PortalIndex[=/+] Earth Class: Earth Mimicry HpD5Uwn[=/+] Earth Class: Earth Mimicry 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 [=/+] Earth Class: Earth Mimicry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
//

//

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Pom
Posts : 261
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: This tug of war; I'll always win; even when ur right.

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry Empty
BerichtOnderwerp: [=/+] Earth Class: Earth Mimicry   [=/+] Earth Class: Earth Mimicry Icon_minitimema apr 27 2015, 22:03

For the night is dark and full of terrors
De vroege morgen gaat gepaard met het fluiten van de lentevogels en de zachte doch strenge wind die door Julius' haren waait. Vandaag was D-Day, of zoiets. Hij had er niet echt naar uit gekeken moest hij bekennen, het idee van die 'zoete' kindersnoetjes voor zijn neus, voor een uur lang gaf hem een rebels gevoel. Hij zou natuurlijk naar de 'hoofdmeester' kunnen stappen, a.k.a Savador, om zich ziek te melden en de kinders voor niets op te laten staan. Het idee verleidt hem zodanig dat hij voor een moment stopt met joggen en op een looppas verder over het idee piekert. Hij zou zich camoufleren met behulp van aarde bij de ruïnes en met veel genot naar hun balende gezichtjes kijken wanneer ze tot de conclusie kwamen dat ze deze ochtend voor niets uit bed gestapt waren. Hoe verleidend het idee ook is, hij is simpelweg niet meer het rebelse jongetje van een aantal jaren geleden en die 'wilde' periodes zouden inmiddels voorbij moeten zijn. Julius' looppas veranderd daarmee weer in een soepele jog, zijn rebelse gedachten weer met de wind wegwaaiend. De rest van Julius' -inmiddels al standaard geworden- hardlooprondje vliegt om, en precies op het moment dat de klok 9 uur slaat is hij voor de deur van zijn kantoor/kamer beland. Zuchtend rekt en strekt hij zijn spieren, zich innerlijk al voorbereidend op de lange twee uur die hem te wachten stond.

Een klein half uur later staat Julius gedoucht, droog en omgekleed bij zijn massief houten bureau. Zijn vingers glijdend razendsnel langs allerlei papieren heen, enkelen er tussen uit vissend. Het waren kleine profielschetsen van de leerlingen die zich daadwerkelijk van tevoren hadden ingeschreven. Altijd handig om een beetje achtergrond informatie te hebben van de leerlingen die de moeite deden om zich in te schrijven voor dit soort dingen. Toen hij een leerling was, was zijn mentaliteit wel anders. Hij ging nauwelijks naar de standaard lessen, laat staan dat hij zich inschreef voor optionele lessen. Aan de andere kant had hij altijd hoge punten, dus de extra lessen had hij nergens voor nodig. Ironisch dat hij nu staat te mopperen op juist dat soort leerlingen, en dat hij nu zelf zo'n zeikerd van een leraar is geworden die lessen geeft die een waste of time zijn. Gek hoe de dingen in het leven kunnen lopen, bedenkt hij zich droogjes. Enkele andere melancholische gedachten passeren zijn gedachten maar een blik op de klok brengt hem weer op aarde. Tijd om een waste of time van een les te gaan geven bedenkt hij zich grimmig.

Met een -met boeken gevulde- rugzak op zijn rug baant Julius zich een weg door de ruïnes van het tweede gebouw van Starshine Academy. Zelfs Julius' tijd op Starshine was dit gebied al ruïne, hoewel het in de afgelopen paar jaar nog meer overwoekerd is geworden. Hij had voor de les van vandaag niet voor niets gekozen voor de ruïnes. Wat hij de kids vandaag wilde leren was makkelijker op een stevige ondergrond en een omgeving met veel vaste gesteenten. Hoe fijner of vloeibaarder de gesteenten, hoe lastiger het was om de techniek vast te houden of te vormen. Aan zand en modder of iets in die trant zouden we vandaag niet toekomen. Nee dat was meer iets voor de overijverige leerlingen die hem aan het einde van de les misschien nog aan de mouw zouden trekken, niet dat hij echt van plan was om daar de komende tijd op in te gaan. Hoe dan ook, vandaag zouden ze 'simpel' beginnen; door natuurlijk voorkomende stukken steen te vormen aan het lichaam en met behulp daarvan een huls te vormen. Hun eerste taak zou zijn om überhaupt gesteente passend/aansluitend om hun lichaam te krijgen en dit stevig te maken. Daarna zou er misschien nog tijd over zijn voor als je dit in beweging zou doen, hoewel Julius geloofd dat dit voor deze les misschien nog te ver gegrepen zou kunnen zijn.

