PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 ~VvF examen~ (Ike)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: ~VvF examen~ (Ike)   di jun 24 2014, 23:42

Vandaag was dan de dag. Het officiële eerste examen Verzorging van Fabeldieren dat plaats vond op Starshine. Summer was opgewonden, en moest haar best doen om ’s ochtends niet te gaan fluiten. De dag er voor had ze alles klaargezet, en het examen was een heus parcours geworden. De studenten moesten elke keer een opdracht op een plek voltooien, om daarna meegenomen te worden door Summer naar de volgende opdracht. De witte magie opdrachten waren oude opdrachten die de student nu moest voltooien zonder hulp van een leraar. De donkere magie opdracht bracht dit keer iets nieuws mee, een onbekend dier voor de studenten. Maar dat was nou eenmaal de gedachte achter offensieve Verzorging van Fabeldieren. De studenten moesten een beest verslaan, of dat een bekend of onbekend beest was maakte niet uit op het moment. Het ging om het idee dat ze zich konden verweren tegen een wezen.

Summer had niets laten doorschemeren over het examen. Zo konden studenten niet gericht oefenen op de opdrachten, en zo lieten ze hun ware reactie zien. Door de lessen te bijwonen, en verder te oefenen door middel van theorie zouden ze hun instinct bijwerken, en zouden ze met de goede oplossingen komen voor de opdrachten. Als ze veel absent waren, en de boeken lieten verstoffen zouden ze het nog wel eens flink kunnen verpesten voor zichzelf. Maar Summer had een beloning voor de beste student klaarliggen, dus de heat was wel verhoogd. Voor de laatste keer had ze de Summer’s List bekeken en weer in haar leren schoudertas gestopt. Deze zou binnenkort aan een student toebehoren.

De eerste opdracht was in een gewoon leegstaand lokaal. Op de deur hing Summer een perkament op, vastgespeld met takjes die ze met woudmagie uit de deur liet groeien. Op het perkament stond geschreven: ‘Verzorging van Fabeldieren examen task 1. Voorbijlopende studenten: Complete stilte geëist. Voor deelnemende studenten: eenmaal in het lokaal heb je 1 minuut voor de eerste opdracht. Succes!’ Dat was voldoende informatie. De student zal de opdracht meteen doorhebben als ze het lokaal binnen kwamen, en zo niet… Dan zouden ze zakken op het eerste onderdeel. Het wezen stond nou eenmaal benoemd in de groeiende encyclopedie.
Summer sloot de deur snel achter zich, en nam plaats achter het enige bureau in het lokaal. Het stond vrijwel in een hoek, zodat de rest van het lokaal een lege ruimte was. Ze pakte een beoordelingsformulier en bevestigde dat aan een klembordje. Het was tijd voor de kandidaat.

Summer keek op het formulier en zag de naam staan:
Ike

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ike
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 250
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Light and Dark
Klas: » Miss Summer.
Partner: » Fuck off.

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   di jul 01 2014, 15:22

Lieve Ike,

Hoe gaat het op school? Heb je nog goede cijfers gehaald? Ik verwacht natuurlijk niets anders van mijn lieve zoon! Ik hoop dat deze brief je op tijd bereikt. Ik heb namelijk gehoord dat er lessen Verzorg van Fabeldieren zijn! Je vond magische dieren vroeger altijd zo leuk, is dit niet iets voor jou? Ik heb wat onderzoek gedaan, en het blijkt dat in een paar weken er een examen zal zijn. Daar zou je je voor aan moeten melden, ik weet zeker dat je het super zul doen.

Laat weten hoe het ging na afloop, liefje!

Mama is trots op je,
Veel kusjes.

Tuurlijk wist ik wel van de lessen. Ik had ze dan ook heel strategisch vermijd. Verzorg voor Fabeldieren? Nah. Misschien dat ik vroeger beesten wel leuk vond, maar ik was die tijd vergroeid. Ik vond ze nu alleen nog maar leuk om naar te kijken. Soms. In een boek. Als illustratie. Een zucht verliet mijn lippen terwijl ik de brief nog eens las. Op de ochtend voor het examen. Ma ging er blijkbaar al vanuit dat ik me op zou geven voor dat examen. Feest. Ik wist ook zeker dat mam het niet zou tolereren als ik me niet op zou geven, en mam was geen pretje om in de buurt te zijn als ze haar zin niet kreeg bij dingen zoals dit... Dus had ik me voor mijn eigen veiligheid maar wel opgegeven. Veel te laat, natuurlijk. Ik had de afgelopen twee nachten doorgebracht in de bibliotheek, voorover gebogen over boeken met allerlei informatie over allerlei fabeldieren. Hopelijk zou ik met theorie ver genoeg komen... Wat deden ze überhaupt bij Verzorg van Fabeldieren? Ik had altijd het idee gehad dat ze wortels aan monsterkonijnen voerden en eenhoornmanen kamde. Maar aangezien er een heus examen voor was, moest er wel meer gedaan worden tijdens zo'n les. Wat een feest.

