PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~VvF examen~ (Kevan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: ~VvF examen~ (Kevan)   di jun 24 2014, 23:44

Vandaag was dan de dag. Het officiële eerste examen Verzorging van Fabeldieren dat plaats vond op Starshine. Summer was opgewonden, en moest haar best doen om ’s ochtends niet te gaan fluiten. De dag er voor had ze alles klaargezet, en het examen was een heus parcours geworden. De studenten moesten elke keer een opdracht op een plek voltooien, om daarna meegenomen te worden door Summer naar de volgende opdracht. De witte magie opdrachten waren oude opdrachten die de student nu moest voltooien zonder hulp van een leraar. De donkere magie opdracht bracht dit keer iets nieuws mee, een onbekend dier voor de studenten. Maar dat was nou eenmaal de gedachte achter offensieve Verzorging van Fabeldieren. De studenten moesten een beest verslaan, of dat een bekend of onbekend beest was maakte niet uit op het moment. Het ging om het idee dat ze zich konden verweren tegen een wezen.

Summer had niets laten doorschemeren over het examen. Zo konden studenten niet gericht oefenen op de opdrachten, en zo lieten ze hun ware reactie zien. Door de lessen te bijwonen, en verder te oefenen door middel van theorie zouden ze hun instinct bijwerken, en zouden ze met de goede oplossingen komen voor de opdrachten. Als ze veel absent waren, en de boeken lieten verstoffen zouden ze het nog wel eens flink kunnen verpesten voor zichzelf. Maar Summer had een beloning voor de beste student klaarliggen, dus de heat was wel verhoogd. Voor de laatste keer had ze de Summer’s List bekeken en weer in haar leren schoudertas gestopt. Deze zou binnenkort aan een student toebehoren.

De eerste opdracht was in een gewoon leegstaand lokaal. Op de deur hing Summer een perkament op, vastgespeld met takjes die ze met woudmagie uit de deur liet groeien. Op het perkament stond geschreven: ‘Verzorging van Fabeldieren examen task 1. Voorbijlopende studenten: Complete stilte geëist. Voor deelnemende studenten: eenmaal in het lokaal heb je 1 minuut voor de eerste opdracht. Succes!’ Dat was voldoende informatie. De student zal de opdracht meteen doorhebben als ze het lokaal binnen kwamen, en zo niet… Dan zouden ze zakken op het eerste onderdeel. Het wezen stond nou eenmaal benoemd in de groeiende encyclopedie.
Summer sloot de deur snel achter zich, en nam plaats achter het enige bureau in het lokaal. Het stond vrijwel in een hoek, zodat de rest van het lokaal een lege ruimte was. Ze pakte een beoordelingsformulier en bevestigde dat aan een klembordje. Het was tijd voor de kandidaat.

Summer keek op het formulier en zag de naam staan:
Kevan

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sevalin
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Highscore
Posts : 615
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: -
Klas: -
Partner: N&O

