PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Shopping// (Thayelinetje)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Shopping// (Thayelinetje)   vr maa 14 2014, 20:12

De wekker ging af en meteen drukte ik op de knop om het af te zetten. Ik had vandaag een afspraak, een winkeluitje met een vriendin van me. Natuurlijk groeide er een glimlach op mijn eerst slaperige gezicht. Meteen was ik klaarwakker en begaf ik me naar de badkamer om me te gaan klaarmaken voor het eerste uitje in zeker weken tijd. Ja, het was echt wel zeker lang geleden, dus het was tijd om me eindelijk weer eens buiten te begeven met gezelschap. De tijden mochten eindelijk weer eens keren. Ik waste me, kleedde me aan, deed mijn haar in gel en nam mijn portemonnee. Alles was klaar, met stevige passen verliet ik de slaapkamer en begaf ik me naar buiten.

Het was echt aangenaam buiten nu ik zo eindelijk eens in de volle openlucht was. De zon brandde op mijn huid en er was geen wolkje aan de lucht te bekennen, dit ging een geweldige dag worden, dat zag ik nu al puur vanwege het feit dat het echt aangenaam warm was en de zon alles mooi oplichtte. Ik wandelde verder sinds ik eigenlijk stiekem alles aan het bewonderen was van de buitenwereld, het leek wel alsof ik weken opgesloten had gezeten, wat eigenlijk wel was, maar ik had het bewust en vrijwillig gedaan, sinds ik nog altijd niet echt over alles heen was. Maar dat ging allemaal vast wel prima in orde komen, sinds ik er een vriendin bij had. Maar nu had ik plannen en moest ik dringend naar Oaks field, of ik zou te laat komen..

Het was al weer een tijdje geleden dat ik heb kunnen genieten van een heerlijk wandelingetje door de winkelstraat van Oaks field. Maar ik ging niet alleen zijn, Thayeline ging mee en natuurlijk was goedgeluimd sinds ik niet alleen was. De laatste tijden was ik al te vaak alleen geweest en dat wilde ik niet meer. Dus had ik een vriendin van me meegevraagd die ik had leren kennen in de bibliotheek. Met een glimlach leunde ik tegen een hegje waar we hadden afgesproken. Ik was op tijd dus nu was het alleen maar afwachten of zij nog zou opdagen of niet. Het was nu alleen maar een kwestie van afwachten. Maar stiekem werd ik wel een beetje ongewild nerveus. En nu begon ik me ook een beetje af te vragen waarom ik me zo nerveus voelde en gedroeg. Het was een beetje vreemd en aangenaam tegelijkertijd, dit was echt raar voor mijn doen. Maar nu moest ik er maar niet op letten, ik ging binnen een paar dag minuten een geweldige dag tegemoet.


(M'n post is prut ik weet het X_X)
(Thayelinetje only Very Happy)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   za maa 15 2014, 20:00Words 579
Mood Happy, nervous, excited
Notes Derpish
Een irritant gepiep schalde door de ruimte. Waarom had ik een alarm gezet? Het was toch weekend? Ik zuchtte. Was ik het weer vergeten afzetten? Ik rolde me even om en wou verder slapen, maar toen keek ik naar de tijd en zag dat het geen 6 uur was, maar iets later. Juist, ik had vandaag een afspraak. Een winkeluitje, samen met Zack. Een glimlach verscheen op mijn gezicht terwijl ik uit bed sprong en me naar de badkamer begaf. Ik had er zin in!
Op m'n gemak maakte ik me klaar. Haasten hoefde niet, ik was op tijd opgestaan dus zou ik niet te laat komen, ook al deed ik alles lekker rustig. Even twijfelde ik terwijl ik het tubetje lipgloss opendraaide. Wat als hij nu niet van lipgloss bij meisjes hield? Als hij liever een natuurlijk meisje had? Al zag ik er toch net dat tikkeltje beter uit met mijn lippen in een kleurtje...
Uiteindelijk gleed het borsteltje toch over mijn lippen, waardoor ze een subtiele roze glans kregen. Ik gaf een flauw glimlachje aan mijn spiegelbeeld. Mijn haar lag misschien niet zo mooi en de wallen van het slaaptekort van vorige dagen waren nog steeds zichtbaar. Ik zag er allesbehalve op m'n best uit. Zucht.
Zonder nog een blik in de spiegel te werpen, liep ik verder. Snel greep ik een skinny jeans en een hoop truien. Ik nam de eerste van de stapel. Te opvallend. Tweede, te simpel. Derde, had nog iets. Vierde, waarom had ik dit ooit gekocht? Vijfde, oké. Ik hield de derde en de vijfde naast elkaar. De ene was een grijze met een zilverkleurig randje en de andere was één in donkere tint turquoise. Uiteindelijk nam ik de grijze. Oh god, was dat niet te saai? Alhoewel dat zilveren randje het nog wel leuk maakte..
Ik keek naar de klok. Wow, had ik zo lang bezig geweest? Ik zou al bijna mogen vertrekken als ik niet te laat zou willen zijn! Zonder nog langer verder te denken, deed ik de grijze aan, een leren jasje erover en zwarte sneakers aan mijn voeten. Snel nam ik mijn portemonnee, waar ik gisteren al een beetje geld in gedaan had, en stak hem in een schoudertasje. Goed, klaar om te gaan!
Buiten scheen een aangenaam zonnetje. De temperaturen waren tot mijn grote vreugde al weer lekker aan het stijgen. Van al die koude en sneeuw was ik inmiddels al een beetje beu aan het worden, dus de zon kwam op tijd weer terug, gelukkig.
Iedereen om me heen leek er blij mee te zijn, hier en daar waren mensen aan het genieten van een lekker hapje of drankje op het gras, en zelf koppeltjes zaten gezellig tegen elkaar aangedrukt te lachen. Valentijn was dan wel al voorbij, maar het romantische gedoe was duidelijk nog lang niet voorbij... Om eerlijk toe te geven, ik was misschien wel een béétje jaloers..
Zonder er verder aan te denken, liep ik verder. We hadden afgesproken aan een hegje en ik geloofde dat ik er nu dicht bij was. Alert gleden mijn ogen langs de menigte. Plots voelde ik een nerveuze kriebel in mijn maag en een glimlachje op mijn gezicht: daar stond hij, tegen het hegje, precies zoals we afgesproken hadden.
Nog geen 10 seconden later stond ik naast Zack. 'Hoi,' zei ik. 'Alles goed?' Ik schonk hem een glimlachje terwijl mijn ogen vrolijk glansden. Ik had zin in vandaag, en dat was zeker aan me te zien!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   zo maa 16 2014, 15:20

