PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   wo dec 03 2014, 16:26

Toen de verliezer uit de Arena werd gevoerd, en de winaar van het veld af was, ging Nocte weer naar de Microfoon."Was dat een gevecht om van te dromen ladies and gentlemen?!"het gebruikelijke gejuich was het antwoord. "Nu..lassen we weer even een korte pauze in.."Nocte ging weer zitten op zijn troon, en begon van een schaal appels te eten. Dat was weer een zeer vermakelijk gevecht... "Hehehehe.."
"Dames en heren..Tournament of the Magician gaat binnen enkele momenten weer van start, wilt u zich weer graag zaar uw plaatsen begeven?" schalde er door de intercom.
"Ladies and gentlemen..welkom terug bij de halve finale van Tournament of the Magician!!" sprak Nocte weer door zijn microfoon. "Zijn jullie klaar voor het laatste match?!?!" gejuich. Toen ging de eerste poort weer open. "Allereerst. Deze dame is een doorzettster. Ze houd van roekeloos spel,en zo alles op alles zetten om te winnen..ladies and gentlemen..AIHHHSLHHIIINN GHHHULDBHHOORG!!" Gejuich. De tweede poort ging open. "Dan nu...deze woudmagiër zonder achternaam heeft al getoond dat hij over een flink goed stukje magie vertoond.. ladies and gentlemen...IHHHSHHAASHHHAIHHAAAA." hij wees met zijn vinger over het publiek. "Zijn jullie er klaar voor?!" gejuich. Hij keek naar de deelnemers. "Good luck, and may the best magician win..

(Ais gaat over op de aanval)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   zo dec 07 2014, 15:15

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

Haar laatste gevecht was niet bepaald als een blijde overwinning afgesloten. Er was flink wat vies spel geweest waardoor Aislin haar motivatie voor een tijdje ver te zoeken was. Als het op die manier ging, hoefde ze helemaal niet meer verder te gaan met dat stinkende toernooi. Iemand verwonden met kokend water alleen maar omdat ze wat wilde klooien voor de lol? Wat een motherfucker! Maar ze had haar motivatie weer teruggevonden. Maar nu ging het het meisje niet meer om het winnen met haar impulsieve vecht manoeuvres om op die manier nieuwe methodes te vinden waarmee ze adrenaline op kon wekken. Nu ging het haar om iemand terug te pakken en te winnen in de naam van iemand anders. Het verlies en de brandwonden die daarbij waren gekomen mochten niet voor niks zijn geweest, ze zou het doen voor Aubree.
Haar naam werd omgeroepen en de deuren gingen open. Voordat ze overeind kwam wreef het meisje met haar handen over haar gezicht en snoof ze even. Goed, tijd om dit gevecht te gaan winnen op haar manier.

Met snelle stappen liep het meisje de arena in. Haar stappen werden niet met vrolijkheid en opwinding gezet, ze waren rap en stevig. Zelfs naar het publiek dat weer voor de zoveelste keer uit zijn dak ging werd niet omgekeken. Enkel toen ze tot stilstand kwam in het midden wierp Aislin een korte blik naar achter over haar schouder. Met een scherpe blik keek ze voor een kort moment naar de tiran die bovenaan zat. Hem zou ze nog wel klein krijgen. Maar eerst moest ze dit deel af gaan ronden. Daarna was het tijd voor wraak.
Bij het zien van Isaiah verzachtte de blik van Aislin wat. Opnieuw stond ze tegenover een vriendelijk gezicht, iemand die ze kende en waar ze geen serieus gevecht mee wilde gaan houden. En opnieuw zou dat niet gaan gebeuren. Isaiah zou geen zware verwondingen oplopen tijdens dit gevecht, want ze zou het allemaal op haar manier doen. Maar deze keer zou haar manier wat subtieler zijn.

