PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 It'll be alright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: It'll be alright   vr jun 12 2015, 20:21

Hij beet op de binnenkant van zijn wang terwijl hij hoofdschuddend toekeek naar de twee personen die een roos probeerden te verzorgen. Ze konden er echt helemaal niets van. Hij wou op zijn stoel blijven zitten en niet ingrijpen maar hij was bang dat ze de roos zouden vermoorden. Dat zou zonde zijn. Met een zucht stond hij op en duwde hij de twee jongens weg waarna hij op zijn knieën bij de bloem ging zitten. "Als jullie haar niet aanraken leeft ze vast nog langer dan nu", mompelde hij lastig en trok de gieter uit de handen van de grootste. "Zodadelijk verzuip je die roos nog", beet hij die toe en draaide zich naar de roos toe. Wat een schande dat die kerels niet wisten hoe ze goed moesten omgaan met bloemen. Waarom verzorgden ze de roos in eerste instantie? Achja. Legend zette de gieter op de grond en veegde wat zand van zijn knieën af. "Blijf eraf." De jongeman draaide zich om en liep een heel eind van het duo weg. Hij was bang dat hij anders een uitleg ging doen die niemand wat boeide.

Legend veegde zijn haar aan de linkerkant achter zijn oog en merkte toen hij in één van de ruiten van de kas keek dat hij een bruine veeg achtergelaten had. Vast doordat er vuil en aarde van de les aan zijn handen hing. Hij probeerde de veeg met zijn duim weg te krijgen maar maakte het enkel erger. Met tegenzin stopte hij zijn wijsvinger even in zijn mond om met speeksel de aarde van zijn gezicht te krijgen. Hij trok een vies gezicht toen hij de aarde in zijn mond proefde. Wood Magician of niet, hij at liever geen aarde. Maar nu kon hij de veeg wel van zijn gezicht weghalen. De kerel draaide een kwartslag om en sloeg zijn schoenen tegen elkaar. Opnieuw zuchtte hij terwijl hij rondkeek. Hij amuseerde zich wel, dat niet, maar het aanzicht van zo veel domme leerlingen zorgde ervoor dat hij zuchten slaakte. De jongeman viste een zakdoek uit zijn broekzak en snoot zijn neus voor hij nog een vijftal meter over het pas liep en toen gewoon in kleermakerszit neer ging zitten. Als mensen daar problemen mee hadden zeiden ze het maar, maar hij had zin om te zitten en naar de bloemen en planten in de kas te kijken. Verantwoordelijkheden en verplichtingen kwamen later wel.

OOC: Voor Syrax c:

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 03:04

Vandaag gingen ze bezig in de kassen. Voor de stadse jongeren onder hen hadden ze er weinig kaas van gegeten dat kon je wel horen en anders wel zien. Syrax was op een van de weinige rustigere plekken die een zeldzaamheid waren op Razen op gegroeit en dus moesten zijn ouders en de andere oudere Razaanze zich vaak in hun eigen voedsel onderhoud voor zien. Syrax had de moestuin dat naast hun huisje lag vaak genoeg moeten wieden en begieten. Maar na de gewassen te hebben zien groeien smaakte ze des te lekkerder. Syrax had echter weiniger kennis van kamerplanten, maar snapte zelf wel dat ze niet moesten zwemmen in hun potten. Voor een vuur en wind magier wist Sy eigenlijk best nog veel van eetbare en geneeskrachtige planten. Daar kwam geen woud magie aan te pas. Misschien groeide ze dan nog beter? Maar vandaag zat Syrax niet echt met zijn hoofd bij de les en goot net iets te veel kunstmest op een rozemarijnstruik. Een van de andere woud magiers een meisje stoten hem aan. Syrax grijnsde schaapachtig en zetten snel de pot met kunstmest neer. OMG waar zat hij toch met zijn gedachten vandaag. Al voor langere tijd had een idee in zijn hoofd rond gespookt en nog niet zolang geleden had Syrax de aanvraag gewaagt te doen. Nu was het wachten op antwoord. Zo zou Syrax zijn onzekerheid misschien wat de kop in drukken? Met een neer geslagen blik liep Syrax na de les de kassen uit met de rest van de leerlingen. Maar zijn gedachten speelde alweer door zijn hoofd en die werden steeds onzekerder. Wat als het niet goed gekeurt werd en zo als het mocht... niemand zich aanmelden zouden??? Syrax schudden zijn hoofd en sprak zichzelf streng toe, maar zo dat niemand hem hoorde. Op dat moment had Syrax niet gezien dat de menigte uiteen week voor een knaap die midden op het pad was gaan zitten. Syrax schrok op uit zijn gedachten botste eerst tegen de jongen op, maar verloor zijn balans en viel voorover. Hij ving zich half op al kon Sy het niet voorkomen dat hij nu op de grond lag. Alle aanwezigen die het zagen gebeuren moesten hard lachen. Zijn oren begonnen knalrood te worden van schaamte. Waarom letten Sy dan toch ook niet op waar hij liep??? Even sloeg Syrax dicht, maar her pakte zich en draaide zich naar de ander toe. 'Gaat het? Sorry dat ik over je heen viel. Ik had je niet gezien.' verontschuldigte Syrax zich de rest van de lachende leerlingen negerend.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 10:02

