PortalIndexEarth-magic lesson -- Earthshatter HpD5UwnEarth-magic lesson -- Earthshatter 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 Earth-magic lesson -- Earthshatter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Casca

Miss Casca

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : An0N - 3.o
Posts : 179
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth//Wood
Klas: -
Partner: Boy, you're Standing too Close to a Flame that's Burning Hotter than the Sun in the Middle of July~

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimezo jul 20 2014, 01:58


||. Live with a 'Fist First' Philosophy .||

Met gulzige slokken werd bijna in één haal een literfles vol met water weggewerkt. Téring, wat een benauwdheid. Dat zou een zwaar dagje worden met de les die Casca op de planning had staan. Niet zo zeer voor zichzelf, de Erdse vrouw, gewent aan de ruige onvergefelijkheden van de woestijnen, zou zich wel redden. Ze had eerder te doen met haar leerlingen, die straks moesten gaan zwoegen om een nieuwe techniek te leren. Met een blik over haar schouder geworpen keek de vrouw naar de opgevouwen handdoeken en de gesloten koelbox, die ze als extra voorbereiding maar mee had genomen en in de schaduw had weggezet. Hopelijk zou het genoeg zijn om de studenten overeind te houden. Ze had er ook echt geen zin om deze middag met oververhitte lichaampjes te gaan lopen sjouwen. En om dan ook nog eens het gezeik van die veel te chagrijnige schooldokter aan te moeten horen. Of een preek zou krijgen van meneer psycholoog, die haar even ging analyseren op haar onverantwoordelijkheid. Fucking creeps. Nee, als het even kon, zou ze de ziekenzaal lekker blijven ontlopen.

Met de laatste slok achterover geslagen gooide Casca de lege fles bij de koelbox, die met een tikje een paar centimeter er vanaf ketste. In afwachting tot de leerlingen aan kwamen zetten, begon de jonge vrouw wat over het platte, weide terrein van de ruïnes te ijsberen. Opgeruimd en gladgestreken, zoals ze ook bij het grondstuk voor één van haar andere lessen had gedaan. Maar voor dit stuk had de vrouw wat meer brokstukken aan de kant geschoven, om wat meer ruimte te creëren. Dat zouden ze wel nodig hebben voor bij wat ze vandaag zouden behandelen. De studenten moesten ver genoeg bij elkaar vandaan kunnen staan om deze techniek te oefenen, zonder dat ze zo hun medeleerlingen zouden verwonden. En daarbij kwam, dat Casca zelf ook de ruimte nodig had. Ruimte om haar demonstratie te kunnen geven. Een demonstratie die ze iets te overdreven zou maken, als motivatie. Kijk, dit kunnen jullie ook, als je hard werkt, stopt met klooien en oefent. Want een les waar leerlingen met stenen naar elkaar –en naar haar zouden gooien, wilde ze natuurlijk uit de weg gaan. Dan moest ze weer preken geven en doen alsof ze de alwijze volwassenen was. Een rol die bij lesgeven hoorde en waar ze de grootste hekel aan had. Maar ja, alles met charmes, heeft ook zo zijn nadelige achtergrond, helaas.
Nog een vlugge blik werd op haar horloge geworpen, zoekend naar genoeg tijd om nog even een peukie op te steken, maar ziend waar de wijzers stonden, zette de vrouw dat idee maar weer uit haar hoofd. ‘Laat maar zitten, die staan straks alweer voor m’n neus. Niet genoeg tijd voor.’ Ze had al teveel tijd verspild aan dat ijsberen over het terrein. Nu moest ze in haar lesgeef-mood raken en dat kon ze niet met een peuk in d’r bek.

Studenten die zich hebben ingeschreven voor de les:
- Celia Cartagos
- Nathan Collins
- Jodaline Zorax
- Saturi Iwako

_________________
||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Earth-magic lesson -- Earthshatter 6itr8y
-
you were life's new work of art
small easel bones and a blank canvas of skin
but he ruined  you over time,
added the brush of a scar
or two
Terug naar boven Ga naar beneden
Celia
.
.
Celia

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Ayelinn
Posts : 543
Points : 5
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur en Duister
Klas: -
Partner: The world is full of lovers, we don't need any more

