PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 The Fire Within || Kriss [Mature Content]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   di dec 30 2014, 22:28

Hij zat een beetje levenloos voor zich uit te staren. Zijn ogen waren gefixeerd op een kaal stuk muur. Het vuur flakkerde in de haard. De wind van het openstaande raam joeg het op. Waarom hij het vuur aanstak terwijl het raam open was...Maar dat raam deed hij liever niet dicht. Dan voelde hij zich gekooid. Het vuur zorgde in elk geval voor licht in de kamer nu de dagen donkerder waren. Koud had hij het niet. Hij moest flink vriezen voordat Ronodan ging klagen over de kou. Op Puffoon waaide het altijd. Daarbij was het temperatuur verschil altijd een stuk hoger als hij in de lucht hing. Zijn lichaam was eraan gewend geraakt.
Uiteindelijk stond Ronodan langzaam op. Met trage passen liep hij naar de hoek van de kamer waar zijn piano vleugel stond. Het had veel moeite gekost om het ding al die trappen op te krijgen. Sommige mensen konden zo incompetent zijn. Zijn vingers gleden over de glad gepolijste toetsen. Hij drukte er zachtjes een in. Een zuivere, heldere toon was te horen. Hij drukte een andere toets in. Daarna twee tegelijk. Hij zette zijn andere hand ook op de toetsen en Angani vulde zich met pianomuziek. Er waren maar weinig mensen die wisten dat hij piano kon spelen. Niet dat hij veel mensen uitnodigde in Angani om dat te horen. De rest van de Legendarische Magiërs wist het waarschijnlijk wel. Sinds Ronodan de piano in Angani gekregen had oefende hij weer elke dag. De meeste van zijn collega's hadden de pianomuziek, afkomstig vanachter zijn gesloten deur, vast wel gehoord zo onderhand.
Ronodan had zijn ogen gesloten terwijl hij speelde. Zijn vingers leken instinctief te weten waar ze zijn moesten. Uren had hij gespeeld in het café in de stad. Een van de rijkere steden van Puffoon. Ze hadden zich weken voorbereid om het huis van die pafferige burgemeester helemaal leeg te trekken. Het was niet zonder slag of stoot gegaan. Ruim een kwart van de stad had in lichter laaien gestaan toen ze die avond weggereden waren. De dikke, zwarte rook van de verkoolde huizen als hun handelsmerk in de lucht achter hen.
De laatste tonen stierven weg, maar Ronodans vingers bleven op de toetsen liggen. Het was misschien niet het meest eerlijke werk geweest wat hij gedaan had, maar hij miste die tijden. Het heerlijke gevoel van het creëren van chaos. Een vreemde tinteling in zijn vingers haalde Ronodan uit zijn mijmeringen. Hij voelde vagelijk de aanwezigheid van vuurmagie. Het was niet iemand die hij kende, daar was het te zwak voor. Ronodan sloot zijn ogen en fluisterde een spreuk. Een die zijn gehoor vele malen zou verbeteren. Hij hoorde elk geluid. Het knappen van het vuur in de haard. De zachte zucht van een collega een paar etages boven hem. En het kloppen van elk hart dat aanwezig was in de Toren. En één daarvan bevond zich vlak voor zijn deur. Ronodan opende zijn ogen en verbrak de spreuk. Zijn blik ging naar de kandelaar op zijn piano. Met een zachte vingerknip ontvlamde de lont. Hij wist niet wie er voor zijn deur stond, maar het was iemand die hij niet kende.
Met een korte ruk trok hij een haar uit zijn hoofd en verbrandde het in de vlam van de kaars. Het kleine, dunne sliertje rook dat eruit voort kwam was genoeg. Toen zijn huid in contact kwam met de rook kon hij diens vorm aannemen. Zijn lichaam loste langzaam op. In zijn rookvorm perste hij zich door de kieren van de houten deur. Een jonge dame stond op de gang. Ze had vlammend rood haar en vurige ogen. Ronodan zweefde langs haar en riep een kleine windvlaag op om de deur naar Angani open te blazen. Terwijl dat gebeurde nam hij zijn vaste vorm weer aan. 'Zoek je iemand?' vroeg hij kalm aan de jonge dame.  

(Ik heb m'n schriftje gevonden xD)

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 


Laatst aangepast door Ronodan op di aug 25 2015, 23:53; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   di jan 06 2015, 17:50

I'm like a Firecracker


I make it Hot


 

Zoals gewoonlijk droeg ze een stel hakken. Fluweel zwarte, die mooi bij haar strak omsloten zwarte jurkje paste. En ookal waren de haken vrij lang, Kriss kon er prima me overweg op de lange trappen in de torens van het kasteel. Zo ook de toren die naar de vertrekken van de Legendarische Magiërs liep. Eigenlijk mocht ze hier helemaal niet zijn. Eigenlijk was het verboden voor studente, tenzij je uitgenodigd was. Eigenlijk hoorde Kriss in de les te zitten en eigenlijk kon Kriss dat allemaal geen reet schelen. Haar korte rode kapsel deinde luchtig op en neer bij elke pas die ze hoger de trap op klom. De drie gouden ringen armbanden om haar rechter pols rinkelde opgewekt mee en al gauw eindigde de trap in een gang met een aantal deuren. Normaal gesproken zouden haar hakken allang te horen zijn door de hal. Maar deze hal had een rood tapijt over de vloer lopen en dempte haar grote passen, die al haar zelfvertrouwen en zelfbewustheid uitstraalde. Kriss wist dat ze er goed uitzag, daar deed ze haar best voor, en er waren genoeg jonge mannen die dat smachtend in haar oor gefluisterd hadden. Veel verder dan dat waren ze vaak niet gekomen, want ze was alles behalve een slet. Je moest van goede huizen komen, of een hele gladde prater, om haar te strikken. Ja, het was waar. Ze gaf graag een tipje van de sluier weg met een warme zwoele zoen zo nu en dan. Maar ze had nog enig zelfrespect om niet rond hoeren als die slettebak van een Heidi. Niet te geloven dat Drake dat arrogante geval ooit wilde hebben.

