PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Nothin' happened the way it was supposed to happen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 11:21

Hij liep met het stuk tussen zijn pols en de palm van zijn hand tegen zijn voorhoofd gedrukt door de gangen, begeleid door een jongeman die tegen anderen riep dat ze aan de kant moesten gaan. Dit was precies de reden dat hij een hekel had aan naar Oak's Field gaan. Hij haatte dat er iedere keer wel iets misging. Het was ongeveer rond half tien 's nachts en daar liep hij mooi, ondersteun door een kerel die net nog per ngeluk een glas tegen zijn hoofd gegooid had. Per ongeluk, allemaal goed en wel maar Legend moest nu wel voelen hoe er bloed via zijn arm naar onder droop en ophield aan de opgerolde mouw van zijn lichtgrijze pull, waar nu ook al een bruinrode vlek zich begon te vormen. De kerel voelde zich licht in zijn hoofd terwijl hij de deuren naar de ziekenzaal open duwde. De jongen die meegekomen was, was een onbekende voor Legend maar hij was wel blij dat hij meegekomen was.
Hij liep de zaal binnen en zag een zuster op zich afkomen, maar toen werd alles zwart voor zijn ogen en voelde hij zichzelf wankelen.

Hij opende zijn ogen en knipperde een paar keer langzaam. Hij keek naar zijn handen en zag dat ze proper waren. Geen bloed. Hij keek verder naar zijn mouwen en merkte dat hij een veel te grote vrouwenpull aanhad. Was die van de zuster? Zou best wel eens kunnen. Legend ging voorzichtig rechtzitten op het bed en keek opzij, waar de jongen ingedut was. Hij tikte hem tegen zijn arm waardoor hij opschrok. "Je kan gaan hoor. Bedankt", zei hij stil en glimlachte even. Hij had geen idee hoe laat het was, maar het was toch al donker buiten. De jongeman glimlachte terug, verontschuldigde zich nog een keer en verliet de zaal toen. Legend keek hem na en wou over zijn voorhoofd wrijven maar een hand hield hem tegen. De zuster had zijn pols genomen en schudde haar hoofd. "Niet aankomen." De zwartharige jongen keek even geschrokken maar knikte toen en sloeg zijn armen in de veel te lange mouwen van de pull om zich heen. Hij had een hekel aan uitgaan.

OOC: Alyssa  :smuch:

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 11:39

Een gaap verliet haar mond. Momenteel zat ze rechtop tegen het hoofdstuk van Kailee’s bed. Kailee lag naast haar te slapen. Alyssa keek opzij, wreef met haar hand door zijn blauwe haren en stond op. Ze drukte een kus op zijn wang en keek naar haar onderarm. In het zwakke maanlicht zag ze de littekentjes die achtergelaten waren door de hechtingen die eruit waren gedaan en de plek waar het glas terecht was gekomen. Ze keek verdrietig naar het litteken en beet op haar onderlip toen ze zich de vreselijke dingen herinnerde die Andrew haar had aangedaan; Het meisje stond op, kroop over Kailee heen en wilde haar voet op de grond zette. Ze zette het echter verkeerd en met een versnelde hartslag voelde ze hoe ze haar evenwicht verloor. Ze kwam hard op de grond terecht en haar onderarm belandde tegen de scherpe rand van Kailee’s bureau. Ze voelde gewoon hoe het litteken weer openging en voelde warm bloed over haar onderarm gutsen. Ze wist dat de huid onder het litteken zeer teer was en dat het makkelijk te breken was. Ze stond op en beet op haar lip toen ze naar de open wonde keek. Ze ging Kailee hier niet voor wakker maken, nam ze zich voor. En dus draaide het meisje zich om en liep naar beneden. Ze had geen idee hoe laat het was. Ongeveer een of twee uur ’s nachts. Er zou vast niemand wakker zijn en ze kon ook niks zien. Helaas bestuurde ze enkel aardemagie en watermagie, dus dit ging niet veel helpen. Ze legde haar hand op de bloedende wond en botste een aantal keer tegen een muur op totdat ze gelukkig een gang vond met brandende toortsen aan de muur. Daardoor kon ze haar weg naar de ziekenzaal beter vinden. Ze klopte op de eikenhouten deur toen ze in de ziekenzaal was. Er zaten twee figuren in de ziekenzaal. Eentje lag half op een bed en de andere stond naast hem. Het figuur naast hem bewoog zich en kwam naar haar toe. Zo te zien was het de verpleegster die ze kende en vriendelijk glimlachend liet ze haar arm zien. ‘Gevallen tegen een bureau,’ verduidelijkte ze en de zuster knikte. Ze hielp Alyssa naar een bed dat zich dicht naast het bed bevond waar de andere figuur op zat en snel rende de zuster naar de rek waar ze het verband kon vinden om het bloeden te stoppen. Alyssa, nog altijd met haar hand op haar arm, keek naar de figuur die zich naast haar bevond en in het vage donker zag ze dat het een jongen was. ‘Ook onhandig geweest?’ vroeg ze voorzichtig aan hem. Ze had schrik om met een andere jongen dan Kailee te communiceren, maar zette zich over haar angst heen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 13:41


Hij zat in stilte in de oversized pull op het bed en keek op toen er geklop klonk aan de deur. Waren er nog mensen op om dit uur? Wacht, hoe laat was het eigenlijk weer? Hij keek rond voor een klok en zag dat het half twee 's nachts was. Was hij zo lang buiten westen geweest? De verpleegster liep naar het meisje dat bij de deur stond en Legend probeerde te zien wat ze mankeerde, maar dat ging niet goed doordat hij nog wat duizelig was. Hij hoorde wel wat ze zei. Maar met wat ze zei kon hij niet weten wat ze had. Hij knipperde met zijn ogen tot hij helder zag en zag dat er een meisje naar het bed naast hem kwam. In het vage duister kon hij haar maar net onderscheiden van de achtergrond. ‘Ook onhandig geweest?’ De jongen had ondertussen zijn aandacht voor het meisje verloren en had met de lange mouwen over zijn armen zitten wrijven, maar hield daar mee op en keek haar weer aan. "Niet echt", antwoorde hij stil met een glimlachje. Hij trok zijn benen in kleermakerszit en leunde met zijn ellebogen op zijn bovenbenen nadat hij zich naar het meisje gedraaid had. Hij steunde zijn kin in zijn handen. "Je kan beter zeggen dat mijn wegduik-skills niet helemaal op en top waren." Hij probeerde naar zijn voorhoofd te kijken wat natuurlijk helemaal niet lukte. Hij keek enkel scheel naar boven waardoor hij enkel een zwarte band zag van zijn oogleden. "Ik heb een glas tegen mijn hoofd gekregen", legde hij uit en lachte ingehouden om niemand wakker te krijgen. Hij zag dat ze haar hand op haar arm had. "Wat heb jij gedaan, buiten onhandig zijn? Want met onhandig zijn ga je niet altijd een wonde verkrijgen." Hij liet zijn benen nu van het bed af hangen en zette zijn handen naast zich neer. Hij stootte met zijn voet één van zijn schoenen om en keek er naar voor hij zijn ogen weer oprichtte naar het meisje. De verpleegster kwam nu ook terug aangelopen met verband om het meisje te verzorgen. Legend wist dat het nooit echt leuk was om behandeld te worden dus besloot hij haar zou bezig houden terwijl de zuster bezig was. "Ik heet Legend", stelde hij zichzelf voor met zijn vriendelijke glimlach. "En jij?" Hij wreef één van zijn korte lokken uit zijn gezicht, één die dus meer rood dan zwartbruin was en haalde moe een hand door zijn ogen. Zeventien maar af en toe net zo kinderachtig als een kleuter en andere momenten net zo volwassen als z'n vader. Hmm, slechte vergelijking. Hij was dan zelfs volwassener dan zijn vader.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?


Laatst aangepast door Legend op za jun 20 2015, 14:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 14:03

Alyssa voelde zich niet direct bang voor de vreemdeling die tegenover haar zat, ook al kon ze hem in het donker nauwelijks onderscheiden. Ze durfde te wedden dat de zuster dadelijk wel iets van een kaars zou aansteken als ze haar wonde moest verzorgen omdat ze anders niks zou zien. Haar blauwe ogen gleden naar de jongen en ze trok een gezicht toen hij antwoord gaf. Wat bedoelde hij daar nu weer mee? Ze siste toen hij uitlegde wat hij meegemaakt had. ‘Klinkt pijnlijk,’ zei ze tegen hem. Ze sloeg haar ogen neer toen hij een soort van wederkerige vraag stelde en beet op haar onderlip. Nu moest ze half de waarheid tegen hem vertellen, want ze wilde niet dat hij wist dat haar broer haar bijna… ze schudde haar hoofd. Niemand anders mocht dat weten. ‘Een stuk glas in mijn arm gekregen door onhandig te zijn en daarnet op de rand van een bureau gevallen door nog eens onhandig te zijn,’ sprak ze. Ze had deels de waarheid verteld en deels gelogen omdat ze echt niet van liegen hield. Ze had inderdaad een scherf in haar arm gekregen, maar dat was niet omdat ze onhandig was geweest, maar omdat ze had moeten vechten voor haar leven. ‘Aangenaam kennismaking, Legend. Mijn naam is Alyssa,’ zei het meisje glimlachend. De zuster vloekte zacht omdat ze niks kon zien, haalde een kaars tevoorschijn en stak deze aan met een lucifer zoals Alyssa al gedacht had dat ze dat zou doen. Nu kon Alyssa de jongen voor haar ook beter onderscheiden. Hij had zwartbruin haar en een vrij normaal postuur. Zijn kapsel paste erg goed bij zijn gezicht en hij zag er ook niet lelijk uit. Ze keek naar haar arm terwijl deze werd verbonden en richtte haar aandacht gauw weer op Legend. ‘Je hebt wel een speciale naam moet ik zeggen,’ zei ze glimlachend tegen de jongen. Ze had nog nooit iemand gekend met de naam Legend, maar voor alles een eerste keer, niet? Zelfs die uitdrukking liet haar weer aan haar broer denken en misselijk zijnde richtte ze gauw haar blik de andere kant op. Legend mocht niet zien. Niet in haar ogen, niet aan haar gezicht, eigenlijk helemaal nergens aan. ‘En zit je hier allang op Starshine?’ vroeg ze. De zuster was gelukkig inmiddels klaar met het verbinden van haar arm, glimlachte vriendelijk naar haar en liep toen weg, maar liet de kaars wel staan. Alyssa kreunde zachtjes en bewoog zich naar het hoofdstuk van het bed. Ze legde het kussen er tegen aan en ging ertegen liggen. Ze wist niet hoe lang ze hier moest blijven, maar ze voelde zich een beetje duizelig van het bloed dat ze het verloren. De zuster kwam nog gauw een nat doekje brengen om haar bebloede handen af te vegen en ging daarna weer weg, waarschijnlijk om de twee privacy te gunnen of om de andere patiënten te checken. ‘Ik denk dat ik nog even blijf liggen. Ik voel me best misselijk,’ zei ze en ondanks dat ze grinnikte, vond ze het toch niet heel fijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 14:36