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimema jul 21 2014, 18:31

Celia rekte zichzelf nog eens stevig uit. Die koude douche had haar echt goed gedaan. Het was zo verstikkend warm geweest in de school. Dat zou waarschijnlijk betekenen dat het buiten nog warmer zou zijn. Als volbloed Razziaan was hitte geen probleem, en snel verbranden deed ze ook niet. Dat bewees Celia wel weer met haar lijkbleke huid tijdens dagen waarop de zon de meeste leerlingen genadeloos verbrandde. Dus met haar nog lichtelijk vochtige haar strak in een vlecht naar achteren trok ze haar kleren aan. Zelfs op deze warme dag droeg Celia een lange zwarte broek, de pijpen weggestopt in haar kuit hoge laarzen. Daarboven een mouwloze witte top met brede schouder banden. Het was te warm voor de zwarte bolero die ze er meestal overheen droeg die haar schouders en armen bedekte met stof. Maar om toch de tatoeage op haar linker onderarm te verbergen droeg ze lange zwarte handschoenen zonder vingers met enkel een gat voor haar duim die tot haar elleboog reikten. Naar de lessen nam ze nooit haar zwaard mee. Dat kon nu ook niet aangezien ze het ding een paar dagen geleden was verloren. Maar ze verborg zorgvuldig een paar messen in haar kleding, op plekken waar het niet opviel. Celia kon nog zoveel lagen kleding aantrekken als ze wilde, zonder wapens bij zich voelde ze zich volledig naakt. Zonder een blik in de spiegel te werpen vertrok ze.

Ze was dan ook de eerste die aankwam bij de ruïnes. Buiten de vrouw die overduidelijk voorbij de leeftijdsgrens voor leerlingen was stond er verder niemand. Het was niet dat ze oud was, maar achttien kon je haar ook niet meer noemen. Met grote, afgemeten passen liep Celia op haar af. Het was de eerste keer dat ze lessen in aarde magie kreeg. Celia had ze altijd zorgvuldig weten te ontwijken. Ze had zestien jaar ondergronds doorgebracht op Erd. Een plek waar ze liever niet naartoe terug wilde keren. Vuur magie was daar van geen enkel nut geweest. Het ontzettende kleine beetje duistere magie wat ze kende nog minder. Ze had daar uit moeten komen zonder magie te kunnen gebruiken. Als ze toen had geweten wat ze hier waarschijnlijk zou leren, dan had ze die ontsnapping veel eerder kunnen bewerkstelligen. Maar er was een reden geweest dat ze onder het oppervlak van Erdse grond hadden gezeten. Zichzelf lostrekkend uit haar gedachten was Celia inmiddels binnen gehoorafstand van de vrouw gekomen. 'Goedendag,' begon ze haar begroeting. 'Celia Cartagos mevrouw,' stelde ze zichzelf daarna voor.

_________________
Ronodan || Miss Oriël || Aloiysius || Celia || Mordecai || Hunter
Earth-magic lesson -- Earthshatter P5F1Ll8
From Shadows, we'll Descend upon the world. Take Back what you Stole.
From Shadows, we'll Reclaim our destiny. Set our future Free. And we'll Rise.

Terug naar boven Ga naar beneden
Saturi
.
.
Saturi

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILEReal Name : Melle
Posts : 45
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth/Fire
Klas:
Partner: There matters in this world, that are more important then love..

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimedo aug 28 2014, 22:43

Het was stil. Enkel het kalme geluid van de waterval was te horen. Saturi zat in kleermakerszit met zijn ogen gesloten. Hij had een wit mouwloos shirt aan met daarop het ouderdse symbool voor Peace. Verder had hij een korte jokkingbroek aan. Zoals iedere ochtend, was hij aan het mediteren bij de waterval. Dit hielp hem niet alleen voor zijn concentratie..maar ook voor zijn rust. Op een tak zat Gizo zijn verenpak te onderhouden. Satyri zuchtte diep, opende zijn ogen, en stond langzaam op. Toen nam hij een vechthouding aan. Hij deed zijn arm een beetje omhoog. "Jōheki." zei hij kalm. Gelijk daarna kwam er een kleine muur uit de aarde geschoten. "Hmn." Hij knikte goedkeurend, waarna hij zijn arm weer naar beneden deed. "Chidjimaru" de muur ging weer in de grond. "Saturi, vergeet je niet dat je vandaag les hebt trouwens?" hoorde hij van de tak afkomen. Hij keek naar de tak. een klein grijnsje was te zien. "Natuurlijk niet Gizo. Je weet toch dat ik nooit een les vergeet?" Hij keek naar de zon. Hmn. was het al zo laat? Misschien moest hij maar eens naar de Ruïnes op pad gaan. "Ik ga nu naar les toe Gizo. Blijf jij hier zolang?" Gizo knikte. "Uiteraard." "Good. Tot later" Hij deed zijn bidon in zijn sporttas, en begaf zich richting de ruïnes.
Hij had eigenlijk voor de verandering best wel zin in vandaag. Vandaag ging hij namelijk een nieuwe vaardigheid leren..iets waar Saturi erg van hield. Een nieuwe vaardigheid..nog sterker worden...Saturi was erg benieuwd of de lerares net ze goed was als Datashi? Hijw as benieuwd..Niet veel later waren de ruïnes in zicht, samen met twee personen. Eentje die hij vaag herkende...nee..off all the persons..Celia..iemand die hij een tijd geleden had ontmoet bij de waterval. Allereerst besloot hij zich maar eens voor te stellen aan de docente. "Saturi Iwako. Present Miss." hij maakte een diepe formale buiging. Toen keek hij naar Celia. "Waarom verbaasd het mij niet dat ik je hier ook zie.." zei hij met een lichte grijns.