Bovenaan bij de ruïnes op een plateau wat qua bodem nog enigszins in tact was gooit hij zijn rugzak neer. Het plateau zelf was nog in redelijk gave staat, maar de omringende muren lagen in puin; wat ideaal zou zijn als materiaal voor deze opdracht. Al mentaal vermoeid voordat hij überhaupt begonnen is, wrijft Julius met zijn hand door zijn gezicht heen. Nu was het afwachten, hopend dat de luilakken op tijd zouden komen aansloffen. Hij hield niet van mensen die te laat kwamen, en diegene die het zouden pogen zouden persoonlijk op zijn kamer mogen komen straf schrijven. Hij had nog genoeg formulieren van blablabla formaliteiten die ingevuld moesten worden. Een verveelde uitdrukking staat op Julius' gezicht wanneer hij, naar wat hij geloofd de eerste leerling ziet komen aanslenteren. Hij slaat zijn brede armen over elkaar heen en zucht. Goedemorgen. spreekt hij met zijn lage velvet-achtige stem. Je mag ergens een plek op de grond uitzoeken, of blijven staan. eitherway, we wachten nog even op de andere slachtoffers. zegt hij bloed serieus, met zijn hoofd knikkend naar het plateau waarop de leerling ergens plaats zou kunnen nemen.

[Voor alle mensen die zich hadden ingeschreven en als je zin hebt om te joinen en je hebt je niet aangemeld mag dat ook gewoon!! Ik wil trouwens het liefst een soort van post-volgorde instellen. Dus wie het eerst post, moet daarna altijd na Julius posten etc.  Als iemand overigens langer als 10 dagen niet geantwoord heeft, dan slaan we diegene voor die ronde over. Als die daarna weer wil invallen kan dat, maar dan moet diegene weer even wachten tot het weer zijn originele beurt was. C:
Have fun~ ensorrynogvoordeimmensedelay[
- Ryan
- Celia
- Ezio ]

© hyacintho of GS

_________________
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry N4ZMgN4
Even angels have their wicked schemes but I take that; to new extremes.
But I'll always be your hero even though I've lost my mind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ryan
King on the Rocks
King on the Rocks
Ryan

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Anne-swaaaannn
Posts : 914
Points : 35
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth and fire
Klas: Miss Eres
Partner: Even a banana is a better boyfriend than you ever were.

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry Empty
BerichtOnderwerp: Re: [=/+] Earth Class: Earth Mimicry   [=/+] Earth Class: Earth Mimicry Icon_minitimezo mei 03 2015, 21:00

Het was weer lente hoor en de vogels floten alweer van heel vroeg in de ochtend, wat gepaard ging met het checken van het ei dat hij recentelijk had gevonden in de ruïnes van het oude Starshine. Ryan legde zijn handen erop voor de korte hitte die het ei dagelijks mocht hebben en hij keek er haast verterderd naar, wetende dat niemand hem nu in de gaten hield, dus hij kon zonder problemen zijn emoties tonen jegens het ongeboren dier. Ryan glimlachte, een zeldzaam iets wat hij haast nooit meende. Als je hem zag glimlachen zo, zou je pas zien hoe soft deze jongen was eigenlijk. Deze vertederde blik maakte toch weer al snel plaats voor zijn over algemeen welbekende ‘verveelde’ gezicht terwijl hij zich naar de wasruimten begaf om zich klaar te maken voor de les aardemagie die hij deze ochtend had.

