PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 You're gonna burn the city down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Craig
-
-


PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador - 5th
Partner: The hero dies in this scene Your inspiration is the loss of absolutely everything

BerichtOnderwerp: You're gonna burn the city down   ma 13 apr 2015 - 20:43


"You're like a black cat with a black backpack full of fireworks and you're gonna burn the city down right now, whoa, whoa~!"
Mayday Parade

Half tien bij Oak's Field. Hij wandelde flink door want het was al ongeveer kwart na negen en hij had nog wel een tiental minuten te wandelen. Zodra hij afscheid genomen had van Céline was hij naar zijn kamer gegaan en had eerst nog een halfuur verloren met Aeon helpen. De zwarte kater had een splinter in zijn poot gekregen toen hij met Uriah onder de boom lag. De jongeman was in de douche gestapt en had het meerwater van zich af gewassen. Zijn kleren konden de was in, zijn shirt voelde vies aan doordat hij het shirt op de oever gegooid had. Er zat zand in. Craig had snel nieuwe kleren aangetrokken, een eenvoudig shirt en een gewone short. Hij had niet veel moeite gestoken in zich opkleden of zich vertoonbaar maken. Zijn haar viel automatisch redelijk goed en zodra hij de twee katers gedag had gezegd was hij de trappen af gestormd richting Oak's Field. Het was sneller half tien dan dat hij gedacht had. Hij was nog kort een tabaksshop binnen gegaan en had een pak sigaretten gekocht. Dan kon hij Céline ook nog een sigaret teruggeven, zoals hij beloofd had. De bruinzwartharige jongen voelde dat hij korter bij de plaats van afspraak was gekomen doordat er meer mensen rondhingen. Hij mengde zich onder de groep mensen en kreeg meteen een ongemakkelijk gevoel over zich heen maar dat liet hij niet merken. Pokerface. Hij keek heel serieus en liep verder. Hij wierp een blik op zijn horloge en merkte dat hij nog net op tijd was. Een glimlach verscheen op zijn gezicht. Was hij een perfectionist? Misschien. Hij hield ervan om dingen perfect te hebben. Precies om half tien aankomen maakte hem gek genoeg gelukkig. Of bijvoorbeeld de strikken van zijn schoenveters gelijk krijgen zorgde ook dat hij een kleine grijns niet kon onderdrukken. De kerel leunde nonchalant tegen een muur van een gebouw. Hij wachtte tot hij de blondine zag en toverde een glimlach op zijn gezicht. Hij kwam los van de muur en deed een paar passen haar richting uit voor hij zich in moest houden voor een duo dat hem voorbij liep. Vervolgens vervolgde hij zijn weg naar de jongedame en knikte haar toe, nog steeds met de glimlach. "Hé, Céline. Goede avond."

+Céline


© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Céline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Kallista
Posts : 164
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: I don't need it, thank you for asking

