PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   zo sep 21 2014, 14:02

Toen de verliezer uit de Arena werd gevoerd, en de winaar van het veld af was, ging Nocte weer naar de Microfoon. "Dat was een vurig gevecht of niet?!"  het gebruikelijke gejuich was het antwoord. "Nu..lassen we weer even een korte pauze in.." Nocte ging weer zitten op zijn troon, en begon van een schaal appels te eten. Dat was weer een zeer vermakelijk gevecht... "Hehehehe.."
Deze match zou heel interessant worden..zeker omdat het twee meisjes betrof die hij goed kende. Aislin Guldborg en Aubree Kingston..
"Dames en heren..Tournament of the Magician gaat binnen enkele momenten weer van start, wilt u zich weer graag zaar uw plaatsen begeven?" schalde er door de intercom.
"Ladies and gentlemen..welkom terug bij ronde 2 van Tournament of the Magician!!" sprak Nocte weer door zijn microfoon. "Zijn jullie klaar voor de derde match?!?!" gejuich. Toen ging de eerste poort weer open. "Allereerst..Deze meid heeft een voorliefde voor videogames..zal ze haar skills nu ook in het echte leven kunnen toepassen?! We zullen het zien..Ladies and gentlemen..AIHHSLHHHIIIINN GHHUULDBHHHORGGG" Toen ging de tweede poort open. "Nu..deze meid is al op jonge leeftijd ZELFSTANDIG geworden..zal ze dus ook tijd hebben gehad om een goeie techniek op te bouwen?! Ladies and gentlemen..AUBRHHHEEEE KHHINGSTHHOOONN"

"Zijn jullie er klaar voor?!?!" zei Nocte terwijl hij wijzend met zijn wijsvinger het publiek langs ging. Een groot gejuich brak los.
Mr X keek naar de twee kandidaten. "Good luck, and may the best magician win!!!"

[Aubree vuurt de eerste aanval af]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di sep 23 2014, 10:15

De vingers van haar linkerhand voelden koud aan. Ze kneep ze samen tot een vuist, probeerde meer bloed naar de topjes te krijgen. Veel zin had het niet - het verband om haar bovenarm kneep de bloedtoevoer af, het feit dat Ludwig haar gisteren diep had gesneden op diezelfde plek hielp ook weinig.
Het was stom dat ze de dag na het eerste gevecht moest vechten. Het hele vechten was stom, dat was al iets, maar het tweede gevecht de dag na het eerste gevecht? Niemand zou weer helemaal opgeknapt zijn van de eerste ronde, tenzij ze allemaal vele malen sterker waren dan zij. Dan zou ze het gevecht van vandaag gewoon verliezen - maar dat verwachtte ze toch al, want kom op. Er was niets veranderd aan de arena, niets veranderd aan haar omstandigheden. Met watermagie was je in een situatie als de hare screwed.
Royally screwed.

Dus had ze de supersoaker opnieuw gevuld met water en op haar rug gesjord. De vorige keer had het uitstekend gewerkt. Wel, voor zover ze de kans had gekregen om het te gebruiken, want het gevecht van gisteren had niet veel voorgesteld. Op de wond op haar arm na. Echt moe was ze echter niet geweest en veel andere wonden had ze niet. De paar blauwe plekken en schrammen die ze had opgelopen, die kon ze gisteravond nog wel genezen.
Vandaag stond ze echter niet tegenover Ludwig, zesdeklasser en duister-licht gebruiker. Vandaag stond ze tegenover, eh, wel, dat zou ze nog wel zien. Ze liet haar vuist ontspannen en hield haar rechterhand voor haar gezicht, tegen de zon. Door haar benige vingers heen staarde ze naar de arena.
Veel had ze er niet aan vanaf deze afstand, dus liep ze de poort uit, die haar amper tijd liet om weg te komen voordat hij weer sloot.

Oh. Aislin.
Misschien dat ze had moeten opletten bij het omroepen van de kandidaten, dan had ze geweten dat haar tegenstander een soort-van-vriendin van haar was. Een teamgenoot. Een mede-feestbeest. Het meisje wat Riku in het zwembad had geduwd zodat hij haar, de Cassiaanse met kieuwen, kon redden.
Tegen Aislin wilde ze niet vechten. Niet dat ze er onderuit kon, maar ze wilde het niet.

Ze grijnsde onhandig. ‘Dus, eh.’ begon ze, de supersoaker van haar rug halend. ‘Vind je het een ramp als ik je nat spuit?’