‘Klinkt pijnlijk’, gaf ze als reactie op wat hij zei, en hij gaf een knikte terwijl hij een schouder ophaalde. Hij herinnerde het zich al niet meer erg doordat hij enkele uren bewusteloos geweest was. "Wat heb jij gedaan, buiten onhandig zijn? Want met onhandig zijn ga je niet altijd een wonde verkrijgen." Door het duister zag hij niet dat ze haar ogen neersloeg. Hij bleef gewoon in stilte wachten of ze antwoord zou geven op de vraag of niet. ‘Een stuk glas in mijn arm gekregen door onhandig te zijn en daarnet op de rand van een bureau gevallen door nog eens onhandig te zijn’, zei ze uiteindelijk en de jongen knikte. "Ook pijnlijk", mompelde hij een beetje afwezig.
Hij stelde zich voor en vroeg haar naar haar naam. ‘Aangenaam kennismaking, Legend. Mijn naam is Alyssa.’ Hij wou wat zeggen maar werd onderbroken door een vloekende zuster. Hij lachte zacht en sloeg een hand voor zijn mond om de lach te dempen. Het was niet uitlachen maar je hoorde nu eenmaal niet vaak een verpleegster vloeken. Ze deed een kaars aan en nu kon Legend Alyssa's gezicht zien. Hij glimlachte naar haar. Ze had redelijk lang zwart haar en mooie blauwe ogen. Mensen met blauwe ogen maakten bijna altijd direct een eerste goede indruk op hem. Hij had gewoon iets met blauwe ogen. Omdat die van zijn moeder blauw waren? De kans was groot. ‘Je hebt wel een speciale naam moet ik zeggen.’ Zijn glimlach werd een seconde smaller maar hij spoorde zichzelf al gauw aan om geen verschil te laten blijken. "Dat hoor ik wel vaker, maar ik ben er trots op", zei hij. "M'n vader heeft me voor een goede reden zo genoemd dus ik zou me geen andere naam kunnen wensen." Een vrolijke twinkeling in zijn ogen gaf aan dat hij het meende.

‘En zit je hier allang op Starshine?’ Legend, die ook ergens anders heen was gaan kijken toen zij haar blik afgewend had, haalde een schouder op. "Sinds mijn twaalf jaar. En ik ben nu zeventien, dus tel maar uit", zei hij en er verscheen terug een glimlach op zijn serieus gezicht. De zuster was klaar met haar arm, blijkbaar, en hij was wel blij dat ze de kaars liet staan. In tegenstelling tot Alyssa bleef hij gewoon met zijn voeten boven de grond zwevend zitten. Hij wou niet op het bed gaan liggen, dan was hij bang dat hij in slaap zou sukkelen. ‘Ik denk dat ik nog even blijf liggen. Ik voel me best misselijk.’ Doordat de zuster al weer weg aan het lopen was wist hij niet of Alyssa het tegen hem had of haar, maar in ieder geval knikte hij even, al was het maar als natuurlijke reactie. "Ik kan me niet herinneren dat ik jou in de afgelopen vijf jaar hier ergens rond heb zien lopen. Ben je nog redelijk nieuw?" vroeg hij. Klinkt net alsof ze één of ander voorwerp is, dacht hij grimmig, 'ben je nieuw?'. De jongen schudde zijn hoofd en krulde zijn tenen tegen de plankenvloer. Hij ging voorzichtig rechtstaan en moest zich even rechthouden aan het bed om niet om te vallen. "Wow", mompelde hij en kneep zijn ogen stevig dicht. "Duizeligheid." Hij rekte zich uit en zuchtte diep voor hij zich op de grond tussen de twee bedden in liet zakken. Hij ging met zijn rug tegen 'zijn' bed zitten en keek naar het meisje. "Als je zo misselijk bent kan je best inderdaad blijven liggen. Ik denk niet dat één zuster er een probleem mee zou hebben als je de hele nacht hier bleef. Ik denk dat ik dat trouwens ook ga doen. Als ik de trappen op moet naar mijn etage donder ik misschien naar beneden." Zijn ogen gingen van de hare naar zijn handen. "Sorry, ik praat veel."

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 20 2015, 17:05

Vijf jaar. Hij zat hier al vijf jaar. En zij zat hier nog maar enkele weken. Of enkele maanden. Sinds heel het gedoe met Andrew was ze de tijd een beetje kwijtgeraakt. Dagen schoten aan haar voorbij. Eerst had ze niet kunnen slapen en had ze heel veel tegen Kailee aan gehuild, maar het ging elke nacht een beetje beter. Ze werd nog steeds elke nacht wakker, maar dat was soms twee keer, zelden drie keer en meestal één keer. Ze was blij dat het beter ging, maar de vreselijke nachtmerries bleven. Ze grinnikte toen hij zijn vraag stelde. Alsof ze in een winkel waren en zij net op de schap was komen liggen. Oh well, ze begreep wat hij bedoelde en dat was het belangrijkste. ‘Ja,’ antwoordde ze. ‘Ik ben hier nog maar een paar weken.’ Ze glimlachte naar hem. Vergeleken hem zat ze hier dus al helemaal niet lang. Dus hij was hier al sinds hij een tiener was. Dan had hij in de tussentijd vast al veel geleerd hier. Ze stak haar hand bezorgd naar hem uit toen hij overeind kwam staan en bijna zijn evenwicht verloor. Ze wilde overeind schieten, maar haar wonde zorgde ervoor dat ze gedwongen weer moest gaan liggen. Gelukkig leek Legend zijn houding weer te vinden door tegen het bed te gaan zitten waar hij eerst op had gezeten. Ze beet op haar lip toen hij zijn woorden zei. Zou ze wel hier blijven? De kans dat ze een nachtmerrie zou krijgen was groot en er waren hier meerdere mensen die graag hun nachtrust wilden hebben. Als zij een nachtmerrie zou hebben, zou Legend bovendien ook vragen kunnen gaan stellen. Nee. Zodra ze zich beter voelde, ging ze weer naar boven. ‘Dat is een mooi voorstel van je, maar dan wordt mijn vriend ongerust,’ zei ze. Ze voelde haar wangen rood worden. Nu dacht Legend dat ze een vriendje had. ‘Beste vriend,’ verbeterde ze zichzelf. Ze had zichzelf versproken en flink ook, want wat deed een meisje nu op de kamer van een jongen? Dat kon toch maar één ding betekenen? Ze wreef even over haar achterhoofd. ‘We wilden een slaapfeestje houden voor één keer,’ zei ze snel. Hoe groot was de kans dat Legend haar bij Kailee zag slapen? Als hij zou denken dat het maar voor één nacht was, zou hij het al een stuk minder raar vinden en zou de kans dat hij vragen ging stellen kleiner worden. Ze vond het wel jammer dat ze tegen hem moest liegen en ze vroeg zich ook een beetje af waarom ze zich daar zo druk over maakte. Ze wreef opnieuw over haar achterhoofd en probeerde het blozen zo veel mogelijk te voorkomen, maar ze had niet echt het gevoel dat ze daarin slaagde. Goed bezig, Alyssa. ‘Maar welk vak vind je tot nu toe het leukste?’ vroeg ze snel om van dit onderwerp af te zijn. Ze vond het lastig. Aan de ene kant had ze geen zin om te liegen tegen hem, maar aan de andere kant wilde ze ook dat hij geen lastige vragen ging stellen. En ze moest er ook eens aan denken om die brief van die rechtszaak niet zo rond te laten slingeren voordat één of andere pottenkijker hem zou vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   zo jun 21 2015, 11:43

‘Ja’, antwoorde ze op zijn vraag of ze nieuw was, en hij had het gegrinnik bij zijn vraag net niet gemist. ‘Ik ben hier nog maar een paar weken.’ Legend knikte licht. Hij had zich rechtgezet en was recht gaan staan wardoor hij bijna zijn evenwicht verloren had. Maar toch had hij op een manier zich recht weten te houden, en dat zelfs zonder maaiende armen en veel lawaai.
Hij had zich neer laten zakken tegen zijn bed. Hij had altijd liever op de grond gezeten dan op een stoel of op een bed. "Als je zo misselijk bent kan je best inderdaad blijven liggen. Ik denk niet dat één zuster er een probleem mee zou hebben als je de hele nacht hier bleef. Ik denk dat ik dat trouwens ook ga doen. Als ik de trappen op moet naar mijn etage donder ik misschien naar beneden", zei hij en verontschuldigde zich daarna voor zijn vele praten. ‘Dat is een mooi voorstel van je, maar dan wordt mijn vriend ongerust’, hoorde hij het meisje zeggen. Hij had door het venster heen naar buiten zitten kijken, maar nu richtte hij zijn ogen terug op Alyssa. Haar vriend? Legend had geen zin om erover na te denken wat ze precies bedoelde. Hij dacht te begrijpen dat ze dus bij hem verbleef of hij bij haar, maar dat was zijn zaak niet. En om heel erg eerlijk te zien, het interesseerde hem ook helemaal niets. Hij bemoeide zich niet zo erg met andere mensen hun leven. ‘Beste vriend.’ De jongeman lachte even. Tegenwoordig kon je al niet meer vriend zeggen zonder dat iemand als je partner gezien werd. Best jammer, hoe moest je vrienden dan gaan noemen? ‘We wilden een slaapfeestje houden voor één keer.’ Hij fronste even en knipperde met zijn ogen. Hij merkte dat ze over haar achterhoofd wreef dus liet Legend zijn ogen weer naar buiten glijden. Niets zo vervelend als aangekeken worden terwijl je probeerde wat te zeggen. ‘Maar welk vak vind je tot nu toe het leukste?’ De zwartharige kerel ging weer rechtstaan en liep naar het raam toe. Hij ging op de vensterbank zitten en trok zijn benen erbij op. De vensterbank was daar net groot genoeg voor. Wat een onderwerpwissel, van vrienden naar vakken. "Ik weet het niet zo, verzorging van fabeldieren is wel leuk", zei hij met en glimlach. "Je moet je niet verantwoorden over die vriend, of beste vriend, van je, hoor", lachte hij naar het meisje. De kerel trok de trui over zijn opgetrokken knieën heen zodat het een soort deken was. Zo leurde hij het stof wel uit. "Wat is jouw favoriete vak dan?" vroeg hij op zijn beurt en keek rond of hij een verpleegster zag. Hij wenkte op ééntje, en die kwam door het donker naar hem toe gelopen. "Ja?" Legend glimlachte naar haar. "Zou ik een glas water mogen?" vroeg hij, en keek naar Alyssa of zij ook nog iets nodig had van de verpleegster.