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   wo 15 apr 2015 - 9:46

Het blonde meisje kwam binnen in de kamer. Haar ogen gleden over de omgeving, maar alles leek in orde te zijn. Ze had afgesproken met Craig om naar Oak's Field te gaan. Half 10 maar het was nog geen tijd. Ze gaf een muis aan de grote Oehoe en aaide hem even. "Ik weet dat ik lang weg was, en nu vertrek ik opnieuw. Sorry Xato." Ze draaide haar om en liep naar de kleerkast. Wat moest ze aandoen? Ze bekeek de kleren en zuchtte even. Ze pakte een mooi blauw kleedje uit. Het was kort, maar het was perfect voor deze avond. Ze nam alles mee en sprong in de douche. Ze waste de viezigheid van het meer van haar lichaam. Ze stapte uit de douche en maakte haar haren wat droger. Ze trok het kleedje aan en begon met haar make-up. Ze droeg nooit veel als ze weg ging, maar het moest toch gedaan worden. Ze begon met haar eyeliner en daarna haar mascara. Op het einde nog de lipgloss en haar haren borstelen. Ready! Ze gooide haar haren los, maar stak in haar tas wel een rekker. Soms als het te warm werd, maakte ze de lange haren liefst in een staart. Ze keek op de klok en maakte alles nog in orde voor de uil, die ze weer alleen moest achterlaten. Ze pakte haar tas en liep naar buiten. Ze deed de deur op slot en wandelde door de gangen. Ze had er wel zin in. Ze moest alleen toch opletten dat ze niet ging overdrijven in drinken, want daar was ze heel goed in. Céline stak buiten een sigaret op en wandelde richting de stad. Ze nam een trek van haar sigaret en kwam eindelijk aan op de afgesproken plaats. Craig stond er al. Het meisje glimlachte en liep naar hem toe. Haar blik gleed kort over hem heen, maar ze richtte haar weer op zijn ogen. "Hé, Céline. Goede avond." Céline knikte en gaf hem een zoen op zijn wang. Nu ze toch vrienden waren en elkaar begonnen te kennen, kon het vast geen kwaad. "Hee Craig. Oké, om te beginnen, waar gaan we het onveilig maken vanavond?" Een lichte grijns sierde haar lippen terwijl ze nog een trek van de brandende sigaret nam. Ze blies de rook uit en keek even om haar heen, maar ze richtte haar alweer op hem.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Craig
-
-


PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador - 5th
Partner: The hero dies in this scene Your inspiration is the loss of absolutely everything

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   wo 15 apr 2015 - 14:29


Nadat hij afscheid genomen had van Céline was hij naar zijn kamer gegaan met Aeon en Uriah op zijn hielen. Hij had nog een splinter uit de poot van één van de zwarte katers moeten halen waardoor hij wel wat kostbare tijd verloren was. Hij had dus niet zo lang kunnen douchen als hij liefst deed en hij moest toch een hoop vuil van zich af wassen. De bodem van de douche lag vol zand en modder van zijn face lift die Céline hem gegeven had. Hij had zich aangekleed, zijn haar wat gedroogd, zijn tanden gepoetst en was toen al gauw naar Oak's Field vertrokken. Onderweg had hij nog sigaretten uitgehaald maar daarna liep hij door zodat hij op tijd daar zou zijn. Hij had de jongedame gezien en was op haar afgelopen. Hij herkende haar meteen ook al zag ze er wel wat anders uit dan toen hij haar in de bibliotheek tegengekomen was. Ze had een leuk kleedje aan en wat make-up op. Hij begroette haar vriendelijk met een glimlach en een knikje. De blondine knikte terug en gaf hem een kus op zijn wang. "Hee Craig. Oké, om te beginnen, waar gaan we het onveilig maken vanavond?" Ze grijnsde en nam een trek van haar sigaret. Hij glimlachte even en wreef over zijn nek. "De enige plaats waar ik nu kan aan denken is the Jolly Jester. Over een halfuur veranderd het daar trouwens in een soort discotheek. Daarna kunnen we het nog ergens anders onveilig maken, om het met jouw woorden te zeggen." Hij grijnsde kort en nam haar bij haar hand om zich vervolgens tussen de mensen door te begeven naar the Jolly Jester.

Zodra ze voor de deur stonden wierp hij een blik op Céline en glimlachte nog een keer. Hij duwde de deur open en merkte meteen op dat het wel redelijk druk was maar dat het niet onaangenaam druk was. Voor hem toch. Craig liep richting de bar en ging daar op een kruk zitten. Hij keek naar de jongedame en glimlachte nogmaals. De kerel zou echt nog een keer glimlachend doodvallen. Hij keek naar de barman en wenkte op hem. Na even gewacht te hebben kwam de man en nam hun bestelling op. "Een Bloody Mary", zei hij en keek afwachtend Céline aan. Hij haalde uit zijn broekzak het pak sigaretten en nam er een uit die hij vervolgens voor het meisje op de bar legde. "Ik had het je beloofd, toch?" zei hij grijnzend tegen haar. Gelukkig voor hem was de muziek nog niet te luid want als hij eroboven uit moest gaan roepen voelde hij zich altijd ongemakkelijk. Daarom dat hij niet vaak uit ging. Maar als hij uit ging was de kans redelijk groot dat hij een glas te veel dronk. Een gesprek beginnen. Dat was altijd zo lastig. Hij kuchte even en keek op toen de barman hun drankjes bracht. Hij legde wat geld op tafel en de man vroeg of hij het als één of twee rekeningen moest tellen. Craig keek even naar Céline en toen weer naar de barman. "Doe maar één. En houd het kleingeld maar." De barman knikte, glimlachte en schoof hun drankjes naar hun toe. Net zoals hij gedaan had met het glas cola op Célines kamer hield hij zijn glas even wat omhoog. "Op een leuke avond", lachte hij en nam langzaam een slok van zijn drankje.

