PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 - Sion Veles Reise -

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sion
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Chocolate Cake~
Posts : 19
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth || Little bit of Light
Klas: x
Partner: Two Stars, one Constellation

BerichtOnderwerp: - Sion Veles Reise -    ma dec 08 2014, 12:29

   
   
   

ALGEMEEN
Volledige naam: Sion Veles Reise [ uitspraak: Sie-on (of Sai-on) Vieles Rai-seh ]
Roepnaam: Sion, Sisi [ bijnamen als ‘’dwerg’’ tolereert hij niet, dan krijg je een rots in je gezicht ]
Leeftijd: 14 jaar oud
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 2 april
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Noord Erd, in een dorpje dat zich tussen de bergen heeft genesteld
Thuistaal: Perzisch
Magie: Aarde magie, licht magie
Magie gebruik: Sion’s enige echte talent is zijn gebruik van magie. De familie Reise bestaat grotendeels uit krachtige aarde magiërs. Sion’s vader en moeder zijn daar voorbeelden van, zijn vader als metaalstuurder en glasmaker en zijn moeder als leraar op een hogere school voor aarde magiërs. Net als zijn vader en moeder is Sion ook een sterke aarde magiër. Hij kan naast de basis dingen voor iemand van zijn leeftijd ook bepaalde mineralen besturen. Hij heeft bijvoorbeeld van zijn vader geleerd hoe je glas kan sturen, maar hij kan dit niet zelf creëren. Als er ergens glas ligt, kan hij het echter wel optillen en het naar zijn wil besturen. Niet heel nuttig verder, omdat hij altijd gebroken of los glas nodig heeft en hij kan het verder ook niet morphen in een andere vorm, maar hij vindt het wel cool.
Verder is de jongen een mix van offensief en defensief, meer richting de defensieve kant. Hij weet dat hij niet veel klappen kan hebben, dus hij schiet vaker in de verdediging en aarde geeft nou net de perfecte verdediging. Hij kan ook erg offensief zijn, he can kick some ass, maar dit is wanneer hij zijn kansen als positief in schat – of wanneer hij gewoon aan het klooien is of als je hem bijvoorbeeld ‘’dwerg’’ noemt.

Reeds heeft hij ontdekt dat hij affiniteit heeft voor licht magie. Enigszins vreemd, sinds Sion weet dat zijn familie bestaat uit aardemagiërs, maar hij vermoedt dat het ligt aan een stukje talent of een verre verwant die Novaans was. Hij heeft geen onderzoek gedaan naar zijn stamboom of de bron van zijn magie, maar hij kan ook nog niet heel veel met licht. Hij kan bepaalde lichtbronnen feller maken, bolletjes van licht creëren (vooral dit vindt hij leuk, zeker ’s avonds, cute tiny lights) en wat lichtstralen focussen. Hij heeft verder niet veel geleerd, dit hoopt hij echter wel te doen want hoe anders licht magie ook is, hij vindt het op zich een mooi element.