De ochtend was niet zo zwaar geweest eigenlijk. Ik sprong geweldig gemakkelijk uit mijn bed en maakte me snel klaar voor alles wat er zou komen vandaag. Mijn wekker was afgegaan eerder en ik had er geen problemen mee om hem gewoon met een soepele beweging af te zetten. Alles verliep werkelijk vlekkeloos, jammer dat het niet zo elke dag kon zijn. Het was weekend, ik had een shopuitje met een vriendin van me en natuurlijk keek ik er naar uit. Ik had geen serieuze shorts meer voor in de zomer die spoedig zou komen en dus moest ik er wel nieuwe gaan halen en alles alleen doen was echt geen fijne bedoening. Het was allemaal veel leuker als je het samen met iemand kon doen die wat smaak had, iets wat ik totaal miste in mijn brein. Ik had me klaargemaakt, me gewast, mijn haar met een flinke dosis gel in model gezet en mijn geld zat nu mooi in de achterzak van mijn zwarte legerbroek. Op een langzaam tempo opende ik de deur en begaf me naar buiten want ik en thayeline hadden op een bepaald uur afgesproken en ik mocht zeker niet te laat zijn, dat was een enorm taboe.

Eigenlijk nu ik et zo bezag, zag ik er vrij standaard uit met deze outfit, was dat misschien niet wat te saai of te depressief overkomend? Ik haalde mijn schouders op, ik had totaal geen besef van de mode en volgde deze totaal ook niet, ik had zo mijn eigen stijl. Daar moesten ze maar vrede mee nemen. Ik was wie ik was en niemand kon me dwingen te veranderen.

Het was werkelijk echt aangenaam weer buiten en vele mensen hadden zich net zoals mij buiten begaven en begonnen te genieten van het excellente weer buiten. Met een glimlach die deze keer niet fake was, begaf ik me verder. Want ik mocht absoluut niet te laat komen. Dat was een van de regels als je met iemand een afspraak maakte, je kwam gewoon niet te laat, tenzij je een echte geldige reden had en dat had ik niet. Dus er was geen enkele rede voor mij om te laat te komen.

Ik stond aan het hegje, de plek waar we hadden afgesproken. Daar stond ik, in de kalme maar toch heldere zon die op m’n huid lichtjes brandde, te wachten, een klein tikkeltje nerveus was ik wel. Waarom wist ik niet maar ik voelde het, het waren net kriebelingen in mijn buik die mij zenuwachtig lieten handelen. Ze zou wel komen, daar was ik van overtuigd, dus ik wachtte en mijn geduld werd beloond met een blondine die naar me toeliep. Het was thayeline en meteen begon ik te glimlachen toen ze ‘hallo’ tegen me zei. ‘Alles goed?’ kwam er nog uit haar mooie mond en ik knikte: “Hallo!" natuurlijk glimlachte ik naar haar en zwaaide eventjes lichtjes, een kleine tik die ik had ontwikkelt vroeger. "Alles is prima met me, alleen heb ik geen shorts meer voor in de zomer, dus ik moet er nieuwe gaan halen. Hoe gaat het met jou en wat moet jij hebben van nieuwe kleding?” vroeg ik terwijl ik mijn hand uitstak zodat ze me kon vasthouden. In deze menigte wilde ik haar echt niet verliezen. Dus ik vertrok langzaamaan, mijn hand nog altijd uitgestoken naar de hare. “Kom we vertrekken” zei ik met een glimlach terwijl ik achterom keek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   zo maa 16 2014, 17:01Words 558
Mood Happy
Notes -
Een glimlach verscheen op Zacks gezicht na mijn begroeting. 'Hallo!' antwoordde hij vrolijk terwijl hij lichtjes zwaaide naar me. 'Alles is prima met me, alleen heb ik geen shorts meer voor in de zomer, dus ik moet er nieuwe gaan halen. Hoe gaat het met jou en wat moet jij hebben van nieuwe kleding?' Ik knikte kort en opende daarna mijn mond om antwoord te geven op de vraag die hij stelde.
'Ook goed hoor, en ik denk dat ik ook wat nieuwe shorts nodig heb.' Plots viel me te binnen dat ik ook een nieuwe zonnebril nodig had, nadat ik per ongeluk op mijn tas was gaan staan. Resultaat: de 2 glazen waren eruit en één ervan was gebroken, en de linkse poot van de bril stond iets te veel naar opzij. 'En een zonnebril.' voegde ik er nog aan toe. Voor de rest had ik niet echt iets gepland, als ik ergens een leuke bikini of een mooi jurkje voor de zomer zag, zou ik het waarschijnlijk ook kopen, maar deze zou ik toch zeker graag mee hebben.
Er stond een hele menigte voor ons. Ik zag dat Zack langzaam aan het vertrekken was. Uit gewoonte richtte ik mijn ogen op de grond, oplettend voor voeten waar ik niet op mocht trappen, toen ik merkte dat Zack zijn hand uitgestoken had in mijn richting. Met een glimlach keek hij achterom. 'Kom we vertrekken.' Ik keek even op naar zijn gezicht met die prachtige glimlach en dan weer naar zijn hand die nog altijd in mijn richting uitgestoken was. Het zou echt fantastisch zijn om die vast te houden, maar ergens was ik er zenuwachtig voor: wat als m'n handen te hard zweetten? Of wat als hij zijn hand gewoon graag naar achteren uitstak en het helemaal niet voor mij bedoeld was? Zou ik daar een excuus voor kunnen bedenken?
Goed, als hij verbaasd vroeg wat ik in godsnaam aan het doen was, zei ik dat ik dacht dat ik verdwaald ging raken in de menigte en voor de zekerheid zijn hand vasthield, omdat dat helemaal niet vreemd klonk. Ja, het klonk ontzettend vreemd, maar goed..
Ik stak mijn hand uit naar de zijne en plooide mijn vingers om zijn hand. Het leek alsof zijn hand elektrisch geladen was: ik voelde de schok door mijn arm gaan, recht door alle aderen die leidden naar mijn hart, met als reactie dat het iets sneller begon te slaan.
Lichamelijk contact was iets waar ik het vaak nogal moeilijk mee had. Het had niet echt een reden, vaak voelde ik me een beetje ongemakkelijk als mijn been nog maar iemand anders been aanraakte. Dit voelde dus zeker raar: ik had zin om mijn hand weer terug te trekken en voor altijd in mijn zak te laten glijden, maar overal rond ons liepen mensen en ik wou Zack niet kwijtraken in de massa.
Ik leunde ietsje dichter naar Zacks gezicht zodat hij me zou horen boven het gepraat van de menigte. 'Welke winkel zou je binnen willen gaan?' vroeg ik. Hij mocht de eerste winkel kiezen: ik wist nog niet zo goed welke winkeltjes hier goed waren, en hij wist dat misschien wel, dus hij kon beslissen. Ik zou wel gewoon achter hem aanlopen: het maakte me echt niet uit waar we heen gingen, zo lang ik maar bij hem bleef.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   wo maa 19 2014, 21:18

