PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Hayden Jordan de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayden
Queen Bee <3
Queen Bee
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Shadow
Posts : 927
Points : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Air
Klas: Miss Roxanne
Partner: I’m proud of my heart. It’s been played, stabbed, cheated, burned, and broken…but somehow still works.

BerichtOnderwerp: Hayden Jordan de Payens   vr mei 08 2015, 15:03

Hayden de Payens
Being alive is a sign of strenght
General


HAYDEN JORDAN DE PAYENS
Sixth Class || Female || RaziaansGeneral
Full Name: Hayden Jordan de Payens
Nickname: Heidi, Hay, HJP, Haydie
Name: Hayden
Age: 18 years
Occupation: Freelancer (Bounty hunter)
Parents: Sofie & Jordan
Siblings: twinsister Sarah
Homeland: Razen
Motherlanguage:Raziaans
Tattoos: Just one, it's a fairy
Tattoo Colour: Blue
Tattoo Location: Left upper arm
Jewelry: Earrings of her mother's

relationships✾ Drake Burned ~ Sexy Ex
✾ Zean Burned ~ Scared to death for him
✾ Kriss ~ uncertain
✾ Master Savador ~ Dickhole
✾ Sarah de Payens ~ sissy
✾ Faye Honomaru ~ dont mess with my cake idiot


NPC
✾ Sofie ~ Mom † Dead
✾ Jordan ~ Dad
✾ Ben ~ Uncle † Dead
✾ Anna ~ Aunt † Dead

AppereanceHayden is een over het algemeen een klein meisje van rond de 1,60 meter. Ze heeft lang vuurrood haar dat tot over haar middel valt. Haar bruine ogen stralen warmte en kalmte uit. Ze zal ook altijd uitstralen als ze je niet mag of kent dat ze de wereld in haar eentje aankan. Als ze je vertrouwd wat niet snel gebeurt zal ze laten merken dan ze niet sterk is, zelfs verre van.

Personality»Arrogant || Strong-willed || manipulative || Scared«
» Mean || Caring || Smart || Creative || Slutty «

hayden is een arrogant meisje die gewoon weet dat ze er goed uit ziet en daar graag gebruik van maakt. Ze zal ook doen alsof mensen denken dat het haar niets uit maakt wat de hell je over haar zegt
Opgeven staat niet in haar woordenboek, ze zal ook doorgaan tot ze er letterlijk bij neervalt of door en of andere reden niet dit kan krijgen.
Ze zal elke mogelijke manier gebruiken om te krijgen wat ze wil en te stoppen voor niets. Ze zal zichzelf doen overkomen als een lief en aardig meisje tot ze iets nodig heeft van je.
Heidi zal het niet laten merken als ze zich niet op haar gemak voelt bij je in de buurt maar ze is eigenlijk constant bang, voor alles wat haar zal achtervolgen. Haar verleden maar ook de toekomst. Ze heeft bijna elke nacht nachtmerries en word gillend wakker. Ze zal hier graag over liegen en zorgen dat niemand doorheeft dat ze een bangerik is.
Als ze je niet mag is ze al snel de grootste bitch die je je kan voorstellen, ze zal je naar beneden halen op elke mogelijke manier die ze voor ogen zal hebben. Het zal haar niet uitmaken als ze je al door de grond geboord heeft of als je al hebt opgegeven ze zal door gaan tot je in haar ogen geen bedreiging meer bent.
Als ze je vertrouwd zal ze alles voor je doen en hoef je het soms niet eens te vragen en ze staat voor je klaar.
Ze doet soms wel alsof ze heel dom is maar ze is ongelofelijk slim. Hayden gebruikt dit alleen niet altijd op de juiste manier. Het is vooral dat ze het gebruikt bij pranks uithalen met haar vrienden of manipulatieve plannetjes bedenken.
Hayden zingt heel graag en kan dr aardig wat van. Ook maakt ze graag tekeningen, de ene lukt beter dan de andere. Maar over het algemeen is het vergelijkbaar met een kleuter
Om het op een botte manier te zeggen Hayden gaat met alles wat los en vast zit naar bed. Door dingen die er zijn gebeurt heeft ze niet het idee dat haar eigen leven haar leven is of haar keuzes haar eigen keuzes. Dus ze doet dit om voor zich zelf duidelijk te maken dat dit haar leven is en zij haar pad kiest en niemand haar meer kan dwingen.

Wishes -  
If there is something that Hayden wishes it's to be happy and careless and just to enjoy life.