Normaal gezien was hij echt wel een erg vrolijke persoon maar de stomheid van de twee jongens hadden zijn humeur zo wat verpest. Hij was dan maar op het gangpad gaan zitten en had zijn blik gevestigd op een dahlia. Legend keek haast betoverd naar de zwarte blaadjes. Zo vaak had hij nog geen zwarte dahlia gezien. Meestal hadden ze vrolijke kleurtjes, maar deze zwarte met het beetje rood aan de uiteinden van de blaadjes vond hij wel het mooiste. Als hij zo verder dacht deden de blaadjes hem denken aan zijn eigen haar. Dat was ook ongeveer die kleur, en zijn haarpunten hadden ook dezelfde kleur als de uiteinden van de bloemblaadjes. Een aantal mensen moesten rond hem heen lopen om door te raken maar dat interesseerde Legend nu echt eens totaal niet. Als ze wouden konden ze aan hem voorbij, dus hij zag het probleem niet. Hij bleef gewoon gefacineerd naar de bloem kijken maar knipperde met zijn ogen toen hij door iemand gestoord was. "Misschien moet je ergens anders gaan zitten", zei iemand achter hem. Toen de persoon hem voorbij liep greep hij hem bij de enkel waardoor hij voorover viel. "Misschien moet je omlopen", antwoorde Legend voor hij zijn aandacht weer weg liet glijden van de kerel die nu op de grond lag. Ja, hij kon best kinderachtig doen als hij daar zin in had.

Blijkbaar had iemand niet gemerkt dat hij op de grond zat want iemand liep tegen hem op om vervolgens voorover te vallen. Legend krabbelde wat opzij dat de jongen niet op hem zou vallen. De aanwezigen rond hen begonnen te lachen waardoor de kerel met het halflange haar rond keek met halfdichtgeknepen ogen. 'Gaat het? Sorry dat ik over je heen viel. Ik had je niet gezien.' Hij keek naar de jongeman die net gevallen was. "Precies", antworde hij wat droog, maar glimlachte daarna. Hij ging rechtstaan, klopte zijn broek af en stak een hand uit naar de jongen om hem recht te helpen. "Het geeft niet hoor." Toen de leerlingen rond hen nog steeds aan het lachen waren draaide Legend zich om. "Ik zou ophouden met lachen voor jullie ook om de grond liggen", beet hij hen toe. Hij had geen indrukmakend uiterlijk, maar toen hield merendeel van de studenten op met lachen. De kerel draaide zich terug naar de persoon die over hem heen gevallen was. "Ben je oké? Dat kan een lelijke val zijn als je verkeerd valt", zei hij en keek even bezorgd. "Ik ben Legend trouwens, aangenaam." Hij plakte een glimlach op zijn gelaat. "Wel een unieke manier van kennismaken", voegde hij er daarna met een ingehouden lach aan toe.

