PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Kirara 'The Demon'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kirara

avatar

PROFILEElite
Real Name : Dubbledot
Posts : 13
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Kirara 'The Demon'   za jul 26 2014, 10:26

 
Naam: Kirara

Roepnaam: Kira / kirara

Leeftijd: “Try to guess and I will tell if you are right~”

Afkomst:  Razen

Magie: Vuur

Grootte: Normale vorm 25 CM, vechtvorm is 160 CM

Gewicht: Normale vorm 5 Kilo vechtvorm dicht bij de 75 Kilo.

Bouw: Normale vorm. Klein en pluizig, geen gevaarlijke dingen.
Vechtvorm: Groot, scherpe hoektanden die goed zichtbaar zijn, gebruik van klauwen zijn ook mogelijk. In beide vormen hebben ze twee staarten i.p.v. een enkele.

Vachtkleur/Kleur schubben/etc.: ( dit geldt voor beide vormen ) Blonde vacht met zwarte oortjes, de pootjes hebben zwarte sokjes met daarboven nog een zwarte halo. Zwarte oog wimpers en een ruiten kantje op de voorhoofd. De staart heeft een bijna doorlopende cirkel, maar ze scheiden op een punt waardoor ze elkaar niet raken, ook raken ze elkaar niet doordat ze onder en boven elkaar schieten.
Verder heeft dit diertje bloed doorlopen ogen, de pupil is een spleetje waardoor die ook in de nacht kan kijken. Het heeft een zwart neusje.

Kleur ogen: Een bloeddoorlopen kleur rood.

Likes: Aandacht krijgen met name achter haar oortje gekriebeld te worden vind ze helemaal geweldig.  Ook dingen doen valt ook in haar straatje, gewoon bezig zijn met dingen, bloedsinasappels en katnip.

Dislikes: Mensen die stenen naar haar gooien, halsbandjes en riempjes, death metal en dierenvangers.

Angst: Clowns, waaks honden en onweer met bliksem.

Geaardheid: N.V.T.

Partner:   “Happiness is not a destination. It is a way of LIFE.”

Afbeelding:
http://content.simonscat.com/Images/Community/Ha/Hannahbaby2000/Kirara-from-my-fave-anime-show-Inuyasha/M0.jpg
Blazende Kirara http://www.freewebs.com/kirarademonpet/inuyasha007.jpg
Vechtvorm: http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20121012031935/inuyasha/images/f/fc/Kirara_(transformed).jpg
Kirara met een papieren poppetje (gif) https://38.media.tumblr.com/06ab4eec5e570c7988fe092a4caf9ff2/tumblr_mp26pth9yJ1s3etd5o1_500.gif
Kirara transforms: (gif)
https://31.media.tumblr.com/f4968c9c5eff17f9d3e74604bcdb879c/tumblr_n3guzxc4nW1tt8lk5o1_500.gif
Human form:
http://i59.tinypic.com/16k95xc.png
Extra: 
Faceclaim: Kirara - Inuyasha


Trivia:
-          Ze heeft in de oorlog geen partij gekozen. Ze bekeek enkel de uitkomst.
-          De gloed rond haar poten komt door de magie die ze gebruikt in haar vechtvorm.
-          Ze heeft een super gehoor en zicht, dat werd bekend door de redding van Shunko de magiër.
-          Wanneer ze het water betreed, het vuur rond haar poten en staart gaan niet uit.
-          Haar human vorm heeft ze tot nu toe in de jaren maar een enkele keer gebruikt. Het is dus zelfde tot nooit dat je haar in deze vorm ziet.
Abilities:
Transformatie: Ze kan van een klein maar schattig katje ook in een grote sabeltand veranderen. Dit kan ze in beide kanten, van klein naar groot maar, ook van groot naar klein. Je kan het zien doordat haar lichaam vuur vat wanneer ze veranderd. Nadat ze getransformeerd heeft verdwijnt het vuur weer.
Speed: Kirara is snel en was zelfs in staat om een shuttle bij te houden. Echter heeft dit een grote uitputting op haar doordat ze zo snel moet rennen.

