PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 NO, leave me alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: NO, leave me alone   di jan 20 2015, 14:22


De jonge vrouw was net aangekomen op deze school en nu al meerdere keren verdwaald geweest. Ze wist echt niet waar ze heen moest, ze zou het eigenlijk moeten vragen aan iemand maar waar die iemanden zouden zijn was dan weer vraag twee. Ze besloot op onderzoek uit te gaan, ze nam een stapel boeken in haar armen. Op zoek naar haar atelier.

Met een brede glimlach liep ze langs een lokaal. Nu moest ze wel in de buurt zijn. Ze keek geschrokken op toen iemand compleet op haar botste. Hoe durfde hij of zij haar aan te raken. De woorden die ze in haar gedachtes uitsprak zou ze nooit zo durven uitspreken. Het aanraken liet haar verstijven en hem aankijken, haar ogen vielen nog geen seconde later op haar boeken, opgerolde tekeningen en het kapot gevallen beeldje. Alles lag over de grond verspreid.

"En bedankt" klonk haar zachte stem bijna onhoorbaar. Want stel je voor dat je je mond open zou trekken, straks at die persoon je nog op.  Alylore was een apart persoon, precies zo een persoon die er eigenlijk als een hippie zou moeten uit zien. Ze stapte weg van hem tot ze had beoordeeld dat dat een veilige afstand was. Ze zakte op haar knieën om haar boeken te verzamelen.

OOC: mobiele post. Hoop dat je er wat mee kan
De gene die hier op moet posten weet dat


_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dayé
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Miaké
Posts : 102
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: -
Partner: Hopelessly devoted to you

BerichtOnderwerp: Re: NO, leave me alone   di jan 20 2015, 21:48

Zijn nietsziende blik staarde leeg naar het perkament. Zijn hand lag verslapt in de handeling, stil op de houten desk. Een witte ganzen veer met lekend schrijf punt tussen zijn vingers geklemd. Voor hem, op het bureau, lag een klein zilveren zakhorloge aan een kettinkje. Het dekseltje was open en er klonk een zacht klingelend deuntjes. Een alarm, van hele kleine twinkelende belletjes. In het dekseltje, die van Dayé was weg gedraaid zat een kleine foto. Dayé wist wat er op de foto stond. Hij had er al maanden niet naar durven kijken. Zijn denkvermogen was wazige geweest op die verdoemde dag. Hij had enkel zijn meest waardevolle spullen in een grote tas gegooid. Voor hij het huis, mét haar er nog in, in brand stak. Hij had nog een blik geworpen op de verstikkende vlammen die al hun geluk wegvrat met hitte en verderf. En voorgoed vertrokken, met een pasgeboren tweeling. Elk jaar, op hun verjaardag..
Hij wilde er niet eens aan denken. Met een resoluut gebaar drukte hij het zakhorloge dicht, waardoor het twinkelende geluid abrupt stilhield, en stak hem in zijn broekzak. Hij smeet de schrijfveer terug in het inktpotje, verscheurde de perkamenten. Jammer voor Savador, maar vanavond ging Dayé dit niet meer af krijgen. Zijn baas kon vast wel een dagje wachten. Zijn tas werd om zijn schouder gegooid, de papieren werden in de prullenmand gedumpt en hij pakte het stapeltje leerboeken op. Met een laatste knip van zijn vingers doofde elke kaars in het lege lokaal en trok hij de deur achter zich dicht. Een kort gerinkel van sleutels klonk door de lege zijgang, die verlicht werd door een enkele fakkel, toen Dayé de deur op slot draaide. Het stapeltje boeken onhandig op een hand balancerend. Hij draaide zich om, nog steeds vluchtend voor de gedachtes die hij niet wilde hebben. Het maakte hem onrationeel en verward. Dat zag hij niet meer goed wat er om hem heen gebeurde. Hij moest haar vergeten. Ze was dood. Meteen vervloekte hij zichzelf om ook maar ooit zoiets te durven denken. Hij wilde haar niet vergeten. Hij wilde dat ze terug kwam. Hij wilde dat ze nu in zijn armen kwam rennen. Hij wilde haar stem horen die hem zei dat ze elkaar nooit meer zouden verliezen. Hij wilde-NEE! Stop! Denk aan je kinderen. Met grote passen, en zijn ogen haast maniakaal wijd opengesperd, beende de lange jongeman de gang uit, de hoek om en knalde keihard tegen iemand aan.

Iets viel kapot op het tapijt. Boeken duikelde door elkaar en vielen open, scrollen papier rolde tegen zijn schoenen die bevroren waren blijven staan.“Verdomme..” vloekte hij half binnensmonds. Meteen dook hij naar de grond om zijn boeken tussen die van haar op te rapen. Het was een haar. Een jongedame met lang blond haar, zag hij toen hij even een norse blik op haar wierp. Ze mompelde iets waarna ze ook door haar knieën zakte. “Sorry,” verontschuldigde hij zich, al klonk het meer gehaast dan echt gemeend. Alsof hij ergens had moeten zijn maar nu te laat was. Zijn handen raakte haar hand aan toen ze beide naar het zelfde boek grepen. “Sorry, die is van mij.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: Re: NO, leave me alone   zo jan 25 2015, 21:55


