PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen



 

Deel | 
 

 [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   zo feb 23 2014, 18:46

When the skies up above come tumbling down
And life as you know starts crumbling round
-----

Grommend verstopte Aislin haar gezicht wat dieper in haar jas, waarvan ze de kraag tot hoog opgetrokken had. Fucking shit, wat had ze toch een hekel aan de winter op momenten als deze. Sneeuw? Prima, leuk! Maar de kou die erbij kwam maakte het seizoen altijd nogal een bitterzoete periode voor het meisje. Het maakte dan ook dat ze meestal liever in huis bleef, opgerold in een deken, controller in haar handen gekluisterd en een dampende kop koffie naast haar op tafel.
Dat ze op dit moment buiten te vinden was, was dan ook een wonderlijke gebeurtenis te noemen. Eigenlijk had ze nu liever binnen gezeten, de keuken van de kantine voor al de zoveelste keer plunderen en misschien daarna nog maar eens haar high-score proberen te verbeteren bij één van haar vele handheldgames. Maar nee, in plaats daarvan had ze haar jas aangetrokken, haar muts op haar hoofd geschoven en was ze de koude winterwereld ingestapt, met haar bestemming de Kovomaka’s Gardens, zoals dat zo netjes op het briefje stond. Een briefje geleverd door een dikke, domme duif. Toen het beest bij haar aan was komen fladderen, dacht Aislin eerst dat het een foutje was. Een klein misverstand. Want zij had zich niet opgegeven voor die stomme blinddates. ‘Een dom evenement georganiseerd voor wanhopige tieners die veel te hitsig zijn voor hun leeftijd’, om haar woorden te citeren over het hele gebeuren.
Maar het was geen misverstand geweest. Haar naam stond duidelijk en correct opgeschreven op het briefje. ‘Aislin Guldborg, je bent vanaf half één in de middag uitgenodigd in de Kovomaka’s Gardens, waar jij je blinddate zal ontmoeten. Fijne Valentijn!’
‘Motherfucker,’ was het eerste woord wat in haar opkwam nadat ze het briefje gelezen had. Iemand had haar ervoor ingeschreven, vond het vast een leuke grap om haar hiermee op te zadelen. Pissig had ze dan ook het briefje in stukken gescheurd en weggegooid, kwaad met het idee ‘ik ga niet’ in haar gedachten gebeiteld. Ze zou zich toch niet verlagen tot het niveau van een wanhopig, dorstig teefje die erom liep te springen dat een vreemde gozer tegen der been aan ging lopen rijen? Nooit van haar leven!

En toch, om de één of andere reden, bevond ze zich alsnog op de aangewezen plek. Kwaad beet ze op haar onderlip bij de gedachte dat ze nu iets anders had kunnen doen, bínnen, uit de kou. Toch was ze trots, noch koppig genoeg geweest om in het schoolgebouw te blijven. Ze was hier naartoe gedreven door een zekere nieuwsgierigheid. Iets wat in haar zei ‘misschien is het wel een oké guy. Je weet nooit tot je erheen gaat’.
En dus, stond ze er, te wachten in de kou, zonder verder nog iemand die aanwezig was. En ze was nog redelijk op tijd, vijf over half één was nog redelijk. ‘Pff, als ie er over twee minuten nog niet is, ga ik weer,’ gromde het meisje zacht in zichzelf. Ze zou hier niet meer moeite voor doen dan nodig was.


---
And karma has you hanging on by a string
No one owes you anything


OOC: Riku-chan, Dato-desu! Let's start kickin' it!~

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riku
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Kaatje =D
Posts : 317
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: none
Partner: Roses are red, voilets are blue. So is your face when I'm done with you

BerichtOnderwerp: Re: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   zo feb 23 2014, 22:49