Hij had uit het venster zitten kijken en schrok dus lichtjes toen er een hand op zijn arm gelegd werd. Hij kreeg het glas water en lachte opnieuw. "Danku", zei hij vriendelijk, en keek Alyssa weer aan. "Ooit naar de sterren gekeken en aan iemand gedacht die je mist?" Hij keek door het glas heen naar de lucht en schudde zijn hoofd. "Ach, laat maar. Laat-op-de-avond gedachten." De kerel lachte het weg. Wat een stomme vraag van hem.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   zo jun 21 2015, 12:31

Alyssa bloosde omdat ze het echt weer geweldig voor elkaar had gekregen. Nu dacht Legend vast dat ze gek was geworden. Of hij dacht dat ze dingen had gedaan met Kailee en dat ze dat gewoon niet tegen hem wilde vertellen. Wat het ook was, het was gênant en ze was blij dat het over een ander onderwerp ging. ‘Bij mijn watermagie of aardmagie,’ zei ze snel. Het duurde niet lang dat dit onderwerp aanhield, want algauw ging het weer over dat onderwerp dat ze had proberen te vermijden. Ze haalde kort haar schouders op en glimlachte, maar moest grinniken toen hij een wederkerige vraag stelde. ‘Aardmagie en watermagie,’ verduidelijkte ze nog een keer omdat hij haar de eerste keer waarschijnlijk niet had gehoord. Waarschijnlijk was hij nog bezig geweest met haar plotselinge verandering van onderwerp. Of zij had gewoon te snel voor haar beurt gesproken, want ze had eigenlijk wel kunnen verwachten dat er een wederkerige vraag zou komen. Oh well. Ze schudde kort haar hoofd toen Legend haar aankeek nadat hij de zuster om een glas water had gevraagd ten teken dat zijzelf niets hoefde. ‘Nee, nog niet echt,’ mompelde op zijn vraag. Ze kon het raam vanuit haar positie wel zien, maar ze kon niet ver genoeg naar buiten kijken om de sterrenhemel te zien. Daar moest ze toch echt voor op zijn bed gaan zitten. Zou ze dat durven? Ze beet op haar lip. Het leek niet alsof hij het er niet mee eens zou zijn en ze wilde die sterrenhemel eigenlijk echt wel zien. ‘Maar voor alles een eerste keer,’ liet ze erop volgen. Het idee dat ze nu dicht bij een andere jongen dan Kailee zou gaan zitten beangstigde haar. Traag kwam het zwartharige meisje overeind, daarbij zorgend dat ze haar arm zo min mogelijk belastte. Ze sloeg haar benen over de rand van het bed, stond op en liep naar hem toe. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze naar zijn bed wilde wandelen, maar ze zag nu al dat ze nog steeds geen goed zicht had als ze op zijn bed ging zitten. Ze moest dus naast hem gaan staan, naast de vensterbank. Ze haalde diep adem en liep om het bed heen naar hem toe. Maar waarschijnlijk omdat haar naam Alyssa was en ze onhandig was, struikelde ze onderweg en viel ze naar voren. Ze verhinderde dat ze hard tegen Legend viel door haar arm naar voren te steken en deze tegen de muur te plaatsen. Door deze actie was het zo dat haar schouder contact maakte met de zijne en haar gezicht heel dicht bij het zijne kwam. Haar lippen waren slechts enkele millimeters van de zijne verwijderd en snel trok ze zichzelf terug terwijl ze een enorme rode kop keek. ‘Het was de bedoeling dat ik naast je kwam staan en niet…’ Ze bloosde en beet op haar onderlip. ‘Ik struikelde,’ legde ze gauw uit voordat hij dacht dat het één of andere mislukte flirtpoging was geweest. Ze had zin om in huilen uit te barsten. Ze voelde haar lip trillen en de angst begon haar over te nemen. Snel richtte ze haar blik naar de grond zodat haar zwarte haren als een sluier om haar hoofd vielen. Dit had zij weer, hè.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   ma jun 22 2015, 13:09

het gewissel van onderwerp was een beetje moeilijk want het zorgde ervoor dat het meisje twee keer antwoord gaf op de vraag wat haar favoriete vak was. Hij begreep niet waarom ze zo graag van onderwerp wou wisselen, maar hij was te moe om er wat van te zeggen. Legend luisterde dus gewoon. ‘Aardmagie en watermagie.’ De jongeman knikte naar haar.

Hij vroeg haar wat terwijl hij op de vensterbank naar de sterren aan het kijken was, nadat een zuster hem een glas water bracht. ‘Nee, nog niet echt’, hoorde hij als reactie, al was het meer gemompel. Hij knikte en keek weer het raam uit, zijn aandacht al weer op wat anders richtend. ‘Maar voor alles een eerste keer.’ De jongen keek terug op en zag dat Alyssa opgestaan was. Ze liep om het bed heen en voor hij goed en wel besefte wat er gebeurde wat ze gestruikeld en had ze een arm tegen de muur gezet, wat haar enkel weerhield van op hem vallen. Hij was best geschrokken van het voorval, dat haar schouder tegen de zijna zat en dat haar gezicht zo kort bij het zijne was hielp er helemaal niet bij. Ze trok snel weg en Legend draaide zijn hoofd ongemakkelijk weg, zeker omdat hij door het schrikken een hoeveelheid van het water over zich heen gekapt had. ‘Het was de bedoeling dat ik naast je kwam staan en niet…’ Hij maakte een geluid en knikte maar keek niet naar haar. ‘Ik struikelde’, vervolgde ze. "Dat merkte ik", zei hij afwezig en voelde dat hij ook rode wangen gekregen had. Hij had een gevoel dat het zijn schuld was dat ze gevallen was. Hij begon over de sterren. De kerel zuchtte en richtte zijn ogen op Alyssa. "Het is okay, hoor", zei hij terwijl hij rechtstond, deze keer traag om niet terug op de vensterbank te vallen. Hij veegde met een mouw over de vensterbank om het water te absorberen. "Kan iedereen overkomen." Hij haalde een schouder op om te laten zien dat het echt oké was, al had hij zich net nog heel erg ongemakkelijk gevoeld. Hij richtte zijn blik op het meisje. Hij vond dat het leek alsof ze zich schaamde. "Alles oké?"

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   di jun 23 2015, 14:39

Alyssa was zo erg in paniek dat ze het niet meteen doorhad dat hij een antwoord had gegeven. Ze keek naar de grond en voelde dat de tranen te machtig werden voor haar ogen. Ze voelde dat haar blauwe ogen helemaal nat werden en dat de eerste tranen al over haar wangen begonnen te rollen. Ze schaamde zich hierdoor nog meer en beet op haar onderlip. Ook al zei Legend dat het oké was, voor haar voelde het juist alsof het niet oké was. Alsof ze iets vreselijks had gedaan dat niet meer teruggedraaid kon worden. Het was alleen maar struikelen geweest en bovendien was ze niet eens recht op hem gevallen, maar ze voelde zichzelf echt verschrikkelijk ongemakkelijk. Doordat ze haar hoofd zo laag had gericht had ze niet door dat hij water over zich heen had gekapt dankzij haar plotselinge val. Gelukkig maar, want anders had ze zich misschien nog erger gevoeld. Het meisje durfde de jongen niet aan te kijken vanwege haar natte ogen en het feit dat ze in huilen was uitgebarsten. Ze schrok toen ze een vraag van hem hoorde en besefte zich dat ze daarop moest antwoorden omdat hij anders ongeduldig werd en misschien zelfs niet meer met haar wilde praten. Ze moest antwoord geven. Ze veegde haar zwarte lokken opzij, maar niet genoeg zodat hij haar kon aankijken. ‘Ja hoor,’ probeerde ze zo goed mogelijk te zeggen, maar tot haar schaamte trilde haar stem. Ze wreef gauw de tranen onder haar ogen weg en draaide haar rug naar hem toe zodat hij haar niet kon aankijken en dus ook niet kon zien huilen. Nadat ze er zeker van was dat haar wangen droog waren, draaide ze zich weer terug naar hem toe. Toen pas zag ze het beetje water op de vensterbank liggen en beet op haar lip. Ze strekte haar hand uit, deed haar vingers samen en zorgde er zo voor dat het water omhoog ging. Ze deed de raam op een kiertje open en deed een beweging met haar vingers naar voren zodat het water uit het raam vloog. Ze deed de raam weer een beetje terug dicht en keek de jongen aan. ‘Nu kun je in elk geval weer gaan zitten,’ zei ze en tot haar opluchting klonk haar stem al iets minder trillerig. Ze wreef met rode wangen over haar achterhoofd toen ze besefte dat ze hem dankzij haar struikelen echt bijna gekust had en dat het niet veel had gescheeld of dat ze half op hem had gezeten. ‘Volgens mij zijn die mensen hier niet de enigen die moe zijn,’ grinnikte ze om het onderwerp van haar waarschijnlijk betraande wangen af te leiden en ze wees naar de zuster die verderop lag te slapen in een stoel. Ze snoof even en rilde toen, want ze had alleen een dun nachtjaponnetje aan en ze was vergeten haar armen te bedekken met een vestje. Trillerig ging ze helemaal aan het uiteinde van de vensterbank zitten zodat ze Legend niet zou raken met haar lichaam en keek even kort naar buiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   di jun 23 2015, 15:21

