PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Yinthe Venille

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oliver
God of Mischief
God of Mischief
avatar

PROFILENovice
Real Name : ᕕ( ᐛ )ᕗ
Posts : 967
Points : 35
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air x Dark
Klas: x
Partner: Hello darkness, have we met? Last I saw you I was tangled in my head.

BerichtOnderwerp: Yinthe Venille   do jul 03 2014, 14:19

A L G E M E E N
Naam: Yinthe Venille Rince
Bijnaam: Yint, Cat
Roepnaam: Yinthe
Leeftijd: 16
Geboorteplaats: Puffoon
Magiesoort: Earth & Air
Diervorm: Rode eekhoorn
Taal: Engels - Japans - Frans - Duits - Latijns
Familie: Vader: Tristan Rince
Moeder: Silvy Storm - Rince
Broer: Alan Rince
Tweelingzus: Nhoa-Benny Rince

U I T E R L I J K
Algemeen: Haar lengte is waarschijnlijk het eerste wat je aan haar opvalt. Ze is 1.78 en daarbij de grootste in de familie. Ze is vrij slank maar haar buik komt iets naar voren doordat ze een holle rug heeft. Haar benen zijn in vergelijking met haar romp iets te lang maar het valt haast niet op.
Yinthe heeft blauwe ogen en dik haar dat tot haar schouderbladen komt. Meestal draagt ze het in een staart of los en er zitten altijd wel accessoires in. Ze heeft een klein neusje en een kleine mond, waar wel veel woorden uit kunnen komen.
Haar lichaam is op het eerste gezicht slank en ze staat vaak voorovergebogen door haar lengte. Haar schouders staan naar voren en haar rug is hol. Ze heeft een licht zandloper figuur.

Kleding: In de winter is het niet vaak gevarieerd bij deze grote meid. Het zijn sweaters met broeken en soms een muts erbij. Als het echter lente wordt en het warmer wordt, komt de creativiteit uit de kast. Hier en daar een jurkje, korte broeken, hemdjes, zeg het maar ze heeft het allemaal.
Toch heeft ze het liefst donkere kleding aan, zij het wel met laagjes. Over het algemeen kleed ze zich wel alternatief. Van Bandshirts tot jurkjes met combat-books eronder. Haar kledingkast is ook nog eens erg groot, dus ze heeft van alles wat.

K A R A K T E R
Stuiterbal is een van de woorden die goed bij Yinthe passen. Ze is graag onderweg, in de natuur, in de stad, zeg het maar en ze wil wel mee. Het enige nadeel van het stuiteren en blij zijn is dat ze nooit echt serieus is. Alleen in extreme gevallen kan het wat rustiger met haar. Toch kan ze vrij wisselvallig zijn, en maakt ze van een muis een olifant. Daarbij is ze over-dramatisch en aandachttrekkend. Daarbij wil ze zeer graag haar zin doordrijven en als ze je niet mag, of geen zin in je heeft, laat ze dat merken.
Maar onder de blije, irritante huid zit een meisje met een hart van goud dat graag mensen uit de put helpt en van iedereen wel houd, zij het dat ze meer van de een houd dan van de andere. Een grapje om je op te vrolijken zit er altijd in, hoe naar de situatie ook is.

G E S H I E D E N I S
Geboren 20 minuten later dan haar zus maakt haar hele leven al interessant. Yinthe is de jongste van een grote familie die niet veel te besteden had. Ze groeide op op Puffoon waar haar vader ambtenaar was. Ze bleek aarde te sturen, zoals haar moeder, terwijl haar tweeling-zus aangeboren was met de luchtmagie.
Toen Yinthe net vijf was geworden verhuisden de familie naar Erd, waar haar vader een beter betaalde baan had gevonden. Yinthe ging hier ook voor het eerst naar school en haar ouders merkte al meteen dat hun kleine tweeling anders was dan de andere kinderen. Daarbij had Yinthe ook nog erge moeite met het rekenen en kwam het eruit dat ze dyscalculie had.
Toch ging Yinthe met een gelukkig hart naar de middelbare, waar ze al snel uit de boot viel. Ze had een bril gekregen en werd hier soms door uitgelachen. Ze voelde zich niet op haar plek wat haar extremer maakte om erbij te horen. Haar ouders, die al behoorlijk rijk waren geworden, stuurde haar en haar zus naar Starshine, hopend dat de meisje daar meer op hun plek zouden zijn.

T R I V I A
Likes: Boeken - kleine groepen - shoppen - gamen - muziek
Dislikes: onrespectvolle mensen - mensen die zichzelf niet zijn - vroeg opstaan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Yinthe Venille

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-