“Hiya, Isa. Moge de beste zonder al teveel blauwe plekken weer uit de ziekenzaal komen, hmn?” Dat hoefde geen probleem te zijn als de witharige met haar spelletje mee zou spelen. Meer woorden wilde ze niet meer uitwisselen en aan het publiek delen, het was tijd om te beginnen. Zoals ze bij het gevecht tussen haar en Adrian had gedaan stoof het meisje met behulp van een windvlaag op haar ‘tegenstander’ af. Vlak voor hem kwam ze tot stilstand, serieuze blik op hem gericht. “Speel mee,” zei ze, niet harder dan een fluistering. En mocht hij het niet gehoord hebben, dan hoopte ze dat hij kon liplezen. De afstand die het meisje tussen haar en haar vriend hield was niet groot, maar groot genoeg voor wat ze van plan was. Met haar been trapte ze in de lucht, waarmee ze een windvlaag op Isaiah afstuurde. Een linke zet voor haar, want ze was zeker niet al te goed met luchtmagie en het was nog maar de vraag of het echt zou werken, maar een andere manier had ze niet. De windvlaag was niet scherp en had zich niet op een specifiek onderdeel van zijn lichaam gericht. Het zou (als het goed is) enkel aankomen als een stootje, maar niks waar veel pijn aan overgehouden werd. Hij zou hoogstens wat achteruit geblazen worden, maar verwondingen zouden niet op zijn huid achterblijven. Nou maar hopen dat hij de hint had gesnapt en dat hij in haar acteerspelletje zou stappen. Hopelijk zou hij meegaan in het nepgevecht.


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   zo dec 07 2014, 15:15

De gebruiker 'Aislin' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaiah
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 116
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Air & Wood.
Klas: » Miss Nannete.
Partner: » It's like when you fancy someone, and they don't even know you exist.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   di dec 09 2014, 12:07

Zijn laatste wedstrijd had hij gewonnen. Nou, hoera hoera. De lol was er voor Isaiah wel af. Hij was sowieso geen vechter, zat liever met zijn neus in de boeken dan dat hij schrammen opliep, maar om dan tegen vrienden te moeten vechten... Nee, dat wilde hij niet. Hij wilde helemaal niet meedoen aan dit toernooi, maar opgeven zat er niet bij. Ze zouden hem niet zo makkelijk weg laten gaan. Na een wedstrijd verloren te hebben en gedacht te hebben dat hij nu vrij was, hadden ze hem zo weer de ring in gegooid. En hier stond hij nu; wederom wachtend totdat hij de arena mocht betreden. Wie zijn tegenstander dit keer was, wist hij niet, maar hij wist wel wie er door was. Allen, Aislin en het meisje tegen wie de jongen eerder gevochten had. Hij moest dus of tegen vrienden, of tegen een 'oude bekende'.

Toen de deuren met een luid gekraak open gingen, stapte Isaiah nerveus de arena in. Hij kneep zijn ogen tot spleetjes terwijl hij tegen het zonlicht in door de ring tuurde, op zoek naar zijn tegenstander. En daar stond ze. Aislin. Isaiah's hard leek even stil te staan terwijl hij haar zag. Het was dus een vriend geworden. Met een nerveuze blik in zijn nog samengeknepen ogen keek hij het meisje aan. Ze groette hem en sprak hem even toe met iets van humor, hoewel Isaiah er niet om kon lachen. "J-Ja," antwoordde hij alleen maar, waarna hij even knikte. Toen ze het startsein kregen, deed Isaiah automatisch een paar stappen naar achter en zette hij zich schrap. In een rotvaart schoot de brunette tegenover hem op de jongen af, die zijn armen iets hief. Aislin stopte echter vlak voor hem en... fluisterde iets? Door al het gejuig van het publiek en het gebonk van bloed in zijn oren kon Isaiah haar niet goed horen, maar hij voelde de trillingen in de lucht die haar stem veroorzaakten. Speel mee? Zonder dat hij kans kreeg over de woorden na te denken, waarna een windvlaag hem raakte. Een opvallend zachte windvlaag. Alsof er een kussen tegen hem gegooid werd. De windvlaag raakte hem echter wel vol, en dus liet de jongen zichzelf naar achter vallen en drukte hij een hand op de geraakte plek. Meespelen. Oké. Dat kon hij wel doen. De jongen krabbelde vervolgens weer overeind, kneep een oog dicht en keek met een moeilijk gezicht naar Aislin om het duidelijk te maken dat hij flink 'geraakt' was. Na een zucht schoot de jongen echter weer naar zijn tegenstander. Nog geen drie stappen bij haar weg stopte hij iets, waarna hij zijn gebalde vuist richting haar kaak wierp. Het leek alsof hij zijn stoot extra krachtig maakte met wat luchtmagie, maar net als bij Aislin, zou de windvlaag geen extra schade of iets aandoen. Door zichzelf strategisch te plaatsen, kon de spelleider niet zien of hij haar inderdaad raakte of niet, en als Aislin goed mee zou bewegen, zou het net echt lijken. Hij had dit soort trucjes wel vaker gebruikt, en ze waren altijd effectief. Zelfs als Aislin niet weg zou duiken, zou hij haar geen keiharde knal geven, maar zou hij zijn hand terugtrekken voordat hij haar kon raken. "Wat ben je van plan?" fluisterde Isaiah, meer gebruik makend van de trillingen in de lucht dan echt stemvolume. Had ze een plan...?


