PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~VvF examen~ (Xavier)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: ~VvF examen~ (Xavier)   di jun 24 2014, 23:43

Vandaag was dan de dag. Het officiële eerste examen Verzorging van Fabeldieren dat plaats vond op Starshine. Summer was opgewonden, en moest haar best doen om ’s ochtends niet te gaan fluiten. De dag er voor had ze alles klaargezet, en het examen was een heus parcours geworden. De studenten moesten elke keer een opdracht op een plek voltooien, om daarna meegenomen te worden door Summer naar de volgende opdracht. De witte magie opdrachten waren oude opdrachten die de student nu moest voltooien zonder hulp van een leraar. De donkere magie opdracht bracht dit keer iets nieuws mee, een onbekend dier voor de studenten. Maar dat was nou eenmaal de gedachte achter offensieve Verzorging van Fabeldieren. De studenten moesten een beest verslaan, of dat een bekend of onbekend beest was maakte niet uit op het moment. Het ging om het idee dat ze zich konden verweren tegen een wezen.

Summer had niets laten doorschemeren over het examen. Zo konden studenten niet gericht oefenen op de opdrachten, en zo lieten ze hun ware reactie zien. Door de lessen te bijwonen, en verder te oefenen door middel van theorie zouden ze hun instinct bijwerken, en zouden ze met de goede oplossingen komen voor de opdrachten. Als ze veel absent waren, en de boeken lieten verstoffen zouden ze het nog wel eens flink kunnen verpesten voor zichzelf. Maar Summer had een beloning voor de beste student klaarliggen, dus de heat was wel verhoogd. Voor de laatste keer had ze de Summer’s List bekeken en weer in haar leren schoudertas gestopt. Deze zou binnenkort aan een student toebehoren.

De eerste opdracht was in een gewoon leegstaand lokaal. Op de deur hing Summer een perkament op, vastgespeld met takjes die ze met woudmagie uit de deur liet groeien. Op het perkament stond geschreven: ‘Verzorging van Fabeldieren examen task 1. Voorbijlopende studenten: Complete stilte geëist. Voor deelnemende studenten: eenmaal in het lokaal heb je 1 minuut voor de eerste opdracht. Succes!’ Dat was voldoende informatie. De student zal de opdracht meteen doorhebben als ze het lokaal binnen kwamen, en zo niet… Dan zouden ze zakken op het eerste onderdeel. Het wezen stond nou eenmaal benoemd in de groeiende encyclopedie.
Summer sloot de deur snel achter zich, en nam plaats achter het enige bureau in het lokaal. Het stond vrijwel in een hoek, zodat de rest van het lokaal een lege ruimte was. Ze pakte een beoordelingsformulier en bevestigde dat aan een klembordje. Het was tijd voor de kandidaat.

Summer keek op het formulier en zag de naam staan:
Xavier

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xavier

avatar

PROFILERecruit
Real Name : teh Ruuz
Posts : 1066
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: wood & dark
Klas: master Savador
Partner: I'll bare my teeth and sink them into your throat;

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   wo jun 25 2014, 22:36

Dit was het dan. Het moment waar hij op gewacht had.
Xavier kon zich herinneren dat er meer momenten als deze waren geweest, in welke hij zich moest bewijzen voor een leraar of een groep of zijn ouders. Het waren andere taken geweest, andere uitdagingen, stuk voor stuk opdrachten om te kijken of Xavier over de juiste kwaliteiten beschikte. Sommige waren onofficieel, zoals het zakkenrollen van een oudere man - een test opgedragen door zijn vader. Anderen waren wel officieel, zoals het laten zien van zijn magie beheersing - een toets voor zijn leraar, die hem moest beoordelen op zijn woud magie. Het waren zenuwslopende testen geweest. Altijd werd er perfectie van hem verwacht, elke keer weer werd hij op een voetstuk gezet waar hij niet van af mocht vallen.

