PortalIndexDion Snowdon (W. I. P.) HpD5UwnDion Snowdon (W. I. P.) 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Dion Snowdon (W. I. P.)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dion

Dion

Dion Snowdon (W. I. P.) UTL8oxA PROFILEElite
Real Name : Charlie
Posts : 58
Dion Snowdon (W. I. P.) UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht
Klas: I'm not going in there!
Partner: If you knew how I worked you would leave me.

Dion Snowdon (W. I. P.) Empty
BerichtOnderwerp: Dion Snowdon (W. I. P.)   Dion Snowdon (W. I. P.) Icon_minitimedo jan 15 2015, 17:38

Dion Snowdon (W. I. P.) 5zli6g
Naam: Dion, Saul, Lucho, Ulysses  Snowdon
Roepnaam: Dio, Dion,
Leeftijd: 37 (zegt hij) plus162
Afkomst: Nova
Magie: Licht (full blood)
Lengte: 1.84
Gewicht: 72
Bouw: slank, licht gespierd
Haarkleur: Licht bruin/oranje
Haarstijl: half lang tot kort, vrij normaal kapsel
Kleur ogen: Hazelnoot bruin
Likes: Schone dingen, zijn eigen kamer, ziekenhuizen en dokters faciliteiten, schoonmaken, koken, lezen, puzzelen, badderen, mysterie boeken.
Dislikes: Vieze dingen, fast foods, stoffige of rommelige plaatsen, beestjes/insecten, zwembaden en sauna’s, openbare ruimtes.
Angst: Vieze dingen, vast of opgesloten zitten of het gevoel hebben dat hij dat is/word. Lichte angst voor het donker, aangeraakt worden, slapen in de zelfde ruimte met iemand anders
Geaardheid: Zacht aardig, licht afstandelijk, behulpzaam tot zekere maat, enthousiast als hij over zijn hobby's praat.
Partner: Maybelle, uitgehuwelijkt
Familie: Vader, moeder, (broers en zussen), 2 ooms, 1 tante, 6 nichtjes en neefjes.
Broers/Zussen: 3 broers en 1 zus
Huisdieren: geen

Karakter:
-Smetvrees
-fotografisch geheugen
-boekenwurm
-zelf gericht
-eerlijk

Dion is een vrij vrolijk persoon. Als hij in zijn eigen schone ruimtes is is hij blij en vrolijk, maar in onbekend gebied is hij wat stil en terug houdend. Hij is erg zakelijk en to the point. Hij houd niet van dat geneuzel of er omheen wikkelen. Zelf is hij ook vrij recht voor zijn raap, maar zal wel rekening proberen te houden met de ander zijn gevoelens.
Verder kan hij zenuwachtig en nerveus of verlegen overkomen. Ook kan hij goed stressen om alles en niets, maar zal dat vaker in zijn hoofd houden dan zeggen.
Echter word Dion bijna een compleet ander persoon als hij zich in een hoekje gedreven voelt worden of bedreigd voelt. Hij laat niet over zich heen lopen.
Als er iets is dat hij wil bereiken of hebben zal hij ook meer uit zijn doen gaan om dat te bereiken.
Dion houd van leren. Nieuwe dingen vind hij geweldig, vooral als het boeken of scrols zijn. Anderen helpen is ook niet iets van de vreemde voor hem, maar hij is er heel zelfzuchtig in. Hij heeft vrij strakke lijnen met wat hij wel en niet doet. Informatie geven en de ander dingen leren vind hij niet erg, zolang er geen aanraking is.
Dion houd van schone dingen en houd zich hier ook veel mee bezig. Zijn eigen spullen moeten schoon zijn, ook zijn kleding en alles wat hij bij zich draagt. Hij maakt ook altijd zijn eigen eten en heeft zich er ook in verdiept.
Hij draagt vrijwel altijd een pak en handschoenen, soms zelfs een mondkapje. Menselijk contact heeft hij vrijwel niet tot nooit. Een hand geven zou hij ook niet gemakkelijk doen.


Geschiedenis:

Overall:
Hij komt uit een grote, rijke en welverdiende familie. Dion is de jongste van de familie. De familie heeft een beroemde rechtszaal en rechters.

0 tot 5 jaar
Dion had een normaal rustig kinderleventje. Hij komt uit een grote familie, een familie die zijn ouders het liefst alleen maar groter maakte, maar na Dion waren er geen nakomelingen meer gekomen.
In zijn jeugd speelde hij veel met zijn broers en zus. Ze verwende en beschermde hun jongere broertje zo veel mogelijk.
Rond de leeftijd van 3 jaar begon zijn magie zich goed te laten zien, vooral in de helende werking.