Op een antwoord wachtte ze niet, ze haalde gewoon de trekker over, op Ais’ torso mikkend. Geen magie, geen trucs, alleen een supersoaker-straal.

shitpost is shit ~


_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di sep 23 2014, 10:15

De gebruiker 'Aubree' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   zo sep 28 2014, 21:12

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

Ronde twee, ze zat erin. Voor de tweede keer zou ze zich moeten gaan bewijzen om door te mogen naar de volgende ronde; de halve finale. De ronde die Aislin zeker wel zag zitten. Want dat betekende winnen en winnen was leuk. En leuk was goed! Maar winnen was niet het enige waar Aislin voor meedeed, de gevechten zelf konden ook hartstikke leuk zijn. Zeker als je tegenover goeie mensen stond kon je een halve dag aan pret verwachten. En pijn, misschien, maar pijn was fijn. Natuurlijk het deed, weetje, zeer, maar eh, achteraf kon er meestal wel om gelachen worden, toch?
Nog even trok ze haar oversized T-shirt wat rechter en verder over haar blote beven heen toen ze ging staan. De aankondigingen begonnen, bijna showtime. Showtime tegen een bekende, een lid van de dork-squad. Vriend tegenover vriend, wat een drama dat had kunnen veroorzaken. Maar dat deed het niet, want daar was ze Aislin voor. Die zag alleen maar mogelijkheden om meer lol hierin te krijgen. Nou maar hopen dat ze Aubree hier wat in mee kon trekken.
Haar naam klonk, de deuren opende, het was tijd. Haar ‘wapens’ werden gepakt voordat de schaars geklede meid het ‘slagveld’ op wandelde. Haar moment om weer te gaan stralen was aangebroken.

Gehuld in slechts haar grote, zwarte shirt (en natuurlijk ook dingen die eronder zitten, maar dat zie je niet) en twee grote waterpistolen in haar handen wandelde het zwartharige meisje op haar blote voeten door het verwarmde zand, recht op haar tegenstander af. “Heya Bree!” Aislin had er duidelijk veel meer zin in dan haar lichtharige tegenstander. “Ik heb ook puppy’s meegebracht.” Haar typische Aislin-grijns verscheen na die woorden.
Aubree wilde beginnen, ondanks dat ze niet leek te springen om het komende gevecht. Aislin had haar mond open getrokken om er een opmerking over te maken, maar er werd niet op woorden gewacht. Met een open mond keek ze toe naar hoe de waterstraal op haar afkwam en haar in het midden van haar borst raakte. Zo zat er plots een donkere vlek op haar shirt, lekker begin. Maar, ze was voorbereid gekomen.
“Oh nee… nou ben ik nat.” Haar toon maakte het duidelijk dat ze het helemaal niet erg vond, ze wilde haar plan uit gaan werken. Haar domme idee wat je eigenlijk nauwelijks een plan kon noemen. De waterpistolen werden op de grond gelegd, waarna het meisje haar shirt met gekruiste armen over haar hoofd uittrok. En poef! Bikini-Aislin. Met haar donkerblauwe bikini stond ze daar nu, middenin de arena, alsof ze nu al weer klaar was voor de zomer.
Het shirt werd op de grond geslingerd en haar waterpistolen werden er weer vanaf geraapt. “Weetje, met al die serieuze shit en het gejammer van andere mensen, vind ik dat er best wel wat losser gedaan mag worden. Wat dacht je van een waterpistolen gevecht, Bree? Geen magie, geen gekras of gebijt, gewoon dom met waterpistooltjes schieten en een beetje losser worden, hmm? Als we het zat worden kunnen we elkaar altijd nog af gaan maken met magie, wat zeg je ervan?” Wat een twist, een waterpistolen gevecht. “En wie weet, misschien wordt je met wat water in het zonnetje nog wat bruiner.” Dit was vast niet waar het publiek op had zitten wachten. Maar ja, ze hadden nu een Aislin die in bikini rondliep. Het mannelijke aandeel kreeg (soort van) fanservice, dus ze mochten niet gaan klagen.
Het pistool in haar linkerhand liet ze laag hangen, maar die in haar rechterhand trok de dual-wielder omhoog en richtte ze op Aubree haar gezicht. “Je kan wel wat fun gebruiken.” En bam, Aislin haar eerste schot werd afgevuurd. “Phiew phiew!”


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   zo sep 28 2014, 21:12

De gebruiker 'Aislin' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   do okt 09 2014, 19:14

Eigenlijk zou ze commentaar moeten leveren op Aislin’s outfit, want really? Ze snapte dat het misschien chill was om niet teveel kleding aan te hebben, maar alleen een shirt was niet wat ze van haar teamlid/spits/medelid van de orde van Cake en Drank verwachtte.
En hey, dat was niet eerlijk. Haar mondhoek trok omhoog en toen weer naar beneden toen haar tegenstander (voor zover het een tegenstander was) duidelijk maakte dat ook zij waterpistolen mee had genomen. Het enige wat ze hiermee zou bereiken was, wel, in het nadeel zijn. Water was een beetje haar ding, weet je wel. Ze kon er shit mee doen. Pijnlijke shit.
Bovendien was Bree, al zei ze het zelf, best wel pro met waterpistolen. De waterstraal raakte haar donkerharige vriendin-ish persoon (ze was er nog steeds niet over uit, laat d’r, kind heeft nooit vrienden gehad) recht op haar borst. ‘Eh, yeah. Nou ben je nat.’ ging ze akkoord met Aislin’s statement. ‘Da’s een soort van wat water doet.’ Ze was niet zo goed in droog commentaar, maar ze mocht het best proberen.