UITERLIJK
Eerste indruk: Velen zien de jongen als iemand die bescherming nodig heeft. Zijn grote ogen en altijd nieuwsgierige blik geven hem een onschuldige uitstraling, zeker als je ook kijkt naar zijn lengte en zijn veel te jonge uiterlijk. Hij ziet er eerder 12 dan 15 uit. Achter die grote ogen schuilt echter geen naïviteit, maar dat weten de meesten niet gelijk. Verder is het vrij duidelijk dat hij een uitgaand en vrolijk typje is, duidelijk door de manier waarop hij loopt en praat.
Haar: Sion heeft, ontyperend voor Erdsen, een witte bos haar op zijn hoofd. Het is heel vol, fluffy en zacht, als de vacht van een baby ijsbeer. Het is lang, bedekt zijn voorhoofd en oren compleet en veert bij de uiteinden wat omhoog. Hij doet niks speciaals om het te verzorgen, hij kamt het meestal met zijn vingers en hij is klaar. Soms heeft hij dan ook zijn haar in de verkeerde richting staan of een plukje dat bovenop zijn kruin omhoog krult, gewoon omdat hij geen moeite doet voor zijn haar.
Ogen: De 15-jarige heeft grote ronde expressieve ogen die altijd weerspiegelen hoe hij zich voelt. Meestal heeft hij een happy sparkle in zijn ogen, maar op momenten van woede of verdriet kun je dat ook heel goed zien. De kleur van zijn ogen is cadmiumrood, soms met een lichte tint richting oranje.
Bouw: Klein en fragiel, doordat hij geen groeispurt heeft gehad. De jongen is maar 1,47 meter in lengte en weegt maar 41 kilo, zo licht als een veertje dus. Hij is verder dun, recht als een plank en heeft absoluut geen spierbouw. Je zou hem eigenlijk makkelijk kunnen breken. Hij heeft echter wel het voordeel dat hij op Erd is opgegroeid onder een andere soort zwaartekracht en ook nog in de bergen, dus hij heeft wat stevigere botten, vergrote longcapaciteit en een sterker immuunsysteem. Dat neemt echter nog steeds niet weg dat hij geen spierkracht heeft, daarom focust hij zich grotendeels op zijn aardemagie.
Kleding: Niks speciaals. Sion heeft een voorkeur voor baggy kleding met niet al te felle kleuren dus hij draagt vaak sweaters en vesten met een simpele spijkerbroek eronder. Leuk detail: Hij heeft altijd oude zwarte laarzen aan welke een stalen neus aan de binnenkant hebben – perfect for kicking.
Faceclaim: Kuga Yuma [ World Trigger ]

INNERLIJK
– Zelfstandig – Sterk – Eerlijk – Energiek – Vrolijk – Ondeugend // Onzeker – Ongeduldig – Temperamentvol – Koppig –

Het uiterlijk van een vredelievende jongen, het karakter van een Erdse.
Waar Sion veelal mee kampt, is dat mensen hem vaak zien en behandelen als een klein kind. Hij is dan wel 15 en praktisch gezien nog een kind, maar hij heeft geen zin in gebaby en begeleiding van anderen. Mentaal gezien is de jongen al lang geen kind meer en weet hij best wat goed voor hem is en wat niet. Hij is erg zelfstandig in die zin, hij doet alles zelf wel en hij heeft niemand verder nodig. Daar is hij vaak ook duidelijk over, dat hij geen hulp nodig heeft – al moet je hem eens zien blozen uit schaamte als hij iets van een hoge plaats niet kan pakken, that’s always cute.
De jongen is verder erg oprecht en eerlijk wat meningen betreft. Hij heeft een hekel aan leugens en vertelt vaak wat hij ergens van vindt. Hij liegt soms voor zijn eigen bestwil, maar verder is hij heel eerlijk over dingen die je hem voorlegt. Hij kan op die momenten wat hard overkomen, maar dat is zijn natuur.
Sion heeft ondanks alles toch een erg energiek en vrolijk karakter. Hij houdt wel van wat grapjes en is zelf ook ietwat ondeugend als het erop aan komt. Hij zal bijvoorbeeld maar al te graag mee doen aan het roze verven van Savador’s kleding – en anders doet hij het zelf. Hij maakt graag plezier en probeert altijd – zelfs in saaie dingen – iets leuks te vinden.