Hij wist nu niet wat hij moest doen. Normaal kon hij op zowat alles wel een antwoord vinden, maar bijna gekust worden en tegenop gevallen worden door iemand die hij nog geen kwartier kende was toch iets wat hem met zijn mond vol tanden achterliet. Ongemakkelijk bloosde hij, maar probeerde toch nog wat zinnigs te zeggen. "Het is okay, hoor", had hij gezegd terwijl hij recht ging staan. Hij probeerde het water met de mouw van de pull weg te krijgen, maar dat ging niet zo erg goed. Hij keek Alyssa aan en vroeg of ze oké was. ‘Ja hoor’, reageerde ze, maar je kon niet naast de trilling in haar stem niet missen. Legend zweeg er wijselijk over. Hij wou nog wat zeggen maar ze draaide haar rug naar hem toe. Hij beet hard op zijn onderlip envroeg zich af waarom ze er zo vreselijk moeilijk over deed. Hij begreep dat het voor hen beiden ongemakkelijk was, maar niets om je voor eeuwig schuldig over te voelen.

Na een tijdje draaide ze zich terug om naar hem. De jongeman zag dat ze met haar magie het water door het op een kier staande raam naar buiten begeleidde. ‘Nu kun je in elk geval weer gaan zitten.’ Hij knipperde even verward met zijn ogen doordat hij zijn gedachten een beetje had laten afdwalen. "Ja, inderdaad, bedankt", antwoorde hij en draaide zich om nar de vensterbank waardoor er een golf van duizeligheid over hem heen kwam. Snel ging hij zitten en sloot zijn ogen om de duizeligheid weg te krijgen. ‘Volgens mij zijn die mensen hier niet de enigen die moe zijn’, hoorde hij Alyssa grinniken. Legend volgde met zijn ogen de richting waarin ze wees. De zuster lag te slapen op haar stoel. Een lach verscheen op zijn gezicht. Ze ging zitten op het andere eind van de vensterbank en Legend keek haar aan. Hij dacht haar te zien trillen, maar was niet zeker. Voorzichtig trok hij zijn pull uit zonder grote gebaren te maken -dan zou hij haar misschien raken, want zo extreem lang was de vensterbank ook niet- en legde die op zijn schoot. "Heb je het koud, Alyssa?" vroeg de jongeman en keek kort naar haar voor hij zijn ogen weer naar buiten liet glijden. Hij wachtte niet op antwoord en gaf haar de pull aan. "Jij hebt die harder nodig dan ik', zei de kerel met een lichte glimlach om zijn lippen. Hij duwde het raam ook dicht, want hij had het zelf wel wat koud.

Hij zette het glas aan zijn lippen en dronk het laatste beetje water uit het glas op. De jongen stond op en liep naar een tafel in de buurt van de slapende zuster. Hij zette het glas neer en liep richting zijn bed. Hij ging er terug opzitten en keek het meisje aan. "De zuster is duidelijk moe, maar die daar niet precies", zei hij en knikte naar een jongen aan de overkant van de zaal. Hij zat naar een kaars te kijken die op zijn nachttafel stond en had zijn armen om zich heen geslagen. Had hij heimwee? Had hij het koud? Misschien, misschien beide of nog wat anders. Maar het leek niet alsof het jongetje zich goed voelde.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   wo jun 24 2015, 10:35

Alyssa keek naar buiten. Het raam stond open, maar ze durfde niet op te staan om hem dicht te doen. Ze was bang dat ze hem aan zou raken en dat ze op die manier lichaamscontact zouden hebben, iets wat ze absoluut wilde vermijden. Waarom kon ze niet normaal zijn zoals al die andere meisjes? Het was niet dat ze hierom gevraagd had of zo. Helemaal niet zelfs. Ze wilde nu ook gewoon een leuk meisje zijn die flirtte met knappe jongens en die niet constant om elk klein beetje lichaamscontact moest huilen. Sommige dingen in verband met geluk waren gewoon niet voor haar weggelegd, nam ze aan. Ze keek naar de pull die Legend gaf en wilde het weigeren, maar het leek er niet op dat de jongen hem terug zou aannemen en een zucht inhoudend nam ze hem toch maar aan. Ze trok de pull over haar hoofd en merkte twee verschillende geuren op. De één was wat zoeter en de ander… rook naar de jongen voor haar. Ze nam aan dat het eerst van de zuster was geweest. De zoetere geur rook minder aangenaam dan de geur van Legend en dat liet haar heel even blozen. Sommige lichaamsgeuren roken echt aangenaam. Die van Kailee vond ze ook altijd lekker ruiken omdat het zo vertrouwd was. Maar dit was anders, op een andere manier aangenaam. ‘Dankjewel,’ zei ze gauw tegen hem, maar het was al ietsje te laat. Legend leek een jongetje verderop op te merken en Alyssa draaide haar hoofd. Ze rilde even toen ze de gedesoriënteerde blik van het jongetje zag en meende een jongere en mannelijke versie van zichzelf daar te zien zitten. Zij had ook zo ongeveer gezeten toen ze dat gedoe met haar broer had meegemaakt en ze de eerste nacht door had moeten komen. Ook starend in het niets, met haar gedachten zijnde bij vreselijke dingen. ‘Laten we maar niet te veel naar hem kijken. Dat vindt hij echt niet leuk,’ zei ze. Ze hoopte dat hij niet te veel opmerkte dat ze dit gevoel herkende. Ze wilde de jongen niet opzadelen met wat er met haar gebeurd was. Ze was trouwens bang dat als ze het tegen te veel mensen vertelde dat het straks heel de school rond zou gaan. Dan werd ze pas vuil bekeken, want wie werd nu een lustobject van zijn of haar broer, right? Ze was een vreselijk mens. Iemand die het gewoon niet verdiende om… Nee. Ze kon zich niet weer laten beïnvloeden door van die negatieve gedachten en zeker niet waar Legend bij was. Dan zou de jongen zeker iets vermoeden en dan zouden er ook zeker vragen komen. Ze beet dus op haar onderlip, keek opzij en schraapte kort haar keel. Ze wilde net iets zeggen toen ze naar het raam keek en meende beweging te zien. Haar hart schoot in haar keel en haar gedachten vlogen naar Andrew. Zonder dat ze zich er echt bewust van was, had ze bang Legend’s arm vastgegrepen. Ze stond momenteel dichtbij zijn bed en was van de vensterbank gesprongen zodat ze dichtbij hem stond. Haar grip verslapte toen ze besefte wat ze aan het doen was en met een lijkbleek gezicht draaide het meisje haar hoofd weer naar hem toe. ’S-S-Sorry,’ stotterde ze en ze voelde weer opnieuw tranen opkomen. Een korte huivering ging door haar heen en haar ademhaling werd zwaarder. Oh nee. Dat betekende maar één ding. Ze zat dicht tegen een hysterische aanval aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   wo jun 24 2015, 16:02

Hij had de pull aan het meisje afgestaan omdat ze het koud leek te hebben. Ze trok de pull over haar hoofd en er verscheen een glimlach op zijn gezicht doordat ze h'm aandeed. ‘Dankjewel’, hoorde hij nog vaag, maar zijn aandacht was al afgeleid door een jongetje aan de andere kant van de zaal. Legend was aan het kijken naar het kereltje aan het kijken, maar hij merkte de oudere jongen niet op. Hij zat naar een kaars te kijken met zijn armen om zijn knieën geslagen. Het vreemde was dat hij Legend aan zichzelf deed denken toen hij wat jonger was en in de koude periode bij zijn vader woonde. Hij had, net zoals het jongetje, halflang haar gehad dat irritant in zijn ogen hing, maar hij had het nu nog steeds, zo'n kapsel.

‘Laten we maar niet te veel naar hem kijken. Dat vindt hij echt niet leuk.’ Legend knipperde met zijn ogen en keek van het jongetje naar Alyssa. Ze had natuurlijk gelijk. Toch bleven zijn ogen naar de jongen toegaan, maar hij probeerde niet te staren naar hem. Het meisje schraapte haar keel. Ze sprong plots van de vensterbank af en ze greep de arm van de jongeman vast. Haar grip verslapte, maar Legends frons werd dieper. Er was iets mis, maar hij durfde er niet naar te vragen. ’S-S-Sorry’, stotterde het zwartharige meisje. Legend stond ook recht en legde voorzichtig zijn handen op haar schouders omdat hij doorhad dat er wat mis was. "Alyssa," zei hij, met een stem die net een beetje luider was dan een gewone spreekstem. "Het is oké, het is helemaal oké, je hoeft je niet te verontschuldigen." Legend hoorde gestommel aan de andere kant van de zaal. Het jongetje blies de kaars uit en kroop onder zijn dekbed in. Hij kon niet meer volgen, hij werd weer duizelig. De kerel haalde zijn handen van Alyssa's schouders af en strompelde een pas achteruit. Hij voelde de matrasrand tegen zijn knieholtes duwen en hij ging zitten op het bed. Hij legde een hand op zijn voorhoofd en keek naar onder. Het was laat, hij was moe, er was wat mis met het meisje en ze waren beide gewond. Kon het nog slechter? Hij haalde de hand van zijn voorhoofd en wreef met zijn handen over zijn blote armen. Hij had wel een T-shirt aan, maar met korte mouwen. "Je hoeft je niet te verontschuldigen!" zei hij nog eens en keek van de grond op naar haar. Hij had terug een serieuze uitdrukking op zijn gezicht en hij riep het haast naar haar om het door te doen dringen. Hij sloeg een hand voor zijn mond toen hij geeuwde. Legend knipperde fel met zijn ogen om tranen van vermoeidheid en verwarring achter te houden."Wat is er mis?" vroeg hij mompelend.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   wo jun 24 2015, 16:50