OOC: Beetje flut, hoop dat je er toch wat mee kan~


© Isa
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Céline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Kallista
Posts : 164
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: I don't need it, thank you for asking

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   wo 15 apr 2015 - 17:49

Het blonde meisje glimlachte naar de jongen en veegde een lok haren uit haar gezicht. Het plakte nog omdat ze nog een beetje nat waren. Ze keek even om haar heen en richtte haar volledig op Craig. Ze had hem gevraagd wat ze zouden gaan doen. Zij noemde dat altijd de stad onveilig maken, want ze kon wel goed uit de bol gaan. "De enige plaats waar ik nu kan aan denken is the Jolly Jester. Over een halfuur veranderd het daar trouwens in een soort discotheek. Daarna kunnen we het nog ergens anders onveilig maken, om het met jouw woorden te zeggen." Ze grinnikte even om zijn reactie en knikte dan. "Super, lijkt me een leuke plek om de avond door te brengen." Ze glimlachte en schrok toen hij haar hand pakte. Hij nam haar mee naar de discotheek en samen liepen ze naar binnen. Haar blik gleed over de menigte die er rondliepen of stonden te dansen. Ze ging aan de bar staan terwijl de jongen zich op een kruk zette. Zijzelf kon dat niet, gaan zitten. Ze moest heel de avond staan, behalve als ze een paar glazen teveel gedronken had. De barman kwam al snel naar hen en vroeg wat ze wouden. Craig bestelde een Bloody Mary en Céline grijnsde even. Meteen voor hard gaan dus. "Wodka puur is goed." Ze grijnsde en richtte haar weer op de jongen die een sigaret voor haar neerlegde. Hij had beloofd die terug te geven en hij deed het ook. Céline glimlachte en stak de sigaret weg. De drankjes kwamen al snel aan en hij betaalde deze ook. Het was echt een toffe jongen en super lief. Céline schudde de gedachte even weg en pakte haar drankje. Net als hem hief ze deze op en tikte tegen zijn glas aan. "Zeker en vast." Ze nam een slok van haar drank en keek weer om haar heen. Het was echt geweldig hier! Ze bewoog zacht mee op de muziek dat gespeeld werd, maar om echt volledig haar te laten gaan moest ze toch wel meer gedronken hebben. Céline nam een slok en merkte even een blik gericht op haar. Ze stak haar middelvinger uit, draaide haar om en grijnsde naar Craig. Dit ging nog een geweldige avond worden, dat wist ze wel zeker.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Craig
-
-


PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador - 5th
Partner: The hero dies in this scene Your inspiration is the loss of absolutely everything