_________________

Jake~Nocte~Eodan~Miss B.~Crouge
Terug naar boven Ga naar beneden
Nathan
.
.
Nathan

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Wuuz~
Posts : 671
Points : 10
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air &nd Fire
Klas: Miss Summer
Partner: I'm your Lion Heart

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimewo sep 17 2014, 21:22

Voor de hoeveelste keer moest hij ook al weer letterlijk uit bed springen en alles in turbo-snelheid doen? Hij was de tel kwijt geraakt.
Het klonk lichtelijk overdreven, maar het was de waarheid. Nate's dossier stond niet vol met spijbelmomenten, het stond vooral vol met meldingen over dat hij te laat was gekomen bij lessen. Hoeveel meldingen dat waren, was voor hem een raadsel, maar hij wist in ieder geval wel dat dit veel te vaak gebeurde en dat het hem elke keer een blauwe plek of drie opleverde. Zoals vandaag dus, waar hij zijn knie tegen zijn nachtkastje stootte en zijn wang tegen de rand van het nachtkastje terwijl hij zijn spullen opraapte. Hij maakte dat hij weg kwam, gekleed in een lichte jeans met een donkerkleurig shirt erboven. Zijn schoenveters waren niet gestrikt en zijn haar zat lekker warrig, maar het kon hem helemaal niets schelen. Hij snelde door de gangen heen, zijn schoudertas achter hem aan slingerend als een soort staart.

Mensen keken hem onderweg na en weken gelukkig nog voor hem uit. Voor dat laatste was hij ze dankbaar, sinds hij geen zin had om tegen ze aan te botsen. Ergens in zijn achterhoofd meende hij toch dat ze de vorige keren ook voor hem uitgeweken waren. Wauw, mensen waren inmiddels zo gewend geraakt aan zijn laat-komend gedrag dat ze elke keer standaard uitweken. Geweldig toch? Nee? Nee. Eigenlijk niet. Dit weerspiegelde weer het feit dat Nathan te vaak te laat was gekomen en dat hij nog wel eens op zijn donder kon krijgen.
Puh, kon hij er wat aan doen? Hij was geen ochtendpersoon en wilde nadat zijn wekker af ging nog even vijf minuten liggen. Vijf minuten werd een half uur... Oké, dat was dan zijn schuld en daar kon hij wel wat aan doen (maar ''AGDSFKHA'').
Nathan rende de school uit op volle snelheid en gaf zichzelf een zetje met zijn luchtmagie om nog sneller naar voren te schieten. Hij vloog even van zijn voeten en werd naar voren geworpen door de wind. Hij landde soepel op zijn voeten en gaf nog een stoot met wind achter zich, zodat hij weer op hoge snelheid naar voren schoot. Yes, zo kwam hij wel aan bij de oude ruïnes! Hij zag de bende al in zicht en stopte met zijn luchtmagie te gebruiken, waarna hij gewoon naar ze toe rende...

Haha, waarom had hij zijn veters ook al weer niet gestrikt?

Met een rotvaart vloog Nathan op de grond af, gestruikeld over zijn losse veter. Uit zijn mond kwam een luide ''DAAAAH'' terwijl hij face-first op de grond af suisde. Help, help, kon iemand hem met klei opvangen of zo? Hij wou zijn pretty face niet permanent beschadigen.

Dus. Cas of iemand anders mag hem redden of Nate breekt een neus :'D Your pick~


_________________
x Voice x Theme x Character x
Let it snow, let it snow, let it snow~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Miss Casca

Miss Casca

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : An0N - 3.o
Posts : 179
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth//Wood
Klas: -
Partner: Boy, you're Standing too Close to a Flame that's Burning Hotter than the Sun in the Middle of July~