Karakter:


Kirara is een echte doener, ze doet dingen in plaats van afwachten en hopen. Ze is bereid om een duik recht in dingen en krijgen hun handen vuil. Ze leeft in het hier en nu, en plaatst weinig belang aan theorie. Ze kijkt snel naar feiten van een situatie waardoor ze snel beslist over wat er moet gebeuren en voert deze actie dan ook uit, daarna gaat ze pas naar het volgende ding.
Verder is ze erg goed om motieven en gedrag van mensen op te pakken. Ze pikt kleine signalen die volledig worden onopgemerkt door de meeste andere, hieronder kan je gezichtsuitdrukking of houding verstaan. Vaak staat ze ook een paar stappen voor de persoon waarmee ze interactie heeft. Ze gebruikt dit dan ook vaak om de situatie naar haar zin te laten uit te pakken.
Als haar iets niet zint kan ze echter heel koppig worden, ze kan regels en wetten snel zien als richtlijnen voor het gedrag, in plaats van mandaten.
 
Kirara heeft ook een sterk gevoel voor drama en stijl, ze is een snel-bewegende, snel pratende dier die een waardering heeft voor de fijnere dingen in het leven. Ze praat vaak haar gedachte er zo maar uit, waardoor ze soms niet eens door heeft dat ze de andere kan kwetsen. Het is niet dat ze niet zorgt voor de mensen, het is dat haar besluitvormingsproces niet gespaard gaat met het nemen van de gevoelens. Ze maakt beslissingen op basis van feiten en logica.
 
Toch heeft deze dier ook minpunten, dit is bijvoorbeeld het ongeduldig zijn op het theorie gebied, ze is meer van het doen ‘Dingen gedaan krijgen.’ Ze heeft een sterk intuïtie, die vaak ver weg-base is maar soms heel helder en positief te vinden is. Ze vertrouwt snel op haar instinct en is bewust op die van de andere ook.
Van het theoretisch punt zal ze zich weinig aantrekken, ze krijgt snel het idee dat ze er niets uit kan halen. Dat ze geen bruikbaar materiaal uit kan hallen, toch kan ze briljant overkomen of intelligent zijn.
 
Erg enthousiast is ze ook wel, ze is erg levendig en druk waardoor ze niet snel aan routine klusjes begint. Ze bezit ook het vermogen om andere te motiveren om dingen te doen of andere in actie te laten komen. Ze houd haar kop hoog, ziet vaak alles positief. Toch laat ze niet alle taken snel los waardoor ze te veel hooi op haar vork kan nemen.
 
Ze is erg trouw naar mensen toe, eenmaal haar vertrouwen te hebben ben je al een grote stap verder. Ook zal ze dan meer naar je optrekken. Toch zodra je haar vertrouwen kreukt of breekt ben je ver van huis, want het zal een geringe tijd nemen voordat ze je weer vertrouwt.
 