Van dat voetstuk was hij al lang geleden af gevallen. Nu maakte het hem niet meer uit welke uitdagingen en testen hij wel haalde en welke niet. Hij zag het nut er niet meer in, immers had hij geen plannen voor de toekomst en hoe langer hij hier zou zitten en niet in dat vreselijke hol van een internaat, hoe beter. Er waren echter een paar toetsen die hij per sé wel wou halen en dit was er ééntje van. Verzorging van Fabeldieren... Op het moment dat de toetsmomenten bekend werden gemaakt, wist hij al dat hij zich hiervoor wou voorbereiden. Hij had zich meer verdiept in alle dieren die behandeld waren en had boeken over ze gelezen en hij had meer geoefend met zijn woud magie - de fauna-kant dan, sinds de flora-kant er nog altijd doods en grijs uit zag.
Xavier zuchtte diep toen hij eenmaal voor de deur van het lokaal stond. Hij las kort de instructies die aan de deur waren gehangen. Er stond dat hij een minuut zou hebben om de opdracht te voltooien. Wat zou de opdracht zijn? Zou het de witte of de zwarte kant zijn? Zou hij gelijk aangevallen worden door een draak of moest hij een diertje gaan vangen? Hij wist het niet, maar hij wist wel dat hij dit wou halen. En hij ging het ook halen. Hij hield meer van dieren dan van mensen en hij kon de fluisteringen van de fauna horen. Het moest hem wel lukken.
Hij zuchtte nogmaals en zette zijn hand op de deurklink. Hij trok het naar beneden en duwde de deur open met één hand. Zijn ogen richtten zich gelijk op hetgene wat zich in het midden van de kamer bevond. Zijn gedachten dwongen hem kalm te blijven en zijn concentratie schoot omhoog. Let it begin.

_________________
Voice | Character | Theme

We’re not cynics, we just don’t believe a word you say
We’re not critics, we just hate it all anyway
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   wo jun 25 2014, 23:48

Daar liep de kandidaat naar binnen. Een houding die Summer wel mocht. De jongen leek zeker van zijn zaak, en Summer was er vrij zeker van dat deze kandidaat zijn boeken goed bestudeerd had. Dit kon nog wel eens een goede scoren worden! Summer wachtte op het typische geluid van de sluitende deur, en ging verder tot actie.

Zoals ze bij deze opdracht had geplannt, zei ze verder niets. De enige instructies die de leerling nodig had stonden namelijk al op de deur, en als hij de boeken en de les bestudeerd had wist hij wel wat hem te doen stond. Ze grabbelde in de tas, en gaf het beest een klein beetje hulp door hem de lucht in te gooien. Meteen begon het beestje rond te dwarrelen en toen het eenmaal de smaak de pakken had begon het vierkantjes rond de gehele omtrek van het plafond te vliegen. Niet zomaar vierkantjes, maar vierkantjes in een hysterisch tempo. The minute has begon.
Nog een examen, het werd stiekem best vermoeiend voor Anglia. Maar dat zei niets over haar doorzettingsvermogen. Het feit dat ze weer een leerling mocht testen deed het bloed door haar kleine lijfje sneller stromen, en toen ze het geluid van de deur hoorde voelde ze een schok van energie door haar lijf trekken. Het was weer tijd voor een vluchtje! De hand van het bloemenvrouwtje nam ze gretig aan door er op te gaan zitten, en het kleine worpje nam ze als aanloop. Meteen begon Anglia te fladderen, en toen ze de smaak te pakken had begon ze om de gehele omtrek van het plafond vierkantjes te scheren. Niet zomaar vierkantjes, maar in een hysterisch tempo. Come on guy, catch me if you can!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xavier

avatar

PROFILERecruit
Real Name : teh Ruuz
Posts : 1066
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: wood & dark
Klas: master Savador
Partner: I'll bare my teeth and sink them into your throat;