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   do jun 26 2014, 09:48

Buiten was het zonnig weer. Kevan was even een balletje trappen. Hij hield de bal hoog terwijl hij naar een boek keek. Getiteld 'Verzorging van Fabeldieren Gids' of iets. Hij kon het niet goed lezen maar zo oefende hij toch nog voor het komende examen van Verzorging van Fabeldieren, die dezelfde dag nog zou plaatsvinden. Hij ging rustig zitten op een bankje en dacht terug aan zijn tijd op Nova. Daar had hij ook Verzorging van Fabeldieren. Dat is de enigste ervaring die hij hiermee had. Hij had nog geen les op de academie gevolgd en hij moest al examen doen. Hij zakte in elkaar op de bank en deed zijn ogen dicht, met de bal tussen zijn voeten. Hmm.. Hij dacht na over alles en iedereen. De leraar van Verzorging van Fabeldieren.. Miss Summer. De naam klonk wel vrolijk, dus zou het waarschijnlijk geen probleemdocent zijn waar hij maar al te goed wist hoe het er dan aan toeging. Terug op Nova had Kevan problemen met de leraren en leraressen daar. Inplaatsvan te leren speelde hij voetbal, en dat was ook het enigste wat hem boeide. Voetbal voetbal voetbal. Misschien zou deze 'Miss Summer' hem herkennen, mocht ze ooit jeugdvoetbal gezien hebben. Hij was zowat de beste voetballer in zijn leeftijdscategorie. Of ja, de beste dan ook weer niet. Hij voetbalde wel voor het nationaal elftal van Nova. Terugdenkend aan zijn verleden op Nova, terugdenkend aan zijn ouders en voetbal, viel Kevan in slaap. Toen hij eenmaal wakker was, was het heel wat warmer en dat betekende dat het alweer middag was. Dit was de middaghitte die je in de warmere periodes van het jaar kon verwachten. Vlug stond hij op en liep hij door de school, opzoek naar waar het examen plaatsvond. Op een magisch bordje dat op de deur geïnstalleerd was zag hij dat hij bij het goede lokaal was aangekomen. Tweemaal klopte Kevan op de deur voordat hij naar binnen liep. Bij zijn eerste stap in het lokaal wist hij dat het niet zomaar een examen was. Het was een fysiek examen, praktijk. Geen theorie dus. Dat was .. en goed, maar ook slecht. Hij had geen lessen gevolgd buiten die van op Nova en dus had hij geen idee waar hij mee te maken had. Hij deed zijn handen in zijn zakken, goed bestuderend kijkend naar Miss Summer. 'Kevan Devouse. Aangenaam.' zei Kevan met een lach op zijn gezicht, ondeugend knipogend naar de blondharige vrouw die in een hoekje van het lokaal plaatsnam achter een bureau.

_________________

Kevan ;; Helrogod
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   vr jun 27 2014, 00:25

Dus, daar stond de kandidaat. Kevan, ergens had Summer gehoord dat deze student aan hoog niveau voetbal deed. Jammer voor hem ging hem dat hier niets opleveren. Summer vond voetbal saai, en ze gaf geen voorkeursbehandeling aan studenten die in iets anders goed waren dan haar vak. Als de student een perfecte score haalde op haar examen, zou hij nog wel een voorkeursbehandeling kunnen krijgen in de les, maar vooral omdat ze de student in geen van haar lessen had gezien, had hij met zo'n status geen indruk gemaakt op Summer.

De jongen probeerde zich voor te stellen, maar Summer wou juist gebruik maken van het verrassingselement. Dus halverwege zijn achternaam greep Summer in haar schoudertasje die naast haar stond, en smeet het beest dat er in zat recht op de jongen af. Het beest stopte vlak voor diens neus, en begon daarna op en neer van het plafond naar de grond te vliegen. Niet zomaar, maar in een hysterisch tempo. Het examen was begonnen.
Anglia was klaar voor dit examen. Ze was nu zelfs zo ver dat ze leerlingen wou plagen tijdens de toets. Ze moesten immers op alles voorbereid zijn. Als ze de opdracht netjes zouden vervullen zoals in de encyclopedie van het bloemenvrouwtje was benoemd dan zou ze zich netjes gedragen en overgeven aan de leerling. Maar voor dat kon ze flink wat grapjes proberen uit te halen. Dus toen het vrouwtje haar uit de tas greep, zette ze flink vaart op de leerling af. Vlak voor diens neus stopte Anglia in de lucht, stak haar tong uit en begon hysterisch van het plafond naar de grond en weer terug op en neer te vliegen. Try to catch me!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sevalin
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Highscore
Posts : 615
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: -
Klas: -
Partner: N&O

