PortalIndexKENJI;; HpD5UwnKENJI;; 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 KENJI;;

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kenji
.
.
Kenji

KENJI;; UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Margelique n.n
Posts : 163
KENJI;; UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht,
Klas:
Partner: Time heals a broken heart

KENJI;; Empty
BerichtOnderwerp: KENJI;;   KENJI;; Icon_minitimedo okt 02 2014, 20:57


KENJI LEBLANCHE


INFO
Naam;; Kenji LeBlanche
Leeftijd;; 17 Jaar.
Geslacht;; Man
Dierenvorm;; Albatros
Moedertaal;; Novaans [Engels]
Geaardheid;; Homoseksueel
Planeet;; Nova

Vader;; Castiël LeBlanche
Moeder;; Eve LeBlanche
Broers;; Gabriël LeBlanche, Beau LeBlanche
Zussen;; Alba LeBlanche

Partner;; Time heals a broken heart.

LOOKS
Haarkleur;; Zwart
Oogkleur;; Euhm.. Long story
Bouw;; Tenger
Lengte;; 1.89 M
Gewicht ;; 76 Kg

PERSONALITY

Over het algemeen is Kenji een vrolijke, enthousiaste en een tikkeltje brutale jongen. Zijn enthousiasme is aanstekelijk, en zorgt er vaak voor dat praten met vreemde niet ongemakkelijk wordt. Hij kan uren doorpraten zonder zich te gaan vervelen, omdat hij overal wel een mening over heeft. Zijn brutaliteit zal echter niet altijd op prijs gesteld worden. Hij staat erom bekend te zeggen wat hij denkt, en is ook zeker niet van plan zich in te houden, wat de consequenties ook mogen zijn. Hij is hierdoor al vaak in de problemen gekomen, en tegenwoordig interesseerd hem dit niet meer zo. Vaak weet hij net op tijd zijn mond dicht te houden, maar soms kan het ook uit de hand lopen. Maak je hem boos, dan heb je geen makkelijk iemand aan hem. Hij heeft geen problemen met ruzie of een vechtpartij, omdat hij vaak onderschat wordt. Hem boos maken kost echter wel veel moeite, tenzij je zijn seksualiteit niet respecteerd. Ga je hiermee spotten, dan is de kans groot dat je een vuist op je neus kan verwachten. Zich inhouden zal hij dan zeker niet.

HISTORY

Geboorte - 6 jaar;; Kenji was de eerstgeborene in de doorsne jonge Novaanse familie. Hij was altijd een vrolijk en enthousiast kindje, en was altijd in voor avonturen. Niks kon hem afschrikken, maar deze nieuwsgierigheid kon hem soms wel eens in de problemen helpen. Met beide ouders kon hij goed opschieten, en ze waren een gelukkig gezin. Jaloezie welde echter op toen Kenji op zijn derde te horen kreeg dat hij er een broertje bij zou krijgen. Hier was hij het niet mee eens, hij wilde enigskind blijven! Ergens wist het kleine jongetje dat hij dan minder aandacht zou gaan krijgen, en dus ging hij zich als een kleine rebel gedragen. Niet luisteren naar zijn ouders, dingen kapot gooien. Zo rebels als een 3 jarige ook maar kon zijn. Alles pakte echter anders uit, toen zijn moeder een miskraam kreeg in de tweede maand. Kenji voelde zich schuldig, en had het gevoel dat zijn slechte gedrag ervoor had gezorgd dat zijn broertje niet op de wereld wilde komen. Hij ging zich weer een beetje gedragen, in de hoop dat er misschien een nieuw broertje kwam. Twee jaar na de miskraam probeerde zijn ouders het weer, en deze keer met succes. Op zijn vijfde verjaardag kreeg hij te horen dat hij er een broertje bij kreeg. Met succes deze keer. Gabriël werd na negen maanden gezond en wel geboren. Kenji was niet weg te slaan bij zijn kleine broertje, en beloofde zijn ouders de beste grote broer te zijn die er op heel Nova bestond. Hij en zijn broertje groeide gezond op, en zijn ouders waren geweldig gelukkig. Tot Kenji's zesde verliep alles dus vlekkeloos, op een paar dingen na.