_________________Fall to your knees, bring on the rapture
Blessed be the boys time can’t capture
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   di dec 09 2014, 12:08

De gebruiker 'Isaiah' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   ma dec 15 2014, 23:54

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

Het was haar geluk geweest dat ze tegenover een bekend gezicht opgesteld was voor dit gevecht. Dat maakte het een stuk makkelijker om haar valse spel op te zetten en om het overtuigend neer te zetten. Vrienden hoefde je daarin niet eerst helemaal over te halen voordat ze met je meegingen in het toneelstuk. Bij hen was het eerder andersom. Ze stortte zich meestal direct in het spelletje en deden hun best om je leiding te volgen, waarna ze pas vragen zouden gaan stellen. Dat noemde men vertrouwen, schijnbaar. En man, wat was Aislin blij dat ze het vertrouwen van Isaiah met zich had. Anders zou dit gevecht een veel moeilijkere opgave geweest zijn.
Haar aanval was raak geweest en ze had de windstoot onder controle weten te houden waardoor hij niet teveel uitgeweken was in kracht. Goddank, ze kon tenminste nog iéts met haar magie. Het laatste dat ze wilde was Isaiah alsnog per ongeluk pijnigen omdat ze geen grote ster was in het gebruiken van haar magie. Dit moest een pijnloos gevecht gaan worden, voor zover dat mogelijk zou blijven voor het stel vrienden.

De jongen pikte het spelletje snel op en liet merken dat hij haar hint gesnapt had door op zijn beurt een zelfde soort windslag aan haar uit te delen, nadat hij was ‘herstelt’ van haar aanval. Of nou ja, om het zuchtje wind nou een aanval te noemen. Maar dat mochten de kijkers natuurlijk niet weten, ze moesten er een show van maken. Een show met pijn en lijden, waar de overdrijving er als een dikke laag stroop bovenop lag. Dat was waar het publiek van hield, dus waarom zouden ze de kijkers niet geven wat ze wilde? Zij waren de klanten en de klant was koning, niet?
De kaakslag die aan haar uitgedeeld werd via een luchtstoot werd op een grootse manier in ontvangst genomen. Alsof ze geraakt was door een kanonskogel liet Aislin zichzelf naar achteren schieten, de vaart wat vergrotend met haar eigen windkracht. De overdreven achterwaartse beweging die ze maakte liet de stoot verrassend echt, maar vooral ook pijnlijk lijken. Drie stappen werden snel na elkaar naar achteren gezet, waarbij de laatste stap met een trillend been werd geplaatst. En de Oscar gaat naar…! Wat een performance. Om haar reactie af te maken stelde het meisje zich weer recht, waarna ze met een diepe frons langs haar kaak wreef, om de ‘pijn’ te verzachten.
Maar daar zou het toneelspel nog niet afgelopen zijn natuurlijk. Het duo leek de smaak al aardig te pakken te hebben, dus waarom hier stoppen? Ze zouden doorgaan met hun kleine dansje, tot de kracht van het overdrijven zijn piek had bereikt, waarbij ze het konden afsluiten met een ware klapper. En dat allemaal zonder ook maar een schrammetje op te lopen. Geniaal.

De paar stappen afstand die tussen het tweetal gegroeid was werden weer overbrugt door het zwartharige meisje. Ze moesten dichtbij blijven voor de aanvallen, dan was het het makkelijkste om de dingen vals op te zetten en elkaar dingen in te fluisteren. Stoten die niet al te pijnlijk waren uitdelen van een afstand zou veel moeilijker zijn. Zeker voor de rebelse wildebras, die haar luchtmagie daarvoor nog niet goed genoeg onder controle had. Dus een dichte aanpak was het meest geschikt voor de aanvalsplannen. Hou het dichtbij, zodat je met grote slagen naar achteren de kracht van de aanvallen makkelijk kan faken. Klonk best als een prima plan naar haar eigen idee.
Zodra het meisje weer vlakbij de witharige stond bukte ze zich lichtelijk, waarbij ze een overdreven gebaar maakte waarmee ze het liet lijken alsof ze een enorme luchtstoot opriep, die ze daarna op Isaiah los zou laten. Een stoot in zijn maag, wat ervoor zou zorgen dat hij achteruit schoot, als de aanval tenminste goed door haar gestuurd werd en hij mee bleef spelen. Voordat het meisje haar luchtstoot op de jongen losliet fluisterde ze hem het antwoord op zijn vraag toe. “Toneelspelen,” speelde haar lippen hem hopelijk duidelijk genoeg toe. Een simpel woord wat meer dan genoeg moest zeggen voor hem. Daarna liet ze de windstoot op hem los. Ze liet het effect van kracht nog wat extremer lijken door zelf een stap naar achteren te zetten, alsof ze echt moeite had met de druk van zich af te sturen. Slapstick at it’s finest.