5- 9 Jaar
Tijdens de tijd dat zijn schooljaren begonnen kwam zijn zenuwachtige kant meer naar boven toe. Hij vond het moeilijk om in ruimtes te zijn met veel andere mensen. De klas lokalen waren moeilijk voor hem en ook met de andere kinderen praten en spelen was moeilijk. Ook al wilde hij het wel, iets in hem hield het tegen.
Ondanks dat zijn familie het merkte deden ze er niks aan en gaven zijn karakter de schuld. Dat hij verlegen was en dat nog wel goed zou komen.
Tijdens zijn schooltijd haalde hij maar matige cijfers en haalde maar net de jaren. Hij kreeg professioneel thuis studie hulp waar hij het goed deed, maar op school bleef hij falen.

10 jaar
In zijn 10e levensjaar maakte hij iets vervelends mee. Al had hij het al eerder door gehad dat hij een ooms lievelings- neefje was, nam het een dag ‘a turn for the worst’. Hij werd daar door bang van mensen en werd vies van zijn eigen lichaam.
Al had hij heel zijn leven een aanleg voor human phobia, na dat zetten het door en begon hij mensen en school zo veel mogelijk te ontwijken. Hij verstopte zich in zich kamer en skipte school zo veel mogelijk. Na geruzie met zijn ouders haalde ze hem van de school af en zetten hem op thuis studie. Sinds hij de jongste was, was hij in rang van het gezin en hun business niet zo belangrijk. Ze begonnen hem weg te stoppen en voor de anderen te verbergen als schaamte van de familie.
Zijn ouders vonden hem zo’n schaamte dat ze nooit hebben afgevraagd waarom het plots zo erger was geworden. Ze hebben het wel aan hem gevraagd, maar zonder antwoord. De oom werd er nooit op gesnapt en  hij leiden onder de oom tot zijn 20e toen hij verhuisden.

10- 15 jaar

In de thuis studie ging het goed en haalde hij prachtige cijfers. Maar al haalde hij nog zulke prachtige cijfers, zijn familie reageerde bijna niet op hem. Ze wuifde hem een beetje weg en lieten hem doen. Wel zochten ze professionele hulp voor hem voor zijn smet vrees en angst voor mensen, maar de specialist behandelde voornamelijk zijn human phobia. Langzaam werd het minder, maar zijn smetvrees werd alleen maar erger.  
Zijn smetvrees begon in dus maten te escaleren dat hij mensen niet meer zijn spullen lied aanraken. Eenmaal dat ze het aan geraken hadden zou hij het verbranden of heel secuur en vaak schoon maken.
Hij begon handschoenen te dragen en al snel pakken. Met zijn kleding bedekt hij zo veel mogelijk huid van zichzelf. Alles moest op zijn manier en begon zich te vervreemde van iedereen.

15-20

Zijn tienerjaren spendeerde hij voornamelijk in het huis. Hij had niks tot weinig te maken met de buitenwereld en begon zichzelf te educeren in het huis. Hij leerde zich verschillende dingen aan in een korte tijd.


20-25

Zijn zelf studie in zijn kamers ging rustig door. Zonder dat hij er echt wat van af wist werd hij uitgehuwelijkt aan een andere rijke familie. Het zou goed zijn voor de status van hun families. Natuurlijk was hij alles behalve blij met de beslissing en probeerde er onderuit te komen. Na de andere familie ontmoet te hebben kwam hij al snel er achter dat Maybelle vooral met zichzelf en met haar uiterlijk bezig was.
Een paar weken later was er een grote brand in het huis. Dion en zijn twee broers konden ontsnappen, zijn zus was op dat moment niet thuis, maar zijn ouders kwamen om in de brand. Bijna het gehele huis was in vuur en vlam op gegaan.
Om zijn ouders nog eer aan te doen is hij akkoord gegaan met de trouw plannen, maar met de afspraak dat ze niet bij elkaar zouden wonen.
Omdat het huis afgebrand was zijn de kinderen ieder een eigen huis gaan zoeken of bouwen. Dion was in een klein dorpje gaan wonen op Nova.
Ook probeerde hij wat werk te zoeken in de hoop zelf geld te kunnen verdienen en niet van het nagelaten geld te leven, maar hij kwam al snel achter dat zijn smetvrees een grote hinder was in alle baantjes die hij probeerde. Soms studeerde hij voor nieuwe banen, maar met zijn smetvrees bleef het te moeilijk.
Doordat hij op zichzelf woonde ging hij zich verdiepen in eten maken en koken. Ook ging hij zijn kookkunsten verbreden en deed zo nu en dan mee aan kookwetsstrijden. Hij heeft er verschillende gewonnen. Het koken is hem altijd wel bij gebleven. Het een een van zijn meer uitgebreidere hobby's geworden.
Naast het koken begon hij ook zijn eigen kleding te maken. Door de jaren heen werd dit steeds beter en beter waardoor hij nu bijna al zijn kleding zelf maakt.
Tijdens de verhuizing heeft hij ook zijn achternaam laten veranderen zo dat zijn familie (vooral zijn oom) hem niet meer zouden kunnen vinden. Omdat hun familie nog al hoog geëerd was met hun volbloed achternaam heeft Dion expres en onlogische achternaam gekozen. Alleen Maybelle had hij zijn contactgegevens gegeven zodat als het nodig was ze hem nog kon bereiken.