7 jaar - 12 jaar;; Op zijn zevende mocht Kenji voor het eerst naar school. Iets waar hij altijd verschrikkelijk naar had uitgekeken. Alles wat zijn ouders hem vertelde klonk verschrikkelijk leuk en hij kon niet wachten te beginnen. Toen hij eenmaal een paar weken op school zat merkte hij dat hij niet was zoals de andere kinderen. Hij dacht anders, gedroeg zich anders, en de kinderen om hem heen vonden hem maar vreemd. Vaak zonderde hij zich af van alle kinderen om alleen in een hoekje te spelen. Fantasie had hij genoeg, alleen kon hij deze niet uiten. Hoe ouder hij werd, des te vreemder de kinderen hem vonden. Kenji wilde morbide spelletjes spelen, over dingen die oprezen uit de dood terwijl de Novaanse kinderen elfje en dergelijke speelde. Hij begon steeds meer in de war te raken met zijn gevoelens. Rond zijn tiende kregen alle kinderen verkering, maar Kenji walgde van het idee om een meisje te kussen. Wat hij met dit gevoel aanmoest wist hij niet. Afleiding vond hij in de vierde zwangerschap van zijn moeder. Deze keer van een meisje. Kenji zou er een zusje bij krijgen. Druk bezig met het verzinnen van namen, werd hij afgeleid van zijn vreemde gevoelens. Deze werden echter weer sterker toen ze een nieuw jongetje in de klas kregen. Michaël was ook niet zoals alle andere kinderen. Hij had rood haar, en bruine ogen, en schonk ook geen aandacht aan de kinderen uit de klas. Kenji voelde zich aangetrokken tot hem, en hoopte vriendschap te kunnen sluiten met hem. Steeds meer trokken ze met elkaar op, en uiteindelijk werden het beste vrienden. Hierdoor lette hij niet meer op het feit dat iedereen verkering kreeg. Hij had een beste vriend en kreeg er een zusje bij. Hij had genoeg andere dingen aan zijn hoofd. Zijn zusje werd gezond en wel geboren, en Michaël kwam vaak bij hem thuis spelen met Kenji's jongere broertje en zijn nieuwe zusje. Na een paar keer liep het een beetje uit de hand. Kenji was net 12, en tijdens een ongemakkelijke stilte kuste Michaël Kenji plots op zijn mond. Kenji stond versteld. Hij wist niet wat hij moest zeggen. Uit angst begon hij te huilen. Michaël deed er alles aan om hem op zijn gemak te stellen. Zij waren immers anders zoals de rest, dus moesten ze zich toch ook anders gedragen? Kenji wist niet wat hij hiervan moest denken. Hij vond wat Michaël had gedaan niet vervelend, maar het klopte niet voor zijn gevoel. Toen Michaël 's avonds weg was besloot hij aan zijn moeder te gaan vragen of het normaal was dat jongens kuste. Zijn moeder schrok erg van zijn vreemde vraag, en vertelde hem dat dit ten strengste verboden was. Kenji raakte in paniek, en besloot niet te vertellen wat hij gedaan had. Toen hij 's avonds op bed lag, en dacht aan wat er gebeurt was voelde hij kriebels in zijn buik. Kriebels die je kreeg als je in een achtbaan ging, of een nieuw computerspel kreeg. Hij vroeg zich af of dit voelde als verliefd zijn.

12 jaar - Nu;; Jaren gingen voorbij, en de band tussen Kenji en Michaël werd sterker. Ze waren constant samen, en zodra ze alleen waren lieten ze merken wat ze voor elkaar voelde, net als alle andere verliefde kinderen. Kenji wist dat het niet hoorde, maar hij kon het niet laten. Het was hun geheim, en niemand zou hen dit afpakken. Kenji's moeder werd echter weer zwanger, maar dit keer vond hij het niet spannend meer. Hij ging steeds vaker met Michaël mee naar huis, zodat hij zo min mogelijk hoefde te helpen. Hij zou wel zien wanneer zijn nieuwe broertje geboren werd. Toen zijn broertje er eenmaal was, bevonden de twee jongens zich weer veel bij Kenji thuis. Kenji's ouders waren in de zevende hemel met hun gezinnetje. Het begon Kenji echter allemaal op zijn zenuwen te werken. De drukte thuis werd hem vaak te veel, vooral in verband met school. De middelbare school was een stuk lastiger te combineren met de drukte thuis, maar zijn ouders gingen hem verplichten thuis te helpen. Hierdoor ging Kenji zich steeds rebelser gedragen. Hij kleedde zich zoals hij dacht. In zwarte, morbide kleding, en hij verfde en knipte zijn haren. Hij nam piercings en tattoo's, en liet zelfs zijn ogen tattooëren[Ja dat kan]. Kenji werd de Kenji die hij altijd had willen zijn. Zijn relatie met Michaël was nog steeds even sterk, en werd steeds serieuzer hoe ouder ze werden. Kenji's ouders begonnen zich daarom steeds meer zorgen te maken. Kenji had nog nooit een vriendin gehad en was inmiddels zestien, en bracht al zijn tijd door met Michaël. Op een dag betrapte zijn ouders hem tijdens het vrijen, en waren in shock. Ze verplichte hem zijn relatie met Michaël te verbreken en verzochten hem zijn spullen te pakken. Homoseksualiteit was een taboe, en ze wilde geen 'mismaking' in hun gezin hebben, bang dat de rest van de kinderen ook 'verpest' zouden worden. Kenji was woedend. Zodra hij alles op een rijtje had en alles had geregeld, net na zijn zeventiende, vertrok hij naar SSA. Om nooit meer terug te keren, omdat hij wist dat hij hier kon zijn wie hij was. Zijn hart was echter nog steeds gebroken, maar hij wist dat het beter was geen contact meer te zoeken met Michaël.

EXTRA

1.Kenji heeft grote bewondering voor de Shadraanse magie, en hoopt deze ooit te kunnen beheersen.
2.Kenji is een makkelijke prater, maar vindt het niet prettig om te praten met mensen die een andere denkwijze hebben.
3.Kenji heeft een hele zwakke weerstand, en is hierdoor vaak ziek.
4.Kenji is allergisch voor dierenhaar, en heeft daarom liever vogels.Terug naar boven Ga naar beneden
 

KENJI;;

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Light Magicians-