Het was echter niet voor niets dat ze deze middag vrij had ‘genomen’. De leraar zou haar vast niet missen.. Nee, Kriss was met een doel hierheen gekomen. Er was haar iets interessant ter ore gekomen. Iets wat een van haar vreselijkste vloeken, haar onvermoeibare en hardnekkige nieuwsgierigheid, had gewekt. Iedereen in de Van Valnor familie kende deze vloek die op het mooie meisje ruste. Hoeveel kopzorgen had ze haar moeder niet weten te bezorgen toen ze als kind, nieuwsgierig als ze was, tussen de drukke stadsmenigte verdween als ze weer iets aparts had gezien “Sorry mama, ik was nieuwsgierig.” Hoe vaak had ze haar vader al niet hetzelfde antwoord gegeven op zijn terecht wijzingen als ze weer eens in ongehoorde situaties terecht was gekomen “Maar papa! Ik was gewoon nieuwsgierig! Daar is toch niks mis mee.” en dan gauw wegduiken voor haar vader die Kriss dan wel een roei kon verkopen. Ook nu was ze weer geleid door haar nieuwsgierigheid. Regel recht naar Angani; Het vertrek van de Heer van de lucht.

Ze had geen idee wie hij was, hoe hij er precies uitzag en of hij er überhaupt wel was. Lea had haar zacht fluisterend, zo bang was ze voor hem, verteld hoe ze de man had ontmoet. Kriss had het zich niet voor kunnen stellen. De heer van de lucht? Zo.. zo angstaanjagend? De Raziaanse had zelf een likje Puffoons in haar bloed stromen, dankzij haar vader met zijn half Puffoonse moeder, en had dus een paar Puffonen in de familie. Allemaal even luchtig en soms zelfs zweverig. Al kan dat ook aan de familie liggen. Ze kon het beeld van zo’n huiveringwekkende Puffoon niet vormen. Natuurlijk waren dat allemaal de woorden van de jonge naïeve Lea geweest. Desalniettemin was haar belangstelling geprikkeld. En Kriss moest en zou deze heer van de lucht ontmoeten. Naast het feit dat de uiterlijke beschrijvingen van de man ook erg intrigerend klonk. Nu stond ze dan voor zijn deur. Zijn naam was al weer half vergeten. Roberto ofzo? Of nee, het was Ronaldo? Whatever.. het begon tenminste met een Ro. Achter de deur klonken nog net de laatste piano tonen die eigenlijk een beetje treurig weg stierven. Een ding was zeker. Ro was thuis.

Ze drukte haar gestifte rode lippen even op elkaar, streek een strengel rood haar uit haar gezicht en streek haar zwarte jurkje glad. Voor een moment leek ze de geur van rook te bespeuren, maar stelde vast dat dat van de kaarsen in de kandelaars op de gang moest komen… helemaal aan de andere kant van de hal… Nooit geweten dat ze zo’n goed reukvermogen had. Net toen ze haar hand op wilde richtte om aan te kloppen vloog de deur voor haar zo abrupt open dat de windvlaag haar rode haar op liet waaien. Met grote verbaasde ogen staarde ze naar de leegte in de deuropening al voelde ze wel een onnoemlijk sterke luchtmagie aanwezig. Van schrik wipte ze op, waarbij ze een hoog whoep geluidje maakte, toen er opeens een diepe donkere stem vlak achter haar klonk. Dat allemaal in enkele seconde. Ze draaide zich vlug half om, door een halve stap opzij te zetten, en staarde in twee bijzonder gekleurde ogen. Een fenomeen waar ze alleen nog maar van had gehoord, maar nooit gezien had. Bij een mens tenminste. “Oh,” bracht ze nogal verbaast uit. Haar roodbruine ogen gleden in een vluchtige blik over het gelaat van de man, bespeurde de aparte versieringen en het ongewone kapsel. Ze wist zich snel te herstellen en haar mondhoeken gleden in een uitnodigende glimlach omhoog. Hij had gevraagd of ze iemand zocht. “Nee.. of eigenlijk ja, maar.. ik geloof dat ik hem gevonden heb.” Zei ze met een zacht verleidelijke toon. “Tenminste, als ik hier het genoegen heb met de heer van de lucht te maken te hebben,” Haar glimlach brak verder open en ze openbaarde een rijtje parelwitte en kaarsrechte tanden. Tot haar grote genoegen had Lea geen woord gelogen…

Tag: Ronodan ~ Word Count: 938
made by jazmine at atf   (Hoop dat ie goed is zo ;P)
>Black Dress<


Laatst aangepast door Kriss op zo okt 25 2015, 23:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   do jan 15 2015, 22:54