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   za jun 28 2014, 00:05

Hij had geen idee van wat hij kon verwachten in dit examen. Hij wist dat er een deel defensief en een deel offensief was - zoals de lessen ook waren geweest, maar hij kon zich niet indenken hoe ze hem ging testen op die onderdelen. Elke les was sowieso al een verrassing geweest, zowel theorie als praktijk, en Miss Summer leek wel op iemand die van verrassingen hield dus hij kon ook iets compleet anders verwachten in dit examen.
Hij had zichzelf echter verplicht om zijn best te doen op dit vak. Mensen kon hij niet uitstaan, maar dieren waren een ander verhaal. Dieren waren onschuldig, deden niets om arrogante behoeften te vervullen of kwaad te plegen. Als dieren aan vielen was het zelfverdediging. Waarom had Rei iemand ooit in het gezicht gebeten? Omdat hij zich bedreigd had gevoeld en zichzelf moest verdedigen tegen de persoon. Waarom was jonge Xavier zelf ooit gebeten door een hond? Omdat hij hem pijn had gedaan tijdens het spelen.
De enige keren dat hij vermoedde dat een actie zelfverdediging was bij een mens, was toen hij hun ademhaling op gewelddadige wijze had gestolen.

Het diertje dat in Miss Summer's handen lag, zou hij ook voorzichtig benaderen. Hij had geen intentie om het pijn te doen, ergens wou hij het beestje zelfs even aaien. Dat zou echter wel wat moeite kosten, want het beestje werd de lucht in geworpen en het begon hysterisch vierkantjes te vliegen om de gehele omtrek van het plafond. Zijn minuut ging in.
Xavier keek even omhoog naar het diertje en herhaalde de theorie nogmaals. Petit Angels waren van nature afkomstig van Nova en hielden van licht. Het trok ze aan en daar kon je ze het beste mee vangen. Maar hoe moest hij in hemelsnaam licht magie gebruiken? Want hoe erg hij zijn best ook deed tijdens de lessen licht magie, hij kreeg de draad niet te pakken - stiekem deed hij helemaal niet zijn best, hij haatte licht magie gewoon. Nu zat hij echter wel mooi in de knoop, want met vrijwel geen beheersing over licht magie kon hij niet veel. Duistere magie zou het beestje niet stoppen, dus... woud magie?
Hij bleef niet te lang erover nadenken en besloot maar iets te doen. Ergens in zijn hoofd wist hij nog dat Petit Angels zich fijn voelden in een kleine tornado. Hij richtte zijn hand op een plantenpot in de kamer en hoopte - bad - dat zijn magie hem nu niet in de steek zou laten. Zijn woud magie was niets anders dan dood, dood en dood. Alle planten stierven aan zijn handen in plaats van door te groeien. Hij sloot zijn ogen even en beet op zijn lip terwijl de seconden op de klok door tikten. Alsjeblieft, groei nou gewoon... bad hij in zijn hoofd terwijl hij zijn energie los liet.

Toen zijn ogen zich openden, ontmoette hij een grote plant met mooie, sterke en vitale bladeren. Hij staarde even verbaasd naar de plant, verrast dat het hem gelukt was om een plant eens niet te vermoorden door de invloed van zijn duistere magie. Hij liet echter geen tijd voorbij gaan en maakte een zwierige beweging met zijn hand, waardoor de blaadjes van de plant afvielen - en gelijk groeiden er ook weer nieuwe blaadjes aan. Met een golvende beweging van zijn hand begonnen de bladeren te bewegen in een draaikolk, wat voor een kleine tornado van bladeren zorgde. Hij zorgde ervoor dat meer bladeren in de tornado kwamen en liet het groeien, waardoor de Petit Angel steeds moeilijker kon vliegen. Hij verplaatste de tornado op een gepland moment - precies op het moment waarin hij inschatte waar de Angel zou vliegen - en de tornado van blaadjes omhulde het beestje. Het zou hem geen pijn doen, omdat de blaadjes niet scherp waren en de tornado niet hard genoeg ging. Xavier grinnikte zacht toen hij de stem van het beestje hoorde en hoorde hoeveel plezier het had in de kleine draaikolk van bladeren. Uiteindelijk hief Xavier de tornado langzaam op en het beestje zakte omlaag. Het landde precies in zijn handen en de bladeren dwarrelden naar beneden. Xavier kon het niet laten om met zijn wijsvinger even over het kruin van het beestje te aaien.
'Sorry, kleintje. Je was niet snel genoeg.' Nu voelde Xavier echter wel een zekere vermoeidheid door het gebruiken van de magie die hij bijna nooit gebruikte. Hij zakte wat in met zijn houding en voelde iets zwaars op zijn oogleden. Oh god, hoe moest hij de rest nu doen?

