PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 I know I shouldn't say this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: I know I shouldn't say this   ma maa 09 2015, 18:34

Zijn dag was al niet geweldig begonnen. Zodra hij opstond was hij op een nageltje gestapt dat nog rondslingerde van de dag ervoor toen hij een poster op hing boven zijn bed. Hij greep naar zijn voet, en hinkelde wat weg van de naald, waarbij hij tegen zijn boekenkast beukte met zijn elleboog. Drie vierde van de boeken was met veel kabaal naar onder gedonderd, en één van de boeken viel met de hoek op Kailee's andere voet. Hij hinkte verder en viel daarna nog over zijn rugzak die voor de open deur naar het badkamertje lag. Luid vloekend ging hij voor de spiegel staan, om vast te stellen dat hij ook weer een bloedneus had. Kortom, een ochtend die je liefst niet wou. Kailee had gauw zijn tanden gepoetst, zijn haar geborsteld en was terug naar zijn bed gelopen. Hij gooide het deken terug op zijn bed, raapte het naageltje op en wierp het in de vuilnismand. Vervolgens hurkte hij en begon zuchtend de boeken op te rapen, en terug in de kast te zetten. De boeken stonden op alfabet, maar nu dus niet meer. Hij zou dat later wel weer eens terugzetten. De blauwharige jongen ging na een kwartier rechtstaan en strekte zijn rug met een grimas op zijn gezicht. Hij gooide zijn kleerkast open en haalde er zijn blink-182 shirt uit en één van zijn gebruikelijke, zwarte broeken. Hij trok nog een riem door zijn broek heen en zocht zijn sporttas. Kailee haalde zijn sportkleding uit de kast en stopte het in de tas, die hij dichtritste en over zijn schouder zwierde. Hij liep naar de 'voordeur' van zijn kamer, opende de deur en wierp een blik over zijn schouder. Voor hij vertrok opende hij het raam nog, zodat Ty binnen en buiten kon als hij wou. Kailee liep nu door de deuropenening en sloot de deur achter zich. Hij draaide de sleutel om en haalde de sleutel daarna uit het sleutelgat. Hij stak de sleutel in zijn broekzak en liep de trappen af, naar de gymzaal toe.

Hij liep de gymzaal in, en bleef even staan naast het veldje waarop een paar jongens aan het basketballen waren. Hij liet zijn ogen door de zaal gaan en zag ook nog een paar meisjes dansen, een andere jongen stond tegen een muur te tennissen en andere jongeren zaten naast de kant op een bank uit te blazen van de inspanning die ze net verricht hadden. Kai liep naar de kleedkamer en zette zijn tas neer in het hokje waar hij zich meestal omkleedde. Maar hij hield zijn kleren nog gewoon aan, en liep terug naar buiten. Niemand ging toch naar het hokje toe, waarschijnlijk, en hij had verre van zin om te sporten. Hij vroeg zich zelf ook wel af waarom hij dan naar de gymzaal gekomen was. Kailee liep naar de drankautomaat en viste wat geld uit zijn broekzak. Hij stopte het in de automaat en drukte op de knop voor Cola. Het drankje viel in de bak onderaan, en hij bukte zich om het te pakken. Kai opende het drankje, en draaide zich om. Jammer genoeg was er iemand achter hem, en hij botste tegen de persoon op. Wat nog jammerder was, was dat het blikje Cola uit zijn handen gevallen was en de inhoud verspreide zich over het shirt van de ander. De blauwharige jongen vloekte kort, en keek naar het gezicht van de blonde jongen voor hem. "Oops", zei hij, maar het klonk niet echt alsof hij het meende.

+Zean :3

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zean
Miss Psychopath
Miss Psychopath
avatar

PROFILERecruit
Real Name : x
Posts : 279
Points : 9
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: I know I shouldn't say this   zo maa 15 2015, 11:48

Het plafond was in zijn ogen het saaiste wat er in de kamer was. En toch was dat het ding waar hij het meeste naar keek. In het schemerdonker had het parket een donkerbruine kleur gekregen en waar de strepen van licht door de gordijnen schoten en het plafond bereikten was het meer een lichtere kleur. In zijn ogen vond hij de kleuren afzichtelijk en had hij ze liever zwart gehad, of grijs. In ieder geval een kleur die er wel uitzag en niet zoveel opviel. Vooral 's nachts als hij weer eens niet kon slapen. Hij wreef met zijn handen over zijn gezicht en stapte vervolgens uit zijn bed om naar de badkamer te lopen en een plens water in zijn gezicht te gooien. Hij bekeek zichzelf in de spiegel. Nog steeds dikke, donkere wallen onder zijn ogen maar niet meer zo bleek zoals de afgelopen dagen. Deze nacht had hij wat slaap kunnen vatten en was de nachtmerrie niet zo erg geweest, het was een herhaling geweest, eentje die hij zo vaak had gehad. Desalniettemin was hij niet erg geweest. Met een zucht sprong hij snel onder de douche en kleedde zich aan. Zean voelde zich eindelijk fit genoeg om eens te gaan sporten. Als hij Drake niet kon tippen met magie, dan deed hij het wel met brute kracht. Hij had al vaker bezoekjes aan de gymzaal gedaan maar toen was hij vrijwel helemaal alleen. Maar nu was het zo'n tijd dat iedereen besloot om te gaan sporten. Ach, hij kon er niet veel aan doen. Misschien kon hij nog wat vriendschappen sluiten, al betwijfelde hij dat. Snel schoot hij in zijn sportkleding en vertrok richting de gymzaal.