Ik glimlachtte, oprecht, naar het meisje dat voor me stond. Ik begroette haar met een vrolijke hallo terwijl ik ook nog eens zwaaide, maar dat was een gewoonte voor me geworden; zwaaien naar mensen, ook al stonden ze recht voor me. Thayeline vroeg hoe het met me ging en ik antwoordde haast meteen op haar vraag: ‘Alles is prima met me, alleen heb ik geen shorts meer voor in de zomer, dus ik moet er nieuwe gaan halen. Hoe gaat het met jou en wat moet jij hebben van nieuwe kleding?’ Het viel op dat ik vaak begon met zeer open vragen maar dat was echt typisch aan mij, veel mensen vonden het goed, maar anderen dan ook weer niet. Maar Thayeline beantwoordde mijn vraag gewoon open terug, alsof het niets was, dus bleef ik ook glimlachen. Het was leuk om iemand bij je te hebben om mee te gaan winkelen, zo voelde ik me tenminste niet alleen. 'Ook goed hoor, en ik denk dat ik ook wat nieuwe shorts nodig heb.' Zei ze en meteen begon ik kort eventjes te lachen. “Dat is ook toevallig” reageerde ik spontaan erop en ik hield op met lachen. Met ogen die geamuseerd stonden keek ik haar aan. Misschien moest ze nog andere dingen aan me kwijt, je wist maar nooit. 'En een zonnebril.' Ik knikte en toch vertrok ik op een langzaam tempo zodat ze me nog altijd kon inhalen. Ik stak mijn hand uit en zei tegen haar dat we gingen vertrekken. Anders bleven we hier nog een eeuwigheid staan en was het al donker voor we nog maar één winkeltje waren binnen geweest. Eindelijk na een tijdje leek ze het besluit genomen te hebben om mijn hand vast te nemen.

Terwijl we samen over de winkelstraat wandelden, aaide ik zachtjes met mijn duim over de rug van haar hand, alsof het de normaalste zaak was in de wereld. Mijn ogen gingen naar Thayeline toen ze vroeg welke winkel ik binnen wilde gaan. Ik grijnsde en nam haar mee naar een van de winkels waar ik al eventjes mijn broeken ging halen. Meteen begroetten ze me vriendelijk en ik glimlachte naar de winkelbediende die me met een dromerige glimlach aankeek. “Thayeline... Jij mag keuren...” zei ik zachtjes terwijl ik mijn vingers door de rekken liet glijden, op zoek naar de perfecte shorts. Nog steeds keek de vrouwelijke winkelbediende me met een haast kwijlende blik aan en ik voelde er me best ongemakkelijk bij. Ik griste de shorts uit de rekken die ik wilde passen en liep met een haastige pas naar één van de paskamers.

Ik zuchtte en wreef door mijn haar. De laatste tijd kreeg ik die blikken vaker en vaker naar me toegeworpen, het werd een beetje genant voor me. Even keek ik in de spiegel en vroeg me af waarom meisjes me vaak zo’n blik toewierpen de laatste tijd. Ik wreef in mijn ogen en verwisselde langzaamaan van broek. Het was een blauwe short met één witte streep onderaan de pijpen. Ik vond ze prima, maar ik had advies nodig van een echte kenner, een meisje zoals Thayeline dus. Ik schoof het gordijn opzij en vroeg aan Thayeline: “En? Wat vind je ervan?”.
Een onzekere blik werd naar haar toegeworpen. Ik had totaal geen kennis van de mode en dat zou ze nu vast wel gemerkt hebben..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   ma maa 24 2014, 17:11Words 520
Mood Happy
Notes Mweh it's a bit derp I know
Met mijn hand in de zijne liepen we over straat. Zijn duim aaide over de rug van mijn hand, wat zorgde voor een gevoel in mijn buik als insecten die onrustig heen en weer kropen. Een sprookje leek het. Het zou zo iets kunnen zijn dat ik zou schrijven op een koude saaie middag als ik weer aan het wegdromen was.
Ik vroeg naar welke winkel we gingen, wat me een grijns opleverde. Meteen werd ik meegetrokken naar een van de winkels. Het eerste wat ik opmerkte? De dromerige glimlach van die ene winkelbediende naar Zack toe. Het verlangen om haar een dodelijke blik toe te werpen of haar een stevige mep in haar gezichr te geven ondrukte ik nog net. Kon ze niet even stoppen? Ze was - zoals het merendeel van de bevolking - mooier dan ik, en als ik twee seconden weg zou kijken zou ze misschien al bijna in zijn pashokje kruipen om te zeggen hoe mooi de kleren hem stonden.
'Thayeline... Jij mag keuren...' sprak hij zachtjes terwijl hij langs de rekken keek. Glimlachend gaf ik een kort knikje. Tong niet uitsteken naar de kwijlende bediende... Maar ha! Ik mocht keuren. Bleef jij maar lekker dromen, schat.
Inmiddels had Zack enkele shorts genomen en liep hij haastig naar een pashokje. Terwijl hij er zat, bestudeerde ik even het rekje naast me. Kettingen. Mijn hand gleed langs de touwtjes met de vrolijke hangertjes eraan en bleef even hangen bij een gevlochten wit touwtje waar een zilverkleurig maantje aan hing, ingelegd met glinsterende steentjes. Het touwtje was vrij lang, precies zoals ik mijn kettingen graag had. Ik wou hem van iets dichter bekijken toen ik een stem van achter me hoorde.
'En? Wat vind je ervan?' Met een onzekere blik keek hij me aan. Ik keek naar de shorts die hij aanhad. Een blauwe met een witte streep onderaan. Het was niet mijn stijl, maar oh, ze stonden hem prachtig. De onzekere blik was nergens voor nodig. 'Leuk!' zei ik, iets enthousiaster dan ik wou. Oh god, nu kwam ik vast over als gestoord en geobsedeerd. 'Ze staan je goed,' zei ik er nog bij, erop lettend dat ik niet weer te enthousiast klonk, maar ook niet ongeïnteresseerd.
'Welke heb je nog?' vroeg ik, een blik werpend in het hokje, waar nog een stapeltje lag. Zo veel waren het er niet, dus ik kon nog even wachten tot ik op zoek ging naar wat spullen voor mij. Niet dat ik zo veel geduld had, maar het zou onbeleefd overkomen als ik nu al iets anders ging doen terwijl hij nog bezig was met zijn shorts. Wachten dus. Ik zette mijn rug tegen de muur en glimlachte, afwachtend tot hij tevoorschijn zou komen met het volgende kledingstuk, waarvan ik sowieso zou zeggen dat het mooi was, ook al was het verschrikkelijk. Het laatste wat ik van plan was, was hem kwetsen, en daarvoor zou ik vast een béétje moeten liegen, maar dat vond ik minder erg dan het feit dat ik hem zou moeten kwetsen als ik zei dat ik iets niet mooi vond wat hij gekozen had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   ma maa 24 2014, 19:19