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   ma dec 15 2014, 23:54

De gebruiker 'Aislin' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Isaiah
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 116
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Air & Wood.
Klas: » Miss Nannete.
Partner: » It's like when you fancy someone, and they don't even know you exist.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   wo dec 24 2014, 01:11

Ze was goed. Hij kon niets anders dan zijn tegenstander even bewonderen. Hoewel Isaiah wist dat zijn stoot geen pijn gedaan had, maakte Aislin er toch een heus spektakel van. Zeer indrukwekkend allemaal. Het liefst wilde Isaiah klappen of een bewonderende grijns op zijn gezicht laten verschijnen, maar ze waren aan het vechten. Als hij nu zou stoppen zouden ze gelijk door de mand vallen en hij wist dat dat niet de bedoeling was. Dus nam de jongen een paar passen naar achter en hief hij zijn gebalde vuisten iets in de lucht om zijn gezicht te beschermen voor eventuele klappen en tegelijkertijd snel een nieuwe stoot te kunnen uitdelen.

Aislins volgende aanval kwam al snel: Ze naderde hem weer en toen ze dichtbij genoeg was voor haar aanval, zakte ze zichtbaar door haar knieën. Met een overdreven gebaar liet ze merken dat ze elk moment een gigantische stoot luchtmagie op hem af zou sturen, maar Isaiah wist als luchtmagiër dat zulke overdreven bewegingen helemaal niet nodig waren. Dat betekende echter niet dat Isaiah er iets aan zou doen, de jongen zette een geschrokken blik in en probeerde nog een stap naar achter te zetten, maar hij was te laat. Om zichzelf nog een beetje te beschermen, schermde de jongen zijn buik af met gekruiste armen en zette zich schrap.
De windvlaag, die eigenlijk niet veel voorstellen, raakte hem tegen zijn armen. Isaiah zorgde er echter voor dat het erop leek alsof hij zich met moeite staande kon houden: Hij zette een moeilijke blik op en liet zelfs een lichte kreun over zijn lippen glijden. Door middel van wat luchtmagie duwde hij zichzelf zonder schade aan te richten naar achter, waardoor zijn voeten over de grond schraapte en het net leek alsof Aislins windstoot ontzettend hard was geweest. Om het af te maken duwde hij zichzelf vervolgens de lucht in, alsof hij de stoot niet kon houden en hij toch weggeblazen werd. Hij kwam een paar meter verderop weer op zijn zij terecht en schoof nog wat door. De zanderige grond schuurde wat tegen zijn armen en heup, maar het was niks serieus. Hij kwam met nog een kreun weer overeind en veegde zijn schouder af. Zo. Was dat niet goed geacteerd? Hij gaf zichzelf een mentaal schouderklopje voordat hij weer in de tegenaanval ging.

Een korte blik om hem heen had hem laten weten dat hij vlakbij de muur was en dus besloot de jongen daar gebruik van te maken. Hij holde naar de stenen wand, sprong met wat luchtmagie ertegenop en duwde zich toen met zijn voeten en een harde windstoot richting Aislin. Terwijl hij zo als een raket door de lucht schoot, stuurde hij een extra windvlaag op Aislin af. Door de opwaaiende zandwolk en de extreme armbewegingen leek het een harde vlaag, maar in werkelijkheid was het niets meer dan een pufje, alsof iemand van een halve meter afstand naar je blies.
Vlak na de tweede windvlaag draaide Isaiah zich om, zodat zijn gelaarsde voeten nu richting Aislin wezen in plaats van richting de muur. Voor het publiek leek het nu alsof hij haar een keiharde trap wilde geven, terwijl hij zich in de werkelijkheid omgedraaid had zodat hij zich op tijd af kon remmen. Het was dus een win win situatie voor hem én het publiek. Woe hoe.

; {{ Ik hoop dat het duidelijk is~ Zo niet, laat het me weten, dan pas ik het wat aan of zo o;


_________________Fall to your knees, bring on the rapture
Blessed be the boys time can’t capture
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   wo dec 24 2014, 01:11

De gebruiker 'Isaiah' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[TotM 2] Round 3 Match 2~ Aislin Guldborg VS. Isaiah

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-