PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Flamma Lily Mansi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Flamma
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Fishie
Posts : 60
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur // Fire
Klas: Master Savador • 1ste jaar
Partner: Will you be my shield and my sword, my bow and arrow?

BerichtOnderwerp: Flamma Lily Mansi    za maa 14 2015, 14:07

If we burn, you burn with us
Naam Mansi
Voornaam Flamma
Tweede naam Lily
Bijnaam Vlammetje, Vlam, Flam
Leeftijd 12 jaar
Geslacht Vrouwelijk

Moeder Jasmine Maria (Idon) Mansi
Vader Johnson David Mansi
Zussen Geen
Broers Geen
Overige familie David Paul Mansi (Grootvader)

Vrienden Geen
Vijanden Geen
Kennissen Geen
Crush Geen
Partner Geen

Lievelingsdier Valk
Huisdier Een kleine, rode salamander met de naam "Fire"
Dierlijke vorm Een kleine, rosse vos
Bang van Grote, vleesetende roofdieren

Magie Vuur
Geleerde spreuken Firy - een klein vuurtje om dingen in brand te steken oproepen
Planeet Razan
Taal Engels - Raziaans
Houd niet van Shadranen

Karakter
Flamma is een heel sociaal, vriendelijk meisje. Ze is best enthousiast en eigenlijk ook tamelijk naïef. Ze is erg leergierig en nieuwsgierig, en stelt constant vragen. Eigenlijk is ze het grootste deel van de tijd hyperactief, tot ergernis van vele mensen. Ze is erg goedgelovig en geeft mensen snel tweede kansen, ze kan niet lang boos blijven op iemand. Dat betekend ook dat ze van nature niet snel vijanden maakt, ze is tegen iedereen vriendelijk, ook al komen ze nog zo eng over. Dat kan soms wel problemen brengen, want ze ziet altijd het goede in mensen. Flamma is iemand die het soms moeilijk heeft om zich in te leven in de gevoelens van anderen, en kan soms nogal onbeleefd over komen. Dit is echter nooit haar bedoeling, ze is gewoon eerlijk. Ze zal je niet snel voorliegen en praat snel haar mond voorbij. Ze is ook niet al te slim, ziet vaak alles te zwart-wit en is erg slecht in beeldspraak. Maar ze bedoelt het altijd goed.  
Uiterlijk
Flamma is een meisje, redelijk klein voor haar leeftijd. Ze is 1m40 groot en heeft lang, felrood haar. Haar haar reikt tot ongeveer aan haar middel. Ze heeft vaak de grootste problemen om het mooi steil te houden, en 's ochtends gaat een groot deel van haar tijd simpelweg naar het in bedwang houden van haar haar. Ze is er geen fan van om het op te steken of zelfs maar in een paardenstaart te doen, en laat het meestal los hangen. Haar ogen zijn bijna net zo felrood als haar haar, en hebben altijd een vrolijke schittering in zich. Ze heeft een redelijk bleke huid, maar niet zo bleek dat het opvallend is. Flamma heeft een klein wipneusje en dunne lippen. Haar gezichtje is ovaalvormig met een redelijk puntige kin. Ze is redelijk mager, ook omdat ze nooit echt doorvoed geweest is, aangezien haar ouders het niet zo breed hebben. Daarom draagt ze ook simpele, afgedragen kleren, meestal in de kleuren bruin of rood. Ze zal niet snel koude kleuren dragen. Ze draagt afgedragen, leren laarzen aan haar voeten die al heel lang meegaan en ze heeft bijna altijd haar versleten, rode rugzak bij. Op die rugzak heeft ze toen ze kleiner was vaak op getekend met viltstift, wat de vreemde figuren die erop staan verklaart.
Geschiedenis
Haar familie heeft het nooit heel breed gehad, maar ze waren altijd heel vredelievend. Ze was een geschenk voor haar ouders, al hebben ze het vaak moeilijk gehad met haar enthousiasme. Ze heeft dingen moeten doen waar ze niet trots op is om eten te krijgen, te overleven, maar soms moeten je kiezen; zij, of wij. En meestal is die keuze "wij" geworden, al was het maar voor haar ouders. Ze is harder geworden door het leven op de plek die ze haar thuis noemde, al was het niet eens een huis. Het was maar aan de kant van de weg, waar ze soms dagen zonder eten zaten. Ze hebben lang gespaard, om Flamma naar deze school te kunnen sturen, om haar een toekomst te gunnen. De kleine salamander die ze vond toen ze nog maar 5 jaar was gaat nog steeds met haar mee en is haar trouwe kameraad geworden.
Bijzonderheden
-Als ze zich concentreert vervaagt haar eeuwige glimlach, en verschijnt er een rimpel op haar voorhoofd. Dit heeft ze geërfd van haar moeder, op wie ze sprekend lijkt
-Ze kan niet zwemmen
-Ze houd niet zo van water
-Ze is een klein beetje pyromaan

_________________Please klik zodat Flamma slaagt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Flamma Lily Mansi

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Search] Kitties Lily(Rarity) - Nikias

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-