PortalIndex||Zackary Acciaio|| HpD5Uwn||Zackary Acciaio|| 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 ||Zackary Acciaio||

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zack
.
.
Zack

||Zackary Acciaio|| UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
||Zackary Acciaio|| UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

||Zackary Acciaio|| Empty
BerichtOnderwerp: ||Zackary Acciaio||   ||Zackary Acciaio|| Icon_minitimedi apr 14 2015, 17:21

Zackary Acciaio
basics //full name: Zackary Acciaio

nicknames: Tankman, Zackdoek, Teddy

age: Eighteen years old

height: 2m00

weight: 117.8 kg

build: muscular, very well trained

hometown: South Nova

birthday: 29th of December

occupation: Student

parents: Bruce Fair, deceased - Amu Fair, deceased

siblings: Ace Acciaco, 19 ; Aksel Fair, 18, twinbrother

sexual oriëntation: straight

Dream: To become a doctor


relationships //

I
- Master Savador >> Mentor
- Rhine >> gestorven, ex en beste vriendin
- Lightning >> een vriendin
- Ravenna >> beste vriendin
- Romance >> ex van Ace
- Drake >> kennen van ziens
education //Light/Air magician

6th grade

Master Savador

Learned spells:

- Sandstorm [LES]
facts //> Hij traint elke dag

> Hij heeft geen kennis van intimiteit

> Luistert metal

> Speelt gitaar

> Lijdt aan dissociatieve identiteitsstoornis

> Lijdt aan reuzengroei

> Houdt van zoete voedingswaren

> Is stiekem een grote knuffelbeer

> Zack is linkshandig

> Kan zingen, maar doet het niet

> Een beetje onhandig

> Herinneringen herbeleven is een hel voor hem

> Heeft Anatidaephobia - afraid of ducks


Innerlijk  //Depressief: Zack's vriendin, Rhine, iemand die hij eigenlijk al vrij lang kent, heeft zichzelf een jaar geleden van het leven berooft. Hij stond erbij toen ze de grip op het leven verloor en hij is er nog altijd van ontdaan. Maar de laatste tijd begint hij uit zijn put te raken en zie je weer flarden van wie hij ooit was.Tolerant Eigenlijk heeft niemand hem ooit boos gezien, zijn controle zien verliezen of nog maar een muur zien slaan. Deze jongen doet in het algemeen anderen geen vlieg kwaad en kan tegen een stootje. Zolang je zijn vrienden maar geen pijn doet is hij allemans vriend.Intimiderend Zack is gewoon de vriendelijkheid in eigen persoon, maar mensen durven wel eens afgeschrikt te zijn van zijn grootte en bouw en hij komt heel intimiderend over. Zeker omdat het laatste jaar zijn gezichtsuitdrukkingen niet vaak rozengeur en maneschijn zijn geweest en hij er vaak met een depressief of zuur gezicht rondliep.Naïef Zijn naïviteit is een van zijn grootste zwakke punten, de jongen heeft geen kennis vergaart over intimiteiten en liefde, reageert ook compleet verkeerd op veel momenten wat kan leiden tot grote irritatie, verdriet van de andere partij.Afstandelijk Bij mensen die hij niet kent, daar is hij aardig afstandelijk tegen. Dit door zijn persoonlijke problemen. Het liefste blijft hij bij vertrouwde mensen die hem niet gaan vooroordelen vanwege zijn gedrag.Zowel onzeker als zeker van zichzelf Een beetje een rare combinatie, maar zijn gespleten persoonlijkheid maakt hem zowel zeker als onzeker van zichzelf. Hij is bang om de controle over zichzelf te verliezen bij iemand die hij liefheeft maar ook omdat hij recentelijk zijn haar heeft afgeschoren in een bui en dus zijn uiterlijk wat heeft moeten aanpassen aan zijn look. Maar de zekerheid treft hem zeker bij warm weer, want hij is zeker niet beschaamd om zijn bovenlichaam te tonen aan anderen.Hyperactief In Zack's handleiding staat duidelijk beschreven dat je hem geen suiker mag voeren, want dan heb je de hele dag een springbonerige reus met de aandachtsreikwijdte van een theelepel.
Problemen met emoties uiten Nee, hij is niet emotieloos, maar gewoon te veel emoties voor hem zijn een compleet raadsel en hierdoor komt hij soms wel eens een beetje vreemd over, zeker als hij een complete shutdown krijgt omdat hij te veel verschillende emoties gewoon niet aankan.
Knuffelbeer Hij houdt van knuffels, maar hij kent zijn eigen kracht niet goed soms, dus pas op dat hij je niet plet tijdens het knuffelen.
Steunpaal Het lijkt er misschien niet op, maar Zack kan een heel goede steunpaal zijn voor als je met iets zit en je wilt het aan iemand kwijt. Hij zal je proberen zo veel mogelijk te helpen in zijn eigen bereik.
About Zack's past //