25 - 30
Zijn studies gingen verder in het kleine dorpje. Zijn magie werd sterker en groeide machtiger. Hij concentreerde voornamelijk op de helende kunsten en de beschermende manier van de magie.
Het was op een van zijn reizen naar de grotere dorpen om nieuw leermateriaal en andere te halen dat hij Eodan ontmoeten. Zijn aparte gedrag trok natuurlijk aandacht en de twee raakte in gesprek.
Door de jaren heen spraken Dion en Eodan zo nu en dan af.


30- 37

Dion begon zijn smetvrees zelf steeds meer hinderlijker te vinden. Hij voelde hoe het steeds meer groeide en hij steeds minder durfde. Zijn gewicht en gezondheid begon er onder te lijden. Weer zocht hij specialistische hulp en begon aan trajecten.
Rond de leeftijd van 32 jaar belde zijn vrouw op en vertelde hem dat ze een kind wilde, en waarschijnlijk wel meer dan een ook. Wetende dat hij dat niet kon en met de specialist er over te hebben gesproken heeft hij zijn DNA af gegeven aan haar en het verder aan haar over gelaten, sinds het een schande zou zijn als hun kinderen niet van hem kwamen.

37- en verder
Dion was ondertussen vader, maar zag of hoorde niks van zijn kinderen. Hij wilde het ook niet en had ook geen link met hun. Zijn gehele leven had hij zich zo erg in studies zitten nestelen dat het zelfs moeilijk begon te worden voor hem iets nieuws te vinden.  Juist door die reden was hij zelf begonnen boeken te schrijven. Studie boeken en leermateriaal.
Bij een met zijn ontmoetingen met Eodan kreeg hij het aanbod opvolger te worden. Eodan zou zijn leermeester worden was meer dan hij ooit had verwacht of gedacht had, dus ging vrijwel meteen akkoord.
Hij lied zijn oude leven achter en ging met Eodan mee.
Jaren en jaren gingen voorbij in een huis appart en afgelegen van alles. Hij leerde wat hij kon leren van Eodan om de momenten dat hij er was, Als hij er niet was leerde hij op zichzelf. De jaren vlogen voor hem voorbij dat hij zijn eigen leeftijd vergat. De spreuk die Eodan op hem had gezet was toen hij 37 was, en heeft die leeftijd maar aangehouden.

Tijdens het vele studeren en trainen met Eodan heeft hem sterker gemaakt in zijn krachten, maar ook in persoon. Aan zijn smetvrees heeft hij verder niet veel meer aan gewerkt. Ook zijn familie of eigen gezin was hij vrijwel vergeten.
Ondanks dat hij weet dat er andere legendarische magicians zijn weet hij niet veel over ze. Eodan heeft er zo nu en dan wat namen genoemd, maar hij heeft ze nooit ontmoet.

Na al een tijd Eodan niet meer langs hebben zien komen of iets van hem gehoord, kreeg hij plots een post uil bij zijn huisje. Het was een afscheidsbrief van Eodan met de overdraging van titel als Legendarische magician naar hem toe. Al wist hij dat de dag zou komen, hij had er niet erg op gehoopt, wetende dat hij zich in een schoolgebouw moest gaan nestelen

_________________
Dion Snowdon (W. I. P.) 18n2o5
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Dion Snowdon (W. I. P.)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-