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   vr jun 27 2014, 18:40De paarsharige jongen, met de central heterochromia aandoening (waardoor zijn ogen twee kleuren hebben, donkerrood & goud), zag hoe Miss Summer het beest uit haar schoudertasje pakte en ergens neergooide. Het beestje was aardig klein, en toch ook wel een beetje schattig. Het gaf een goed gevoel. Kevan voelde dat. Het beestje zou wel van Nova afkomen.  'Try to catch me!' riep de vliegende voetbal. Ja, voetbal. Bij alles waar hij het bij kon doen, refereerde hij naar voetbal. Het was tenslotte zijn specialisatie. Hij moest dus het beest vangen, nam hij aan. Behendig sprong Kevan in de lucht om het beestje met een omhaal/bicycle kick de grond in te trappen. Het beestje irriteerde Kevan dan ook. Het beest lokte het uit, en nu had ze te maken met iemand die vroeger geld kreeg om tegen voetballen aan te trappen. Met een harde trap viel hij snel aan maar het beestje zelf was overigens ook niet de sloomste, dus hij ontweek gemakkelijk. Zijn eerste actie mislukte, dus er moest nu een vervolg komen en dat was dan ook plan B. Een lichtkooi, of iets. Hij duwde zijn hand tegen de grond aan en met donkere magie kwam er donkere mist vanaf die tegen de muur en het plafond opklom waardoor het licht gedimd was en kijken was zeer beperkt. Geen idee of het beestje in het donker kon kijken. Hij duwde nu ook zijn andere hand tegen de grond aan waardoor de donkere mist Novaanse kleuren aannam, zoals geel en wit. Zonder dat je het zag als je er plat tegenaan keek, kwam de lichtgevende mist steeds dichterbij het beestje.

_________________

Kevan ;; Helrogod
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   vr jun 27 2014, 23:34

Deze leerling was praktisch het geval van status bepaald lang niet alles. Jammer voor de jongen kon hij met voetbalstatus geen voldoende kopen. Hij had echt beter moeten weten. Petit Angels waren razendsnel, en zeker niet zomaar te vangen door middel van fysiek geweld. Ze verbaasde zich er over dat de jongen het beestje praktisch een trap wou verkopen. Hij was nota bene bezig met zijn opdracht pure VERZORGING van fabeldieren. Had ze dan toch voorlichting moeten geven dat het offensieve gedeelte pas later was, en dat hij het beest moest vangen en niet vermoorden?!

Summer greep bij het examen in, toen de jongen het beestje praktisch wou trappen. Door middel van dierencommunicatie die ze had bijgespijkerd onder leiding van Miss Sugar fluisterde ze Anglia in sneller te gaan vliegen. Hiermee ontweek het beestje de trap. Summer noteerde een minpunt voor het fysieke geweld dat de jongen tegen het beest had willen proberen. Had hij dan geen woord gelezen van alle informatie die Summer in de lesboeken had geschreven voor de les?!

Nu ook weer. Dit was al de tweede leerling die het op probeerde te lossen met dark-magic. Al was de vorige leerling meer bedreven in de kunst der duistere magie. Die had een flinke mist laten komen die het beest te pakken nam. Only problem for this guy, zijn magie was zwakker. Hij had alleen duisternis laten vallen. Wrong idea! De Petit Angel was nu alles behalve nieuwsgierig naar donkere mist, en met de lichtmagie die het beest bezat schoot het lichtstralen die dwars door de verduisterende mist heen schoten. Summer streepte weer een minpunt aan voor het falende duistergruis. Tot de mist lichtgevende Novaanse kleuren aannam, en het de aandacht van Anglia trok. Anglia gaf zich over, zei het niet met volle zin, en nam plaats in de handen van de jongen.
Well verdomd! Het rotjoch probeerde haar naar beneden te schoppen! Dacht hij dat dit een sport was ofzo? Hij had haar woedend gemaakt. Velen hadden haar proberen te grijpen en te vangen, wat nog leuk was. Maar deze EZEL probeerde haar te verwonden. Anglia twijfelde dan ook geen moment toen de lerares haar influisterde in de taal der Engelen om sneller te gaan vliegen. Ze ontweek moeiteloos het snotjong! Nu had hij haar echt pissig gemaakt. Dus toen meneer al het licht dacht te verduisteren, schoot Anglia alle magie die ze in haar had in de vorm van lichtstralen dwars door het gruis heen. Eat that. Prick. Maar de mist verkleurde naar Novaanse kleuren. En ondanks dat hij niet het perfecte resultaat volgens de encyclopedie had gemaakt. Het was een voldoende voor eindresultaat, dus Anglia slikte alle woede in haar door, en gaf zich over. Zei het niet met volle zin, eerder met flinke tegenzin.