Het feit dat ze haar soakers op de grond legde verbaasde Bree ietwat. Waarom zou je dat doen? De beste tactiek was full on het gevecht instormen en schieten tot je water op was, niet je wapens opgeven tot- oh. Oh. OH.
Daar ging het shirt. Een zachte, lange ‘Whaaaa-’ ontsnapte haar voordat ze door had dat Aislin een speech aan het geven was. Ze fronste haar warrige witte wenkbrauwen en sprakeloos, half lachend luisterde ze. Het werd een volledige lach toen ze besefte wat de dork voorstelde. Een nerveuze schaterlach van iemand die zich totaal niet op haar gemak voelde, maar zich wel kon vinden in het idee van een gevecht met waterpistolen.
Water zou geen pijn doen en het was een mooie manier om met de organisator van dit toernooi te f*cken, wat hij verdiende want ze wilde hier niet zijn en verdomme, dat zou hij moeten respecteren.

‘Oka-’ Ze dook naar de grond om de waterstraal te ontwijken (die ondanks haar skills nog steeds haar rug doorweekte, maar f*ck it), legde haar supersoaker als een bazooka over haar schouder en pompte een paar keer, trok toen aan een hendeltje aan de zijkant van het apparaat. ‘Okay.’ maakte ze haar antwoord af.
‘Geen magie. Alleen waterpistolen. Zolang ik niet in bikini hoef hebben we ’n deal.’ De schaterlach had zijn effecten achtergelaten in de zin dat er een grijns op haar gezicht geëtst stond, een grijns die haar gezicht in tweeën leek te splijten terwijl ze de trekker van haar pistool weer overhaalde en een dubbele waterstraal op haar tegenstander lanceerde.

Cassiaanse waterpistolen, man. Heavy duty stuff.

ik hoop da'k niks oversla/gemist heb maar dit is in periodes van 5 min. geschreven sorry senpai D:


_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   do okt 09 2014, 19:14

De gebruiker 'Aubree' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   za okt 11 2014, 18:58

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

Haha! Het ‘gevecht’ (wat je nu eigenlijk niet echt meer een serieus gevecht kon noemen maar laat me dromen) was dan nog niet officieel begonnen, maar Aislin had ergens al overwonnen; ze had Aubree aan het lachen gekregen. Het begon misschien wat ongemakkelijk, maar uiteindelijk kon je wel zeggen dat het een gemeende lach was geweest. Hoeha! Missie geslaagd! Of nou ja, één van de missies was geslaagd. Tiktiktik, laat maar doortellen die exp, ze wilde een leveltje omhoog.
Maar dat leveltje omhoog moest nog even wachten bleek al. Haar eerste schot was mis geweest, helaas. Geen ‘phiew-phiew’ voor Aislin, daarvoor moest ze nog eventjes wat beter haar best gaan doen. Het was dan wel een vriendschappelijk en sullig gevecht nu, ze wilde nog wel gaan winnen. Ze bleef nou eenmaal fanatiek en competitief ingesteld, dat veranderde ook in deze situatie niet.
Maar, er was een tweede onderdeel waarin ze geslaagd was geraakt; ze had Aubree meegekregen in het aangepaste gevecht. Geen magie, gewoon wat gekut met waterpistooltjes en dom gedoe. Perfect!
“Geen bikini!? Ach Bree, trek gewoon je shirt uit, no shame! Ooit van het begrip ‘#yolo’ gehoord? In m'n eentje met bijna niks aan rond hupsellen is lang niet zo leuk als het lijkt!” Kom ooooop, ze had haar zo ver gekregen dat ze mee ging doen in het waterpistolengevecht, als ze Aubree nou ook zo ver zou krijgen dat ze een kledingstuk uit kon trekken, dan zou ze zich écht een winnaar voelen vandaag. “En je wordt naaaat en dat zand plaaaaakt en dan wordt je zwaaaaaar en trek gewoon uit die zooi!” Ze bleef volhouden, ze wilde die extra fanservice! “Doe mee en doe de onderbroekendans!”
Maar Aubree deed (nog eventjes, misschien? Ja? Nee?) niet mee met de onderbroekendans. In plaats daarvan maakte ze zich klaar voor een nieuwe aanval. Eentje die Aislin niet wilde ontwijken, maar juist wilde blokkeren met een tegenaanval. Eén van haar eigen waterpistolen werd op de supersoaker van Aubree gericht, waar ze af zou wachten tot de waterstraal afgevuurd zou worden. En precies op dat moment zou ook Aislin de trekker overhalen en haar waterstraal recht tegen die van Aubree schieten, zoals ze dat ook altijd met echte kogels deden in die actiefilms. Ze had altijd al eens willen zien hou dat er in het echte leven uit zou zien. Nou moest het dan maar even met water gebeuren, maar je moest ergens mee beginnen.
En daar werd de eerste trekker overgehaald. Tijd om te schijnen! Aislin trok haar trekker ook naar achteren, of tenminste, deed poging tot, maar kwam daarbij tot de ontdekking dat het kreng bleef hangen. Gepanikeerd sloeg ze een paar keer tegen het plastieken apparaat aan, Puffoonse scheldwoorden schreeuwend tegen dat domme ding. En ondertussen kwam die ‘gevaarlijke’ waterstraal steeds dichterbij. “Neeeeeeee fuck a duuuuuuck!” en spetter-spetter, daar kwam nog een hoos water vol over haar heen. Goed gedaan Aislin, 10/10 voor jou vandaag! Wat een faal.
Fronsend tuiten het natte meisje haar lippen. “Dat gebeurt nou nooit in die actiefilms…” gromde ze zachtjes tegen zichzelf. Wat een anticlimax. “Bree, dude, je bent te goed in mensen nat maken!” Met een frons en een pruillipje (vreemdste combinatie ooit) schoot ze met haar andere waterpistool op haar tegenstander, zonder dat ze eigenlijk echt goed richtte. Waar zou het water nu terecht gaan komen? De spanning was om te snijden –kuch kuch-.


