PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Ellie Fowler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ellie
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Mouse
Posts : 8
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire
Klas:
Partner:

BerichtOnderwerp: Ellie Fowler   zo feb 09 2014, 21:50A L G M E E N

Naam: Ellie Fowler
Bijnaam: Just Ellie
Leeftijd: 15
Verjaardag: 12 Januari
Sterrenbeeld: Steenbok
Geslacht: Vrouwelijk
Afkomst: Razen
Magie: Vuur
Dierlijke vorm: Tijger
Geaardheid: Hetero
Familie:
- Father 'nd Mother (Deceased)
- Uncle: Tommy
- Big sis: Jodie

U I T E R L I J K

Lengte: 1.68m
Gewicht: 52kg
Oogkleur: Groen
Haarkleur: Bruin
Littekens: Ellie heeft allemaal kleine littekentjes over heel haar lichaam heen staan, de meeste door stomme ongelukjes.
Tattoo's: -
Kleding: Het meisje draagt meestal kleding die goed ziet. Je zou haar zelden of nooit in rokjes of jurkjes zien rondlopen. Meestal draagt ze gewoon een spijkerbroek met door een trui op.

I N N E R L I J K
Clever|| Witty|| Rash|| Impulsive|| Enthusiastic

Ellie is iemand die best voor zichzelf kan zorgen en niet bepaald op haar mond is gevallen. Als iets haar niet zint, is de kans groot dat ze dat ook doormiddel van woorden laat weten. Ze durft wel over de grens te gaan om iemand te laten zien hoe ze over die persoon denkt en ze deinst er zeker niet voor terug om best wat scheldwoorden in een zin te gebruiken. Ondanks die eigenschap kan ze zich nog best als een lief meisje gedragen en ze heeft respect voor de mensen om haar heen als zij dat ook voor haar hebben. Ze heeft best een goed gevoel voor humor en maakt altijd grapjes in een poging om de mensen om haar heen een goed gevoel te geven.
Als je haar zou vragen waar ze juist bang voor is, zou ze in eerste instantie nooit een fatsoenlijk antwoord geven. Pas als je blijft doorvragen, zou ze toegeven dat ze bang is om alleen te zijn. Ze is bang dat ze ooit helemaal alleen zou eindigen zonder dat ze op iemand kan terugvallen en zonder dat er iemand is die zegt dat ze niet zo’n grote mond moet opzetten. Voor de rest heeft Ellie een grote liefde voor boeken en heeft ze bijna alles wat ze weet daaruit. Ze heeft niet echt een lievelingsschrijver of - genre. Leg een boek voor haar neer en de kans is groot dat ze het binnen de week heeft uitgelezen. Ellie is zelf van mening dat ze heel goed voor zichzelf kan zorgen en irriteert zich op sommige momenten dan ook aan het beschermende karkater van haar oudere zus.

G E S C H I E D E N I S

Men zegt wel eens dat de families die de beste band met elkaar hebben, ook direct het eerste kapot gemaakt wordt. De familie Fowler was zo’n familie. De ouders maakten zelden tot nooit ruzie en de zussen konden het erg goed met elkaar vinden. Natuurlijk waren er soms wel eens meningsverschillen, maar al bij al kon je zeggen dat twee bijna vriendinnen waren. Op het moment dat Jodie naar de basisschool mocht, bleef Ellie het grootste deel van de tijd alleen achter bij haar ouders. In het begin had ze het er een beetje moeilijk mee en vloog ze haar zus altijd wel om de nek vanaf het moment dat ze terug thuis kwam. Pas vier jaar later mocht zij ook haar tijd op de basisschool gaan verdoen en dingen gaan leren. Het meisje was al snel weg met lezen en was de beste van de klas al het daarop aankwam. Op oudere leeftijd verslond ze de boeken bijna en kon ze de verhalen die ze in die boeken gelezen had tot in detail na vertellen. Daarbij werd het al snel duidelijk dat het geen goed idee was om met haar proberen te sollen aangezien ze niet iemand was die er voor terugdeinsde om iemand een stomp op diens gezicht te geven. Niet dat ze ooit iemand neus gebroken heeft of iets dergelijks, maar het was toch genoeg om ervoor te zorgen dat niemand nog echt iets gemeens tegen haar durfde te zeggen.

Ellie groeide uit tot iemand die de meeste mensen een nerd zouden noemen, maar ook weer niet. Als je haar zag, was de kans groot dat ze met haar neus in een boek zat, maar niemand die haar kende durfde haar ooit echt een nerd te noemen. Het was niet zo dat ze mensen direct zou gaan afslaan moesten ze het wel zeggen, maar ze konden wel een stortvloed aan scheldwoorden of een vernietigende blik verwachten. Al bij al had ze een geweldig leventje, totdat de burgeroorlog die uitbrak daar een eind aan maakte. Ellie weet niet precies hoe het zo ver is kunnen escaleren, het enige wat ze zich echt kan herinneren is dat Jodie en zij net terugkwamen van een eindje stappen en ze zagen dat hun huis in vuur en vlam stond. Aan de doodskreten die de lucht doorboorden, was te horen dat hun ouders zich nog binnen bevonden en als Tommy op dat moment niet aanwezig was geweest om hen tegen te houden, was de kans groot dat de twee gewoon naar binnen gelopen waren en zichzelf de dood in hadden gejaagd. Met veel moeite had hun oom hen de auto in kunnen dwingen en naar de andere kant van Razen kunnen vervoeren. Hij nam de twee meiden in huis en voedde hen zo goed mogelijk verder op. Het was niet makkelijk om hun leven terug op te bouwen, maar na een tijdje lukte het toch een soort van.
Jodie werd naar Staracedamy gestuurd waardoor Ellie weer een hele tijd achterbleef totdat ze ook oud genoeg was om te gaan. Het meisje heeft het nog altijd moeilijk met de dood van haar ouders, schrikt menig nacht wakker door nachtmerries, maar ze weet zich wel te redden.

F A C T S
-  Ellie heeft een eigen boekje waar ze zowel de bestaande grappen die ze goed vind als zelfbedachte grappen in opschrijft.

- Ellie heeft, ondanks dat ze het nooit zou toegeven wel een fobie, ze is namelijk bang om helemaal alleen achter te blijven.

- Ze heeft altijd al een aapje als huisdier willen hebben, maar ze heeft er nooit echt achter gevraagd omdat ze wist dat ze het niet zouden kunnen houden.

- Ellie wil nog altijd wraak op de mensen die ervoor gezorgd hebben dat ze nu praktisch wees is, ze weet alleen niet wie de schuldige juist is.

_________________
punten-uitleg.com
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Ellie Fowler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

 Soortgelijke onderwerpen

-
» Gloria Fowler

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-