_________________
Voice | Character | Theme

We’re not cynics, we just don’t believe a word you say
We’re not critics, we just hate it all anyway
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   zo jun 29 2014, 00:16

Summer was druk bezig met observaties. Deze jongen had talent! Zijn voorliefde voor fabeldieren spatte van het beeld af. Maar ook koelte schemerde door de acties heen. Het leek alsof de jongen rustig en kalm nadacht, terwijl Summer vrijwel alleen impulsieve en zenuwachtige reacties had gezien op dit examenonderdeel. Overvallen studenten waarbij het hoofd op hol sloeg door de examendruk. Stress. Nee, Xavier liet in ieder geval niets blijken hiervan. Al zag Summer een beetje extreme hoop in de gezichtuitdrukking toen Xavier de plant begon te beheksen. Ze voelde een stroom wood-magic door het lokaal stromen. Potentie zat, maar vervuild met dark-magic. Moeilijke combinatie, en de jongen had zat te leren. Maar potentie en puur talent redde hem dit examen. Zijn spreuk werkte, en liet de plant groeien. En zoals er in de encyclopedie beschreven stond, maakte Xavier een tornado vorm, maar dan met zijn eigen magie. Dat werd een 100% score.

Zelfs Anglia had het naar haar zin, zo te horen aan het gekir in de tornado was de Petit Angel vermaakt. Zoals verwacht kon Xavier de engel gewoon pakken, en de opdracht was geslaagd! "Xavier, ik hoef dit niet eens te bespreken. Perfect score! You, my dear, bent geslaagd met een A! Op naar opdracht twee!"

Summer pakte de engel over, en stopte deze weer in haar tas. Ze draaide zich om, en begaf zich door de deur tussen dit lokaal en het naastgelegen, en ging in het naastgelegen lokaal meteen aan het bureau zitten. Het lokaal bestond geheel uit een enorme keuken, en een bureau. Op het bureau stond een draagbare kas met daarin het volgende fabeldier. De tweede opdracht kon gaan beginnen.

"Opdracht twee. Hier staat een fabeldier, en achter je bevind zich een keuken. De opdracht is simpel. Maak een gerecht voor dit fabeldier. In de keuken vindt je vrijwel elk voedingsmiddel dat je je kunt voorstellen. Dit maal geen tijdsklok. Succes!" Eens zien of de jongen weer zo goed geleerd had.Ha! Daar was er weer één! Tijd voor een maaltijd! Deze jongen zag er verstandig uit. Hopelijk kwam hij ook met wat fatsoenlijks aanzetten. Hij had Greenie misschien wel nodig in de nabije toekomst! Let's COOK!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xavier

avatar

PROFILERecruit
Real Name : teh Ruuz
Posts : 1066
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: wood & dark
Klas: master Savador
Partner: I'll bare my teeth and sink them into your throat;

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   ma jul 07 2014, 14:20


Er was een zekere zachtaardigheid in zijn houding te zien nadat het diertje in zijn open handen was beland. Geen haartje van de Angel die hij zou willen krenken, hij zou haar eerder opvangen en voor haar zorgen als ze al geen huisje had gehad. Het was al een wonder dat hij alleen Rei had, hij had zo meerdere dieren bij zich kunnen hebben. Hij had zich altijd wel weten in te houden, Rei was immers erg vijandig tegenover iedereen en zijn tehuis zou sowieso geen huisdieren meer toelaten. Dat ze Rei toegelaten hadden was een mirakel, maar Xavier vermoedde dat ze Rei prima vonden omdat hij niet verhaarde als pluizige beesten en omdat hij niet giftig is. Er waren wel een aantal voorwaarden aan verbonden, maar het was niet alsof Xavier zich ook daadwerkelijk aan de voorwaarden hield. Hahaha.

