PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Surprise!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Surprise!   za jul 26 2014, 09:33


Stilletjes liep ze door de gang om vervolgens te blijven staan en zich naar de groep mensen te richten. Desondanks dat ze maar met een paar mensen waren, met vijf in totaal, zou het vast goed komen om de surprise party voor Savador te kunnen organiseren. Ze had dit eigenlijk georganiseerd omdat ze hem wilde terugpakken voor zijn manieren toen ze aankwam. Hij had dingen tegen haar gezegd waardoor hij haar bang had gemaakt, maar ze wilde hem even tonen dat ze alles behalve bang voor hem was - ook al was dat misschien voor de nep, want hij had haar goed bang gemaakt met dat hij alles zag. Nu ging ze het gewoon proberen, wie wist dat hij er nooit achter kwam wie dit georganiseerd was. Hij zou vijf mensen moeten straffen, niet één. "Iedereen weet wat je te doen staat?" Ze hadden de taken al een beetje verdeeld. Er waren zwembadjes die in een rap tempo opgeblazen moesten worden en de ballonnen natuurlijk ook. Er waren slingers en confetti en daarnaast moesten ze zijn wijn leeggooien in zo'n badje, en één fles zou zij vasthouden om die open te maken op het moment dat hij binnen kwam, dat zou hij alles behalve leuk vinden. Zijn fantastische wijn wat hem zo dierbaar was - maar wat maakte het hen nou uit? Hij was haar vijand, om het nog even rustig te zeggen, ze had een hekel aan hem. Ze keek op de tijd en knikte. "Goed, zijn les is nu van start gegaan, kom, we moeten nu beginnen als we op tijd klaar willen zijn." Zei ze, waarna ze vervolgens snel door de gangen liep om vervolgens bij zijn kamer uit te komen. Ze probeerde de klink omlaag te duwen, maar de deur ging niet open. Op slot. Hier was ze natuurlijk op voorbereid en met enkele snelle, kalme bewegingen met een haarspeld hoorde ze uiteindelijk een zachte klik dat zou betekenen dat zijn deur geopend was. Zachtjes opende ze de deur terwijl ze nog even om zich heen keek en ze hield de deur voor de rest open, aangezien zij de spullen hadden gedragen.

Ik wilde dit toch nog even voor de grap doen :3 & Diaval, Wren, Kriss & Master Kana mogen posten om het feestje op te zetten, Noah mag ieder moment binnenvallen met Saf als hij daar zijn in heeft Al hebben we het liefst dat het pas is als ze klaar zijn, maar het is ook grappig als hij ze ondertussen betrapt.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   ma jul 28 2014, 11:27

Ze was nog nooit zo vrolijk wakker geworden als vandaag. Niet omdat er een paar uurtjes spijbelen op het programma stond, maar juist wáárom ze spijbelde. Wren had ballonnen, confetti en slingers bij, allemaal in haar tas gepropt. Die hing overvol op haar rug, waardoor vele mensen haar vreemd aankeken. Het was immers ook zeldzaam dat Wren spullen meenam naar de les, laat staan dat ze er met een glimlach heen ging. Nu puilde de rugtas uit en liep ze rond alsof ze in de zevende hemel was. Maar Wren was niet op weg naar de les; zij ging naar de plek waar ze met onder andere Ziva afgesproken had om een feestje te organiseren. Een heel speciaal feest, voor een zeer geliefd persoon.

Ze arriveerde ruim op tijd; iets wat ook heel bijzonder was en alleen maar meer aangaf hoe erg ze voor dit kattekwaad in was. Iets doen tegen Savador was iets waar je Wren midden in de nacht nog voor wakker kon maken. Zodra iedereen er was nam Ziva het woord. Zij had immers het hele plan op pootjes gekregen en daarom luisterde Wren ook naar haar. In haar eentje durfde Wren het niet aan, niet nu ze onder surveillance stond van haar vader. Als ze in een groep waren echter, en zij was niet de aanvoerder, dan zou ze altijd groepsdruk nog op kunnen dragen als reden voor haar gedrag. Ze moest het enigszins safe spelen sinds ze hier terug was en dat irriteerde haar mateloos.
Iedereen weet wat hem of haar te doen staat? Wren knikte, blij, maar ook serieus. Zij zou voor de prulletjes en spulletjes zorgen, net zoals ze vorige keer bij Savador met glitters gestrooid had en als een gek stickers had lopen plakken. Op zich niet zulke erge dingen, maar wel herinneringen die hij tot op de dag van vandaag nog terug zou kunnen vinden in zijn mappen en dossiers. Er stond ergens achterin de kast ook nog een wijnfles die onder de roze stickers zat, maar ze wist niet zeker of hij die al gevonden had. Heel veel hartjes en engeltjes zaten erop, gewoon omdat ze zo dol op hem was.

