PortalIndexDe bloedrode ogen..(open) HpD5UwnDe bloedrode ogen..(open) 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 De bloedrode ogen..(open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yuuki Konno
.
.
Yuuki Konno

De bloedrode ogen..(open) UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Yuuki konno
Posts : 21
De bloedrode ogen..(open) UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark magic
Klas: Dark magic
Partner: -

De bloedrode ogen..(open) Empty
BerichtOnderwerp: De bloedrode ogen..(open)   De bloedrode ogen..(open) Icon_minitimewo dec 24 2014, 16:17

Yuuki liep rustig langs de ruïnes,toen ze stopte. Iets weerhield haar er van om door te lopen. Een rilling liep over haar rug,terwijl de wind niet eens waaide. Het was zo stil,te stil. Ze hoorde geen enkel geluid,op haar eigen ademhaling na. Ze keek naar de ruïnes. het deed haar denken aan..nee!Niet aan denken! beval ze zichzelf. Toch kwamen er herinneringen omhoog..

Het was regenachtig,ze werd wakker van een hard geluid. Ze zag bliksemschicten de lucht verlichten. Het was waarschijnlijk de onweer dacht ze en probeerde weer te slapen. Na een paar minuten hoorde ze het geluid weer. Ze stond op en liep naar beneden. "M-mam?..P-pap?" had ze angstig gezegt,toen ze opeens een schaduw zag met rode ,bloedrode ogen. Ze deinsde achteruit,maar het kwam dichter naar haar toen. Opeens zag ze haar ouders. Ze lagen bewegenloos en levenloos op de grond. "N-nee..nee!" had ze geschreeuwd,toen de schadow opeens op haar sprong. De adem van het beest rook naar dood,bloed en zwavel. Ze keek angstig naar het en kon net de pook van de openhaard pakken en sloeg met het op het beest ,het liet haar gaan maar stootte een kaars om. het viel op de grond en het tapijt begon te branden. Ze was toen heel hard naar buiten gerend om hulp te halen,maar toen ze terug kwam..alles wat er over was gebleven was een ruïne..

Ze schudde haar hoofd en ging tegen een boom aan staan. tranen prikte achter haar ogen. Opeens hoorde ze iets achter zich en ze draaide zich om. Ze verbleekte. Twee bloed rode ogen keken haar aan. Ze deinsde achteruit. Toen ze iemand achter haar hoorde. De ogen verdwenen..

_________________
The only one who ever love me is the dark.
I will never love someone...the only people who love me ever are dead.
Terug naar boven Ga naar beneden
 

De bloedrode ogen..(open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-