Oké. Wat waren de dingen die ze ook alweer moest doen als ze tegen een hysterische aanval aan zat? Rustig ademhalen, dat was al de eerste. Haar ademhaling controleren en zorgen dat deze regelmatig was. Als tweede moest ze aan leuke dingen denken. Als derde zou het ook wel handig zijn als ze iemand vertrouwd in buurt had zoals Kailee. Deze lag echter boven te slapen en er was geen haar op Alyssa’s hoofd dat er aan dacht om naar boven te gaan en hem wakker te maken voor zoiets kleins. Ze schrok toen ze handen op haar schouders voelde en keek Legend recht aan toen deze overduidelijk een poging deed om haar te kalmeren. Ze beet op haar onderlip en keek hem aan, waarna ze knikte. Ze sloeg haar armen beschermend om zich heen toen hij haar losliet en op zijn bed viel. Ze twijfelde of ze wel naast hem wilde gaan zitten. Het was niet dat ze dacht dat hij iets slechts ging doen. Hij had, net als Kailee, iets vertrouwds over zich heen hangen. De manier waarop hij haar kalmeerde leek te vergelijken met hoe Kailee dat deed. ‘Oké,’ fluisterde ze toen hij aangaf dat ze zich niet hoefde te verontschuldigen. Haar blauwe ogen gleden peilend naar hem. Ze beet op haar onderlip en tranen kwamen weer opzetten toen hij vroeg wat er mis was. Zijn stem had iets vertrouwds, maar ze durfde het niet. Ze wilde het hier ook niet zeggen, want er was grote kans dat iemand haar hier zou zien. Ze ging twijfelend naast hem op bed zitten. Ze voelde zich duizelig worden omdat haar arm veel druk had opgelopen door de bewegingen die ze ermee had gemaakt. Ze sloeg haar handen voor haar gezicht en wreef over haar wangen. Ze voelde dat die algauw nat werden en zachtjes begon ze te snikken. ‘Ik kan het je niet vertellen,’ zei ze snikkend. ‘Het is te moeilijk voor me.’ Ze wist dat als ze elkaar nog eens tegen zouden komen dat ze dan nog niet bereid was om het hem te vertellen. Misschien was ze wel nooit bereid om zoiets te vertellen aan iemand anders. Ze stond twijfelend op. Ze wilde hier niet meer zijn. De schaduwen maakten haar bang. Ze wilde weer naar Kailee gaan, in elk geval naar een vertrouwde omgeving. Ze keek Legend met betraande ogen aan. ‘Ik ga weer terug naar boven,’ zei ze tegen hem en ze snikte zachtjes. ‘Ik wil je hier niet mee lastig vallen. Ik vind het vervelend dat ik je geen antwoord kan geven op je vraag, maar het is echt te lastig voor me.’ Ze snikte weer zachtjes en draaide zich om. Zonder iets te zeggen wilde ze haar tocht vervolgen naar de etage waar Kailee en zij sliepen. Misselijkheid overnam haar echter. Haar arm begon te bonken en pijn te doen. Haar hoofd voelde duizelig aan en zwarte vlekjes begonnen zich voor haar ogen te verzamelen. Ze wilde iets tegen Legend zeggen, maar het ging niet meer. Ze verloor haar evenwicht en viel op de grond, recht op haar arm. En dat was het moment waarop ze haar bewustzijn verloor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   do jun 25 2015, 09:53

Ze had geknikt toen hij gezegd had dat ze zich niet moest verontschuldigen. Hij liet zich op zijn bed vallen, omdat hij weer duizelig geworden was, en zag dat ze haar armen om zijn heen sloeg. Legend zei nogmaals dat ze zich niet hoefde te verontschuldigen. ‘Oké’, zei Alyssa. "Wat is er mis?" vroeg hij aan haar. Ze kwam naast hem zitten op het bed en de kerel keek naar haar. Ze wreef met haar handen over haar gezicht. Toen ze begon te snikken had hij al spijt dat hij gevraagd had wat er mis was. ‘Ik kan het je niet vertellen’, snikte ze. ‘Het is te moeilijk voor me.’ De kerel wou wat zeggen, dat zelfs dat oké was, maar Alyssa stond op. Legend voelde zich schuldig dat hij gevraagd had wat er was‘Ik ga weer terug naar boven.’ Legend knikte zacht. ‘Ik wil je hier niet mee lastig vallen. Ik vind het vervelend dat ik je geen antwoord kan geven op je vraag, maar het is echt te lastig voor me.’ Nogmaals snikte ze voor ze zich omdraaide. De jongeman wreef over zijn nek en keek haar na, maar plots leek het haar niet te gaan. Ze viel op de grond en Legend sprong automatisch recht. "Zuster!" riep hij, maar hij durfde niet te luid te roepen omdat hij niemand wakker wou maken. Hij hurkte neer bij Alyssa en tilde haar vervolgens op, proberend haar arm niet pijn te doen. Hij legde haar op het bed neer en bleef een tellang naar haar kijken zonder goed te weten wat hij moest doen. Ze leefde nog maar hij had geen idee hoe hij moest helpen. Hij liep om de bedden heen naar de verpleegster op de stoel en porde haar tegen haar schouder. Ze werd wakker en Legend wees naar het meisje op het bed voordat ze wat kon vragen. Ze liep met hem mee naar het bed. "Ze viel plots op de grond, ik denk dat ze een aanval gekregen heeft", zei hij licht paniekerig. Hij dacht nog steeds dat het zijn schuld was dat ze gevallen was.

Legend bleef naast het bed staan toen de verpleegster naast Alyssa zat. Zijn ogen schoten van de zuster naar het meisje en door de zaal heen. Hij wist dat er niets ernstig aan de hand was, maar toch vond hij het niet leuk om haar zo te zien liggen. Hij kende haar nauwelijks maar iemand flauw zien vallen was akelig. "Alyssa", zei hij, hopend dat ze hem kon horen. "Word wakker, alsjeblieft."

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   do jun 25 2015, 10:55

Het was zwart voor haar ogen, maar plotseling was er licht. Ze stond in een kamer, maar was niet alleen. Andrew stond achter haar en droeg een mes. Hij kwam langzaam op haar af. Zijn hand greep naar haar jurk en wilde overduidelijk een reep van het stof afsnijden zodat hij beter bij haar andere lichaamsdelen kon. Ze gaf een gil en probeerde zich uit zijn greep te worstelen, maar hij was te sterk. Ze zag zijn grijns, zijn ogen die fonkelden en voelde een hevige misselijke vlaag over zich heenkomen. Net toen hij haar jurk kapot wilde scheuren schrok ze wakker. Ze hoorde Legend’s smeekbede en keek verbaasd zijnde opzij. Waar was ze? Toen herinnerde ze het zich weer. Legend had haar een persoonlijke vraag gesteld, zij was huilend weggelopen en onderweg was ze flauwgevallen. Haar handen waren klam van het zweet en ze zag de zuster fronsend naar haar kijken. De vrouw keek alsof ze wist wat er gaande was, maar volgens Alyssa zou ze nooit een idee hebben van wat er met haar was gebeurd. Of misschien had de zuster ooit wel eens een meisje gehad die ongeveer hetzelfde had meegemaakte en die ook zulk gedrag vertoonde. De vrouw glimlachte haar zacht en alwetend toe, waarna ze kort een lok uit Alyssa’s gezicht veegde. ‘Het is het beste als je vannacht hier blijft, lieverd,’ sprak ze. Ze richtte haar blik op Alyssa’s arm, siste even en liep vervolgens weg. Ze deed snel een ander verbandje om haar arm en ging vervolgens weer slaperig terug in haar stoel zitten. Ze keek gauw rond of de anderen nog sliepen en leek zelf weer in slaap te willen vallen. Alyssa beet op haar onderlip. Great. Nu moest ze wel hier blijven. Kailee zou vast helemaal gek worden als hij vannacht wakker zou worden en haar niet meteen naast zich zag liggen. Ze was al eens een keertje wakker geworden midden in de nacht en was toen ook uit bed gegaan. Toen had ze Kailee ook al paniekerig om zich heen zien kijken. Hopelijk dacht hij maar gewoon dat ze naar de wc was gegaan en viel hij direct terug in slaap. Ze richtte haar blik naar Legend. ‘Ik ben oké,’ zei ze en ze probeerde te glimlachen, maar het lukte niet echt. De beelden van Andrew waren opnieuw op haar netvlies gebrand en bang keek het meisje om zich heen. Ze wilde dat ze iemand had om tegen te slapen. Iemand die haar een veilig gevoel kon geven. Ze wenste dat Kailee hier was en dat deze vreselijke gevoelens ooit overgingen. ‘Het ziet ernaar uit dat ik verplicht ben om hier te blijven,’ sprak het zwartharige meisje en ze keek de jongen aan. Plotseling reikte haar hand naar voren en greep ze die van de jongen vast. ‘Jij blijft toch in het bed naast me slapen, hè?’ Dit kwam vast als een hele rare vraag over, want ze kende hem nog maar pas. ‘Zou je alsjeblieft mee willen opletten of niemand… binnen breekt?’ Ze beet op haar onderlip en voelde haar wangen rood worden. Goed uitgelegd, Alyssa. Nu werd hij vast nog nieuwsgierig naar wat haar overkomen was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   vr jun 26 2015, 21:20

Hij bleef naast het meisje haar bed staan, wachtend tot ze bijkwam. Hij voelde zich ondertussen vreselijk schuldig en hij wou gewoon dat ze bijkwam. Het was toch ook zijn fout? Als hij nu gewoon zijn mond een keertje had kunnen houden, dan zou zij zich niet opgejaagd hebben. Hij had haar zelfs doen huilen, al was dat niet rechtstreeks zijn fout. Hij smeekte Alyssa om wakker te worden en voelde zelf tranen prikken achter zijn ogen, maar hij zorgde dat ze niet gingen vloeien. Hij huilde niet, huilen was voor mensen die pijn hadden, niet voor mensen die zich schuldig voelden.