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimezo sep 21 2014, 15:40

||. Live with a 'Fist First' Philosophy .||


Een groot voordeel van lessen in de middag; leerlingen kwamen vaker gewoon op tijd en waren al een stuk minder slaperig, negen van de tien keer. Het was toch veel fijner om tegen normale, verveelde koppies aan te kijken, dan tegen slaperige, verveelde koppies. Bij dat eerste had je immers nog een beetje het gevoel dat er naar je geluisterd werd. En daarbij kwam dat Casca zelf dan ook wat wakkerder en scherper was. Middaglessen waren zoveel fijner.
De eerste leerlinge meldde zich met een begroeting en een naam, die Casca met een glimlach en een knikje beantwoordde. “Middag, Celia.” Dat was nummer één. En ook nog op tijd. Nu de rest nog. Kijk eens aan, nummer twee was ook op tijd verschenen. En stelde zich ook nog eens voor met een diepe, beleefde buiging. Ze werd verwend. Saturi werd zo begroet met dezelfde knik en glimlach als Celia, waar hij een gesprek mee aanknoopte.
Het wachten was nu op nummer drie, die Casca uit lichte irritatie zachtjes met haar voet op de grond liet tikken, armen over elkaar geslagen. Hij was nog niet te laat, maar als hij er nu al was geweest, hadden ze iets eerder kunnen beginnen en hadden ze wat meer tijd om te oefenen. Een nieuwe vaardigheid als deze leren kostte al veel tijd, dus elke minuut extra kon helpen.
Ah, kijk eens aan, daar leek vanuit de verte toch al iets aan te komen. Of nee, beter gezegd; suizen. Met een paar grote stappen ging Casca wat meer naar voren toe, zodat ze haar laatste leerling als eerste, vol blijdschap natuurlijk, kon begroeten. Haar mond hing al half open, klaar voor een sarcastische begroeting, maar haar woorden werden weer ingeslikt toen ze de meest elegante duikvlucht ooit bijna te zien kreeg. Alles leek even in slow-motion te gaan. Och jeetje, wat waren haar eerdere gedachtes ook alweer over die schooldokter en die assistent? Oja, het waren creeps die ze wilde vermijden. Oké dan, beter dat ze hem overeind hield zodat ze die gedachte waar kon houden. Met een paar tikken tegen de grond met haar hielen liet ze de stenen plaatjes wat omhoog schieten bij zijn voeten, zodat hij wat extra struikeltijd kreeg voordat hij de grond zou raken en Casca sneller naar hem toe kon lopen. Net toen hij vlak boven de grond hing greep ze hem vast bij zijn bovenarm met een stevige hand en bespaarde ze hem zo een gebroken neus. Wat was ze toch een reddende engel. “Meneer Collins, toch maar besloten om op tijd te komen, hmm?” Haar toon klonk half geamuseerd en half geïrriteerd. “Prachtige duikvlucht, de landing heeft enkel nog wat werk nodig. Goed, raap jezelf van de grond, dan gaan we beginnen.” Haar grip om zijn bovenarm verdween en ze beende weer verder de ruïnes in, klaar om haar les te beginnen. Ze hadden genoeg tijd verspild aan wachten.

Op een afstand van zo een zes, misschien zeven meter tussen haar en de leerlingen bleef Casca staan, handen in elkaar gelegd, gezicht naar haar ‘publiek’ gericht. “Oké, middag iedereen. En welkom bij de les Earthshatter. Voor deze les heb ik twee uren uitgetrokken, wat misschien een beetje zwaar is met deze hitte, maar deze vaardigheid vergt nou eenmaal wat oefening. Als jullie deze les goed opletten en goed oefenen, kunnen jullie later misschien echter iets als dit uitvoeren.” Casca draaide zich weg van de leerlingen, trok in die draai haar rechterbeen omhoog tot net boven haar middel en liet haar hiel met een harde klap op de grond klappen. De grond om haar heen scheurde lichtelijk, maar Casca trok met haar rechterarm die druk verder voor zich uit. Met een gebaar alsof ze iemand met haar vuist een hoek gaf liet ze de druk verder voor zich uit trekken, waarbij de grond open scheurde en verbrijzelde. De druk werd tot ongeveer een 12 meter verder getrokken. Stenen en brokken van de grond om de bars lagen uit elkaar en omhoog gericht, schots en scheef. Casca draaide zich weer terug naar de groep, waarbij ze dezelfde beweging herhaalde, ditmaal uitgevoerd met haar linkerbeen en zonder haar arm te gebruiken. Vanaf haar scheurde de grond opnieuw, nu rondom haar in een cirkel. Vlak voor de voeten van de leerlingen stopte de verbrijzeling.
Tevreden richtte de jonge vrouw haar blik weer op de leerlingen, kijken of ze onder de indruk –of geschrokken waren. “Nou is deze techniek nuttig om verschillende redenen en valt hij onder veel omstandigheden goed te gebruiken.” Voor een kwartslag draaide de vrouw zich weer weg van de leerlingen, blik gericht op een half-ingestorte muur. “Ten eerste, als je deze techniek gebruikt op de grond waar een vijandig staat, maak je de grond natuurlijk instabiel voor hem en kan je hem makkelijk onderuit krijgen. Ten tweede, creëer je op deze manier een makkelijkere manier om stenen en rotsblokken snel te gebruiken, waardoor je over de tijd heen meer energie kan besparen. Je bespaart meer energie, door in één keer wat meer te gebruiken, maar over de tijd heen dan minder inspanning los te hoeven laten. Zo hoef je geen extra energie te gebruiken om stenen en rotsblokken uit de grond te trekken, maar kan je ze op deze manier niet alleen makkelijker, maar ook snéller pakken. Dit komt zo goed van pas wanneer je een aanval moet afweren.” Een paar rotsblokken werden met een armgebaar uit de verbrijzelde grond getrokken, die zo voor Casca zweefde en haar lichaam zouden beschermen, mocht iemand een rechtstreekse aanval op haar los gelaten hebben. “En op deze manier kan je ook vele maren sneller de rotsblokken gebruiken om op je tegenstanders af te vuren.” De rotsblokken werden met klappen en trappen tegen de muur aan gestuurd, volle vaart. De muur die nog half overeind stond was nu volledig gelijk gemaakt met de grond.