Ze schrok van hem. Waarschijnlijk had ze niet verwacht dat hij achter haar zou opduiken. Maar ja, dan stonden ze nu quitte van hij had niet verwacht haar voor zijn deur te zien. Nu moest ook hij eerlijk toegeven, ze was niet de eerste vreemde die voor zijn deur stond. Hij had het wel meer gehad sinds hij op de academie in de Toren verbleef. Leerlingen die dachten dat het wel spannend zou zijn om eens stiekem te kijken naar hem te komen apen gapen. Want ja, zoiets zag je niet elke dag. Niet dat ze dichterbij durfde te komen. Daar waren ze te bang voor.
Met zijn armen over elkaar leunde Ronodan tegen de muur achter hem aan terwijl hij het meisje vroeg of ze iemand zocht. Ja wat zou ze hier anders doen? Misschien was ze ook op zoek naar Jareth: Herra Frábær. Iedereen moest die boomknuffellaar de laatste tijd hebben. Sinds al zijn collega's besloten hadden om er vandoor te gaan, en wie kon ze dat kwalijk nemen, ging alles via hem. Niet dat Ronodan dat een probleem vond. Jareth liever dan hij. De verdwijning had ook gegolden voor zijn eigen adviseur Riku. Hij had toch al nooit veel vertrouwen in hem gehad. Hopelijk kon hij zijn volgende adviseur zelf uitkiezen. Hij wist wel een handvol kandidaten die veel beter geschikt zijn dan Riku ooit was.
De toon waarin het meisje tegen hem sprak was niet anders op te vatten dan het was. Verleidelijk. Dat was weer eens iets anders. En als hij eerlijk was, iets waar hij niet echt op gerekend had. Het duurde even voor hij zijn woorden terug had gevonden. 'Ronodan Ágústson. Beschermheer van Puffoon,' stelde hij zichzelf voor om haar duidelijk te maken dat ze inderdaad de juiste persoon voor zich had. Hij liet zijn armen weer langs zijn lichaam vallen en liep door de openstaande deur Angani weer in. Hij deed hem niet achter zich dicht maar liet de deur wagenwijd open staan. Uiteindelijk draaide hij zich weer om naar het meisje. 'Nou, blijf je daar buiten staan of kom je binnen?' vroeg hij, redelijk kalm voor zijn doen. Ze was naar hem op zoek, dat was duidelijk gemaakt. Nu wilde hij alleen graag nog even weten waarom. En praten ging zoveel comfortabeler op zijn bank in Angani. 'Ik moet zeggen dat ik nu toch wel nieuwsgierig begin te worden. Begin maar eens met je naam' ging hij vervolgens verder toen het meisje binnen was. Achter haar liet hij met een kleine luchtstoot de deur weer dichtvallen. Het raam mocht dan altijd open staan in zijn kamers, de deur had hij liever dicht.

(Herra Frábær = Mister Fantastic)

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   ma jan 26 2015, 06:53

I'm like a Firecracker


I make it Hot


Erg blij, verrast of onder de indruk was hij niet door haar onverwachte bezoek, maar dat had Kriss ook absoluut niet verwacht. Ze was maar een leerling. Voor hetzelfde geld kwam ze voor een of ander stom interview voor de schoolkrant. De indruk die ze inmiddels van hem had gekregen was op het eerste gezicht verrassend geweest, maar liet nu wat te wensen over. Misschien juist omdat hij niet zo ondersteboven van haar was. Daar hoopte Kriss wat verandering in te brengen. Hoe? Dat was nog maar de vraag. Eerst moest ze maar eens polshoogte nemen wat de heer van de lucht betreft.
”Ronodan Ágústson,” herhaalde ze hem zacht op een haast bedenkelijke toon. Zijn naam in haar geheugen opslaand. Haar glimlach was nog niet verdwenen, eveneens haar blik die nog steeds op hem gevestigd was en hem volgde toen hij terug zijn vertrekken in liep. Ze zette een klein stapje de deuropening in maar bleef, leunend tegen de deurpost, staan. In een kort moment nam ze het vertrek in zich op en wat haar meteen opviel, vooral door het koude briesje dat langs haar blote benen streek, was het raam dat wagenwijd open stond. “Nou, blijf je daar buiten staan of kom je binnen?” Ze staarde hem even kort aan, met een blik die kon branden, voor haar mondhoeken terug omkrulde. Met over elkaar geslagen armen zette ze zich kalmpjes af tegen de deurpost en liep met beheerste vrouwelijke passen de drempel over. Ze had geen haast en dat was duidelijk te merken. “Mooi,” zei ze tevreden over het feit dat hij nieuwsgierig begon te worden. Zonder Ronodan vervolgens nog een blik waardig te gunnen liep ze zo vrijpostig als wat naar een kleine bijzet tafel, waar een set kristallen glazen en een, met sterke drank gevulde, karaf stond. Ze verwijderde de glazen stop, rook even aan de drank en schonk toen twee glazen in. “Krissandra van Valnor,” Stelde ze zichzelf voor “Maar zeg maar Kriss.” en ze drukte een van de glazen in zijn hand.

Ze nam, zonder te vragen, plaatst op zijn bank waar ze haar benen over elkaar sloeg. Toen ze een slokje van haar glas nam voelde ze de drank in haar keel branden. Ze trok even een kop door de prikkelende alcohol maar keek Ronodan vervolgens met een charmante glimlach aan. “U vraagt zich vast af waarom ik hier ben.” Ze kantelde haar hoofd een beetje en keek hem bedachtzaam aan in een stil moment. “Jammer genoeg kan ik dat nog niet zeggen.” Ze nam nog een slok, voelde de drank opnieuw in haar keel brandde, zette het glas op een salontafel en boog dichter naar de excentrieke man. Een, zorgvuldig achter haar oor gestreken lok, viel terug langs haar gezicht. Op haar mond weer die aanlokkelijke glimlach. “Wat ik wél kan zeggen,” Met gespreide vingers zette ze haar handen op de bankkussens, schoof voorzichtig en kalm over de bank, om de ruimte tussen hen in nog meer te verkleinen. “Is dat ik niet kom voor koetjes en kalfjes, Ronodan Ágústson" Die laatste zin kwam er bijna fluisterend uit, al wist ze er toch ook een zekere kracht in te leggen, en de blik in haar ogen zou al genoeg moeten zeggen; lust

