PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bijou
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Angiie~
Posts : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light × Fire
Klas: Quatrième.
Partner: Be too much of a lady to put up with anything less than a gentleman♥

BerichtOnderwerp: All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}   do nov 27 2014, 22:16

Wat ze van deze school moest vinden wist ze niet. Nou was ze er ook nog maar net, maar toch, het was hier raar. Het was zeker geen lelijk of raar gebouw, althans dat gold voor de meeste plekken, alleen de mensen konden zo raar zijn. Uiteraard had ze vooraf onderzoek gedaan en het leek haar en haar ouders geen slechte school, maar dat had er ook voor gezorgd dat haar verwachtingen redelijk hoog waren. En ze wist niet of de school deze verwachtingen waar zou maken. Misschien zou ze het weten als ze eindelijk een plekje vond om haar hobby uit te kunnen oefenen.

Het meisje was al een tijdje opzoek en was als eerste bij de gymzaal terecht gekomen, maar het was een oud en vies gebouw en de zaal en kleedkamers stonken naar zweet en waren smerig. Bovendien waren er geen spiegels in de gymzaal. Dus no way dat ze daar ging dansen.
En nu was ze bij de klaslokalen aan het rondlopen, in de hoop dat de school ergens een ruimte had om te kunnen dansen. Ach, natuurlijk was dat hier wel ergens; geen danszaal hebben was een schande. Elk fatsoenlijk gebouw had er een, alleen ze had hem hier nog niet gevonden.

Met een keurig tasje waar haar balletkleding en spitzen in zaten liep ze door de gangen. Verschillende lokalen voor verschillende magiesoorten was ze al tegengekomen, maar nog geen danszaal. Ze maakten het haar wel moeilijk hoor, waar kon die ruimte nou verstopt zijn? Het was, mede door de verhuizing naar Starshine, al een tijdje geleden dat ze gedanst had. En omdat het één van de weinige dingen was die ze echt leuk vond, vond ze dat heel erg. In de klasse waar het meisje vandaan kwam was het namelijk heel normaal om balletten of het spelen van een klassiek instrument als hobby te hebben. Terwijl enig gepeupel niet eens wist wat het was. En Bijou begon steeds meer het idee te krijgen dat er misschien wel eens heel wat van dat soort mensen op deze school konden rondlopen.

Ze zuchtte, voor haar gevoel was ze al een eeuwigheid aan het zoeken en nog steeds had ze niets gezien wat ook maar iets in de buurt kwam van een danszaal. Dan maar een van deze gewone burgers aanspreken, misschien konden die haar van dienst zijn. ”Hallo, waar kan ik de danszaal vinden?” vroeg ze aan de eerste persoon die ze tegenkwam. Een beetje ongeduldig stond ze erbij; ze had geen zin om te praten over allerlei koetjes en kalfjes. Schiet liever op, ze wilde dansen!

Alleen Ludwig please~

OOC: Hopelijk kun je er wat mee! c:

_________________
©Ruuz<3
I don't need a crown to be a queen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
iiiiiiiiiiiiii
-
-


PROFILERecruit
Real Name : i
Posts : 370
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic:
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}   di dec 09 2014, 00:57


I can't believe I'm still standing
I can't believe cloud nine's landing..
I'm feeling far from sober now, yeah just let me be hung over now..

Gekraak en een zachte lichte massa raakt Ludwig's slapende hoofd. Wanneer hij knipperend zijn ogen opent, ziet hij via zijn linkerschouder een propje papier van hem afrollen. Hij wil een blik over zijn schouder werpen naar diegene die verantwoordelijk was maar hij merkt dat de leraar hem met een verwachtingsvolle blik aanstaart. Ojee, wat had hij hem gevraagd..? Nog slaperig probeert hij het geprojecteerde bord achter de leraar te analyseren maar geeft het meteen op wanneer hij moeilijke incantaties ziet staan. Ludwig schraapt zijn keel kort en tuit zijn lippen even alsof hij moet nadenken. ''ummm'' Het is en blijft muisstil in de klas waarop de leraar na enige tijd toch maar besluit de vraag aan iemand anders te stellen. Alsof er een massa van 20 kg van zijn schouders valt, zakt Ludwig als pudding zuchtend in elkaar. Kort werpt hij een blik op het meisje achter hem, ze giechelt kort en richt zich daarna weer op de handheld console in haar handen. Ludwig deduceert simpelweg dat het propje van haar gekomen was, een van zijn klasgenoten die gewoon normaal tegen hem deed. De meeste jongens in zijn klas probeerde altijd te vissen naar informatie over wat hij van de meiden vond, of, of hij zin had om na school wat te gaan drinken. En de meiden wilden altijd weten of hij zijn haren zo geverfd had of niet, of vroegen hem naar Lulu; die al wel eens meegekomen was de les in. Bij beiden partijen voelt hij zich niet op zijn gemak, en misschien voelt hij zich wel helemaal nooit echt op zijn gemak bij anderen.

