PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   zo sep 21 2014, 13:35

Nocte zweefde de lede Arena binnen en keek om zich heen. Vandaag was de grote dag..ronde twee van zijn toernooi ging beginnen...Ooh wat had hij er zin in...wat voor drama zou vandaag te bezichtigen zijn..hij kon niet wachten. "Demon trick...illusion fun.." Toen verscheen op de tribunes een publiek, compleet met juichende mensen, mensen die met eten rondliepen en mensen die met souvenirs rondliepen. Door de speakers was nu muziek te horen.
"Dames en Heren, Tournament of the Magician staat op het punt om te beginnen. Geef een hartelijk applaus voor Mr X!" schalde het na een tijdje door de intercom.
Toen schalde er een muziekje door de speakers. Er verscheen een spot op de troon waar Nocte opzat. Hij liep naar een microfoon die voor hem stond, en begon te praten met een vervormde stem. "Ladies and Gentleman! Welkom..bij de tweede ronde van Tournament of the Magician!" Hij spreidde zijn armen, en er klonk luid gejuich. "Vandaag zult u zien wie van de nog 7 ingeschreven jonge Magicians doorgaat naar de halve finale!!!" Terwijl hij dit zei, verschenen er foto's van de deelnemers met hun naam en magie element op de grote schermen. "Wat zullen we vandaag zien?! Tranen?! Explosies?! Wellicht misschien een moord?!" Er barstte weer een gejuich los. "We zullen zien...nu minder praten en meer vechten!!" Onder hem ging een poort open. "Allereerst...deze jongedame schijnt een voorliefde te hebben aan een veel dierlijker bestaan...em gebruikt haar vleugels over magie?! Zullen we dat te zien krijgen?! Ladies and gentlemen...EHHHVHHHANGHEEELHHYYNHHEEE" Een gejuich barstte los.
Toen ging er een poort tegen over de andere open. "Dan nu...een returning contestant...deze jonge man met een triest verleden schijnt een echte casanova te zien..zal hij wellicht ook zijn tegenstander kunnen verleiden..ladies and gentlemen..DRHAAAAKE BHHHURNHHED!" Weer gejuich.

mr X. keek naar de kandidaten. "Good luck..and may the best magician win!"

[Drake gaat over tot de aanval

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di sep 23 2014, 21:47De arena. Vele mensen die hier waren verslonden tot op het bot, waar bloed was vergoten en pijn was geleden. Het was geen fijne plek om te komen, softies gingen het liever uit de weg omdat ze bang waren dat er een agressieve tegenstander met vurig verlangen zich zou verschuilen tussen de schaduwen van de muren. Er waren verschillende verdiepingen, kelders, kamers en vele andere geheime hoekjes. Tussen de pilaren waren wandelpaden, waar je een prachtig uitzicht had over de vlakte die zich tussen steen verspreidde. Ergens in de arena, achterin waren de wachtkamers. Hoe hoger je kwam, hoe luxer ze werden. In de ruimte waren witte tegels neergelegd, er stonden flesjes water en wat comfortabele bakjes en kluisjes voor je spullen. In een van de wachtkamers, zat een jongen op een van die bankjes. Hij zat in de hoek met zijn rug tegen de witte muur gerust, zijn blik was serieus en een tikkeltje nadenkend. Hij had een knie opgetrokken waar zijn arm op rustte. In zijn hand hield hij een sigaret vast, terwijl zijn oranje ogen door het zwarte piekhaar heen keken. Af en toe nam hij een trekje van de sigaret waarna hij het heerlijk gevoel van de rook weer uit zijn mond blies. Hij slikte langs zijn tanden om te proeven naar de biefstuk die hij deze ochtend had verorberd in de grote zaal. Drake was door sommige mensen succes gewenst, sommige hadden hem argwanend of vreemd aangekeken. Er waren er zelfs een paar geweest die negatief naar hem hadden geroepen, hadden uitgescholden. Alleen als je Drake een beetje kon, dan wist je dat het hem geen zier kon schelen. Het was wel het laatste waar hij zich over zou bekommeren. Hij nam nog een trekje van zijn sigaret en ondangs dat Drake een volbloed Fire magican was, zag hij er koel en zelfverzekerd uit. Hij was op het moment niet een heethoofd, of ijsbeerde door de ruimte zoals hij wel eerder had gedaan. Hij was nu enkel nieuwsgierig naar hoe dit gevecht zou gaan lopen. Misschien wel een heftige, moeilijke tegenstander waar hij met al zijn kracht en energie alles moest geven, dat hij bijna vermoord zou worden. Of een flop en was Drake zo klaar, zonder enig moeite te doen. Hij hoopte eigenlijk op het eerste, want dat was dus nog het meest leuke aan dit soort toernooien, dat je je best moest doen, blijven doen en je van jezelf kon meten hoe sterk je was. Door dit soort dingen kon je het beste met je magie leren omgaan vond Drake.

Hij liet zijn blik dwalen terwijl hij geduldig wachtte tot de opening. In die kamers waren magische schermen te vinden, waar op te zien was wat er in de arena gebeurde. Je kon er voor kiezen om die te laten verschijnen, of weg te halen. Sommige werden er alleen maar nog zenuwachtiger van bijvoorbeeld. Drake zelf had het laten verschijnen en keek nu hoe er na alle 'schoolreclame' over een vreemde krant, vissen en wat random zaken die hem niet boeide, eindelijk het beeld van de arena verscheen. De hoek van zijn lip ging omhoog staan in een klein smalend lachje. Op het scherm was een mooi globaal beeld van de arena te zien, al snel zag je Nocte verschijnen. In zijn majestueuze troon keek hij als een kwaadaardige koning over de mensen heen, voor hoever die licht dingen in zijn demon hoofd emotie konden laten zien. Drake keek er naar en vermaakte zich om het feit dat de demon hier altijd zoveel lol om had. Het publiek was verschenen en op dat moment hoorde Drake ook de zoemer in de kleedkamer. Hij stond op en trok zijn jas goed, zijn schoenen kil te horen op de tegels liep hij naar de deur. In de gang stonden de wachters hem al op te wachten. Drake keek ze arrogant aan en rolde met zijn ogen. Hij wist waar hij naartoe moest en liep gemakkelijk met zijn handen in zijn zakken door de gang.