Ondanks dat hij geen pessimist is, forceert hij zijn optimisme vaak. Hij straalt positiviteit uit, maar er zit iets geforceerds achter. Het is dat hij zichzelf ervan wil overtuigen dat hij positief en gelukkig is, daarom doet hij maar alsof. Misschien dat het blijft hangen, denkt hij dan.
Als je door de jongen heen kan kijken, zul je zien dat hij een onzeker persoon is. Hij is onzeker over zichzelf, onzeker over zijn uiterlijk – zeker door zijn aandoening, onzeker over zijn toekomst. Hij weet heel veel dingen niet en is daarom niet erg zeker over zichzelf. Het komt vaak als een klap aan als hij bijvoorbeeld merkt dat hij ergens buitengesloten wordt of als iemand die hij kent hem expres negeert.
Hij is echter geen persoon om erover te huilen. Zoals eerder gezegd: hij heeft het karakter van een Erdse. Hij is temperamentvol en heeft zeker het vermogen om iemand een mep te geven. Hij is niet bang om van zich af te bijten en kan daarom mensen wel eens verrassen. De vrolijke jongen is dan plotseling een woeste Erdse. Sion’s temperament toont zich vaak niet, hij houdt het dan zo goed mogelijk in en laat je waarschijnlijk nog maar net wegkomen, maar heb je hem goed boos: je krijgt een klap tegen je kaak.
(Disclaimer: Sion is lichamelijk niet sterk, dus hij zal je niet met vuisten slaan, slechts met stenen owo)

Likes: FOOD GLORIOUS FOOD, geometrische vormen, getallen, natuurkunde, kristallen, warm weer, lichtbollen, de ruimte, sterren, glasblazen (al mislukt dit vaak), bergen, slapen, games op een fucking Nintendo 64 meng
Dislikes: Donkere plaatsen, spotten op zijn lengte, mensen die hem onderschatten, zwak zijn, winter.
Angsten: Hij is claustrofobisch en is bang dat hij nooit verder zal groeien, dus nooit zijn kinderlijke uiterlijk zal verliezen. Hij wil niet voor eeuwig zo blijven ( ;-; ).
Geaardheid: #what
Dierlijke vorm: Hij heeft zijn dierlijke vorm nog niet ontdekt. Zijn vader is een beer in dierlijke vorm en zijn moeder heeft er geen, dus er is een kans dat hij een beer kan zijn, maar hij weet verder niet welke dierlijke vormen in zijn familie bestaan, dus dit is nog even een mysterie.

GESCHIEDENIS
DERP.

HEADCANONS
- Sion wilt later een astronaut worden.
- Sion heeft een tik: Als hij nerveus is, zal hij veel met zijn linkerbeen trillen, tot op het punt dat iemand naast hem het kan voelen.
- Hij heeft veel glazen sculpturen in bezit. Eentje die hij mee heeft genomen, is een beeldje van zijn sterrenbeeld: Een ram.
- Sion heeft al eens gekeken naar zijn toekomst en hij vindt zoveel dingen interessant dat hij niet weet wat hij moet doen: Astrologie, natuurkunde, geometrie, licht magie, aardrijkskunde. Hij kan gewoon niet kiezen.
- Hij heeft aarde magie vooral van zijn moeder geleerd, omdat ze dus docente is op een hoge school voor aarde magiërs. Het glassturen heeft hij van zijn vader, wie de techniek grotendeels in zijn beroep gebruikt.
- Sion kan bergklimmen. Dit lijkt onmogelijk voor iemand als hem, maar hij heeft het mogelijk gemaakt. Als hij niet bij bepaalde plekken kan komen, gebruikt hij aardemagie en maakt hij kleine uitsteeksels waardoor hij weer verder kan. Mogelijk kan hij ook goed boomklimmen, al zal hij geen aardemagie kunnen gebruiken in dat geval.
- Ondanks zijn vergrote longcapaciteit houdt hij niet van sport.
- Hij is ontzettend kietelig en gevoelig. Als je hem in zijn zij poke’t, maakt hij een geluidje en een sprongetje. Als je zijn buik ook maar aanraakt, schiet hij snel weg. Blaas hem in zijn nek en hij krijgt de rillingen.
- Hij kreeg zijn claustrofobie toen hij een keer verstoppertje speelde met zijn klasgenoten en zich in een kist verstopte. De kist viel dicht en in het slot, waardoor hij er niet meer uit kon. Zijn klasgenoten konden hem niet vinden en lieten hem maar achter in die kist, waardoor Sion in paniek raakte en bijna stikte door zuurstof tekort. Gelukkig vond iemand hem, maar het was kantje boort voor de jongen.
I could not resist this cutie

_________________

So exit the fall and now it's over
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

- Sion Veles Reise -

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-