Fears -
* The past - Her past scares her,  she has nightmares - flashbacks - of them and she is really scared it might catch up with her. Especially her father since he is still alive
* Living life - She is too busy trying to control all her surroundings that she forgets to enjoy life and she is scared she will never will.
* The future - She is scared that the future will be empty, loveless and she will keep pushing people away in order to protect herself.
* Butterflies and moths -  these are in her eyes the creatures of Satan himself. And she will scream bloody murder!
* Closed of spaces - She hated being in closed of spaces, especially if she is in there for a longer time.

Talents -
* Singing - Her voice is soft and pure and she knows how to use it. She likes singing but doesn't think she is good enough for others to hear.
* Swordskills - Hayden is fairly skilled in using her sword in the right way, knowing it from inside and out. Her ego is the only thing that could get hurt, since her pain level is high.
* Lying - Lying is her one of her biggest talents, she is so great at it she sometimes starts to believe her own lies. Its something that helps her keep up the wall she build to protect herself.
* Cooking - She likes experimenting in the kitchen with baking or making new recipes  she has found.
* Cleaning - Filth is her biggest enemy, she just likes things to be neat and clean and somehow she always gets stuff clean.
* Flirting - She likes flirting and does it a lot. Especially when she thinks she can gain something from it.
* Quick - she will always have some sort of answer on everything somebody will say funny or not, rude or not she will have a reaction whether people like that answer or not. Making her speechless is worth an award.

Inabilities -
* Drawing - Her drawings look like a 3 year old has been drawing on a napkin. You do not want to be on her team with pictionary
* Compassion - Comforting people, don't come knocking at her door. Even if she wanted to help she could never help because she has a hard time understanding emotions.
* Empathy - As stated she had trouble understanding emotions which makes it hard to empathize with others.
* Trust - Trust is a gigantic deal for her and she is not willing to trust people just on the phrase 'trust me.' It will usually work the other way around.
* Pain - she has great difficulty with showing her pain, physically or mentally. She stuffs it away to hopefully never face it again. Meaning she sometimes completely falls apart due to all the breaks.
* Being grabbed - She will have a small panic attack when somebody grabs her wrist or arm to ask her something. This especially is like that when she doesn't expect that.


History


Aged 0-5:
Hayden en Sarah zijn geboren, Hayden net voor haar zusje. Tijdens de geboorte van Sarah is hun moeder overleden door complicaties tijdens de geboorte. Hun vader Jordan heeft hun beide gehaat voor het afmaken van zijn vrouw, de liefde van zijn leven. Ze hebben vrij weinig contact met andere gehad buiten hun vader en zijn broer en vrouw. Haar tante en oom waren heel leuk met hun.

Aged 5-11:
Hun vader was er klaar mee en trok de aanwezigheid van zijn beide dochters niet meer en heeft ze ondergebracht bij Ben en Anna, haar oom en tante. De eerste paar weken sliepen ze op de logeer kamer terwijl Anna aan het vertellen was dat ze een kamer aan het klaar maken was in de kelder. Niets was minder waar, ze had gewoon in opdracht van Ben daar twee matrassen neer gesmeten en gezorgd dat alles afgesloten was beneden.
Anna en Ben hebben na die paar weken de meisjes in de kelder gestopt en die vanbuiten af op slot gedaan. Ze hadden nooit om de kinderen gevraagd ze waren hier ook al niet gewenst.
Na een tijdje alleen maar in de kelder zitten was haar oom elke keer beneden wanneer Anna er niet was zeggend dat dit haar tirannie was en hij er niets mee te maken had. Ze geloofde hem en hij had beloofd hun hier weg te halen, zijn belofte leek waarheid te worden toen hij uitlegde dat hij ze een voor een weg zou brengen naar buiten het huis. Hij nam het roodharige meisje als eerste mee haar blauwharige zusje achterlatend in de kelder. Ze had nog zo gezegd dat ze Sarah als eerste buiten wilde hebben, achteraf had het niets uit gemaakt.
Hij had haar mee genomen naar zijn slaap kamer en haar daar seksueel misbruikt, en vervolgens haar zusje. Meteen was het vertrouwen in hun oom we wat natuurlijk niet geheel raar is. Ze wist niet meer wie ze kon vertrouwen en wie wel. Gezien dit misbruik zo lang door ging is ze zich op gegeven moment gaan verzetten toen Oom bedacht dat hij winst kon maken op de twee meisjes die in zijn huis leefde op zijn geld teerde. Ze waren niet gewenst en kostte geld en dat geld wilde hij terug.
De twee meisjes waren gedwongen met meerdere mannen op een dag naar bed te gaan op zo een jonge leeftijd. Op een gegeven moment is Heidi haar tante te lijf gegaan, maar haar kleine lichaam was lang niet sterk genoeg om hem uberhaupt pijn te kunnen doen, hij had haar neer geslagen en zo is er glas in haar oog terecht gekomen waardoor ze een oog mist. Hij is er chirurgisch uit gehaald door oompje lief en ze kreeg een stuk verband voor haar oog. Hij liet haar denkend alleen op de keuken tafel liggen, ze was immers onder narcose. Hij wist niet dat deze al was uitgewerkt. Ze zag haar kans schoon en greep het mes uit de keuken en stak die recht tussen zijn ribben in zijn hart terwijl ze hem recht aankeek, zonder een enkel woord te zeggen. Ze heeft naast hem gezeten tot hij geen adem meer haalde. Ze wilde zeker weten dat hij nooit meer iemand pijn zou doen. Toen zijn ogen verschrokken naar de plek staarde waar ze had gestaan. Heidi greep haar zusje en liep het huis uit voor Anna terug zou komen.

