PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Sairi Lennox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sairi

avatar

PROFILEElite
Real Name : TEH Anon
Posts : 40
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Fire and Wood
Klas:
Partner: those Passions Died here, Down below

BerichtOnderwerp: Sairi Lennox   di jan 28 2014, 00:41

WIP~


- Menselijke vorm -

Naam: Sairi Lennox. Het is de naam die ze nam toen ze begon met haar ‘menselijke’ leven.
Roepnaam: Sairi.
Leeftijd: Haar menselijke lichaam laat een vrouw van ongeveer 28 zien.
Afkomst: De vulkanen van Razen, die zijn ontstaan enkele eeuw na de vuurplaneet haar ‘geboorte’.
Magie: Hoofdzakelijk heeft ze natuurlijk vuurmagie, maar in de eeuwen die ze op Gren geleefd heeft, heeft ze wat trucjes van de groene natuur bijgeleerd. Haar dierencommunicatie is feilloos  en haar plantenkunde word met de dag aangescherpt. Maar natuurlijk zal het nooit zo krachtig zijn als haar vuurmagie.
Ook heeft Sairi zichzelf aangeleerd om in andere wezens te veranderen. Als ze het gekozen wezen goed observeert en de gedragscodes heeft geleerd, staat die nieuwe vorm tot haar beschikking. Ze geeft echter de voorkeur aan haar menselijke vorm, omdat ze zo wat minder opvalt en wat makkelijker haar taken uit kan voeren.
Geaardheid: Het menselijke lichaam van Sairi heeft, net als bij ‘echte’ mensen zo nu en dan een beetje zijn eigen wil. Gevoelens komen soms spontaan op, door de vreemde hormonen waar ze na al die eeuw nog steeds niet aan kan wennen. Dit heeft er onder andere ook voor gezorgd dat ze wat geëxperimenteerd heeft op seksueel gebied, met zowel mannen, als vrouwen. En in haar menselijke gedaante krijgt het vrouwelijke geslacht toch de voorkeur.
Partner: Sairi zou zich nooit binden met een ander, menselijk wezen.

Grootte: 1 meter 76.
Gewicht: 63 kg.
Bouw: Sairi heeft haar menselijke vorm opgebouwd uit de voornaamste idealen van een gemiddeld mens. Gemiddeld van lengte, redelijk lange benen, met wat aardige rondingen op de juiste plekken, hoewel het niet teveel van het goede is. Al met al, is haar menselijke lichaam redelijk normaal en niet te opvallend.
Haarkleur: Karmozijnrood.
Kleur ogen: Perzik-roze. Wanneer Sairi in haar menselijke gedaante haar magie toepast, veranderd deze kleur naar goudgeel, dezelfde kleur als wanneer ze in haar drakenvorm is. Dit is geen bijwerking van de magie die ze gebruikt, maar een teken van dreiging. Wanneer dit gebeurd, betekend het dat ze serieus is in haar zaken en dat ze haar tegenstanders probeert weg te jagen.
Afbeelding: http://i41.tinypic.com/2myz3ig.png
Extra: Wanneer Sairi goed kwaad gemaakt wordt, kan ze de grip op haar transformatiemagie kwijtraken. Haar lichaam verliest dan langzaam de focus op de transformatie en begint terug te veranderen naar zijn originele staat. Dit gebeurd vaak in kleine stappen. Hoe kwaaier ze is, hoe sneller het proces. Zo is het nog wel eens gebeurd dat ze in een woede-uitbarsting met klauwen en scherpe tanden bijna iemand zijn strot open heeft gescheurd.

- Draken vorm -

Naam: Haar geboortenaam is ze al eeuwen geleden vergeten.
Leeftijd: Bijna net zo oud als de planeet Razen zelf.
Magie: De magie van Sairi is op zijn sterkst wanneer ze in haar originele staat is. De vlammen zitten niet opgesloten in haar kleine, menselijke lichaam en zijn in haar draken vorm nog verwoestender en gevaarlijker. In deze staat heeft ze echter nauwelijks tot geen controle over de natuur.
Geaardheid: Hetero.
Partner: Sairi haar partner is omgekomen bij de grote drakenoorlog. Hij was één van de eerste slachtoffers.

Grootte: Haar schofthoogte is ± 12 – 14 meter. Van de schoft tot haar kop komt er zo ongeveer nog een 4 – 5 meter bij. Van kop tot het einde van haar staart is ze ongeveer 22 – 23 meter lang.
Gewicht: Rond de 11 – 12 ton.
Bouw: Sairi haar drakenvorm is groter dan de gemiddelde draak die vandaag de dag het voornaamst gezien wordt op Razen. Haar lichaam is slank, maar ze heeft stevige, sterke achterpoten waarmee ze zich goed af kan zetten wanneer ze de lucht in gaat. Haar vleugels, met ongeveer een spanwijdte van 20 meter, kunnen haar voor grote afstanden met gemak door de lucht dragen en heuse windvlagen veroorzaken.
Kleur schubben: De schubben van Sairi zijn net een tint donkerder dan haar haren wanneer ze in haar mensengedaante is. Tussen enkele van die schubben heeft ze grote, vlijmscherpe stekels, die van donkerrood naar bruin uitlopen.
Kleur ogen: Goudgeel.
Afbeelding: http://i39.tinypic.com/xmikif.jpg