Hij was zo afgeleid door Anglia en dat schattige gezichtje van haar dat hij Miss Summer's beoordeling bijna niet hoorde. Hij keek op naar haar en hoorde hoe ze hem een perfecte score gaf. Een A. Fantastisch, had het leren dan toch geholpen. Op zijn bleke gezicht verscheen weliswaar geen glimlach, maar zijn uitdrukking van voldoening sprak boekdelen. Miss Summer pakte Anglia van hem over en liep door een deur naar een ander lokaal. Xavier rechtte zijn rug wat, hief zijn kin - alsof hij niet zojuist een hoop energie had verloren - en volgde Summer door de deur, klaar voor wat er komen ging.
In plaats van een leeg lokaal met een fabeldier te treffen, trof hij een gigantische keuken aan. Het leek bijna alsof hij in een soort show zat waarin hij moest gaan koken voor een publiek... Wacht, moest hij koken? Hij keek even rond en zag Summer in de hoek zitten achter een bureau. Hij merkte een fabeldier op in een kas, waar hij even op af liep. Zijn opdracht was intussen om een gerecht te maken voor dit fabeldier. Ja, hij moest koken. Alsof hij in freaking Masterchef zat. Op zich was dit ook een onderdeel van verzorging, maar het was niet alsof Xavier stond te popelen.

In ieder geval was het dier een Samsara Lotus. Het dier had een veganistisch dieet: het at geen enkele vorm van dierlijke voedingsmiddelen. Eigenlijk moest dit simpel genoeg zijn voor Xavier, omdat hij zelf vegetariër was en hij selectief was over zijn voedsel - waardoor hij vaak genoeg voor zichzelf moest koken in het tehuis. Maar dat koken... Hij gooide gewoon wat gesneden groentes in een kom met een dressing, een salade dus, en hij was klaar. Als hij wat meer moeite wou doen, was het meestal een kommetje rijst met geroosterde groenten. Meer niet. Hij had niet echt skill, het waren basisdingen die hij wist. Hij vermoedde echter dat hij beter een salade kon maken, sinds Greenie in nature een planteneter was en hij zeker geen gekookt voedsel voorgeschoteld kreeg.
Hij pakte een mes uit een la, samen met een snijplank. Heel even staarde hij in het glanzende lemmet van het mes, waarna hij de koelkast open trok en met een frons keek naar wat er allemaal lag. Er lag vanalles en nog wat, maar het beslissen was lastig. Wacht, lagen er geen spiesjes in de la? dacht hij even en trok de la weer open. Hij zag bamboe-spiesjes liggen en kreeg plotseling inspiratie. Hij mocht dan niet veel inspiratie hebben voor een gerecht, hij kon de presentatie altijd origineel houden.

Zijn vaardigheid met een mes was ergens opmerkelijk. Met gemak en preciezie wist hij verschillende soorten fruit - kiwi, ananas, oranje meloen, aardbeiden - in blokjes of in halfjes te snijden. Een paar stukken fruit glipten af en toe onder zijn vingers weg, waardoor ze op de grond belandden, maar hij liet ze gewoon liggen. Toen hij klaar was met het snijden van het fruit, pakte hij een stuk of 5 à 6 satéprikkers en begon de fruit in volgorde aan de spiesjes te prikken. Kiwi onderaan, daarna ananas, de oranje meloen, aardbeien en als laatste een blauwe druif. Het zag er uit als een regenboog, hij vermoedde dat dat wel in de smaak zou vallen. Hij legde de spiesjes naast elkaar op een bordje en om het nog extra smaak te geven, maakte hij een mengeltje van honing en yoghurt wat hij er vervolgens overheen drizzelde. Hij keek even met samengeknepen ogen naar het geheel en besloot het er toen op te wagen. Hij had alleen wat lopen hakken op fruit, niets speciaals daaraan. Ergens vermoedde hij niet dat het echt iets speciaals hoefde te zijn, maar het was ook weer zo onorigineel om slechts fruit in een kommetje te dumpen.
Xavier liep op Greenie af met het bordje en zette het neer voor het beestje. 'Eh... Eet smakelijk?'