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   za okt 11 2014, 18:58

De gebruiker 'Aislin' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   zo okt 19 2014, 02:45

Aah...dit beloofde veel goeds te worden..Whiskeyqueen VS. Cakequeen...altijd leuk om vrienden tegen elkaar op te zetten. Hmn...waterpistolen? Wat was dit voor waardeloos gevecht..dit was een vechttoernooi. Geen kinderfeestje for fuck's sake! Ooh...maar wat gebeurde er nu? Dat Cakequeen nou...dit..had ie niet verwacht...hij keek naar Aislin, die nu in bikini was. Ergens ook weer wel...maar toch...hij had nooit gedacht dat ze het echt zou doen. Toen keek hij maar Aubree. Hehehe...als Aislin dat ook was...waarom Aubree ook niet..toen verdwenen suddebly de kleren van Aubree, en was er een zwarte bikini voor in de plaats gekomen. Ook was er nu cover verschenen. Ook had hij het water nu kokend heet gemaakt, voor een leuke turn of events..

(Aislin's schildje veranderd in een zwaardje)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di okt 21 2014, 23:58

Zou ze aan Aislin uitleggen waarom ze haar kleding niet uittrok? Niet omdat ze niet #yolo wilde gaan of omdat ze zichzelf er niet uit vond zien want dat kon haar weinig boeien. Nee, het ging erom dat ze al vaak genoeg uit de kleren was geweest de afgelopen tijd. Ze ging niet liegen, ze was haar ongelukje met Nate nog niet vergeten en dan had je ook nog het schoonmaakavontuur, waarbij de vuurmagiër wiens naam ze nu al kwijt was haar had bekeken (dat had ze echt wel opgemerkt, elk meisje weet wanneer ze bekeken word) en ze wilde niet nog een keer bekeken worden.
Ze hield niet van die aandacht, vond het al erg genoeg om hier überhaupt als een of andere circusact tentoongesteld te worden. Maar dat ging ze niet aan Aislin uitleggen, nee.

Niet dat uitleg nodig zou zijn, want de donkerharige was veel te druk met compleet ingemaakt worden in een potje waterspuiten. Het mocht dan liggen aan haar waterpistool wat niet werkte (dat was in elk geval wat Bree kon opmaken uit die scheldwoorden en het gemep tegen het plastic) maar het voelde toch goed.
‘En jij bent goed in dubbele opmerkingen maken, Ais.’ gooide ze terug, half lachend. Ze hield haar soaker in een hand, spreidde haar armen, leunde haar hoofd iets naar achteren. Ze was een stuk makkelijker te raken nu, hoopte ze. ‘Probeer me te raken, jonge padawan.’ Het was niet leuk als zij de enige was die iemand nat wist te spuiten. Natuurlijk, winnen was leuk, maar stiekem was het niet haar doel. Nooit geweest ook, ze zou gewoon met eer verliezen. Ais zou doorgaan, zij zou niet doorgaan. Allebei gelukkig, niet?
Wel, het was een goed plan geweest.