Black dahlia:
 

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 10:29

Ach ja wat had Syrax eigenlijk te verliezen? Niets toch. Vallen kon iedereen overkomen. Syrax had de jongen wat opzij zien gaan zodat die minder geraakt zou worden, maar dat verlichten zijn val niet. Sy had zijn palm van zijn linker hand lichterlijk geschaaft, maar dat heelde sneller dan een diepe wond. De andere jongen leek eerst droog te reageren, maar de vriendelijke glimlach die volgde was toch een zorg minder voor hem. Toen hij zei dat het niet erg was moest Syrax onopvallend toch een zucht slaken en draaide zich bij zodat hij op zijn achterwerk zat voor hij de ander op zag staan en zich afklopte. De woorden van de andere jongen waren hard tegen de om staande leerlingen, maar ze hoefde ook niemand uit te lachen. Het kon hen ook overkomen, toch... Syrax stond ook op en klopte met zijn niet gewonde hand wat vuil weg, maar keek de andere aan die zich later voorstelde als Legend. Vreemde naam, maar wel uniek. 'Gaat wel een lichte schaafwond, maar verder niets enstig.'zei Syrax met een lichte glimlach over zijn lippen. Het was gemakkelijk weg te werken met de speciale zalf die hij ook wel eens bij Dregoe gebruikte als deze gewond was geraakt. Andere hadden wel eens gezegt dat het te erg naar mint stonk, maar het rook voor hem juist lekker en de wonden heelden er een zo snel mee. 'Mijn naam is Syrax. Ja dit is wel een vreemde ontmoeting.' een verlegen lachje kon je in zijn stem horen, maar dat kwam weer meer door zijn onzekerheid. Met Dregoe in de buurt was het toch weer geheel anders dan wanneer Syrax alleen met iemand sprak, maar toch drukte hij zijn onzekere gevoelens bijna helemaal de kop in. Maar goed hij moest gewoon meer aan zichzelf werken dan kwam het vast goed. Zodra die aanvraag er door was zou Syrax op zijn zelfvertrouwen kunnen werken. Beter dan wanneer hij zo op iemand af moest stappen. Nu had hij twee mensen ontmoet. Ylias was meer kinderlijk en Legend was meer serieuser, voor zo ver Syrax het in kon schatten. 'Mooie bloem he. bij ons in de tuin op Razen houd mijn moeder een heel bed van ze bij.' zei Syrax toen zijn oog op de zwarte dahlia viel. Het waren nu eenmaal prachtige bloemen.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 11:59

Het leek dat de jongeman opgelucht leek dat Legend niet kwaad reageerde op hem. Hij had de medestudenten het zwijgen opgelegd want hij kon er absoluut niet tegen als mensen uitgelachen werden, zeker niet als het hen net zo makkelijk kon overkomen. Hij vroeg of de kerel oké was en stelde zichzelf vervolgens voor. 'Gaat wel een lichte schaafwond, maar verder niets enstig', zei de kerel met een glimlach. Legend knikte, tevreden dat dat alles was. "Die geneest wel, overmorgen heb je er vast al geen last meer van", besloot hij met een glimlach. 'Mijn naam is Syrax. Ja dit is wel een vreemde ontmoeting.' Legend knipperde even met zijn ogen en spelde zijn naam in zijn hoofd. Syrax. Het klonk wel leuk, ook wat specialer dan de doorsnee namen. Hij vond het wel een mooie naam. Legend glimlachte vriendelijk terug. Vallen kon iedereen overkomen dus hij kon geen goede reden vinden om boos te worden.