Aged 11-14:
Net weg gelopen met haar jongere zusje die ze altijd haar kleine zusje noemde. Zij moest sterk voor haar zijn en op zoek gaan naar een plek om veilig en droog thuis te zitten. Ze kwam uit eindelijk terecht in een opvang voor ouderloze kinderen, ze waren verweg van hun geboorte plaats om niet meer in de buurt te hoeven zijn bij haar familie. Meteen heeft ze medische zorg gehad voor haar oog, ze kreeg een kunstoog waardoor je er nu niets meer van ziet. Ze heeft in het weeshuis haar vrienden ontmoet, er is vrij weinig in deze periode gebeurt alleen het leggen van sociale contacten en deze behouden en vele leuke dingen doen. Maar vooral kind zijn. Ze heeft de basis van leren lezen en schrijven maar ook rekenen best snel opgevangen. Ze is was een leergierig meisje die graag las, maar veel op zichzelf was en zich opsloot in haar kamer. Als ze niet op haar kamer was was ze bezig met jongens versieren in de stad. Vaak waren deze ouder dan dat zij was.

Aged 14-17:
Montgomery High, hier aangekomen op een kost school in Razen heeft ze Faye en Drake ontmoet. Ze deelde de kamer met haar zusje en Faye, die twee maakte er altijd een rotzooi van. Op een gegeven moment heeft ze een lijn met ductape door het midden van de kamer gemaakt en hen hun rotzooi daar achter de lijn behoudend. Ze werd steeds meer out going en toen ontmoette ze een paar dagen na aankomst een jongen. Hij werd constant getreiterd en het meisje had op gegeven moment besloten haar zwaard te trekken en de jongen van zijn pestkoppen te redden. Hier uit is een vriendschap ontstaan en uit eindelijk friends with benefits ontstaan terwijl ze beide nogal wat sletterig gedrag vertoonde tot ze uit eindelijk samen kwamen.
Hayden was na een jaar zonder Drake op Montgomery High in een heftige ruzie met haar zusje en haar andere beste vriend Gilbert vertrokken naar Starshine Academy. Daar heeft ze Drake opnieuw ontmoet en enorme ruzie met hem gekregen, maar uit eindelijk zijn ze weer vrienden geworden. Ze hadden hun relatie na lange tijd langzaam aan weer opgepakt

Aged 17-18:
zonder een reden of waarschuwing aan Drake verdwenen van Starshine Academy. Maar een leven groeiende in haar lichaam was haar redenatie voor het weggaan van het schoolterrein. Juist op het moment dat Hayden haar zwangerschap accepteerde en leuk begon te vinden begon haar buik felle steken te geven. Op dat moment is haar ongeboren kindje overleden.

Na de miskraam is Hayden steun en comfort bij Laxus, haar ex gaan zoeken. Na lange gesprekken zijn ze weer samen gekomen. Laxus en Hayden deden het zelfde werk op Razen. Een soort gelijk premie jager iets. Soms ging het over het terughalen van een artefact en soms het verslaan van een wezen dat een dorp terroriseerde.

Na eindelijk op haar plek te zijn kwam ze terug in een stil en geluidloos huis. Moest Laxus niet al thuis zijn van zijn job. Weken had ze gewacht tot hij uit eindelijk dood was verklaard. De opdracht die hij had aangenomen, het verslaan van een wezen. Velen er gewoon weg van uitgaand dat zijn lichaam niet was gevonden door dat het wezen het lichaam had verorberd.

Na dit alles te moeten meemaken keerde de roodharige in zichzelf proberend het allemaal te vergetend, met succes verdrongen naar de leegtes van haar herinnering. Na een lang intern debat toch maar besloten terug te gaan naar Starshine Academy. Hopende dat ze zich daar niet alleen zou voelen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://WebsiteByHayden.nl
 

Hayden Jordan de Payens

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Jordan Benitez
» Jordan's Pokédex
» Sweet Dreams are made of Memes [+Jordan Benitez]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-