Wie in godsnaam had het in zijn domme kop gehaald om hem in te schrijven voor Blind dates? Het hebben van een bepaalde reputatie op deze school was in gevallen als deze misschien toch iets minder positief dan anders. Iemand had het duidelijk een wel erg goede grap gevonden om zijn naam op het papier te zetten en een of andere idiote vogel de uitnodiging te laten sturen. Het kon ook wel dat er iemand was die vond dat hij wat socialer moest zijn of Reá wilde gewoon eens een namiddag van hem af, dat kon ook nog. Hoe dan ook, in eerste instantie was de adviseur niet echt van plan geweest om te gaan en was begonnen met een paar documenten te lezen en te sorteren. Toch had hij zijn ogen niet van de klok kunnen afhouden en was na wat twijfelen toch opgestaan. Het kon nooit kwaad om eens te gaan kijken wie er aan hem gekoppeld was om dan te teleurstelling op haar gezicht te zien als hij alles niet zo serieus leek te nemen. Zo’n soort blik was altijd goud waart, dus had hij de niet afgehandelde documenten mooi op een stapel op de hoek van Reá’s bureau geplaatst en was hij naar Oak’s Field vertrokken. In zijn weg naar de tuin was hij een winkeltje tegengekomen waar ze maskers verkochten. Riku was naar binnen gegaan met de gedachte dat het geen kwaad kon om op deze ‘speciale’ dag eens een ander masker op te zetten, eentje die misschien niet heel zijn gezicht verborg. Het had niet lang geduurd voordat hij er eentje had gevonden dat alleen een klein deel van de onderkant van zijn gezicht vrijliet, net genoeg zodat zijn mond en opengescheurde mondhoeken zichtbaar waren. Maar goed dat hij zijn pony al een lange tijd niet meer geknipt had waardoor zijn zwarte haren toch nog altijd gedeeltelijk over het masker heen vielen zodat zijn voorhoofd niet zichtbaar was.

Met het masker dat hij normaal droeg in zijn hand en het ander op zijn neus, vervolgde hij zijn weg om eenmaal daar tot de conclusie te komen dat zijn date er niet was terwijl hij wel keurig optojd was. Niet erg, dan kon hij het meisje -hij hoopte toch dat ze hem aan een meisje en niet aan een of andere dude gekoppeld hadden- een 'warm' welkom geven. Soepel wist Riku zich aan de tak van een van de bomen omhoog te heisen en een andere te grijpen. Die handelingen bleef hij achter elkaar doen totdat hij op een goede hoogte zat en zibn date zo zou kunnen zien aankomen zonder dat zij hem direct zou opmerken. Riku stopte zijn gezicht een stukje weg in de kraag van zijn trui en liet de mouwen over zijn handen heen glijden terwijl hij de omgeving in de gaten hield. Natuurlijk had hij de moeite niet genomen om iets anders aan te trekken dan de witte trui met het grote roze hart op getekend. Het was toepasselijk voor deze dag, maar dat wilde niet zeggen dat hij het ding speciaal daarvoor had uitgekozen. Riku stond bijna bekend om die trui, net als hij bekend stond om het masker datzijn gezicht altijd verborg. Meestal helemaal, vandaag maar gedeeltelijk.
Pas vijf minuten later merkte de jongen beweging onder hem op en voorzichtig liet hij zich wat naar beneden zakken totdat hij net boven het meisje haar hoofd zat. Haar gemompelde woorden ontlokten een lichte grinnik voordat hij zijn armen en benen zo om de tak heen sloeg dat hij opzij viel en net voor de zwartharige dame bleef hangen. Door die handeling schoof zijn masker een klein stukje verkeerd, maar dat maakte niet zo erg veel uit. "Maar goed dat ik langer dan twee minuten gewacht heb, anders had je hier voor niets gestaan." Na die woorden haakte hij zijn voeten los en bungelde even aan de tak voordat hij zich voor het meisje liet vallen. "Ik neem aan dat je hier bent voor een Blind Date?" Riku grijnsde lichtjes terwijl hij tegen de stam van de boom aanleunde en zijn blik even over haar heen liet glijden. Ze zag er niet echt uit alsof ze ernaar uitkeek, anders zou ze zich wel wat meer opgetut hebben. "Weet je? Ik zou er maar niet teveel van verwachten als ik jou was." Een hint dat ze misschien beter kon opstappen en dat hij ook verder kon met zijn werk of iets anders dat nuttiger was dan zoiets als dit.

le new mask

_________________
punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   zo maa 02 2014, 18:23

When the skies up above come tumbling down
And life as you know starts crumbling round
-----