Hij hield zijn ogen op de jongen gericht die naar de zwarte dahlia keek. 'Mooie bloem he. Bij ons in de tuin op Razen houd mijn moeder een heel bed van ze bij.' Legend knikte en liet zijn blik van Syrax naar de dahlia glijden. "Het zijn mijn favoriete bloemen", antwoorde de jongeman zonder op te kijken. "Het lijkt me mooi om er een bed van in je tuin te hebben", ging hij verder met een glimlach. "Mijn tante houdt alleen asters in haar tuin, andere bloemen overleefden niet lang." Hij glimlachte. Zou zijn moeder bloemen gehouden hebben? Hij dacht niet dat Ethan erg van bloemen hield. Het is vader, niet Ethan, dacht hij. Hij verbrandde ieder jaar een roos voor zijn vrouw, Legends moeder, dus hij vermoedde wel dat zijn moeder van bloemen hield. Ze zou vast een rozenbed gehouden hebben. Maar dat kon niet, want ze was overleden. Even overspoelde verdriet hem maar al gauw verdween dat weer en keek hij naar Syrax. "Of in ieder geval, ze hield asters. Ik heb geen idee of ze ze nog steeds heeft." Hij zou nog eens bij haar op bezoek moeten gaan. Dan nam hij haar wel een dahlia mee. Legend knipperde nogmaals met zijn ogen en trok zich terug uit zijn gedachten. "Hebben jullie veel bloemen in jullie tuin?" vroeg de kerel en draaide opzij naar Syrax. Grappig hoe Legend als klein kind geen planten wou aanraken omdat hij bang had van beestjes en nu zou hij net een tuin vol bloemen willen.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 14:41

Ja dit genas wel weer. Syrax keek even naar zijn hand en knikte zachtjes. Toen Legend over de bloemen begon over de bloemen gingen zijn gedachten weer terug naar het huisje ver weg op Razen. Het was er altijd rustig en de wind speelde er altijd met de bomen dat er stonden. Ach ze waren ze prachtig. De bloemen die er stonden. Heerlijk ruikend. Dat was een van de weinige dingen die zijn ouders goed hadden gedaan. Zijn moeder hield er van om bij de bloemen te gaan zitten en er naar te kijken hoe ze bewogen en groeide. Toen hij Legend weer hoorde praten schudden Syrax die herinnering van zich af en glimlachte nu vrolijker. 'Ja ze heeft een mooi bed met verschillende bloemen, maar de Dahlia speelt er wel de hoofdrol in.' zei Syrax en dacht weer even terug aan de moestuin. 'Maar waar ze het meeste trots op is, is toch haar moestuin.' voegde hij er wat later aan toe. Ja moestuinen waren handig, maar ontzettend veel werk. De leerlingen leken hun geen aandacht meer te schenken. Gelukkig maar, maar zijn aandacht ging weer uit naar iemand die hem nu misschien hader nodig had. 'Heb jij een huisdier?' vroeg Syrax en vroeg zich af of er nog meer leerlingen waren die hun vrije tijd met studeren of juist met hun huisdier verbrachten? Hij combineerde ze een beetje. Al was Sy meer bij Dregoe te vinden dan achter de boeken.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 20:28

'Ja ze heeft een mooi bed met verschillende bloemen, maar de Dahlia speelt er wel de hoofdrol in.' Hij knikte met een glimlach bij Syrax' woorden. Het kon het zich zo al inbeelden. het was vast een mooie tuin. 'Maar waar ze het meeste trots op is, is toch haar moestuin.' Een moestuin leek hem ook wel leuk om te hebben, maar zo veel werkt. Daar zou hij nooit aan beginnen, hij zou het niet over zijn hart krijgen om bloemen te zien sterven. "Klinkt alsof je een heel erg gezellige tuin hebt", zei Legend met een lachje. Bij zijn vader had hij geen tuin. Of ja, die was er maar hij wou geen gras of bloemen dus had hij er overal tegels gelegd. Een grijs huis met grijze tegels. Geen grasspiertje nog te bekennen. Zijn tante gebruikte haar tuin optimaal. Alles wat er in kon, ging er ook in. Het gras stond altijd mooi en groen. Hij glimlachte en werd afgeleid door Syrax die weer sprak. 'Heb jij een huisdier?' Hij schudde zijn hoofd. "Nee, ik heb er nooit een gehad en ik weet niet of ik die verantwoordelijkheid op me wil nemen. Mijn vader heeft me nooit de toestemming gegeven om een huisdier te hebben en mijn tante had er geen tijd voor. Mijn moeder ... Ik heb geen idee." Hij lachte ongemakkelijk en perste daarna zijn lippen op elkaar. Hij moest echt een keer gaan informeren over Ava want buiten een foto van haar had Legend geen idee hoe ze was. Hij wist enkel haar voor- en achternaam en haar uiterlijk. "Heb jij wel een huisdier dan?" vroeg de jongeman aan de ander.