Ludwig besluit de rest van de les wakker te blijven, in een poging wat mee te krijgen van de moeilijke stof. Aan het einde van de les krijgt Ludwig een korte toets met oefenvragen voorgeschoteld, waarbij hij tot de conclusie komt dat hij er werkelijk geen pap van gegeten had. Na de vragen drie keer helemaal gelezen te hebben is hij er zeker van dat hij geen enkele vraag kan beantwoorden en rolt hij zijn potlood gefrustreerd over zijn tafeltje heen. Tegenwoordig kon hij zijn aandacht nergens meer bijhouden, mede dankzij irritante nachtmerries die zijn nachtleven zuur maakten. Gefrustreerd, moe en ineens hongerig, laat Ludwig zijn handen door zijn zwart-witte haren glijden. De bel was slechts enkele minuten ver weg, minuten die Ludwig met zijn ogen voorbij laat tikken. Vijf seconden voordat de bel gaat, heeft Ludwig zijn tas al ingepakt en staat hij in de startblokken. Precies wanneer de klok rond is springt Ludwig op, tot de verbazing van de meesten, en spurt hij het klaslokaal uit. Het voelt euforisch om de houten deur eindelijk achter hem dicht te slaan en de frisse lucht in te ademen. Ongelofelijk hoe lang een aantal minuten kunnen duren als je wílt dat ze verstrijken beseft hij zich kort. Terwijl Ludwig diep in en uitademt strekt hij zijn rug en armen, nu klaar voor het leukere gedeelte van de dag.

Ludwig loopt de ene hal uit en de andere weer in, het borrelende gevoel in zijn maag proberend te negeren. Dat was te wijten aan dat hij vanmorgen geen tijd gehad had voor ontbijt, en daar plukte hij nu de vruchten van. Bij een opkomende borrel legt hij zijn hand over zijn buik heen en haast hij zich naar de eerste beste snoep-automaat in de gang. Hij heeft namelijk geen tijd noch het geld voor het dure eten wat ze in de grote hal verkopen. Hij voelt in zijn linker en rechter broekzak naar zijn beurs, trekt deze eruit en opent deze. Een vlaag van teleurstelling glijdt over zijn gelaat bij het aanzicht van de aanwezigheid of eerder de afwezigheid van iets. Met tegenzin sluit hij zijn beurs weer en kijkt hij met enig verlangen naar de caloriehoudende repen achter het glas. Ideeën om het glas aan diggelen te slaan verschijnen een voor een in zijn verstand maar hij duwt ze weg. Vandalisme werd niet getolereerd door de school, hoe arm en hongerig je ook bent. Hij zou moeten wachten op het avondeten, wat hij gesponsord kreeg van zijn neef. Jippie. Ludwig wil net van de machine wegdraaien wanneer hij een stem hoort. Hij draait terug naar de oorsprong van de stem en onderzoekt haar kort. Een petit meisje, toch wel wat centimeters kleiner als hemzelf staat voor zijn neus. Ze heeft haar helderblauwe ogen op hem gericht, en heeft een vrij neutrale uitdrukking op haar gezichtje. Ze lijkt wel een beetje nerveus, gehaast wellicht? Ludwig is zo druk bezig met het analyseren van alles dat hij bijna vergeet haar vraag te beantwoorden, die hij in alle eerlijkheid, al weer bijna vergeten was. Dejavú? Vragen schenen hem vandaag niet te liggen en dan vooral het beantwoorden ervan. ''Umm. De... danszaal?'' vraagt hij voor de zekerheid een beetje traag. Ludwig wrijft over zijn achterhoofd heen en speurt het plafond af naar het juiste antwoord, om vervolgens haar nuchter aan te staren en antwoord te geven: ''Ik heb geen idee. Ik geloof niet dat ze een danszaal hebben op StarAcademy. De gymzaal misschien?'' vraagt hij haar met een kleine -licht geforceerde- glimlach op zijn gezicht. Zijn buik protesteert weer kort, waardoor hij lichtjes rood wordt. ''Negeer dat.'' zegt hij simpel, onschuldig glimlachend. Ergens voelde hij zich bagger dat hij haar niet veel meer kon helpen als dit. De eerste weken op een nieuwe school zijn altijd naar tenslotte. ''Wat heb je nodig in een ruimte om te kunnen dansen?'' vraagt hij dus maar out of the blue, hopend haar toch nog een inzicht te kunnen geven van waar ze haar hobby/sport/kunstvorm zou kunnen beoefenen.