En daar gingen ze naar zijn kantoor. Hij had les, dus dat kwam mooi uit. Hij zou zich toch niet afvragen waar Wren bleef, al had ze er wel moeten zijn. Werd hij alleen maar gelukkig van. Al zou dat geluk hopelijk snel vervagen als hij zijn vertrekken binnenstapte. Wren had een valse lach op haar gezicht nu, vooral toen Ziva succesvol het slot open maakte. 'Moeten we ook dat beest, die slang van hem, nog opsluiten in een kast ofzo?' fluisterde Wren tegen Ziva, die de deur voor hen openhield. 'Want dat kunnen we beter met meer doen.' Zodra ze antwoord had liep het meisje echter snel verder. Deze operatie moest soepel en snel gebeuren.
Nu ze binnen waren kon de pret beginnen. Het zou een echte beach party worden, Savador style. Wren begon al met de ballonnen opblazen en overal op te hangen met behulp van een beetje Luchtmagie. Daardoor ging het opblazen van de ballonnen ook heel snel, evenals het verspreiden van de confetti. De eerste lege wijnfles vulde ze ook met confetti. Oh ja, de slingers moesten ook nog! So much to do, so little time. Even keek ze om zich heen om te kijken hoe het er met de rest voor stond. Ach, dit zou wel goedkomen.. toch?

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Kriss
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Maardbei
Posts : 924
Points : 30
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuurmagie/Luchtmagie
Klas: -
Partner: Your body's poetry, speak to me, Won't you let me be your rhythm tonight? Move your body, move your body, I wanna be your muse, do your music, And let me be your rhythm tonight, Move your body

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   vr aug 08 2014, 01:51

Het was hoog tijd voor een surprise party. Eentje voor Savador. Want dat verdiende hij. Ja, dat verdiende hij zeker. En Kriss deed mee. Alleen maar om dat het yolo was. Wie verzon nou zoiets?! Het kantoor van je schoolhoofd omtoveren tot een strandparadijs… soort van. Als zo’n kans je passeerde, dan moest je die toch gewoon grijpen? En Kriss had meteen gegrepen. Met beide handen. Want het ging om Savador en dat maakte het extra leuk. Dat uurtje spijbelen en kans op lijfstraffen was het allemaal wel waard. Ze was niet de enige die er zo over had gedacht, want ze waren met een hele groep van maar liefs vijf mensen. Zoveel handen om zoveel surprise te regelen. Ze hadden allemaal meegedacht en iedereen wist wat ze moesten doen. En aangezien hun groepsleider, Ziva, dat vroeg knikte Kriss even met een grote grijns. Ze glipte door de gangen heen wat niemand verdacht scheen te vinden. Misschien had het te maken met het feit dat er een leraar in het groepje zat. Een feit wat Kriss vreselijk had verbaasd. Wie had dat nou verwacht van Master Kana. Van sommige leerlingen vond ze het echter niet zo vreemd. Wren bijvoorbeeld. Het was niet eens nieuw voor het blauwharige meisje, aangezien ze al eerder zoiets had geflikt bij Savador. En iedereen wist vast ook wel waarom. En Ziva natuurlijk, die het hele plan op pootjes had gezet. Die moest wel een sterke reden hebben om Savador zo in de zeik te nemen. En dan had je nog Davial. Ze wist eigenlijk nog niet zo goed wat zijn redenen waren. Maar daar kwam ze vast wel snel genoeg achter. En dan zijzelf en het hele yolo. Misschien, heel misschien zat er ook een tikkeltje wraak in haar redenen. Want tja, met een dolk om die fijne oortjes van Kriss zwaaien? Daar komt niemand ongestraft mee weg. En een flinke beuk in zijn kruis met haar knie was blijkbaar toch niet straf genoeg.