Klaar met haar demonstratie liet de jonge vrouw haar arm, met een vlakke hand naar de grond gericht door de lucht glijden, waarbij ze de verbrijzelde vloer weer zo goed mogelijk recht probeerde te trekken, voordat ze zich weer volledig naar haar leerlingen richtte. “Goed, wat ik nu graag wil dat jullie doen, is ten eerste, zo een vijf meter afstand van elkaar nemen, geef jezelf lekker de ruimte op de stenen vloer. Dan heb je ook geen twijfels of je elkaar kan raken en kan je wat losser zijn. Dan adviseer ik jullie om een stevige houding aan te nemen, zoals deze:” Casca zette haar benen wat verder uit elkaar, hief haar hoofd omhoog en hield haar schouders lichtelijk omhoog. “En dan beginnen jullie de oefening met een trap waarbij je je hiel tegen de grond drukt, zoals dit.” Haar rechterbeen werd omhoog getild tot ongeveer haar middel, die ze vervolgens met veel vaart naar de grond toe drukte. Haar hiel kwam neer op de grond, waarbij kleine, subtiele barstjes in de grond verschenen. Maar de grond werd verder niet verbrijzeld. “Je hiel is hierin het middelpunt, van waaruit je de druk verder moet sturen vanuit de aarde. Maar jullie moeten eerst wennen aan de druk die jullie achter de trap zetten, waarna jullie je kunnen focussen op het échte sturen. Laat jezelf wennen aan de beweging. En als je denkt dat je er klaar voor bent, kan je beginnen met het proberen te sturen van de magie. Neem je tijd, het is geen race. En mocht de zon je te heet worden, heb ik daar handdoeken en een koelbox met flessen met koud water staan. Oké, al er dan verder geen vragen zijn, wens ik jullie succes!” Ze was zéér benieuwd naar wat ze te zien zou krijgen.

_________________
||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Earth-magic lesson -- Earthshatter 6itr8y
-
you were life's new work of art
small easel bones and a blank canvas of skin
but he ruined  you over time,
added the brush of a scar
or two
Terug naar boven Ga naar beneden
Nathan
.
.
Nathan

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Wuuz~
Posts : 671
Points : 10
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air &nd Fire
Klas: Miss Summer
Partner: I'm your Lion Heart

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimema sep 29 2014, 16:49

Tijdens zijn val, zijn magnifieke en prachtige val, bedankte hij God, Vishnu, Allah, wie dan ook, voor het geschenk dat hem gegeven was: zijn pretty face. Hij bedankte de heiligen voor het maken van zo'n verfijnd en mooi (ahum ahum) gezicht en bood alvast zijn verontschuldigingen aan voor het verpesten van hun geschenk. Want ja, rots zou harder aankomen dan een vuist tegen zijn neus en de kans was groot dat er meer dan zijn neus verpest zou worden. Bye bye, neus. Bye bye, voorhoofd en kin en tanden.
Hij kon nog net de grond onder hem voelen trillen, waarna een paar van de stenen plaatjes omhoog schoten. Zijn voeten struikelden over de stenen plaatjes, waardoor hij ietsje langer struikelde en onhandig naar voren strompelde. Vervolgens voelde hij een sterke hand om zijn bovenarm, waardoor zijn val compleet gestopt werd. Nathan opende zijn dichtgeknepen ogen en alles wat hij zag, was de steenachtige ondergrond. Hij hing een paar centimeter boven de grond, Miss Casca had hem van de val gered.
“Meneer Collins, toch maar besloten om op tijd te komen, hmm?” zei de ietwat intimiderende vrouw op een half geamuseerde toon. Waarschijnlijk was zijn val zo komisch geweest dat zelfs zij er geamuseerd door was. 'Uh, ja... Goedemorgen-uh, middag, Miss Casca! Ik dacht uh, laat ik toch maar op tijd binnen komen vallen.' bracht hij ietwat schaapachtig uit en krabbelde stuntelig overeind. 'Snapt U hem? Vallen? Eyyy? Eeeeeeeeeyyy?' (Nathan, alsjeblieft) Hij probeerde de sfeer nog licht voor zichzelf te houden, ook al kon hij wel door de grond zakken van schaamte (oké oké, ik stop al). Ze liet hem al vlug los en ging de les beginnen. Nate ging onhandig staan, maar bukte gelijk weer om zijn veters vlug te strikken. No way dat hij weer zo idioot ging vallen.