De jongen had een voldoende voor het resultaat. Maar zijn proces er naartoe was VER onder de maat. Summer kon het dan ook niet over haar hart verkrijgen de jongen te matsen. Normaal was ze heel soft naar leerlingen, en zag ze altijd het goede in ze. Tenzij ze een weerloos dier probeerden te mishandelen in plaats van verzorgen. De grote beesten die gemaakt waren voor gevecht konden wat hebben. Dit engeltje daarentegen zou meteen het loodje gelegd hebben als ze een flinke knal had gekregen. Pfft, typisch een voetballer. Z'n voeten gebruiken in plaats van z'n hersenen.

"Ik ga er vanuit dat je zelf al weet hoe je gepresteerd hebt? Nog nooit in mijn gehele carrière heb ik zoiets gezien. Jongen, je bent gezakt op dit onderdeel met een D-. Ik hoop voor je dat je voldoendes kunt halen voor de volgende onderdelen. Laat ik het je zo benoemen: Weerloze dieren worden niet mishandeld. Er staan intergalactische straffen op. Dan gebeurt het al helemaal niet in mijn les!! En nu naar opdracht twee. Kijken of je dat kunt zonder mijn dieren te bedreigen!!" Met een arrogant hoofdgebaar trippelde Summer naar de deur die leidde naar het lokaal ernaast. Anglia vloog naar d'r toe, en ging zelf in haar tas zitten. Summer gunde de jongen geen blik waardig. Schoft.

Eenmaal in het volgende lokaal liep Summer regelrecht naar het bureau. Dit lokaal bestond alleen uit een enorme keuken en een bureau. op het bureau stond een draagbare kas, met daarin het volgende lesmateriaal. Summer liet het daar voorlopig ook in zitten, voor diens eigen veiligheid. Tijd voor opdracht twee.

"Opdracht twee. Daar is een keuken, daar vind je alle voedingsmiddelen die je kunt verzinnen. Bereid een maaltijd voor dit fabeldier. Ik hoop dat je beter kunt koken dan nadenken."Ha! Daar kwam de lerares al aan. Nu zou hij uit de kas gaan, en wachten op zijn maaltijd. Greenie was flink uitgehongerd voor dit examen, dus werd het nu wel eens tijd. Maar.. Maar.. Zonder Greenie uit zijn kas te halen begon ze de uitleg al. Rustig begon Greenie te kloppen op het glas van de draagbare kas. De lerares maakte een beweging dat het zo maar beter was. Het zal wel. Hij moest toch wachten op zijn maaltijd. Als de leerling maar een goede maaltijd kon uitkiezen...

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sevalin
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Highscore
Posts : 615
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: -
Klas: -
Partner: N&O

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   za jun 28 2014, 13:27


No need to be so angry, heh.