Hij kon de smalende kleine grijns niet van zijn gezicht krijgen, het vooruitzicht van een goed gevecht maakte hem op zijn manier 'vrolijk' een heerlijk gevecht. Het manipuleren van mensen en ze bespelen in gedachten en magie. Wat waren mensen toch geweldig bespeelbare, ongeleide projectielen. Soms in de aula zitten, mensen kijken en genieten van de drama, hoe mensen zo onzinnig, onverwacht of raar op elkaar konden reageren, hij vond het een prachtig schouwspel. Alleen vandaag was Drake zelf onderdeel van een schouwspel, hij liep naar de ingang. Al snel hoorde hij nu de snerpende stem van Nocte door de arena schellen, zijn aankondigingen waren zoals altijd weer typisch hem. "Allereerst...deze jongedame schijnt een voorliefde te hebben aan een veel dierlijker bestaan...em gebruikt haar vleugels over magie?! Zullen we dat te zien krijgen?! Ladies and gentlemen...EHHHVHHHANGHEEELHHYYNHHEEE" Drake hoorde het, en nam de informatie in zich op. Evangelyne. Hij kende de naam, had het eerder gehoord maar kon zich geen beeld voor de geest halen. Een voorliefde voor dierlijk bestaan? Wat, een konijntje? Drake grinnikte even bij die gedachte. Hij vroeg het zich af, het maakte hem nieuswgierig, ja dit kon nog leuk worden, zijn hart bonkte sneller door de verwachtingen, beet de kaken op elkaar. Laat maar komen! Drake zag hoe de grote deur omhoog getrokken werd, zodat hij zijn hand voor zijn ogen moest doen om niet verblind te worden door het licht. Stof waaide er door op en met een zelfverzekerde houding stapte Drake de al zo bekende arena binnen. "Dan nu...een returning contestant...deze jonge man met een triest verleden schijnt een echte casanova te zien..zal hij wellicht ook zijn tegenstander kunnen verleiden..ladies and gentlemen..DRHAAAAKE BHHHURNHHED!" hoorde Drake Nocte zeggen, hij keek Nocte even aan. Niks nieuws verzonnen demon? Drake haalde zijn schouders op en zwaaide even naar het publiek dat joelde en krioelde. Als leuk symbool gooide hij toen de peuk naast zich en trapte die uit op de grond, liet het opgaan in een klein vlammetje. Vervolgens liet hij zijn blik naar de andere kant van de arena gaan en zag daar het meisje met roze staan. Hij keek haar strak aan terwijl de stof nu wegtrok, alle spots en aandacht op de tegenstanders was gericht. Wie weet, zou hij het nu hetzelfde aanpakken of had de jongen een hele andere tactiek dan de vorige keer? Dat was iets waar hij zelf over kon beslissen en bespeelde het met plezier alsof hij een schets maakte van het gevecht. Hij streek de haren uit zijn gezicht en smirkte even naar het meisje. Eva was ook jong, ze kon niet veel ouder zijn dan Yoshino. Alleen Drake wist nu dat hij dat niet moest onderschatten. Het maakte hem juist alleen maar meer nieuwsgierig naar hoe dit ging lopen.  

''Goodluck pink lady, I am on fire.'' Hij stapte naar voren en gooide zijn hand in de lucht, bracht een vlam omhoog als extra opwarming van zijn lichaam. Daarna zette Drake zich schrap, maakte wat bewegingen met zijn handen. Rond zijn handen ontstond vuur, waar hij even mee speelde alsof het een soort grote bal kauwgom was. Deze bal verdeelde hij in rap tempo naar drie apart ballen. Je zou denken dat hij ze simpel naar Evangelyne toe zou gooien. Dat had inderdaad gekund. Alleen Drake was niet echt een persoon die van simpel hield. Daarom gooide hij alle drie nu omhoog, een paar meter boven zijn hoofd, ze stonden nut ongeveer drie meter bij elkaar vandaan. Ze werden groter, vormde zich meer naar een schijf. Drake ademde diep door zijn neus in, concentreerde zich goed. Hij was blij dat hij van tevoren ook nog even een flesje water had gedronken, zodat zijn luchtwegen fris waren en goed kon ademhalen. Drake slikte over zijn lip en opeens klapte hij zijn handen in elkaar. Op dat moment schoten de drie schijven vuurballen op Evangelyne af. Het was een moeilijke spreuk en lastig te leren, maar Drake had het vaak op Razen geoefend, speelde altijd met vuurballen wanneer hij zich verveelde en had er plezier in om zijn krachten te verbeteren. In volle vaart liet hij de ballen op haar af suizen.

OOC:
Veel succes en plezier!<3

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di sep 23 2014, 21:47

De gebruiker 'Drake' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangelyne
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 98
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air only.
Klas: //
Partner: I'm not the type to get my heart broken.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   ma sep 29 2014, 15:37

Evangelyne

Ze zat nu niet meer in zo’n afgedankt kamertje als eerst, maar het bleef alsnog een hok in haar ogen. Natuurlijk zouden ze haar niet meer bij anderen plaatsen na haar actie bij Isaiah – het was een wonder dat ze haar nog lieten vechten. Wellicht omdat mensen het toch interessant vonden en ze dus een publiekstrekker was en alles ging uiteindelijk toch allemaal om geld. Mensen en geld… Ze waren de definitie van hebzucht; iets wat ze niet loyaal maakte en daarbij ook beroofde van het kleine beetje eer dat sommigen nog hadden. Zielige wezens waren het: die mensen.

Haar kleding was voor de verandering eens netjes, omdat het een nieuw setje was en haar oude allemaal teveel beschadigd waren. Natuurlijk was ze ergens het type dat het liefste naakt rond rende – kleren hinderde je alleen maar in je bewegingen – maar er waren haar bepaalde normen en waarden ingestampt. Dus voelde ze zich gedwongen om toch kleren te dragen en in sommige opzichten was ze dan ook weer erg verlegen. Ze was en bleef toch ergens een meisje van veertien en wellicht was dat de reden dat ze niet had kunnen doen wat ze had willen doen bij Isaiah.
Langzaam kwam ze overeind bij het horen van de stem van de presentator. Ze had opnieuw weer haar messen voorraad bijgevuld, maar deze keer waren er geen stenen. Ze had gekozen voor schoenen, halve bergschoenen waren het, omdat deze haar voeten beter zouden beschermen. Echter had ze na vele pogingen het opgegeven om de veters te strikken, want dat lukte gewoon niet. En voordat ze zo boos was geworden dat ze de boel sloopte was ze maar gestopt uit voorzorg: wie weet zouden ze haar dan echt niet meer laten vechten.

Met haar blik strak vooruit (en tevens ook eentje die duizend mensen kon doden) betrad ze de arena, hoorde precies dezelfde omschrijving weer aan. Serieus? Zelfs zij, met haar gebrekkige vocabulaire, zou nog iets nieuws hebben verzonnen; iets wat beter was aangepast was. Je zou denken dat die organisator wel instaat was om te leren van zijn fouten (ja ze vond de omschrijving nog steeds stom), maar blijkbaar was dat dus niet zo.
Al snel kwam haar tegenstander tevoorschijn. Een jongen genaamd Drake, overduidelijk groter dan haar en ouder waarschijnlijk ook. Blijkbaar was hij een of andere casanova, een woord dat Evangelyne niet eens kende. Maar het had vast een domme betekenis, want de houding van de ander irriteerde haar nu al. Haar rug was iets holler geworden en haar armen leken net twee stijve stokjes die een hoek van dertig graden maakten met haar torso. Haar handen waren aangespannen, de pezen duidelijk zichtbaar, en leken net op klauwen. Dit kwam natuurlijk mede door haar te lange nagels die ze nooit knipte, maar ook doordat ze liet zien dat ze uiterst serieus was. Echter werd ze niet serieus genomen.
“Goodluck pink lady, I am on fire.”
Ze kon de woorden niet identificeren.  De enige talen die zij kon bestonden uit een oude, uitgestorven taal die de draken spraken op Puffoon en de universele taal die haar met moeite was geleerd en die ze nog steeds niet volledig beheerste. Toch beschouwde ze de woorden als een belediging door zijn arrogante houding.