Terwijl hij achter Miss Casca aan liep, besefte hij zich dat het niet eens meer ochtend was. Aan de stand van de zon kon hij zien dat het al middag was en dat hij dus de hele ochtend door had geslapen. Ongelooflijk. Hij had zich meerdere keren ernstig verslapen, maar dit was toch overdreven. Thuis lag hij in de weekenden ook altijd in bed tot 11 uur, maar nu was het al - wat - twee uur 's middags? Wauw.
Nate wreef even wat slaap uit zijn ogen terwijl hij zich bij de groep voegde en ging toen maar opletten, immers vermoedde hij dat Miss Casca het niet zou waarderen als hij niet op zou letten. Daarbij vond hij aarde magie wel vet, het was na lucht en vuur toch wel zijn favoriet. 'Hey,' zei hij kort tegen zijn klasgenoten en gaf ze een vrolijke grijns, waarna hij zich weer op Miss Casca richtte. Ze gaf ze een korte introductie, vertelde dat ze hier twee uur zouden gaan oefenen. Pfoe, twee uur, in deze hitte. Toch jammer dat hij een zwart t-shirt aan had getrokken. De vrouw keerde zich vervolgens om en deed iets waar Nathan toch wel een sprongetje van maakte. Ze stampte met haar hiel op de grond, waardoor de grond uiteen barstte en overal kraken vertoonde. Met een beweging van haar arm spatte de hele grond uiteen, waardoor de rotsen scheurden en omhoog kantelden, de punten omhoog gericht en alles schots en scheef door elkaar. 'HOLY SHIT.' bracht Nate uit. Casca keerde zich nog een keer om en liet de grond opnieuw uiteen spatten, nu in een cirkel om haar heen met zij als epicentrum. Aarde was een gaaf element, maar Jezus, wat kon het soms eng zijn.

Nate keek ietwat geschrokken naar wat de vrouw had aangericht en slikte even. One more reason why I shouldn't fuck with her... dacht hij even en dat was ook van zijn gezicht af te lezen. Hij liet zijn handen zakken, die hij tijdens de demonstratie omhoog had geheven als een bescherming tegen wat vliegende steentjes en keek toe naar wat ze nog meer deed. Zo langzamerhand begon hij zich af te vragen waarom hem geen aarde was geschonken. Hij was dol op lucht en vuur, daar niet van, maar damn. Aarde.
Nadat Casca wat truukjes had laten zien, begon ze uit te leggen hoe ze de Earthshatter moesten doen. Ze moesten een houding aannemen, sterk en robuust als de aarde zelf, en op de grond gaan lopen stampen. Nou zag het er bij Casca vet uit, maar wist Nate dat hij zelf als een idioot uit zou zien. Ah wel, hij zou het in ieder geval leuk hebben en wie weet zou het hem toch lukken! Aarde was wel moeilijk voor Nathan, omdat aarde als de tegenpool van lucht werd gezien en hij veel te... lichtvoetig was. Voor iemand van een redelijke lengte en breedte was dat nogal vreemd, ja, maar het freerunnen had hem in eerste instantie al geen vaste voeting gegeven en luchtmagie had hem alleen maar sneller gemaakt – dus ook lichtvoetiger (of nou ja, lichtvoetig was niet het juiste woord, maar het kwam in de buurt).