OOC: Aye, deze is kort geworden~

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 13 2015, 22:35

Het klopte wat Legend zei. Het was een gezellige tuin. Bijna overal om het huis stonden wel bloemen. Ze waren prachtig en gedijde heel goed door haar half bloed magie. Woud samen met haar Wind magie was ze een echte kunstenaar voor zover Syrax dat wist. Natuurlijk waren volbloed Woud magier's veel sterker en konden hun gewassen beter en mooier maken als ze dat wilde, maar dat speelde meer in zijn fantasie. Woud magiers werden in sprookjes ook wel de elven van het helaal genoemt had Sy eens in een van de boeken voorgelezen gekregen gehad. 'Dat klopt ja. Ze is bijna voordurend in de tuin te vinden, maar het is ook rust gevender dan de meeste denken. Vooral de stadze hebben er geen benul van, maar ja dat heb je vast zelf al door gehad.' Syrax voelde aan dat hoe droog die jongen eerst ook gedaan had het misschien nog wel een goede vriend kon worden. Langzaam aan voelde Syrax zijn onzekerheid weg ebben en werd hij ook iets opener, maar zo als het plotsklap met Ylias was gegaan zou het nu niet gebeuren. Toen Legend zei dat hij geen huisdier had. Verbaasde hem dat toch wel een beetje. Legend was misschien een van de weinige die geen huisdier had, maar toen deze vroeg of Syrax wel eentje had begon Syrax ongewilt brede grijns over zijn gezicht te trekken. 'Ja ik heb er eentje. Het is een draak, maar dat je nog geen huisdier hebt gehad is niet erg. Mocht je er ooit aan toe zijn komt die vast wel.' zijn gezicht werd weer serieuzer naarmaten Syrax sprak. Als het van zijn ouders niet mocht of tante dan was het hun keuze, maar als Legend straks oud genoeg was kon hij zelf beslissen eentje te nemen.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   zo jun 14 2015, 10:05

'Dat klopt ja. Ze is bijna voordurend in de tuin te vinden, maar het is ook rust gevender dan de meeste denken. Vooral de stadze hebben er geen benul van, maar ja dat heb je vast zelf al door gehad.' Legend glimlachte nogmaals en knikte. "Het is pas sinds ik hier op school zit dat ik echt geïnteresseerd geworden ben in bloemen en planten. Als kleiner kind haatte ik planten want ik had een hekel aan beestjes." De vraag of hij een huisdier had moest hij negatief beantwoorden. Het zette hem wel aan het denken. Hij wou ooit wel een huisdier, maar nu had hij daar niet echt tijd voor. Hij kaatste de vraag terug naar Syrax die een grijns op zijn gezicht kreeg. Legend kon daar al van afleiden dat het antwoord ja zou zijn, maar toch luisterde hij geboeid toen de kerel sprak. 'Ja ik heb er eentje. Het is een draak, maar dat je nog geen huisdier hebt gehad is niet erg. Mocht je er ooit aan toe zijn komt die vast wel.' De jongeman haalde een schouder op. "Als ik het geschikte huisdier vind, denk ik er wel een keer over na om het in huis te nemen", lachte hij. "Maar een draak zei je?" Hij floot even verwonderd. "Zo'n kleintje of een grote draak? Want die past dan toch niet op je kamer?" Hij probeerde het zich al in te beelden, zo een grote draak op één van de kamertjes van de school. En als de draak moest niezen, stond dan niet je hele kamer in brand? "Maar het lijkt me wel cool om een draak als huisdier te hebben. Dat is eens wat anders dan een kat of een hond." Hij had wel al studenten met vreemde huisdieren rond zien lopen, maar merendeel had toch echt wel de normale dieren. Een konijn, een kat, en hond, ... Een draak was eens wat anders, maar het leek hem veel leuker om een draak te hebben. "Kan je op hem vliegen?" vroeg Legend aan Syrax. Als hij dat kon, dan doopte hij Syrax' huisdier officieel tot het beste huisdier van de academie. Hij kon het zich al inbeelden hoe de kerel met zijn draak door de lucht zou zweven. Zonder echte reden verscheen er een lach op het gezicht van de jongen. "Sorry voor de stortvloed aan vragen", zei hij toen grinnikend. Hij kon zo 'te' worden als iets hem interesseerde. Dan kon hij zichzelf er niet van weerhouden om veel te veel vragen te stellen.

