PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Breakfast time! [&Legend]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tilorcian Florintia
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Leon
Posts : 101
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Hybrid, Wood x Air.
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Breakfast time! [&Legend]   ma jul 20 2015, 13:11

Tilorcian werd wakker in het stro van de stallen als zijn zakhorloge negen uur 's ochtends sloeg. Hij had de nacht hiervoor blijkbaar veelste hard gewerkt en viel nokkie-tokkie in het stro van vermoeidheid. Even keek 'ie om zich heen, heel de stal was poepvrij. Hij had enig zins goed werk verricht. Tilo stond op en pakte een borstel om het stro van zijn kleren af te schrobben. Hij was eigenlijk best rustig, maar dat is hij altijd al geweest. Tilorcian keek richting de deur, als hij controleerde of er geen dier was ontsnapt. Gelukkig voor hem was er niks aan de hand. Hij stapte de stallen uit en liep naar het kasteel. Hij liep langs een fijn grasveld, vol met mooie bloemen, leuke struikgewassen en veel insecten dien rond hem heen zoemde. Echt een zomerse dag.

Eenmaal aangekomen nam hij de de kleine trap naar de eerste verdieping, als hij de grote zaal binnen kwam. Tilo liet zich blik rusten op alle leerlingen die zaten te eten, maar ging vervolgens maar bij de leerlingen zitten, en niet bij een aparte tafel voor stagiaires. Hij keek even op naar een leerling die naar hem fronste. Tilorcian herkende hem, en glimlachte eventjes. "Hi Legend, hoe gaat het?" zei hij en nam maar een stuk warm stokbrood met kaas erop. Hij keek even om zich heen, wat een leuk gezicht was dit toch. Iedereen aan een enorme tafel om te socialiseren met andere magicans. Alle docenten hadden enkel veel luxer eten, maar dit was goed genoeg voor Tilo.

OOC: Voor Ez/Legend^^ Had niet zoveel inspi, maar hoop dat dit goed is om er wat uit te halen ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Breakfast time! [&Legend]   ma jul 20 2015, 16:17

Negen uur was niet echt een vroeg uur om op te staan, eerder wat aan de late kant, en dat besefte Legend ook toen hij zijn ogen opende en een blik op de klok wierp. Negen uur was zeker aan de late kant als hij nog ontbijt wou eten voor hij tot de middag moest wachten. De jongen gooide zijn deken van zich af en trok zijn pyjama uit. Hij wierp die gewoon op zijn bed. Hij kon niet erg goed tegen rommel, dus dat ruimde hij later wel op. Zo snel als hij kon zorgde hij ervoor dat hij aangekleed was. Terwijl hij zijn kamer uitliep besefte hij dat het best grappig was dat sommige al buiten geweest waren, misschien al gesport hadden terwijl hij in zijn bed lag. De jongen met het bruinzwarte haar wandelde verder en probeerde zo snel mogelijk bij de zaal te komen.

Toen hij alle gangen die hij door moest door was duwde hij de deur naar de grote zaal open. Hij keek rond en zag dat hij nog op tijd was, er was nog eten genoeg. Hij verzamelde zich wat brood en beleg voor er op en keek rond of hij een tafel vond. Hij was niet bijzonder sociaal aangelegd en zat liever in zijn eentje, en hij was ook blij toen hij een plaats aan de tafel zag waar hij redelijk rustig zat. Hij ging er zitten en begon te eten, maar al gauw keek hij op en fronste. De man die erbij was komen zitten, hoorde normaal aan een stagairestafel te zitten, dacht hij. "Hi Legend, hoe gaat het?" vroeg Tilorcian. De frons verdween van zijn voorhoofd. "Goed, Tilorcian, euhm, meneer", zei hij en lachte even ongemakkelijk. Hij wist nooit goed of hij een stagair bij zijn/haar naam mocht aan spreken of meneer/mevrouw moest zeggen. Hij keek naar wat de jongeman als eten had voor hij van zijn eigen brood een hap nam. "Met u?" vroeg hij. De man was vast amper ouder dan Legend, maar toch sprak hij hem aan met u om zeker te zijn dat hij niet als onbeleefd gezien werd. Hij blies een lok voor zijn ogen uit en keek naar de man met het groen haar. "Is het een mooie dag vandaag?" vroeg hij toen, met een glimlach. Hij durfde te wedden dat Tilo al buiten geweest was die dag, dus hij vond het wel een logische vraag.

OOC: Ik kon er genoeg mee hoor c:

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Breakfast time! [&Legend]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» This time I'm nog leaving without you
» [Training Session] It's time to learn, my dear Apprentice.
» Now the time has come to learn..
» Boets.. Come to me for the last time. The last song! The last part.
» Its time to train ~Anaïs~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Great Hall-