"Zack is een aardige knul met zijn hart op de goede plaats. Meer kan ik niet over hem zeggen. Ik mag trots zijn om zo'n persoon te hebben mogen opvoeden" - Angeal.Bruce Fair en Amu Fair waren een heel liefdevol stel, jaren getrouwd en gelukkig, enorm gelukkig. Ze hadden de wens om een kind te krijgen, en weken nadat Amu de wens had verteld aan Bruce, werd ze zwanger. Beiden waren ze dolgelukkig  en na negen maanden werd Zackary Fair geboren, een gezonde zoon met een goed gewicht, alles verliep vlekkeloos. Amu en Bruce waren geen rijke ouders, maar ze hadden genoeg om Zack te kunnen geven wat hij wilde, hij werd op een redelijk niveau verwend.
Zijn kinderjaren waren de beste jaren van zijn leven, dat kon hij met alle eerlijkheid toegeven, zijn ouders waren twee schatten van mensen die van elkaar en hun zoon hielden. Je kon zijn vader regelmatig spotten met een hele portfolio van hem en zijn zoon, ze tonend aan heel de buurt, de trotsheid straalde gewoon letterlijk van Bruce af. Zack was een schat van een kind en heel braaf, beide ouders waren dolgelukkig.

Het was zijn achtste verjaardag en Zack mocht samen met zijn vader naar de winkel voor een grote taart te gaan kopen om zijn achtste verjaardag te vieren met zijn vriendjes en vriendinnetjes, natuurlijk was het ventje dolenthousiast samen met zijn vader en gingen ze samen naar de supermarkt. Maar toen ze buiten kwamen, was heel de buurt verwoest. Zacks ogen gingen naar het grote gestalte dat het levenloze lichaam van zijn moeder vasthield. Iemand had een demoon losgelaten op de vredige buurt en die had nu zijn moeder vermoord en de liefde van een aardige man. Zack gooide uit pure woede een steen richting de demoon die zijn weg baande naar de kleine jongen om hem af te maken, maar voor de demoon kon toeslaan, sprong Bruce tussen hen beiden. “Ga jongen, ren! Ren en overleef! Voor je moeder... voor mij..” waren de laatste woorden van zijn vader die het gevecht aanging met de demoon. Zack begon te rennen, hij keek niet achterom toen er een luide kreet van pijn de keel van zijn vader verliet. Hij luisterde naar de woorden van zijn vader. Ren en overleef...
Waarvan de demoon vandaan kwam, dat wist  niemand en niemand zou het ooit weten.

Zack was nu een straatjongen, de jongen met de puppyogen werd hij genoemd. Mensen gaven hem de restjes van hetgene wat ze nog hadden liggen in de winkels  zoals oud brood en zo hield de jongen stand op straat. Hij meed alle mensen tot iemand hem vond, slapend in een klein steegje van Nova en die iemand was Angeal Hewley, de eigenaar van een weeshuis op Nova. De man die hem zovele dingen ging leren en bijbrengen. “Hey knul, wat doe je hier op straat?” waren de bruut uitgesproken woorden van de man en Zack opende zijn grote blauwe ogen die haast zielig opkeken naar de man. “Oh mijn god...” mompelde hij terwijl hij wegkeek, zelfs hij kon die grote puppyogen van de jongen niet weerstaan. “Kom hier,” zei de man op een zachtere toon dan eerst terwijl hij de jongen op zijn schouder zette en hem meenam, naar zijn weeshuis. Waar hij vast een betere thuis ging krijgen dan hier op de straten van Nova te leven.

Dit waren de belangrijkste jaren van zijn leven, hij leerde hier zijn beste vriend Kunsel en zijn beste vriendin Alex McClain kennen en samen zette ze de hele boel op stelten. Angeal kreeg soms een hartaanval van hun grappen en grollen, maar het verhoogde de sfeer hier wel een hele boel. Hij leerde ook een meisje kennen, dat continu probeerde weg te raken, door middel van onder het hek te kruipen, Zack had toen nog geen idee hoe belangrijk deze meid voor hem ging worden. Nu bleef het bij hem onbelangrijk, wie deze meid was en waarom ze weg wilde. Het was hier geweldig! Waarom zou iemand hier ooit weg willen, Angeal was een geweldige oppas voor iedereen hier, misschien wat streng, maar rechtvaardig. Perfect dus, hij had hier vrienden, kreeg les op een basismanier zodat ze konden volgen als ze werden geadopteerd.

. Een betere ‘vader’ kon je je niet inbeelden. Na een paar jaar daar gezeten te hebben, kreeg Zack voor zijn verjaardag van Angeal een gitaar, zijn oude gitaar en dit zorgde ervoor dat hij gitaar leerde spelen. Elke middag na het eten gingen ze samen songs spelen op de gitaar Zack leren noten lezen. Hierdoor begon zijn liefde dus voor de gitaar.