Ze zakte iets door haar knieën, wachtte geduldig af. Destijds had ze bij Isaiah de eerste klap uitgedeeld, maar deze had ze gemist – dus nu zou ze de ander eerst laten beginnen. Het was dat er nog geen adrenaline door haar aderen pompte, want ze wilde bijna met haar ogen rollen. In het wild was hij nu allang dood geweest, de slome sul. Zomaar uitgebreid de tijd nemen om een aanval voor te bereiden en af te vuren was uiterst gevaarlijk, het gaf aan hoe arrogant hij wel niet was. Zo’n groot ego dat hem ervan overtuigde dat hij nooit aangevallen kon worden in zijn rug terwijl hij lekker zijn tijd nam om wat vuur bolletjes te maken… Ze zou hem die waardevolle les graag willen leren.
Het was dan ook overduidelijk dat die ballen uiteindelijk voor haar zouden komen, ontwijken zou geen probleem zijn. Wellicht dat ze gelijk de afstand wat minder kon maken. Zonder enige aarzeling rende ze richting de jongen, maar vergat eventjes dat ze haar veters niet had gestrikt. Na een paar meter stapte ze al op eentje en viel ze, wist haar klap goed op te vangen – maar de vuurballen kwamen nog steeds op haar af. Snel krabbelde ze overeind, rende naar de zijkant; maar ze was te laat. Het vuur likte aan een van haar schenen en de zijkant van haar kuit. Tranen prikten in haar ogen en ze klemde haar kaken op elkaar om zichzelf ervan te weerhouden om geen pijnkreet uit te slaan.
Zonder verder na te denken rukte ze een gedeelte van haar rokje eraf, bond dit snel maar kundig om haar gewonde been. Waarschijnlijk was het een tweedegraads brandwond, maar er was nu geen tijd om erbij stil te staan.

Snel scande ze omgeving af, opzoek naar iets wat ze kon gebruiken en hoe ze haar omgeving in haar voordeel kon laten werken. Ze liet haar handen langzaam naar de grond zakken, plaatste haar vingertoppen op de grond waarna ze zich afzette. Ze rende recht op hem af, met behulp van haar luchtmagie gebeurde dit met een redelijke snelheid. Vlak voor hem zette ze zich echter af, sprong over hem heen terwijl ze een soort van salto maakte (en als ze niet zo’n vies klein kind was geweest was het vast een mooi en elegant aanzicht geweest, but it’s not). Een hand schoot naar haar riem, pakte er een drietal messen uit en draaide zich richting de rug van de ander. Ze gebruikte de kracht van de draai en haar luchtmagie om de messen snel en hard zijn kant op te gooien. Ja ze zou hem een les leren:
Wees nooit zo arrogant om je rug onbeschermd te laten._________________

✲ Alexander ✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Jaynee ✲
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   ma sep 29 2014, 15:37

De gebruiker 'Evangelyne' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   zo okt 05 2014, 13:50


Hij hoorde het publiek joelen, mensen smachtend kijken en ze waren in de verwachting van een prachtig gevecht. Hij keek Eva aan, zag haar staan. Ze had lange roze haren, een lief gezichtje maar een dodende blik. Eigenlijk vond Drake het helemaal niet erg om naar haar te kijken, ze was best knap. Nu ze waren begonnen, vuurde Drake zijn eerste aanval op haar af, hij vond het interessant hoe ze er op reageerde. Al snel begon zij namelijk te rennen, erg snel en recht op hem af. Het nadelige was alleen, Drake zag veters beneden bij haar voeten omhoog zwaaien en na enkele meters, viel Eva op de grond. Daardoor kwam er een gemeen lachje op het gezicht van Drake. Ze wist snel weer op te staan, Drake kneep zijn handen tot vuisten. Nu wist de aanval haar te raken, ze zag dat ze pijn had alleen nu wist Drake ook dat ze dat nooit toe zou geven. Mooi, ze was dus tenminste niet een miezerige slappenling of simpele uitdaging. Het gevecht met Xavier was prachtig geweest, de jongens waren aan elkaar gewaagd geweest. Ze maakte opeens haar rokje kapot en Drake trok haast onmerkbaar zijn wenkbrauw omhoog. Het was voor de vuurwond, natuurlijk. Drake, a pervert as always, glimlachte vermakelijk. Opeens kwam ze nu in beweging, winmagie maakte dat ze zich nog sneller naar voren joeg dan dat ze al had gekund. Drake was verbaast door de hoge snelheid, maar dat kwam hoogstwaarschijnlijk door de windmagie. Handig gespeeld en goed bedacht vond Drake, hij was bijna benieuwd naar haar aanval. Ondertussen kwam ze in enkele seconden op hem af. Een moment dacht hij heel even dat ze gewoon keihard op hem in zou beuken, tegen hem in zou lopen. Al was dat het geval had hij het toch niet kunnen ontwijken, alleen Drake zag ook dat dat dus niet gebeurde. Ze sprong snel over hem heen, Drake zijn ogen gingen mee met haar bewegingen. Opeens stond ze achter hem, zijn rug onbeschermd. Daar had hij aan moeten denken, je rug beschermen. Zo te zien vond ze het een fijne manier van aanvallen. Drake wilde zich omdraaiden, maar was te langzaam. Hij wist wel snel genoeg zijn hoofd te draaien, zag hoe drie messen op hem af suisde in volle vaart. Hij schrok zich rot en bukte, half een soort vuur baan als bescherming wist hij op te roepen. Het was niet genoeg. Een van de messen wist hem langs zijn hoofd te raken. Hij voelte een verschrikkenlijke pijn in zijn oor, het werd erg warm door het bloed. Zijn hand schoot er naartoe en hij riep het uit, pijn en frustratie stond op zijn gezicht te lezen terwijl bloed langs zijn nek liep. Hij voelde dat zijn hand nat was, keek naar zijn hand, rood door het bloed en plukken haar die waren losgesneden. Hij had net gevoelt, Drake had zijn oor nog wel al had hij niet veel hoger moeten zitten met zijn hoofd. Drake wist nu al dat er met veel magie evengoed nog een litteken zou komen. Zijn arme perfecte gezichtje *kuch*, nu was het beschadigd door die stomme trut. Drake slikte en keek haar kwaad aan. Hij ging rechtop staan en kneep in zijn handen, zijn rechter oor bloedend. Drake snoof diep in en uit. Uit het niets bracht hij zijn handen snel omhoog en wist gelijk daarna in erg snelle reactie een sterke vuurstraal op haar af te schieten, hij bracht zijn woedde er in waardoor het sterk en snel werd afgevuurd. Hopelijk zou dat kind het leren.
Hey, sorry.
Ik heb niet echt inspiratie, maar wilde je ook niet laten wachten

