PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 My Fellow Prankster!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alain

avatar

PROFILENovice
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 23
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: My Fellow Prankster!   ma sep 22 2014, 21:00

Een zacht geneurie verliet zijn mond terwijl hij met een verende pas door de gangen stapte. Je zou het misschien niet denken, maar deze jongen in dat zwart met witte vest was een heuze stagiaire. Gloednieuw en zeer geïnteresseerd in de papieren die hij in zijn handen had. Of zo. Om heel eerlijk te zijn leek de jongen meer op een vierdejaars dan een stagiaire. Maar ach. De papieren in zijn hand waren wat dingen van zijn studie die hij in moest vullen, maar hij had er eigenlijk vrij weinig zin in. En dus hingen de papieren, die gemarkeerd was met het logo van de Shadraanse Universiteit, losjes in zijn handen, die zwierig heen en weer zwaaide terwijl de woorden "Stagiaire stuff, stagiaire stuff, all the stagiaire stufff ~" zijn mond verlieten. Yup. ontzettend verveeld.

Gelukkig maar dat dit kasteel zo groot was en dat verdwalen zo ontzettend spannend was. Hij was al meerdere keren verdwaald geraakt, ook al had de jongen een heuse kaart van het kasteel bemachtigd. Het ding zat meestal echter slordig opgevouwen in zijn zak gepropt. Kaarten waren voor losers. Alain zou echt niet het kasteel leren kennen door met z'n neus in een stuk perkament te zitten. Nope, dit kasteel zou hij gaan leren kennen door trail en error. Hij zou zo vaak verdwaald raken dat dingen bekend zouden worden en hoppa, daar kon hij zonder moeite van A naar B komen! Een klein lachje verliet zijn lippen terwijl gouden ogen het papier weer vonden. "Haaa, ik hoop maar dat de lessen wat leuker zullen zijn," mompelde de jongen tegen zichzelf, waarna hij een hoek om ging.

In de gang die voor hem uitstrekte stond een meisje. Ze had lang, blauw haar en leek een jaar of veertien en eventjes haperden Alains passen toen hij haar daar zag staan. Waarom stond ze daar zo eenzaampjes voor de deur? Was ze de klas uitgestuurd of zo? Oh goshie, misschien was dit zo'n nerd die in snikken uit zou barsten iedere keer als ze een 9 had in plaats van een 10. Misschien was ze dat ook niet. Hm. Hoewel Alain zeker geen fan van dit type mensen was, vond hij ze toch wel heel grappig. Echter had hij nu geen zin er veel aandacht aan te besteden, en dus liep hij zachtjes hummend de gang door, zijn kin iets geheven.

[ & Wren :'D ]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   di sep 23 2014, 17:18