Zacht blazend probeerde Aislin weer het gevoel van leven in haar koude vingertoppen te krijgen. Heel handig hoor, die vingerloze handschoenen. Je kon gewoon je handen blijven gebruiken, zonder dat ze meteen af stierven door de koude lucht, op je vingers na. Ach nouja, elk voordeel bracht z’n nadeel, zoals dat gezegde ging. Hoewel het –normaal gesproken- optimistische meisje het moeilijk vond om in deze nadelige situatie ook een voordeel te vinden. Opnieuw blies ze in haar handen en wreef ze die over elkaar heen, geïrriteerd voor zich uitstarend. Wat doe ik hier nou eigenlijk? Dit is zo fucked. Waarom had ze zich laten leiden door haar nieuwsgierigheid? Dit zou toch niks gaan worden. Waarschijnlijk was ze aan één of ander zachtgekookt ei gekoppeld, of een typische romanticus, die stiekem nog niet helemaal uit was over zijn geaardheid, maar ondertussen wel graag naar de mannenkontjes keek. Ugh… het idee alleen al… Dit was een stom idee geweest, ze kon maar beter weer gewoon opstappen, nu haar ‘date’ er nog niet was. Dat zou ook weer de nodige ongemakkelijkheden voorkomen.
Maar net, nadat het meisje nog geen halve minuut stil had gestaan om te ‘wachten’ en weer terug wilde gaan, verscheen er iets in een plotse beweging vlak voor haar. Direct stond ze weer aan de grond genageld. Met grote, verbaasde ogen staarde het meisje naar het figuur dat als een aap in de boom bungelde. Eén van haar wenkbrauwen trok zich op terwijl ze haar hoofd een klein stukje kantelde. Wat was dit nou weer voor een figuur? “Ik voel me vereerd dat ik die tijd van je leven dan waard ben.” Nou, zoals hij nu over kwam was het in elk geval geen pussy-boy, of een reetridder, maar ze kon niet zeggen dat ze meteen gecharmeerd was van hem.

Toen hij geland was en recht stond, kon Aislin hem eindelijk een beetje normaal bekijken. En wat ze zag was… apart. Een masker? Littekens in zijn mondhoeken? Het soort trui wat gebreid werd door oma’s als kerstcadeau? Waar was ze aan gekoppeld? “Kom je net van een gemaskerd bal ofzo, Mr. Joker?” Een uitdagende grijns sierde haar lippen en wist haar pesthumeur iets weg te werken. Iéts.
“Maar, om je vraag te beantwoorden; ja, ik ben hier voor de pracht en praal van de blind-date.” En het sarcasme had alweer zijn entree gemaakt. Dat was sneller dan ze verwacht had. Was al een goed begin zo. Niet dat de reactie van haar tegenspeler veel enthousiaster te noemen was. Die begon al meteen met het gemopper over dat ze dit maar beter hier konden laten eindigen. Jeetje, wat een stralende persoonlijkheid! Hij is in elk geval direct en rechtuit. “Niet?” Beteuterd trok Aislin een pruillipje. “Aw… en hier dacht ik dat ik de dag van m’n leven zou krijgen. Chocolade in een hartvormige doos, een dozijn rode rozen, toekijken bij de zonsondergang… Misschien zelfs een kus bij afloop… Ik had me er nog zo op verheugd!” En natuurlijk, als de actrice die ze was, maakte ze het toneelstukje af door haar gezicht in haar handen te begraven en zachte snikgeluidjes te maken. Tussen de kieren van haar vingers hield ze haar blik op hem gericht. Ze wilde natuurlijk wel zijn reactie zien. Maar het imiteren van stom gejank begon ook al weer snel te vervelen. Zodra ze haar handen van haar gezicht verwijderde, had het meisje weer een neutrale blik op haar gezicht. “Goed, alle grappen nu even achterwegen gelaten, jackass.” Met een harde blik op hem gericht stopte Aislin haar handen weg in haar jaszakken. “Als ik heel eerlijk ben, ben ik hier niet omdat zo een blind-date me het einde zou lijken, maar ik ben een nieuwsgierig persoon, dus ik dacht, goh, waarom niet even gaan kijken? Maar als Mr. Joker er nu al een punt van gaat maken om dit uit te zitten met een chagrijnige kutkop, laat dan inderdaad maar zitten. Dan ga ik wel weer en ga ik andere koppeltjes lastig vallen ofzo.” Ja! Andere blind-dates lastig vallen, beetje grappen en grollen. Dat zou haar verzuurde humeur vast wel wat opkrikken. En het zou zonder twijfel een stuk beter werken dan bij de gemaskerde Zorro rondhangen. Hij straalde nou niet bepaald de lol uit waar Aislin zo van hield.