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   zo okt 05 2014, 20:32

De gebruiker 'Drake' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice': 


Moderator Ruuz: Omdat er geen dices geselecteerd waren in de zet van Drake, heb ik de dices met een random generator bepaald.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangelyne
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 98
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air only.
Klas: //
Partner: I'm not the type to get my heart broken.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 17 2014, 21:36

Evangelyne

De verandering in het gejuich was duidelijk hoorbaar wanneer ze de arena betrad. Het werd zachter, aarzeling kwam omhoog: ze waren bang. Natuurlijk moest het nu allang hebben gebleken dat ze Isaiah destijds niet gedood had, maar het lag wel op het randje en het gaf aan waartoe ze instaat was – en tegelijkertijd ook niet. Mensen zijn makkelijk manipuleerbaar en het verhaal was vast geworden dat ze het had willen doen maar dat meneertje X haar tegen had gehouden, haar ervan had weerhouden met een of ander gedachte trucje.
De harde waarheid bleef dat ze er niet toe instaat was geweest, maar dit keer was het anders. Deze jongen, Drake, hing haar nu al de keel uit. Hij praatte. Isaiah had niks gezegd. Althans niet met zijn stembanden: zijn houding zei genoeg, eveneens als die grote puppy ogen van hem. Het was alsof ze een soort van contract hadden ondertekend waarin ze niet zouden praten; woorden waren onnodig. Je ging elkaar proberen af te maken, waarom zou je iemand daarvoor succes wensen? Je hoopt eerder dat die ander een hartaanval krijgt zodat het voorbij is, zelfs zij.
Dat moment dat ze het mes bij zijn keel had gehad… Ze had gehoopt dat hij toen een hart aanval had gekregen, zodat zij er niet voor hoefde te zorgen dat het stopte met kloppen – maar dat gebeurde niet.

De kreet van de ander riep het meisje weer terug bij de les, die rustig met haar voeten landde op de grond. Met ogen zo groot als schoteltjes keek ze naar het gestalte die een houding aannam waaruit af te leidden viel dat hij pijn had. Haar mond opende zich een paar millimeter, waarna ze met moeite inademde – bleef er echter wel rustig onder. Het was gewoon het feit dat ze zonet nog eventjes na had gedacht over hoe ze de dood niet aan iemand kon schenken en het nu bijna onbewust had gedaan… Maar dat was toch wel haar plan geweest? Ze had hem bewust willen raken met de messen – maar raken hoefde niet perse zijn hart of hoofd te zijn.
Ze kneep haar ogen echter tot twee felle spleetjes bij het zien van de ander zijn blik. Hij was en bleef een mens, in hart en nieren en dit alles was gewoon weer een reminder voor haar. Hij herinnerde haar aan teveel dingen waaraan ze zich ergerde, irriteerde… Het haalde het bloed onder haar nagels uit.
Hij was verrot.

Beter dat ze dit snel probeerde af te ronden, ze kon haar hoofd niet goed bij het spel houden en dat was gevaarlijk (misschien wel dodelijk, dun duuun). Daarbij was de ander er ook niet meer helemaal bij: de frustratie en woede zou hem verblinden, tezamen met zijn arrogantie zou het zijn ondergang kunnen worden.
Ze rechtte haar rug, duwde haar schouders naar achteren en stak haar kin een beetje de lucht in. Zonder aandacht te schenken aan de ander zette ze zich een klein beetje af, maakte een klein hupsje, waarna ze zich draaide en in die draai haar vleugels tevoorschijn liet komen. Echter was het niet zo slim geweest om de ander te verwaarlozen: zijn woede uitte hij in een vuurstraal. Snel probeerde ze hem te ontwijken, maar ze was te laat: haar linkervoet kreeg de volle laag.
Een kik gaf ze echter niet, dat zou ze nooit meer doen – ze had erger meegemaakt. Gelijk vloog ze omhoog, op een veilige afstand, waarna ze gelijk de schoen probeerde te trappen. Dit ging echter niet en moest ze hem er dus pijnlijk afrukken. Een roodvoetje onthulde zich, de huid glanzend en nu al vochtig. Het zou niet lang duren of de blaren zouden zich al gaan vormen; deze voet zou ze voorlopig niet meer kunnen gebruiken. Het mocht weliswaar haar linkervoet zijn, het was en bleef een handicap.
De schoen die nog warm was van het vuur en het nog maar net overleefd had, had ze vast in een van haar handen. Ze hield hem omhoog, bracht hem bij haar mond en blies er tegen. Al gauw vatte het ding weer vlam en liet ze het los – liet het zweven tussen haar handen. Met uiterste focus brokkelde ze het voorwerp in stukjes, wist dat ze de luxe kon veroorloven om rustig aan te doen: de ander kon haar hier toch niks maken.

Haar blik dwaalde weer af naar beneden, naar de jongen. Tijd om hem een handicap te geven en hopelijk meer.
Ze liet de vlammetjes om haar handen heen draaien, waarna ze een keer hard met haar vleugels klapte en op hem afschoot. Iedere keer als ze langs hem kwam liet ze een vlammetje achter, voedde hem zo met zuurstof dat er een grote steekvlam ontstond. Iedere keer vloog ze langs hem, zo snel dat ze hem niet de mogelijkheid gaf om haar vast te pakken.
Dit proces bleef ze herhalen totdat de vlammetjes op waren en haar ene schoen dus weg. De andere schoen kon ze niet gebruiken omdat ze geen vuur magiër was, het vuur wat ze had had ze getemd met lucht magie – maar zonder kooltje kon ze niks.
Afwachtend bleef ze in de lucht hangen, peilend naar wat de mogelijke schade was die ze had aangericht.
OOC; Sorry dat het zo overdreven lang duurde, maar je bent denk ik wel op de hoogte van mijn situatie?
En ehm, no offence: maar je weet dat Eva eruit ziet als een acht jarige zwerver x'D ? She smells.