Haar armen waren maar twee seconden gespreid voordat ze ze weer terugtrok – niet omdat ze het Aislin niet gunde, maar omdat ze haar kleren kwijt was. ‘HOLY FUCKIN-’ schreeuwde ze, verdwaasd om zich heen kijkend. Er waren schuilplaatsen verschenen, het soort dat je meestal zag bij paintball en lasergamen en ze zou er blij mee zijn als ze hier niet praktisch naakt in een bikini stond en holy shit, daar kwam Aislin’s water al en –
Dat water hoorde niet te stomen.
Ze voelde de schrijnende hitte voordat ze het water zelf voelde, en het maakte het alleen maar erger. Haar bleke huid kleurde rood. Het voelde alsof iemand een scheermes had gepakt en besloten had om haar gehele huid te verwijderen. Haar soaker viel op de grond en ze ging er zelf achteraan, stortte naar beneden, op haar knieën. Het duurde even voordat ze besefte dat het gegil wat ze hoorde haar eigen gegil was en toen ging het vlug over op snikken. Zout water viel op haar armen, op haar borstbeen en op haar benen. Allemaal rood en schrijnend en godvergeten verbrand door het kokende water wat zich ineens in Aislin’s waterpistool had bevonden.

aanvallen gaat efkes niet, dus geen dices ~


_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   wo okt 22 2014, 19:14

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

De kracht van het enthousiasme was een mooi iets. Iets waar slechts weinige over beschikte en wat enkel ten goeden gebruikt mocht worden. En natuurlijk gebruikte ook Aislin die krachten enkel voor de juiste doelen in het leven. Zoals mensen meetrekken in een waterpistolen gevecht en ‘fuck you’ tegen het systeem te zeggen. Want daar had je zo een gave voor, toch? Ja, daar had je zo een gave voor. En wat een gave het was. Als ze nou net zo goed was geweest met haar luchtmagie, dan zat ze nu allang bij de Puffoonse luchtmacht. Dat zou toch eens wat wezen.
Maar voor nu hoefde ze zich daar niet op te focussen. Was het genoeg om die speciale ‘gave’ te gebruiken op Aubree, die toch ook wel vatbaar leek te zijn voor Aislin haar gekke gedrag. Zelfs Aubree had ze aan kunnen steken en aan het lachen kunnen krijgen. Hehe, wat was het toch een mooie gave om te hebben. Mensen mee trekken en zo gelukkig kunnen maken. Het maakte haar zelf gelukkig!
Toch was het nog niet helemaal genoeg voor Aislin om Aubree enkel aan het lachen te krijgen. Natuurlijk, het was allemaal heel leuk en aardig, maar ze stonden nog steeds tegenover elkaar in een fucking arena. Aislin was veel te fanatiek om enkel genoegen te nemen met wat geschaterlach en natgespetter. Winnen stond nog steeds op haar ‘to-do list’ voor vandaag, dus al dit geklooi van haar kant zou niet echt op iets uit gaan lopen. Step up your game girl.

Met wat gemopper en geklaag had Aislin haar nieuwe poging afgevuurd, zonder eigenlijk te doen wat ze had moeten doen; moeite ervoor doen. Doen. Wat was het kind eigenlijk ook een vreselijke verliezer. Maar dat zou vanzelf wel weer bijgeschaafd worden, als de twee dames eenmaal bezig waren. Dan zou Aislin wel weer vergeten dat ze eigenlijk een beetje chagrijnig was en weer mee gaan in de gekte. De kracht van het enthousiasme bleef nooit lang afwezig in het meisje.
En ta-da, inderdaad, daar kwam de vrolijke mafheid van het meisje alweer om de hoek kijken. Door wel meerdere factoren, waardoor alles opeens heel erg snel leek te gaan. Ten eerste, het leek erop dat haar ‘aanval’ eindelijk zou gaan raken, whoohoo! Ten tweede, iemand van bovenaf had een handje naar haar uitgestoken en er met wat speciale krachten (vreemde krachten, maar hé, Aislin hoorde je er niet over klagen) voor gezorgd dat Aubree haar zuster in bikini was geworden. Meer whoohoo! Haar aanval was raak en Aubree kwam neer op de grond! Wh- wacht. Waarom lag Aubree op de grond te gillen en te creperen van de pijn? Het was toch maar water? Fronsend staarde het donkerharige meisje voor enkele momenten naar haar gillende tegenstander, proberend te verwerken wat er zojuist was gebeurd. Verward en moeizaam kwam haar blik los van het krijsende meisje, waarna haar blik op haar waterpistolen kwam. Zonder dat het haar verder nog wat kon schelen liet ze het ene ding op de grond vallen, zodat ze met haar nu vrije hand de andere, waarmee ze haar aanval had afgevuurd, kon voelen. Maar haar vingertoppen hadden nog geen seconde op de gevulde tank gelegen toen ze die geschrokken weer terugtrok. Holy fucking tering! Die shit was gloeiend heet, what the fuck! Ook het andere waterpistool viel nu op de grond, terwijl Aislin in de snelste sprint die ze kon trekken naar haar gevallen tegenstander toe stoof. Met een slide kwam ze tot stilstand bij het bleke meisje en liet ze zich naast haar op haar blote knieën vallen. Haar armen kwamen in een houding alsof ze zich om haar heen wilde slaan, maar ze bleven lichtelijk trillend in de lucht om het meisje heen hangen. Ze wilde haar gerust stellen, zich verontschuldigen en het beter laten worden, maar ze wist niet hoe. Ze durfde haar niet aan te raken, straks maakte ze het alleen maar erger! Wat moest ze doen!? “Fucking shit…” fluisterde ze met een trillende stem. Dit was niet de bedoeling geweest. Hoe had dit kunnen gebeuren?
En opeens wist ze het.
De bezorgdheid en radeloosheid was opslag uit haar gezicht geslagen. Het had ruimte gemaakt voor woede en haat. En dat maakte een uitdrukking die Aislin niet vaak liet zien. Woest kwam het meisje weer omhoog, blik omhoog gericht naar waar die ‘geweldige’ organisator zich hoogstwaarschijnlijk vol zat te proppen als een werkelijke keizer. Motherfucker. “JIJ! Jij hebt dit gedaan, SON OF A WHORE! FUCKING TWISTED LITTLE FREAKSHOW! FUCK YOU!” Met haar arm sloeg ze een scherpe windvlaag zijn kant op, gestuurd vanuit haar woede waardoor hij slordig en roekeloos was. Maar het kon haar niet schelen of hij raakte of niet, haar woede maakte op het moment even niet uit. Aubree maakte wel uit.
Aislin boog zich wat naar Aubree toe, handen naar haar uitgestoken, maar nog steeds durfde ze het meisje niet aan te raken. Ze bleef voorzichtig met verwondingen. “Bree, dude, fuck dit! Kom op, ik breng je naar de ziekenzaal. Fúck dit!” Ze had er opeens helemaal geen zin meer in.