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   wo 15 apr 2015 - 18:45

"De enige plaats waar ik nu kan aan denken is the Jolly Jester. Over een halfuur veranderd het daar trouwens in een soort discotheek. Daarna kunnen we het nog ergens anders onveilig maken, om het met jouw woorden te zeggen", zei hij en hij zag dat Céline grinnikte en vervolgens knikte. Hij keek haar met een glimlach aan. Hij was blij dat ze nu toch wel vrienden waren, al leek ze in het begin zo koel en afstandelijk. "Super, lijkt me een leuke plek om de avond door te brengen", antwoordde de blondine en Craig nam haar bij de hand om naar de discotheek te gaan en hij merkte dat ze even schrok waardoor hij haar kort vragend aankeek maar er verder geen woorden aan 'vuil maakte'.
Ze liepen de discotheek binnen en gingen richting bar. Craig ging zitten maar Céline bleef rechtstaan waardoor hij weer licht vragend opkeek maar er niets van zei. Meidenzaken? Waarschijnlijk. Hij zou het toch niet begrijpen, vreesde hij. Een barman kwam hun bestelling opnemen en de jongeman vroeg een Bloody Mary. Hij zag dat het haar deed grijnzen en zelf kreeg hij ook een lach op zijn gzicht toen hij hoorde wat zij nam. "Wodka puur is goed." Dat beloofde al voor de rest van de avond. Craig legde een sigaret voor haar neer en zei dat hij dat beloofd had. Ze stak het ding weg en glimlachte. De barman kwam terug met de drankjes en vroeg of hij het als één of twee rekeningen moest rekenen. Craig besloot om ook voor Célines whiskey te betalen. De jongeman hield zijn glas omhoog. "Op een leuke avond", zei hij met een lach en de blondine tikte zijn glas aan met het hare. "Zeker en vast." Ze namen beide een slok van hun drank en Craig keek met een kleine lach toe hoe Céline zacht meebewoog op het ritme van de muziek. De kerel keek rond of er ergens een plaatje van rookverbod stond maar haalde toen licht bij zichzelf een schouder op en stak een sigaret op. Hij keek hoe ze haar middelvinger opstak naar iemand en Craig probeerde te zien naar wie. Echter draaide Céline zich weer naar hem dus gaf hij het al gauw op om te zien naar wie ze haar middelvinger op gestoken had. "je bent weer de vriendelijkheid zelf", lachte hij plagend. Hij nam nog een slok en zette daarna de sigaret weer tegen zijn lippen. Hij ademde de rook in en blies die daarna terug uit. "Gaat the Jolly Jester Céline zien dansen vannacht?" vroeg hij haar met een grijns. Hij wist niet hoe Céline was met alcohol en uitgaan, maar ze zag hem er wel een type uit dat zich goed kan amuseren als ze uitgaat. Hij keek even voorbij haar en zag dat er weer iemand naar haar zat te staren en wijzen. "Is dat die gozer waar je net je middelvinger naar opstak?" Hij knikte richting de tafel met een kerel van een jaar of twintig die daar samen met zijn vrienden zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Céline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Kallista
Posts : 164
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: I don't need it, thank you for asking

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   do 16 apr 2015 - 8:58

Céline keek om haar heen, maar haar aandacht gleed weer naar Craig. Ze nam een slok van de drank en glimlachte. Ze zouden samen echt een leuke avond gaan beleven. Ze kende de discotheek hier nog een beetje en ze wist hoe het hier aan toe ging. Ze dacht even aan de avond met Zack en schudde de gedachte van haar af. Wat een nacht was dat. Ze keek weer naar Craig die haar begon te plagen. Hij zei dat ze weer de vriendelijkheid zelve was. Céline grijnsde en knikte. Ze nam weer een slok en bewoog nog wat mee op de muziek. "Gaat the Jolly Jester Céline zien dansen vannacht?" Céline grijnsde en haar blauwe ogen glansden door de discolichten. Ze haalde haar schouders op en draaide even een rondje. "Is dat die gozer waar je net je middelvinger naar opstak?" Céline keek achterom naar de jongens en knikte. Ze zette het drankje naast hem neer en liep meteen naar de tafel toe. Ze leunde voor de jongen op de tafel, maar ze had zoveel kracht gebruikt dat het leek dat de tafel zou breken. Ze keek hem recht in de ogen en gromde. "Don't try it again.." Ze zei het niet erg luid, de jongen moest het vooral horen. Ze gaf hem een bitchslap en liep weer naar Craig toe. Ze pakte haar drankje en nam een slok. "Ik heb met hem hier staan dansen en hij probeert opnieuw, maar dat zie ik niet bepaald zitten." Ze grijnsde en pakte een sigaret uit haar tas. Ze stak deze op en nam een trek. Ze veegde een lok haren uit haar gezicht en blies de rook uit.Ze richtte haar weer op Craig en grijnsde. "Je weet toch dat als ze mij hier zien dansen dat jij dat ook moet doen, hm?" Uitdagen deed ze graag en dat mocht hij wel weten. Céline nam nog een trek van de sigaret en blies de rook uit. Nieuwsgierig keek ze naar Craig terwijl ze mee bewoog op de muziek. Ze moest toch nog iets meer drinken voor ze echt op de dansvloer zou staan en dat was vast ook voor hem het geval.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Craig
-
-


PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador - 5th
Partner: The hero dies in this scene Your inspiration is the loss of absolutely everything

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   za 18 apr 2015 - 11:43

Hij vroeg haar of de zaak haar zou zien dansen en hij zag dat er een grijns op haar gelaat verschenen was. Ze haalde een schouder op een draaide een rondje waardoor Craig zacht lachte. Hij vroeg haar daarna of de gozer die haar aan aan het staren was de kerel was waar ze net haar middelvinger naar opgestoken had. Ze keek achterom en knikte. Céline zette haar drankje neer en met een licht geamuseerde blik in zijn ogen nam Craig nog een slok van zijn drankje. De sigaret die hij tussen zijn vingers hield brokkelde licht af en de as viel op de bar. Craig wreef dat er af maar keek niet of er een brandplek van gekomen was, hij wou zien wat de blondine ging doen nu ze naar de tafel van de jongen gelopen was. Ze zei wat tegen hem en sloeg hem. Ze liep weer naar de bruinzwart harige jongen toe die met een grijns toekeek. "Ik heb met hem hier staan dansen en hij probeert opnieuw, maar dat zie ik niet bepaald zitten." Hij knikte. "Wel, als hij nu nog wat probeerd is hij goed gek", zei hij met een lach. Hij keek hoe ze een sigaret opstak en zelf deed de jongen zijn sigaret uit. Hij legde de peuk op de bar. Iemand anders moest dat maar opruimen. Hij nam nog een slok van zijn drank en stelde vast dat het glas al bijna halfleeg was. "Je weet toch dat als ze mij hier zien dansen dat jij dat ook moet doen, hm?" Hij keek van zijn glas naar Céline en fronste even met een lach. "Is dat een uitdaging, Miss?" vroeg hij met een grijns en nu was zijn stem uitdagend. "Ik wil wel eens zien wie van ons het eerste de moed verzameld om te gaan dansen en de show te stelen." Hij nam weer een slok en zette het glas toen neer. Hij gebaarde al naar de barman want tegen de tijd dat die zou komen zou zijn glas wel leeg zijn. Er was duidelijk al meer volk toegestroomd en de barman had veel te doen.

Flut, sorry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Céline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Kallista
Posts : 164
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: Master Savador
Partner: I don't need it, thank you for asking

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   zo 19 apr 2015 - 22:54

Het blonde meisje keek even achterom naar de tafel, maar de jongens reageerden niet meer. Ze liet haar blik even over de dansvloer glijden waarna ze haar weer op Craig richtte. "Wel, als hij nu nog wat probeerd is hij goed gek" Céline grijnsde en keek hem rustig aan. "Inderdaad. Tijdens het dansen heb ik hem zelfs een klap gegeven. Dan was het snel voorbij hoor zijn stoere gedrag." Haar gedachten gleden even naar die avond. Er was zoveel gebeurd en nu moest ze toch wel een beetje rustiger aandoen. Céline nam nog een slok en dronk het glas leeg. Ze zette deze op de bar en keek even naar de dansvloer. Het zou zeker niet lang meer duren voor ze erop zou gaan staan. "Is dat een uitdaging, Miss?" vroeg hij met een grijns en nu was zijn stem uitdagend. "Ik wil wel eens zien wie van ons het eerste de moed verzameld om te gaan dansen en de show te stelen." Céline keek hem uitdagend aan en grijnsde. Ze draaide haar uitdagend om en gooide haar haren opzij over haar schouder. Ze keek hem aan en liep naar de dansvloer toe. Ze draaide opnieuw dat ze hem nog kon zien staan en begon te dansen. Er waren zoveel mensen dat je altijd wel tegen iemand aankwam. Ze voelde even een hand op haar zij, maar reageerde niet. Ze draaide een rondje en vermeed de handen. Ze zakte dansend door haar benen en weer omhoog. Ze voelde haar wat draaien, maar ze hield haar evenwicht. Ze liep weer terug en danste vlakbij Craig, haar blauwe ogen op hem gericht. Ze kwam enorm dicht, maar voor ze tegen hem aan zou staan dansen draaide ze om. Ze bestelde nog een drankje, nam een slok en keek de jongen uitdagend aan.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Craig
-
-


PROFILERecruit
Real Name : Ez
Posts : 47
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas: Master Savador - 5th
Partner: The hero dies in this scene Your inspiration is the loss of absolutely everything

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   di 21 apr 2015 - 20:11

"Inderdaad. Tijdens het dansen heb ik hem zelfs een klap gegeven. Dan was het snel voorbij hoor zijn stoere gedrag." Hij grijnsde even en bekeek de jongen aan de tafel nog één keer. Hij hield een hand tegen zijn wang en er werd met hem gelachen door zijn vrienden. Craig vond het wel grappig en glimlachte even voor hij zich tot Céline richtte. Ze dronk net haar glas leeg en hij deed hetzelfde. "Ik wil wel eens zien wie van ons het eerste de moed verzameld om te gaan dansen en de show te stelen." Hij zag dat de blondine nu een grijns op haar gezicht kreeg en zich omdraaide. Ze gooide haar haar over haar schouder en liep naar de dansvloer. Daar draaide ze weer om en Craig keek haar aan met een grote grijns en een licht opgetrokken linkerwenkbrauw. Hij wou wel eens zien hoe ze ging dansen. Er stonden veel mensen om het meisje met het blauwe kleedje heen maar toch kon hij haar perfect in het oog houden. Ze ging door haar benen en kwam weer omhoog en Craig begon te lachen terwijl hij zijn duim opstak. Nadat ze even gedanst had liep ze terug naar de jongeman en danste nu naast hem. Ze kwam korterbij en hij verwachtte dat ze gewoonweg tegen hem op zou lopen/dansen maar net voor dat gebeurde draaide ze zich om en Craig keek mee naar waar ze keek. De barman stond er nu en Céline bestelde een drankje. De jongen bestelde ook nog een whiskey en keek naar het meisje dat hem aankeek met een uitdagende blik in haar ogen. "Okay, dat is duidelijk, jij wint", lachte hij. "I'm not drunk enough for that shit", grijnsde hij erachteraan duidend op het dansen. Hij kon dansen als hij wou maar enkel als hij nog wat meer gedronken had. Hij nam een slok van de whiskey.

Toen hij de whiskey ondertussen ook al een andere whiskey opgedronken had voelde hij zich al iets leuker dan in het begin. Hij lachte al meer en bestelde nu een whiskey-cola omdat hij even het pure spul beu was. "Oké, nu ben ik wel dronken genough", zei hij terwijl hij zich wat voorover boog en tegen het meisje zei. Er was nog wat meer volk gekomen en nu moest hij haast gaan roepen om zich verstaanbaar te maken. Hij betaalde de barman die zijn drank bracht en liep naar de dansvloer waarbij hij zich misstapte en bijna neer ging. Zodra hij op de dansvloer stond kreeg hij een ongemakkelijk gevoel maar hij duwde dat weg en begon te dansen. Niet dat hij er goed in was. Verrevan, maar beter dan dat hij verwachtte. "Je moet het me wel een keer leren hoe het moet!" riep hij naar de blondine en lachte.

OOC: Hoop dat je d'r wat mee kunt~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: You're gonna burn the city down   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

You're gonna burn the city down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Rpg] New york city
» That's a hill and I'm gonna roll down like a sausage [ZEALKIT]
» I will burn your kingdom down, if you try to conquer me and mine
» [OPEN] i'm gonna make it through this year if it kills me
» Burn, baby burn [open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field-