’Ik ga wel daar staan.’ zei hij tegen zijn klasgenoten en wees naar een lege plaats op redelijke afstand van Celia en Saturi. Hij wachtte niet op antwoord en liep al op het stukje grond af, waar hij dus 6 meter van de rest verwijderd stond. Oké, houding. Hij bewoog zijn benen wat uit elkaar en ging wat door zijn knieën. Vervolgens trok hij zijn schouders wat op en hij wist niet of hij goed stond of dat hij er als een idioot uit zag, maar hij voelde aan dat het prima was. Oké, nu moest hij zichzelf even in een aardestuurders-mentaliteit krijgen. Hij was een badass en niemand kon hem van zijn voeten werpen, want hij zou met stenen en rotsen gaan smijten waarmee hij mensen als vliegjes kon pletten. Ja, gewoon anderen pletten met gigantische stenen. Just pretend you’re Casca.
Oké, stampen dan maar. Nathan hief zijn welgetrainde been en liet zijn hiel met een rotvaart op de grond af suizen. Met een klap kwam zijn hiel neer op de grond, maar er gebeurde verder niets. Dat was ook de bedoeling, want ze moesten eerst wennen aan de beweging… Hoewel Nate al gelijk de grond onder hem wou gaan verbrijzelen. Meh.
Een paar keer liet Nate zijn hiel op de grond stampen, niet echt een techniek erachter. Het was gewoon stampen, alsof hij een stel mieren probeerde te verpletteren. Toen hij besloot er magie bij in te zetten, dat was waar hij in de knoop raakte. Voor hij ook maar de beweging goed onder de knie had, stuurde hij zijn energie door naar zijn voet, in de hoop dat de grond uiteen zou spatten als hij nu zijn hiel neer zou laten komen op de grond. Zijn hiel kwam neer op de grond ja, maar het enige wat gebeurde was dat er een plotselinge windvlaag volgde, waardoor Nate een paar meter de lucht in vloog.
’OEPS.’ schreeuwde Nathan van bijna 10 meter hoogte en viel in een vrije val terug naar beneden. Met een klein stootje magie onder zijn voeten creëerde hij een soort van trampoline-effect, waarna hij ongedeerd op de grond neer kwam – want van 10 meter naar beneden storten en op zijn benen landen was een no-go. Hij schudde een aantal donkerblonde lokken uit zijn gezicht en keek naar Casca. ’Eh… Dat was niet goed, hè?’

Don't hurt me pls.


_________________
x Voice x Theme x Character x
Let it snow, let it snow, let it snow~!
Terug naar boven Ga naar beneden
Saturi
.
.
Saturi

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILEReal Name : Melle
Posts : 45
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth/Fire
Klas:
Partner: There matters in this world, that are more important then love..

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimema nov 03 2014, 23:29

Voordat er antwoord kwam van Celia, hoorde hij achter zich een luid geschreeuw. Hij keek om, en zag dat een jongen net aan gered werd in zijn val door Miss Casca. Hij zuchtte. Fijn..een lawaaierig type..niets voor Saturi. Hij had het nooit gehad op drukte en herrie, en al helemaal niet als dit van personen afkwam. Hij rolde dan ook met zijn ogen toen deze een hele slechte woordgrap maakte. Gewoon negeren Saturi..zen..
Hij luisterde naar de uitleg. Earthshatter dus? Hij kon zich herinneren dat hij ooit een dergelijk techniek geleerd had vroeger...maar dit zag er veel deskundiger uit..en ietwat strak. Affijn, er was niets mis met een beetje herhaling. Wellicht zal hij dan deze techniek vaker gebruiken in een gevecht of bij trainingen. Had hij ook weer iets nieuws wat hij uit kon proberen.
Hij ging zelf ook een zekere afstand nemen van de groep. Zodat hij geen afleiding had, en zich volop kon concentreren op de techniek. Hij sloot zijn ogen, en begon met een beginnetje. Hij begon met zijn linkervoet, omdat hij deze het minst gebruikte als hij zijn magie gebruikte. Hij zette zijn hiel op de grond. Waarna hij langzaamaan zijn voet naar beneden deed, maar zijn hiel het middelpunt van de kracht hield. Af en toe was te horen hoe Saturi "Hiel..middelpunt.." zei. Toen dit goed lukte, herhaalde hij dezelfde beweging met zijn rechter voet. Bij deze ging het stukken makkelijker.
Toen hij er eenmaal klaar voor was, deed hij zijn ogen open, en liet hij eerst zijn aardmagie naar zijn linkervoet stromen, en zette zijn voet flink neer op de grond. Hij zag hoe er kleine barstjes in de grond kwamen. Hij keek naar de grond. Hmn. Het was niet veel. Dat kon beter..Weer deed hij hetzelfde met zijn linkervoet. De barsten werden niet groter. Hmn. Iets waaraan hij kon werken in zijn trainingen. Dan maar bij zijn rechtervoet proberen..Hij stuurde nu zijn magie naar zijn rechtervoet toe, en zette weer een flinke stap op de grond, waarbij hij erop lette dat zijn hiel het middelpunt was. De barst die volgde was betrekkelijk groter dan die van zijn linkervoet. Hmn..wat deed hij verkeerd..Nog een keer wou hij hetzelfde doen met zijn rechtervoet, maar toen werd zijn concentratie verstoord, door Collins, die op de 1 of andere manier het voor elkaar had gekregen om weg te schieten. Wat een verassing..hij zuchtte, en probeerde concentreerde zich opnieuw, en deed weer wat oefeningen.