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   zo jun 14 2015, 10:43

Syrax kon het niet helpen. Wanneer hij over zijn draak begon te spreken dan moest hij steeds grijnzen. Voor hem bestond er geen beter huisdier of maatje dan Dregoe. Stilletjes haalde hij zich de herinnering aan zijn eerste ontmoeting met hem op. Toen zijn Opa het ei uit het vuur had gehaalt was de schil kapot gebarsten en kwam de jonge draak te voorschijn.Hij kreeg te horen dat Sy zijn hand vlak voor de snuit van de zwarte draak moest houden en Dregoe drukte zijn neusje tegen zijn hand aan. Zins die dag waren ze met frisse tegenzin van zijn ouders niet meer uit elkaar te krijgen geweest en dat gold nogsteeds. De eerste volgende vraag van Legend trokken hem uit zijn gedachten. De ene vraag naar de ander vloepte uit de mond van de ander. Zo'n stortvloed had hij al eens eerder gehoort. ' je hoorde het goed. Zijn naam is Dregoe en hij is groot genoeg om er mee te vliegen. Ik kan hem je laten zien?' vroeg hij op het laatste. Dregoe wist dat er genoeg klein blijvende soorten waren en hele grote, maar Dregoe zat er gelukkig tussen in. Hij zou hooguit 3 meter hoog in schofthoogte worden. Zijn lengte van kop tot staart en vleugelspanwijte zouden groter zijn. Syrax snapte dat draken erg fantastische dieren waren en voelde zich vrolijker worden doordat hij merkte dat Legend net als Ylias een zwak voor Dregoe hadden...

(Dat laatste gokt hij alleen maar.) XD

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 20 2015, 15:47

"Als ik het geschikte huisdier vind, denk ik er wel een keer over na om het in huis te nemen", lachte de jongen. "Maar een draak zei je?" Hij floot kort. "Zo'n kleintje of een grote draak? Want die past dan toch niet op je kamer?" Hij was weer in z'n element, nu kon hij niet stoppen met vragen stellen. "Kan je op hem vliegen?" vroeg hij toen. Hij merkte op dat hij automatisch was gaan lachen. Hij had weer een van zijn goede dagen. Hij verontschuldigde voor de stortvloed aan vragen maar Syrax leek er geenb last van te hebben. 'Je hoorde het goed. Zijn naam is Dregoe en hij is groot genoeg om er mee te vliegen. Ik kan hem je laten zien?' Legend kreeg een grijns op zijn gelaat. "Ik wil hem graag zien", zei hij en wreef lachend over zijn nek. "Een draak lijkt me echt wel het coolste huisdier om te hebben", zei hij voor hij weer richting Syrax keek. "Waar heb je Dregoe dan? Want ik kan me inbeelden dat je h'm niet gewoon overal kan laten."

OOC: De volgende word veel beter, maar het was dit of niets :'D

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   za jun 20 2015, 16:21

De jongen voor hem vond draken ook vet gave dieren. Daar kon Syrax hem alleen maar gelijk in geven. Want dat vond hij zelf ook. Syrax was ook gaan glimlachen. Breder dan eerst. Dregoe verbleef niet graag buiten in de stallen, maar hij kon ook niet meer echt in huis blijven. Soms dan sliep Syrax liever naast zijn beste vriend. Al was dat om andere redenen. ' Dregoe slaapt in de stallen waar nog meer andere rij en vliegdieren staan.' antwoorden Syrax op de verblijvings plaatst van zijn draak. Ja het was echt cool. Zeker als je ging vliegen dan was helemaal te gek. 'Als je hem straks ziet wil je er vast zelf ook eentje.' zei Syrax en draaide zich om in een meekomend gebaar makend.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Legend
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 79
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Miss Eres
Partner: Somebody stole my car radio and now I just sit in silence