_________________

✲ Alexander ✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Jaynee ✲
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 17 2014, 21:36

De gebruiker 'Evangelyne' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 24 2014, 23:17


[justify]Het gevecht was in volle gang en de adrealine gierde door zijn lichaam. Hij vernauwde zijn ogen, terwijl Eva haar uiterste best deed, zodat ze hem om kon brengen. Zijn oor deed pijn, hij hield zijn hand er tegen aan en keek even pijnlijk. De blik in haar ogen was moordlustig en Drake twijfelde er niet aan dat als ze de kans had dat ze het ook echt zou doen. Ze liep bij hem weg en sprong toen omhoog, er verschenen vleugels uit haar rug en Drake keek er geïnteresseerd naar. Daar was hij altijd heel erg jaloers op geweest bij lucht magiërs, dat ze vleugels konden creëren alsof het niets leek te zijn. Hij zou het prachtig vinden om in menselijke vorm ook vleugels te vormen. Wat zou het prachtige zijn om in menselijke vorm door de lucht te scheren, het luchtruim te ontdekken en alle mogelijkheden van een mens te benutten. Zijn ogen stonden nu niet arrogant of hooghartig zoals net, maar eerder jaloers op de witte vormen op haar rug. Op hetzelfde moment had hij een vurige stroom aan vuur op haar afgestuurd met veel kracht bracht hij het voort. De hitte vond een van haar voeten die al snel vlam vatte en haar schoen leek te versmeulen. Natuurlijk gaf ze geen krimp van pijn of iets wat daar op leek. Drake had niet anders van haar verwacht. Opeens begon ze toen tegen de schoen te blazen, wat Drake verbaasde en hem achterdochtig liet kijken. Hij veegde het bloed aan zijn broek wat nog langs zijn gezicht liep, het zag er best luguber uit, maar daar zou Drake zich wel na het gevecht zorgen over maken. Hij vroeg zich eerder af hoe hij hier zo snel mogelijk een einde aan kon gaan maken. Hij zag nu hoe de hele schoen had vlam gevat., waarna ze het had uitgetrokken. Door de zuurstof die ze het vuur voedde werd de vlam groter en Drake was nu weer nieuwsgierig geworden, meer dan achterdochtig want ze had een aanpak die hij niet gewend was. Hij zag hoe ze daar in de lucht de schoen in stukjes verdeelde en tussen haar handen liet zweven. De vleugels bewogen en Eva schoot op hem af, ze had het vuur bij zich en viel Drake hiermee aan. Eerst dacht Drake dat het geen effect op hem zou hebben, waardoor hij wat spottend keek. Alleen nu de aanvallen aankwamen en door zijn stommigheid niks terug deed, voelde hij de hitte van het vuur. De hitte die zijn huid raakte en tot grote schrik vreselijk pijn deed. Drake stapte verschrikt achteruit en keek verdwaast. Die had hij niet verwacht. Drake haalde nu een eigen vuur schermpje tevoorschijn, maar dat mocht niet baten, hij verloor het snel. Het was meer de schok voor hem dat dit kon. Zijn eigen vuur deed nooit pijn omdat het zijn eigen magie was, alleen op dit moment had zij de energiebron en de zuurstof in het vuur overgenomen waardoor zij de macht had over het beetje vuur. Op andere manieren zou het niet werken, omdat Drake dan controle over zijn vuur had. Nu het vuur de schoen had geraakt was het een soort normaal vuur geweest. Daarbij, de steekvlammen kwamen erg dichtbij, ze had er een soort macht over die hem maar niet beviel. Drake snoof verachtend naar Eva en draaide met zijn ogen. Alleen hij zag dat ze nog niet klaar was, ze bewoog om hem heen en Drake was te langzaam om te volgen wat ze deed, voelde enkel de schade aan hemzelf was op dit moment prioriteit en hij probeerde het te ontwijken. Opeens stopte het en Drake zag nu dat haar 'munitie' op was. Drake had voor het eerst brandwonden en beet zijn tanden op elkaar. Dus dat deed hij mensen aan wanneer hij vuur op ze afschoot. Hij begreep Xaf nu wel beter, maar gunde het hem daardoor alleen maar meer, snertventje. Drake slikte en keek haar kwaad aan. Beetje zijn eigen magie lopen manipuleren, Drake kon het echt niet uitstaan. Hij sloeg zijn handen in elkaar en rechtte zijn rug, gaf geen kik al deden de wonden pijn. Dit was beschamend, voor hem dan. Hij kon het niet uitstaan, echt niet hoe ze daar zo rondvloog. Daarom besloot Drake om het vogeltje maar eens naar beneden te halen, zijn ogen schoten vuur. Hij spreidde zijn handen en vloekte binnensmonds. Opeens verscheen er achter zijn rug, zijn eigen vuur. Hij bracht het voor zich en nu schoten er opeens grote tentakels van vuur uit de bundel. In razende vaart vlogen ze op Eva af, gijpend en grissend naar het meisje dat nog in de lucht hing. Drake zette zich beter schrap en probeerde op die manier Eva te pakken te krijgen.

_________________


Laatst aangepast door Drake op za okt 25 2014, 17:38; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 24 2014, 23:17

De gebruiker 'Drake' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangelyne
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 98
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air only.
Klas: //
Partner: I'm not the type to get my heart broken.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 11:28

Evangelyne

Wow, deze gast veranderde vaak van gezichtsexpressie. Ze wist niet precies wat ze eruit moest concluderen: of hij nou zo afwezig was en snel afgeleid, wat voor haar een voordeel was, of dat hij gewoon zo emotioneel in elkaar zat. Zij had maar een paar expressies: boos, bozer en... Oké ze had er maar twee dan.
Het was de arrogantie die ervoor zorgde dat haar aanval effectief was geweest. Ze wist dat met afstanden altijd het gevaar kwam dat aanvallen voorspelbaar werden, maar blijkbaar was meneer er zo van overtuigd dat vuur hem geen pijn kon doen dat hij daar als een zoutzak was blijven staan. Toen hij eenmaal besefte dat het wel degelijk pijn deed was het al te laat: hij was te erg van zijn à propos geraakt dat hij zich niet meer goed kon herstellen. Hij probeerde het wel en het had enigszins effect; maar de meerderheid van haar vuurtongen had hem gelikt.

Opnieuw nam hij weer keurig de tijd om een aanval te doen, iets wat ervoor zorgde dat het meisje rolde met haar ogen. Hij moest dat echt afleren, want in het wild was hij nu allang aan stukken gescheurd. Als zij enkel groter en sterker was geweest... Dan was dit gevecht al heel lang voorbij.
De eerste paar keren ontweek ze de tentakels zonder moeite, begon zich er eigenlijk een beetje door te vervelen - en het was dankzij die verveling dat ze uiteindelijk toch geraakt werd. Een van de vleugels werd geraakt, het vuur aaide het - als een kat die een prooi aait met uitgeklapte nagels. Het vuur verspreidde zich over de witte veren, die grootser werden terwijl het meisje probeerde in de lucht te blijven. Wetende dat als ze zo doorging haar gehele vleugel verzwolgen zou worden door het vuur hield ze op en ontspande ze haar spieren. Eerst bleef ze nog rustig in de lucht hangen, waarna de zwaartekracht zachtjes aan haar begon te trekken. De trekkracht werd steeds harder en haar haren zwiepten wild omhoog. Diep haalde ze adem, waarna ze hem inhield en zich focuste op de vlam. Uiteindelijk schoot ze een rake luchtstoot ertegen aan wat het vuur doofde, waarna ze zich snel omdraaide.
De grond kwam steeds dichterbij en ondanks dat ze moeite had om haar ogen open te houden kon ze dit perfect zien. Zo hard als ze kon blies ze de lucht uit haar longen, zorgde ervoor dat de val gebroken werd - maar ze viel uiteindelijk alsnog een beetje omdat ze niet genoeg kracht had om de hele val te breken.