Ik zuchtte nog eens, vouwde de brief vervolgens op en stopte hem in de zak van mijn hoodie. Ik schoof het bord waarop de restjes van mijn croissant en worstjes lagen van me af en dronk in snelle teugen mijn jus d'orange op. Het moest maar. Na die twee nachten doorgehaald te hebben (enorme wallen sierde mijn gezicht. Fantastisch.), verdiende ik het gewoon te slagen... Ik stond uiteindelijk op, gooide het laatste beetje ontbijt op mijn bord weg en hees mijn tas over mijn schouder. Op naar mijn eerste les Verzorg van Fabeldieren, die tevens ook een examen was!

Eenmaal bij het lokaal aangekomen, bleef ik even stilstaan om het briefje dat op de deur geprikt was te lezen. 'Verzorg van Fabeldieren examen task 1. Voorbijlopende studenten: Complete stilte geëist. Voor deelnemende studenten: eenmaal in het lokaal heb je 1 minuut voor de eerste opdracht. Succes!' Mijn wenkbrauw kroop omhoog terwijl ik las. Vrouwenhandschrift. Ah. Mijn ogen focusten zich echter meer op de woorden die er geschreven stonden. Eén minuut? Wat voor opdracht was dit? Met een enigszins verwarde blik in mijn ogen opende ik uiteindelijk de deur, mond al open om bezwaar te maken over de absurd weinige tijd die ik had.

_________________

All the pretty visitors came and waves their arms
and cast the shadow of a snake pit on the walls.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   za jul 05 2014, 00:02

Oh Summer wist dat ze snel moest reageren. Haar kandidaat kwam binnen lopen met zijn mond al open om te klagen. Nee, ze mocht zich niet laten verlijden tot een gesprek. Ze moest meteen handelen, en het verrassingselement zijn werk laten doen. Dus zo gezegd zo gedaan. Summer schudde het fabeldier uit haar schoudertas, het beest viel op haar tafel en knipperde even met haar ogen. Daarna gooide Summer als volleerde honkballer het beest richting het gezicht van Ike. Het beest klapte twee vleugels uit en remde op twee centimeter van Ikes neus af. Daarna richtte hij zich omhoog, en begon vliegensvlug hysterisch rond te vliegen. Elke keer als ze in de buurt kwam van Ike scheerde ze vlak over zijn hoofd. Ikes minuut was ingegaan.
Het was weer tijd, een leerling die begon aan zijn reeks examenopdrachten. Eens kijken wat dit kind voor beoordeling waard was! Anglia werd uit de tas geschud, en knipperde even met haar ogen richting het licht. Daarna werd ze opgepakt door Summer, en die gooide haar als volmaakte honkbal richting de kandidaat. Ohja, verrassingseffect. Vlak voorde jongens neus, lees: 2 centimeter, klapte ze haar vleugels uit en kwam ze razendsnel tot stilstand. Daarna richtte ze zich naar boven, en begon hysterisch en vliegensvlug rondjes te vliegen door het lokaal. Elke keer als ze langs de leerling kwam, kon Anglia het niet inhouden om met haar vleugel door het haar van de jongen te strijken. Come and get me!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ike
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 250
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Light and Dark
Klas: » Miss Summer.
Partner: » Fuck off.

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   za jul 05 2014, 01:16

Tijd om te protesteren kreeg ik niet. Voordat de woorden mijn mond konden verlaten, haalde de vrouw aan de andere kant van de kamer een rond -- ding uit haar tas, en sloeg deze alsof het een soort honkbal recht op mij af. RECHT OP MIJ AF. Ik zette geschrokken een stap naar achter en hief één van mijn armen tot iets onder borsthoogte, mocht ik hem nodig hebben om me van dit ding te beschermen. Vol verwarring en schrik keek ik het beest, want blijkbaar was het geen honkbal, maar een gevleugeld, zalmkleurig dier dat zich momenteel nog geen 5 centimeter van mijn gezicht bevond. Even keek ik het diertje aan, totdat het opvloog en als een dolle rondjes begon te vliegen, het hele lokaal door. Vol verwarring bleef ik daar staan; stokstijf en met geen idee wat ik in godsnaam nu moest doen.