Hand in hand, zo liepen ik en Thayeline over straat. Zonder het te beseffen, aaide ik met mijn duim over haar handrug. Een soort van automatisme, niet iets wat ik normaal zou doen, maar nu deed ik het toch, zonder het te beseffen. Ach, zo’n probleem was het vast helemaal niet. Ze vroeg aan me naar welke winkel we gingen, een grijns verscheen op mijn lippen en ik nam haar mee naar een van mijn vaste winkels waar ik altijd mijn broeken ging halen. Ze kenden me er, dus was het voor mij ook makkelijker om goede keuzes te maken sinds ze me er elke keer mee hielpen. Vriendelijke mensen dat het waren. Een dromerige glimlach werd me toegeworpen van de kassierster die er elke keer zat. Het liet me ongemakkelijk voelen sinds ik niet de persoon was die me goed voelde van te veel aandacht. “Thayeline... Jij mag keuren...” kwam er op een zachte toon uit mijn mond en nog steeds keek diezelfde winkelbediende naar me, maar deze keer met een nogal kwijlende blik. Nu voelde ik me er helemaal niet meer goed bij. Het werd best genant eigenlijk. Ik griste wat shorts uit de rekken en haastte me naar de pashokjes, in de hoop de winkelmeid te vermijden, omdat ik niet verder haar wulpse blikken op mijn rug wilde. Ik keek naar de spiegel en vroeg mezelf af wat er zo speciaal aan me was. Ik snapte er werkelijk niets van, maar misschien was dat beter zo. Vrouwen, het waren vreemde wezens en dat kon ik niet ontkennen. Ik had een relatie met de meest vreemde tussen het vrouwelijke geslacht een tijdje geleden en nooit heb ik haar gesnapt. Ik slaakte een zucht en met mijn handen wreef ik in mijn ogen en ging verder met van broek te verwisselen. Het was een mooie blauwe short met een witte streep aan de randjes van de pijpen. Ik schoof het gordijn opzij; “En wat vind je ervan?”
Met een onzekere blik naar haar toegeworpen wachtte ik op een antwoord, dat zij al snel gaf met enthousiasme in haar stem: ‘Leuk!’
Meteen begon ik uitbundig te glimlachen maar die verdween al snel weer toen ze iets minder enthousiast zei dat ze me goed stonden. 'Welke heb je nog?' vroeg ze vervolgens en ik wees naar het stapeltje dat niet al te ordelijk op de stoel lag. Ik verdween weer in het pashokje.
Elke broek liet ik zien en koos diegene die ze mooi vond en die ik leuk vond en de rest hing ik weer op hun plekje. Met mijn broeken hangend over mijn linkerarm, keek ik verder naar nog leuke spullen. Mijn blik ging naar een armbandje met een klein zilveren katje aan. Het was schattig, te schattig om hier zo te laten hangen. Ik nam het af het rekje en ik wandelde ermee naar Thayeline toe. Ik hield het voor haar gezicht en zei met een glimlach “cadeautje”.

