hoorde hij het wel zeker?

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   wo aug 12 2015, 19:56

Het meisje knikte. Geen echte schade gedaan. ze bleef wel over haar kin wrijven, waar zich al snel een rode plek begon te vormen. Dat werd vast een blauwe plek later. Bij zijn vraag schudde ze haar hoofd. Het bruinharige meisje stopte met wrijven en keek waar haar bal gevlogen was. Kai was er al achter gegaan, en op een klein afstandje volgde Samantha. Die was naar een ander groepje basketballers gevlogen, bullebakken zo te zien. De blauwharige jongen deed een poging om hem terug te krijgen, maar dat leek niet goed te werken. Het waren gemeneriken, dat was duidelijk. Samantha prentte hu gezichten in haar geheugen. Als ze die gasten nog eens zou zien, wist ze dat ze er met een grote boog rond moest lopen. Pff; Hoezo, meisjes basketballen niet? Dat zou ze hen wel nog eens laten zien. Kailee trok de basketbal uit de handen van de grootste jongen, die groter was dan hem, en draaide zich toen om naar haar. Ze glimlachte terug en nam de basketbal aan. Hij zei haar om het opnieuw te doen. Haar grijns keerde terug toen hij haar Sam noemde in plaats van Samantha. "Sam, hé?", zei ze, een lag hoorbaar in haar stem. "Weetje, dat klinkt nog niet eens zo slecht" Daarna negeerde ze de bullebakken, die op de achtergrond nog steeds ten koste van haar en de zesdejaars lachten, en liet ze de basketbal opnieuw op de grond stuiteren. Dzengg, dzengg, dzengg, deed de bal steeds weer. Dit keer was ze slim genoeg om niet voorover te leunen. Hoewel ze nog een paar keer de bal liet vallen en erachteraan ging voor de bullebakken hem weer te pakken kregen, was duidelijk dat het wel een beetje beter begon te gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   do aug 13 2015, 20:16

"Gaat het?" vroeg hij meteen en hield zijn basketbal stil tussen zijn handen. Hij deed een pas korter naar het meisje toe en keek een beetje bezorgd. Een basketbal tegen je kin kon zeer veel pijn doen. "Geen tanden door je lip heen of in je tong?" Ze had blijkbaar geen schade, gelukkig. Hij had eens een keer zijn tanden in zijn lip gehad toen hij tegen een muur op gerend was. Veel bloed en pijn en paniekerige mensen. Dat was nooit een leuke combinatie, natuurlijk. Nadat hij zeker was dat Samantha niets had draaide hij zich om. Hij ging haar basketbal halen. Maar de vervelende groep naar wie de bal toe gerold was, vond dat niet zo'n leuk idee. Nadat de leider, of in ieder geval de grootste, an het groepje geen aanstalte maakte om de bal uit vrije wil te geven opende Kailee zijn mond. "Geef me gewoon die stomme basketbal terug", beval hij. De kerel schoot in de lach. "Meisjes basketballen niet, laat je vriendinnetje gaan springkoorden." Kai keek hem pissed aan en gritste de basketbal uit zijn handen "Drop dead", siste hij en draaide weer naar Samantha toe. Hij liep op haar af en stak haar met een glimlach de bal toe. "Opnieuw, Sam", zei hij en liet zijn eigen basketbal weer de grond op gaan. Ze had geglimlacht toen hij de bal aangaf, maar nu grijnsde ze zelfs. "Sam, hé?" Hij keek opzij naar haar en knikte een beetje met een lach op zijn gezicht. "Weetje, dat klinkt nog niet eens zo slecht." Ze begon weer te dribbelen met de bal, en Kai vloekte toen zijn basketbal ook wegvloog. Dan kreeg je als je je aandacht op een ander vestigde. Hij liep achter de bal aan, maar een vriendelijke kerel aan de andere kant van de zaal wierp hem de bal toe. Kai schonk hem gauw een lach en draaide zich weer naar Sam toe. Hij hield de bal stil in zijn handen en liep naar haar toe. Hij hurkte naast haar neer en leunde een beetje op de basketbal om niet op te vallen. Zitten was slecht voor je spieren als je sportte, dus gehurk zitten vond hij nog niet zo'n slecht idee, dan bleven zijn spieren opgespannen. Sam's basketbal vloog nog een paar keer weg, maar ze kon die telkens tegenhouden voor die naar de idiote groep basketballers toeging. "Het lukt je duidelijk al beter", zei hij. "Ik denk dat het je nu wel lukt om rond te lopen terwijl je dribbelt." Hij ging rechtstaan en kreunde toen zijn knie kraakte. Damn. Hij bleef even stil staan en haalde diep adem voor hij de bal weer tegen de grond begon te duwen. Hij begon langzaam te wandelen, maar al gauw nam hij een lichte looppas aan en dribbelde terwijl verder. Hij maakte een cirkeltje om Samantha heen en bleef voor haar staan. De laatste keer dat hij de bal naar de grond duwde, deed hij dat een beetje harder waardoor hij de bal tussen zijn handen kon vangen. "Nooit met de bal in je handen lopen, alleen dribbelen als je loopt," begon Kailee, "En als je eenmaal gestopt bent moet je naar iemand anders passen, of naar de ring gooien, maar daar komen we wel bij als dit je lukt." Weer glimlachte hij. "Ga uw gang, mevrouw", zei hij en hij maakte nog nét geen buiging. Soms vond hij het gewoon leuk om overdreven beleefd te doen.