Tag: Ronodan ~ Word Count: 534
made by jazmine at atf
Imma sorry als ie wat vaag overkomt XD Hoop dat je er nu meer mee kan XD Speel maar een beetje met 'r ofzo XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   di feb 17 2015, 10:41

Misschien lukte het hem om een glad uitgestreken gezicht te houden naar de buitenwereld. Maar als Ronodan heel eerlijk was met zichzelf koste het hem wat moeite om de juiste woorden te vinden en om ze niet belachelijk stamelend eruit te gooien. Er stond niet elke dag een mooie roodharige dame voor zijn deur. En al helemaal niet een die hem zo duidelijk liet merken wat ze van hem wilde. Maar hij kon redelijk ongeïnteresseerd overkomen. Hij ging weer terug naar Angani en riep over zijn schouder naar het meisje of ze ook kwam. Dacht ze dat hij die deur open liet omdat hij dat nou zo graag wilde. Toen ze eenmaal binnen was duwde de lucht onder de leiding van Ronodan de deur dan ook zachtjes dicht. Zijn ogen bleven de jonge vrouw volgen terwijl ze naar de bijzettafel liep en zonder verder nog iets te zeggen twee glazen sterke drank inschonk. Ze stelde zichzelf voor. Krissandra van Valnor, ofwel Kriss. Ze kwam terug en drukte een van de glazen in zijn hand. Zijn vingers sloten zich stevig om het glas heen zodat het niet zou vallen op het moment dat zij het los zou laten. Vervolgens kwam ze naast hem zitten in zo'n elegante pose die eigenlijk alleen vrouwen aan konden nemen. Een kleine grijns verscheen op Ronodans gezicht toen het bleek dat Kriss de drank iets overschat had. Hijzelf sloeg het glas in een keer achterover. Niet dat hij zo'n stevige drinker was, maar laten we eerlijk zijn. Hij had daar wel het meeste ervaring in. Ondertussen ging Kriss verder met praten. Zachtjes, om geen woord te missen zette Ronodan het glas voor zich op tafel. 'Laten we zeggen dat ik zoals ik net al zei, inderdaad nieuwsgierig. Ze schoof dichter tegen hem aan over de bank om de afstand, die toch al niet zo groot was, nog verder te verkleinen. Ronodan legde zijn arm op de rugleuning en draaide zijn lichaam wat meer naar haar toe. Een kleine grijns was op zijn gezicht verschenen. Met zijn andere hand streek hij de rode lok haar die voor haar blikveld geschoven was terug achter haar oor. Zijn lichaam boog zich naar voren tijdens die beweging tot zijn gezicht vlak naast haar oor zat. Zachtjes raakte hij met zijn lippen de huid net onder Kriss' oor aan. Als een vluchtige kus. De blik in haar ogen was immers kristal helder geweest. Waarom, hoe en al die andere vragen. Maakte dat eigenlijk uit? Waarom zou je je alle dingen in het leven afvragen. Waarom overál over nadenken? Zelfs al had je er een eeuwigheid voor. Dan nog begon dat op een gegeven moment te vervelen. Het verleden kon je niet meer veranderen. De toekomst wel. En hij wilde genieten van die toekomst die hij zelf kon creëren. 'Echt waar?' vroeg Ronodan nog zacht fluisterend op Kriss' laatste woorden.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   di aug 25 2015, 23:12

I'm like a Firecracker


I make it Hot


Ze kon er altijd wel de humor van inzien. Hoe makkelijk sommige mannen waren. Hoe een simpele handeling, een bepaalde blik of zorgvuldig gekozen woorden ze precies om haar vinger wist te winden. Natuurlijk was een Legendarische Magiër daar niet anders in. Het bleven tenslotte mensen. Voor de man leek het nu alsof ze alleen maar opzoek was naar een nachtelijk avontuur tussen zijn lakens. En dat was deels een waarheid. Had ze weer een iets moois om van haar bucket-list te vinken. De ware reden van haar onverwachte bezoek… dat was iets minder obvious. Het kwam haar dan ook wat goed uit dat Ronodan zo snel te verleiden leek.

Hij reageerde snel. Iets wat ze dan weer niet had verwacht. Voor ze het wist had de machtige magiër zich al voorover gebogen en voelde ze nu een zachte tinteling langs haar kaaklijn gaan. Als de gevoelige jonge vrouw die ze was reageerde haar lichaam direct. Haast onbewust boog ze een millimeter dichter op de man. Ze sloot haar ogen, genietend, en liet een zacht grinnikend geluid horen. Haar hart ging iets sneller slaan en ze moest haar ademhaling controleren. De warme adem van Ronodan gleed aangenaam langs haar hals die ze langzaam meer blootgaf door de gevoeligheid die hij opriep. Ze legde haar rechter hand op zijn been als een soort reflex en kneep zacht. Dat alles gebeurde in een kort moment. Want het volgende moment opende ze haar ogen, draaide ze zich weer van hem af, waarbij haar ene schouder lichtjes omhoog kwam alsof ze haar hals weer wilde beschermen, om het glas van tafel te pakken. Ze keek hem niet aan maar het was overduidelijk op haar gezicht af te lezen dat ze iets vreselijk amusant vond. Ze nipte even van haar glas waarbij haar vurige ogen een blik wierpen op de man. “Dit is ergens gewoon teleurstellend,” zei ze half grijnzend. Ze leunde achterover de kussens van de bank in. “Je zou toch denken dat een Legendarische Magiër als jij niet zo easy zou zijn.” Ze vond het zelfs zo amusant dat er een korte zachte lach volgde en ze speels met haar vingers over het glas streek.