Ziva had al snel de deur opengebroken van het lege kantoor, die zeker weten leeg was aangezien Master Savador een les had. Een les waar zij en Wren eigenlijk ook verwacht werden. Oh well, hij zal ze vast niet missen. Kriss glipte, achter de rest aan, naar binnen en zette haar grote zware sporttas midden in het kantoor. “Whoep! Let’s do this!” ze gooide enthousiast haar vuisten in de lucht en dook haar tas in. Ze had Wren horen vragen over die slang en ze was niet van plan om zich vrijwillig op te geven voor die zelfmoordactie, mochten ze dat beest opeens tegen komen. Ze trok als eerst een aantal dozen met van die opblaasbare zwembadjes uit de tas en begon de eerste op te blazen, met bolle wangen en een langzaam rood aanlopend hoofd. Ze kreeg het er warm van, maar gelukkig had ze er al snel eentje op geblazen. “Ok.. Is er een kraan hier ergens? En wie weet waar zijn wijn staat voor dat ene wijnbadje?” ze keek ieder die ze passeerde vragend aan in haar zoektocht naar een kraan. Ze vond er al gauw genoeg een, ergens in een apart kamertje wat moest doorgaan voor een badkamertje of een toilet ofzo, achter in het kantoor. Ze vulde de twee emmers die ze in haar armen had en bleef met haar vuisten in haar zij wachten tot ze gevuld waren. Ze begon zich af te vragen hoe Master Savador zou reageren en vage grijns verscheen toen ze zich bedacht wat voor reactie haar eigen verrassinkje, eentje die ze in het geheim en speciaal voor hem alleen zou regelen, zou krijgen. Met de gevulde emmers kwam ze terug naar het vertrek waar iedereen druk bezig was. “Ziet er goed uit mensen! Misschien nog wat confetti daar, Wren,” zij ze wijzend, nadat ze een emmer in een opgeblazen badje had gegoten. Toen de flessen wijn tevoorschijn kwamen begon ze te lachen als een kwaadaardige geleerde en hield de flessen als een insane person omhoog. Allemaal gespeeld natuurlijk, ze moesten ook hun pleziertje hebben naast al dat gehaast. Ze plopte een fles open en rook even aan de wijn, met gesloten ogen van genot. “Hmmmm. Eigenlijk best zonde. Maar goed, het is voor Safje zullen we maar zeggen. Proost!” Ze nam vlug een slokje uit de fles voor ze hem leeg begon te gieten in het zwembadje. “Oeh, deze is wel erg lekker,” grinnikte ze ondeugend.


[Sorry beetje laat  Embarassed ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kael Brown
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Inge
Posts : 182
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: //

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   di aug 26 2014, 21:12

Kael was aan de late kant; hij had zich enigszins verslapen. De deur was al open toen hij arriveerde en hij kwam met een grijns binnen en liet zijn blik over de aanwezigen gaan.
“Ziet er al goed uit, mensen,” zei hij monter. Hij keek naar de flessen wijn en onderdrukte de aandrang er ook wat van te drinken.
Hij pakte er in plaats daarvan slechts een op, opende hem en volgde Kriss’ voorbeeld.
“Toch zonde van de wijn,” merkte hij droog op, terwijl hij toekeek hoe de donkerrode substantie zich uitbreidde in het badje. Hij glimlachte even. Het was maar goed dat hij geen wijnfanaat was.
Hij pakte een tweede fles, met een soort gevoel van opwinding. Het idee iets te doen wat absoluut niet mocht sprak hem aan. Het gaf hem een kick.
“Wat moet er verder eigenlijk allemaal gebeuren?” vroeg hij aan niemand in het bijzonder.


kort, sorry :c

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Caresse
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Bregje
Posts : 118
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Cassia {Gren}
Klas: 3 {Miss Eres}
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   do aug 28 2014, 09:29

Een feestje! Caresse ging bijna nooit naar feestjes, dus toen ze werd gevraagd te helpen had ze meteen ja gezegd. Later bedacht ze zich dat ze misschien wat meer had moeten vragen, want ze wist dus alleen dat ze een feestje ging organiseren. Verder wist het meisje niet wanneer, hoe en wat ze moest doen of meenemen. Net had ze nog even aan de organisator kunnen vragen wanneer het was, en dat bleek dus nu te zijn! Daarom was ze maar naar de winkel geweest en had de basis benodigdheden voor een feestje ingeslagen. Bekertjes, bordjes, wat muffins en vlaggetjes. De normale vlaggetjes waren echter al uitverkocht geweest, dus had ze het met prinsessenvlaggen moeten doen. Ze hoopte maar dat de jarige job een meisje zou zijn, want dan was dat nog wel oké.