Zean had gelijk gehad. Het was enorm druk en hij haatte het. Niet dat iemand zich iets van hem aantrok maar hij voelde zich gewoon bekeken als hij sportte met andere mensen. Daarom zat hij maar wat op de bank een beetje te wachten totdat mensen de zaal zouden verlaten voor het middageten of een laat ontbijt. Al had niemand daar zin in blijkbaar. De drukte en al het geluid bezorgde hem ook nog eens hoofdpijn, waarom was het een goed idee geweest om te gaan sporten? Hij had energie nodig, energie in de vorm van een blikje energy drink. Niet dat hij dat vaak dronk maar hij voelde zich gewoon niet fit en wilde wakker blijven. Met een chagrijnig gezicht begaf Zean zich naar de automaat, waar net iemand bezig was met het halen van een drankje. Terwijl hij wachtte tot diegene, die in zijn ogen een verschrikkelijke haarkleur had, zijn blikje had gepakt en zich de andere kant op zou begeven. Maar in tegendeel. De jongen draaide zich om en botste tegen hem aan. En daarmee kwam ook nog het hele goedje van dat plakkerige cola-spul op hem. Zean gromde en keek naar de donkere vlek die over zijn zwarte shirt verspreidde. "Oops" Klonk het niet erg gemeend van de kant van de jongen. 'For fuck sake.' Gromde Zean. 'Kun je niet uitkijken?!' Hij was blij dat hij een zwart shirt aanhad, de vlek viel gelukkig niet zoveel op. Zean was moe, chagrijnig en nu bijna kwaad door de actie van de blauwharige jongen. Good morning.

_________________
[Theme]Awards:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kailee
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Ez
Posts : 1449
Points : 38
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Master Geralt - 6th
Partner: Broken memories consume me

BerichtOnderwerp: Re: I know I shouldn't say this   zo maa 15 2015, 21:07

Hij keek de blonde jongen aan die helemaal niet tevreden leek met het feit dat hij de inhoud van het blik over zich heen kreeg. Kailee zag hoe de vlek zich verspreidde over zijn shirt. 'For fuck sake.' Hij deed stiekem moeite zijn lach in te houden, en hij trok zijn gezicht in de plooi, zodat hij er serieus uit zag. Kailee wou niet heel gemeen zijn, dus lachte hij maar niet. 'Kun je niet uitkijken?!' De jongen klonk redelijk chagrijnig. Kailee haalde even diep adem, en besloot toen te antwoorden. "Nou, technisch gezien kan ik wel uitkijken, maar ongelukken horen bij het leven en als iemand zo dom is om te kort achter een ander door te lopen, dan loop je al sneller tegen een ander op, waardoor eventueel de inhoud van een blik cola over een persoon kan gegoten worden, als dan niet perongeluk." Hij zette zijn blik neer op de grond, en haalde een papieren zakdoek uit zijn broekzak. Hij handigde het over aan de jongen. "En dat is dus ook precies wat net was gebeurd. Jij was niet slim genoeg om te beseffen dat ik misschien tegen je op kon lopen als ik me omdraaide. En de oorzaak daarvan is dus dat m'n drinken over je shirt kwam. Wel zonde van je shirt. Nu gaat het helemaal plakken enzo." Hij maakte het alleen maar erger door zo betweterig en 'gemeen' te doen, maar plots had hij er behoefte aan. Hij had dat wel vaker, dat hij zin kreeg in ruzie maken. Maar meestal negeerde hij dat gevoel en ging hij het niet uitlokken. Zeker niet als de ander er sterker of groter uitzag. Hij glimlachte breed naar de blondharige jongen. "Dus ik herhaal mezelf gewoon: Oops." Hij draaide zich om, en beende richting de kleedhokjes opnieuw. Hij was wel nieuwsgierig of de jongen hem achterna zou komen om hem aan te spreken over hoe hij deed tegen hem, of dat Kai zich om zou moeten draaien en verder gaan.

+Oeh, Fall Out Boy in je os :3

_________________
VoiceKailee Rietz - Theme 1/2/3

you are not special, you are not a beautiful or unique snowflake, you’re the same decaying
organic matter as everything else. Black rabbit処女
R O A N O K E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: I know I shouldn't say this   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

I know I shouldn't say this

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-