PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Write it somewhere it will stick

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gwendydd
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sjaak
Posts : 24
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & Wood
Klas: Dhr. Iro
Partner: Mommy please stop being angry at me

BerichtOnderwerp: Write it somewhere it will stick   zo feb 01 2015, 16:24

Haar blauwe lokken hingen voor haar ogen, haar ouders hadden haar naar haar broer gestuurd. Ze waren klaar met haar gedrag, ze wilde haar niet naar de dokter of psycholoog sturen want dan kwamen er misschien mensen achter. En als rijk gezin moet je je perfect afschilderen. Ze zuchtte diep en zette haar spullen op de toegewezen kamer, ze besloot meteen opzoek te gaan naar haar broer. Ze had hem al een jaar niet gezien, en alles in dat jaar was erger geworden, uit de hand gelopen zelfs. Ze rende de Shadra etage af, het licht dat buiten de etage op haar viel liet haar pupillen meteen verschieten. Ze hield haar mouwen stevig vast terwijl ze het terrein op rende. Haar zwarte kleding zie zich nou om haar lichaam sloot hield haar wel redelijk warm, ze had geen zin om haar jas te zoeken. Ze was eigenlijk alleen op zoek naar planten, ze hield van planten. Enige wat haar ouders goed hadden gedaan boeken geven over de Grense cultuur en magie.Na een tijdje verkleumd rond gedoold te hebben vond ze de kassen en liep zonder enige twijfeling naar binnen nog steeds haar mouwen vast houdend.
Ze liet de mouwen pas los toen ze een bepaalde plant vond waarover ze had gelezen, ze liep er nar toe en greep een stokje en duwde die in de plant tot ie dicht viel en ze grinnikte. Zo.u ze dit mogen meenemen? Maar zou het overleven op de duistere verdieping. Haar lippen vormde een glimlach, ze mocht dan wel van Shadra komen maar met duister had ze vrij weinig, ze paste totaal niet in het stereotype dat de meeste mensen hadden van Shadranen. Ze was te vrolijk, te hyperactief waar mensen bij waren. Pas als ze met Adrian alleen was durfde ze zich open te stellen. Hij was er altijd voor haar geweest en gelukkig was hij een top broer. Haar ogen schoten open toen ze iemand hoorde, ze draaide zich om om de persoon te zien.

voor Ayelinn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Aylan
Posts : 164
Points : 32
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud en lucht
Klas: -
Partner: I could learn you the passion of the tango

BerichtOnderwerp: Re: Write it somewhere it will stick   zo feb 01 2015, 23:55

When all the world has gone to sleep,
The hunters to the forest creep


Er was geen enkele plaats op de hele school geweest waar hij zich zo thuis had gevoeld als in de kassen. Niet op de etage, niet eens in de grote zaal waar zich al het eten bevond. Ja oké, misschien het bos. Al was daar nu niet veel aan nu de bomen hun bladeren waren verloren en alles bedolven lag onder de sneeuw. In het begin had hij het nog leuk en interessant gevonden, maar na een paar dagen was Hunter er wel al achter gekomen dat sneeuw niet zijn ding was. Te koud, en als het smolt, te nat. Dus hij wachtte wel tot de lente voordat hij weer voet in het bos zou zetten en hij het gras onder zijn tenen kon voelen kriebelen. Tot dan moest hij maar genoegen nemen met de kassen. Niet dat dat erg was. Het rook er naar thuis en de temperatuur was heerlijk. Hunter was zeventien jaar geleden in de dichte bossen van Gren geboren bij een van de Hutan stammen die hun intrek hadden genomen in de overgroeide verloren stad Assam. Al vanaf zijn eerste levensjaar speelde de natuur een enorme rol in zijn leven. Het was zijn leermeester. De Hutan geloofde niet in opleidingen zoals die over de rest van het universum een verplichting waren voor de meeste kinderen. De basis kennis moest je bezitten. Verder moest je zelf leren, onderzoeken en vragen durven te stellen. Een aantal dingen werden je natuurlijk wel aangeleerd. Jagen, een grote bron van voedselinkomsten voor de Hutan. En hun passie voor muziek en dans. Er was geen Hutan in zijn gemeenschap die geen instrument kon spelen of het principe ''twee linkervoeten'' kende. De gezamenlijke maaltijden waren daarom altijd een feest, wat er was altijd wel iemand die een instrument pakte of, als niemand die trip naar huis wilde maken en iets van de gezelligheid moest missen, werden kommen, borden en bestek gebruikt. Veel mensen buiten de stammen begrepen hun gebruiken niet. Zoals het schenken van gouden voorwerpen aan iemand die vertrok. Goud was het almachtige, het spirituele. Bloed van de Goden. Het werd beschouwd als het geluks metaal. Iemand een gouden voorwerp meegeven als hij op reis ging was het wensen van een voorspoedige reis en een gezonde terugkeer. Hunter had van iedereen in zijn familie wel iets gehad. Van zijn moeder, een van haar gouden oorbellen. Zijn broer en zusje hadden hem allebei een enkelband gegeven. En zijn vader een brede leren, met goud beslagen armband. Hij droeg het allemaal uit dankbaarheid en eerbetoon, ook al konden ze het niet zien. Hunter keek op van zijn plek toen hij ineens de deur open hoorde gaan. Blijkbaar had nog iemand het idee gehad om naar de kassen te komen. Het bleek een meisje te zijn, met lange blauwe haren. Een glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl hij overeind kwam. 'Hai. Blijkbaar was ik niet de enige met het idee om hierheen te gaan,' glimlachte hij naar haar.

