PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ravenna Dai

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raaf
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Noa
Posts : 343
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth
Klas: Miss Hange
Partner: You hurt me more than a bullet wound, and yet I keep coming back to you

BerichtOnderwerp: Ravenna Dai   ma apr 20 2015, 12:29Volledige naam: Ravenna Cora Dai
Leeftijd: 18
Thuisplaneet: Oost-Erd
Thuistaal: Hebreeuws
Magiesoort: Aarde
Verjaardag: 7 september
Ouders: Olaf en Rowena Dai
Broers en zussen: Peter (16), Rebecca (14), Josef (13), Benjamin (12) en Olive (11) Dai
Overige familie: Abraham (lievelingsoom, overleden), Myrtle (grootmoeder van vaders kant), Miriël (oudtante, tweelingzus van Myrtle)
Geaardheid: BiMaster Kana: Mentor
Zack Fair: Beste vriend/crushHaarkleur: Zwart
Oogkleur: Diepblauw
Lengte: 1.81 m
Gewicht: 62 kg
Bouw: Onbeholpen houding, vrij eenvoudig lichaam
Bijzonderheden: Litteken op linkerschouder van een schotwond en twee littekens op de polsen van zelfmoordpogingBitchy: Ravenna verschuild meestal haar afkeer voor iets in sarcastisch en arrogant gedrag. Ze heeft een hekel aan rijke mensen en maakt grappen die niet iedereen even leuk vind.
Socialy awkward: In feite houdt ze ook niet van gezelschap. Door haar enorme gezin, heeft ze altijd het gevoel gekregen dat ze teveel was, hierdoor trekt ze zich het liefst weg van iedereen.
Bot: Ravenna heeft een vrij kort lontje en kan daarom vaak erg bot zijn. Meestal meent ze het niet, maar heeft dan ook niet de moed om het goed te maken.
Klein hartje: Wie geduld heeft en een flinke portie optimisme, kan tot de zachte binnenkern doordringen. Ravenna is en blijft een oudste kind en heeft daarmee een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor zwakkere personen die het doelwit zijn voor pestkoppen.
Snel denkvermogen: In geval van echt hoge nood, kan Ravenna snelle beslissingen nemen die meestal goed aflopen. Doordat ze veel tijd in het gevaar zelf doorbrengt, weet ze de grenzen hiervan en kan ze die omzeilen.Olaf Dai ontmoette Rowena Nareth toen hij afstudeerde. Verleid door het jonge danseresje en met genoeg geld op de bank om een gezin te stichten, duurde het niet lang voor de twee trouwden, zij nog maar net achttien jaar oud.
Meteen een jaar na hun huwelijk werd hun eerste dochter geboren: Ravenna. Haar moeder kwam op die naam toen een enorme raaf door het open raam naar binnen vloog en op de rand van de wieg landde, maar de pasgeboren baby geen kwaad deed. Toen Ravenna twee jaar oud was, werd haar broertje Peter geboren. Haar vader kwam naar haar toe en vertelde dat er een nieuw kindje bij was gekomen en dat Ravenna altijd goed voor haar broertje moest zorgen, omdat dat de taak was van de oudste.
Toen na twee jaar Rebecca de familie bijwoonde, was Ravenna al de dominante zus van vier jaar oud. Het liefst speelde ze met de broer van haar moeder; oom Abraham. Groot en sterk en afgezonderd van de rest van de wereld. Haar vader wilde hem echter niet in huis hebben, maar kon zijn oudste kind niet verbieden bij hem langs te gaan, zeker niet toen Josef erbij kwam. Het gezin raakte in geldnood en moest een uitvlucht zoeken bij de strenge moeder van Olaf, die haar enige zoon wel wilde helpen met de financiële problemen, op één voorwaarde: zij en haar tweelingzus zorgde voor de opvoeding van de meisjes. Met moeite, want Rowena wilde het niet hebben, stemde Olaf hier in toe. Maar hoe erg grootmoeder Myrtle ook probeerde Ravenna tot een voorbeeldige dame te kneden, hoe nukkiger en opstandiger het kind zich ging gedragen.
Toen Benjamin en later Olive als laatste in de familie kwamen, barstte de bom. Na en knetterende ruzie met haar vader en grootmoeder, knipte Ravenna haar lange haren af, pakte een tas en verdween naar haar oom, om daar voor de laatste drie jaar door te brengen, tot ze naar school zou gaan. Toch kwam ze nog regelmatig thuis om haar moeder, Peter en Olive op te zoeken.
Door een hartziekte, waarmee hij al een tijdje problemen had, stierf haar oom toen Ravenna net dertien jaar oud was en liet haar al zijn bezittingen na. Nog steeds bleven de spanningen tussen haar en haar vader en grootmoeder. Haar vader vond dat hij, als wettige voogd, recht had op het geld om Benjamin en Olive naar school te kunnen sturen en haar grootmoeder wilde de wilde raaf uit haar krijgen en haar weer tot een meisje omtoveren. Bij beide stak haar moeder er een stokje voor en sloot een compromis met haar oudste dochter: Ravenna zou weer thuis komen wonen tot ze meerderjarig werd en ze zou haar broers en zusjes helpen op alle fronten, als tegenprestatie bemoeide alleen zij zich nog met haar opvoeding.

Ravenna was absoluut geen modelleerling. Ze leefde vrij ongezond, werd vaak de les uitgestuurd en had geen vrienden. Tot ze op een dag een woede-aanval af reageerde op een lightmagican met een ongelooflijk optimistisch karakter. Vanaf die dag was Zack Fair haar beste vriend, hoe Ravenna het ook wende of keerde.Wist je dat...
...Ravenna kan niet zwemmen, ze komt van Erd en als oudste was dat niet van belang
...Ze is doodsbang voor...vissen. Ja, vissen!
...Ze kan erg goed met een geweer overweg
...Haar afkeer voor rijke mensen komt door haar grootmoeder
...Ravenna kan absoluut niet tegen kietelen


Olaf en Rowena Dai:
Spoiler:
 

_________________
Enyana~Jackie~Ravenna~Osha~Nhoa-Benny

[Theme][Voice][Character]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ravenna Dai

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-