X Ik heb echt geen idee of ze een danszaal hebben op SSA. Dus deze post is mijn eigen interpretatie haha ;']
X Ludwig is een beetje in een slechte conditie haha, hij is normaal niet zó traag xD
X Hoop dat je hier iets mee kunt. En je post was prima hoor ;D


You abandoned straight up like I was a warehouse
So there are a couple of things that I wanted aired out

You taking that love from me. you don’t even have the common courtesy
To know that you’re hurtin’ me it’s so absurd to me..
But yeah... it's such a tragedy that I want you back with me cause you're so bad for me..

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bijou
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Angiie~
Posts : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light × Fire
Klas: Quatrième.
Partner: Be too much of a lady to put up with anything less than a gentleman♥

BerichtOnderwerp: Re: All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}   vr dec 19 2014, 14:10

Dansen was het enige waar ze vroeger echt plezier in had gehad. Al die andere lessen waren maar saai of vervelend. Achteraf wel nuttig en haar kennis zou vast en zeker wel een keer van pas komen, maar toch waren de lessen niet erg uitdagend of leuk geweest. Bovendien kon ze via het dansen ook haar emoties kwijt, zich uiten. Als chique persoon uit een goed milieu werd er niet vaak naar haar emoties gevraagd en het was niet gepast om ze te uiten, tenzij ze positief waren. Maar uitbundig zijn mocht ook weer niet. Natuurlijk werd er wel uit beleefdheid aan elkaar gevraagd hoe het ging, maar het was dan weer beleefd en toepasselijk om te antwoorden dat het goed met je ging, ook al was dat niet het geval. En soms werd het Bijou gewoon te veel en werd ze gek van alle verplichtingen, dus kon ze dat kwijt in het dansen. Het was voor haar onvoorstelbaar dat niet iedereen kon dansen en niet alle gebouwen een danszaal hadden. Die realiteit zou haar nog snel duidelijk worden.

De persoon die ze aansprak was een jongen, duidelijk ouder dan zij. Hij leek haar en haar vraag niet verwacht te hebben, want hij stond haar een tijdje aan te kijken alsof ze niet uit dit universum kwam. Eindelijk kwam hij bij zinnen en gaf antwoord op haar vraag, maar hij wist het ook niet zo goed en stelde de gymzaal voor. Bijou slaakte een korte zucht, blijkbaar had ze niet de goede persoon aangesproken. ”Nee, alsjeblieft, de gymzaal is zó smérig, jakkes,” sloeg ze zijn voorstel af, ”Maar geen danszaal? Mijn excuses, maar dat geloof ik niet. Elk fatsoenlijk gebouw heeft er eentje.” Bij wijze van reactie op haar antwoord knorde zijn buik en de jongen schaamde zich duidelijk. Ze knikte kort om aan te geven dat ze het zou negeren en niet erg vond. Als ze hem beter kende had ze hem misschien wat voedsel aangeboden (mits ze hem mocht natuurlijk), maar ze kende hem niet, dus deed ze het niet.

Wat ze nodig had om te dansen? ”Oh, niet zo veel, ik heb alleen een grote spiegel nodig, een vlakke vloer, het maakt niet uit van welk materiaal, zo lang het maar hard is. Verder nog een muziekinstallatie of radio of iets dergelijks. En als het kan ook een barre,” legde ze kort uit. Misschien wist deze jongen toch wel een goede plek en was hij toch nuttig. En heel misschien zou ze hem dan wel een beloning geven in de vorm van voedsel of geld, hoefde hij ook niet meer onfatsoenlijk met zijn knorrende maag door de school te lopen.

OOC: Geeft niet! Volgens mij hebben ze dat niet nee, maar ik weet het ook niet xd

_________________
©Ruuz<3
I don't need a crown to be a queen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

All I ever needed was the music and the mirror. {Ludwig}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» SSA YouTube-kanaal;; Suggesties!
» Love music [Setjes shopje]
» Music from the heart of nature itself
» Random Music Meme
» Music and Magic {Lesson 1}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-