Geschiedenis:
Kirara had liefdevolle ouders, althans een moeder. De vader was altijd nors en koppig. Het was de leider van de groep. Ze had vele broertjes en zusjes waardoor het leven altijd druk was. Ze was uit een nest met nog 3 zusjes en 5 broertjes maar, zij was als enige met een symbool op haar kopje geboren.
Kirara bleef jonger dan de meesten van haar leeftijd. Zij bleef klein en ergens kwetsbaar terwijl haar broers aan het vechten waren voor de macht van de groep, de zussen al kinderen hadden en aan het verzorgen waren. Het duurde ook niet lang of ze werd verstoten uit haar eigen groep. Ze was te oud nog te jong voor de groep. Generaties waren al verder en ze was pas kind.
Ze leefde op de straten, de staarten maakte vele commotie van mensen en gaven haar vaak wat lekkers om te eten. Ze begon meer te leven van dit en raakte op den duur gewend eraan. Toch was het nooit handig geweest om met mensen op te schieten want ze werd verraden en mee genomen door de dierenvanger. De metalen kooi was koud en erg stug om doorheen te bijten, wat ze wel geprobeerd had. Op den duur stond ze met ontblote tandjes, haren recht opstaand tegen de persoon die haar kooi weer pakte. Opnieuw zat ze in een andere omgeving wat haar sterk verbaasde. Hier had ze een aardige tijd doorheen en door de tijd heen waren paar mensen langs geweest. Asiel was de naam, voor straat dieren. Maar op den duur kwam er een man, hij had een gewaad aan. Het gewaad was fluweel paars en had een gouden siering. De man zelf was oplettend en zeer rustig. Hij keek rond en bleef met de ogen op de twee staartige kat hangen. Het was alsof hij haar aan het uitpluizen was want op den duur werd ze weer in een kooi gestopt en ging ze met de man mee.
Het waren grillige dagen en ze was afstandelijk naar de man die haar meerdere malen had geprobeerd aan te halen. “Kom kom…” Was de reactie van deze man maar ze bleef vijandig.
Na verloop van tijd was ze rustiger geworden en nieuwsgierig naar de man. Deze was geduldig gebleven. Had altijd hoop gehad en die hoop kreeg hij terug met daden. Kirara begon steeds meer aan de man te wennen maar bleef koppig in haar eigen weg.
De man leerde haar veel, ze begon dingen te leren die ze normaal niet kende. Dit kwam voornamelijk door de pubertijd waar deze kat in was beland. Ze kreeg te leren wat magie was, maar uit boeken en andere oude perkamenten. Hier was ze minder van gediend en ging al snel haar eigen gang. Ze besloot dat papierwerk haar niets kon leren wat vele fouten maakte. De magiër, die haar van een gruwel iets had gered genaamd asiel, voor vele daden liet opdraaien.
Op den duur leerde ze meer en besloot ze, toen ze eenmaal al 55 jaar was, dat ze rondreis ging maken. Ze ging een geruime tijd van planeet naar planeet maar eindigde weer thuis. Ze had veel geleerd van elke planeet en hun cultuur. Maar ook leerde ze andere dieren kennen.
Ze maakte oorlogen mee, paar die jaren duurde, soms wel een eeuwigheid naar haar idee, trainingen van militairen. Maar ook de fijne dingen van het leven, waar het leven vandaan kwam. Hoe gezinnen leefde, wat ze deden voor elkaar, hoe ze elkaar steunde. Ook al hadden de mensen het arm en hadden helemaal niet veel. Ze waren er voor elkaar.
Toch was elke planeet anders, zo zag ze Novanen voor elkaar zorgen maar mensen die zwarte magie bevatten waren al snel van het eigen opstrijken. Het dominant willen zijn en de macht nemen. Zo stonden daar ook vele criminelen toch bekend.
Toch was ze verdrietig want ze kwam thuis, bij diezelfde magiër, maar die was ten overleiden gekomen van ouderdom. Ze was erg stil erna en verwerkte het op haar eigen manier. 50 jaar had gepasseerd en zijn zoor Tirion zou haar verder leren. Ze leerde over haar tweede vorm waar ze het beste in kon vechten. Ook leerde ze al snel deze vorm te beheersen, meer theorie waar ze koppig over was. Maar uiteindelijk wist ze Tirion advies te geven. Het leven werd makkelijker toen ze een baan kreeg bij een simpel advies bureau.
Het woord werd immers snel door de planeet dat een dier advies gaf, een goed advies. Het woord reikte zo ver dat iemand van hoog rang haar kwam opzoeken. Ook deze had veel geduld met Kirara, ze was soms niet de beste maat om mee om te gaan door haar spontaniteit, maar elk nadeel had zijn voordeel. “Mag ik je wat anders vragen..?” Klonk de onbekende voor haar. Ze knikte rustig en rekte zich kort uit. “Hoe heet je..?” Kort bekeek ze de man, hij had een rustige uitstraling waardoor de sfeer soepel bleef. Vele tactieken die ze door praktijk had geleerd stroomde door haar hoofdje heen. “Kirara ‘the demon cat’.”  De demon had ze als bijnaam door haar ogen, haar tweede vorm waar ze soms minder trots op was geworden maar ook de mensen die ze ermee had vermoord in die vorm. “Das een leuke naam. “  De persoon glimlachte en liet geen enkel greintje vreselijkheid zien. Hierdoor raakte Kirara van haar pad en wist niet goed wat ze moest zeggen, kort om ze moest snel denken en improviseren. “Waar heb ik de eer aan te danken…?” De magiër voor haar moest lachen, iets klopte er niet. “Het eer is aan mij, adviseur. “ Het was voor het eerst dat ze met die rang werd aangesproken. Ze schudde haar hoofd. “Maar dat ben ik niet.” Het hele begrip adviseur werd uitgelegd, enkel dieren konden dit zijn en zij was er een van. Anders was er geen reden dat ze al 155 jaar was, maar nog steeds niet dood. Ze was jong volwassen in haar bouw.
Ze begon met deze magiër te leven en een nieuw leven op te bouwen. Vele landsproblemen deden zich voort waar ze, zo goed als ze kon, mee hielp om advies te bieden naar de persoon. Maar ook naar andere die het in tijden nodig had. Het leven werd ook daadwerkelijk beter en op den duur verhuisde ze samen. Het was een grote plek waar vele andere mensen zaten, van elke planeet, elke magie en ieder zijn eigen vorm. Ze vond het nu al geweldig en had het er al gelijk naar haar zin.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kirara 'The Demon'

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Kirara 'The Demon'
» Samael
» The tricks of a demon [Nocte]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-