PortalIndexTomme Toma Krusu HpD5UwnTomme Toma Krusu 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Tomme Toma Krusu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tomme
.
.
Tomme

Tomme Toma Krusu UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Dubbledot
Posts : 733
Tomme Toma Krusu UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light
Klas: Drop out from Miss summer.
Partner: Play the moments, Pause the memories, stop the pain and rewinds the happiness.

Tomme Toma Krusu Empty
BerichtOnderwerp: Tomme Toma Krusu   Tomme Toma Krusu Icon_minitimedo okt 09 2014, 21:48

Tomme Toma Krusu Banner_amnesia__toma_by_mitsuki_sama_otaku-d6lwwge
-- General --
Volledige naam:
Tomme Krusu
Bijnaam:
Toma
Seks:
Man
Leeftijd:
Net 18 geworden
Nationaliteit:
Novaan
Likes:
Piyo, muziek en koffie.
Dislikes:
Slijmerige dingen en slecht gehumeurde mensen.
Angst:
Hoogtes, honden en knie diep water.
Geboorte datum:
27 februari
Sterrebeeld:
Vissen
Seksualiteit:
Boy x boy
Favoriete vak:
Wiskunde en survival.
Extra:
2 piercing in zijn rechter oor, brandmerken op zijn rug en een tong piercing.

Uiterlijk:
De jongen is 1 meter 76 centimeter, weegt net aan 62 kilo. Hij heeft blonde haren met donkere blonde plukken ertussen die alle kanten uit kunnen pieken, toch lijken de punten lichtjes Orange te zijn. Zijn gele met paarse ogen zijn herkenbaar van zijn verleden. In die tijd had hij paars met blauwe rand. Hij is licht gespierd, toch zijn, zijn buikspieren beter te zien en meer getraind.
Hij is dun doordat hij niet goed op gewicht zit, dit is ook heel moeilijk voor hem. Op zijn rug staat twee engelen vleugels wat in zijn rug gebrand zit.

Karakter:
Hij is een straight-shooting type. Hij kan enthousiast zijn en soms erg prikkelbaar. Hij is een doener en leeft in een wereld van actie. Blunt, straight-forward risico nemer is hij soms wel. Hij is bereid in dingen te duiken en zijn handen vies te maken.
Hij leeft in het hier-en-nu. Hij heeft weinig begrip voor theorie en wilt het meer op praktijk hebben. Het kijken naar de feiten van een situatie, snel moeten beslissen wat er moet gebeuren en vervolgens de actie uitvoeren. Dat is zijn ding.
Hij heeft een griezelig vermogen om een sfeer van een persoon waar te nemen. Hij kan kleinere signalen, die soms volledig onopgemerkt blijven door andere, oppakken. Zoals houdingen, gezichtsuitdrukkingen of klemtonen.
Ook is zo erg enthousiast dat hij mensen daarmee soms weet te motiveren over spanning en actie.

Toch kan hij ook erg beschermend worden over zijn vrienden en serieus zijn wanneer je het niet van hem verwacht. Zijn ergere nadeel in dit is dat hij over beschermd zou kunnen worden wanneer situaties te gevaarlijk word.
Geschiedenis:

Forgotten Memories:
 

Tomme aka Shou Kurusu, de Uta no Prince sama zanger heeft zijn leven omgegooid sinds een paar dingen. Nu is hij al lang niet meer Shou, nu heet hij Tomme. Hij is gegroeid maar niet zoals hij er oorspronkelijk uit moest zien. Het is niet de jongen van twee jaar terug.

tortured BEWARE 18 PLUS ERROR!
Ongeveer een jaar geleden was hij gevangen genomen door een bende. Deze bende heette Fangs, ze zochten mensen, vingen ze en sloten ze op tot er een opkoper kwam. Ook bij Shou nog het geval. Hij werd al snel opgekocht en kwam in de slavernij terecht. Zijn baas sloeg hem voor de kleinste dingen om het te breken, dit gebeurde ook op den duur.
Hij moest verschillende dingen doen, van klusjes tot een sexslaaf zijn. Hij heeft ondertussen bijna alle standjes erdoor ontdekt. Toch heeft dit grote gevolgen gehad, was het niet voor Liam dan zat hij daar nu nog. Liam had zijn groep bij elkaar gehaald en hem daar vandaan te halen.

Getting different.
De middelen die hij bij de slavernij had gekregen begonnen langzaam effect te krijgen op de jongen. Op een punt werd hij ziek van de middelen en kwam er haast niet bovenop. Hij werd naar een van de beste ziekenhuizen gebracht. Daar kwam eruit duidelijk dat zijn lichaam veranderde. Hij kreeg ineens een groeispurt waardoor de pjama’s gewisseld moesten worden van hop naar her. Ook kwamen ze erachter dat de DNA niet meer overeenkwam met wat hij eerst had. Gelijk waren testen gerund. Maar ook deze kwamen allemaal anders dan voorheen eruit. Zijn hartprobleem was weg, maar de vloek bleef op zijn rug zitten hoe groot hij ook werd. Hij had al snel een lengte bereikt dat hij wel kon gebruiken. Maar zijn gewicht bleef achter waardoor hij op zwaar onderwicht was gekomen. Zijn oogkleuren waren veranderd, ze waren niet langer blauw met paars, nu waren ze geel met in de ene lichtinval paars erin. Er moesten maatregelen gemaakt worden want dit was niet meer de kleine Shou.
In overleg had dat ziekenhuis met de Novaanse regering gepraat en hadden ervan gemaakt dat Shou Kurusu overleden was. Toch moest er nog een naam komen, terwijl de jongen in een coma lag.
Ruim een maand had hij in coma gelegen en toen hij bijkwam herinnerde hij zich haast niets meer, laat staat wie hij was. Met veel overleg kwam hij op den duur wel op een paar namen en had in besluit met Liam, die al die tijd aan zijn zijde was gebleven, zijn naam uitgekozen. Zijn nieuwe naam was Tomme Toma Krusu.
Here and now
Inmiddels is het twee jaar verder dan dat hij van Starshine was. Hij herinnerde zich amper nog wat van vroeger en had in de tussentijd van het ongeval tot nu enkel herinneringen die hij sinds dien echt gemaakt had. Toch bleven er enkele herinneringen van vele vroeger ook rond spoken. Hij wist niet hoe hij het moest uitleggen, hij kon gewoon niet goed inschatten hoe of wat. Hij kon niet zomaar zeggen wat het was, want het waren allemaal vage beelden die hij in zijn hoofd had.
Hij had deze vaak zodra hij wat bekends van nu tegenkwam of juist in zijn dromen die nachtmerries waren geworden. Hij had er vaak genoeg last van sinds zijn geheugen verlies.
Nu moest hij weer opnieuw naar school toe en wist niet wat hem verder nog verder te verwachten was.

Trivia:
- Hij is verschrikkelijk bang voor hoogtes en zal zich vast klampen aan iets of iemand,
- Hij kan er niet tegen om iemand gewond te zien,
- Hij is verzot op kuikentjes!
- Hij kan soms wat beschermend zijn,
- Heel erg in dromeland verdwaald zijn is hij ook goed in,
- Is soms erg verlegen op momenten dat hij het haat,
- Door ongelukken kan hij niet meer zingen,
- Hij kan goed gitaar spelen,
- Vind het leuk om soms een ander te irriteren.
Medical Cart ENG:
 

_________________
Schoolprofile
Tomme Toma Krusu S5d66o
Character ° Voice ° Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
 

Tomme Toma Krusu

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-