PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Kael Mortimer Brown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kael Brown
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Inge
Posts : 182
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Aarde
Klas:
Partner: //

BerichtOnderwerp: Kael Mortimer Brown   zo jun 29 2014, 14:47

KAEL BROWN

Basis
Naam: Kael Mortimer Brown

Leeftijd: 18

Geslacht: Mannelijk

Planeet: Erd

Afkomst:
Familie: Ouders: Mortimer Connor Brown en Alana Brown née Ulsley
Broers en zussen: Brenin Simon Brown (31), Carl Peter Brown(28) en Demelza Mary-Ann Brown (25)
Relatie: De verstandhouding met zijn ouders is erg onderkoeld, zijn vader in het speciaal. Met Demelza kan hij ook niet zo heel goed, maar hij en Brenin zijn altijd enorm close geweest. Carl ook wel, maar iets minder.
SStief-neef van Liv White.


Innerlijk:
Karakter: Al jong ontpopte Kael zich als een jongen met zowel een aardig temperament als ook een met een gevoel voor humor en de neiging zich dingen maar niet teveel aan te trekken.
Door lang de oogappel van zijn ouders te zijn geweest is hij met aardig wat zelfvertrouwen opgegroeid en zijn goede schoolresultaten en besef van zijn intellect maakten dat er alleen maar beter op.

Hij is een optimist. Hoeveel hij ook heeft geruzied met zijn ouders, hij blijft iemand die de zonnige kant van het leven in kan zien, die gewoon vooruit blijft kijken.
Hij is een tikkeltje omhooggevallen. Hij weet dat hij knap is, dat hij slim is en dat hij lef heeft en haalt daar aardig wat trots uit. Hij denkt eigenlijk een beetje dat hij kan doen en laten wat hij wil, aangezien hij toch is veranderd in de enfant terrible van de familie.

Hij is sociaal en houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Door zijn wat flamboyante gedrag, dandy-achtige manier van kleden en vlotte babbel komt hij over als een womanizer, wat eigenlijk behoorlijk meevalt.
Kael durft best te flirten, en als hij genoeg op heeft komt het best voor dat hij na een avondje uit met iemand gezoend heeft die hij amper kent, maar zeker in een relatie is hij trouw. Vreemdgaan is voor hem iets onvergeeflijks.

Ook is hij een individualist. Hij gaat zijn eigen weg en doet wat hij wil en wat hij vindt dat goed voor hem is.
Hij kan de roep van avontuur maar moeilijk weerstaan en is ook dol op practical jokes, kattenkwaad uithalen en kickt op adrenaline.

Relaties: Op zijn 15e had Kael kort met Mary Hill,met wie het gewoon niet echt bleek te klikken. Dit was kort nadat hij uit de kast was gekomen als biseksueel en zijn ouders waren erg opgelucht dat hij met een meisje had.

Op zijn zestien kwam hij voor het eerst met een jongen thuis, genaamd Scott Rhoden, die als eerste vriendje de volle laag van Kael's ouders hun afkeer over zich heen kreeg, al was het indirect. Scott kon dit niet aan en is uiteindelijk vreemdgegaan om later het slachtoffer uit te hangen.

Kael's volgende vriend kreeg hij op zijn zeventiende. Montgomery Adelaide. Hij was net uit huis gegaan en moest daarom bij die jongen in huis komen wonen om niet op straat te staan. Dit was nogal veel van het goede dus toen Kael eenmaal weg kon ging hij zelf op kamers. Niet zo heel veel later liep hun relatie toch echt ten einde doordat ze uit elkaar gegroeid waren, wat mede kwam omdat Kael in korte tijd enorm veel volwassener was geworden door zijn situatie en Monty dat punt nog lang niet bereikt had.

Sterke lichamelijke punten: Kael heeft een erg mooi koppie en is zich hiervan bewust.

Sterke geestelijke punten: Hij is goed in leren en scherpzinnig. Ook is hij erg sociaal.

Zwakke lichamelijke punten:
Kael's conditie is niet zo heel goed. Hij sport niet echt.

Zwakke geestelijke punten: Zijn roekeloosheid en arrogantie zorgen dat hij zichzelf erg overschat. Ook is hij vrij koppig.

Eigenaardigheden: Kael is niet makkelijk over zijn familie aan de praat te krijgen. Eigenlijk is hij sowieso aalglad als hij ergens niet over wil praten. Hij vertelt gewoon halve waarheden zodat mensen wel het gevoel krijgen dat hij ze in vertrouwen neemt, maar later zullen ze merken dat ze nog niet echt veel nuttige dingen weten.


Uiterlijk:
Lengte: 1.82

Bouw van het lichaam: Slank, snelle spijsvertering

Haar: Schouderlang, vrij dik, een klein beetje slag en heel donker van kleur.

Ogen: Zo donker dat ze bijna zwart zijn.

Opvallendheden:Hij heeft een tattoo op de binnenkant van zijn rechter onderarm met de tekst [Toujours Libre].

Magie: Aarde

Extra: Hij rookt licht.

Hobbies: Gitaarspelen, uitgaan, begint met schilderenBoop als ik iets vergeten ben of zo, lemme know.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Kael Mortimer Brown

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-