Moest het nou? Wren zuchtte diep. Ze wist dat ze beloofd had naar lessen te gaan en lief te zijn enzo, maar, maar... Deze les was gewoon te saai! Het was literatuur niet, dan had ze het nooit gedurfd, maar een soort van- Tja. Ze wist eigenlijk niet wat het was. Zin om naar de titel van de les op het bord te kijken had ze ook niet. Normaal vond ze lessen ook niet interessant, maar als het haar na drie minuten al niet meer boeide kon ze er ook niet veel mee. Het enige wat haar brein nog interesseerde was de snelste manier om hier weg te komen. De meest logische en waarschijnlijk ook beste manier was natuurlijk wachten tot de bel ging, maar dat duurde nog zolang! Dat zou ze echt niet aankunnen, tegen die tijd lag ze al naast haar tafel op de grond. Ze zeiden altijd dat verveling nog nooit iemand vermoordt had, maar ze had geen zin om het uit te testen.
'En, Miss Máraz,' zei de leraar. Wrens blik richtte zich langzaam op naar de man, die bij het bord stond. Hij leek niet door te hebben hoe verschrikkelijk naar ze deze les vond, wilde haar verdorie nog een vraag gaan stellen ook. Ze onderdrukte de neiging met haar ogen te rollen en ging wat rechter zitten. 'Ja?' antwoordde ze, hoewel haar stem niet kon verhullen door wat voor hel ze naar haar eigen idee ging. 'Wat kunt u ons vertellen over de zin van het leven?' Zucht. Meende je dat? Daar waren vast een hele hoop gevatte antwoorden op te geven, niet? Wrens brein had een inzinking, maar kwam toen ineens met een idee. Wat als.. Wat als dit haar escape route was? Was dit haar kans? Eindelijk? Na die verschrikkelijke vijf minuten? Een duivels grijnsje kwam op haar anders wel schattige gezicht toen ze haar plan in actie zette. 'Goh, meneer! U weet dat daar geen simpel antwoord op is,' zei ze, semi-geschrokken. Zag vanuit haar ooghoek dat de deur nog open stond. Easy peasy, dit ging m worden. 'Weet u wat?' Terwijl ze dat zij stond ze op, bewoog zich richting de deur. Stond in de deuropening even stil. Hoe ging ze dit goed brengen? Oh, er liep iemand voorbij! Iemand die vast geen leerling was, want iedereen had les. En dat was juist mooi. 'Ik ga het antwoord even zoeken!' Ze was nu precies bij de deur, net toen de stagiair langsliep. Wren probeerde hem te onderscheppen door een arm in de zijne te haken, glimlachte lief naar de leraar. 'En met een verantwoordelijk persoon erbij kan er niets misgaan!' Ze keek even lief naar de stagiair naast haar. 'Doeg!' Met een te harde klap gooide ze de deur dicht, deed nog een vriendelijk wuifje voor de klas uit haar zicht verdween. 'Snel,' siste ze toen ineens naar de jongen, begon te lopen en probeerde hem mee te krijgen. 'Voordat hij doorheeft dat ik niet terugkom.'

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Alain

avatar

PROFILENovice
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 23
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   di sep 23 2014, 20:58

Net toen hij langs het lokaal liep waarin het meisje van eerder verdwenen was, verscheen ze plotseling weer. Woah. Was dit een soort goochelshow? Ze zei iets over een antwoord zoeken en haakte vervolgens haar arm om de zijne. Iet wat verbaasd keek de jongen haar aan, maar toen hij vervolgens langs haar keek en een klas + docent zag staren, veranderde de frons in een grijns. Hij was de verantwoordelijke persoon. Verantwoordelijk? Dat was nog maar te betwijfelen. Het meisje mompelde iets over dat ze weg moesten wezen voordat de docent doorhad dat ze niet meer terug zou komen. En daarom speelde hij maar mee. "Maakt u geen zorgen hoor," riep hij de gang door naar de docent, wie hij niet kende. Nee, natuurlijk niet. Hij was hier pas amper een week. "Ik ben heel verantwoordelijk ~" Nope. Vervolgens volgde hij het meisje haast huppelend, zijn arm nog steeds in de hare gehaakt. Wat een grappig kind. Ze leek zeer jong, maar haar stem klonk niet echt als die van een veertienjarige. Die hadden irritante stemmen.

Toen het tweetal eenmaal goed en wel de hoek om was, trok Alain zijn arm weer voorzichtig terug en deed hij een paar verende stappen vooruit, zodat hij voor haar liep. Vervolgens draaide hij zich naar haar zodat hij achteruit liep. De grijns versierde nog zijn gezicht. "Hmm, spijbelen hè? Da's niet zo best. Als een verantwoordelijke stagiaire zou ik het eigenlijk moeten melden, maar..." Een zuchtje rolde over zijn lippen, "Dat zou saai zijn. En de dag is al zo saai!" Yup. "Anyway, omdat jij mij gebruikt hebt om weg te komen, mag ik jou nu gebruiken. Als gids. Ik raak iedere keer verdwaald," ging de jongen vervolgens opgewekt verder, hoewel een plagerige ondertoon duidelijk hoorbaar was. "Stel je namelijk voor, die goeie ouwe docent van je ziet je in je eentje rondslenteren! Dan gaan er toch wel alarmbellen ringen. Nope, het is dus beter om bij je verantwoordelijke persoon te blijven, just in case ~" Ze zag er wel uit als het type dat een goede indruk achter wilde laten, dus moest hij daar maar op inspelen. Sowieso zou hij haar niet zomaar laten gaan. Dit kasteel was veel te groot om in je eentje tijd door te brengen!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   do sep 25 2014, 19:31