Tag: Ronodan ~ Word Count: 938
made by jazmine at atf
Laatst aangepast door Kriss op zo okt 25 2015, 23:55; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   di aug 25 2015, 23:49

Ja, hij was heel makkelijk. Maar wat verwachtte je? Ronodan had misschien een heel aparte kijk op liefde, maar zeker niet op lust. Je zou hem wat dat betreft misschien wel verslaafd kunnen noemen. Dit was onschuldig vermaak. Maar hij speelde haar spelletje wel mee. Want wat voor spel zou het zijn als ze zo makkelijk te krijgen was. Waarom zou je dan nog jagen? Hij kon haar hartslag en ademhaling horen veranderen door zijn aanraking. Zijn mondhoek trok zachtjes in een lichte grijns toen ze haar hand op zijn been legde. Maar toen ze zich weer terugdraaide en haar afstand nam werd die grijns alleen maar breder. Waar zij haar blik van hem afwendde bleef hij haar strak aankijken. Zijn heterochromische ogen verrieden weinig meer dan wat ze niet al allebei wisten. Hij snoof even, de grijns nog altijd op zijn gezicht terwijl hij opstond, zijn eigen glas in handen. Hij liep om de bank heen en zette het ding terug bij de fles waar hij bij gestaan had. Toen hij terug liep bleef hij achter de bank staan en boog zichzelf naar voren, zijn handen steunend op de rugleuning. Hij bracht zijn hoofd naar haar oor waarna hij voorzichtig een paar lokken rood haar weg schoof. 'Wat kan ik zeggen van Valnor. Ik ben ook maar een man,' fluisterde hij grijnzend waarna hij weer rechtop ging staan. 'Ik kan het je moeilijker maken. Zou je dat willen?' vroeg hij zachtjes. Ze pestte hem. En hoewel hij het ergens charmant kon noemen hoopte hij voor haar dat ze wist wanneer ze moest stoppen. Je moest een man nooit te lang blijven plagen.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   vr sep 11 2015, 01:18

I'm like a Firecracker


I make it Hot


Hij bleef grijnzen en dat verraste haar enigszins. Wat ze over de heer van de lucht had gehoord was toch dat hij niet bepaald geduldig was. Maar dat hij bleef glimlachen bleek voor haar ook alleen maar een goed teken te zijn en Kriss staarde hem, met een toch nog wat uitnodigende grijns, vol in zijn apart gekleurde ogen. Er sprong geen enkele vonk van liefde of tederheid uit dat oogcontact. Het was voor beide onuitgesproken pure lust. Het plan om iets te delen wat puur en alleen fysiek zou zijn. Verder wilde ze konden ze niks met elkaar, vermoede Kriss. Alhoewel.. zij had natuurlijk nog haar geheime plannetje.

Ronodan was opgestaan, waarbij Kriss hem zo ver mogelijk met haar blik volgde. Maar ze hield haar ogen strak op de muur gericht toen hij achter haar verdween uit het zicht. Zich meer focussend op wat hij precies deed – duidelijk zijn glas even wegzetten – dan op de details van de stenen muur. Kriss sloeg haar benen over elkaar toen ze zijn handen in de kussens van de rugleuning voelde drukken. Ze liet hem haar lokken opzij schuiven en in haar oor fluisteren. Haar blik vergrote even en ze draaide zich haast, wat enthousiast, om. Met haar knieën in de kussens gesteund, leunde ze nu omgekeerd tegen de bank op. Haar handen op de rand richtte ze zich iets op, zodat ze bijna op oog hoogte van de lange magiër kwam.  “Denk je dat jij dat kan dan? Mij het moeilijker maken?” Haar verleidelijk blik gleden van zijn ogen naar zijn lippen en terug. “Of ben je er van overtuigd dat ik me niet kan.. inhouden om nadruk te leggen op dat laatste woord vouwde ze vlug haar vingers, krachtig, om de rand van zijn broek boven zijn rits en trok hem met een resoluut snel gebaar dichterbij. Hierdoor kwamen hun gezichten nog dichterbij elkaar, al moest ze nog steeds naar hem opkijken. Haar tanden zinkte zich lichtelijk in haar onderlip en ze kon haar blik niet meer van zijn lippen afhouden. Haar vingers leken te bewegen alsof ze de knop los probeerde te maken en ze leek zich langzaam af te zetten van de bank. Ze voelde al de warme adem van zijn neus over haar gezicht strijken. En net de fractie van de millimeter tussen hun lippen bijna gesloten was week ze weer weg, trok haar handen van zijn broek rand af en stapte ze van de bank af.

Zonder hem aan te kijken liep ze om de bank, vlak langs hem heen, om ook haar glas terug te zetten. Zij kon ook spelen. Ze liet haar vurige blik nog een keer door de ruimte gaan en haar oog viel nu op de vleugel die in de hoek stond te glanzen. Met langzame handelingen liet ze het glaswerk los en maakte haar weg naar de piano die ze vol bewondering bekeek. “Prachtig..” fluisterde ze zacht en ze zeeg elegant neer op de piano kruk. Ze plaatste haar vingers voorzichtig op de toetsen, maar drukte ze niet in. Ze kon zijn magie op het instrument voelen. Het straalde er vanaf. Een teken dat hij het veel gebruikte en er zeker ook veel waarde aan hechte. “Ik hoorde je al spelen daarnet,” ze draaide zich half naar hem om. “Jij bent vast goed met je vingers.” Met een dubieuze grijns draaide ze zich, zacht binnensmonds grinnikend, terug naar de piano toen er een heldere toon uit de piano klonk. Ze kon de trillingen in haar vinger voelen, die op de ingedrukte toets ruste. Het was zeker een pracht ding. Toen de heldere toon was weggestorven bleef het een moment stil en in dat moment groeide er weer een grijns op haar rozerode lippen. "Zou je wat voor me kunnen doen?" Ze had zich even naar hem omgedraaid en op een zachte zwoele toon vervolgde ze toen "Zou je mijn jurk los kunnen risten?" en meteen nadat Kriss dat had gezegd drukte ze 3 piano toetsen tegelijk in, die samen ene harmonieuze spanning gaven aan haar woorden.