Met een overvolle bakfiets fietste ze door de gangen. Natuurlijk had ze er een deken overheen gedaan, want het moest een verrassing blijven, voor iedereen! Een docent keek haar vragend aan en vroeg wat ze deed. "Niks hoor!" Schalde haar giechelende stem door de hallen. De man haalde zijn schouders op en sjokte weer verder, waarop Caresse weer begon te trappen en bijna tegen een groepje kinderen reed. Ze zag het bruinharige meisje, dat haar had gevraagd. "Hallo! Ik het feest hier?" Vroeg ze, misschien íéts te hard. "Ik heb voor de zekerheid heel veel meegenomen." Vertelde ze terwijl ze de bakfiets de ruimte in reed. Met een zwierig gebaar pakte ze de roze prinsessenslingers en klom op een eikenhouten bureau om een uiteinde vast te knopen aan een lamp.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Jussels
Posts : 4109
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: PuffoonxRazen - AirxFire
Klas: Master Savador - 6th
Partner: ~We Fell in Love, but the Love kept Running Out; We Follow Roads but the Roads All Endღ

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   do aug 28 2014, 10:17

Wren blies de balonnen niet echt in een hoog tempo op. Hoewel ze haast hadden, was ze continu bezig met het kijken of die slang er al aankwam. In een kast duwen leek haar ineens geen optie meer, nu je dat grote lijf zag. Plus, ze was nooit van plan geweest dat ding aan te raken terwijl het bij bewustzijn was. Daarom had ze een flinke dosis slaappillen meegenomen en de forse rat die haar kat vanochtend zo lief bij haar gebracht had. Ze had hem eigenlijk alleen nog bij omdat ze de slaperig geweest was om op te merken dat een rat níet hoorde bij haar lesstof voor gym. Oh well, het kwam wel goed uit. Wren begon slaappillen in de rat te duwen, hoe vies ze het ook vond. Het was beter dan gebeten worden door Saffie's mormel! Met die gedachte in haar hoofd ging ze moedig door.

'AAAAAHH!' Nog voor ze klaar was, kwam het beest er al aan gegleden. Damn. Hij was groter dan ze verwacht had. Wren ging op een stoel staan, gooide wanhopig wat confetti naar het beest. Eentje kwam voor zijn oog te zitten, zodat hij even niets meer zag. Daarom gooide Wren de rat neer bij zijn kop. Anders had hij vast ervoor gekozen de nog levende indringer eerst te bijten. Nu was het dier een beetje in de war en begon het de rat door te slikken. Mooi. 'Jongens!' riep Wren, nog steeds paniekerig. 'Die slang kruipt hier rond en hij zal zo wel neervallen voor een tijdje maar tot het werkt, kijk uit!' Een ander gelukje was dat slangen die al iets flinks gegeten hadden wat minder actief en hongerig werden; hij zou minder snel aanvallen. Toch bleef Wren op de stoel staan en het dier goed in de gaten houden, tot ze al haar ballonnen opgeblazen en geplaatst had. Een paar had ze zelfs met confetti gevuld, voor een leuk effect als Saffie dacht dat hij ze simpelweg lek kon prikken.

Een roodharig meisje was ondertussen bezig de zwembadjes vol te laten lopen met wijn. Wren liep - met een grote boog om de slang heen - naar haar toe, keek naar het badje. 'Genius,' meldde ze, waarna ze ook snel een slok wijn nam voor hij leeggegooid werd. 'Ik ben Wren. En jij?' Oh, nog meer confetti daar? 'Aye, aye!' Wren pakte haar confettizak en begon op de aangewezen plek meer te strooien. Net in de buurt van een jongen die achterlijk laat binnen gekomen was. Still, hij begon gelijk aan zijn job en daarom was Wren ook nieuwsgierig naar hem 'Hey, dude! Wie ben jij? Ik ben Wren,' stelde ze zichzelf enthousiast voor. Hij vroeg wat er nog moest gebeuren. Ze duwde slingers in zijn handen. 'Deze moeten nog opgehangen, zijn hele wijnvoorraad moet op en je kan helpen met confetti strooien,' hielp Wren hem. Oh, als dit toch niet geweldig zou worden! En oh, daar waren de slingers al! Wren herkende het meisje van literatuur. Toen had ze haar niet gemogen, maar als ze nu meedeed was het misschien tijd om haar beeld van haar wat bij te schaven.