Oh thank god, hij speelde mee. Wren haalde opgelucht adem, wuifde haar klasgenoten gedag. Iedereen staarde haar met open mond aan, vooral toen de jongen ook nog naar ze riep dat niemand zich zorgen hoefde te maken. Een brede grijns was op haar gezicht te zien; kon het beter? Nu leek het ook nog alsof het écht was en het niet helemaal vreemd was. Alsof het zo bedoeld was geweest. Ik ben heel verantwoordelijk. De manier waarop hij het zei maakte haar aan het lachen? Meende hij dat nu? Of ze kreeg straf zodra ze de gang uit waren en hij lapte haar erbij, of ze gingen gewoon een leuke tijd tegemoet na het einde van de gang. Ofzo. Zolang hij het allemaal maar een beetje meende vond ze het prima. Ze hield haar arm stevig door die van hem gehaakt en liep zo snel mogelijk door. Alles voordat de leraar achter hen aankwam.

Nu stopte hij, zorgde dat zij ook moest stoppen. Haalde zijn arm los? Whatever could be the problem? Wren keek hem zo onschuldig mogelijk aan, maar zei geen woord tot ze wist waar hij op zou gaan sturen. Spijbelen? Hij zou het moeten melden. Was inderdaad een stagiair. Wren trok een pruillipje. 'Maar een uitzondering is misschien wel mogelijk,' zei ze, probeerde zo redelijk mogelijk te klinken. Ach, wat. Ze zou nog liever bij Savador op kantoor zitten hiervoor dan dat ze terug naar die les moest. 'Je zou eens moeten weten hoe saai het daar was,' verzuchtte ze vervolgens, keek naar de grond. Alsof het haar echt speet. Zelfs haar glimlach was afwezig, al zou ze dat niet lang meer vol kunnen houden. Wren was geen goede actrice; de emoties waren zo van haar gezicht af te lezen. Zijn antwoord liet haar opkijken; de grijns was ook in een seconde weer terug, wat maar al te goed liet zien dat ze van die vorige paar zinnen niets gemeend had. Oeps. Don't care. De stagiair vond het saai. 'True that,' vond Wren. 'Deze dag is een zwarte dag in mijn leven. Er is NIETS te doen. Niets!' Ze leunde wat opzij, zodat ze met haar schouder tegen de muur aanstond. Focuste even op geluiden, om te kijken of er al iemand aankwam. Nog niet, de kust was nog veilig. Maar ze vreesde nog steeds dat de leraar gillend achter hen aan zou komen, zodra de klas hem ervan overtuigd had dat Wren dit soort dingen nooit meende. Wren zorgde dan gewoon dat ze verdween.

Hij mocht haar nu gebruiken? Wren ging weer recht staan, keek hem uitdagend aan, met één wenkbrauw opgetrokken? 'Oh?' vroeg ze. Ze kon ieder moment weggaan, dat wist hij ook. Maar toen ze hoorde waar hij haar voor wilde gebruiken, vond ze het al minder erg. Gids. Omdat hij verdwaalde. Dat klonk niet al te erg. Plus, hij was ontzettend schattig. Zag er leuk uit. Het was in ieder geval geen persoon waar ze zich voor zou schamen om de dag mee door te brengen. 'Okay,' zuchtte Wren, die met haar ogen draaide. Ze had wel wat betere dingen te doen, maar over het laatste had hij wel gelijk. Wat áls. En je wist het nooit, met van die filosofische gekken. 'Als je dan maar wel een drankje voor me koopt, mocht ik je weer zien. Want dit wordt toch wel een daad uit de goedheid van mijn hart.' Sarcasme? Dat was nog zacht uitgedrukt. Toch was het op de een of andere manier een Wren - signaal dat betekende dat ze je mocht. Tot nu toe. Stel je eens voor. 'Hoe dan ook,' zei Wren, die zonder wat te vragen haar arm weer door de zijne haakte. 'Hoe heet je en waar wil je heen?'