Toen het beest langs kwam vliegen, streek het met een van zijn vleugels door mijn lichte haar. Dit zorgde er echter wel voor dat ik me weer bewoog. Een goeie 20 seconde was verspilt aan stom staren voordat ik me kon focussen op het wilde beest en de mededeling die op de deur was geschreven. Eén minuut. Oh, shit. Ik deed een stap naar voren en toen het beest weer langs zoefde, dook ik weg en probeerde ik het met maaiende armen te pakken te krijgen. Natuurlijk zou dat 'm niet worden, want het beest was veel te snel. Ik moest dit anders aanpakken, en snel ook.

Na goed gekeken te hebben herkende ik het beest uit de dierenencyclopedie waar ik me vannacht nog overheen gebogen had. Een Petite Angel, volgensmij. Hm hm, dat was het. Een beest dat van licht hield. Meer kon ik me eigenlijk niet herinneren, maar het was alles wat ik nodig had. Licht, dat beheerste ik. En de tegenpool van licht ook. Als het van licht hield, voelde het zich waarschijnlijk aangetrokken tot licht. Dus als een kamer compleet verduisterd was en er één heldere bron van licht was, zou het beest naar het licht gaan, toch?

Het was het proberen waard. Ik haalde diep adem en wachtte tot het beest dichtbij was, en net toen het ze haar vleugel uitstrekte om het over mijn hoofd te halen, werd de gehele kamer donker, alsof het licht van buiten geblokkeerd werd en de schaduwen twee keer zo groot en donker werden. Tegelijkertijd begon mijn lichaam een fel licht te gloeien. De Petite Angel leek duidelijk verward te zijn door de plotselinge verduistering en bleef iets langer bij mijn hoofd hangen. Precies lang genoeg om mijn armen naar het beest uit te rijken en ze om het ronde lichaampje heen te sluiten. Ik trok het beestje uit de lucht, iets ruwer dan bedoeld en drukte het stevig tegen mijn borst aan terwijl de duisternis uit het lokaal trok en mijn lichaam stopte met gloeien. Ik keek neer op het diertje, aaide het zachte lichaampje afwezig met mijn duim en keek naar de docent, een verwarde blik in mijn ogen. En nu?

_________________

All the pretty visitors came and waves their arms
and cast the shadow of a snake pit on the walls.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   zo jul 06 2014, 16:01

Ike had niet genoeg omschakelingsvermogen om meteen tot actie over te kunnen gaan. De eerste twintig seconden stond hij verbaasd te staren naar het beest alsof hij water zag branden. Summer had hem bijna willen aanmoedigen, tot ze tot het besef kwam in een examen te zitten, en ze haar leerling echt niet mocht helpen. Gelukkig was Anglia vriendelijk genoeg om hem plagerig door zijn haar te streken, zodat Ike tot het besef kwam dat hij iets moest gaan doen. Alleen verspilde hij nu nog meer tijd die te kostbaar was om te verspillen. Eerst deed Ike een poging tot vangen door met zijn armen te maaien richting het beest. Natuurlijk was Anglia veel sneller, en vloog tussen de gritsende vingers door. Dat werd een minpunt voor impulsiviteit. Nadenken Ike, nadenken!

En gelukkig deed de jongen dat ook. Meteen toen hij tot het besef kwam zo niets verder te komen, begon hij met magie te spelen. De ruimte werd donker, en Ike begon licht uit te stralen. Dat was één van de manieren om een Petit Angel te lokken, maar had Ike hier nog wel genoeg tijd voor? Summer keek op haar horloge en zag dat Ike z'n minuut bijna voorbij was. Zou hij het redden?

