PortalIndexwindy thing [ Riku ] HpD5Uwnwindy thing [ Riku ] 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 windy thing [ Riku ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Callum
.
.
Callum

windy thing [ Riku ] UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Bond. James Bond.
Posts : 199
windy thing [ Riku ] UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: the { AIR } from our { LUNGS }
Klas: miss whitemann
Partner: { RUN } boy { RUN }

windy thing [ Riku ] Empty
BerichtOnderwerp: windy thing [ Riku ]   windy thing [ Riku ] Icon_minitimewo apr 09 2014, 20:42

Ze bleef maar zaniken dat hij hoger moest gaan. Hoger, hoger, hoger. Haar stem werd hoger, maar de toon steeds mannelijker. Hoe hoger hij kwam, hoe meer macht de wind over hem had in plaats van andersom. Toch had hij haar gehoorzaamd, want hij wist beter dan het geduld van zijn metgezel te tarten. Het was beter haar af en toe haar zin te geven dan zijn wraak over zich af te roepen.
Hij zweefde langzaam over de oude, ingestorte gebouwen, onverstoorbaar. Af en toe keek hij om zich heen, maar aangezien hij verwikkeld was geraak in een discussie met de wind was daar weinig tijd voor. De fluisteringen van het element tegen zijn zachte woorden klonken bijna als poëzie, zelfs als ze slechts triviale dingen bespraken.

Ik heb een hekel aan de klaslokalen. Kan je geen les krijgen in de open lucht?
“Als ik dat toch zou kunnen regelen.”
Je bent gefrustreerd, dat merk ik. Deze plek is niets voor ons, Duif. We horen niet thuis op scholen, we horen thuis op Puffoon.
“Ik hoor nergens thuis.”
Ja, dat weet ik ook wel, lief, maar dit is wel de laatste plek waar je moet zijn. Je bent geen kind meer.
“Misschien wil ik hier wel blijven.”
Maar, maar je zei dat je het hier vreselijk vond. Je hebt de hele week niets verteld dan verhalen over teruggaan naar huis. Je vind het vreselijk hier, Callum, dat weet ik zeker.
“Hoe kan jij dat nu weten, bemoeial.”

Daar stopte het voor een seconde. Er was iets anders dan slechts hij en de wind. Het was geen mens.. niet precies. Hij herkende het ergens van, maar hij wist niet zeker waarvan. Hij wist de naam van het wezen niet meer, noch de aard ervan, maar hij wist zeker dat hij het eerder tegen was gekomen. In een vlaag wind draaide hij zich om.
Hij hield zijn stem zacht en laag, wetende dat zijn metgezel hem over de gehele ruïnes zou verspreiden. ‘Teacht amach, madra.’

[ voor Riku ]
[ Teacht amach, madra – Come out, dog ]
[ Sorry voor de rotpost. Ik moet er nog een schrijven en heb geen inspiratie ]_________________
account (tijdelijk) op inactief -> message Aubree
windy thing [ Riku ] XH2a8u8
you can wipe your feet on me
twist my motives around
dump millstones on my head
and drown me in the river
but you can’t
get me out of the story.
I’m the plot, babe
and don’t ever forget it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Riku

Riku

windy thing [ Riku ] UTL8oxA PROFILEElite
Real Name : Kaatje =D
Posts : 317
windy thing [ Riku ] UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: none
Partner: Roses are red, voilets are blue. So is your face when I'm done with you

windy thing [ Riku ] Empty
BerichtOnderwerp: Re: windy thing [ Riku ]   windy thing [ Riku ] Icon_minitimedo apr 17 2014, 18:57