Het beestje schoot lichtstralen door zijn zwarte mist. Nou, dat was niet de bedoeling. Het beestje vloog ondanks alles in de handen van de jongen nadat de donkere, kille mist wat vrolijkere kleuren aannam. Wit was niet vrolijk, maar vaak was het wel de kleur van 'goed'. Goed en slecht. Nova en Shadra. Lichte magie en donkere magie. Nadat hij klaar was met de eerste opdracht begon Miss Summer vervelend te praten en al deed het hem zeer aan zijn oren, luisterde hij toch. Met zijn armen over elkaar keek Kevan een beetje geirriteerd naar de lerares. Ze begon hem te vertellen wat hij wel en niet moest doen, en alle onzin die daarbij toegevoegd werd. ''Het was niet de bedoeling dat ding te raken. Ik had al zo'n idee dat het beestje razendsnel was. Ik dacht, misschien raakt het zo uit concentratie, misschien voelde het beestje zich bedreigd en vloog om een tegenaanval te doen, waardoor vangen ietswat simpeler gemaakt werd. Het heeft geen zin om zo tekeer te gaan.. Ik ben niet zó harteloos.'' reageerde Kevan pissig op Miss Summer. Ontwijkend liep Kevan achter mevrouw aan en het eerste wat hij zag was een enorme keuken. Een diepe zucht kwam uit de mond van Kevan. Dit werd geen fijne samenwerking zo. Ze mochten elkaar nu al niet, en ze waren nog geen vijf minuten ''samen''. 'Ik hoop dat je beter kunt koken dan nadenken.' ''Ik hoop dat wat ik ga koken niet zo snel aangebrand is als U.'' antwoordde hij, waarop hij richting de keuken liep. Hij zag een bloemachtig wezen in een glazen kas staan. Waarschijnlijk uit voorzorg liet de docent Verzorging van Fabeldieren dat ding in zijn of haar kas staan. Hij keek onderzoekend naar al het materiaal en voedselwaar en begon te denken om een soort salade te maken. Hij pakte wat gezonds, zoals sla en broccoli. Hij deed het in een pan. Toen hij de deksel op de pan zette ging hij hard op en neer met de pan. Hij schudde alle groente door elkaar. Hij haalde de deksel er vanaf en goot de inhoud op een bord. Misschien was het groene dier wat in de kas zat wel een carnivoor. Je weet het maar nooit met planten en monden. Een stukje vlees, een soort gehaktbal had Kevan kunnen vinden tussen al het eten. Hij wierp het in de pan. Hij draaide het gas aan en liet de bal goed gaar worden. Hij trok de deksel er vanaf, maar die was gloeiend heet. Vlug haalde Kevan zijn hand van het handvat en deed hij er een soort bescherming overheen met zijn lichtmagie. Hij pakte het handvat nogmaals en dit keer voelde hij geen warmte. Hij legde de deksel neer en prikte met een vork in de gehaktbal. Hij legde hem in het midden van alle groente en schoof het bord vlakbij de kas. ''Als je toch zo bang bent dat ik het beest verwond kun je het beter zelf voedden.'' zei Kevan, terwijl hij leunde tegen het aanrecht, wachtend op wat de docente zou doen.

_________________

Kevan ;; Helrogod
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   zo jun 29 2014, 01:00

Oef, Summer kwam er dus zojuist achter dat er iets was wat ze meer haatte dan mensen die dieren wilden mishandelen: DIT JOCH. Een grote mond tijdens het examen?! Dacht dat kind nou echt dat dit het moment was om een betweter te zijn?! Summer kon niet wachten tot het kind een brief kreeg van zijn ouders omdat Summer het beoordelingsformulier met zijn vette onvoldoende 'per ongeluk' naar zijn ouders had gestuurd. Had Summer niet iets gehoord over verplichte schoolgang omdat z'n ouders niet wilden dat hij voetbalde. Well, als dat kind niet snel iets beters te doen had dan haar beledigen, zorgde ze er in no-time voor dat het kind nooit meer een voetbal zou aanraken. Arrogant verwend snotjoch. Ze zou het kind eens mores leren. Geen gemats, en geen hulp. Dit kind zou alles alleen moeten doen met de zwaarste rekening ooit.