Ik was benieuwd hoe ze zou reageren, hopelijk hield ze van een klein cadeautje. We waren immers vrienden, alleszins, dat dacht ik toch. Ik had natuurlijk geen besef dat er vlindertjes in mijn buik ronddwarrelden, dat ik verliefd was op Thayeline.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   do maa 27 2014, 17:08Words 746
Mood Insecure
Notes -
Dresses 1 / 2
Zack begon uitbundig te glimlachen bij het horen van mijn enthousiaste reactie, maar die glimlach vervaagde toen de iets minder enthousiaste zin daarop volgde. Goddamnit, ik had het weer verpest.
'Welke heb je nog?' vroeg ik. Hij wees even naar het stapeltje in het pashokje en verdween er dan weer in. Hij toonde me elke broek die hij had. Hij nam degene die ik aan had gewezen als 'mooi' op zijn arm en hing diegene die hij niet gekozen had terug op de plek waar ze hingen.
Ik liep achter hem aan, tot ik plots bijna een rek omver gooide met mijn heup. Ik kon nog net op tijd mijn arm opzij zwaaien om te voorkomen dat het rek naar voren zwaaide en alles eraf viel. Het enige wat viel was een klein stapeltje shirts. Snel raapte ik ze weer op, vouwde ze slordig en legde ze op een slordig stapeltje terug. Klusje voor de werknemers, niet mijn probleem. Sorry.
Even keek ik opzij naar de andere shirts op het rek. Zuchtend, want ik vond niks dat ik mooi vond. Ik zocht nog naar net iets anders dan wat daar lag, maar ik wist niet precies wat. Ik stond op het punt naar een ander rek te zoeken als ik Zack op me af zag wandelen, waardoor ik onbewust een glimlach op mijn gezicht plakte. Toen hij net voor mij stond, hield hij een armbandje met een zilveren katje eraan voor mijn gezicht. 'Cadeautje.' klonk het met een glimlach. Een blos trok over mijn wangen terwijl ik zijn hand wat naar beneden schoof zodat ik zijn gezicht kon zien. 'Zack...' zei ik, een glimlachje om mijn lippen, 'het is echt lief.. maar... dat kan ik toch niet van je aannemen..'
Het was echt enorm lief maar ik wou niet dat hij zijn geld verspilde aan mij. Er waren wel betere dingen waar hij zijn geld aan kon uitgeven. Plus, ik durfde het niet aan te nemen. Cadeautjes waren leuk, maar ik had er ook een beetje schrik van. Alsof ik te hebberig over zou komen als ik het aannam. Tenzij... Tenzij ik iets teruggaf... Maar ik had geen idee wat ik voor hem moest kopen, ik was slecht in aanvoelen wat mensen wouden, en als ik het hem zou vragen, zou ik zo dom overkomen en dat wou ik niet. Misschien kwam ik er ooit nog achter, en als dat zo zou zijn, kon hij erop rekenen dat ik hem dat zou geven.
Ik keek nog eens op naar hem. 'Toch bedankt.' Ik zette een lief glimlachje op, en liet daarna even mijn blik naar de kassa glijden. 'Ben je klaar? Dan kunnen we naar de volgende winkel. Die zal ik uitkiezen.' Daarna grijnsde ik even, waarna ik wachtte tot hij afgerekend had en terugkwam met de zak met de broeken erin.
Alsof het altijd al een gewoonte was, greep ik zijn pols zoals hij daarnet mijn hand nam en trok hem zachtjes mee, niet dwingend maar ook niet slapjes. Ik wandelde langs de etalages en stopte even bij een winkeltje dat interessant leek. Volgens mij was ik er zelf al eens binnengeweest, al kon ik me niet meer herinneren wat ik er gekocht had. 'Hier?' vroeg ik, waarna ik binnenstapte.
Voor ik naar een bepaald deel liep, keek ik eerst eens rond. Mijn aandacht werd meteen getrokken naar een rek met jurkjes. Ik had geen jurkjes nodig, maar een leuk zomerjurkje kon er altijd wel bij. Shortjes zou ik zo wel zoeken.
Het eerste dat mijn aandacht trok was een wit jurkje uit een soort van witte kanten stof met zwarte randjes, en het tweede was een jeansjurkje met een kanten bovenstukje. Hm, hier had ik voor nu nog wel even genoeg mee.
'Ga jij straks ook voor mij keuren?' vroeg ik glimlachend aan Zack, waarna ik in het hokje kroop. Snel veranderde ik de kleren die ik nu aanhad in het eerste jurkje, het witte. Het was misschien iets te groot want het hing een beetje losjes, maar het rokje waaierde mooi uit, precies zoals ik mijn jurkjes graag had.
Ik schoof het gordijn van het pashokje opzij en keek weer naar Zack, en daarna liet ik mijn blik even over mijn eigen lijf glijden voor zover dat mogelijk was. 'En?' Ik keek weer op. 'Is het niet te... Groot?' Ik had door dat ik ook best onzeker klonk, alsof ik niet zeker was dat dit jurkje wel voor meisjes als ik geschikt was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   vr maa 28 2014, 23:19

Het enthousiasme in haar stem, het klonk als muziek in mijn oren, deed me uitbundig glimlachen. Maar blijkbaar was haar enthousiasme afgezwakt door iets en meteen hierdoor verdween mijn glimlach ook. Het leek wel door iets te komen, maar het vatten kon ik niet bepaald, ik snapte niet zo veel van vrouwen, maar dat was onderhand al wel duidelijk voor me. Echt me er zorgen over maken deed ik niet, dat was immers ook helemaal niet nodig. Ik zou Thayeline leren kennen, alles op zijn tijd, dan zou ik ook vast het ras der vrouwen beter begrijpen. Mijn hersenen maakten rare kronkels maar dat vond ik juist zo geweldig, nadenken over zo’n kleine dingen en dan er een heel spinsel van maken, al was dit niet zo vreemd nu ik het zo bekeek. Ik had de broeken gekozen en hingen nu mooi over mijn arm, de rest had ik weggehangen en ik ging verder. Op naar het rek van de sierraden, ik had beslist om een cadeautje voor haar te gaan halen, voor Thayeline. Zo had ze een aandenken aan deze dag, de dag dat zij samen hadden gewinkeld voor nieuwe spullen voor beiden. Ik vond het perfecte sierraad voor haar al snel: een armbandje met een katje aan. Ik hield het voor haar gezicht, zei dat het een cadeautje was, maar haar reactie was niet zoals ik het me bedacht had. 'Zack...' zei ze met een glimlachje om mijn lippen, 'het is echt lief.. maar... dat kan ik toch niet van je aannemen..'
 
Hier nam ik geen genoegen mee, draaide me om alsof ik het weghing, maar verstopte het in de vuist die ik had gemaakt van mijn rechterhand. 'Toch bedankt.' Vervolgde ze haar antwoord. “Geen probleem” was hetgene wat ik er op antwoordde en ik ging verder naar de kassa, om alles af te rekenen. Alles was betaald en dan pas keek ze om, gelukkig, ze had niet gezien dat het armbandje in de zak gleed in een cadeaupapiertje. . 'Ben je klaar? Dan kunnen we naar de volgende winkel. Die zal ik uitkiezen.' Zei ze en ik glimlachtte “Natuurlijk, om te beurt kiezen we een winkeltje waar we heengaan.”


Dit was werkelijk geweldig, ze nam me bij de pols vast en trok me lichtjes mee naar de volgende winkel waar ze heen wilde. 'Hier?' vroeg ze, waarna ze binnenstapte, ik volgde haar haast gehoorzaam mee en keek me naar alle kleding die hier te vinden was. Zo- véél keuze... mijn mond viel er haast van open. Meiden hadden zo veel keuze aan kleding zo bleek maar, een grijns verscheen op mijn gezicht terwijl ik Thayeline volgde tussen de rekken door, op zoek naar de kleding die ze wilde kopen. Maar mijn aandacht viel al meteen op andere kleding, die ik stiekem best wel leuk vond en zeker zouden passen bij Thayeline, al had ik vast niet echt smaak. 'Ga jij straks ook voor mij keuren?' vroeg ze aan me en ik antwoordde “Ja, natuurlijk Thay.” Ik grijnsde en haalde een t-shirt van het rek en bekeek het. Dit moest ze eens passen van me vond ik, het zou haar schattig staan, daar was ik vast van overtuigd.
 