Ike redde in ieder geval de uitkomst van de opdracht, hij ving de Petit Angel. Summer nam gelijk het woord. "Je had je sterke en minder sterke kanten in deze opdracht Ike. Laten we beginnen met het begin. Je was té verrast. Wat had je dan verwacht tijdens een praktijkexamen VvF dat ik je liet aanwijzen waar het been van een draak zit? Ik geef je dus een minpunt voor het neit automatisch omschakelen naar de opdracht. Je hebt twintig seconden staan staren. Daarnaast geef ik je ook een minpunt voor de primitieve wijze waarop je de eerste poging deed. Maaien met je armen heeft geen zin, Anglia is hypersonisch snel. Ze lacht om dat soort pogingen, je had meteen moeten omschakelen dat de beestjes aangetrokken worden door licht en air magic. Daarnaast wil ik je een pluspunt geven voor het magiegebruik. Je magiegebruik was een stevige spreuk, die niet mis kón gaan. De eenvoud was prachtig. Daarnaast moet ik nog een laatste punt aftrekken. Je deed 66 seconden over dit examen, van de 60 die je maar mocht gebruiken. Je eindcijfer voor dit onderdeel is een C"

Na deze uitleg pakte Summer Anglia weer over van Ike, en liep richting de deur aan de zijkant van het lokaal. Deze deur leidde rechtstreeks naar het lokaal ernaast. "Tijd voor je tweede opdracht!" En Summer verdween door de deur. Meteen nam ze plaats achter het bureau. Dit lokaal was speciaal, er stond alleen één bureau. Voor de rest bestond het lokaal uit één enorme keuken. Alles wat je je kon voorstellen bij een keuken, bevond zich hier.

Naast Summer stond een beestje in een draagbare kas. Het volgende fabeldier, die nu het onderwerp was. Summer haalde het beestje er uit, en zette het op het bureau. "In de keuken achter je bevindt zich elk voedingsmiddel dat je kunt verzinnen. Er zit geen tijd aan verbonden. Maak een maaltijd voor dit dier. Succes!" En Summer begon met ene glimlach Ike te observeren.HONGER! HONGER! HONGER! Eten! Eten! Eten! Greenie had honger, en de leerling mocht voor hem gaan koken! Laat dit kind een natuurtalent zijn in koken alsjeblieft. Greenie had nu ondertussen al zo'n honger dat het bijna zeer deed aan z'n maagje. Let's cook!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ike
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 250
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Light and Dark
Klas: » Miss Summer.
Partner: » Fuck off.

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   ma jul 07 2014, 17:47

Niet lang nadat ik de Petite Angel in mijn armen geklemd had, had Miss Summer het woord genomen. Ze legde kort maar krachtig uit wat mijn goede en slechte punten waren en zonder een woord te zeggen luisterde ik. Dus... Ik moest gewoon dat beest vangen? Had ze dat niet eens even kunnen zeggen? Mijn mondhoeken zakte iets omlaag en een ietwat chagrijnige blik glipte mijn grote ogen binnen, maar ik knikkerde en zuchtte terwijl ze naar me toe kwam om het wezentje over te nemen. Ik was in het gezelschap van een vrouw, dus moest ik ten alle tijden beleefd blijven. Geen chagrijnige gezichten of moppergemompel, dus. Balen. Miss Summer liep naar de zijkant van het lokaal, waar een deur was die me niet eens opgevallen was. Ik bleef twijfelend staan, totdat ze aankondigde dat het tijd was voor de tweede opdracht. Oh, jeetje. Waarom had ik me hier ooit voor aangemeld? Ik volgde de docent naar het tweede lokaal en was verrast een enorme keuken aan te treffen. Een... keuken... In een lokaal? Met mijn ogen knipperend liet ik de uitleg van Miss Summer half langs me heen glijden. Maar ik pikte wel het nodige op. Nadat ze klaar was met praten, ging ze achter het enige bureau in het lokaal zitten en stuurde ze me een stralende glimlach.

Met een zucht nam ik het dier in de draagbare kas even in me op. Nog nooit gezien... Ik kon mijn brein bijna horen kraken terwijl ik met half dichtgeknepen ogen naar het wezen keek en alle kiertjes en hoekjes van mijn gedachten nazocht naar een foto van dit beest. Maar nee, geen idee. Ik moest hier dus voor koken. Oké, dat zou moeten lukken... Ik draaide me van het diertje weg en keek de keuken door. Het zag er allemaal behoorlijk fancy uit... Eén probleempje: Ik kon amper koken. Ik had het nooit hoeven leren, dus had ik dat ook niet gedaan. Shiiit. Ik schudde mijn hoofd lichtjes en liep toen naar de kastjes en koelkasten toe. Ik begon deur na deur te openen om even te kijken waar ik mee kon werken, en iedere keer als ik iets interessants zag legde ik dat op het aanrecht.