Een uurtje later was hij klaar om te gaan, gedoucht, gedroogd, tanden gepoetst en aangekleed zoals het moest. Hij was iemand die enorm veel aandacht besteedde aan zijn uiterlijk, dus hij moest ook wel elke dag douchen en toonbaar zijn voor de mensheid rondom hem. Met zijn handen in zijn broekzakken gepropt en kuierde hij richting de plek waar hij les had. Zo ging het dagelijks bij hem, hij moest eerst nog wat wakker worden voor hij enigszins op zijn normale wezen was, mensen die hem kenden wisten dat. Zijn amberkleurige ogen waren op de grond gericht terwijl hij afwezig verder wandelde op de gangen. Hij had geen idee wat deze les ging inhouden, maar het was aardemagie, dus dat was weer eens mooi meegenomen want aarde was zijn favoriete element. Met nog steeds dezelfde verveelde blik in zijn amberkleurige ogen arriveerde hij aan de ruïnes. Ryan richtte zich naar de leerkracht en knikte terwijl hij op een formele toon zei: “Ryan Burned meldt zich.”

//Beetje kort, volgende wordt beter.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Celia
.
.
Celia

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Ayelinn
Posts : 543
Points : 5
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur en Duister
Klas: -
Partner: The world is full of lovers, we don't need any more

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry Empty
BerichtOnderwerp: Re: [=/+] Earth Class: Earth Mimicry   [=/+] Earth Class: Earth Mimicry Icon_minitimedi mei 12 2015, 11:23

''They didn't take away our Lives,
they took away the things that made us feel Alive...
Now it's time to take them back!''

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry 34s0wtv

Haar tweede les van Master Julius. Ze had al eerder een bijles van hem gehad. Het was een vreemde man. Hij deed Celia vermoeden dan hij niet langer blij kon zijn. Dat hij niet eens zin had in lesgeven of überhaupt om leraar te zijn. Wat deed je dan op een school? Het was niet haar probleem. Zolang hij zijn lessen maar daadwerkelijk gaf. Met een zucht legde ze de haarborstel neer en met snelle, geoefende bewegingen vlocht ze de witte lokken bij elkaar tot een strakke vlecht. Ze wilde niet dat het haar in de weg zou zitten tijdens de les straks. Vanwege het mooie weer had Celia besloten om buiten te ontbijten terwijl ze op haar gemakje zou wandelen naar de ruïnes waar haar les zou plaatsvinden. Vandaag zouden er als het goed was wel andere leerlingen aanwezig zijn. Dit was dan ook geen bijles en zowaar een les aardmagie die haar nog interesseerde. Met wat ze vandaag zou leren kon ze tenminste nog iets nuttigs. Misschien zou ze op een dag wel een spreuk leren waarmee ze terug kon naar Erd om Augustus te helpen.
Ze duwde haar eigen gedachten weg en slikte de laatste hap van haar ontbijt door. In de verte zag ze de ruïnes al voor haar opdoemen. Twee figuren stonden al te wachten. Een van hen herkende ze als Master Julius. Die ander kende ze niet. Maar toen Celia dichterbij kwam hoorde ze hoe hij zich voorstelde als Ryan Burned. In gedachten trok ze een wenkbrauw op. Een Burned? Nog een? Ze had Drake nog niet over deze jongen gehoord. Maar dat gaf niks. Ze zou er snel genoeg achter komen wat voor soort jongen het was.
Celia versnelde haar pas wat totdat ze zich bij de andere twee kon voegen.'Goedemorgen Master,' groette ze hem. Ryan kreeg een hoofdknik als vorm van begroeting. Ze wist niet precies hoeveel leerlingen er zouden komen vandaag. Maar ze mochten wat haar betrof wel beginnen.

Sorry dat het zo lang duurde. Soms moet je jezelf even een trap onder de kont geven xD
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry 34s0wtv
I know you didn't plan this. You had to do what's right.
But in the middel of this madness, I'm the one who you left to win this fight

_________________
Ronodan || Miss Oriël || Aloiysius || Celia || Mordecai || Hunter
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry P5F1Ll8
From Shadows, we'll Descend upon the world. Take Back what you Stole.
From Shadows, we'll Reclaim our destiny. Set our future Free. And we'll Rise.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA PROFILE
[=/+] Earth Class: Earth Mimicry UTL8oxA MAGICIAN

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry Empty
BerichtOnderwerp: Re: [=/+] Earth Class: Earth Mimicry   [=/+] Earth Class: Earth Mimicry Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[=/+] Earth Class: Earth Mimicry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-