Ik volgde Thayeline tot aan het hokje en wachtte tot ze haar kledingstuk had aangedaan. Eenmaal ze buiten kwam, viel mijn mond haast open. Daar stond ze werkelijk prachtig in! Wauw! Alleen misschien wat te groot, maar dan kon ze gewoon een maatje kleiner, niet?
'Is het niet te... Groot?' vroeg ze aan me, ik hoorde hoe onzeker ze klonk. “E-een beetje, m-maar hebben ze dan geen k-kleinere maat?” stamelde ik terwijl mijn wangen langzaamaan rood werden. Ik kwam dichter bij haar en ging met mijn vingers over het stof van de jurk die zich op haar linkerschouder bevond. Het voelde zo zacht aan... Ik haalde mijn hand al snel weg toen ik vast een beetje té close werd. “S-sorry...”
Ik hield het t-shirt voor me dat ik had uitgekozen voor haar “P-pas e-eens...?” Ik wilde echt graag zien hoe ze er mee stond. Het was maar afwachten of ze het eens wilde passen voor me. Hopelijk wel...
 

(http://image7.spreadshirt.net/image-server/v1/products/200604748/views/1,width=378,height=378,appearanceId=39/Geel-Giraffe-T-shirts.png)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   zo maa 30 2014, 19:51


Words 456
Mood Nervous
Notes Zit echt met een soort van writersblock.. But I tried ._.
'E-een beetje, m-maar hebben ze dan geen k-kleinere maat?' stamelde Zack terwijl zijn wangen langzaamaan rood werden. Terwijl hij dichter kwam voelde ik de blos bij mij ook al opkomen. 'Ik - ik denk van w-wel...' Damn. Zijn gestamel bracht mij ook aan het stotteren...
Zijn vingers gleden over de zachte stof op mijn linkerschouder en lieten iets achter dat leek op een elektrische schok door mijn arm. 'Hou je getril in - hou je getril in - hou je getril in' herhaalde zich steeds in mijn gedachten. 'S-sorry...' zei hij. Zijn hand had hij inmiddels weggehaald. Hij moest zich niet excuseren. Het kon me niet schelen. Desnoods stond hij maar de hele dag met zijn hand op mijn schouder.
Oké, ik wist dat dat gelogen was. Ik hield niet zo van langdurig lichaamscontact, ook al was het maar een kort moment of een kleine aanraking. Maar dat gevoel dat door mijn arm trok toen hij me aanraakte, hoe kort het ook was...
'G-geen probleem', mompelde ik kort, mijn ogen neergeslaan op mijn schoenen. Ik keek op toen Zack iets uitstak naar me. Een geel shirt met een giraffe erop. 'P-pas e-eens...?' vroeg hij. Ik nam het shirt aan en liet daarbij even - of het expres of per ongeluk was wist ik zelf ook niet erg duidelijk - mijn vingers langs zijn hand die het shirt vasthield gaan. Een korte aanraking die toch voor een schokje kon zorgen.
Ik glimlachte even, een geruststellende glimlach, en draaide me om. Eerst haalde ik een kleinere maat van het jurkje dat ik net genomen had, waarna ik terug naar het pashokje liep. Ik hing het te grote jurkje aan de kapstok en trok weer mijn broek aan en het shirt dat Zack me gegeven had. Het was een enorm opvallend kleur, niet iets wat ik meteen zelf zou kiezen: ik haatte opvallen, en dat gold ook voor mijn kleren. Vaak droeg ik alleen de minder opvallende kleuren, zwart, grijs, wit, donkere tinten. Soms durfde ik er wel eens een kleurtje tussen gooien, een oranje shirt of héél uitzonderlijk een rode broek als ik er zin in had, maar geel had ik nooit durven aan te doen, misschien eens stiekem in mijn kamer om te zien hoe ik ermee stond.
Mijn ogen gleden over de spiegel. Het was misschien niet echt iets voor mij en ook al had ik de juiste maat, het leek alsof al het vet van mijn buik nog beter te zien was. Het was frustrerend. Ik had een gewoon gewicht voor een 16-jarige, maar toch zat er zoveel vet op mijn buik dat niet weg wou. Ik haatte het.
Met een beverige zucht schoof ik het gordijn van het pashokje weer open. 'En?' vroeg ik.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   do apr 03 2014, 21:37

De jurk was te groot, veel te groot. Ze moest iets nauwsluitender dragen vond ik, al had ik er vast niet veel op te zeggen. Het was haar keuze, als ze zich er prima in voelde, dan was ik blij. 'E-een beetje, m-maar hebben ze dan geen k-kleinere maat?' stamelde ik, mijn wangen werden rood. 'Ik - ik denk van w-wel...' stotterde ze en natuurlijk zorgde dit alles voor een enorm genant moment. En om het nog wat erger te maken moest ik persé met mijn hand over haar linkerschouder aaien, om de stof te voelen. Al wist ik goed genoeg dat dat een excuus was om haar aan te raken, héél héél hééééél diep vanbinnen.
 
Waarom moest dat nu in godsnaam gebeuren? Ik wist niet goed waarom dit allemaal gebeurde maar het was beslist vreemd en prettig tegelijkertijd. Misschien had ik dit al eens eerder gevoeld, bij iemand anders, het duurde even voor ik het besefte, maar dan werd alles duidelijk. Dit kon en mocht gewoon niet gebeuren, ik kon niet verliefd worden op een goede vriendin worden, ik was trouwens toch al mooi gefriendzoned dus waarom nog moeite proberen te doen?


