PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~VvF examen~ (Kevan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: ~VvF examen~ (Kevan)   di jun 24 2014, 23:44

Vandaag was dan de dag. Het officiële eerste examen Verzorging van Fabeldieren dat plaats vond op Starshine. Summer was opgewonden, en moest haar best doen om ’s ochtends niet te gaan fluiten. De dag er voor had ze alles klaargezet, en het examen was een heus parcours geworden. De studenten moesten elke keer een opdracht op een plek voltooien, om daarna meegenomen te worden door Summer naar de volgende opdracht. De witte magie opdrachten waren oude opdrachten die de student nu moest voltooien zonder hulp van een leraar. De donkere magie opdracht bracht dit keer iets nieuws mee, een onbekend dier voor de studenten. Maar dat was nou eenmaal de gedachte achter offensieve Verzorging van Fabeldieren. De studenten moesten een beest verslaan, of dat een bekend of onbekend beest was maakte niet uit op het moment. Het ging om het idee dat ze zich konden verweren tegen een wezen.

Summer had niets laten doorschemeren over het examen. Zo konden studenten niet gericht oefenen op de opdrachten, en zo lieten ze hun ware reactie zien. Door de lessen te bijwonen, en verder te oefenen door middel van theorie zouden ze hun instinct bijwerken, en zouden ze met de goede oplossingen komen voor de opdrachten. Als ze veel absent waren, en de boeken lieten verstoffen zouden ze het nog wel eens flink kunnen verpesten voor zichzelf. Maar Summer had een beloning voor de beste student klaarliggen, dus de heat was wel verhoogd. Voor de laatste keer had ze de Summer’s List bekeken en weer in haar leren schoudertas gestopt. Deze zou binnenkort aan een student toebehoren.

De eerste opdracht was in een gewoon leegstaand lokaal. Op de deur hing Summer een perkament op, vastgespeld met takjes die ze met woudmagie uit de deur liet groeien. Op het perkament stond geschreven: ‘Verzorging van Fabeldieren examen task 1. Voorbijlopende studenten: Complete stilte geëist. Voor deelnemende studenten: eenmaal in het lokaal heb je 1 minuut voor de eerste opdracht. Succes!’ Dat was voldoende informatie. De student zal de opdracht meteen doorhebben als ze het lokaal binnen kwamen, en zo niet… Dan zouden ze zakken op het eerste onderdeel. Het wezen stond nou eenmaal benoemd in de groeiende encyclopedie.
Summer sloot de deur snel achter zich, en nam plaats achter het enige bureau in het lokaal. Het stond vrijwel in een hoek, zodat de rest van het lokaal een lege ruimte was. Ze pakte een beoordelingsformulier en bevestigde dat aan een klembordje. Het was tijd voor de kandidaat.

Summer keek op het formulier en zag de naam staan:
Kevan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sevalin
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Highscore
Posts : 615
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: -
Klas: -
Partner: N&O

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   do jun 26 2014, 09:48

Buiten was het zonnig weer. Kevan was even een balletje trappen. Hij hield de bal hoog terwijl hij naar een boek keek. Getiteld 'Verzorging van Fabeldieren Gids' of iets. Hij kon het niet goed lezen maar zo oefende hij toch nog voor het komende examen van Verzorging van Fabeldieren, die dezelfde dag nog zou plaatsvinden. Hij ging rustig zitten op een bankje en dacht terug aan zijn tijd op Nova. Daar had hij ook Verzorging van Fabeldieren. Dat is de enigste ervaring die hij hiermee had. Hij had nog geen les op de academie gevolgd en hij moest al examen doen. Hij zakte in elkaar op de bank en deed zijn ogen dicht, met de bal tussen zijn voeten. Hmm.. Hij dacht na over alles en iedereen. De leraar van Verzorging van Fabeldieren.. Miss Summer. De naam klonk wel vrolijk, dus zou het waarschijnlijk geen probleemdocent zijn waar hij maar al te goed wist hoe het er dan aan toeging. Terug op Nova had Kevan problemen met de leraren en leraressen daar. Inplaatsvan te leren speelde hij voetbal, en dat was ook het enigste wat hem boeide. Voetbal voetbal voetbal. Misschien zou deze 'Miss Summer' hem herkennen, mocht ze ooit jeugdvoetbal gezien hebben. Hij was zowat de beste voetballer in zijn leeftijdscategorie. Of ja, de beste dan ook weer niet. Hij voetbalde wel voor het nationaal elftal van Nova. Terugdenkend aan zijn verleden op Nova, terugdenkend aan zijn ouders en voetbal, viel Kevan in slaap. Toen hij eenmaal wakker was, was het heel wat warmer en dat betekende dat het alweer middag was. Dit was de middaghitte die je in de warmere periodes van het jaar kon verwachten. Vlug stond hij op en liep hij door de school, opzoek naar waar het examen plaatsvond. Op een magisch bordje dat op de deur geïnstalleerd was zag hij dat hij bij het goede lokaal was aangekomen. Tweemaal klopte Kevan op de deur voordat hij naar binnen liep. Bij zijn eerste stap in het lokaal wist hij dat het niet zomaar een examen was. Het was een fysiek examen, praktijk. Geen theorie dus. Dat was .. en goed, maar ook slecht. Hij had geen lessen gevolgd buiten die van op Nova en dus had hij geen idee waar hij mee te maken had. Hij deed zijn handen in zijn zakken, goed bestuderend kijkend naar Miss Summer. 'Kevan Devouse. Aangenaam.' zei Kevan met een lach op zijn gezicht, ondeugend knipogend naar de blondharige vrouw die in een hoekje van het lokaal plaatsnam achter een bureau.

_________________
p r o f i l e - p a g e

Sevalin