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread


OOC: Dices gebruikt voor Nocte, wat eigenlijk meer anger dan echt een attack is, maar wat doe je eraan :'D Also, ik stel me voor dat Nocte like, redelijk hoog zit in een apart gedeelte, like, nog wat hoger en luxer dan het publiek, ya know what I mean. Dus daarom Aislin haar coördinatie. Als het niet klopt, just let me know.~

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   wo okt 22 2014, 19:14

De gebruiker 'Aislin' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di okt 28 2014, 17:59

Ooh...dit werd nu al leuk...huilen..snikken..drama...geweldig...Nocte kon niet wachten wat er nu zou gebeuren. Zou haar vriendin haar aanvallen? Ze moest wel...anders zullen beiden uit het toernooi worden geschrapt. Een waterpistool gevecht was immer ook een gevecht...Echter, was het Cakequeen die naar haar vriendin toe holde.
Opeen kreeg hij, Mr X een hele scheldtirade van Cakequeen. Als klapper op de vuurpijl ook nog een windvlaag..De windvlaag zorgde ervoor dat de verhoging waar hij op zat, half instortte. Echter, bleef Mr. X zelf in de lucht hangen. Niet al teveel kijkend naar wat er onder hem gebeurde. Het publiek riep keihard boe, en er werden af en toe dingen op het strijdveld gegooid. Er verscheen een microfoon voor Mr. X. Het publiek viel stil. "Aislin Guldborg, je hebt zojuist 2 van de weinige regels van het toernooi overtreden. Namelijk, het gevecht staken..en de organisator aanvallen.." hij zei dit op een dreigende toon. Hij schudde afkeurend met zijn hoofd. "Zonde zonde..ik had meer van je verwacht meid." Het was opeens onheilspellend stil geworden. "Helaas, zit je vast in dit gevecht, totdat jij of je tegenstander niet meer in staat is om te vechten..." Dat ze het wisten ook. One must destroy the other. "En het was mijn doen om jouw water kokend heet te maken? Hoe kun je dat nou zeggen... ik ben immer maar een simpele commentator..ik heb het recht niet om jou aanvallen te manipuleren..je hebt het echt zelf gedaan.." Toen schoot opeens iemand uit het publiek een flinke vuurspreuk richting Aislin. "Kom op, doorvechten, het is maar kokend water!" was er vaagjes te horen. Eigenlijk was dit Nocte's doen. Puur om Aislin te straffen.