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   di jul 07 2015, 18:56

'Dregoe slaapt in de stallen waar nog meer andere rij en vliegdieren staan', kreeg Legend als antwoord op zijn vraag waar Syrax zijn draak hield. De jongen knikte. Dat klonk aannemelijk. Hij had er helemaal niet aan gedacht dat de draak in de stallen kon staan doordat hij zelf geen huisdier had, laat staan een groot waar hij een verblijfplaats voor moest gaan zoeken. Hij keek weer op naar Syrax' ogen en glimlachte even. ' Dregoe slaapt in de stallen waar nog meer andere rij en vliegdieren staan', zei hij en maakte een gebaar nadat hij zich omgedraaid had. Legend schoot in de lach en knikte licht. "Mij kennende heb je waarschijnlijk wel gelijk."

Hij had Syrax gevolgd en keek zijn ogen uit toen ze bij de stallen waren. Hij kon zich niet herinneren dat hij hier al vaak gekomen was. Zijn hand verliet de zak van zijn jas om zijn haar uit zijn gezicht te vegen. Hij moest het nodig een keer knippen, maar toch had zijn haar een bepaalde emotionele waarde voor hem. Hij zou hetn iet zomaar kort kunnen knippen, of anders. Hij dacht dat hij wel zou staan met een kapsel zoals Syrax had, maar toch zou hij het nooit zo willen knippen. Hij schudde zijn hoofd zacht om terug tot zichzelf te kijken en keek naar de kerel. "Waar staat hij?" vroeg hij en keek de stallen door. Gek genoeg zag hij een paar draken. Waren er serieus meer leerlingen die een draak als huisdier hadden? Het zien van de dieren zorgde ervoor dat Legend zich weer een keer afvroeg waarom hij geen huisdier had, maar hij kon amper achter zichzelf kijken, laat staan dat hij een dier kon verzorgen. Hij wreef nog een keer door zijn haar en liet zijn hand toen terug in zijn jaszak glijden.

OOC: Hoop dat je er wat mee kan en dat je het niet erg vindt dat ze plots naar de stallen gingen^^

_________________
[Voice] - [Legend Raven] - [Theme]

Can you save, can you save my, can you save my heavydirtysoul?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Syrax
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Rilana
Posts : 759
Points : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur - Wind
Klas: 3de
Partner: I do, but that was not what you meant?

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   wo jul 08 2015, 03:10

Het was eigenlijk niet zo vreemd dat er dieren in stallen stonden. Maar weinige die het echt niet wisten nam Syrax maar aan, aan het gelach van Legend te horen tenminste. Goed misschien was het dom van hen dat ze dat niet eens wisten, maar Sy oordeelde er niet over. Zo was hij niet.

Toen ze in de stallen aankwamen voelde hij dat Dregoe nog druk met zijn visschotel was. Ze waren waarschijnlijk te vroeg? Toen Syrax Legend zo rond zag kijken moest hij even aan een klein kind denken die voor het eerst op de kinderboerderij mocht rondlopen. Een vriendelijke glimlach verscheen op zijn lippen toen Legend vroeg waar zijn draak stond. 'Die staat aan het einde, maar hij is waarschijnlijk nog aan het eten. Dus wees voorzichtig. Dregoe heeft last nogal baknijd en beschermd zijn voedsel tot het op is.' Syrax was nog niet uit gesproken toen een luide angstaanjagende brul door de stallen. Sy schudden lachend zijn hoofd en ging uit eindelijk voor de stal van zijn draak stil staan. Even keek de draak scherp en beschermend naar hem op en at daarna weer van zijn bak vol vis.

_________________

Theme ~ VoiceSounds of Dregoe


You shine like a little Star.
Ware grote Dregoe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: It'll be alright   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

It'll be alright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» That feeling is the best thing, alright? (+Determind)
» Is it all alright?
» Quite alright

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Greenhouses-