PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Julius Tchaikovsky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
//
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Pom
Posts : 261
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: This tug of war; I'll always win; even when ur right.

BerichtOnderwerp: Julius Tchaikovsky   za maa 14 2015, 21:41

Basics
Naam Julius [Юлиус] Tchaikovsky [Чайковский]
Roepnaam Julius
Bijnaam Jule | Jude Heethoofd
Leeftijd 28 jaar
Verjaardag 11 Mei
Geboorteplaats Erd
Moedertaal Russisch
Magiesoort Aarde
Functie Leraar aardmagie
Geaardheid Daar heeft hij in principe nooit veel aandacht aan besteed, maar als hij dit nú zou moeten beantwoorden: A-romantisch heteroseksueel?
Partner Hij heeft kort een partner gehad maar ze zijn uiteindelijk uit elkaar gegroeid; Ce'Nedra VanderHart

Uiterlijk
Lengte 1.89
Gewicht 82.3kg
Bouw Hij is goed op gewicht, heeft wel een ruime hoeveelheid aan spieren. Je zou hem met gemak 'buff' kunnen noemen. Hij is met andere woorden vrij breed. Aan de ene kant maakt hem dat grof, aan de andere kant is zijn gezicht vrij fijn, wat hem ook weer meer benaderbaar maakt.
Haarkleur Donkerbruin, aan de puntjes is het roodachtig. Bovendien heeft het in de zon ook een roodachtige schijn, hoewel het in de schaduwen ook prima zwart kan ogen.
Haarstijl Vrij lang, tot aan zijn schouders. Verder is het out of bed en houdt hij er geen rekening mee hoe het doet of hoe het valt. Hij is sowieso niet een die veel waarde hecht aan uiterlijke aspecten.
Oogkleur Amber kleurig, ook wel goudgeel.

Personaliteit
Vind ik leuk/lekker/fijn Zwaardvechten, kleine dieren; vooral insecten en reptielen, koudere temperaturen, ijsjes (chocolade en vanille; want waarom moeilijk doen?), ambitieuze leerlingen, mensen met een doel voor ogen, doelgericht te werk gaan, survival, boeken en tijdschriften, kennis, zware inspanningen, beweging, de buitenlucht, de ochtend en vallende avond, samurai's, historie, water, kip, pittige kruiden, recht door zee soort personen, noodles, mensen met een beetje karakter/pit, in zijn eentje films kijken, praten over historie van Kovomaka en filosofie, liefde, mensen die geloven dat alles mogelijk is als je er maar voor blijft werken.

Vind ik niet leuk/lekker/fijn Mensen die hun hersenen niet gebruiken, mensen die doelloos te werk gaan, mensen die doen voordat ze denken, zeer warme temperaturen, binnen opgesloten zitten, gebrek aan beweging, studenten die alles altijd netjes voor elkaar hebben, studenten die geloven dat er buiten school niets is, mensen die geloven dat de wereld in een van je boeken staat, dagboeken, Anime, Manga, thee, koffie, alles met prik, alle fruitsappen, chocolade, spruiten;de meeste groenten eigenlijk, varken, koe, rund; het meeste eten eigenlijk.., alles wat 'nieuwe technologie' inhoud, mensen die hem oud noemen, mensen die hem een heethoofd noemen, bijnamen in het algeheel, mensen die niet weten waar de grens ligt, bij hunzelf of bij anderen.

Angst Dat hij op een gegeven moment overbodig wordt, dat hij vergeten wordt door de rest van de wereld, sterven zonder goede reden. En hij vreest dat de historie vergeten raakt, wat hij ernstige godslastering zou vinden... >_<'. Buiten dat heeft hij ergens wel angst dat hij zichzelf niet onder controle houdt en een klap uitdeelt en terugvalt in z'n oude ritueel.

Karakter Hij is een heethoofd, dat wil zeggen dat hij vrij snel op zijn tenen getrapt is en dit dan tevens uit. Met goede aanleiding komt het wel eens voor dat hij zijn vuisten gebruikt. Aan de andere kant, welke man zal niet opkomen voor zijn rechten of geliefden? Rondom anderen is hij wat meer ingetogen en weet hij zichzelf te beheersen (wat ook wel mag na zoveel jaren).  Afgezien van dat komt hij vrij volwassen over; hoewel hij op kleine dingen in andermans ogen misschien als kinderachtig over komt. Dingen zoals eten bijvoorbeeld, waar hij ontzettend kieskeurig in is.