(De schildjes en zwaarden zijn nu voor Aislin)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aubree
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Agent 007
Posts : 725
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Water
Klas: N/A
Partner: So you like, don't have a last name? That's genius -- Douche.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di okt 28 2014, 22:55

Brandwonden veroorzaakt door stoom of kokend water worden vaak extremer als extremer gezien dan brandwoorden veroorzaakt door bijvoorbeeld kokend vet. Dit komt doordat de warmte-inhoud van water ontzettend groot is. Ook omdat water langer op de huid blijft dan bijvoorbeeld vlammen, is er langer contact tussen het kokende water en de huid, waardoor de brandwond in intensiteit toeneemt. Hoewel het vaak bij tweedegraads brandwonden blijft, kunnen er bij waterbrandwonden ook derdegraadsbrandwonden ontstaan, als de omstandigheden ernstig genoeg zijn.
Maar het was niet alsof Aubree daar iets van wist. Laat staan dat ze daar nu aan dacht. Haar hoofd was niet in staat om zulke gecompliceerde, samenhangende gedachten te denken. Ze was amper in staat om haar kaken op elkaar geklemd te houden, om het niet nog eens uit te schreeuwen.
Ze was op haar knieën gevallen, maar viel al snel naar links, waarop ze haar linkerhand uitstak en zich opving. Fijn, scherp zandkorrels drongen haar verbrandde hand binnen, als kleine mesjes die haar reeds gevilde huid nog een vrolijke steek meegaven. Haar andere arm kruiste ze (ondanks de protesterende huid) om haar bovenlichaam, waar de waterstraal haar had geraakt.

Blaren spreidden zich van haar bovenlichaam uit naar haar ledematen, toonden aan dat dit geen lullig brandwondje zou zijn, nee, ze zou littekens krijgen van het water. Het water, haar vriend, haar element, haar díng, het had haar bedrogen. De brandwonden deden meer pijn, maar vaag drong het tot haar door dat ze haar enige zekerheid kwijt was – ook water kon haar vijand zijn.
Haar eerdere vijand (voor zover Ais ooit een vijand was geweest) veranderde echter snel in een vriend, kreeg Aubree half mee. Door tranen en wimpers heen zag ze dat de twee supersoakers van haar tegenstander op de grond werden gesmeten en dat ze op haar af kwam. Ze haalde schokkerig adem, snikte kort. ‘A-alsjeblieft.’ stootte ze uit, haar woorden zacht en haar uitspraak haveloos.  In een poging om Aislin’s hand te pakken stak ze haar arm uit, maar verder dan een paar centimeter kwam ze niet voordat ze naar haar hoofd greep. Ze kneep haar ogen dicht, voelde haar gedachten zwemmen in pijn, voelde een zwarte deken op haar bewustzijn neerstrijken.

Shock. Ze ging in shock. Ze mocht niet in shock gaan, besefte ze ergens, maar die stem was veel te ver weg om naar te luisteren. Een stem waar ze wel naar luisteren kon was Aislin’s stem, die de organisator van het toernooi in zoveel namen uitschold dat zelfs een dronken zeeman het haar niet verbeterd zou hebben.
En toen de donderende stem van mister X, die dwars door haar gesnik en dwars door haar zwarte deken heen sneed. Haar gezicht richtte zich richting de stem, rood van de tranen, zo goed als onaangetast. En toen was er meer vaag gejoel. Meer vaag gejoel en een stem die riep dat het maar brandwonden waren. Máár brandwonden? MAAR BRANDWONDEN? Hij wist niet waar de fuck hij het over had, dat was pijnlijk duidelijk. Haar lichaam voelde zich zo kut dat ze wel kon kotsen, ondanks dat haar maag leeg was.

De deken sloot zich dichter om haar heen, spookte rond de hoeken van haar ogen en ging als een gordijn dicht. Het was een wonder dat ze het vuur nog zag, maar ze zag het. Dit keer greep ze wel naar Aislin’s arm. ‘I-ik geef me over, Ais.’ fluisterde ze vanuit een droge keel, voordat ze haar ogen sloot en het bewustzijn verloor. In een laatste poging had ze haar vingers om Aislin's pols geklemd, hopend haar mee te trekken naar de grond, uit de baan van de vuurspreuk.

De dices bepalen of Bree succes heeft in het meetrekken van Ais ofzo.
En als het niet goed is, dan hoor ik het wel ~


_________________
AUBREE / MISS GRACE / THOMASSO
old enough to know better, so cry baby cry.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   di okt 28 2014, 22:55

De gebruiker 'Aubree' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   vr okt 31 2014, 23:23

Hmn...wat een onzin..de vuurspreuk mistte wel op een heel lullige manier..helaas. Na de uitspraak van Whiskeyqueen werd er nog harder boe geroepen en gefloten. Ze was in elk geval niet meer in staat te vechten.."Je hebt geluk Aislin Guldborg..je gaat door naar de volgende ronde..." met een easy victory dat wel..bah..wat haatte hij dit.."Nog een keer de regels overtreden echter, en er zullen consequenties volgen.."