Weer een paar jaar later had Angeal de discussie aan de kaart gebracht om hem te adopteren, maar de dag erna kwam er al een familie langs voor hem te adopteren, de Acciaio familie. Hierdoor liet Angeal het idee vallen en werd Zack meegegeven aan de Shadraanse familie die hem sowieso een beter leven zou geven.
Haast meteen werd hij naar Starshine gestuurd om met zijn oudere broer dan les te krijgen en hierdoor kwam hij ook Rhine tegen, het meisje dat altijd van het weeshuis probeerde te ontsnappen. Ze werden verliefd op elkaar, waren een jaar samen geweest tot Zack van een toren viel en hierdoor zijn geheugen kwijt raakte.

Hierdoor was hij weer naar Angeal vertrokken die hem hielp met alles te herinneren, maar dat was niet genoeg om Rhine terug te krijgen. Een paar maanden daarna pleegde ze zelfmoord waar Zack bijstond en hierdoor door dat trauma, brak er iets in hem. Een tweede persoonlijkheid vormde, een persoonlijkheid die de naam Doffy draagt en alles behalve de aardigheid zelve is.

-Heden-


Amu Fair:
 
Bruce Fair:
 
Angeal Hewley:
 
Zack himself:
 

>> Second personality
Name: Doffy
Nicknames: Yelloweye, Creep
Characteristics: Merciless, proud, arrogant, powerhungry, sadistic, masochistic, madman, often seen smiling, lax.
His laugh: Click

Awards:
 

Aangemaakt op: 4 maart 2012

_________________
||Zackary Acciaio|| WlFZ2fm


Laatst aangepast door Zack op di maa 29 2016, 17:00; in totaal 16 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

||Zackary Acciaio|| UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
||Zackary Acciaio|| UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

||Zackary Acciaio|| Empty
BerichtOnderwerp: Re: ||Zackary Acciaio||   ||Zackary Acciaio|| Icon_minitimevr jul 10 2015, 13:33

RELATIONSHIPS

||Zackary Acciaio|| Bulletred= I hate you
||Zackary Acciaio|| Bulletorange = I detest you
||Zackary Acciaio|| Bulletyellow = Neutral
||Zackary Acciaio|| Bulletgreen = Acquaintance
||Zackary Acciaio|| Bulletblue = Friend
||Zackary Acciaio|| Bulletpurple = Related
||Zackary Acciaio|| Bulletpink = I like you
||Zackary Acciaio|| Pink_heart_bullet__set_o1__by_angelichellraiser-d4rujsc= I love you
||Zackary Acciaio|| Bulletwhite = I respect you.
||Zackary Acciaio|| Bulletblack = I fear you
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-||Zackary Acciaio|| BulletredMaster Savador: No words.
-||Zackary Acciaio|| Bulletblack||Zackary Acciaio|| BulletredDoffy: Your wicked words, they cut my nerves and make me feel like I'm nothing. You say get closer, but I'm scared. You put me down, no this isn't fair. You mock my name, put me to shame. I cannot stay strong as my fear grows.
- ✝||Zackary Acciaio|| Bulletred||Zackary Acciaio|| Pink_heart_bullet__set_o1__by_angelichellraiser-d4rujscRhine: *plainly sighs*
- ||Zackary Acciaio|| Bulletblue||Zackary Acciaio|| Pink_heart_bullet__set_o1__by_angelichellraiser-d4rujscRavenna: I'm sorry I don't vomit happiness.
- ||Zackary Acciaio|| BulletredDominic: I swear if you ever come back, you're dead.
-||Zackary Acciaio|| BulletblueThayeline: *sighs*
-||Zackary Acciaio|| BulletyellowZiva: Don't know her that well
-||Zackary Acciaio|| BulletgreenDrake: I don't know what to think of you, but I guess you're nice.
-||Zackary Acciaio|| Bulletgreen||Zackary Acciaio|| BulletwhiteLightning: I feel bad for not getting to know her earlier in my life. I hope I can still make up for the lost time, but... I really want to get to know her better..
-||Zackary Acciaio|| BulletgreenKailee: He's very friendly and nice, I hope we can become friends.
-||Zackary Acciaio|| Bulletblue||Zackary Acciaio|| BulletwhiteOlivier: My best friend from childhood. I'm glad he's here.


Musicwork:
 

_________________
||Zackary Acciaio|| WlFZ2fm


Laatst aangepast door Zack op di maa 29 2016, 16:56; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Zack
.
.
Zack

||Zackary Acciaio|| UTL8oxA PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
||Zackary Acciaio|| UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

||Zackary Acciaio|| Empty
BerichtOnderwerp: Re: ||Zackary Acciaio||   ||Zackary Acciaio|| Icon_minitimema jan 11 2016, 09:27

Magic:
 

_________________
||Zackary Acciaio|| WlFZ2fm
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud||Zackary Acciaio|| UTL8oxA PROFILE
||Zackary Acciaio|| UTL8oxA MAGICIAN

||Zackary Acciaio|| Empty
BerichtOnderwerp: Re: ||Zackary Acciaio||   ||Zackary Acciaio|| Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

||Zackary Acciaio||

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-