Tag: Ronodan ~ Word Count: 938
made by jazmine at atf


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   ma okt 26 2015, 00:18

Het kon hem eigenlijk niet zozeer schelen wat haar ertoe gedreven had voor zijn deur te eindigen. Maar hij zou er wel goed gebruik van maken. De stress van werk had hem flink op zijn nek gezeten en deze vurige jonge dame was eigenlijk een welkome afwisseling daarvan. Nadat hij zijn glas had weggezet was hij achter de bank langs gelopen en had zich lichtelijk voorover gebogen zodat zijn hoofd op hoogte van Kriss' oor zat. Hij was amper uitgesproken of de roodharige dame draaide zich om. Ronodan week weer wat naar achteren, zijn handen nog steeds steunend op de rugleuning van de bank en zijn ogen op haar gefixeerd. Hij liet zich dichterbij trekken en voelde een tinteling door enkele spieren gaan toen ze haar slanke vingers achter zijn broekrand had gehaakt om hem die beweging te laten maken. Toch lieten zijn ogen haar niet los. Hij wilde zich elk aspect van haar perfecte gezichtje kunnen herinneren. Haar lange, zwarte wimpers. Haar witte tanden die zich nu zacht in haar rozig kleurige lippen drukte. Hij voelde haar vingers bewegen maar als versteend kon hij alleen neerkijken op haar gezicht. Pas toen zij naar achteren week werd die betovering doorbroken. Hij keek niet om toen ze van de bank af sprong en om hem heen liep. Zijn gezicht stond nog altijd onbewogen, maar de stof van de bank was vastgeklemd tussen zijn wit weggetrokken vingers. Hij concentreerde zich op zijn eigen ademhaling en liet los terwijl hij zich langzaam omdraaide en met zijn rug tegen de bank aanleunde. Hij keek toe hoe ze zich elegant op de pianokruk liet zakken. Met een zachte trekking van zijn mondhoek liep Ronodan beheerst naar de piano. Hij ging niet zitten. Zijn blik was strak gericht op de rode kruin van de jonge dame voor hem. Hij boog zich voorzichtig voorover. Een lichte aanraking van zijn vingers volgde de zachte huid van haar arm en rustte op haar hand. Zijn vingers spreidde de hare over de toetsen heen. 'Ik heb de tijd om te oefenen,' beaamde hij zacht. 'Maar ik geloof, en dat geldt voor elk instrument, dat je muziek nooit kunt laten leven zonder passie,' ging hij zachtjes, haast fluisterend verder terwijl hij lichte druk uitoefende op haar vingers en daarmee een paar toetsen indrukte. Hij liet haar hand weer met rust en boog iets terug toen ze zich weer naar hem omdraaide. Een kleine grijns speelde om zijn lippen toen ze uitgesproken was. Hij ging naast haar op de kruk zitten met aan elke zijde een been. Nu zij half omgedraaid zat sloeg hij een arm om haar middel en trok haar iets meer zijn kant op. 'Ik begon me al af te vragen of je nog wel adem kon halen in dat ding,' grijnsde hij zacht sprekend in haar oor terwijl zijn vingers de rits van haar jurk vonden en hem in een kalme vloeiende beweging naar beneden trok.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   zo nov 22 2015, 00:37

I'm like a Firecracker


I make it HotHet was zo simpel. Hou je aan die paar cruciale maar oh zo makkelijke regels. En je wond ze zo één voor één om al je tien vingers. Kriss was er meesterlijk in. The proof was in the pudding. Zelfs een Legendarische magiër als Ronodan liet zich paaien. Of hij nou echt zo’n uitdaging was met dit, kon ze niet helemaal zeggen. Maar ze genoot intens van dit spel. Het was haar meest favoriete spel. It was all about the fun. De nieuwsgierigheid in haar groeide. Hoe ver zou hij haar kunnen brengen? Wat voor nieuws zou hij haar kunnen leren? Hoe ver zou hij gaan? Allemaal vragen die haar fantasie meer en meer uitbreide. Haar meer en meer prikkelde. Maar ze hield zich in. Al wist Ronodan zeker gevoelige puntjes te raken. Zijn warme vingers streelde zacht langs haar arm naar beneden, de huid onder zijn vingertoppen tintelend verwarmen. Ze liet hem zijn gang gaan. Sloeg zwijgend zijn handelingen gade, zijn hand over haar hand, zijn vingers verstrengeld in de hare, zijn warme stem langs haar nek. Ze glimlachte en wachtte tot de klanken van de piano weer weggestorven waren. Ze vroeg hem met duidelijke bedoelingen, die ze vanaf het begin al had gehad, of hij haar jurk los kon ritsen. Hij grijnsde en zij grijnsde terug. Met een zweem van onschuld in haar mooie roodbruine kijkers. Hij trok haar dichter tegen zich aan waarbij ze de beheerste kracht in zijn armen kon voelen. Haar blik vestigde zich weer op de zwart-witte toetsen en, ook al was het geheel onnodig met haar korte rode lokken, hield ze haar haar toch voor hem opzij. Wat haar blote, kwetsbare, gevoelige hals volledig aan hem prijsgaf. Ze glimlachte met hem mee, zacht bijtend in haar onderlip, toen zijn vingers de rits op haar rug vonden. Ze sloot haar ogen, toen zijn zware warme stem weer langs haar oor, kaak en ontblote hals fluisterde. De rits schoof met een vloeiende beweging naar beneden en met die bevrijding slaakte ze een diepe doch sensuele zucht. “Thank you,” Met moeite wist ze zich weer te concentreren op haar woorden. “Passie.. zei je?” vroeg ze zacht, met de indruk dat ze lichtelijk bedwelmd werd door hem. Ze opende haar ogen weer, liet haar blik langs alle versiering en piercings in zijn gezicht gaan om bij zijn ogen te eindigen. “Met alleen passie kom je niet ver,” grijnsde ze. Haar blik werd weer getrokken door zijn lippen. Ze likte vaagjes maar wulps langs haar eigen zachte lippen. “Je bent niets zonder talent,” verklaarde ze en haar grijns werd breder. Haar blik bleef van zijn apart gekleurde ogen naar zijn lippen en terug gaan. Ze sloeg twee armen om zijn hals heen, haar handen zacht langs de huid van zijn schouders en nek glijdend. Spelend met de haartjes in zijn nek. Waarbij ze zichzelf automatisch dichterbij schoof. “Of wil je beweren dat jij geen enkel talent hebt?” sprak ze zacht en flirterig dichtbij zijn gezicht met een speelse grijns.Tag: Ronodan ~ Word Count: 938
made by jazmine at atfTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   wo dec 23 2015, 22:43