_________________

Jake~Nocte~Eodan~Miss B.~Crouge
Terug naar boven Ga naar beneden
Celia
.
.
Celia

Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Ayelinn
Posts : 543
Points : 5
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Vuur en Duister
Klas: -
Partner: The world is full of lovers, we don't need any more

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitimevr nov 21 2014, 22:38

Ze was de eerste geweest, wat haar enigszins verbaasd had. De lerares had haar een begroeting terug geknikt. Niet lang daarna kwam de volgende leerling aanlopen. Zijn gezicht kwam haar vagelijk bekend voor maar ze wist zijn naam niet meer. Hij scheen haar ook te herkennen, en toen hij sprak wist ze zijn naam weer: Saturi. Ze keek hem zwijgend toen hij zei dat het hem niet verbaasde haar hier te zien. Ze kon de neiging onderdrukken om een wenkbrauw op te trekken. Aardmagie was niet echt haar ding. Ze wilde erover leren om zich ertegen te kunnen wapenen. De kans om hem te antwoorden kreeg ze niet. De derde leerling die bij de les aanwezig zou zijn maakte een groots entree. Zijn val werd onderbroken door Casca. 'Zeker een tijd geleden Saturi,' sprak ze enkel waarna ze zich omdraaiden en naar de lerares liep die met de les wilde gaan beginnen. Miss Casca liet overbodige gepraat achterwegen en begon met het vertellen van het noodzakelijke wat ze moesten weten met daarbij een uitgebreide demonstratie. Celia had aardmagie eigenlijk altijd gezien als iets wat lomp en barbaars was. Ze was er niet aan gewend als vuurmagiër. Zelfs luchtmagie zou haar nog beter afgaan dan dit. Daarom was het zo interessant om erover te leren. En wat Miss Casca liet zien was niet bepaald elegant te noemen. Maar het effect was fantastisch. Vanuit haar ooghoek zag ze een van haar mede-studenten zijn armen afwerend omhoog doen. Ook zij had die neiging gehad, maar jaren van ijzerharde training had ervoor gezorgd dat ze geen spier had kunnen verrekken. Haar groene blik werd getrokken naar de scheuren in de grond terwijl ze naar de uitleg van de docent luisterde. Dat was een vrij krachtige spreuk. Hoe zou je je moeten verweren tegen zoiets? En straks zouden ze het zelf moeten gaan doen. In gedachten slaakte Celia een zucht. Dit zou niet goed gaan. Ze keek opzij toen haar klasgenoot iets zei. Het was de jongen die Miss Casca Collins had genoemd. Zijn woorden bevatte de eenvoudige melding dat hij verderop ging oefenen. Ze vond het best. Zelf liep ze ook een stuk bij de rest vandaan. Er was immers een reden dat deze les buiten werd gegeven. Goed, stevig staan dus. Dat was de truc. Celia haalde diep adem. Ze schuifelde met haar voeten iets uit elkaar en boog haar knieën lichtelijk om te voorkomen dat ze op slot zouden gaan staan. Ze probeerde om de beweging die Miss Casca had voorgedaan te imiteren, hopend op een effect wat in de buurt kwam van wat de docent zojuist had laten zien. Maar haar been verloor alle kracht toen Collins met zijn capriolen iedereen z'n aandacht trok. Hij vloog de lucht in. Luchtmagie en aardmagie gingen duidelijk niet samen. Ze probeerde het te negeren en zich op haar eigen techniek te concentreren. Opnieuw verzamelde ze haar energie. Ze bracht haar voet naar beneden, haar hiel naar de grond. Er rommelde niks. Er schoten geen rotsblokken uit de grond. Dat had Celia ook niet verwacht. Maar iets meer dan die paar kleine miezerige scheurtjes die zich rond haar voet hadden gevormd was wel fijn geweest. Ze zuchtte nogmaals. Waarom was ze hier ook alweer aan begonnen?

_________________
Ronodan || Miss Oriël || Aloiysius || Celia || Mordecai || Hunter
Earth-magic lesson -- Earthshatter P5F1Ll8
From Shadows, we'll Descend upon the world. Take Back what you Stole.
From Shadows, we'll Reclaim our destiny. Set our future Free. And we'll Rise.

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudEarth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA PROFILE
Earth-magic lesson -- Earthshatter UTL8oxA MAGICIAN

Earth-magic lesson -- Earthshatter Empty
BerichtOnderwerp: Re: Earth-magic lesson -- Earthshatter   Earth-magic lesson -- Earthshatter Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Earth-magic lesson -- Earthshatter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-