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Alain

avatar

PROFILENovice
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 23
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   vr okt 03 2014, 18:56

Het meisje leek zeer opgelucht te zien dat Alain meespeelde, wat hem nog breder deed grijnzen. Had ze hem toch maar even bewezen dat ze heel anders was dan hij gedacht had. Niet zo'n leerling die alleen maar met haar neus in de boeken zat, dus. Of misschien was ze dat wel, maar moest er ook nog tijd vrij gemaakt worden voor spijbelen. Wat het dan ook was, Alain vond het wel interessant. En dat was goed.

Toen de jongen stopte, stopte zij ook. Ze keek hem sipjes aan toen de jongen opmerkte dat hij het wel zou moeten melden, waardoor hij begon te grijnzen. Ze nam hem toch niet serieus? Hij was net zo verveeld als zij, natuurlijk zou hij gebruik maken van een spijbelaarster die hij toevallig tegengekomen was. Het meisje merkte vervolgens op dat het ontzettend saai was, maar zodra ze hem zag grijnzen, verscheen zo'n zelfde exemplaar op haar gezichtje. Hm, was ze dan toch niet serieus geweest? Hij hoopte het maar, die serieuze types waren saai. Goed. Het meisje deelde hem mee dat deze dag een werkelijke zwarte dag in haar leven was, waardoor hij zachtjes moest grinniken. Oh? Was het dan zo erg? Wat een interessant kind. Ze trok haar wenkbrauw op toen hij opmerkte haar te mogen gebruiken, maar toen hij verdere uitleg gaf, leek ze het oké te vinden. Ze merkte echter wel op dat hij een drankje voor haar zou moeten kopen. Haar woorden dropen van het sarcasme, waardoor Alain moest grijnzen. "'k Mag toch hopen van niet, want ik heb geen cent~" merkte hij opgewekt op, haar sarcasme totaal negerend. Het meisje vroeg toen echter naar zijn naam en eindbestemming, waarna ze zonder pardon haar arm weer door de zijne haakte. Het maakte Alain echter weinig uit, die opgewekt begon te lopen. "De naam is Alain, en ik wil graag naar het muzieklokaal ~" antwoordde hij. Yup. Hij was wel benieuwd naar welke instrumenten deze school had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   ma okt 06 2014, 09:22

Oh, hij deed mee. Yes. Anders had ze nog teruggemoeten naar die klas en ze had echt geen antwoord op die vraag. Like, moest ze dan de zin van het leven uitleggen? Ze wist zeker dat de zin van haar leven wat anders was dan die van de meesten. Inclusief haar doelen, die waren nogal kortetermijn. Je wist nooit wat er morgen zou gebeuren, dus beter focussen op vandaag! Nu was Wren daar al hard aan bezig. Weglopen uit een les, een random joch aan de haak slaan en hop, er vandoor! Hij zei dat hij haar aan wilde geven bij de hoofdmeester, damn. Je meende- Oh, hij meende het niet! Ze keek hem breed grijnzend aan. Hij was interessant, wie weet had ze nog wel wat aan he.