Hij merkte een beweging op na zijn gesmeek en zag dat Alyssa haar hoofd opzij gedraaid had. Hij kon het nog net in zich houden om niet opgelucht te roepen. De zuster veegde een lok uit het meisje haar gezicht. ‘Het is het beste als je vannacht hier blijft, lieverd.’ Legend knikte instemmend. De verpleegster had gelijk, vond hij. Nadat ze een blik op de arm van het zwartharige meisje geworpen had liep de zuster weg. Ze kwam terug en vervling het verband rond Alyssa's arm, maar daarna ging ze weer op haar stoel zitten. Legend wierp haar kort een verwijtende blik toe. Ze had niet eens gevraagd of Alyssa in orde was. Ze ging duidelijk terug slapen. Legend wreef over zijn gezicht en voelde dat de tranen weggetrokken waren. Gelukkig.

‘Ik ben oké’, hoorde hij. Hij richtte zijn blik terug op van zijn handen naar het meisje. Hij merkte haar soort glimlach niet eens op. ‘Het ziet ernaar uit dat ik verplicht ben om hier te blijven.’ Legend knikte en wou wat zeggen maar sloot zijn mond abrupt toen ze zijn hand vastgreep. ‘Jij blijft toch in het bed naast me slapen, hè?’ Hij fronste en liet verbaasd zijn hoofd een beetje schuinhangen. ‘Zou je alsjeblieft mee willen opletten of niemand… binnen breekt?’ Hij was nu nog nieuwsgieriger naar wat er gebeurd was, maar hij zweeg. Hij legde zijn andere hand over die van haar. "Ik beloof het je, Alyssa", zei hij en glimlachte zacht. Rustig liet hij haar hand los en ging op zijn bed zitten. Hij zat in kleermakerszit met zijn gezicht naar haar toe. "Ik zou niet weten wie of wat er komt maar ik zorg ervoor dat er niets binnen breekt. Je hebt mijn woord." Hij wreef een lok uit zijn gezicht en wreef over zijn armen heen. Het was fris. Hij trok het deken over zich heen zodat hij het warmer zou hebben. "Ik bescherm je wel", besloot hij met een glimlach. "Al zou ik niet weten waartegen."

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jun 27 2015, 14:35

Alyssa schrok toen Legend zijn hand over de hare legde. Het fysieke contact liet haar heel even schrikken, maar er ging ook een vreemd gevoel van rust over haar heen. Alsof ze Legend kon vertrouwen. Een beetje een vergelijkbaar gevoel met het gevoel dat ze kreeg als ze bij Kailee in de buurt was, maar dan iets minder hevig omdat ze deze jongen nog maar pas kende. Toch werd zijn aanwezigheid door haar op prijs gesteld en voelde ze niet echt de neiging om haar hand snel terug te trekken. Haar blauwe ogen gleden naar hem toen hij begon te spreken en ze glimlachte dankbaar naar hem. Ze voelde de drang om hem uit te leggen wat er aan de hand was, maar dat zou voor nu veel te snel zijn voor haar gevoel. Eerst moest ze het zelf een plaatsje geven en dan kon ze het hem misschien vertellen. ‘Dankjewel,’ fluisterde ze tegen hem toen hij aangaf dat hij haar wel zou beschermen. Ze besteedde expres geen aandacht aan wat hij daarna zei, ook al gaf dat haar een vreselijk schuldgevoel. Deze jongen was bereid om haar te helpen en haar te beschermen, zelfs al wist hij niet wat er aan de hand was. Maar als ze iedere jongen bij de eerste ontmoeting alles moest vertellen wat er gebeurd was, wist binnenkort heel de school het. Ze liet haar hoofd op het kopkussen rusten en keek Legend aan. Ze merkte dat haar oogleden begonnen te trillen en dat er zwarte vlekjes voor haar ogen kwamen. Haar ademhaling werd rustiger en het duurde niet lang totdat het zwartharige meisje in slaap viel. Ze had het deken in haar slaap wat meer over zich heen getrokken. Het lag echter maar tot haar buik. Haar oogleden trilden opnieuw, maar deze keer omdat ze in een nachtmerrie was beland. Ze zag Andrew’s gezicht voor haar. Zijn grijns zorgde ervoor dat ze huiverde en dat er een rilling over haar rug ging. Hij lachte zijn tanden bloot naar haar, maar zij lachte niet terug naar hem. Zijn mond trok naar één streep en snel liet hij zijn handen over haar lichaam glijden. Alyssa kreunde in haar slaap en deed haar best om de deken die verstrikt om haar lijf lag van zich af te trappen. Andrew liet zijn handen kort over haar benen glijden, steeds meer omhoog. Toen hij op het punt was gekomen waarop het gewoon vies werd, schrok ze wakker. Ze trapte de warme dekens van zich af en keek om zich heen. Waar was Kailee? Ze keek om zich heen, zich niet herinnerend waar ze was. Ze zag een figuur een bed verderop liggen. Ze dacht dat ze samen in één bed lagen…? Nou ja, maakte niet uit. Ze sloeg de dekens verder van zich af, ging zo snel mogelijk uit bed en sprong in het bed waar Legend lag. ‘Kailee?’ fluisterde ze bang en ze schudde hem heen en weer. Ze merkte dat er genoeg ruimte was in zijn bed zodat zij daar ook kon liggen en snel kroop ze bij hem in bed. ‘Kai?’ mompelde ze en ze schudde hem nogmaals heen en weer. ‘Ik had weer een nachtmerrie over Andrew. Hij wilde me opnieuw…’ Ze begon te snikken en drukte haar hoofd tegen de borstkas van de persoon die ze als Kailee aanzag. Het drong niet tot haar door dat het niet Kailee was die daar lag en het drong ook niet tot haar door dat ze momenteel op de ziekenzaal lag in plaats van op Kailee’s kamer. Niks drong meer tot haar door, alleen maar het feit dat Andrew hier elk moment kon komen en dat ze Kailee nodig had om haar te beschermen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   ma jun 29 2015, 07:52

‘Dankjewel’, zei ze. Legend knikte en zei nog wat, maar daar kwam geen reactie op. En dat kon hij haar niet kwalijk nemen. Ze had haar hoofd op haar kussen gelegd en Legend glimlachte nog een keer naar haar voor hij een hand voor zijn mond sloeg om een geeuw te verbergen. Hij zou wakker blijven zodat hij haar kon beschermen tegen wat er dan ook zou kunnen komen. Hij zat met het deken om zich heen in het duister rond te kijken in de zaal. Iedereen leek te slapen buiten hij. Alyssa was al in slap gevallen, de zuster was ook snel weer gaan slapen en het jongetje waar hij zichzelf in herkende was vast ook in slaap, nu dat hij de kaars uitgeblazen had. Ergens hoopte Legend dat hij dat jongetje nog een keer tegen zou komen, maar hij schudde de gedachten van zich af en wierp vanuit zijn bed een blik door het raam heen. Iedere schaduw die hij zag deed hem een tweede keer kijken, gewaarschuwd door de angst van het meisje. Hij wist niet naar wat hij keek dus iedere schaduw kon iets zijn. De kerel knipperde vermoeid met zijn ogen en geeuwde nog een keer. Nee, hij mocht niet in slaap vallen, hij moest Alyssa beschermen.

Hij hield zijn hoofd schuin toen er twee armen om zich heen geslagen werden. Hij draaide zich om in de armen en keek in het gezicht van zijn vader. Een lach verscheen op het gezicht van de kleine Legend, maar al gauw verdween die toen zijn vader begon weg te vagen. In de plaats kwam van uit de verte een vrouw met lang, donker haar en een vriendelijke uitdrukking op haar gezicht. Ze knipperde niet met haar ogen en haar gezichtsuitdrukking verandere ook werkelijk niets. Door zijn droom heen besefte de jongen dat dat was omdat hij maar een paar foto's van zijn moeder gezien had, en daar had ze altijd hetzelfde op gekeken. Ze liep naar hem toe, maar voor ze wat kon zeggen werd Legend uit zijn droom gehaald.

Hij hoorde een stem en werd door elkaar geschud. ‘Kailee?’ Hij opende zijn ogen half toen de plaats naast hem opgevuld werd. Waar was hij, zijn moeder was net toch nog bij hem? ‘Kai?’ Hij werd nog een keer door elkaar geschud. "Hm?" vroeg hij. Wie was Kailee? ‘Ik had weer een nachtmerrie over Andrew. Hij wilde me opnieuw…’ Legend knipperde verbaasd met zijn ogen en herkende haar nu terug. Alyssa, maar zij herkende hem duidelijk niet. Ze legde haar hoofd op zijn borstkas. Legend keek even hopeloos om zich heen maar sloeg toen een arm om haar heen. "Je hoeft niet te huilen", zei hij. "Ik weet niet wie Andrew is en wat hij wou maar hij is niet hier. En, het spijt me, maar die Kailee is ook niet hier." Hij sprak voorzichtig omdat hij geen idee had waar ze het over had, en hij wou ook niet dat ze zou verschieten als ze doorhad dat hij iemand anders had. Langs één kant was hij blij dat hij hier was, want wat had Alyssa gedaan als er niemand anders in de ziekenzaal was, maar langs de andere kant had hij spijt dat hij naar buiten gegaan was die nacht. Hij voelde zich nog steeds schuldig dat ze flauwgevallen was.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   zo jul 05 2015, 15:00