Ergens vond hij het best geweldig dat er iemand op de academy was waar hij zich mee kon meten. Ronodan was te sterk, Lust wilde hij om de een of andere reden helemaal geen pijn doen en voor de rest waren er geen adviseurs die hij kende of zelf wilde kennen. Leerlingen en leraren waren te zwak en dan was de fun er veel te snel af. Het kwam dus heel goed uit dat Callum er was. Zo kon Riku zich amuseren en zou Callum tegelijk een soort van training krijgen. Een soort van, niet dat hij moeite ging doen om de ander echt te trainen of iets dergelijks, daar van Ronodan voor of iemand anders moest Ronodan ineens verdwijnen zoals vele voorgangers.
De manier waarop de ander hem aansprak, was direct heel anders dan Riku gewend was. Niemand had hem ooit met een hond vergeleken dus het was eens iets nieuws. De uitleg die hij erbij kreeg, zorgde ervoor dat de jongen zijn wenkbrauw optrok. Het was niet te zien door het masker dat heel zijn gezicht bedekte, maar het bleef toch een soort automatisme. Dus Callum vond hem loyaal? Een hond was inderdaad erg loyaal, een kat deed gewoon wat hij wilde. “Hoe kom je erbij dat ik loyaal ben?” Riku was nieuwsgierig, wilde weten wat hem volgens Callum zo loyaal maakte. Zelf wist hij niet precies of hij nu loyaal was of niet. Ok, sinds hij hier aangekomen was, was hij altijd aan de zijde van een legendarische magician geweest, maar als hij eerlijk moest zijn kon het hem allemaal niet erg veel schelen. Het enige dat hij wilde was -als alle planeten toch ooit ten onder zouden gaan- dat Puffoon als laatste overbleef en Shadra als eerste ging. Het was misschien gemeen om te zeggen, maar hij haatte de planeet en als zijn inwoners met heel zijn hart.

“Wat ik hier doe? Goede vraag. Waarschijnlijk verdoe ik gewoon mijn tijd, maar sinds ik alle tijd van de wereld hebt, maakt het niet zo veel uit.” Dat was gelogen. Als hij eerlijk moest zijn had hij helemaal niet het gevoel alsof hij zijn tijd hier verdeed. Hij vond het wel leuk om iedereen die ook maar in zijn buurt kwam uit te dagen, te irriteren. Zelf Ronodan kon niet ontsnappen aan de opmerkingen die hij soms durfde te maken. Het enige dat Riku nog niet had gedaan was de man uitdagen. Die kerel zou hem verpletteren zoals je een mier zou verpletteren. De adviseur was niet direct zwak te noemen, maar dat wilde niet zeggen dat hij het tegen een legendarische magician durfde op te nemen. Hij zou misschien even stand houden, maar als het puntje bij paaltje kwam zou hij de grond in geboord worden. “Laten we zeggen dat ik alles op Puffoon al gezien had en toe was aan iets anders.” Dat was al wat meer de waarheid. Hij was zich inderdaad wat gaan vervelen op Puffoon, had gevonden dat het tijd werd om zich eens nuttig te maken. daarbij had hij zijn gedachten even moeten herzetten. Het was niet makkelijk om iemand die je al een hele tijd kende ouder te zien worden. Amelia was helemaal afgetakeld en hij had gewoon niet willen zien hoe ze langzaam wegkwijnde. “Ben je nog van plan om naar beneden te komen of moet ik naar daar?” Riku bewoog wat met zijn vleugels, zorgde ervoor dat ze een ritselend geluid voortbrachten. Hij had eigenlijk nooit geweten waarom ze zwart waren van kleur en niet gewoon wit zoals normaal was._________________
windy thing [ Riku ] 5yay36
punten-uitleg.com punten-uitleg.com


Laatst aangepast door Riku op zo mei 04 2014, 19:37; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Callum
.
.
Callum

windy thing [ Riku ] UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Bond. James Bond.
Posts : 199
windy thing [ Riku ] UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: the { AIR } from our { LUNGS }
Klas: miss whitemann
Partner: { RUN } boy { RUN }

windy thing [ Riku ] Empty
BerichtOnderwerp: Re: windy thing [ Riku ]   windy thing [ Riku ] Icon_minitimevr apr 18 2014, 16:16