Ah, geen drankjes. Wren pruilde even, maar haalde toen haar schouders op. 'No problem, dan kom ik wel terug als je gespaard hebt,' vertelde ze hem doodleuk, in het midden latend of ze het nu meende of niet. Als hij het zou doen, prima! Zij was altijd wel in voor een feestje. Even alle rotte dingen vergeten. Daarna vroeg ze naar zijn naam en bestemming, ging weer lopen. Hij liep al vrolijk mee. Wat voor een stagiair moest dat worden, als hij zich zo gedroeg? Ach, ze hoopte maar dat zijn opleiding die persoonlijkheid niet zou verplaatsen met een saaie, die de regeltjes volgde. Zo was hij toch veel leuker. Alain, muzieklokaal. 'Wren, uw gids van vandaag,' antwoordde Wren. 'Zeer aangenaam kennis te maken.' Uit haar mond klonken die woorden altijd zo onnatuurlijk. Ze meende ze, soort van, maar totaal niet op deze manier. Niet zo netjes. Al was het nu even in haar kleine toegedichte rolletje, het voelde vreemd. Dat zou ze liever niet te vaak doen.

Zo begon hun reis door de schoolgangen. Gelukkig liepen er niet al teveel mensen rond, want het moet er vreemd uitgezien hebben. De blauwharige duivel die een stagiair aan de haak geslagen had, spannend! Dat kon vast wel een nieuw verhaal worden. Er waren al genoeg verhalen over haar, en dat de meeste waar waren maakte het niet beter. Ze moest dit maar een beetje voorzichtig doen. 'Daar is het muzieklokaal,' riep ze na een tijdje, wees op een openstaande deur. Nu liet ze zijn arm los, stak haar hand naar hem op in een stopgebaar. 'Ik ga even checken,' zei ze, zonder verdere uitleg. Dat de deur openstond, liet een alarmbelletje bij haar afgaan. Kon nooit iets goeds betekenen. En ja hoor. Als je goed luisterde, hoorde je zacht de klanken van een piano, die op überdempstand stond. Wren ging ervanuit dat Alain naar haar zou luisteren - zelfs al was hij daar de persoon niet voor, Wren ging af en toe graag uit van haar eigen absolutie - en marcheerde prompt naar binnen.

Tweedeklasser. Ze had het kunnen ruiken. Het kleine meisje keek naar het andere meisje achter de piano, die wellicht groter was, maar waarschijnlijk niet zo'n ego had. Wat deed ze in het muzieklokaal waar Wren nú moest zijn? Wat onbeschoft. Ze zat een beetje te pingelen, al klonk het nog niet al te best. Wat nu? Ze moest wel van dit kind afkomen, ze ging niet gezellig kletsen met die interessante jongen terwijl dit wicht erbij zat. Dat was verre van de bedoeling. Wat de bedoeling wel was, daar moest ze nog achterkomen. Maar zij was er sowieso geen deel van. Nog voor Wren beledigende woorden rond ging strooien, gebruikte ze haar Luchtmagie. Tilde haar hand een stukje op en maakte een polsbeweging, waardoor de lucht rond de piano stopte met trillen en zodoende dus ook stopte met muziek doorgeven. Het meisje speelde door, tot ze eindelijk doorhad dat er écht geen geluid meer was. Ze leek te schrikken, keek om naar Wren. Die ondertussen al op haar afgelopen kwam en haar magie weer stopzette. 'Weg.' Het woord kwam resoluut uit haar mond, enigszins dreigend. Het meisje trilde een beetje, liet haar handen op de piano rusten alsof ze bevroren was. Nu ze op de kruk zat was ze even groot als Wren, maar het kwam niet in haar op te gaan staan en te kijken wie er nu qua lengte intimiderender was. Wie er qua persoonlijkheid intimiderender was, dat was wel duidelijk. Wren schudde haar hoofd, deed de pianoklep plots dicht. Het meisje trok net op tijd haar vingers weg. 'Wat zei ik?' Wren zuchtte, schudde met haar hoofd. Geen antwoord. Moest het nu zolang duren? 'Je maakt het alleen maar moeilijk voor jezelf,' vond Wren. Ze deed een stap achteruit, draaide zich om en deed alsof ze weer weg ging lopen. Tot ze het geluid hoorde waar ze op gewacht had; een ademhaling. Een opgeluchte ademhaling. Het meisje dacht dat het gevaar geweken was! Als een bliksemflits draaide Wren zich weer om, pivoteerde op haar voet. 'GAAN!' riep ze, haar gezicht vlak naast het oor van het meisje. Die schrok zich een ongeluk, sprong bijna automatisch op en rende weg, zonder haar tas te pakken. Glinsterden daar nu traantjes in haar ogen? Wat triest! Ze bereikte de deur toen Wren haar tas had gepakt en rustig achter haar aanliep. Het meisje ging door de deuropening, keek even geschrokken naar de stagiair, alsof hij haar moest helpen. Het volgende moment, voor ze iets kon zeggen, leunde Wren door de deuropening en stak haar tas naar haar uit. 'Je vergat iets, meisje,' meldde ze, haar stem zoet en lief. Tenminste, zo goed als ze dat kon; erg goed was ze daar niet in. Daarna richtte ze haar blik op Alain. 'Het muzieklokaal is klaar voor de rondleiding!' Jammer, kreng. Geen hulp voor jou! Het meisje had dat ook door en snikte zachtjes, waarna ze snel begon te lopen. Wren wuifde haar na, gebaarde toen naar Alain dat hij binnen kon komen. 'Opgeruimd staat netjes~'

