PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Saturi Iwako

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Saturi
-
-
avatar

PROFILEReal Name : Melle
Posts : 45
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth/Fire
Klas:
Partner: There matters in this world, that are more important then love..

BerichtOnderwerp: Saturi Iwako   ma feb 03 2014, 21:09

Saturi Iwako
Those years...it must be faith...and faith is my greatest enemy


Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 17
Oriëntatie: Hetero

Planeet van afkomst: Erd
Magie: Earth X Fire
Talent: Hij is erg wijs en heeft veel uithoudingsvermogen

Ouders:  Hiriko Iwako X Kokoshi Hitaru
Overig: 1 zusje. Sakura Iwako

Vijanden:  Zijn vader
Vrienden:  Zijn leermeester Datashi en zijn Valk Gizo.
Crush: Zelf vind hij het gevaarlijk om die te hebben.

Bouw: Vrij slank, gespierd door al het trainen.
Haar: Kort, Heel donker blauw
Ogen: Bruin.

Karakter: Geduldig|Kalm|Wijs|Doorzetter|Perfectionist|Bot|Slecht in de omgang met mensen.
Likes:  Buiten zijn, Trainen, Stilte, Mediteren, Muziek maken, Alcohol
Dislikes:  Mensen, Lawaai, Shadranen, Zoet eten, Zijn vader.


Verleden:

Nee, ik heb het nooit goed gehad. Ik ben opgegroeid in armoede. Mijn vader en moeder waren arm. Onze hele familie eigenlijk. Iedere keer keken we weer onze ogen uit naar wat de rijkelingen zich allemaal konden verschaffen. Ik..ik ben ze eigenlijk allemaal gaan haten sindsdien. Mensen in het algemeen. Mijn vader was ook niet echt bepaald een rolmodel. Hij dronk vooral veel. Ik deed hem destijds na, omdat ik dacht dat hij wel het goede voorbeeld gaf. Daar hem heb ik nu ook een alcoholverslaving. Mijn moeder moest zichzelf verkopen als schoonmaakster bij een rijke familie. Op een dag was ze opeens zwanger. Fijn dat kon er ook nog bij. Ongeveer 9 maanden later was mijn zusje, Sakura, geboren. Mijn moeder was van plan een abortus te plegen, maar ik heb haar ervan kunnen overtuigen dat het niet de juiste oplossing was. In plaats daarvan, koos ze om haar te vondeling bij de gamilie waar ze schoon maakte te leggen. Mijn moeder kende de mensen daar als goed volk. Dus wist ze zeker dat Sakura daar een betere opvoeding kon krijgen. Ze is daar nooit overheen gekomen. Iedere avond was het weer raak. Mijn moeder barstte in huilen uit, mijn vader werd boos, en er ging weer iets kapot. Ik ben mijn vader over de jaren gaan haten. Ondertussen had ik een bijbaantje weten te bemachtigen als sjouwer in de havenstad waarin ik ben opgegroeid. Hierdoor heb ik behoorlijk wat spieren weten te kweken. Op een dag kwam er een man van een jaar of 20-30 naar mij toe. Hij zei dat hij had gezien hoe hard ik werkte, en dat hij potentie in mij zag. Hij bood mij daarom lessen vuur en aarde magie aan. Eigenlijk had ik daar nooit over  het gebruiken van magie nagedacht laat staan het te leren. Zou magie echt mijn leven makkelijker maken? Ik besloot op zijn aanbod in te gaan, en hierbij mij ouders achterlatend. Mijn moeder had het zwaar toen ik zij dat ik wegging. Ja, dat kan ik wel begrijpen. Eerst je kind gedwongen weg doen, en later gaat je andere kind ook weg? Uiteindelijk zei ze dat ik mijn hart moest volgen. Toen ik tegen mijn vader zei dat ik wegging, vroeg hij alleen maar of ik drank had.

