PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [ Bijles ] Flexibility in a strong way. [ Yahiko ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Norwood
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Little Pig
Posts : 2478
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud
Klas: -
Partner: Tell me, Miss Future? What do you see?

BerichtOnderwerp: [ Bijles ] Flexibility in a strong way. [ Yahiko ]   di sep 23 2014, 21:12


Norwood liep met een zwarte trainingsbroek en een strak hemd door de gangen heen. Terwijl hij tevreden langs de leerlingen liep hield hij zijn sporttas over zijn schouder. Normaal zagen ze hem niet in deze kleding, maar het was gemakkelijk voor de bijles die aangevraagd was door Yoshiki. Norwood had voor hem voor een blokuur de gymzaal gereserveerd en ze zouden beide de gedurende twee uur samen de les doorbrengen. Norwood had al lang niet meer hand tot hand gevechten gehad. En hij was een aantal dagen daarvoor zijn les intensief wezen voorbereiden. Hij was zelf door alle spreuken even de basis kwijt geraakt. Hij had Yoshiki ingelicht dat hij tevens wat makkelijke en luchtige kleding aan moest trekken. Het was geen pretje om gedrild te worden op de vechttechnieken van het rijk der woud. Je moest krachtig zijn als hout, maar zo flexibel en aanpasbaar als dieren. Het was niet gemakkelijke taak om hierin getraind te worden en het vereiste veel geduld voor je de technieken door had. Norwood had volste vertrouwen in een persoon die het aandurfde om persoonlijke les hierin te krijgen. Norwood wierp de tas aan de zijkant van de gymzaal neer en liep naar het midden van de ruimte. Daar bleef hij even staan en sloot zijn ogen. Hij haalde diep adem en verhoogde zijn concentratie. In een cirkel om hem heen kwam groenstof opgewaaid. Norwood zakte wat door zijn knieën om vervolgens zijn armen te spreiden in een bekende houding, de strijder. Het was een houding die in yoga regelmatig voor kwam. Norwood liet zijn hand langs zijn borstkas naar zijn armen glijden waardoor het stof de beweging van zijn armen volgde als een zachte vertraging in de beweging. Norwood draaide zich om richting de andere kant en sloeg een paar keer krachtig in de lucht waardoor het stof opzij schoot. Hij bukte en maakte een lage trap met een scharende beweging waardoor een golf van het stof wegschoot van zijn voet. Hij zette zijn voet daarna neer en duwde zich van de grond af om een draaiende trap te maken in de lucht. Vervolgens sloeg hij zijn armen naar voren om zich op te vangen met zijn armen en door te draaien om een trap te maken naar een onzichtbaar figuur. Hij duwde zich snel af om daarna lening weer overeind te komen, nadat hij zichzelf had opgevangen met zijn voeten. Hij klopte zijn handen af. Het waren concentratieoefeningen voor zijn lichaam. Accuraat en geconcentreerd aanvallen waren een must in de Grense vechttechnieken. Je omgeving gebruiken in je voordeel was een van de beste tactische zetten die voor Grense strijders. Norwood hoorde de deur en keek met een glimlach opzij toen een jongen binnen kwam. ‘Yoshiki? Neem ik aan,’ sprak hij op vriendelijke toon en liep naar hem toe. ‘Aangenaam, Norwood Vavendyor, je leraar,’ introduceerde hij zichzelf en wachtte geduldig tot Yoshiki zich voorstelde
481 woorden | Leerlingen: Yoshiki

_________________


   
   
   
If this to end in fire, then we should all burn together.
Watch the flame climb higher, into the night.
Calling out, father, oh.
Standby as we will.
Watch the flame burn auburn on, on the mountain side.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yoshiki
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Freedje
Posts : 101
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Licht
Klas: 5de klas
Partner: Geen

BerichtOnderwerp: Re: [ Bijles ] Flexibility in a strong way. [ Yahiko ]   wo sep 24 2014, 07:48