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Alain

avatar

PROFILENovice
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 23
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   di nov 11 2014, 13:03

Wren, was de naam. Oké. Wat een interessant kind was dit. Veel leuker dan de mormels die Alain in de lessen Dark Magic gezien had. Saaie kinderen waren dat. Hij mocht Wren al beter. Ze had pit, was niet bang om de regels te overtreden. En de manier waarop ze dat deed was zeer leuk. Ieder kind moest eigenlijk zo zijn. Het schoolhoofd het lekker moeilijk maken en de reputatie van de school omlaag trekken. Alain zou maar al te graag met haar mee doen, maar hij had niet veel geluk gehad als het om stagebegeleiders ging. Wie weet wat Swain zou doen als hij er achter kwam dat Alain alle regels aan het breken was, samen met een klein blauwharig ding. Ergens had de stagiaire het gevoel dat hij er niet achter wilde komen. Dat betekende echter niet dat hij Wren de regels niet kon laten breken. Ze was zijn verantwoordelijkheid niet, dus ja. Ze kon lekker haar gang gaan en hij zou maar al te graag volgen. Zo door de gangen lopen was ook veel leuker dan anderen meppen met schaduwballetjes.

Eenmaal aangekomen bij wat hun eindbestemming was, zei Wren dat hij moest blijven staan. Vragend trok Alain zijn wenkbrauw op, maar Wren was er al vandoor geschoten. Even checken, had ze gezegd. Uh, oké. Alain had echter niet veel geduld, en dus kwam hij al snel achter haar aan. Net toen hij de deuropening in kwam, hoorde hij haar brullen. Wat hij zag deed hem zachtjes grinniken. Een arm kind zat vrolijk op de piano te spelen. Had waarschijnlijk niet verwacht dat er ander bezoek zou komen. En nu moest ze weg. Wren was zeer duidelijk. Het meisje sprong geschrokken op, het vocht zelfs aan de andere kant van het lokaal, waar Alain stond, zichtbaar. Ze rende weg en toen ze richting de deur kwam, stapte Alain beleefd op zij. De grijns op zijn gelaat was echter iets minder beleefd. Ze keek hem wanhopig aan, maar alles wat Alain deed was zijn schouders ophalen. Tja, andere keer maar terug komen.

