PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [♈] Waiting for superman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: [♈] Waiting for superman   di mei 19 2015, 10:55


Met twijfelachtige stappen was ze haar vertrek uit gestapt. Waarom had ze ookal weer bedacht dat ze dit wilde? Ze had geeneens een idee meer, omdat meer leren nooit kwaad kon en het misschien nog wel van pas kon komen. Helaas was er geen air teacher dus moest ze maar eens bij de legendary Magician himself gaan vragen of hij een oplossing zou weten. Met lichte tegenzin liep ze over de etage naar de tappen die haar naar de begaande grond zouden leiden. Twijfel achtig ging ze verder naar waar zij vernam dat de toren was. Puntje bij paaltje gezet, ze verdwaalde tot ze ineens buitenstond en diep zuchtte. Meteen liep ze weer naar binnen en een uur later had ze gevonden waar ze moest zijn. Ze klopte zacht op de deur voor ze hem opende en twijfelachtig naar binnen stapte. Ze pakte een van de krullerige blonde lokken vast en liet deze overgaan in haar handen terwijl ze verder naar binnenstapte. 'Uuhm, kom ik gelegen?' Vroeg ze zachtjes net niet stotterend.

- Ronodan
hoop dat je er iets mee kan anders geef je maar een gil.

_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: [♈] Waiting for superman   di mei 26 2015, 00:44

Hij had zijn ogen gesloten. De meeste piercings had hij uitgedaan en zelfs van bodypaint was er geen spoor te ontdekken. Hij zag er bijna normaal uit. Bijna. In elk geval menselijk. Op de plek waar hij was, was het windstil. Toch kon hij de duidelijke aanwezigheid van zijn element voelen. Het was immers overal om hem heen. Ronodan was aan het mediteren. Maar niet zomaar. Hij zat in zijn eigen ruimte. De ruimte die verscholen lag voor buitenstaanders en waar de legendarische magiërs zelf al bijna nooit mensen mee naartoe namen. De meest serene plek die je je kon bedenken.  En die van Ronodan zat recht boven zijn hoofd. Het plafond van Angani had er altijd een beetje glanzend uitgezien. Alsof je naar jezelf door een troebele spiegel wilde kijken. Je zag een reflectie, maar hij was niet duidelijk genoeg. Daarbij zag het er erg solide uit. Je kon er ook alleen maar komen met vleugels. Misschien dat mensen van twee meter met een sprong lang genoeg waren om het aan te raken, maar ze zouden niet door die dikke vloeistof kunnen komen. Alleen de kracht van vleugels kon dat. Het was maar een zeer korte afstand. Maar als je door die laag heen was, die laag die aanvoelde alsof je door vloeibaar metaal moest, dan kwam je in een ruimte boven Angani en onder de volgende etage. Het had geen ramen en was op geen enkele blauwdruk te zien. Toch was het er licht en waren er wolken, en nog belangrijker: je was er compleet gewichtloos. Het was de vredigste plek voor een luchtmagiër om te mediteren. Maar zijn meditatie werd vandaag verstoord. De aanwezigheid van licht magie liet Ronodan zijn ogen openen. Ongevraagd bezoek. Hij draaide zijn lichaam en strekte zijn hand naar de spiegelvloer. Zodra zijn huid in aanraking kwam met de substantie leek het net alsof de zwaartekracht weer werd ingeschakeld en Ronodan zakte erdoorheen. Voor zijn gast zou het er vreemd uit moeten zijn. Hij die uit het plafond gevallen kwam. Maar hij landde keurig op zijn voeten en keek naar de kleine vrouw die in het midden van de kamer stond. Kende hij haar niet? Ja, zij was de lerares licht magie op deze school. Een Novaanse van oorsprong. Ze leek een beetje zenuwachtig. Ronodan schudde zijn hoofd. Misschien was hij aan het mediteren geweest, maar als hij eerlijk was, dan was hij nieuwsgieriger naar wat zij kwam doen. 'Zeg het eens,' sprak hij kalm tegen haar.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: Re: [♈] Waiting for superman   vr maa 11 2016, 10:40


Met een grote schok schoot ze wat achteruit toen de man vanuit het plafond viel. Nieuwsgierig keek ze zoekend naar het plafond om hopelijk te kunnen zien waar hij vandaan kwam. Nee het zag er uit als een normaal plafond. Ongeloof keek ze naar de man op en daarna weer naar het plafond met een onderzoekende blik en zuchtte zachtjes. 'Wat en hoe?' Vroeg ze verward terwijl ze gewoon naar het midden van de kamer liep. Ze keek hem aan en pulkte aan haar nagels met een andere nagel aan de zelfde hand. Ze was zenuwachtig maar wat kon je anders als je met deze man in een ruimte stond en zijn geweldig aanwezige persoonlijkheid. Hij was niet iemand die je zo over het hoofd kon zien dat wist ze zeker. Ze schudde afwezig haar hoofd op de vele vragen die ze had voor de man die uit het plafond kwam alsof het geheel normaal was. 'Uhm ja wat ik wilde ik wilde graag uhm..' Ze pakte haar handen stevig en nerveus samen vast, 'Uhm kun je mij Air magic leren?' Vroeg ze en dwong zichzelf hem aan te kijken. Zoals Dayé altijd zei, niets om nerveus of verlegen voor te zijn.

_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [♈] Waiting for superman   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[♈] Waiting for superman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Waiting For Ya . Honeyfur
» We've been waiting for so long!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office :: The Tower :: Angani - The Room of Air-