Ze krabbelde overeind en voelde al snel een hevige pijnscheut door haar lijfje trekken. Haar vleugel was de boosdoener, deed bij het minste of geringste al pijn.
Ze had te lang geprobeerd het vuur de baas te zijn, maar het werkte niet: de omgeving was niet in haar voordeel. Ze kon zich nergens verstoppen. Dus moest ze hem maar benadelen. Ze ging wat rechterstaan, negeerde de pijn van haar vleugel - wist dat het enkel meer pijn zou doen als ze hem terugtrok. Sierlijk bewoog ze haar handen boven haar hoofd in de lucht, maakte een soort van rondjes. Al gauw begon de lucht met haar handen mee te bewegen, in de buurt van de jongen; creëerde een soort van koebel om hem heen. Uiterste concentratie zorgde ervoor dat ze bijna geen adem meer haalde, had geen tijd voor dat half automatische mechanisme in haar lichaampje.


OOC; Oke eventjes uitleg: ze probeert een soort van vacuüm te maken om Drake heen zodat hij geen energiebron meer heeft voor zijn vuur (lucht dus) en ja: hij kan hierdoor stikken als ze het te lang doet en goed gaat.
Als alles schildjes zijn faalt ze hier dus in, iets wat logisch is want het is een erg moeilijke techniek en ze is moe en klein en bla bla.
Een zwaardje dan lukt het wel maar kan hij er gewoon uit ontsnappen, de wanden zijn gewoon van lucht en niet zo sterk.
Twee zwaardjes zorgt ervoor dat vrijwel alle zuurstof/lucht op die plek verdwijnt.
Drie zwaardjes het zal zelfs effect hebben op zijn longen en wellicht dat ze ook hier de lucht uit zuigt.
Tadaaa :'D

_________________

✲ Alexander ✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Jaynee ✲
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 11:28

De gebruiker 'Evangelyne' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 14:58De mensen in de tribune zaten gespannen te kijken naar het gevecht dat zich in de arena afspeelde. De rivaliteit tussen de twee personen was te voelen bij iedereen en de mensen jubelde en schreeuwde. Drake had zijn armen omhoog met zijn handen uitgespreid terwijl de hij de aanval uitvoerde, de tentakels die zich aan Eva probeerde te vergrijpen. Je zag de concentratie op zijn gezicht, hij beet zijn tanden op elkaar. De wind om hem heen door de aanval bewoog het zwarte haar en zijn kleren. Op sommige tukken stof zaten schroeiplekken van vuur door haar aanval. Hij zette zich beter schrap, irriteerde zich aan het feit dat hij haar niet te pakken kon krijgen. Het duurde even en met de tijd voelde Drake zich ook meer vernederd worden. Hij had bijna het gevoel dat ze hem uitlachte, met die zwierige bewegingen in de lucht, het triomfantelijk slaan van haar vleugels. Je zag zelfs dat ze zich begon te vervelen, dit maakte Drake nog nijdiger. Nu bracht hij zijn hand iets meer naar voren en lette goed op, ja. Eindelijk had hij haar vleugel te pakken, de tentakels grepen de witte veren vast. Hij liet de tentakel als een slang om haar vleugels glijden en vast grijpen. Eerst probeerde ze het te weerstaan, ze bleef in de lucht totdat ze zich liet zakken. Drake voelde ook hij zijn eigen kracht afnam. Precies op dat moment maakte ze een grote windvlaag, die het vuur uitblies. Drake ontspande zich weer wat en ging rechter op staan. Ondertussen viel ze naar beneden, maar wist die val wat te breken door tegen de grond te blazen. Ze kwam op de grond terecht met een klap. Zijn ogen had hij half gesloten terwijl hij met geheven kin naar Evangelyne keek. Hij was klaar voor haar volgende aanval.

Drake zag hoe ze overeind krabbelde en weer ging staan, was best benieuwd naar wat ze nu van plan was. Ze begon met haar handen te draaien, maar Drake zag niks, maar voelde hoe de windrichting veranderde. Door het opwaaiende zand, zag hij hoe er een soort koepel om hem heen werd gevormd. Drake fronste en keek er argwanend naar. Dit was toch... tot hij voelde hoe hij benauwd werd. Beetje bij beetje kreeg hij het gevoel dat de lucht uit zijn longen werd getrokken. Hij kreeg amper zuurstof meer, door deze techniek kreeg hij geen zuurstof dus zou het ook erg moeilijk voor hem worden om vuur te maken. Hij moest hier snel uit, anders was het met hem gedaan, al zijn andere wonden en vermoeidheid hielp hier ook niet bij. Dit gevaarte kon hem zelfs laten stikken als hij dat wilde. Drake bracht zijn handen naar zijn keel, en begon heftig te hoesten hij werd steeds benauwder. De jongen werd duizelig en als hij niet snel zou wat doen zou hij neervallen op de grond en daar blijven liggen. Drake kon door de spleetjes van zijn ogen vaar het meisje kijken. Drake sloot zijn ogen en beet op zijn lip. Hij herinnerde zich het gesprek van vroeger, met een van zijn klasgenoten en toenmalige vrienden. Hoe hij het prachtig zou vinden om een vogel te zijn, hoe hij door de lucht kon scheren. Vrij van de zwaartekracht, zijn eigen weg bepalend. Hij moest er aan denken wat voor hem vrijheid betekende. Vrijheid was voor hem niet alleen het vuur in zijn hart, maar ook het kijken naar de vogels. Jaloers over hoe ze hun eigen vrijheid hadden gevonden in de lucht. Niks of niemand, zelfs de lucht en zijn zwaartekracht niet die ze tegen kon houden. Vrijheid, niemand die je kan tegen houden. Dat was het en hij was nu ook niet van plan om op te geven, dat was niet iets wat bij hem hoorde. Drake opende zijn ogen en keek naar Eva, die hier waarscheinlijk wel van genoot. Drake balde zijn vuist en haalde zoveel mogelijk kracht naar boven het was moeilijk voor hem. Zijn energie bron weghalen, terwijl dat van haar er in volle overvloed was. Drake kon het niet uitstaan dat dit gebeurde en wist bijna geen uitweg meer, ging hij dit echt verliezen. Hij voelde hoe de zuurstof weg trok.