’S-Sorry’ zei ik, ik had mijn hand ondertussen al weggehaald, voelde nog steeds de tinteling van het stof tussen mijn vingers en ik beet zachtjes op m’n lip, niet echt wetend hoe ik dit alles nog kon rechtzetten. Ik maakte een geweldig harde afgang vast. 'G-geen probleem' hoorde ik nog net toen ik het shirt uitstak dat ik wilde dat ze paste voor me. Haar vingers gleden langs mijn hand, mijn ogen werden groot en mijn kaken vuurrood. Het was overduidelijk, ik had een crush op haar en geen kleintje. Ze draaide zich om en ging het pashokje in en ik sloeg mijn handen voor mijn gezicht en tolde wat doelloos in het rond terwijl ik een hoop vervloekingen mezelf toewenste in mijn gedachten. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik kneep met mijn hand in mijn gezicht tot ik opeens een “Én?” hoorde achter me, ik draaide me om en daar stond ze dan, met het shirt aan dat ik voor haar had gekozen. Ik wilde haar vastpakken en haar omhelzen, maar dat leek me niet zo’n goed idee sinds ik vast te plakkerig overkwam als ik dat deed. “echt prachtig” zei ik met een glimlach terwijl ik haar nog eens mooi van top tot teen bekeek. “Je lichaam komt er goed in uit. Dat vind ik enorm belangrijk bij kleren kiezen.” Een lichte glimlach speelde op mijn lippen terwijl ik een foto maakte van haar met mijn mobiel. Ze stond er geweldig op en ik grijnsde lichtjes. Ik had het misschien gedaan zonder toestemming maar dan moest ze mijn mob maar afnemen als ze de tijd had, dan kon ze de foto eventueel wissen. “Heb je nog kleding die moet gepast worden?” vroeg ik een tikkeltje nieuwsgierig en ik bewaarde mijn afstand, ik wilde dat ze niet doorhad dat ik een crush op haar had. Ze mocht het absoluut niet te weten komen. Het was mijn geheimpje.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   zo apr 06 2014, 22:01Words 516
Mood Waiting
Notes -
Zack was met zijn hand in zijn gezicht aan het knijpen toen ik naar buiten kwam. 'En?' vroeg ik. Hij draaide zich om. 'Echt prachtig,' zei hij glimlach. De glimlach op mijn gezicht groeide ook toen ik zijn woorden hoorde. Prachtig. Het ging niet om mij, het ging om het shirt, zeiden mijn gedachten. Ik was niet prachtig.
'Je lichaam komt er goed in uit. Dat vind ik enorm belangrijk bij kleren kiezen.' zei hij daarna. Ik knikte even en zag toen hoe hij zijn mobiel bovenhaalde en in de positie hield om - HEY! - een foto te maken. Ik besloot er maar niks van te zeggen - hij moest maar weten als hij een foto van me wou nemen. Het was misschien een raar gedacht om te weten dat een vast verschrikkelijke foto van mij op z'n mobiel stond, maar ik had de moed niet om hem te zeggen dat hij het moest wissen.
'Heb je nog kleding die moet gepast worden?' was zijn volgende vraag. Ik keek even om naar het pashokje. Ik had nog twee jurkjes, maar ik had even geen zin meer om te passen, dus ik zou dat ene in de nieuwe maat maar gewoon nemen en eventueel nog komen wisselen en dat andere weghangen. Kort schudde ik mijn hoofd van nee. 'Ik ga gewoon nog even mijn eigen kleren weer aandoen, dan ga ik betalen en dan gaan we weer naar een winkeltje dat jij kiest.' Ik glimlachte kort en kroop weer in het pashokje.
Ik wisselde snel het gele shirt voor mijn eigen, gelukkig minder opvallende trui. Ik hing de spullen over mijn arm, hing het ene jurkje weg en liep nog even langs een rekje met zonnebrillen naast de kassa. Het linkse was voor meisjes en het rechtse voor jongens. Ik keek even snel naar de zonnebrillen en mijn aandacht werd meteen naar de onderste getrokken. Ik had zo'n model wel eens in zo'n modeblaadje gezien en vond het meteen mooi, dus ik besloot deze mee te nemen. Had ik ook al meteen mijn zonnebril!
Daarna keek ik naar het andere rekje, en meteen zag ik nog een andere mooie. Meteen kwam de gedachte in me op: waarom het niet kopen voor Zack? Als verrassing? Snel nam ik heb en verstopte hem onder mijn arm zodat hij het niet zou zien, en liep daarna naar de kassa. Nadat ik betaald had, liep ik terug naar Zack. 'Dus, waar gaan we nu heen?' vroeg ik glimlachend.
Het was weer zijn beurt, en dat was ergens wel een opluchting voor me: kon de aandacht weg van mij. Het was veel leuker als het even om hem draaide, want eigenlijk was hij veel interessanter dan ik. Zoals iedereen dus, eigenlijk. Even staarde ik naar de grond. Jep. Ik was saai, en ik vroeg me echt af waarom hij met mij wou rondlopen hier. Ik was er blij om, ja, ik was graag bij hem, maar waarom ik?
Ik schudde de gedachten van me af en keek weer met een afwachtende blik op naar hem. Ik was klaar om te vertrekken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zack
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : Cid
Posts : 2575
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Light/ air
Klas: c:
Partner: c:

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   di apr 08 2014, 22:18

Waarom gebeurde dit allemaal, ik wilde haar in mijn armen nemen, haar nooit meer loslaten, maar dat zou ten koste gaan van deze kostbare vriendschap die we hadden. Ik wilde die ook niet verliezen en daarbij was ik trouwens toch al mooi gefriendzoned zoals men dat noemde. De gevaarlijke zone waar je niet in mocht geraken als je verliefd op iemand was en natuurlijk was ik daar in gesukkelt. Ik was de meest gedoemde man op deze planeet, misschien moest ik er maar vrede mee nemen. Hier stond ik dan, met thayeline, ik had mijn gezicht verborgen in mijn hand en ook kneep ik er zachtjes in. Ik draaide me om toen Thayeline me vroeg hoe het haar stond. “Prachtig” was mijn antwoord, natuurlijk was het een verborgen compliment, dat ik haar prachtig vond. Maar dat had ze vast niet door... dus breide ik er maar een stuk aan: ‘Je lichaam komt er goed in uit, dat vind ik enorm belangrijk bij kleren kiezen.' Ze knikte, wat een enthousiasme. Ik haalde mijn mobiel uit mijn zak en nam een foto van haar, als herinnering, zodat ik haar nog kon zien ’s nachts, voor ik ging slapen, kon dromen hoe we hand in hand door de velden liepen. Die gedachten lieten me haast huilen, wetend dat het nooit zou gebeuren. Ik voelde me gebroken, maar hield mijn emotie achterwege, ze mocht het niet zien, dus ik bleef glimlachen. 'Heb je nog kleding die moet gepast worden?' vroeg ik uiteindelijk, ik was even in gedachten verzonken geweest. Ze antwoordde, haar stem deed me haast smelten: 'Ik ga gewoon nog even mijn eigen kleren weer aandoen, dan ga ik betalen en dan gaan we weer naar een winkeltje dat jij kiest.'