_________________

"Fairytale gone bad"
<3 Credits to Noor
~Ilyasviel~Wren~Master Sebastian~Jason~Fealwen~William~
punten-uitleg.com
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire1/f097317a228ab43692ba1c3
Ziva
-
-
avatar

PROFILEAscendant
Real Name : Linn
Posts : 1666
Points : 76
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Light
Klas: Master Shong
Partner: Stop asking me to trust you, while I'm still coughing up water from the last time you let me drown.

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   zo aug 31 2014, 00:21

Er was voor een moment een sprankeling in haar ogen te zien toen ze de deur daadwerkelijk open had gekregen. Natuurlijk wist ze dat ze het nog kon! Maar het was wel even afwachten of het slot van Savador net zo was als de sloten waar ze vroeger mee gehandeld had. Zijn kamer zag er nog precies hetzelfde uit, alles netjes geordend in plaats van zijn bureau. Waar papieren op lagen en duidelijk was dat hij een druk man was - altijd in de weer en altijd bezig. Dat had ze al gemerkt toen ze hier voor het eerst kwam, maar nu was het toch even wat anders. De man zelve ontbrak in de kamer en dat gaf haar een plezieriger gevoel. Hij zou pas later aankomen en dan was het al te laat, dan stond zijn hele kamer al vol met zwembadjes en was zijn wijnvoorraad verprutst! Even liep ze snel naar Kriss toe, een roodharig meisje dat de wijnflessen open maakte en er even een slok uit nam. Ze maakte een beweging dat ze niks wilde - te jong. Ze wilde natuurlijk niet dronken zijn, een slokje zou misschien zelfs al te veel zijn voor haar veertienjarige lichaam. Een fles zette ze aan de zijkant. "Die maak ik open als hij binnenkomt," Maakte ze even duidelijk, geheimzinnig glimlachend. Hij zou het vast waarderen als zijn laatste fles nog even deels over hem heen werd gespoten en deels over hem heen werd gegoten of op de grond terecht kwam. In een glas zal het in ieder geval niet komen - dat was zonde van het plezier. Daarna begon ze ook aan zijn wijncollectie, de eerste fles openend en die leeggietend in het zwembadje waar Kriss ook mee bezig was.

Vanuit haar ooghoeken zag ze dat Wren Savador's slang een rat gaf. Even trok het meisje een vies gezicht. Die slang was zeker groot en het gaf haar de rillingen - Savador's bedreiging herhaalde zich weer in haar hoofd. Alsof het al niet erg genoeg was had ze er zelfs nachtmerries over gehad, de creep, de engerd. Maar ze moest aan hem, en waarschijnlijk ook deels aan haarzelf, bewijzen dat het loze waarschuwingen waren geweest. Dat ze daar duidelijk niet bang voor was en ook nooit bang voor zou zijn! Dat zijn slangen haar maar opaten, binnenstebuiten draaiden! Het waren loze waarschuwen, hij zou nooit zo ver gaan. Toch? Je wist het maar nooit bij Shadranen, vandaar dat ze er een hele groep bij had geroepen natuurlijk! Hij zou haar niet meteen aanwijzen met zijn lange vingers, of wel? De tweede fles werd al gauw geopend en in het zwembadje gegoten. "We moeten zoveel mogelijk opmaken," Zei ze zachtjes lachend. Dat zou hij leuk vinden, maar niet heus. Even werd er een snelle blik op de slang gericht. Als die maar niet waagde bij hem in de buurt te komen, het vieze, vuile beest. De slingers en ballonnen werden ook al goed opgeblazen en het begon er al uit te zien als iets moois. Wren strooide overal wat confetti en Ziva glimlachte. "Gooi maar zoveel mogelijk, het liefst in alle hoekjes en spleetjes. Zodat hij er straks nog weken hierna plezier van kan hebben," Daar zou hij een hekel aan hebben, werkelijk waar.

_________________
Introduction《 》Thornes 《 》 Voice 《 》 Theme
What goes on behind these doors, I will have mine and you will have yours
We all have our secrets.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Surprise!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Surprise!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» [Sinterklaas] Surprise!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Headmaster's Office-