Er was iets vreemds. Allereerst was het het feit dat Kailee wel erg stil was. Dat zou niet vreemd geweest zijn als hij zou slapen, maar ze had al gevoeld dat hij wakker was geworden van haar acties. Ten tweede rook zijn geur heel anders dan de gebruikelijke geur die hij had. Het was een geur die ze zowaar wat aangenamer vond dan zijn originele geur, ook al had ze altijd gedacht dat ze geen andere geur lekkerder zou vinden dan zijn eigen geur. Ten derde klonk zijn stem ook heel anders. Die van Kailee was altijd iets zwaarder en duidelijk hoorbaar. Hij was dan ook niet zo heel goed in heel zachtjes praten terwijl hij dat nu opeens wel leek te zijn. Zijn stem was zachter, leuker om naar te luisteren. Ten vierde sloeg hij slechts één arm om haar heen. Normaal gezien sloeg hij direct zijn twee armen om haar heen en begon direct met sussen en door haar haren te wrijven, maar deze keer leek hij dat niet te willen doen. Ze verstijfde toen ze zijn woorden hoorde. Natuurlijk klopten die vier dingen niet. Hij was Kailee helemaal niet. Met betraande ogen keek het zwartharige meisje op en schrok toen ze het gezicht van een andere jongen zag. Haar hoofd draaide heen en weer. Toen wist ze het pas weer. Haar arm, de ziekenzaal, de zuster en de jongen die zichzelf had voorgesteld als Legend. Ze voelde haar wangen rood worden. Niet alleen had ze hem aangezien voor Kailee en lag ze nu dicht tegen hem aan, maar haar gedachten schenen het schijnbaar ook allemaal nog goed te keuren ook. Zijn geur en zijn stem leken zelfs aangenamer voor haar te zijn dan die van Kailee terwijl ze echt dacht dat dat niet meer mogelijk was. Het verklaarde ook een boel dat hij maar één arm om haar heen sloeg, maar toch voelde ze zich door dit al getroost. Ze wist dat ze zichzelf eigenlijk nu van hem af moest duwen, maar dat kon ze niet. Ze begon in plaats daarvan nog harder te snikken en legde haar hoofd in zijn nek zodat haar tranen zijn borstkas niet nat zouden maken, maar wel een deel van zijn hoofdkussen. Ze wist dat dit echt vreselijk gênant voor hem moest zijn, maar ze kon er zelf niet al te veel aan doen. Het troostte haar echt zo dat hij er was. ‘Legend,’ snikte ze zachtjes. Ze rook zijn geur nu nog harder en kon er niks aan doen dat ze het lekker vond ruiken. Heel anders dan die van Kailee, maar op dezelfde manier erg rustgevend. Ze trok haar hoofd weer terug en wreef over haar wangen met haar handen. ‘Sorry,’ zei ze en ze snikte nog even na. ‘Ik wil je niet in de problemen brengen met je vriendin of zo.’ Oké, waarom zei ze dit nu weer? Misschien omdat ze het onderwerp over Andrew wilde afleiden? Of misschien omdat ze nieuwsgierig was naar het feit of hij er überhaupt wel één had? Ze moest gewoon niet zo raar doen en niet zo’n rare opmerkingen maken voordat hij iets raars van haar ging denken. Ze beet op haar onderlip. Zou ze het hem gewoon vertellen van Andrew? Nee. Drake had ook iets vertrouwds en die had haar vertrouwen ook enorm geschaad. Ze kon eigenlijk alleen maar van het vertrouwen van Kailee uitgaan, hoe moeilijk de keuze dan ook was. Langzaam zorgde het meisje ervoor dat ze geen lichaamscontact meer maakten en ging overeind op het bed zitten. ‘Misschien is het het beste als je niet weet wie Andrew is,’ fluisterde ze. Ze draaide haar hoofd naar hem toe. ‘Het is ook niet zo belangrijk. Bedankt voor het troosten. Je herinnert me aan mijn beste vriend.’ Ze glimlachte voorzichtig zodat er kleine kuiltjes in haar wangen kwamen en wachtte tot hij iets zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   wo jul 08 2015, 11:22

Hij was door elkaar geschud en hij was eigelijk bets wel verbaasd om een meisjesstem te horen vragen naar één of andere Kailee. Hij was echter nog verbaasder toen het meisje haar hoofd op zijn borstkas legde nadat ze naast hem was komen liggen in het bed. Hij herkende haar nu weer. Alyssa. Alyssa? Nu begreep hij al helemaal niet meer waarom ze bij hem lag. "Je hoeft niet te huilen", zei hij. "Ik weet niet wie Andrew is en wat hij wou maar hij is niet hier. En, het spijt me, maar die Kailee is ook niet hier." Hij had een arm om haar heen geslagen omdat hij haar wel wou troosten, maar geen idee had hoe. Hij was vreselijk in mensen troosten. Het meisje keek hem aan, en hij probeerde in het duister te zien wat haar reactie was, of haar gezicht vertelde hoe ze zich voelde, maar hij kon enkel vaststellen dat ze huilde of gehuild had. Maar verder hoefde hij niet te zoeken naar tekens van hoe ze zich zou voelen want ze bewees het hem gewoon. Ze begon te snikken en tilde haar hoofd op van zijn borstkas om het in zijn nek te leggen. Het leek alsof zijn maag zich in zijn buik omdraaide. Dit was moeilijk. Hij wist niet hoe hij haar moest troosten. Hij had geen idee wat hij moest doen. ‘Legend’, snikte ze en hij knikte zachtjes terwijl hij zijn arm nog steeds om haar heen hield. Hij voelde dat ze haar hoofd terugtrok. ‘Sorry’, zei ze met een snik en Legend begon zijn hoofd licht te schudden. Hij wou niet dat ze sorry zeo. ‘Ik wil je niet in de problemen brengen met je vriendin of zo.’ Hij schudde zijn hoofd nu nog feller. "Alyssa," zei hij, "Je hoeft geen sorry te zeggen. En ik heb geen vriendin. En als ik die al had moest ze niet moeilijk doen over dat ik iemand probeer te troosten." Urgh, hij had een hekel aan jaloerse types of mensen die in het algemeen moeilijk deden.
Het meisje ging overeind zitten op het bed. ‘Misschien is het het beste als je niet weet wie Andrew is,’ fluisterde de jongedame. ‘Het is ook niet zo belangrijk. Bedankt voor het troosten. Je herinnert me aan mijn beste vriend.’ Hij glimlachte terug naar haar en wreef door zijn ogen. "Ik zal niet verder vragen omdat het duidelijk is dat je emotioneel niet aankunt wat die Andrew ook gedaan of gezegd heeft", zei hij stil. "Maar ik ben blij dat ik je toch heb kunnen troosten. En dat ik je aan je beste vriend doe denken." Hij glimlachte nog een keer en ging nu ook rechtop zitten. Vermoeid wreef hij door zijn ogen. "Slaap je iedere nacht zo slecht?" vroeg hij voorzichtig. "Want je kan daar wel wat voor krijgen bij de zuster, geloof ik. Al zijn het maar druppels die je in water mengt zodat je kalmeert." Hij had ze vroeger ook genomen. Ze kalmeerden echt wel, ook al merkte je het niet altijd. Ze zorgden ervoor dat je kalm werd.

OOC: Flut.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   za jul 11 2015, 17:05

Het duizelde haar allemaal. Het duizelde haar dat ze deze jongen pas enkele uurtjes kende, maar dat ze meteen al zo’n vertrouwd gevoel bij hem had. Dat ze zijn geur aangenaam had gevonden en dat hij haar had laten herinneren aan Kailee. Dat kon ook niet anders, want anders was ze echt niet zo tegen hem aan gaan liggen. Als ze hem niet aangenaam had gevonden, had ze zich dat meteen herinnerd. Maar hij liet haar zo erg aan Kailee herinneren dat ze daar nog voor heel even langer had gelegen. Dat hij daar geen misbruik van had gemaakt toonde aan haar al aan dat hij het niet al te slecht met haar meende, maar ze moest nog afwachten. Afwachten of hij wel werkelijk was wie hij beweerde te zijn. Drake was ook heel aardig geweest en bij hem was het ook vertrouwd geweest. Toch was dit anders dan bij Drake. Ze kon het niet goed uitleggen, maar de sfeer die bij Legend hing leek niet half op de sfeer die bij Drake hing. Drake had haar dan ook nooit aan Kailee laten herinneren. Nee, het was al heel wat als een jongen haar kon laten herinneren aan haar beste vriend. Haar beste vriend die nu misschien wakker geworden was en naar haar aan het zoeken was. Hopelijk bedacht hij zich dat ze naar de wc was gegaan en ging hij zonder nadenken weer liggen. In het begin was hij heel beschermend geweest en schoot hij telkens omhoog als ze even niet bij hem lag, maar dat minderde elke week steeds meer. Alyssa probeerde haar gedachten opzij te duwen door naar Legend te luisteren. Het bleef even hangen dat hij geen vriendin had. Ze keek hem aan in zijn ogen en slikte. ‘Ik vertel het je wel, ooit,’ sprak ze tegen hem. Nu pas merkte ze dat ze haar hand op zijn wang had gelegd en snelde haalde ze deze weg terwijl blosjes op haar wangen tevoorschijn kwamen. Ze nam aan dat de duisternis er wel voor zorgde dat hij dat niet kon zien. Ze knikte op zijn vraag, maar schudde daarna snel haar hoofd op wat hij verder zei. ‘Nee, dan maakt Kailee zich pas echt ongerust,’ mompelde ze. ‘Dit is iets dat met de tijd minder zal moeten worden. Ik kom er wel overheen.’ Ze glimlachte naar hem. Ze hoopte dat wat ze zei de waarheid sprak, want op het moment wist ze niet eens zeker of ze ooit wel over dit heen zou komen. Zelfs niet als Andrew in de gevangenis zou zitten. Ze zou elke dag herinnerd worden aan die vreselijke dag, vooral als ze lichamelijk contact had met een jongen. Ze durfde te wedden dat zoenen voor haar al een heus probleem werd. Andrew had haar leven verpest. Een tikkeltje verdrietig zijnde richtte ze haar blik naar voren zodat haar haren voor haar gezicht vielen en Legend het niet al te veel merkte. ‘Ik kan mijn bed niet tegen de jouwe schuiven,’ zei ze half grappend, maar ergens klonk er ook een toon van ernst in. Ze voelde zich bij Legend net zo veilig als bij Kailee, maar het zou nogal raar zijn als ze nu vroeg om bij hem te slapen en de zuster zou er al helemaal niet mee kunnen lachen. Nee, deze moest ze alleen uitzitten. Maar Legend’s bed lag wel dicht bij die van haar. Of ze kon terug naar Kailee gaan. Ze twijfelde kort. Ze wilde Legend ook weer niet zomaar achter laten. Ze draaide haar hoofd in een opwelling naar hem toe. ‘Ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen…’ Ze liet even een korte stilte vallen. ‘Maar heb je misschien zin om binnenkort samen iets te gaan doen?’