---
And karma has you hanging on by a string
No one owes you anything

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riku
-
-
avatar

PROFILEElite
Real Name : Kaatje =D
Posts : 317
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Air
Klas: none
Partner: Roses are red, voilets are blue. So is your face when I'm done with you

BerichtOnderwerp: Re: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   di maa 11 2014, 18:48

De verbaasde uitdrukking die op haar gezicht verscheen toen hij voor haar neus ging hangen, daar deed hij het voor. Natuurlijk zou het nog leuker geweest zijn moest ze ineens hysterisch zijn beginnen gillen, maar je kon dan ook niet alles hebben. Nee, voor nu waren de iets vergrootte ogen en een mond die bijna openviel genoeg. De reactie die ze op zijn woorden gaf, maakte duidelijk dat deze dame niet in de categorie van de verlegen meisjes thuishoorde net zomin als in die van de huppeltrutjes die je binnen de school wel eens zag rondtrippelen. In welke categorie hij haar dan wel in zou zetten? Die van de mensen die niet op hun mond gevallen waren en niet erg makkelijk met zich lieten sollen. Het feit dat het meisje geen millimeter van haar plaats was geweken en hem nog altijd recht aan bleef kijken, wekte bij Riku wel wat bewondering op, niet dat hij dat ooit tegenover haar toe zou geven. Zoiets gaf hij vrijwel nooit toe, was op de een of andere manier veel te trots om zijn bewondering voor andere mensen op welke manier dan ook te uiten. De enige die ooit echt geweten heeft dat de jongen hem bewonderde, was zijn vader. Iedere jongen keek normaal op naar zijn vader en dat was bij Riku zeker niet anders geweest. “Volgens mij verwar je me met Heath Ledger, wel een leuke bijnaam die had ik nog niet gehoord.” De jongen grijnsde lichtjes. Hij had Heath Ledger altijd al wel een geweldige acteur gevonden, spijtig dat hij door iets stoms het leven had gelaten. “En ik zou willen dat ik van een gemaskerd bal kwam, veel beter dan uren achter een bureau zitten om documenten door te lezen en te sorteren.” Riku had dan misschien nooit echt de intentie gehad om veel te doen, maar zelfs papieren sorteren was beter dan zich dood te vervelen. Misschien was dat nog een reden dat hij toch gekomen was, een beetje afwisseling omdat hij zich anders toch weer zou gaan vervelen.

Het antwoord op zijn vraag kwam op een toon die hij makkelijk van de dame voor hem had kunnen verwachten, sarcastisch. Het hele acteerstukje dat ze daarna opvoerde, was dan weer iets wat hij niet direct verwacht had en voor een moment bleef hij haar dan ook aanstaren. Well, hij moest zeggen dat ze best goed was in acteren, als ze die sarcastische opmerking niet gemaakt had, zou hij nog denken dat ze het echt meende ook nog. Vanaf het moment dat ze haar handen terug voor haar gezicht weg haalde, wende hij zijn blik voor een kort moment af en staarde even naar de lucht. De scheen vrolijk en er waren amper wolken in de lucht te zien. Alleen de koude wind die over het terrein heen waaide, was een minpuntje, maar daar zou hij binnen een paar minuten geen last meer van hebben als hij weer lekker binnen voor het haardvuur zat. Dat hij niet van plan was om lang te blijven, had hij toch al laten merken. De toon waarop de volgende woorden gesproken werden, zorgden ervoor dat Riku zijn blik terug op het meisje richtte en op zijn beurt zijn wenkbrauw optrok. Hij was het niet gewoon dat iemand zo tegen hem uitviel en hij zou waarschijnlijk wel hebben laten merken dat het hem niet aanstond als ze die laatste woorden niet had gezegd. Andere koppeltjes lastig gaan vallen? Dat was veel beter dan binnen te gaan zitten en het lezen van documenten weer te hervatten. “Andere koppels lastig gaan vallen,” herhaalde hij dan ook voordat er een brede grijns op zijn gezicht doorbrak. “Ik weet waar de meeste van de deelnemers hun date hebben en heel toevallig zit het eerste ‘koppel’ hier niet zo ver vandaan.” Het zou geweldig zijn moesten ze op zo’n date komen binnenvallen, de boel alleen nog maar ongemakkelijker maken dan het al was. Mensen babbelden nogal veel waardoor hij bijna alle plaatsen waar afgesproken was wel wist zijn, iets dat toch nog erg goed van pas kon komen. “Misschien kan ik toch wel blijven.”