Het had voor hem serieus iedereen kunnen zijn. Het had hem vrijwel niet uitgemaakt wie er voor zijn deur had gestaan. Toeval had gewild dat het Kriss was. Gevoel had gewild dat hij er geen vragen om ging stellen. Je mocht een gegeven paard immers niet in de bek kijken wel? Dit zou niet heel anders eindigen dan andere keren. Het was een eenmalig iets en de kans was groot dat hij haar hierna niet eens meer zou aanspreken. Misschien stonden Razianen niet bovenaan zijn lijst van rassen die hij echt niet moest. Maar ze dachten niet verder dan het hier en nu. Nooit dachten ze na over de consequenties die hun acties meebrachten. Ze waren gepassioneerd, dat zeker. Maar Ronodan twijfelde aan hun intelligentie op langere termijn. Op dit moment liet hij zich graag bedwelmen door haar zoete geur en verleidelijke stem. Zacht, maar met een vloeiende beweging trok hij haar rits naar beneden nadat ze hem dat gevraagd had. Een grijns verscheen op zijn lippen toen ze haar handen in zijn nek legde en hij naar haar woorden luisterde. Zijn handen gleden langs haar schouderbladen en volgde het zandloper figuur van haar taille om bij haar heupen te eindigen. Hij voelde zijn hartslag en lichaamstemperatuur gestaag omhoog gaan. Ook andere delen van zijn lichaam begonnen te reageren op Kriss' zachte aanrakingen en verleidelijke woorden. 'Ik kan je verzekeren, ik ben een man met vele talenten,' grijnsde hij zachtjes.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   do jul 21 2016, 15:22

I'm like a Firecracker


I make it HotHet ging allemaal precies de goede kant op. Ze had hem precies waar ze hem hebben wilde. En no doubt dat dat wederzijds was. Want zij had haar armen en vurige vingers om hem heen en hij had zijn armen en handen op haar. Als nu iemand binnen zou lopen zou het hele moment compleet verpest worden. Dan zou ze zich van hem los maken, een sfeer verpestende emotionele en fysieke afstand van hem nemen en waarschijnlijk weg gaan. Of nou ja, dat lag aan de persoon die binnen zou komen. Gelukkig voor Ronodan kwam die persoon niet en bleef Kriss daar in zijn armen zitten. Maar niet voor lang.

De geamuseerde grijns om haar mooi gevormde lippen en de nieuwsgierige twinkel verraadde haar lichtelijke sceptisisme. Elke man vond zichzelf geweldig. Tenzij ze maagd waren natuurlijk. Maar uit haar ervaring hoefde je maar een keer te kreunen en ze waande zichzelf een sexgod. Die jonge puppies dan tenminste. Wellicht was Ronodan anders. Hij was immers een legendarische magiër. Wie weet was hij ook legendarisch in bed…

Maar dat mocht hij eerst maar eens bewijzen. Kriss boog naar hem toe en elke toeschouwer, als die er zou zijn geweest, zouden zweren dat ze hem zou kussen. Maar nope! Op het laatste moment week ze opzij en hield haar lippen bij zijn oor. ”Close your eyes…” fluisterde ze zwoel. ”Count to ten.. then come and find me.. So you can proof you are a man of many talents..” Terwijl ze dat met een glimlach in zijn oor had gefluisterd had ze speels met haar rechter hand langzaam over zijn schouder naar zijn borst naar beneden gestreeld. Ze week weer terug ”Don’t you dare to peek,” waarschuwde ze grijnzend.  

Nadat ze zich ervan had verzekerd dat de heer van de lucht zijn heterochromische ogen echt had gesloten kwam ze langzaam van de pianokruk af. Bij de eerste stap liet ze haar linkervoetje uit haar hak glijden en staan waar hij stond. Twee stappen verder werd haar rechterhak achtergelaten op zijn plaats. Op blote voeten liep ze door het vertrek. Weinig moeite doen om zacht te zijn. Terwijl ze uit haar strak omsloten zwarte jurkje glipte en die ook in een spoor aan kleding achterliet, zocht ze de perfecte plek voor Ronodan om haar te vinden. Ze moest snel zijn want die tien tellen waren zo voorbij. Het bed was zo cliché. Daar ging haar BH. De badkamer misschien? Met een nonchalant gebaar liet ze haar string op de grond vallen. Vlak voor de slaapkamerdeur.