Toen ik alle kastjes had doorgekeken, lag op het aanrecht uiteindelijk een pakje paprikas, geraspte kaas, roomboter, een doos eieren, ijsbergsla, champignons, bosuien, reepjes ham, tomaten, worteltjes, komkommers en crème fraiche. Ik had zo ongeveer al een idee wat ik zou maken, en aangezien het beest er nogal gezond uitzag, had ik vooral groene, gezonde dingen gepakt. Wat ik moest maken was eigenlijk heel simpel: Het enige gerecht waarvan ik zeker wist dat het me zou lukken. Een omelet.

Ik begon met het snijden van de paprika. Na even gezocht te hebben, vond ik een snijplank en een set vlijmscherpe messen en kon ik beginnen. Vervolgens sneed ik de bosui en de champignons in kleine stukjes. Omdat mijn moeder altijd zei dat ik gezonde dingen moest eten, had ze me het recept voor een 'super fantastisch gezond omeletje' geleerd, maar op dit moment kwam dat me eigenlijk wel goed uit. Hoe meer groente, hoe beter. Volgensmij. Nadat ik alles gesneden had liep ik naar het fornuis en pakte ik een koekenpan uit een van de lades. Met wat roomboter bakte ik alle gesneden groente mooi bruin. Ik zette het gas uit en sloeg twee eieren in een schaaltje stuk en klutste ik ze met een stevige pols door elkaar. Ik schepte de gebakken groente uit de pan in het schaaltje geklutste eieren en goot het mengsel toen direct terug in de pan. Ik zette het gas aan en pakte een reepje ham, maar op het laatste moment bedacht ik me. Dat beest zag er niet uit als een vleeseter. Het was een plant. Dus legde ik het reepje ham terug waar het vandaan kwam (het bord op het aanrecht) en ging ik gelijk door met de geraspte kaas, die ik over het omelet-in-proces strooide. Vervolgens ging de deksel eroverheen en moest ik wachten totdat het omeletje helemaal gaar was.

Maar veel zin om te wachten had ik eigenlijk niet. Dus vulde ik de tijd die ik moest wachten met het maken van een kleine salade. IJsbergsla, gesneden tomaatjes en komkommer, geraspte kaas en de restjes van de paprika gingen allemaal in een schaal met een beetje zout erbovenop. Ik wist niet hoe ik dressings moest maken, dus husselde ik mijn simpele salade door elkaar en hoopte ik dat het zonder dressing ook oké was.

Ondertussen was het omeletje alweer bijna gaar. Ik pakte een bord uit een van de kastjes en met een spatel schepte ik de inmiddels gare omelet op het bord. Ik had expres een groter bord gepakt, zodat er ook nog plek zou zijn voor wat sla. Een beetje nerveus nam ik toen vervolgens het bord, bestek en een glas water mee naar het bureau en het lotus-achtige beest en zette ik het op het tafeltje neer. Ik had iets meer dan 20 minuten genomen om het gerecht te bereiden. Ik zette een stap naar achter en bracht mijn handen bij elkaar om nerveus met mijn vingers te gaan spelen. Koken was niet echt mijn sterke punt, maar die voldoende? Die wilde ik.

_________________

All the pretty visitors came and waves their arms
and cast the shadow of a snake pit on the walls.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   ma jul 07 2014, 22:53

Ike had met een verslagen blik staan staren naar de Samsara Lotus. De blik in combinatie met de ingrediënten die hij pakte gaven bij Summer aan dat Ike geen idee had wat het was. Ze hoopte maar dat hij alle groentes... Te laat, hij begon de groentes te bakken. Dit zag er slecht uit voor de jongen. Dit was als gokken op een multiple choice vraag, je kon nog zo enthousiast denken dat het de beste gok was, als je niet geleerd had was het nog steeds hardstikke fout. Het geluk aan dit examen met de Samsara was, dat je je fouten kom compenseren door een bredere maaltijd te maken. En het geluk was aan Ike's kant toen hij begon met het maken van de salade. Zonder het te weten voorkwam hij hier een onvoldoende.

Toen Ike het gerecht kwam brengen was Summer zeer benieuwd naar de reactie van Greenie. Ze liet de Lotus dan ook meteen naar het bord toe hupsen.

