PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [Les] Block

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Yori

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : ............
Posts : 137
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Lucht
Klas: I own one.
Partner:

BerichtOnderwerp: [Les] Block   za dec 20 2014, 15:49

Enkel voor de mensen die zich hebben opgegeven!

Yori had een les opgezet, block. In deze les zouden de leerlingen leren blokken op meerdere maten. Wat ze niet wisten, wat nog leuk ging worden voor haar. Is dat ze voor korte periode van de les hun magie zouden missen zodat ze de les inderdaad ook konden afronden met voldoende wijsheid over blokken zonder en met magie.
Yori had deze les in de gymzalen besloten te behouden door de wind en de kou van buiten maar ook was het gaan hagelen en natte sneeuw aan het naja… soort van sneeuwen. Ze vond het zelf niet erg dat het erg waaide, of dat ze kippenvel zou krijgen van de kou. Waar ze zich meer zorgen om maakte was dat de leerlingen misschien ziek konden worden of misschien wel wegwaaide. Je wist het immers maar nooit van te voren.
In de gymzaal had ze een paar dunnere matten van zijn plek afgehaald en de gymzaal al les-gereed gemaakt. De zaal was door de helft en hadden iedere daarvan de helft. De matjes waren 4 bij 3 groot aan beide kanten. Dat moest nu wel val narigheden voorkomen, mochten ze vallen.
Ze wachtte rustig tot de leerlingen binnen zouden lopen, ze had verteld dat ze gemakkelijk bewegende kleding moesten aantrekken zonder een capuchon of andere dingen waar ze aan konden haken boven de middel.


occ; Was het aanmaken ook echt niet vergeten ofzo...

_________________

Met dank aan Noah voor het osje <3
Char Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: [Les] Block   di dec 23 2014, 12:26

En daar was ze alwéér in de gymzaal. Goh, dit moest geen gewoonte worden hoor. Wren voelde zich helemaal geen sportief typje. Ze had niet zoveel met overmatig bewegen. En dan werd je er nog op beoordeeld ook! Maar goed, gym bleef natuurlijk soort van een verplicht vak en die nieuwe leraar was een vreemde vent. Ze wilde hem wel wat meer meemaken, kijken hoever ze kon gaan. Had ze daar gezeten met haar goede gedrag, de eerste gymles. Maar die man boeide er niet om, liet slecht gedrag gewoon toe. Boehoe zeg. Ach, Miss Yori was wel wat strenger dus dan kon ze hier misschien bewijzen dat ze ook iets anders dan een rotkind kon zijn. Misschien. Ze zou wel zien hoe de les zo lopen.
Waren er eigenlijk mensen die ze kende? Wren keek om zich heen zodra ze in de kleedkamer was, maar ze was de eerste. Jeez. Ze snapte er echt niets van; zelfs als ze wat laat vertrok, dan nog was iedereen later. En dan werd zij als de slechte leerling geportretteerd. Snapte jij dat nou? Ach ja, gewoon de oneerlijkheid van de wereld. Ooit zou ze balans van het universum wel gerepareerd worden, zou zij krijgen wat ze verdiende. Dramatisch, maar voor nu zou ze wel doorgaan en wachten op goede karma. Haha, wie hield ze voor de gek?

Ze had Yori's advies opgevolgd qua kleding en gewoon haar gymkleding aangedaan; dat moest prima zijn. Ze nam survival tips wel serieus, omdat gewond raken niet echt een hobby van haar was. Gebroken neuzen en dikke ogen waren niet zo charmant. Wren kwam de gymzaal binnen en ging daar zitten, keek naar de matjes op de grond. 'Hallo Miss Yori,' groette ze de vrouw. Die zou vast haar naam nog wel weten van de vorige keer en anders vroeg ze er maar om. 'Ik ben benieuwd naar vandaag!' Natuurlijk was ze dat. Kom maar op met die goede karma. Wren hing nu een beetje verveeld achterover. Hoe kon ze in hemelsnaam de eerste zijn?! Zat ze hier met een hele hoop slechte leerlingen of wat? Wren kon er met haar hoofd echt niet bij, maar ja, ze mocht er vast wel tevreden mee zijn. Zo kreeg haar papa als hij langs zou komen ook nog wat positieve dingen over haar te horen. Score.

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Miss Yori

avatar

PROFILEAscendant
Real Name : ............
Posts : 137
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light x Lucht
Klas: I own one.
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: [Les] Block   zo jan 04 2015, 13:15


Buiten was het erger gaan stormen, je kon het horen gieren door de kieren bij de ramen die ze maar dicht deed om warmte te besparen want doordat het op een kier had gestaan was er ook weinig warmte over in de zaal. Ze legde de matjes neer, verplaatst ze de matjes nog een beetje en liet het uiteindelijk maar liggen. Ze rechtte haar rug wat meer en rekte zich daarbij even heerlijk uit.

Het leek een rustige ochtend te blijven, want enkel een leerling had zich gemeld voor deze les. Ze had gelijk haar huisdier om de overige mensen te halen, maar ook haar huisdier kwam al sjokkend terug, laten zien dat het niet gelijk gelukt was. Toch was ze blij Wren te zien, sommige verhalen over haar bleken niet geheel aan de goeie kant te gaan. “Goeie….morgen.” Ze moest even naar de klok kijken, zelf was ze nog niet geheel bij de tijd, ze hield het zelden bij. “Gelukkig dat je gekomen bent, de andere laten het zich op hun wachten. “ Zei ze rustig en was op een van de matjes gaan zitten. “We wachten nog vijf minuten en anders gaan wij samen beginnen, mensen die later komen zijn er niet vanaf natuurlijk. “ Ze sprak met later iets van een grimmige grijns op haar gezicht, als het een chibi scene was, had je het kloppende adertje er ook wel bij. Naast haar had ze de roze softbal, die helaas voor de telaatkomers aan het wachten waren. “Wat weet je allemaal over blocken?” Vroeg ze uit nieuwsgierigheid met wat ze er nu allemaal precies over wist, ze moesten op een manier de 5 minuten verdoen. “Zal je iets op weg helpen, je heb meerdere soorten blocken.”


Mensen die in de topic horen, zijn hierbij al telaat!

_________________

Met dank aan Noah voor het osje <3
Char Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [Les] Block   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Les] Block

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-