Vervolgens kwam Wren aanlopen met een tas die ze niet bij haar had gehad. Waarschijnlijk van het arme kind dat ze weggejaagd had. Met een poeslief stemmetje bevestigde ze Alain's vermoedens. Geïnteresseerd keek de stagiaire van het meisje naar Wren, benieuwd wat er ging gebeuren. Dit blauwharige kind met wie hij het afgelopen kwartier gespendeerd had was een bitch. Maar zo lang ze tegen hem deed zoals ze tegen hem deed, vond de jongen het prima. Ze mocht doen wat ze wilde. Toen draaide ze zich naar Alain, die haar met een geïnteresseerde blik aankeek. Muzieklokaal was gereed. Fijn. Een kleine grinnik rolde over Alain's lippen, waarna de jongen het muzieklokaal inliep. Hij keek om toen hij Wren weer hoorde spreken. "Ouch, jij bent gemeen," merkte hij geamuseerd op. Hij sloeg zijn handen achter zijn rug in elkaar en liep geïnteresseerd rond, waarna zijn blik zich op de tot voor kort bespeelde piano richtte. Piano. Ja.

De jongen liep naar het instrument toe. De kruk was nog warm toen hij erop ging zitten. Leuk. Hij keek even naar de toetsen, liet zijn handen er even boven zweven, en begon toen een deuntje te spelen. Een of ander Bijbels dingetje, veel te saai en langzaam als je het hem vroeg. Maar goed. Hij kende alleen maar bijbelse liedjes. Zo nu en dan had zijn vader Alain op de orgel in de kerk laten spelen, en hoewel hij de kerk zelf niks vond, was de orgel toch wel leuk. Het was anders dan piano spelen, maar Alain was toch in staat redelijk goed te spelen. Wat fijn. "Dus, Wren," begon de jongen, niet opkijkend, "Vertel me is wat over jezelf. Wat is de zin van jou leven?" De plagerige toon was duidelijk hoorbaar, terwijl hij haar vanuit zijn ooghoeken even kort een blik toewierp. Ha ha. Hij was een echte grapjas. "Ik wil toch wel graag wat weten over degene die me zo leuk aan het rondleiden is," ging hij toen echter verder, dit keer wat serieuzer. Hij hoefde niet veel te weten, de basics zouden al genoeg zijn. Leeftijd, magie. Misschien een hele lap tekst over hoe zwaar haar verleden geweest was, of juist hoe chill ze het had gehad. Zo lang ze hem maar niet zou gaan vervelen.

; {{ Woah, eindelijk. Sorry voor de laatheid ;A;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   zo nov 23 2014, 22:14

En wie rende er nu huilend weg? Wren had haar tas nog achter haar aangesmeten, zo lief en schattig als ze kon. Alain zou hier vast niet achter zien dat ze deep down gewoon een bitch was. Het kwam niet door haar ouders of door haar opvoeding, niet door haar vrienden of door trauma's: ze was altijd al zo geweest. En om heel eerlijk te zijn kon het haar nauwelijks schelen. Het beviel haar wel, hoe haar leven op het moment ging. Alleen dat gedoe met haar vader was een domper geweest, maar zolang de man geen lucht kreeg van al het kattekwaad dat zij uithaalde, was er geen probleem. Ze was ook al sterk aan het minderen, maar helemaal niets doen.. dat vergde veel te veel van haar. Wren hield van aandacht, of die nu positief of negatief was, en ze zou alles doen om die te krijgen. Ja, ze zou zelfs gillen tegen een tweedeklasser en die op een uiterst ruwe manier het klaslokaal uitjagen. Geen enkel rot gevoel dat ze daaraan over zou houden.