Je zou kunnen zeggen dat hij ansich erg correct is in al zijn normen en waarden en laat hier zelden een steekje bij vallen. Buiten dat is Julius graag bezig met de jeugd die uiteindelijk de boel moet gaan runnen later. Dit houdt in dat hij vaak veel sturing geeft aan de studenten en het liefst zoveel mogelijk betrokken is met de 'normale gang van zaken.' Hij heeft er stiekem dan ook een hekel aan als mensen hem aanspreken met u of meneer omdat hij liever gezien wordt als gewoon een soort van gelijke (er zijn natuurlijk limieten..) net zoals ieder ander. Hij vind niet dat hij meer 'ballen' heeft als een ander, en probeert zich daar ook aan te houden. Julius is ondanks zijn ogenschijnlijk serieuze karakter een ernstige sarcast. Je kunt vrijwel niets serieus nemen van wat hij zegt, je weet maar nooit of hij het namelijk dan wel of dan niet meent. Hij kan er soms dan ook intens van genieten wanneer zijn woorden chaos veroorzaken. Wat er op duid dat hij simpelweg iets 'jongens'-achtigs heeft. Iets ondeugends wellicht; oude restanten van zijn jeugd.

Als allerlaatste maar niet het minst belangrijkste is het feit dat Julius 'last' heeft van chronische chagrijnigheid. Ik zeg chronisch, maar niemand is voor eeuwig chagrijnig; natuurlijk zijn er momenten waarop Julius heel open en tolerant is, maar veelal zul je bij het in trappen van het verkeerde pedaal een verkeerde Julius aan treffen. Julius is er bijvoorbeeld niet gek op wanneer anderen hem de les proberen te lezen of hem zeggen waar hij moet gaan en staan; vrijheid is een belangrijk aspect voor hem. Ondanks zijn humeur en het feit dat hij een heethoofd is, is hij over het algemeen geen vervelend persoon om bij te zijn. Gek genoeg kan zijn aanwezigheid een 'helende' en verslavende werking hebben op sommige mensen. Het zijn precies de kleine vrolijke en lieve/zorgzame momenten die je naar hem toetrekken. Dat is voor sommige mensen al genoeg om de rest op de koop toe te nemen.

Julius probeert zijn lessen altijd zo interactief mogelijk te houden, hoewel een goede geschiedenisles hem ook wel dunkt zo nu en dan. Hij houdt er van om studenten uit te dagen en hen het maximale uit hunzelf te laten halen. Dit houd in dat hij liever geen volledige lessen voorkauwt en het liefst het brein van de leerling ook nog aan het werk zet. Privélessen doet hij wel... maar alleen met goede redenen.

Familie Vader;  Grigori [ Григорий]
Moeder; Anya  [Аня]
Broers/Zussen: Jonger zusje; Faina [Фаина]

Huisdieren Russian Blue > Kater > Rasputin [Распутин] > Raspi

Verleden Hij is opgegroeid op Erd in een familie die zielsveel van hem hield. Zijn familie bestond destijds uit zijn vader, moeder en vanaf dat Julius vijf jaar werd een jonger zusje. Al vanaf vroeg af aan was Julius in staat tot het gebruik maken van hogere cognitieve vaardigheden, wat relatief opmerkelijk is voor een peuter. Het deed hem overigens minder deugd als dat het hem ongeluk bracht. Zijn nieuwsgierigheid gemengd met zijn intelligentie zorgde voor de meest creatieve ontsnappingen en nieuwe inventieve manieren om de koekjestrommel te openen zonder opgemerkt te worden. Wanneer hij een keer de pas van zijn vader had gestolen om met zijn vrienden op zijn vaders werk in te breken en daar chaos te creëren, ging het zijn vader te ver. Hij kreeg een flinke reprimande, die na een paar dagen nog steeds in zijn oren nagalmde. Maar wat nog veel erger was, was dat zijn vader hem niet meer aan wilde kijken tot hij zijn verantwoordelijkheid nam en zich aangaf bij het bedrijf van zijn vader. Ondanks dat Julius pleitte voor het feit dat hij nauwelijks iets te maken had met de chaos die ze van de afdeling gemaakt hadden, wilde zijn vader er niets van weten. En zo was het, dat op het einde Julius op de knieën moest voor zijn vaders baas.