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bunny
Posts : 48
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: 4de - Master Norwood
Partner: Twinkle, Twinkle, little star..

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   vr aug 14 2015, 13:07

Ze lette even niet op toen Kai's bal ook wegvloog, waarschijnlijk omdat hij zijn aandacht bij haar had en niet bij zijn bal, en er achteraan begon te rennen. deze keer kreeg een vriendelijkere gast hem blijkbaar te pakken, want al snel vloog hij opnieuw door de zaal, recht op hem af. Doordat ze niet oplette vloog haar bal opnieuw weg, terwijl haar hand nog steeds gedachteloos op en neer ging. Samantha grinnikte even en liep toen achter haar bal aanging, die nog geen twee meter verder was. Zo veel kracht zat er vast niet meer achter, als hij niet zo ver weggevlogen was. De vierdejaars bukte zich om de bal op te pakken en keerde zich toen weer naar Kailee, die al gehurkt zittend op zijn bal leunde. Hij stond op, en met een pijnlijk geluid kraakte zijn knie. Ai, dacht Sam. Dat moet pijn gedaan hebben. Bij de woorden van de zesdejaars was ze dat echter al vergeten. "Whut?", vroeg ze, fronsend. "Moet ik rondlopen met de bal? Al dribbelend?" Ohw jeej. Dat zou niet goed komen, zeker omdat het al amper lukte als ze gewoon bleef staan. Kailee deed het eens voor en dribbelde een cirkeltje om haar heen. Hij liep ook nog tamelijk snel. Sam verwachtte niet dat ze het ook ging kunnen, maar begon toch terug opnieuw te dribbelen. ze bleef eerst even staan, tot ze het ritme weer te pakken had, en zette voorzichtig een paar stapjes naar voren. Tot nu toe ging het redelijk goed, al merkte ze dat ze de bal eerder ietsje naar voren moest duwen om vooruit te raken. ze deed nog een pas, maar dit keer bleef de bal gewoon ter plaatse stuiterden en botste op haar voet. het deed niet eens zoveel pijn, maar de bal ketste wel af en vloog een compleet andere kant op. Kon ze daar weer mooi achteraan gaan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   vr aug 14 2015, 14:06

het gekraak van zijn knie betekende enkel dat hij vaker moest gaan sporten, vond hij. Dan zou het wel beter gaan. Hopelijk, hij kon natuurlijk ook zijn knie verpesten door bezig te blijven. Wel, dat zag hij dan wel weer. "Het lukt je duidelijk al beter", zei hij. "Ik denk dat het je nu wel lukt om rond te lopen terwijl je dribbelt." Hij keek Sam aan. "Whut?" vroeg ze, maar Kai lette niet zo op de vraag. Ze had hem vast wel gehoord. "Moet ik rondlopen met de bal? Al dribbelend?" Hij knikte kort als antwoord. Ja, dat moest ze, maar zo moeilijk was het echt niet. Hij had een cirkel om haar heen gedribbelt en bleef weer voor haar staan. "Nooit met de bal in je handen lopen, alleen dribbelen als je loopt," begon Kailee, "En als je eenmaal gestopt bent moet je naar iemand anders passen, of naar de ring gooien, maar daar komen we wel bij als dit je lukt." Weer glimlachte hij. "Ga uw gang, mevrouw." Ze begon weer te dribbelen en bleef eerst ter plekke dribbelen, waarschijnlijk om de bal onder controle te hebben, dacht hij. Toen dat goed ging deed ze enkele passen vooruit. Hij keek goedkeurend toe en bleef toen stilstaan, og steeds dribbelend omdat zijn uitleg van daarvoor anders niet klopte. Toen Samantha nog een pas naar voren deed ging het een beetje mis. De bal botste op haar voet en kaatste daar op af. Doordat haar voet natuurlijk niet helemaal plat was vloog de bal weg. Kailee botste zijn basketbal zo tegen de grond dat die naar Samantha toe botste en liep daarna in de richting waarin haar bal gevlogen was. Misschien had ze niet zo'n pijn aan haar voet, maar lopen als je een bal op je voet gebotst hebt kan nog steeds pijn doen. Hij liep naar de basketbal toe die nu al snelheid verloren had, maar hij had niet verwacht dat de bal tegen de muur op zou botsen. Doordat hij het niet had zien aankomen botste de bal terug van de muur tegen hem op, en het was in zijn maag. Hij pufte en leunde even tegen de muur, maar toen liep hij weer naar Samantha toe. Zij had nu zijn basketbal en hij de hare, maar dat maakte niet zo veel uit, dacht hij toch. "Zal je wel lukken", glimlachte hij haar bemoedigend toe. "Als je dat liever hebt kan ik je ook proberen te leren hoe je naar de ring moet gooien, dan kan je dribbelen straks of een andere keer verder leren?"

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Children waiting for the day they feel good   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Children waiting for the day they feel good

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» I feel locked up, not freed
» Good .. Morning [~Foxsong]
» Waiting For Ya . Honeyfur
» Feel the rhythm of life~
» I Feel Lost..

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-