Een lichte grijns verspreidde zich om Yoshiki's lippen toen hij zichzelf aankeek in de spiegel. Een shirt dat om zijn al redelijk gespierde borstkas spande, een joggingbroek die losjes om zijn benen hing en stevige sportschoenen waren het resultaat van zijn kledingkast doorspitten deze ochtend. Hij had vandaag bijles. Van een bijles zou je eigenlijk verwachten dat je wat nettere kleding moest dragen, maar het was op naam van de leerkracht dat hij het aandeed. Hoe heette die leerkracht ook alweer? Master... Wood? In elk geval iets met hout. Hij sloeg zijn agenda open waar hij zijn lessen van die dag had genoteerd. Norwood. Ah ja, dat was het. Hij zat er in elk geval niet ver vanaf. De jongen wierp een blik op zijn digitale klok, welke hij had gevestigd op zijn nachtkastje. Sinds hij te veel ruzie kreeg met de gasten op zijn slaapzaal - Yoshiki was nogal opvliegerig soms - had hij besloten om toch maar alleen te gaan slapen. Niet omdat hij zich liet wegjagen door die gasten, maar eerder omdat hij zichzelf had beloofd dat hij ging verbeteren. Hij was van andere scholen getrapt omdat ze hem als een ruziemaker aanzagen, omdat ze een oordeel over hem hadden zonder dat ze hem echt kenden. Hij had, sinds hij op zat Starshine zat, steeds goed zijn best gedaan om de leerkrachten te imponeren en hun het idee te geven dat hij echt geen ruziemaker was. En ja, zo nu en dan ging hij wel eens op de vuist met een andere leerling, maar was dat niet meer dan normaal? Als hij alles perfect moest doen, kon hij maar beter van elke planeet af springen. Hij wierp weer een blik op zijn klok en besefte dat hij nu toch echt wel moest vertrekken. Met zijn handen in zijn zakken slenterde de blonde jongen over de verlaten gangen. De meesten waren nu al naar hun lessen gegaan, dus Yoshiki verwachtte niet al te veel problemen onderweg. Zijn comfortabele kledij zorgde ervoor dat hij zich meer op zijn gemak begon te voelen over die Norwood. Echt wel een chille gast. Welke leerling mocht immers - buiten voor het vak sporten - in zijn joggingkledij een officiële bijles bijwonen? Hij grijnsde. Ja, echt wel fantastisch. Als hij zulke regels al opstelde, kon het toch niet anders zijn dan dat hij wel mee viel? De jongen zag de sportzaal al in zijn vizier opdoemen en haastte zich de laatste meters om op tijd te zijn.

Yoshiki haalde zijn handen uit zijn zakken toen de leerkracht naar hem toe kwam. Hij knikte op de vraag en glimlachte al even vriendelijk naar de man. Hij leek niet erg oud, had lichtbruin haar en leek opvallend vriendelijk. Hij deed moeite om de naam te onthouden, maar kwam niet verder dan Norwood. Zou dat heel erg zijn? Hij dacht na over zijn eigen achternaam. Sinds hij zich van zijn ouders had losgemaakt, had hij geen van beiden eigenlijk willen gebruiken. Hij zou gewoon zijn naam zeggen en zien of de leerkracht daar tevreden mee was. 'Je kan me eigenlijk gewoon Yoshiki noemen,' zei hij met een brede grijns, waarna hij zijn hand uitstak. 'Ik denk dat ik trouwens uw bijles nog wel het leukste vind. Ik heb nog nooit zo'n comfortabele kledij mogen dragen voor een bijles. Echt chill.' Hij lachte nu vriendelijk, maar zijn blik werd serieus. 'Ik moet u eerlijk vertellen dat ik de magie van woud helemaal niet onder controle heb.' Hij haalde zijn hand een tikkeltje schuldig en beschaamd over zijn achterhoofd. Hij hoopte dat hij iets bij kon leren voor vandaag, want hij wilde echt wel goed zijn best doen.

OOC: Yahiko? Wut? xD

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

[ Bijles ] Flexibility in a strong way. [ Yahiko ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [ Bijles Vuurmagie ]
» I grew strong!
» Bijles Tender Warmth || Kriss
» Bijles Summoning Flame of Gaia || Kriss
» Bijles Tender Warmth || Syrax

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Gymnasium-