Zoals je misschien nu al begrepen hebt was Julius' vader een strenge man, die het meest van de tijd een serieuze expressie op zijn gezicht droeg. Zijn vader was geen prater en gooide even min met liefde, maar zorgde wel voor zijn familie zoals een vader, en man, hoorde te  doen. Julius heeft altijd ontzettend naar hem opgekeken, en heeft altijd in zijn voetstappen willen treden, hoewel die gedachte later afnam. Julius moeder is een heel ander verhaal als zijn vader. Zijn moeder is lief, oprecht en boven alles zeer warm. Ze verpletterde hem iedere minuut van de dag met liefde; en toch verkoos Julius altijd het gezelschap van zijn vader boven dat van zijn moeder.

Toen er op een dag een brand uitbrak in Julius' huis begon een sombere episode in zijn leven. Op het moment dat het gebeurde was hij in het huis; en hij kan zich nog als de dag van gisteren herinneren hoe de vlammen hem riepen, begeerde en hoe de vlammen zijn hielen likten toen hij naar buiten vluchtte. Eenmaal buiten kwam hij tot de conclusie dat zijn moeder en zusje nog binnen waren. Zijn vader was aan komen rennen van zijn werk en rende zonder erbij na te denken het brandende huis binnen. Zijn zusje duwde hij naar buiten waarna hij terug ging voor zijn moeder. Met zijn zusje in zijn armen wachtte Julius hulpeloos af of zijn vader terug zou komen. Bijna was hij buiten, bijna had hij het gehaald. Was het niet voor het zuchtje wind wat de vlammen nieuw leven had in geblazen. Zijn vader had Julius' moeder nog naar buiten geduwd en probeerde vervolgens voor zijn eigen leven te rennen. Hij was niet snel genoeg. Een afgebroken brandende balk brak af van het plafond en knalde naar beneden; zijn vader er onder.

Zijn vaders benen moest geamputeerd worden, er was niets meer aan te doen. Ondanks dat zijn vader nog leefde wenste hij dat hij dood was gegaan. Hij raakte depressief, wat een negatieve invloed had op de rest van de familie. Al met al was dit een moeilijke periode voor de hele familie en dus ook Julius.

Julius slaagde voor zijn normale opleiding en had in de loop der jaren besloten om toch leraar te worden, net als zijn vader. De enige magie die hij bezat was aarde magie, en aangezien hij verder niet veel andere denderende eigenschappen had; werd het leraar aarde magie. Het leek een eeuwigheid dat hij rond moest slenteren als stagiaire en dat hij überhaupt in de leerbanken moest zitten; maar de tijd was ineens daar dat hij het allemaal op zijn eigen houtje mocht gaan doen. Hij wilde zijn vader trots maken, ook al leek niets zijn vader tegenwoordig nog blij te maken.

Julius zelf is in de loop der jaren ook veranderd. hij is niet meer het vrolijke extraverte jongetje van vroeger; hij is volwassener geworden; meer verzameld met een koud hart. Bovendien heeft hij een kort lontje, wat hem tot nog toe ook in de liefde alleen maar heeft gehinderd. Hij had ooit een geliefde, rond zijn twintigste tot zijn 25ste, maar hij had haar weg gejaagd met zijn dominante eigenschappen en heethoofdigheid. Nog altijd heeft hij spijt van het moment dat hij haar geslagen had, haar keel had gegrepen en haar gevraagd had wie die man was waarmee ze gisteren nog samen liep te lachen... Nog altijd ziet hij haar grote bange ogen in zijn dromen. Hij heeft er drie jaar lang voor geboet en hij voelt zich nu meer als ooit in controle van zijn soms heftige impulsen, maar enkel de tijd zal leren of dit inderdaad ook het geval is...
Meep
MADE BY MINNIE OF BTN

_________________

Even angels have their wicked schemes but I take that; to new extremes.
But I'll always be your hero even though I've lost my mind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Julius Tchaikovsky

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-