PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Cyril "Lou" Darling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cyril
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Vincent
Posts : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Cyril "Lou" Darling   zo jul 12 2015, 23:59

ALGEMEEN --
Naam: Cyril Darling
Alias: Lou
Leeftijd: 17 jaar
Verjaardag: 5 november
Geboorteplaats: Een ''goede wijk'' geïsoleerd van "de slechte wijken" in Erd.
Familie: Ouders die bij elkaar zijn plus twee oudere broers die succesvoller zijn, wat hij vaak gebruikt als excuus voor zijn stress.
Moedertaal: Engels en Mexicaans-Spaans
Geloof, politiek, seksuele orientatie en filosofie in één: Que sera, sera.
Dierlijke vorm: Vijfstreepschorpioen


UITERLIJK --
Lengte: 1m78
Gewicht: 60 kg
Bouw: Eerder mager dan gespierd maar niet beangstigend zo, hij heeft een redelijk androgyn maar hoekig lichaam.
Omschrijving huid en gezicht: Egaal en goudbruin. Hij heeft een licht hartvormig gezicht met grote, zeegroene ogen. Zijn wimpers zijn heel erg lang en hij kan makkelijk jonger geschat worden.
Omschrijving haar: Sinaassappelrode lokken, ''het heet slag, het zijn geen krullen'', doet aanschouwers vermoeden dat het niet zijn echte haarkleur is.


INNERLIJK --
MBTI: ESTP
Cyril lijkt enigszins vervreemd van de realiteit in hoe lichthartig hij doet over vrijwel alles. Hij is het tegenovergestelde van productief en hij excuseert zich daarvoor met zijn gezondheid. Als je hem daar naar vraagt, laat hij weinig los waar je werkelijk iets mee kunt. Hij noemt misschien een drie letter afkorting wat moet staan voor een afwijking en daar moet je het mee doen. Vrijwel iedereen kan het gevoel krijgen Cyril niet te kunnen vertrouwen vanwege zijn afschuwelijke onverantwoordelijkheid.
Tegelijkertijd is hij creatief, vindingrijk en leeft hij precies in het moment. Hij heeft kinderlijke interesses zoals op zichzelf tekenen met glitterpennen en het verzamelen van kitscherige sleutelhangers om erg te vloeken bij zijn truien. Het is niet ongebruikelijk dat hij zich verkleed als een meisje wanneer hij daar zin in heeft en hij kan het prima hebben met zijn bouw en vrouwelijk gezicht. Hij is voornamelijk artistiek aangelegd maar hij redt zich prima op elk vak, maar niet door hard te werken. Hoewel hij het soort persoon is dat ''beter'' af is met mensen om zich heen, zondert hij zich heel vaak af nadat hij aanneemt dat als mensen hem zouden willen spreken, ze dat wel zouden doen. Waar hij gesloten is over zichzelf, staat hij open voor alles en iedereen anders. De keerzijde is wel dat dit hem redelijk makkelijk te beïnvloeden maakt--in verkeerde handen gaat het mogelijk slechter met hem dan wanneer hij alleen is.

VERLEDEN --
De Darlings hebben hun eigen buitenproportioneel upper middle class bestaan verdient, al zeggen ze het zelf. Het is een familie van 'golden boys', de oudste is de captain van de roervereniging aan de universiteit waar hij studeert en de middelste onderzoekt mogelijkheden tot het generen van energie uit de donkere materie afkomstig van donkere magie. Er is tijd over voor de moeder om liefdadigheidsbanketten te organiseren wanneer de vader de kost in huis brengt en zo is het ook bij de buren en bij de familie die daarnaast woont, de Rutherfords? Zulke aardige mensen.
Iedereen let op elkaar binnen het hek van deze welgestelde buurt maar niemand geeft om elkaar.
Spoiler:
 

AFBEELDINGEN --
Faceclaim:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Cyril "Lou" Darling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-