De man stelde zeg voor als Datashi Herodu. Hij was een befaamd leermeester op Erd. Dus gingen we daar naar toe. Destijds kon ik mijn geluk niet op. Ik ging echt naar een andere planeet? Toen had ik mij dat echt niet voor ogen gehouden. Alleen ik Erd vanuit de shuttle zag, zag ik alleen maar kale rotsen en woestijnen. He bah, was dat het nou? Ik had veel meer verwacht. Dat was het, totdat de grond openspleet, en de shuttle daarin ging. Toen zag ik pas echt waar de Erdsers toe in staat waren. Echter, Datashi verzekerde mij dat dit de laaste keer was dat ik beschaving zou zien. Dat was ook zo. Hij nam mij weer mee naar de oppervlakte. Het was heet, maar ik was als Raziaanse wel wat gewend. Toen nam hij mij mee naar zijn huisje, midden in een gebergte. Ik kan mij dat pas nog wel goed herineren. Het was een smal bergpad, waar de enige vorm van houvast, wat touwen aan de muur waren. Dit was het begin van mijn 10 jaar lange training. In die 10 jaar, hadden Datashi en ik veel avonturen beleefd, en ik merkte dat ook hij een zware drinker was. Ook dat hij niet kon koken. Al zijn gerechten waren altijd veel te zoet. Als ik hem daar op aansprak, kon ik altijd wel een vuurbal naar mijn hoofd verwachten. Ik heb dan ook veel klappen van hem moeten incaseren, maar dat heeft mij ook hard en fyiek erg sterk gemaakt. Ik bemeester 5 vechtstijlen waarvan er 2 verboden zijn in Kovomaka. Dat niet alleen. Hij heeft mij alles geleerd wat hij weet over Vuur en Aarde magie. Ja, we hebben veel gelachen, gehuild, gedronken en lol gemaakt. Alleen na die tien jaar, was hij ineens verdwenen. Ik vond een briefje aan zijn deur hangen, waarop stond dat hij mij alles had geleerd wat er te leren viel, en dat ik mij verder moest wenden tot Starshine Academy. Hij zei dat alles al geregeld was, en dat ik de eerst volgende shuttle naar de school kon nemen. Met nog een klein krabbeltje onderaan dat ik daar vast nieuwe vrienden zou maken. Ik zal het proberen , maar het zal lastig worden.

Ik ben Saturi Iwako. Ik ga het op SSA maken.

Hiriko Iwako
Mijn vader. Verder zeg ik ook niets meer over hem. Hij is gewoon mijn trieste, alcoholverslaafde vader..meer niet. Tevens ook de persoon die ik het meeste haat op deze wereld. Hij heeft mij aan het drinken gezet. Hij heeft mij vaak geslagen. Een kind! Die geslagen wordt door zijn eigen vader. Door hem heb ik nooit geweten hoe het s om vaderlijke liefde te hebben. Ik heb nooit geweten hoe het is om dingen te leren van hem. Ik heb nooit het plezier gevoeld van en spelletje, omdat hij alleen maar bezig was met alcohol, andere vrouwen te versieren, en mij en mijn moeder mishandellen. Hij mag van mij in een uiterst pijnelijke dood sterven… Hij heeft nog geen eens mij goeiendag gewenst. Toen ik weg ging. Waarschijnlijk is hij mij zelfs nu al vergeten..

Kokoshi Hitaru
Mijn moeder. Zij was de enige persoon die ik echt vertrouwde op Razen. Waarschijnlijk in heel Kovomaka. Ze was de warmste persoon die ik kende. Haar glimlach..ze was zeker niet lelijk. Ik weet nog wel goed dat ze mij telkens hetzelfde verhaal voorleeste. Het ging over een Uil die zich afvroeg wat de nacht nou eigenlijk was. Zij was het die mijn vader telkens probeerde te sussen als deze weer eens boos was, en daarbij meeste klappen opving. Zij was het die mij stevig vasthield en haast niet meer losliet, toen ik met Datashi meeging. Zij was het die in huilen uitbarste toen ik wegging..zij was het die mij in leven hield.