From out 'the wild wood comes the call:
"The hunt is life... the hunt is all ..."

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai

Si la mar Fuera de Tinta. Y Cielo fuera Papel

No se podria Escribir. Lo mucho que es mi Querer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gwendydd
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Sjaak
Posts : 24
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark & Wood
Klas: Dhr. Iro
Partner: Mommy please stop being angry at me

BerichtOnderwerp: Re: Write it somewhere it will stick   ma feb 16 2015, 15:32


Haar blauwe lokken hingen slapjes langs haar gezicht. Meteen toen ze iemand zag schrok ze op, ze wilde alleen zijn niet in de buurt van mensen die ze niet kende. Hij kwam ook nog eens overeind, nu moest ze wel vrolijk en gezellig gaan doen. Ze rolde kort met haar ogen terwijl ze naar hem toe liep en op haar lippen een glimlach dwong. 'Hai. Blijkbaar was ik niet de enige met het idee om hierheen te gaan,' haar lippen vormde een bredere glimlach alsof ze nooit wat anders deed. haar slanke vingers gleden over de planten in de kassen, ze kleuren en geuren waren precies wat ze wilde, waar ze van hield. ''Ik had niet verwacht dat hier iemand zou zijn, ik ben net nieuw hier en eigelijk ben ik opzoek naar mijn broer.'' Ze keek naar de jongen terwijl ze een afgebroken bloem pakte in haar handen die bijne in hun geheel in de iets te grootte trui verscholen zaten. ''Ze zijn zo mooi'' Zei ze vrolijk en keek hem weer aan en liep naar hem toe. ''Ik ben Gwendydd trouwens'' Zei ze wederom vrolijk en stak haar hand naar hem uit.
Het enige wat ze nu wilde was haar broer, hij wist haar altijd te helpen in donkere tijden, ze had een brief van hun ouders gehad die ze aan hem moest geven. Ze hadden daar opgeschreven wat hij moest weten, waarom ze hier heen was gestuurd. Het maakte haar vrij weinig uit Adrian was de gene die haar bijna alleen heeft opgevoed in de afwezigheid van hun ouders.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Aylan
Posts : 164
Points : 32
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud en lucht
Klas: -
Partner: I could learn you the passion of the tango

BerichtOnderwerp: Re: Write it somewhere it will stick   za maa 28 2015, 09:16

When all the world has gone to sleep,
The hunters to the forest creepNu hij voor haar stond kreeg Hunter de kans om het meisje beter te bekijken. Ze zag er best jong uit. Jonger dan hij was in ieder geval, maar niet zo erg dat je zou zeggen dat ze een eersteklasser was. Ze had blijkbaar niet verwacht dat hij hier zou zijn. Ze leek niet geschrokken, maar ook niet echt blij met zijn aanwezigheid, al probeerde ze het te verbergen achter een vrolijk glimlach. Jammer. Want haar glimlach was mooi. Het zou nog mooier zijn als ze ook oprecht zou glimlachen. Ze wist hem te vertellen dat ze net nieuw was. Tja, Hunter had haar inderdaad nog niet op school gezien, maar hij kende dan ook bij lange na niet alle leerlingen die in de school rondzwierven. Dus hij knikte op haar woorden. 'Wie is je broer? Misschien kan ik je helpen,' bood bij vervolgens aan. Toon vriendelijkheid aan mensen en zij zullen hetzelfde naar jou doen. Dat was hem geleerd. En wie weet, misschien kon hij haar wel helpen en kende hij haar broer. Of de kans erg groot was wist Hunter niet.
De glimlach die op zijn gezicht stond verbreedde zich toen ze het over de bloem had die ze had geplukt. Hoewel het idee dat ze de bloem zomaar geplukt had hem niet echt aanstond kon je wel zien dat ze oprecht genoot van zijn schoonheid. Ze was geen slecht persoon, die indruk maakte ze niet op hem.
Ze bewoog zich nu in zijn richting en zette het gesprek voort door zichzelf voor te stellen. Gwendydd, wat een aparte naam. Maar wel erg mooi. Hunter nam haar uitgestoken hand aan en schudde deze. 'Ik ben Hunter,' stelde hij zichzelf op zijn beurt voor.

From out 'the wild wood comes the call:
"The hunt is life... the hunt is all ..."

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai

Si la mar Fuera de Tinta. Y Cielo fuera Papel

No se podria Escribir. Lo mucho que es mi Querer
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Write it somewhere it will stick   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Write it somewhere it will stick

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Write such good stories.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Greenhouses-