_________________
Voice | Character | Theme

We’re not cynics, we just don’t believe a word you say
We’re not critics, we just hate it all anyway
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   ma jul 07 2014, 21:48

Xavier was druk bezig met koken, en Summer merkte alweer op dat er vrij weinig op aan te merken was. Als de jongen zo verder ging, zou hij wel een perfect kunnen krijgen voor het gehele examen. Tenminste, als hij net zo goed was in verzorgen als in aanvallen. Misschien dat daar de tweesplitsing van dit examen zat. Ze liet de leerlingen en verzorgen, en aanvallen. Maarja, het was ook haar eerste examen. De volgende keer zou ze onderscheid maken in de vakkenpakketten die te kiezen waren op SSA.

En net toen Summer de A op haar formulier had geschreven, zag ze het. Meteen kwam er een dikke streep door de A te staan. Dat zou zeker niet het eindoordeel worden. Als Xavier eerder was gestopt met koken, had hij een A gehaald. Maar met zijn dressing zou hij zijn cijfer verpesten. Nu was het alleen nog de vraag wat Greenie zou opeten. Zou hij streng zijn, of zou hij Xavier matsen? Het soort Samsara Lotus kennende, kwam Xavier hier alles behalve goed mee weg. Xavier was klaar, en nu kwam het moment van de waarheid.

Het eerste wat Greenie deed toen hij het bord eten zag was likkebaarden. Wat zag dat er goed uit! En toen hij de spiesjes zag van bamboe werd hij helemaal wild. Meteen greep hij een spiesje, en wou het fruit al in zijn mond schuiven. De hyperactiviteit verdween toen er een druppel dikke dressing over zijn pootje liep. Meteen gilde het beestje moord en brand, en veegde hij zijn handen wild af aan het bureau waar hij op stond. Wat een belediging! Zulk lekker voedsel vergiftigd met zulke troep! Meteen sorteerde hij het eten, en met spijt legde hij zelfs de helft van de bamboespiesjes aan de kant, die vergiftigd waren met de dressing. Zo'n sluiperige manier om hem te vergiftigen, hoe durfde die vent! Al een stuk minder vrolijk pakte Greenie de niet verpeste fruitstukjes, en begon er op te kauwen. Tot slot pakte hij de bamboespiesjes die niet onder de dressing zaten, en begon hier op te knagen. Toen hij klaar was lag precies de helft van het gerecht nog op het bord.

Precies wat Summer verwachtte. Greenie was genadeloos in zijn beoordeling. De helft van het bord leeg, terwijl Xavier zo mooi op weg was. "Oef, dat is een tegenvaller" Summer meende het echt. De jongen had een vegetarische maaltijd gemaakt, in plaats van de maaltijd aanpassen aan het strenge dieet van de Lotus. Een fout die een ieder had kunnen maken, maar toch afgestraft werd met minpunten. "Je keuze van spiesjes hebben je gered. Ik weet niet of je het al begrijpt, maar je dressing heeft je de das om gedaan. Honing had gekund, maar Yoghurt is niet te vinden puur in de natuur. Greenie was genadeloos, en heeft het afgekeurd. Ik moet je de helft van de punten geven, met een aanvulling dat de presentatie van de stokjes als toetje gezien kunnen worden. Je krijgt als beoordeling een C-. Je gemiddelde is nu een afgeronde B." Het was spijtig om te zien dat zo'n goed cijfer voor het vangen van een Petit Angle zo omlaaggehaald werd door een foutje, maar het was eenmaal niet anders in een examen.