Datashi Herodu
Mijn leermeester. De persoon die mijn leven voorgoed veranderde. Hem ben ik voor eeuwig dankbaar, dat hij mij weghaalde bij mij vader. Het was een..excentrieke man. Hij hield ervan om mij as zijn persoonlijke slaaf te gebruiken en lachte mij telkens uit als ik iets fout deed. Eerst haatte ik hem ook. Maar iedere keer als ik dat zei tegen hem, zei hij: “Dat zou ik nou ook gezegd hebben” Uiteindelijk, hebben we over de jaren heen een vriendschapsband verworven. Een Meester-leerling band. We hebben natuurlijk ook flink wat lol getrapt met zijn tweeën, door reizigers in het gebergte de stuipen op het lijf te jagen s’nachts. We hebben samen veel getraind. Zowel in magie, als fysiek Hij heeft mij hierbij alles geleerd over aarde en vuur. Hij had altijd een rare gewoonte om dingen naar mijn hoofd te smijten op de meest ongelegen momenten. Bijvoorbeeld als ik aan het mediteren was. Door hem heb ik veel van de wereld geleerd en zelf ook erg wijs geworden. Maar ik moet nog veel leren vind ik. Ook heeft hij mij een geleerd op zijn fluit te spelen, die hij later aan mij gaf. De fluit had ook een naam. Taki. Ook had hij een erg vreemde lach, die hij vaak gebruikte. “Zihahahaha!”

Gizo
Ach ja, dan vergeet ik toch bijna mijn trouwe metgezel. Gizo en ik zijn al sinds dat ik hem had gered als jong, trouwe metgezellen. Hij heeft mij geholpen bij menig jacht op een konijn of haas. Datashi vond onze band altijd erg mooi om te zien  Ik citeer: “Een band tussen mens en dier, is moeilijk te verbreken. Dat is hetzelfde als de oceaan van een visser te scheiden. Zihahahaha!” Gizo is een Zuid-Erdse valk. We hebben veel met elkaar beleefd. Hij heeft mij vaak gered, en ik heb hem vaak genoeg gered. Hij blijft altijd in mijn buurt, waar ik ook ben. Heb ik al gezegd dat hij kon praten? Dat is een unieke eigenschap van Zuid-Erdse valken.Krachten:
Zoals ik al eerder zei, heeft Datashi mij zowel in magie, als fysiek getraind. Maar dat niet alleen. Hij heeft mij geleerd hoe ik mijn magie kan overbrengen op fysieke wapen. Zo heb ik nu 2 katana’s,  Hino en Kami. Ik kan hierbij dus beide katana’s vlam laten vatten, zonder er zelf verbrand door te worden. Ik heb de littekens nog steeds op mijn arm zitten hiervan. Dat is nog niet alles. Als ik wil kan ik een vlammende Samurai uitrusting oproepen. Of een deel ervan.
Maar ik kan zelf ook gewoon vuurballen schieten. Ook kan ik gewoon door brand heen lopen zonder er iets van te voelen. Maar dat hoort eerder bij mij Raziaanse afkomst.
Verder, kan ik op de aarde stampen waardoor deze omhoog gaat en ik er tegen aan kan schoppen. Ook kan ik pilaren doen verreizen, die ik kan gebruiken om hoogte te winnen of mijn vijanden mee dwars te zitten.
Verder kan ik nog veel meer magische krachten, maar Datashi heeft mij verboden die te zeggen.

Ook ben ik fysiek dus heel sterk en kan ik 5 verschillende vechtstijlen waarvan er 2 verboden zijn in Kovomaka. Ook kan ik prima met zowel 1 als 2 katana’s tegelijkertijd vechten. Met mij moet je dus echt geen ruzie zoeken, want als ik eenmaal ga, kan ik niet meer stoppen. Dan komt er een soort van rode waas voor mijn ogen. Ik heb geleerd van Datashi, dat ik geen medelijden moet tonen met degene waarmee ik vecht, dus ga ik dat ook niet doen.
Verder heb een prima uithoudingsvermogen en kan ik gemakkelijk een hert uitrennen. Ik kan goed klimmen, omdat ik in de bergen mijn trainingen heb gedaan.
Verder, kan ik als het nodig is mijn valk erbij roepen. Deze kan ik gemene uithalen doen naar mijn vijanden, en is niet makkelijk te pakken door zijn snelheid.

_________________

Jake~Nocte~Eodan~Miss B.~Crouge
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Saturi Iwako

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-