_________________
punten-uitleg.com punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin
-
-
avatar

PROFILENovice
Real Name : A-Non
Posts : 152
Points : 25
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Luchtmagie
Klas: Miss Eres
Partner: I'm your Kittygirl and your Back is like my Scratching post~

BerichtOnderwerp: Re: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   zo maa 16 2014, 20:49

When the skies up above come tumbling down
And life as you know starts crumbling round
-----

Dit was een fout geweest. Was ze nou maar wat koppiger gebleven, dan had ze hier niet voor niks naartoe gewaggeld. Dan zat ze nog lekker binnen, had ze nooit last gehad van die snijdende kou die ze nu bij elke windhoos opnieuw vervloekte. Dan had ze haar tijd niet verspild aan een verloren zaak, de zaak met een vreemd masker die nu voor haar stond. De vreemde gozer die al net zo enthousiast was over het hele gebeuren als zij. Verspilde moeite allemaal. Soms was nieuwsgierigheid een werkelijke vloek.
Mokkend in haar geïrriteerde humeur, waar mevrouw butthurt vandaag maar moeilijk uit leek te komen, wende Aislin haar blik af om richting de winkelstraten te kijken. Het was rustig, natuurlijk. Welk mens hield het ook in z’n stomme, botten kop om in deze kou naar buiten te gaan? Diep zuchtte het meisje en staarde naar de warme lucht die ze in een witte waas daarbij de lucht in zag kruipen. “Fucking shit,” gromde ze zachtjes tegen zichzelf. Goed, ze kon maar beter nu gewoon gaan. Terug naar school, de warmte in, zodat ze niet meer hier hoefde te staan blauwbekken.

En net toen het meisje haar vertrek wilde aankondigen, werd dat plan weer uit haar hoofd geslagen. In haar hoofd herhaalde ze even zijn opmerking, alsof ze niet helemaal zeker was over wat haar oren zojuist gehoord hadden. Hij weet waar de andere koppeltjes zitten… Langzaam draaide het meisje zich weer naar hem toe, grote ogen gevuld met ondeugende fonkelingen. Dat bracht haar idee naar een geheel nieuw niveau. Zij was net de persoon die hem de Joker noemde, maar ze had nu zelf de grijns van de comic-villain. Breed, wit en het voorspelde niet veel goeds. “Weetje, opeens zie ik deze date weer helemaal zitten, partner.” Met slechts een paar woorden had het gebeuren een bijna volledige 180 gemaakt. Wie had dat ooit kunnen denken…
“Oké, beam me up, Scotty, show me the money! Laat eens zien waar de dichtstbijzijnde stakkertjes zitten. Eens kijken hoe ze tegenover een dubbeldate staan.” Met haar rug wat rechter en haar houding wat opener gesteld, stond het meisje nog net niet te trappelen om te gaan. Arme koppeltjes, zouden nu het slachtoffer worden van Aislin haar vreselijke humeur en haar wraakzuchtige humor. Zoveel dingen die ze nu zou kunnen bedenken in deze staat… en om dan nog maar te zwijgen over waar Mr. Joker wellicht mee zou kunnen komen. Hij reageerde in elk geval heel instemmend bij haar plan om de dates van andere koppeltjes te verzieken, dus er was geen twijfel mogelijk dat hij ook wel de nodige pranks kon bedenken. Jeetje… misschien was dit allemaal toch niet zo slecht geweest. Misschien zou deze blinddate toch nog iets van een succes kunnen worden…


---
And karma has you hanging on by a string
No one owes you anything

_________________
~There's Nothing Superficial or Artificial, you get just What you See~

||.VOICE.|| . ||.THEME.|| . ||.CHARACTER.||
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud



PROFILE
MAGICIAN

BerichtOnderwerp: Re: [ ♥ ] Curiosity lured the Cats in   

Terug naar boven Ga naar beneden
 

[ ♥ ] Curiosity lured the Cats in

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Warrior Cats Game
» De Warrior Cats boeken (Spoiler alert)
» Een lijst met 15000 Warrior Cats namen.
» Warrior Cats verzamelingen
» Warrior Cats art van Spottedtail

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  :: Oak's Field :: Kovomaka's Gardens-