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   za nov 01 2014, 13:07

Is it something that she might've just missed
Is it something that she can hit with her fists?
Light the fuse
and if you're ready come on
-----

Wat zo leuk had moeten worden was nu uitgelopen tot een ramp. Het plan was geweest om grappig met z’n tweeën een nep-gevecht te houden. Iets waar ze met plezier en domme acties beide in op konden gaan. Maar nu?
Dit was niet oké meer. De grens was bereikt en er was met een grote sprong overheen gegaan. Dit ‘gevecht’ was over, ze zouden gaan.
Na Aislin haar luchtstoot –die verassend genoeg ook nog raak was- begon Mister X aan zijn preek. Iets over regels. Regels die gebroken waren. “Wees maar blij dat het nog enkel regels zijn en niet je botten,” gromde het meisje, meer tegen zichzelf dan tegen meneer mysterieus. Het publiek liet met een klaagzang van zich horen, wat Aislin alleen maar pissiger maakte. Maar ze stortte zich niet op het verstandloze publiek. Haar aandacht bleef gevestigd op Aubree, die trillend naar haar probeerde te grijpen, houvast probeerde te vinden bij de persoon die eigenlijk haar vijand had moeten voorstellen, maar had geweigerd om naar dat systeem te luisteren. Ze had geweigerd en met haar act praktisch gezien gewoon een middelvinger naar die organisator opgestoken. Twee vrienden tegenover elkaar die elkaar dan helemaal naar de klote zouden gaan slaan? Nope! Maar het had allemaal niet mogen baten. Ze werden hiervoor bestraft. Of beter gezegd; Aubree werd voor haar plan bestraft en zat nu met de blaren op haar huid te creperen van de pijn. Allemaal omdat het haar een goed idee had geleken om het gevecht wat om te gooien. Godverdomme. Dit was haar schuld!

Iemand uit het publiek stond op, brulde zijn afkeer tegen het gedrag van de meiden. Schreewde erbij wat hij van het water vond. ‘Máár kokend water’!? Wat een stelletje klerelijers! Als ze een watermagiër was geweest had ze allang het kokende water tegen een paar koppen aan gesmeten. Kijken of het dan nog steeds ‘maar’ kokend water was. Maar helaas, ze was geen watermagiër. En dat was ook zeker niet iets waar ze zich op het moment mee bezig moest houden. Het bleef namelijk niet bij alleen maar wat geschreeuw van die gozer, hij ging nog even een stapje verder, tegen alle verwachtingen in. Alsof hij ziek in zijn achterhoofd was riep hij vuur op, op boos op Aislin af te vuren, alsof dat haar zou gaan motiveren om haar zwaargewonde vriendin nog verder af te ranselen. Met grote ogen staarde het meisje naar het gevaar dat haar naderde, te stomverbaasd over wat er gebeurde. Ergens kon ze er niet bij met haar hoofd, dat iemand uit het publiek dit echt aan het doen was. Het maakte het onmogelijk voor haar om snel genoeg te kunnen handelen en het vuur van zich af te blazen met een tegenaanval, ze stond door de verbazing aan de grond genageld.
Maar haar redende engel was dichtbij, voor een keer.
Ze greep zich klemmend vast aan haar arm, mompelde iets met een stem die op zichzelf al pijnlijk genoeg klonk. En toen kwam de grond opeens dichterbij. Het plotse gewicht dat aan haar hing trok haar mee naar de zanderige vloer. Aislin verzette zich er niet tegen, die was te druk bezig met te relativeren wat er allemaal gebeurde. Vlak voordat ze op de grond terecht kwam voelde ze de hitte van de vlammen langs haar blote huid scheuren, boos en agressief, maar meer dan dat konden ze haar niet raken. De aanval was mis, maar het had niet veel gescheeld. “Fucking títs! Bree, dude, you saved my ass.” Ergens klonk het meisje weer wat vrolijker, blij dat de aanval haar niet geraakt had, maar ook dat Aubree nog wakker genoeg leek te zijn om door te hebben wat er aan de hand was. En dat was een goed teken, toch?
“Bree?” het meisje haar ogen schoten naar de witharige toen ze geen reactie van haar kreeg. Maar daar zou geen antwoord meer uit komen. Die had het zwarte gewaad voor haar ogen gekregen en kon letterlijk niet meer. “AUBREE!” Weer wakker geschud sprong het meisje omhoog, handen naar haar gevallen vriendin uitgestoken. Voorzichtig schudde ze haar heen en weer –voor zover dat kon- in een poging om haar weer bij zinnen te krijgen, maar zonder succes. Godver…
Mister X trok zijn bek weer open. Góh, hij kon toch nog wel een beetje zien met zijn ogen. Nou, ze had gewonnen hoor, wat fan-fucking-tastisch! Alsof dat haar nog kon interesseren. Aubree moest naar de ziekenzaal en wel nú! “Go. FUCK YOURSELF!” schreeuwde het meisje nog naar de klootzakken die haar gedrag tegen hadden gesproken, waarna ze zich haastte om naar de ziekenzaal te gaan. Wat een blijde overwinning.


---
She's my riot girl
She's no minor threat
She's been bruised and bled
She's hanging on by a thread

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[TotM 2] Round 2 Match 3~ Aislin Guldborg VS. Aubree Kingston

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-