Het rotkind begon te koken, tenminste als je dat geweld op een aantal pannen koken kon noemen. Nee, hij had duidelijk niet meer kookkunsten dan hersenen. Er zat geen sierlijkheid of ambacht bij, hij flikkerde voor haar idee alles in een pan, en was klaar. En waar kwam hij mee aanzetten? Well.. halve hersencellen had hij dan misschien nog. Tussen de gehaktbal priemde er ergens nog wat groente. maar de gehaktbal domineerde toch echt het gerecht. Zonder wat te zeggen wist Summer al wat dit werd. Maar toch moest ze de controle door het fabeldier laten doen. Agja, die zou er niet heel veel anders over denken.De leerling was klaar! Yes tijd voor diner! Greenie klom de kas uit, en rende op het eten af. Was dat een domper! Een enorme bal gehakt lag midden op het bord. Greenie walgde al bij het aanzien. Meteen schoot hij bladeren met woud-magie op de gehaktbal af, en schoot deze zo naar de andere kant van het lokaal. Opgerot ermee. Voor de rest nam hij wat groente, maar doordat het zo overgekookt was ook niet al te veel. Dit werd een matige beoordeling. Snel kroop hij de kas weer in.

"Dit ziet er inderdaad niet goed uit. Ik maak er een C van. DIe paar groentes hebben je gered. Je staat nu gemiddeld een D+. Als je voor de laatste task een goed cijfer haalt, kun je altijd nog slagen. Je volgende opdracht is over een uur, in de Arena. Zie je dan." En zonder verder een woord aan hem vuil te maken liep SUmmer het lokaal uit, tijd voor een boterham. Ze had even een break nodig.

[b{Kevan staat gemiddeld een D+. Dit is Summers laatste post, je kunt nu nog een reactie reageren. Zoniet, laat het me dan even weten dan maak ik het nieuwe topic in de Arena aan}[/b]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sevalin
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Highscore
Posts : 615
Points : 0
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: -
Klas: -
Partner: N&O

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   zo jun 29 2014, 10:19


Leunend tegen het aanrecht, keek Kevan naar hoe het beest zijn of haar kas uit kwam om te gaan eten. Met wat geweld schoot het beest de gehaktbal weg. Een glimlach verscheen op Kevan's gezicht. Terwijl het beestje zichzelf voedde met zijn.. groentes, begon Miss Summer te praten. 'Dit ziet er inderdaad niet goed uit. Ik maak er een C van. Die paar groentes hebben je gered. Je staat nu gemiddeld een D+. Als je voor de laatste task een goed cijfer haalt, kun je altijd nog slagen. Je volgende opdracht is over een uur, in de Arena. Zie je dan.' zei ze. Ze liep het lokaal uit zonder een antwoord te krijgen van Kevan. Hij zuchtte, en keek naar het beest dat in de kas zat. ''Ik heb geen enkel idee of je kan praten, maar dat mens maakt zich ietsiepietsie té druk..'' zei Kevan tegen dat plantachtige ding. Het leek er naar uit dat Kevan eindelijk wat kon bewegen. Actie, sport, fysiek. Niet dit nutteloze koken of een vliegende voetbal met mond vangen. Nee, in de arena ging het er waarschijnlijk iets anders aan toe. Het kon van alles zijn. 10 minuten met een gigantische space wolf in de arena volhouden ofzo. Maarja, buiten zijn voetbaltalenten had Kevan ook gevechtstraining gehad van zijn militaire vader. Ondanks dat Kevan Novaans en alles was, was er ook een deel van hem Shadraans en die kwam bij hem naar boven bij nare gebeurtenissen. Nare gebeurtenissen zoals 'woordenwisselingen'. Hij liep achter Miss Summer aan het lokaal naar buiten en liep toen de tegengestelde richting op. Over een uur in de arena... Met zijn handen in zijn zakken liep hij richting zijn kamer om zich wat voor te bereiden.

- You're free to make a new topic -
Ik vind de relatie tussen Kevan en Miss Summer nu al geweldig!
''Ik hoop dat wat ik ga koken niet zo snel aangebrand is als U.''

_________________

Kevan ;; Helrogod
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   zo jun 29 2014, 17:58


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Kevan)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

~VvF examen~ (Kevan)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» ~VvF examen~ (Kevan) part 2
» ~VvF examen~ (Adrian) part 2
» ~VvF examen~ (Dominic) Part 2
» ~VvF examen~ (Ike) Part 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Klaslokaal Verzorging van Fabeldieren-