Drake keek de arena rond, zag de mensen zitten en joelen, sommige zaten gespannen op hun tanden te bijten voor hem, anderen lachte en riepen voor Eva. Hij voelde zich net een leeuw zo in deze arena, die aan het verliezen was, verliezen vaan een meisje. Hij kon het niet uitstaan. Opeens, zag hij iemand die geen van beide deed, niet zenuwachtig zitten of joelen. Nee dat is iets wat hij zeker niet zou doen. Hij zag hoe de persoon hem strak met groene hatende ogen aankeek, maar dit keer niet alleen haat. Teleurstelling stond op het gezicht getekend. Drake voelde opeens adrenaline in hem opkomen, dit was niet zoals hij het had verwacht, of juist wel? Drake wist het niet meer maar bedacht daar in tegen wat anders. De laatste les met Savador. Uit het niets begon er een glimlach Op Drake zijn gezicht en vervloekte de man dat dit precies was wat hem misschien zou redden. Drake zakte met zijn hand op de grond, zijn hoofd gebogen. Hij liet het lijken alsof hij opgaf en niet meer kon. Daar in tegen stuurde hij de zuurstof die hij nog had, de grond in. Als een gevaarlijke slang kronkelde het de grond door. Toen het daarbij ook meer zuurstof kreeg nadat het buiten de koepel was, werd het sterker en sterker. Hij stuurde het recht naar Eva toe, met volle kracht. Op het moment dat het de grond uitkwam, barstte het uit in een groot vuur dat vlak bij Eva in de buurt kwam en haar van hem zou afleiden. Drake wist dat ze niet meer op de lucht zou letten. Hij voelde de lucht terug komen en hij nam het in zich alsof dit het water uit de graal was. Met volle teugen en extreem hoestend, met zijn hand op zijn buik, voorover gebogen bijkomend van het moment van net. Hij hoopte dat hij dat nooit meer hoefde mee te maken. Hij voelde zijn lichaam extreem trillen, de aanval van haar en zijn eigen aanval had veel energie van hem gevergd.

_________________


Laatst aangepast door Drake op di okt 28 2014, 15:58; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 14:58

De gebruiker 'Drake' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 17:19

Ooh..de vlammen spatten af van dit gevecht..letterlijk..met name Darky Burned was helemaal goed bezig. Alleen maar raak..raak..raak..het werd haast saai voor Nocte. Hij moest ook licht grinniken toen Drake naar adem hapte. Hij wist dat deze anaval niet dodelijk kon zijn. Het zorgde enkel voor ene bewusteloze Drake. Wat eigenlijk helemaal zo slecht nog niet zou zijn geweest. Kreeg hij eindelijk eens de volle laag..Maar zoals het er nu naar uit zag, kreeg Stinkie de volle laag nu..maar als deze aanval zou raken, zou dat wellicht de dood van Stinkie betekenen..hoho dat mocht niet gebeuren. Eerst Stinkie veilig stellen. "Shield."Er verscheen een haast doorzichtig schild rondom Evangelyne. Deze zou haar beschermen tegen de kracht. Echter was hij bijna te laat, waardoor een beetje vuur bij Evangelyne terecht was gekomen. Nu...Drake mocht nu ook eens de volle laag krijgen.."Manipulation of Fire.." fluisterede hij. Het vuur wat bij Evangelyne uit de grond kwam, ging nu voor een groot gedeelte richting Drake, waarna dit hem raakte. Het andere gedeelte stuurde Nocte uit de Arena. Zo..kon Drake dit gelijk zien als een waarschuwing. Nog 1 zo'n aanval, en Draky kon het toernooi verlaten...

(Eva krijgt 1 zwaardje, en Drake krijgt nu drie zwaardjes)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangelyne
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Henk.
Posts : 98
Points : 20
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air only.
Klas: //
Partner: I'm not the type to get my heart broken.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 23:38

Evangelyne

Ze had haar blik op haar handen gericht, lette er nauw op dat ze precies de goede bewegingen maakte. Haar mond was open en haar ogen waren groot, iets wat aangaf hoeveel focus ze wel niet gaf aan deze bepaalde techniek. Normaliter gebruikte ze het voor kleinere schepsels en bij uitzondering dan grotere, zoals Drake, maar uitzonderingen waren er niet vaak. Ze wist wel dondersgoed dat ze nu moest presteren, want het feit dat zij niet instaat was om te doden betekende niet dat anderen dat ook waren. Op dat gebied bleef ze menselijk, maar in Eva haar wereld had dat een verkeerde betekenis en waren de mensen juist de monsters. Zo was Drake ook een monster in haar ogen: als ze zojuist te pletter was gevallen had ze ook half dood kunnen zijn.
Haar armen werden moe, iets wat ervoor zorgde dat ze haar blik even op de koepel richtte om te checken of deze wel zijn werk deed. De witte stromingen van de lucht waren duidelijk zichtbaar en zorgden ervoor dat ze de jongen enkel kon zien als een vaag donker gestalte: maar het was duidelijk dat het effect had, anders had hij nu allang een tegen aanval gedaan. Dat was mooi. Nog heel even… Nog heel even en het zuurstof tekort zou ervoor zorgen dat hij flauwviel… Nog heel even…
Nog heel even…
En dan was dit alles voorbij…

Haar vermoeidheid en wanhoop zorgde ervoor dat ze het verschil in houding van het gestalte niet goed kon zien, vandaar dat ze de aanval ook helemaal niet aan zag komen. Op het moment dat ze het voelde was het al te laat en scheen alles ineens in slow motion te gaan:
De grond die vlak naast haar voeten open spleet, haar handen die nog in de lucht bleven omdat haar reflex te sloom was en haar ogen die nog groter werden. Toch werd het vuur en de brokken gesteente tegengehouden door een flinterdun licht iets: een schild. Haar blik schoot naar de plek waar meneer X zich bevond, keek naar hem met een blik die boekdelen sprak: hij had haar zowaar gered. Een warm, prikkend iets dat langs haar wang gleed zorgde er echter voor dat ze haar blik afwendde en zich beschermde door haar armen op te heffen: voelde de kleine stukjes er nog langs glijden – maar echte schade gaf het niet, alleen een irriterend gevoel.
Langzaam liet ze haar armen zakken, voelde hoe haar benen trilden – voelde de pijn niet eens meer door de adrenaline die nu door haar aderen stroomde dankzij de doodsangst die ze net had beleefd. Met grote ogen zag ze hoe de aanval van Drake nu op hem gericht werd, zag hoe zijn gestalte verdween achter de vlammen en de brokstukken. Vanuit haar ooghoeken keek ze naar meneer X. Ze zou hem bedanken, met een klein gebaar: het leek erop dat hij graag haar dierlijke vorm wilde zien, dus zou ze hem dat geven.
Ze zakte een beetje door haar knieën, plaatste haar vingertoppen op de grond en ontblootte haar tanden. Het bloed brandde in haar aderen, pompte er nog sneller door heen. Wind die langs haar opwoei en wild met haar haren speelde. Het meisje veranderde in een wit draakje, iets wat waarschijnlijk niet intimiderend oogde – maar daar zou ze wel voor zorgen. Gelach was dan ook te horen afkomstig van het publiek, iets wat ervoor zorgde dat er zacht gegrom opsteeg vanuit haar keel waarna ze haar kaken van elkaar afhaalde en een luidruchtige brul liet horen – iets wat ervoor zorgde dat het publiek stilviel, want zij wisten natuurlijk niet dat brullen een van de makkelijkste dingen was ter wereld als draak.