Summer stond op, pakte Greenie en stopte die weer in zijn kas. Ze nam Greenie en Angelina mee in haar armen. De één in de kas, de ander in haar tasje. Ze liep richting de deur naar de gang. "Je laatste opdracht vindt plaats in de Arena. Over een uur. Ik zie je dan." En met deze woorden verliet Summer het lokaal. Tijd voor een pauze, om over een uur verder te gaan.

(Dit is Summers laatste post in dit topic, er is nog ruimte voor Xavier om te reageren. Als je dit niet wil, laat het dan weten. Het topic voor de laatste task komt in de Arena, en zou vernoemd worden hier als het topic eenmaal is aangemaakt. Xaviers gemiddelde is nu een B.)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xavier

avatar

PROFILERecruit
Real Name : teh Ruuz
Posts : 1066
Points : 5
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: wood & dark
Klas: master Savador
Partner: I'll bare my teeth and sink them into your throat;

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   ma jul 07 2014, 22:18

Fuck. Fuck, fuck, fuck, fuck, fuck. Nee, deze fout... Hoe had hij deze fout in hemelsnaam kunnen maken? Hoe in hemelsnaam was hij zo afgedwaald dat hij een idiote fout als deze had gemaakt? Kon hij het over doen? Mocht hij nog een kansje wagen, met één of andere smoes? Nee, tuurlijk niet. Dit was een examen en hij moest het de eerste keer gelijk goed doen. Dat had hij niet gedaan, want hij had tijdens het voorbereiden de domste fout in zijn hele leven gemaakt, vooral omdat hij wist dat hij geen bewerkte producten moest gebruiken. En wat deed hij? Precies dat. Samsara Lotussen waren veganisten, veganisten. Geen vegetariërs zoals hem.
'Shit,' vloekte Xavier in een fluistertoon en legde zijn hand tegen zijn gezicht. Net toen hij het bord had neergelegd, net toen hij de blik van Summer zag was het kwartje gevallen. Hij stond daar in stilte, zijn hand tegen zijn gezicht en een frons tussen zijn wenkbrauwen. Hij wist hoe het beestje zou gaan reageren, het was voor de hand liggend. Het beest zou nog geen hap nemen, wedde hij. Oké, het beest krijste alsof hij zijn lippen had verbrand aan de dressing. Geweldig. Hij wist nog een aantal spiesjes zonder dressing te vinden en knabbelde uiteindelijk aan de stukken fruit zonder dressing, probeerde bij de andere spiesjes nog wat happen weg te scharrelen.

Shit, daar ging Summer's List. Hij liet zijn hand zakken toen Miss Summer begon met haar beoordeling, op zijn gezicht waren een aantal uitdrukkingen te zien die van balend naar chagrijnig en terug gingen.
'Ik weet het. Dat was idioot.' mompelde Xavier ietwat pissig, maar zijn ergenis was niet op Summer gericht, meer op zichzelf. Hij luisterde naar haar verdere toelichting en moest toegeven dat dit inderdaad niet echt een gerecht was. Wist hij veel, hij zou het zelf zo als lunch eten.
Een C-. Dat kwam zuur aan. Het gaf hem een naar gevoel om te zien hoe zijn cijfer van een perfecte A was gezakt naar een C-. C-. Een cijfer dat hij niet wou accepteren, ook al was hij zich bewust van zijn fout. Ieh, gatver. Hij wou hier weg en even ergens in een hoekje zitten treuren.
Miss Summer trok zijn aandacht weer en vertelde hem dat hij over een uur in de arena moest staan. Oh, dat was vast het offensieve gedeelte... Goed, misschien dat hij zijn B'tje nog omhoog kon halen naar een A- of iets. Ambitie had hij nauwelijks, maar voor dit vak weigerde hij een laag cijfer. Hij knikte slechts, als een teken dat hij haar gehoord had en liep het lokaal uit om zich voor te bereiden op het gevecht.

You angry little idiot

_________________
Voice | Character | Theme

We’re not cynics, we just don’t believe a word you say
We’re not critics, we just hate it all anyway
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   ma jul 07 2014, 22:58


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Xavier)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

~VvF examen~ (Xavier)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Klaslokaal Verzorging van Fabeldieren-