Ze keek naar het gebroken beeld wat haar moeder ooit met haar had gemaakt toen ze klein was, ze had weinig contact met haar ouders, geen broers of zussen. Ze waren gewoon te druk met werk, was niet hun schuld. Om in dat huis te kunnen blijven wonen, met de desbetreffende bediening moesten ze nu eenmaal hard werken. Ze was nooit een onderwerp van gesprek geweest voor haar ouders, enkel welke school ze moest doen. Uit eindelijk had ze haar ouders verteld dat ze het zelf ging besluiten. Ze hadden enkel hun hoofd gekeerd toen ze meldde dat ze kunst ging studeren, hun enigste kind, zo iets nutteloos studeren. En nu lag dat beeldje kapot, uit elkaar gespat op de grond. Ze zuchtte diep terwijl ze zich op haar knieën liet zakken en de scherven bij elkaar raapte en die in haar tas deed bij haar andere spullen.
Alle boeken lagen verspreid met de boeken van de roodharige jongeman, al zag hij eruit van rond haar leeftijd. Ze keek even naar hem toen hij niet bepaald vriendelijk sorry zei. Haar eerste gedachte was als je het niet meent zeg dan niets. Ze schudde licht haar hoofd en greep de volgende paar opgerolde tekeningen. Ze voelde een hand op de hare, meteen stond ze op hem aankijkend met een angstige blik in haar ogen. “Sorry, die is van mij.” Ze pakte de desbetreffende hand met haar andere hand en hield die tegen zich aan. ’Raak mij niet aan.’ De woorden klonken angstig, de irrationele angst voor aanraking, ze wist zelf niet eens waar het vandaan kwam.
Ze deed een losse pluk achter haar oren, ’Ga maar gewoon naar je les ofzo of waar je moet zijn, dit lukt me wel, volgens mij heb je je boeken al’ zei ze gehaast. Ze keek hem aan vanaf een afstandje terwijl ze op haar lip beet.


_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dayé
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Miaké
Posts : 102
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas: -
Partner: Hopelessly devoted to you

BerichtOnderwerp: Re: NO, leave me alone   vr feb 27 2015, 21:56

Hij had haar alleen even aangeraakt. Niet eens. Misschien dat zijn vingers langs die van haar waren gestreken. Gewoon. Perongeluk. Zoiets kon gebeuren. Haar reactie verbaasde Dayé daarom nogal. Alsof ze gebeten was schoot ze omhoog, greep haar hand vast en staarde ze hem met grote angstige ogen aan. ’Raak mij niet aan.’ riep ze schuw. Een beetje verstoord maar vooral verbaast keek hij naar haar op. “Oh.. Sorry..” zei hij verward, niet wetend wat hij nou had gedaan. Hij begon zich een beetje schuldig te voelen toen hij haar zo naar hem zag kijken. Hij pakte zijn laatste boek op en legde het op zijn eigen stapeltje boeken. De spullen van de jongedame lagen nog verspreid om hen heen. Hij raapte alles vlug bij elkaar en zag hier en daar een tekening tussen de perkamenten en papieren. Hij maakte er een stapeltje van en kwam overeind. “Sorry van dat beeldje,” verontschuldigde hij zich nu wel gemeend. “Ik hoef eigenlijk nergens naartoe. Zal ik je anders helpen met je spullen? Dat is wel het minste wat ik kan doen.” Er verscheen een kleine glimlach op zijn mond. “Dayé.” zei hij toen om zichzelf voor te stellen terwijl hij zijn hand naar haar uitstak.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Alylore
-
-


PROFILEAscendant
Real Name : Sjaak
Posts : 126
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Light Magic
Partner: I'm so lucky

BerichtOnderwerp: Re: NO, leave me alone   wo maa 04 2015, 14:55

Ze kneep haar handen stevig tot vuisten, ze moest maar eens leren zich te verzetten tegen het wegspringen of weglopen van haar problemen. Op het moment was hij haar probleem en ze wilde weglopen, hem niet eens willen leren kennen. Gewoon naar haar vertrek en er niet meer uitkomen tot ze weer moest lesgeven. Buiten dat laten al haar tekeningen licht gekreukeld op de grond en haar beeld gebroken al in haar tas gepropt. Ze zat nog steeds op haar knieën de tekeningen en perkamenten oprollend, ze zuchtte weer zachtjes hem proberen te negerend ze wilde gewoon alleen zijn met niemand om zich heen. "Sorry van dat beeldje, ik hoef eigenlijk nergens naartoe. Zal ik je anders helpen met je spullen? Dat is wel het minste wat ik kan doen." Ze keek omhoog naar hem nu hij was opgestaan was de afstand tussen hun een groot verschil en Aly voelde zich klein. Zonder reactie keek ze weer naar haar spullen. Ze had geen hulp nodig, ze stond op met haar spullen in haar armen, ze hield ze onhandig vast terwijl ze het bijna uit haar handen liet vallen maar het balanceerde in haar armen en ze uit eindelijk stabiel kreeg. Ze trok haar wenkbrauw enkel op toen hij zijn hand uitstak. 'Mijn naam is Alylore, de nieuwe kunstleraar en doe die hand maar weg want ik kan ten eerste niet mijn hand uitsteken omdat ik de boeken vast heb en al kon ik het wel deed ik het niet.' Zei ze zachtjes terwijl ze naar de grond keek.

_________________
DroppingPB's naar Heidi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: NO, leave me alone   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

NO, leave me alone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Just leave your memory on the shelf

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-