OOC: Nee hoor ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   ma jul 20 2015, 16:01

"Alyssa," zei hij, "Je hoeft geen sorry te zeggen. En ik heb geen vriendin. En als ik die al had moest ze niet moeilijk doen over dat ik iemand probeer te troosten." Het meisje ging overeind zitten op het bed. ‘Misschien is het het beste als je niet weet wie Andrew is,’ fluisterde ze. ‘Het is ook niet zo belangrijk. Bedankt voor het troosten. Je herinnert me aan mijn beste vriend.’ Hij glimlachte terug naar haar. "Ik zal niet verder vragen omdat het duidelijk is dat je emotioneel niet aankunt wat die Andrew ook gedaan of gezegd heeft", zei hij stil. "Maar ik ben blij dat ik je toch heb kunnen troosten. En dat ik je aan je beste vriend doe denken." Hij glimlachte nog een keer en ging nu ook rechtop zitten. ‘Ik vertel het je wel, ooit’, zei ze en trok haar hand weg die op zijn wang gelegen had. Hij wist dat ze nu moest blozen, maar hij besloot te doen alsof hij het niet merkte. "Slaap je iedere nacht zo slecht?" vroeg hij voorzichtig. "Want je kan daar wel wat voor krijgen bij de zuster, geloof ik. Al zijn het maar druppels die je in water mengt zodat je kalmeert." Ze had geknikt, maar schudde daarna ook weer haar hoofd waardoor Legend het zijne vragend schuin hield. ‘Nee, dan maakt Kailee zich pas echt ongerust,’ mompelde ze. ‘Dit is iets dat met de tijd minder zal moeten worden. Ik kom er wel overheen.’ Hij haalde licht zijn schouders op en beantwoorde haar glimlach door zelf ook te glimlachen. Het was niet aan hem om aan te dringen dat het haar zou helpen. Het bleef even stil en Alyssa bewoog haar hoofd waardoor er haar in haar gezicht hing. De jongeman liet zijn ogen nog eens door de duistere zaal gaan. ‘Ik kan mijn bed niet tegen de jouwe schuiven’, zei ze toen. Hij keek haar weer aan. "In principe zou het wel gaan, maar ik weet niet of de zusters dat zo'n leuk idee vinden", lachte hij zacht. "Ik kan wel op de grond tussen de twee bedden in slapen, als dat je je veiliger doet voelen?" stelde hij voor, een beetje twijfelend. Het idee van op de grond slapen was niet zo uitnodigend, maar hij zou het wel doen als het haar zou helpen.
‘Ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen…’, werd er gezegd door Alyssa. Legend veegde zijn haar weg uit zijn gezicht en keek haar aan, al geeuwend. Hij was moe, maar probeerde geïnteresseerd te blijven kijken. ‘Maar heb je misschien zin om binnenkort samen iets te gaan doen?’ Hij bleef even stil, en knikte toen. "Graag", zei hij en glimlachte naar haar. "Ik zou het leuk vinden om wat te gaan doen." Hij strekte zich uit en knipperde snel met zijn ogen om slaap weg te krijgen. "Maar dat gaat enkel als we nu toch proberen te gaan slapen", lachte hij stil.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyssa
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 220
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth x Water
Klas: 6de klas
Partner: Not yet.

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   ma jul 20 2015, 19:58

Alyssa had snel haar hoofd geschud met een afkeurend geluidje toen hij zijn voorstel had gedaan. Nee. Ze wilde niet dat de jongen op de grond zou gaan slapen omdat zij toevalig bang was voor wat schaduwen die zich hier en daar bevonden. Toch vond ze het ontzettend lief van de jongen en dat wilde ze hem ook duidelijk maken, maar ze was nog steeds benieuwd naar het feit wat hij zou antwoorden op haar vraag. Het maakte haar aan het blozen, want eigenlijk was ze niet echt de persoon die anderen uitvroeg. Dat kwam vooral omdat ze daar te verlegen voor was, zeker nu wat er met Andrew was gebeurd. Sociale contacten verliepen nu ook gewoon moeilijker en ze bleef liever stil dan dat ze praatte, maar Legend maakte iets in haar los. De jongen was zo vriendelijk en leek echt het beste met haar voor te hebben. Het feit dat hij op de grond wilde slapen om haar comfort te geven bewees dat alleen al. Ze durfde er maar niet bij stil te staan dat hij, net als Drake, dit deed om haar in zijn bed te krijgen. Zo voelde het eigenlijk helemaal niet aan. Maar ja, zo had het bij Drake ook niet aangevoeld en toch was het gebeurd. Nee, ze moest voorzichtig zijn met te snel stappen te ondernemen. Een keertje uitgaan om hem beter te leren kennen was de eerste stap die ze zou zetten. Dan zou ze wel verder zien, want ze wist niet eens of haar interesse voor hem wel zo ver zou reiken als toen het geval voor Drake was. Ze was lang niet meer zo impulsief als toen en zeker niet door wat er gebeurd was met Andrew nu. Bovendien wilde ze dat Kailee hem keurde. Ze zou er wel eens een gesprek over hebben met haar beste vriend als het echt zo ver zou komen. Haar hart maakte een klein sprongetje van blijdschap toen Legend haar vraag positief beantwoordde. ‘Cool,’ zei ze en dat weerspiegelde weer een beetje de persoonlijkheid die ze had voordat heel het gedoe met Andrew was gebeurd. Het was dan ook niet meteen het meest enthousiaste antwoord, maar dat durfde ze nog niet te tonen voordat ze wist dat hij écht goede bedoelingen had. ‘Ja, je hebt gelijk,’ lachte ze zachtjes met hem mee. ‘Zullen we eh…’ Ze dacht snel na. Morgen had ze in principe niet veel te doen op wat huiswerk na, maar dat kon ze altijd nog in de avond maken. Bovendien zou ze het echt leuk vinden om deze jongen al zo snel mogelijk beter te leren kennen. ‘Zullen we dan morgenmiddag om twee uur afspreken in de Kovomaka’s Gardens? Dan kunnen we een ijsje gaan eten of zo,’ vulde ze vlug aan, want anders dacht hij dat ze voor de romantiek daar wilde gaan zitten. Ze vond het ook weer zo dom als ze een drukke winkelstraat zou voorstellen. Bovendien wist ze niet of ze die drukte al aan kon. Kovomaka’s Gardens bleek een rustige plaats te zijn van wat ze gehoord had en de kans op lugubere types was kleiner, dus was dat haar eerste keuze geweest. ‘En je moet trouwens gewoon in je eigen bed gaan slapen, want anders voel ik me schuldig. Ik kom de nacht wel door met het idee dat je maar een bed van me af ligt,’ zei ze. Ze bloosde. ‘Maar wel lief dat je het voorstelt.’ Ze glimlachte oprecht naar hem, wachtend tot hij haar voorstel goed zou keuren. Als hij het goed zou keuren zouden ze inderdaad maar beter gaan slapen. Dan zou ze morgenochtend wel gauw naar haar kamer gaan om zich wat fatsoenlijks aan te doen en zich op te maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.quizlet.nl/users/QuestToAsk/
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   wo jul 22 2015, 11:37

Ze vond het duidelijk geen goed voorstel dat hij op de grond zou slapen, dat kon hij afleiden aan het geluidje en het geschud met haar hoofd. Ergens was hij wel opgelucht dat ze het geen goed idee vond, de harde vloer zou ervoor zorgen dat hij de volgende dag een pijnlijke nek had, in het minst erge geval. Zijn rug, schouders en hoofd zouden het vast ook niet zo eens zijn met zijn idee. ‘Ik weet dat we elkaar nog niet zo lang kennen…’, had Alyssa gezegd, en Legend keek haar aan. ‘Maar heb je misschien zin om binnenkort samen iets te gaan doen?’ Hij zei kort niets, maar knikte toen. "Graag", zei hij glimlachend. "Ik zou het leuk vinden om wat te gaan doen." Hij strekte zich uit en knipperde de slaap uit zijn ogen. ‘Cool’, reageerde Alyssa. "Maar dat gaat enkel als we nu toch proberen te gaan slapen", vervolgde hij lachend. ‘Ja, je hebt gelijk,’ lachte ze terug. ‘Zullen we eh…’ Hij keek haar aan. ‘Zullen we dan morgenmiddag om twee uur afspreken in de Kovomaka’s Gardens? Dan kunnen we een ijsje gaan eten of zo.’ Hij trok een nadenkend gezicht. "Ja, natuurlijk", antwoorde hij toen met een glimlach. Hij had niet lang genoeg nagedacht om te weten of hij morgen wat te doen had. Maar zowel, dan kon hij dat wel verzetten. Met Alyssa omgaan leek hem toch leuker dan huiswerk maken of afspreken met een klasgenoot om dan toch maar gezeur over leerkrachten aan te moeten horen. ‘En je moet trouwens gewoon in je eigen bed gaan slapen, want anders voel ik me schuldig. Ik kom de nacht wel door met het idee dat je maar een bed van me af ligt,’ zei het meisje. ‘Maar wel lief dat je het voorstelt.’ Nogmaals glimlachte hij. "Oké, als jij het zegt. Maar je mag me nog steeds wakker maken als er wat mis is, hoor."
Hij ging liggen en zodra zijn hoofd het kussen raakte voelde hij hoe de vermoeidheid hem overviel. Nog een geeuw ontsnapte aan zijn mond, en hij vond niet eens de energie om een hand voor zijn mond te houden. Hij rolde op zijn zij zodat hij naar het bed naast het zijne kon kijken. "Slaapwel, Alyssa", zei hij en glimlachte nog een keer naar haar voor hij zijn ogen sloot. Het duurde niet lang voor zijn ademhaling rustiger werd en Legend in slaap viel.

OOC: Je ziet maar of er nog ochtend komt of dat het topic over is~ c:

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Nothin' happened the way it was supposed to happen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Nothin' happened the way it was supposed to happen

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Hospital Ward-