Het beviel haar dat Alain het meisje recht aankeek, niet beschaamd om de stunt die zij net uitgehaald had. Het leek hem niet te boeien dat iemand in tranen wegrende. Ja, hij zou later een goede leraar worden! Dat zag ze nu al aankomen. Als zij zijn stagebegeleider was, kreeg hij meer dan een tien. Alain kon nu het lokaal binnen en hij liep even rond voor zijn blik op de piano leek te vallen. Ook merkte hij op dat ze gemeen was. Wren keek hem zo onschuldig mogelijk aan, probeerde verward te kijken. 'Ik? Gemeen? Ik zou niet weten waar je die gedachte vandaan hebt!' Kuch. Ze hield de onschuldige blik echter niet lang vol. Het zou de bedrading van haar brein wegschroeien. Ze zweeg even nu, keek hoe de jongen achter de piano ging zitten en begon te spelen. Hoewel zij het ook kon, was hij veel natuurlijker met het instrument dan zij. Zij kón het, dat was iets anders dan het echt bespelen. Haar houding was geforceerd en onnatuurlijk. Ze kon niet snel spelen en helemaal niet zo mooi, haar vingers leken de bolvorminge houding niet te snappen en vooral niet mee te willen werken als ze nootjes moest spelen die wat verder uit elkaar lagen. Nee, goed zou ze er nooit in worden. Vooral het feit dat ze het had moeten leren maakte dat ze er niet zo gek veel plezier uithaalde. Om iemand het goed te zien doen, echter, haalde wel wat interesse in haar naar boven.

Tijd om ernaar te vragen kreeg ze echter nog niet: Alain stelde haar wat vragen. Eerst een beetje plagerig, daarna toch wat serieuzer. Over zichzelf. De zin van jouw leven? Wren keek hem even lachend aan, maar besloot toen dat ze wel wat verder wilde praten met deze jongen. Ze mocht hem wel. 'De zin van mijn leven heb ik nog niet gevonden, anders was ik niet gaan zoeken,' zei ze, om haar ontsnappig coherent te houden. Maar goed, wie probeerde ze nu voor de gek te houden. 'Kort gezegd zou je kunnen stellen dat de zin van mijn leven op het moment is om te proberen door de opleiding te komen terwijl ik Saffie ruïneer en onderweg zoveel mensen kan pesten en voor gek kan zetten,' was haar antwoord. Het was niet echt de zin van het leven, maar het was zeker een antwoord waar zij zich in kon vinden. 'En ja, filosoferen boeit me niet zo,' voegde ze er gelijk aan toe. 'In ieder geval: om wat beter kennis te maken, ik ben dus Wren. Puffoonse met een soort van Vuurmagie aanleg.' Ja, dat was wel een manier om je te beschrijven. De planeet waar je vandaan kwam gaf vaak wel wat aan over je manier van denken en sommige karaktertrekken. Puffoonse mensen stonden misschien niet bekend als opvliegerig zoals zij, maar daar was haar soort van Raziaanse kant dan weer van. En oh ja, een heel klein beetje Duister van haar stomme papa, maar daar wilde ze eigenlijk niet zoveel mee te maken hebben. 'En ik moet zeggen dat jij me een goede stagiair lijkt, zo verantwoordelijk. Op mijn vorige twee scholen ben ik nog nooit zo'n iemand tegen het lijf gelopen,' zei ze, lachend omdat ze hintte op zijn gedrag jegens haar. Meestal waren het van de saaie mensen die haar direct de klas weer in zouden duwen; Alain had dat echter niet gedaan. 'Geen échte broers en zussen,' halfzusje en halfbroer die ze haatte liet ze hierbuiten, 'en een kat als huisdier hier op SSA.' Wre keek even naar de piano, hoe Alains handen zich over de toetsen bewogen. 'Ik ben absoluut dol op lessen skippen, leraren gek maken en een brave leerling zijn,' zei ze als laatste. Wat was de odd one out? 'En, hoe zit het met de zin van jouw leven?' Wren sloeg een toon aan die ze leuk bij zijn melodietje vond klinken, omdat ze deze geleerd had als duet te spelen. Ze had best wel wat klassieke zooi moeten oefenen voordat ze eindelijk door haar training heen was en zelf wat mocht spelen. Ze herinnerde zich deze nog wel; het was wel een leuk deuntje geweest.

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: My Fellow Prankster!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

My Fellow Prankster!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms-