PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nora..
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Juul~
Posts : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light.
Klas: //
Partner: I just bite my tongue and when I want to say I love you I'll say boop ~

BerichtOnderwerp: A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)   zo dec 07 2014, 21:00

Vastberaden huppelde ze naar een van de lege bankjes in het parkje, een roze rugzak vol boeken over haar schouder geslagen. Het kwam niet vaak voor dat de rood-harige leerling zelf initiatief nam om haar huiswerk te gaan maken, en meestal als ze het probeerde werd ze binnen de kortste keren alweer afgeleid door iets dat veel interessanter was. Nope, haar concentratie was niet bepaald goed. Hoe meer ze erover na begon te denken, hoe meer het haar ging tegen staan.
Met een zucht gooide ze haar tas op een van de bankjes om er vervolgens zelf naast neer te ploffen. Waarom deed ze dit ook alweer? Haar stapel huiswerk was niet bepaald klein, gezien ze een groot talent had voor uitstellen.
Uit haar tas pakte ze haar etui, boeken en een schrift, maar verder dan eindeloos met haar pen te klikken kwam ze niet. Ze liet haar cyaan blauwe ogen over de vele letters uit een van de boeken glijden, maar de woorden drongen gewoon niet tot haar door, hoe hard ze zich ook probeerde te concentreren. Ze werd er vaak op aangesproken dat ze haar magie niet goed genoeg onder controle had, maar hoe hard ze het ook probeerde te leren, het lukte haar simpelweg gewoon niet. Ze wilde het natuurlijk graag leren, maar er waren zoveel leukere dingen te doen! Leren en huiswerk maken voelde gewoon als een verspilling van tijd.
Inmiddels lag ze op haar rug, haar benen over het leuninkje van de bank hangende. Met gestrekte armen hield ze het boek boven haar hoofd. Haar schrift lag inmiddels al ergens op het gras. Nee, dit ging hem zo niet worden.

_________________Every chatelaine wants to share her reign,
so come and join me in my castle.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lie Ren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Romy
Posts : 9
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Darkness & Wood magic
Klas:
Partner: I'll take you away, turn this place into a private get away

BerichtOnderwerp: Re: A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)   zo dec 07 2014, 21:30


Veelal vroeg hij het het zich nog af, waarom had hij ooit de keuze gemaakt om offensieve magie te beoefenen? Het was helemaal niets voor de jongen, die over het algemeen liever zijn omgeving bestuurde en daar op reageerde. Zelf het initiatief nemen was niets voor hem. Waarom had hij dan de domme keuze genomen om dit profiel te kiezen? Tja.. Wat je al niet doet voor de liefde. Een klein roze bloos gleed er over zijn wangen toen hij aan het roodharige meisje dacht. "Nee Ren, niet aan denken." mompelde hij in zichzelf. Het was een domme keuze geweest, maar wel een keuze voor de liefde. En waren dat ooit slechte keuzes? Ren wist er het antwoord niet op, maar zijn leraren vaak wel. 9 van de 10 vroegen hem regelmatig naar de reden voor zijn keuze. 9 van de 10 keer wist hij er geen zinnig woord op te antwoorden. De reden was te beschamend, tegen zichzelf kon hij hem al niet hardop zeggen, laat staan tegenover leraren.
En dus was zijn enige tijdverdrijf op het moment: studeren. Hij kon niet bijblijven, zijn ouders zouden zeker teleurgesteld zijn als hij een slechte cijferlijst naar huis zou moeten studeren. Een zucht verliet de roze lippen van de zwartharige jongen. Eén van zijn handen haalde hij door zijn haar waarna hij zijn wandeling richting het park vervolgde. Het was er vaak rustig, een van de weinige plekken waar hij fatsoenlijk  kon studeren. En studeren, dat deed hij vaak. Echter was er een kleine verassing toen hij bij de plek aankwam, er zat iemand op het bankje waar hij normaal gesproken zat. En niet zomaar iemand ook. Langzaam liep hij dichterbij en gleden zijn roze ogen over haar rode haren heen. Een glimlachje speelde zich rond zijn lippen, maar al snel verdween die weer. Wanneer hij dichtbij genoeg was boog hij zijn gezicht over de hare, wat waarschijnlijk verbijstering bij haar zou opleveren aangezien ze op het bankje lag en hem nooit had horen aankomen. "Nora?" zei hij op een toon alsof hij niet zeker wist of ze het wel echt was, maar natuurlijk wist hij dat wel. "Jij? Aan het studeren?" Een glimlachje gleed over zijn vaak uitdrukkingsloze gezicht heen toen hij keek naar de schriften die al over het gras verspreid lagen. "Oh, laat maar"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nora..
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Juul~
Posts : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light.
Klas: //
Partner: I just bite my tongue and when I want to say I love you I'll say boop ~

BerichtOnderwerp: Re: A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)   zo dec 07 2014, 21:57

Haar armen werden lam van het omhoog houden van het niet al te lichte studie boek. Opnieuw slaakte ze een zucht waarna ze verveeld haar armen liet zakken en het boek op haar buik liet rusten. Verveeld staarde ze naar de lucht, denkend aan alle leuke, spannende dingen die ze nu had kunnen doen als ze hier niet lag te 'studeren'. Het liefst pakte ze nu gewoon haar tas in om terug te gaan, maar ze had zichzelf beloofd dat ze betere cijfers zal gaan halen, een belofte die ze waarschijnlijk toch niet zou kunnen waarmaken.
Geschrokken drukte ze het boek tegen zich aan toen er plots een bekend gezicht boven haar verscheen. Haar geschokte blik veranderde al snel in een zachtere toen ze merkte wie het was. Die roze ogen herkende ze uit duizenden. Iets wat best wel logisch was als je erover na dacht. Ren was tot nu toe haar enige vriend op school geweest, gezien hij de enige leek te zijn die deze spraakwaterval kon verdragen.
"Jij? Aan het studeren?" Klonk de bekende stem van haar jeugdvriend. Aan zijn toon te horen was hij lichtelijk verbaasd, al moest ze toegeven dat ze dat zelf ook was bij de gedachte van zichzelf achter een boek. ''Ja zeker! Nou, eh, eigenlijk probéérde ik te studeren.'' Vlug kwam ze overeind en maakte plaats voor de jongen om te gaan zitten. ''Maar zoals je ziet is er tot nu toe nog niet veel van terecht gekomen.'' Grinnikte ze doelend op de schriften die inmiddels al onder de aarde zaten.
Langzaam liet ze haar ogen over de schriften en boeken glijden. ''Ik wil gewoon goede cijfers halen, maar dat is moeilijker dan ik dacht.'' Ze wreef haar hand over haar achterhoofd. Ren haalde meestal veel betere cijfers dan zij deed, maar hij studeerde dan ook veel. Ze snapte echt niet waar hij het geduld en de concentratie vandaan haalde.

{{ Woah, flutpost, sawwy ;w; }}

_________________Every chatelaine wants to share her reign,
so come and join me in my castle.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

A sharp pencil, thick books and long sighs. (Lie Ren)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» I see the shadows long beneath the mountain top
» Wel wel honey, long time no see~
» It's been a long, long time..
» {Hell's kittens} Rai x Owyn
» Books!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field :: Kovomaka's Gardens-