Huiveringen liepen over zijn ruggengraat. Het was niet eens meer een verrassing voor Callum. Hij huiverde zoals anderen ademhaalden, want er was altijd een frisse bries die rond hem waaide. Vroeger, toen hij jong was, had hij gewenst dat het weg was gegaan, maar later was hij erachter gekomen dat het altijd erger kon – in de vrieskou had hij het niet meer dan frisjes, in de gloeiende hitte had hij geen problemen met de warmte.
Ze rukte aan zijn kleding, de wind. Ze streelde hem over zijn armen, speelde met zijn haar – voor nu eens niet verborgen onder de capuchon die zijn gezicht maar al te vaak verborg.
Maar hij besteedde geen aandacht aan de fluisteringen van zijn gezelschap, nee. Zijn blauwe ogen keken, door de glazen van zijn zwart omrande bril heen, naar de figuur die verscheen.

Het masker wat zijn gezicht bedekte verborg voor Callum weinig interessants. Alles wat hij over de adviseur had willen weten (en dat was al bijzonder weinig geweest) had de wind hem kunnen vertellen. Op dit moment, ondanks dat hij nog geen honderd woorden met de ander had gewisseld, wist hij dat het de adviseur van de lucht was, dat hij Riku heette en dat zijn masker nooit van zijn gezicht verdween. Of dat alles was wat er over de ander te weten was, was te betwijfelen, maar dit was alles wat Callum wilde weten.
Ze hadden elkaar een paar keer ontmoet, op vergaderingen. Het was niet vaak dat Callum bij een vergadering was – meestal werd hij er door een windvlaag naartoe gesleurd door een van de andere opvolgers, of de heer van de lucht zelf. De keren dat hij er was geweest, had hij met de anderen weinig woorden gewisseld. Met Riku had hij ook weinig – hij was er altijd, maar Callum was nog steeds wat onzeker over zijn eigenlijke functie in het geheel. Dat had hij bij elke adviseur – zelf zou hij er nooit een nodig hebben, daar was hij van overtuigd. De wind was een stuk beter in het geven van informatie dan een of ander legendarisch dier-mens-wezen-ding.

‘Kat past je niet. Katten zijn niet zo loyaal als jij bent.’ Op de een of andere manier kon de jongen niet niet neerbuigend klinken. Het was niet dat hij zichzelf als beter zag, echt niet. Het was dat hij de ander niet zag als belangrijk, of interessant.
De vraag die Riku stelde was echter wel interessant. Waarom was hij hier? Sja, om eerlijk te zijn wist de jongen dat zelf ook niet. Hij was hiernaartoe gezonden, en hij had voor een keer orders opgevolgd. Misschien omdat hij geen trek had in problemen, misschien omdat hij even geen zin meer had in Puffoon. Voor hemzelf was het ook een raadsel geworden, dus haalde hij zijn schouders op.

‘Geen idee. Waarom ben jij hier?’

_________________
account (tijdelijk) op inactief -> message Aubree
windy thing [ Riku ] XH2a8u8
you can wipe your feet on me
twist my motives around
dump millstones on my head
and drown me in the river
but you can’t
get me out of the story.
I’m the plot, babe
and don’t ever forget it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Riku

Riku

windy thing [ Riku ] UTL8oxA PROFILEElite
Real Name : Kaatje =D
Posts : 317
windy thing [ Riku ] UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: none
Partner: Roses are red, voilets are blue. So is your face when I'm done with you

windy thing [ Riku ] Empty
BerichtOnderwerp: Re: windy thing [ Riku ]   windy thing [ Riku ] Icon_minitimezo mei 04 2014, 19:39