De tien tellen waren voorbij. Ronodan zou zijn ogen openen. Hij zou haar spoor van kleding volgen, no doubt. En hij zou haar op zijn bed aantreffen. Met een grote waaier – die ze had zien liggen in de slaapkamer – om haar compleet naakte vrouwelijke vormen mee te verbergen en een blik in haar ogen die hij niet zou kunnen weerstaan.

Tag: Ronodan ~ Word Count: 938
made by jazmine at atf[>KULIK< zo ligt ze soort van op z'n bed XD Ik weet niet of Ro een waaier bezit maar ik vond hem wel mooi! En waaiers XD en wind enzo XD idk I just went with it :')]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ronodan
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Aylan
Posts : 1156
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Lucht, beetje aangeleerd vuur
Klas: none
Partner: Can you feel my heart? It's beating you name...

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   za sep 24 2016, 18:12

Ze daagde hem uit op een manier die zo typerend was voor haar Raziaanse karakter. Vurig en met passie en, als hij het durfde te zeggen, zelfs een beetje ongeduld. Niet dat hij hier een bezwaar tegen zou maken. Ze was niet de eerste vrouw de voor deze reden in Angani was. Sommigen waren verlegen. Anderen juist heel direct. Kriss echter gaf hem het idee dat ze de regels kende, maar het was moeilijk om te achterhalen of ze een ervaren speler was. Ondanks dat was het iemand die wist hoe het spel in elkaar stak en dat bracht een nieuwe uitdaging met zich mee.
Hij hoorde haar zachte woorden, Voelde haar warme adem langs zijn huid strijken. Hij sloot zijn ogen zoals ze van hem gevraagd had. Ze was visueel onzichtbaar voor hem geworden, maar de kleine geluiden die ze maakte verrieden haar positie. Haar zachte ademen, haar lichte voetstappen. Zelfs het kloppen van haar hart dat zijn eigen melodie kende waren manieren om haar van de levenloze omgeving te onderscheiden. Ronodan hoorde haar afstand nemen en een andere kamer in gaan. Pas toen ze ver weg genoeg was opende hij zijn ogen en liet zijn blik de kamer door gaan. Het eerste wat hij opmerkte, waren haar kleren die op een georganiseerde manier door de amer verspreid lagen. Ze toonden een niet zo subtiel spoor van figuurlijke broodkruimels om te volgen en leidde overduidelijk richting zijn slaapkamer.

Hij stond op, sloot wederom zijn ogen voor een moment, maar constateerde dat hij niks hoorde wat hen zou kunnen onderbreken en liep daarna naar zijn slaapkamer. In de deuropening bleef hij staan, zijn handen rustend tegen de deurposten. Hij nam haar nauwkeurig in zich op, elk detail van haar lichaam bekijkend. Ze lag in een uitdagende positie op de lakens van het strak opgemaakte bed. Ze had de grote waaier gepakt die op een speciaal daarvoor gemaakte standaard bovenop de secretaire had gestaan. Ze had hem uitgeklapt en op zo'n manier vast dat er net genoeg voor de verbeelding over was gebleven. De handbeschilderde waaier die ze vast had, had ooit toebehoord aan een keizerlijke prinses die ze was...vergeten na een bezoek aan een van Puffoons grootste handelssteden. Kriss had het ding met dezelfde arrogantie en zelfvertrouwen vast als hare opgedofte majesteit destijds had gedaan. Maar Ronodan vertrok geen spier. Enkel zijn ademhaling en de verkennende blik in zijn ogen onderscheidde hem van een standbeeld. Na die paar seconden gleden zijn handen van de deurpost en kwam hij dichterbij. Ze hadden genoeg gedraaid en uitgedaagd. Zijn hand gleed over de houen palen van het bed die de basisconstructie vormden. Het was een ouderwets bed zoals hij eigenlijk alleen bij de hogere klasse had gezien. Zo'n variant met vier omhoogstaande palen waartussen planken bevestigd waren om gordijnen aan op te hangen. Gordijnen die hij overigens nooit dicht had. Het bed was een van de weinige meubelstukken die hij gehouden had toen hij zijn intrek in Angani had genomen. Al was het maar omdat hij het bed niet zo gemakkelijk de Toren uit kreeg en er de moeite niet voor wilde doen. Zijn vingers voelde het vakmanschap van de zorgvuldig ingekerfde en gepolijstte beeltenissen van Puffoonse vogels en andere dieren. Hij zakte wat meer op zijn knie die nu op het matras steunde en boog zich meer naar Kriss toe. De toppen van zijn vingers streken zacht langs haar been omhoog. Hij kon haar spieren onder haar zachte huid voelen. Zijn bewegingen waren teder en aftastend. Onderzoekend waar haar lichaam op reageerde. Hij boog zich nog verder over haar heen. Zijn hand was ondertussen bij haar hals uitgekomen en zijn vingers streken een paar verdwaalde lokken weg waarmee hij de zachte huid van haar hals ontblootte. Vlak onder haar oor raakte zijn lippen haar huid aan. Het was vluchtig en licht. De grootste fout die hij kon maken was te snel willen gaan. Dat was wat onervaren tienerjongens deden. Maar zo'n hoogtepunt, daar moest je naartoe werken. Dat was wat de meeste mensen verwarden met liefde.

_________________
Celia || Aloiysius || Ronodan || Miss Oriël || Hunter || Mordecai


You cant do anything to me,
that I haven't done to myself yet...
Credits:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: The Fire Within || Kriss [Mature Content]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

The Fire Within || Kriss [Mature Content]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Blow a kiss, fire a gun
» Vierde Les - Fire Magic
» Memories from another past.
» Supposed Crimes.
» Literatuurles; Een begin Oud-Erds

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office :: The Tower :: Angani - The Room of Air-