De enthousiasme die Greenie nog had tijdens het hupsen naar het bord verdween meten bij het zien van de omelet. Het glas water was een leuk gebaar, om de troep weg te spoelen! Met een flinke stoot watermagie, nam Greenie de helft uit het glas water, en bevroor het tot een berg sneeuw. Met de sneeuw schoot het dier de gebakken omelet met gebakken groentes in een veeg van het bord, de vuilnisbak in die in de hoek achter het bureau stond. Zo, dat scheelde al veel gedoe. Daarna begon het beestje met plezier te knauwen op de salade. De restjes van het gerecht speolde hij weg met de rest van het glas water.

Summer moest Greenie gewoon gelijk geven. Als Ike had geleerd, had hij beter moeten weten. Het stond duidelijk vermeld in de encyclopedie. Samsara's aten alleen ongerepte producten die ook in de natuur te vinden waren. Dus de sla was goed, en het glas water ook. "Die omelet kostte je punten. Je hebt jezelf kunnen redden met de salade, en het glas water is een bonus. Ik kom uit op een B-. Je gemiddelde is een C+." Dit gezegd te hebben pakte Summer de Samsara en stopte hem in de kas. Daarna pakte ze haar tas, en de kas en liep ze naar de deur die leidde naar de gang. "Je laatste opdracht is in de Arena. Over een uur. Zie je dan!" En daarna liep ze de deur uit, tijd voor een pauze.

(Dit is Summers laatste post in dit topic. Er is nog ruimte voor Ike om te reageren op zijn cijfer. Wil je dit niet? Zeg me dat dat even, dan ga ik meteen verder. Het volgende topic zal in de Arena zijn. De link van het topic zal ik hier plaatsen. Het gemiddelde van Ike is een: C+)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ike
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : » Captain Fluffledork.
Posts : 250
Points : 15
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: » Light and Dark
Klas: » Miss Summer.
Partner: » Fuck off.

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   di jul 15 2014, 23:08

Oh, shit. Ik was crème fraiche vergeten. M'n ma zei altijd dat als ik top notch wilde zijn, ik altijd wat crème fraiche erop moest doen... Zelf deed ik die onzin natuurlijk niet, maar nu moest het toch eigenlijk wel top notch zijn. Enigszins nerveus keek ik van de docent naar het plantwezen. Zijn enthousiasme leek totaal te verdwijnen toen hij het bord zag, wat mij verbaasde. Wat? Was het niet goed, of zo? Mijn omeletten waren altijd fantastisch! Hij schepte een plons water uit het glas dat ik bij het omelet geserveerd had en gebruikte dat om --

Oh mijn god. Zonder ook maar te proeven werd het omelet de prullenbak in geschoven. Mijn mond viel open terwijl mijn ogen naar de prullenbak staarde. Ik kon niet eens meer op dat beest (wat ik nu een stuk minder aardig vond) kijken, want mijn aandacht was geheel gefocust op mijn prachtige omelet dat in de prullenbak lag. Hij had het niet eens geproefd... Ik had een prachtomelet gemaakt, en hij schuift het zonder ook maar aan te raken zo de prullenbak in... Ik was niet in staat mijn mond te sluiten of mijn ogen, die vol met teleurstelling en verontwaardiging waren, van het omelet in de prullenbak af te wenden totdat de docent begon te praten.

Punten aftrek voor mijn omelet? ZIJ HAD HEM OOK NIET GEPROEFD. Wat was er nou weer mis met mijn omelet!? Het kon me op dit moment geen reet schelen dat ik een B- gehaald was, ik was nog steeds aan het rouwen om mijn arme omelet. Ze stopte de omelet-hatende-plant terug in zijn kas en, na verteld te hebben waar mijn laatste onderdeel plaats zou vinden, pakte de kas en haar tas en verliet het lokaal. Het duurde even voordat ik in staat was het lokaal uit te lopen. Ik schudde mijn hoofd, deed mijn zakken in mijn handen en mompelde "Dit is waarom ik planten haat." En met die woorden verliet ik het lokaal om mijn uur pauze in de bibliotheek te verdoen, over een van de encyclopedieën gebogen om nog wat cruciale informatie op te doen. Mijn arme omelet...


_________________

All the pretty visitors came and waves their arms
and cast the shadow of a snake pit on the walls.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Miss Summer

avatar

PROFILEReal Name : Sander
Posts : 431
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Wood
Klas: Verzorging van Fabeldieren
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   di jul 15 2014, 23:26


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: ~VvF examen~ (Ike)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

~VvF examen~ (Ike)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Classrooms :: Klaslokaal Verzorging van Fabeldieren-