Toen ze in het pashokje verdween keek ik voor me uit, weer verdoezeld in mijn gedachten, niet echt oplettend voor alles wat er om me heen gebeurde. 'Dus, waar gaan we nu heen?' vroeg ze aan me en ik glimlachte “We gaan wat eten halen, ik heb honger.” Mompelde ik terwijl ik even door haar haren wilde gaan met mijn hand, maar ik bedenkte me en trok mijn hand meteen maar weer terug. Ik liet een zuchtje horen en wandelde verder. Samen met Thayeline, de winkel buiten. We gingen samen naar een broodjeszaak en tijdens het wandelen, zong ik zachtjes een liedje, wat mijn gevoelens omschreef, niet dat ze het ooit zou weten als het aan mij lag. Ze was geweldig, totaal niet saai en ik had zoveel pret met haar, maar ik verpestte de momenten door mijn gevoelens voor haar en dat wist ik maar goed genoeg. Alles zou verpest worden als ik het zou opbiechten. Ik bestelde twee smosjes met kaas en twee flesjes water, niet echt lettend op wat zij wilde en ik betaalde, gaf haar het tweede broodje en flesje. “Kom, we gaan in het park zitten” zei ik met een glimlach en ik begaf me naar het park en palmde mooi een bankje voor ons twee in. “Hopelijk vind je het niet erg als ik hetzelfde voor je besteld heb als ik heb.” Zei ik zachtjes toen ik besefte dat ik geen rekening met haar gehouden had. “... Het spijt me zo...” Ik keek naar de grond, maar die verontschuldiging was niet alleen voor het broodje, het was ook een verontschuldiging voor mijn gevoelens voor haar...
 

(Liedje dat hij zingt: https://www.youtube.com/watch?v=ttqAyEbrX2g)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thayeline
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Talita ~
Posts : 452
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: Miss Nannete
Partner: If people were like rain, I'd be drizzle and you'd be a hurricane

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   wo apr 09 2014, 19:43Words 663
Mood Okay
Notes Derpsels
'We gaan wat eten halen, ik heb honger.' antwoordde Zack. Ik knikte even kort om aan te geven dat ik het ermee eens was. Ik had het rammelen van mijn maag genegeerd, maar nu ik eraan dacht, merkte ik op dat ik ook best wel honger had.
Met een licht glimlachje volgde ik hem naar buiten. Ik volgde zijn bewegingen, probeerde alle andere drukke mensen om me heen te negeren terwijl ik op hem lette. Hierdoor hoorde ik dat hij een liedje aan het zingen was. De glimlach op mijn gezicht verbreedde terwijl ik genoot van het geluid van zijn stem - oh, ik zou er uren naar kunnen luisteren. Even lette ik op de woorden die hij zong en kwam tot het besef dat ik het liedje kende. Tuurlijk kende ik het, het was een tijdje mijn favoriete liedje geweest, eerlijk was ik het zelf nog altijd niet beu. Bijna onhoorbaar zong ik de tekst mee, die ik bijna vanbuiten kende.
De woorden trokken me naar mijn herinneringen. Dit was het liedje dat ik zo vaak op repeat had geluisterd op een slechte dag. Het deed me denken aan die ene jongen uit het tweede jaar van het middelbaar, waarvan ik ooit dacht dat hij me leuk vond, maar toen had ik hem zien zitten met een meisje in het park - en ze zagen er niet als 'gewoon vrienden' uit. Ik herinner me het gevoel van mijn hart nog, alsof het gewoon in stukken getrokken werd.
Wat als dit ook zo zou zijn nu? Met Zack? Dat ik op een dag uit mijn kamer kwam, zonnetje scheen, dag kon niet meer stuk, en dan zag ik hem zitten met een ander meisje, op een afstand die iets dichter was dan een vriendschappelijke afstand? Het zou me niet verbazen. Het gebeurde altijd bij me, en daarom was het zo gevaarlijk om verliefd te worden. Het was dom om verliefd te worden. Waarom had ik het dan steeds en steeds opnieuw? Waarom wou ik het dan nooit gewoon opgeven?
Bijna vergat ik dat ik een stad liep met mensen door mijn onophoudelijke gedachten, waardoor ik bijna overreden werd door een fietser. Oh, en ik was Zack uit het oog verloren. Niet goed.
De paniek sloeg al in mijn lichaam als ik de achterkant van zijn haar zag door het raam van een broodjeszaak. Snel spurtte ik de winkel in. Hij had net betaald - hopelijk had hij niet gemerkt dat ik nog maar net binnen gekomen was. Hij gaf me het broodje en een flesje water aan. Wacht, had ik wel gezegd wat ik wou eten? 'Kom, we gaan in het park zitten,' zei hij. Ik volgde hem naar het bankje waar hij ging zitten en ging ernaast zitten. Goed, hoe dicht mocht ik zitten? Ik wou niet te dicht tegen hem aan zitten zodat hij merkte dat ik hem leuk vond, maar ik wou ook niet te ver van hem zitten om aan te geven dat ik hem niet leuk vond. Twijfelend schoof ik zachtjes opzij en bleef uiteindelijk zitten op een wat voor mij normale afstand was.
'Hopelijk vind je het niet erg als ik hetzelfde voor je besteld heb als ik heb.' zei hij zachtjes. Ik schudde met mijn hoofd. Ik zag net dat hij een smos had besteld met kaas, hetzelfde wat ik altijd nam. '... Het spijt me zo...' sprak hij terwijl hij naar de grond staarde.
Mijn mond viel lichtjes open maar sloot zich snel weer. In een onbewuste gedachte legde ik mijn hand op zijn schouder. 'Geen probleem, ik bestel dit toch ook altijd.' Ik kantelde mijn hoofd een beetje schuin en zette mijn liefste glimlach op, hopend dat hij zich niet meer schuldig voelde, tot ik besefte dat mijn hand op zijn schouder lag. Snel trok ik mijn hand weg, mompelde een korte verontschuldiging met vuurrode wangen en haalde de plasticfolie die rond het broodje zat eraf, waarna ik een hap in het broodje zette.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: Shopping// (Thayelinetje)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

Shopping// (Thayelinetje)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field :: Main Street-