Ergens vond hij het best geweldig dat er iemand op de academy was waar hij zich mee kon meten. Ronodan was te sterk, Lust wilde hij om de een of andere reden helemaal geen pijn doen en voor de rest waren er geen adviseurs die hij kende of zelf wilde kennen. Leerlingen en leraren waren te zwak en dan was de fun er veel te snel af. Het kwam dus heel goed uit dat Callum er was. Zo kon Riku zich amuseren en zou Callum tegelijk een soort van training krijgen. Een soort van, niet dat hij moeite ging doen om de ander echt te trainen of iets dergelijks, daar van Ronodan voor of iemand anders moest Ronodan ineens verdwijnen zoals vele voorgangers.
De manier waarop de ander hem aansprak, was direct heel anders dan Riku gewend was. Niemand had hem ooit met een hond vergeleken dus het was eens iets nieuws. De uitleg die hij erbij kreeg, zorgde ervoor dat de jongen zijn wenkbrauw optrok. Het was niet te zien door het masker dat heel zijn gezicht bedekte, maar het bleef toch een soort automatisme. Dus Callum vond hem loyaal? Een hond was inderdaad erg loyaal, een kat deed gewoon wat hij wilde. “Hoe kom je erbij dat ik loyaal ben?” Riku was nieuwsgierig, wilde weten wat hem volgens Callum zo loyaal maakte. Zelf wist hij niet precies of hij nu loyaal was of niet. Ok, sinds hij hier aangekomen was, was hij altijd aan de zijde van een legendarische magician geweest, maar als hij eerlijk moest zijn kon het hem allemaal niet erg veel schelen. Het enige dat hij wilde was -als alle planeten toch ooit ten onder zouden gaan- dat Puffoon als laatste overbleef en Shadra als eerste ging. Het was misschien gemeen om te zeggen, maar hij haatte de planeet en als zijn inwoners met heel zijn hart.

“Wat ik hier doe? Goede vraag. Waarschijnlijk verdoe ik gewoon mijn tijd, maar sinds ik alle tijd van de wereld hebt, maakt het niet zo veel uit.” Dat was gelogen. Als hij eerlijk moest zijn had hij helemaal niet het gevoel alsof hij zijn tijd hier verdeed. Hij vond het wel leuk om iedereen die ook maar in zijn buurt kwam uit te dagen, te irriteren. Zelf Ronodan kon niet ontsnappen aan de opmerkingen die hij soms durfde te maken. Het enige dat Riku nog niet had gedaan was de man uitdagen. Die kerel zou hem verpletteren zoals je een mier zou verpletteren. De adviseur was niet direct zwak te noemen, maar dat wilde niet zeggen dat hij het tegen een legendarische magician durfde op te nemen. Hij zou misschien even stand houden, maar als het puntje bij paaltje kwam zou hij de grond in geboord worden. “Laten we zeggen dat ik alles op Puffoon al gezien had en toe was aan iets anders.” Dat was al wat meer de waarheid. Hij was zich inderdaad wat gaan vervelen op Puffoon, had gevonden dat het tijd werd om zich eens nuttig te maken. daarbij had hij zijn gedachten even moeten herzetten. Het was niet makkelijk om iemand die je al een hele tijd kende ouder te zien worden. Amelia was helemaal afgetakeld en hij had gewoon niet willen zien hoe ze langzaam wegkwijnde. “Ben je nog van plan om naar beneden te komen of moet ik naar daar?” Riku bewoog wat met zijn vleugels, zorgde ervoor dat ze een ritselend geluid voortbrachten. Hij had eigenlijk nooit geweten waarom ze zwart waren van kleur en niet gewoon wit zoals normaal was._________________
windy thing [ Riku ] 5yay36
punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoudwindy thing [ Riku ] UTL8oxA PROFILE
windy thing [ Riku ] UTL8oxA MAGICIAN

windy thing [ Riku ] Empty
BerichtOnderwerp: Re: windy thing [ Riku ]   windy thing [ Riku ] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 

windy thing [ Riku ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-