Haar nagels boorden zich zowat in de grond, waarna ze zich afzette en met een rot vaart op Drake afvloog. Ze vloog vlak langs hem, hapte echter wel naar hem uit – ter hoogte van zijn oor. Hierna draaide ze zich snel om en klapte een keer hard met haar vleugels en creëerde met behulp van haar magie een harde windvlaag – iets wat ervoor zorgde dat zelfs petjes van mensen in het publiek wegvlogen. Opnieuw schoot ze op hem af, waarna ze hem een rake klap probeerde te geven met haar staart.
Ze moest goed gebruik maken van deze tweede kans, gevuld met adrenaline.


OOC; Ik deed iets verkeerd met de dices, maar ik hoop dat het nu toch nog goed is?
+ oké ik zie nu dat het goed is gekomen :'D

_________________

✲ Alexander ✲ Evangelyne ✲ Hero ✲ Jaynee ✲


Laatst aangepast door Evangelyne op di okt 28 2014, 23:39; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fate

avatar

PROFILEReal Name : ~
Posts : 290
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: x
Klas: x
Partner: x

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   di okt 28 2014, 23:38

De gebruiker 'Evangelyne' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dices Of Fate

'Arena Dice' :
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Drake
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Moonmoon het kartelmes
Posts : 1622
Points : 123
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire Magican
Klas: Miss Eres
Partner: This is the shadow place Mufasa once told you about. Stay away from it.

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 31 2014, 15:18


Drake kreeg amper de lucht door zijn longen en wist niet hoe lang hij het nog zou kunnen volhouden. De jongen liet zich tegen de grond zakken, maar op dat moment wist hij gelukkig door de herinnering, een aanval tegen het meisje te keren dat hem zou redden. Op het moment dat hij de grote explosie door de luchtstroom heen zag kwam er een zucht van verlichting uit zijn mond. Hij bleef op zijn knieën zitten, met vermoeide ogen staarde naar de explosie. Gelukkig voelde hij op datzelfde moment zijn zuurstof terug komen. Hij bracht zijn hand naar zijn borst en trilde. Toen hij wilde opstaan zag hij dat er iets gebeurde wat hij niet had verwacht. Eva leek totaal geen schade te op te lopen, stond daar alleen ontzettend bang. Drake begreep het even niet, maar zag toen doe het vuur en de brokstukken tegen een onzichtbare wand werden geketst. Het was eerst verwarring, hij keek naar Nocte met vragende ogen. Alleen op hetzelfde moment zag hij toen in zijn ooghoed wat op hem afkomen. De explosie was de andere kant op gekeerd, zijn kant. Drake''s ogen sperde zich open van angst. Hij wilde weg rennen maar zijn lichaam liet het niet toe doordat alles zo onverwacht kwam. Het enige wat hij kon voorbrengen was een angstaanjagende schreeuw, opengesperde ogen. Hij hield zijn handen voor zich en voelde toen de hitte aan zijn huid, de brokken steen die tegen zijn lichaam sloegen, hij voelde hoe er wonden in zijn huid werden gebrand. Zijn kleren werden half verbrand en gescheurd. Hij drukte zijn handen tegen zijn hoofd, het haar schroeide en het stonk naar brandlucht in de arena. Gelukkig was het ook weer snel voorbij, maar Drake had er grote schade aan opgelopen. De aanval was erg sterk geweest en Drake wenste dat hij maar een rotjes effect op haar had afgestuurd. Na een tijdje wist hij op te staan, maar zijn hele lichaam trilde en deed zeer, vermoeidheid sloeg toe. Het was ondangs de grote klap, nu haar beurt. Drake zag toen tot zijn verbazing dat ze in een kleine witte draak veranderde. Hij keek gefascineerd naar het diertje, het zag er prachtig uit. Tenminste, als je van draken hield dan. Alleen hij wist dat ze hem zou aanvallen en dat zou niet goed uitpakken. Drake zag het mythische dier zich van de grond afzetten en met hoge snelheid op hem af vliegen, ze scheerde eerst langs hem en hapte bij zijn oor, wat niet raak was en waar het opgedroogde bloed nog zat. Drake vuurde wat vlammen op haar af ter bescherming, Hij kon ze met pijn op haar af vuren. Alleen al snel werden ze door de harde windvlaag gedoofd. Drake stapte achteruit, maar werd door de windvlaag evengoed een eind weg geblazen. Hij kon weer opstaan, keek het draakje vol afgunst en haat aan. Maar ze was nog niet klaar en ze kwam snel op hem af. Hij dacht dat ze met haar klauwen wat wilde doen, maar dan bleek niet zo te zijn. Onverwacht zag hij toen de staart verschijnen. De staart, die bij een draak uit vrijwel alleen maar spier bestaat klapte hard tegen zijn hoofd. Drake hapte naar lucht, maar het was al voor elkaar. Terwijl hij viel zag hij alles draaierig worden. Toen hij viel, bonkte hij met zijn hoofd tegen de grond, zag alles wazig worden en een vreselijk misselijk gevoel kwam omhoog. Drake verloor zijn bewustzijn en zijn lichaam ontspande zich en hij bleef liggen, verslagen. Zijn kleren waren half weg gebrand en hij had wonden, vuil en bloed overal zitten. Niet veel later kwamen de hulpverleners en zou Nocte de naam van Evangelyne door de arena schreeuwen, met zijn triomfantelijke demon stem. Het publiek ging uit zijn dak. Alleen Drake zou hier niks meer van merken, zien of herinneren en misschien was dat maar beter ook. Want het ego van de jongen was gekrenkt, iets wat hem niet graag gebeurde.

Drake heeft verloren.
Gefeliciteerd Evangelyne!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mefla
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Melle
Posts : 788
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire/Earth
Klas: -
Partner: Oh no no no, I don't do shit like that

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   vr okt 31 2014, 23:07

Hij rook opgeluchtheid bij Stinkie..en verslagenheid bij Draky..net goed..Als klapper op de vuurpijl gebeurde er ook nog iets heel leuks..Stinkie veranderde in een draak...dus dit was een dierlijke vorm die iedere Kovonakaan in hen of haar had..fascinerend. Hij zag hij de draak haar genadeklap aanbracht bij Draky. Mr X lieo naar zijn microfoon. "Ladies en gentlemen...I believe we have a winner!!" schalde er door de arena. "Mag ik een daverend applaus voor EVVHHAAANGHEEELLHHYYYNHHEE, de winaar van deeerste match van ronde twee van Tournament of the Magician!!!" een luid applaus ontketende zich uit het publiek.

(Evangelyne is vicrorius)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[TotM 2] Round 2 Match 1~ Evangelyne VS. Drake Burned

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Please help me! {Drake storyline 1} [Zean]
» (Missie) The Warmth Within - Kriss & Drake
» ¤Drake Burned¤
» Like fire burned before {TC/RC Fight}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: The Arena-