PortalIndex[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. HpD5Uwn[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. 2q24v8xZoekenRegistrerenInloggen 

Deel
 

 [Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Master Selix

Master Selix

[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. UTL8oxA PROFILEAscendant
Real Name : Melle
Posts : 292
[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Woud/Water
Klas:
Partner: Nature

[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. Empty
BerichtOnderwerp: [Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them.    [Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. Icon_minitimedi maa 04 2014, 20:48

Cereza sloot de deur van Starshine achter haar, en liep richting de oude ruïnes. Samen met een tas met wat spullen erin. Vandaag zal een rare maar ook weer zeer interessante dag worden. Voor de leerlingen althans ze keek naar boven. De maan was vol. De maan had haar altijd al gefascineerd. Ze ging even met haar hand over het amulet om haar nek. Er was een crescent moon op te zien. Dit was in zekere zin een bescherming voor de les die ze vandaag zou doen. Vandaag zal ze namelijk de studenten hier eens een les geven die ze nooit snel zouden krijgen. Ze wist niet of het gevaarlijk zou worden. Daarom had ze voor de zekerheid geregeld via via dat de adviseur van duisternis erbij was. Het was immers iemand die al langer leeft dan enig ander mens en naar zeggen ook ervaring heeft met demonen. Ach ze zou wel zien.
Na een tijdje gelopen te hebben, kwam ze dan uiteindelijk bij de oude ruïnes uit. Ze zette de tas neer, en leunde toen tegen een muurtje aan. Hier zou ze wachten op haar leerlingen. Verveeld haalde ze 1 van haar Onyx Roses tevoorschijn, en liet deze ronddraaien op haar wijsvinger. Ze was zeker benieuwd hoe deze extra les zou verlopen.

(Beetje flut, maar het is een openingpost)

[Enkel voor:
Valkenhayn
Zephyr
Dominic
Aruka
Aleister
Sasha]

_________________
Acksel~Nocte~Master Selix~Saturi
Terug naar boven Ga naar beneden
Dominic

Dominic

[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. UTL8oxA PROFILERecruit
Real Name : Emma
Posts : 4478
Points : 15
[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. UTL8oxA MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Dark-x-Light
Klas: Master Savador
Partner: ||If you want me you're gonna have to catch me||

[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. Empty
BerichtOnderwerp: Re: [Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them.    [Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. Icon_minitimewo maa 05 2014, 18:21

Wat was het toch met de leraren duistere magie dat ze allemaal consequent besloten minstens de helft van hun lessen rond middernacht plaats te laten vinden? Het was op zich vrij logisch, aangezien de duisternis de krachten van deze magiesoort specifiek versterkte. Maar de koude buitenlucht op zijn bleke huid voelde onprettig aan vanacht. Wat een prachtige heldere nacht, normaal gesproken had hij hiervan genoten. Waarom wist hij niet, maar er was iets mis. Er hing iets in de lucht. Iets ouds, iets onbekends. En het maakte hem niet gelukkig. Een rilling liep over zijn magere lijf, maar de jongen hield zijn gezichtsuitdrukking neutraal terwijl hij op de docente afliep. Er was niets aan de hand. Alleen een vrouw, hij en straks een paar andere onbelangrijke medeleerlingen. Niets, absoluut niets om zich zorgen over te maken.

Eén ding zou wellicht problemen opleveren en dat was het onderwerp van deze les. Demonen en de manieren om je ertegen te verdedigen. Heel handig en interessant, maar wellicht zou het toch beter zijn om de kennis die hij zou verwerven niet met Lightning te delen. Dat zou een nogal pijnlijk momentje op kunnen leveren. Ietwat ongemakkelijk. Misschien. Zijn kleine demonenmeisje.

Dominic was nu dichtbij genoeg om het gezicht van zijn nieuwe docente te zien en een neutrale uitstraling nam zijn houding over. ''Goedenavond, mevrouw,'' sprak hij beleefd, zonder al te veel emotie. ''Dominic Fedelmid.'' Zijn ogen vlogen over haar lichaam, bleven hangen bij het pistool en kwamen dan terug bij de hare. Een lichte glimlach werd kort naar haar gezonden, maar algauw was zijn uitdrukking weer neutraal. Dominic bekeek kort de omgeving van wegslijtende stenen, bleef dan staan wachten op de rest.

_________________
[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them. 2q9b3w0
SSA Awards:
 

punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Onwijs bedankt voor alle roosjes, jullie zijn fantastisch <3 *cyberhug*
Terug naar boven Ga naar beneden
 

[Extra les Dark Magic] Demons and how to defend against them.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Old Ruins-