Likes: Vlees / Observeren / Gelijk krijgen / Erkend worden / Vrijheid / Vrede / Respect
Dislikes: Groenten / Fruit / Niet serieus genomen worden / Aan de kant geschoven worden / Mensen die haar werk doen / Oorlogen / Hooghartige Razianen / Drakenjagers / Vechten / De Sarkas
Angst: De uitsterving van haar ras / Sterven / Controle verliezen
Karaktereigenschappen: Loyaal / Gedisciplineerd / Georganiseerd / Strikt / Gesloten / Trots / Veelvraat / Wraakzuchtig / Stil / Nobel / Bedachtzaam / Eenzaam / Serieus / Humorloos / Relativerend / Afstandelijk / Doelgericht / Beheerst / Control-freak / Statig / Scherp / Oplettend

Geschiedenis:
Het verhaal van Sairi is al enkele millennia oud, toen de planeet Razen nog maar een paar eeuw bestond. In de tijd dat ze nog haar drakennaam droeg en met haar soortgenoten communiceerde in een uitgestorven taal. Ze behoort tot één van de eerste drakenrassen van de planeet en is daarbij ook één van de oudste wezens in leven. Ze heeft in haar leven veel veranderingen en ontwikkelingen zien gebeuren. Niet alleen bij haar eigen soort, maar ook bij de mensheid. Ze heeft de eerste vuurmagiërs zien ontstaan en heeft gezien hoe dat zich bij de bevolking heeft ontwikkeld. Ze heeft zelfs de eerste Legendarische Magiërs zien ontstaan en aftreden. Het ging in korte tijd snel vooruit, maar niet alleen in positieve zin.
Hoe machtiger de mensheid werd, hoe hongeriger ze naar meer werden. Ze begonnen krachtigere wezens uit te dagen om zichzelf te kunnen bewijzen. En daaronder viel Sairi haar ras ook. Drakenjagen werd door de jaren heen steeds meer een gewoonte, ondanks dat Sairi haar ras bijzonder vredelievend was. En hier werd voor vele jaren misbruik van gemaakt. Een onschuldig ras werd over de gehele planeet opgejaagd en gedood, als teken van kracht en dominantie als menselijk ras. Vele van Sairi haar ras ontwikkelde nieuwe krachten om zichzelf te kunnen verbergen en weg te kunnen vluchten van de wrede acties van de mensheid. Anderen vochten juist terug en legde hele steden in de as, gedreven door hun woede en wraakzucht. Ze veranderde in bijna compleet andere wezens, gevuld met haat wat oncontroleerbaar werd. Wat begon als een machtsspel, groeide uit tot een vlammende oorlog. Het waren duistere jaren voor de vuurplaneet.
Sairi bevond zich voor een paar jaar ook onder de vechtende groep. Voordat ze volledig opgeslokt werd door de haat, wist ze er echter uit te raken. Ze werd uit de gevechten getrokken door twee oude vrienden, die al een tijdje het plan hadden om weg te vluchten van de planeet Razen. Razen was geen thuis meer voor het ras, dus moesten ze een plek opzoeken waar ze wel welkom zouden zijn. Zo vertrokken ze uiteindelijk naar Gren.

Allemaal met een mensengedaante ontsnapte ze en kwamen ze veilig op de groene planeet aan, waar ze voor flink wat jaren onder de mensen leefde. Het was een vreemde periode, waarin het drietal aan vele dingen moest wennen. De mensheid, die op hun thuisplaneet aardsvijand nummer 1 was geweest, behandelde ze op de nieuwe planeet juist met vriendelijkheid en openhartigheid. Hun hele leven moest opnieuw opgebouwd worden, waarin ze allerlei nieuwe dingen moesten leren. Maar Sairi leerde snel en ontdekte al snel de gedragscodes van mensen. Ook het nieuwe lichaam, vol met vreemde gevoelens, tintelingen en een veel lagere pijngrens dan ze gewend was, leerde ze te gebruiken en onder controle te houden. Ze leerde wat het was om een mens te zijn.

Maar, beheerst of niet, geen van het drietal kon de menselijke gedaante voor eeuwig vasthouden. De focus moest eens breken en hoe langer ze het volhielden, hoe dichterbij dat moment zou komen. En uiteindelijk was Sairi degene die als eerste brak. Een kleine woede-uitbarsting was genoeg geweest om haar grip op haar gedaante te verliezen. Een kleine, stomme ruzie, wat om niks ging. Vlammen ontwaakte na járen lang geslapen te hebben en het beest was eindelijk weer los. Na zo lang onopgemerkt geleefd te hebben, kwam er een einde aan die rust.
Voordat iemand van de planeet er ook maar echt op kon reageren, nam de Legendarische Magiër van Gren het drietal echter in bescherming. Hij maakte er een hoofdzaak van om de wezens zo snel mogelijk te vinden toen het nieuws zijn oren had bereikt. Hij bood het drietal bescherming en rust aan, maar wilde in ruil daarvoor een uitleg van de situatie. Een aanbod wat het drietal niet afsloeg. Het hele motief waarom Sairi en haar metgezellen naar Gren toe gevlucht waren, nu al bijna zo een twee eeuw geleden, werd zonder ook maar een weerwoord aangehoord. Ook na de uitleg werd er geen commentaar op hun acties gegeven. Ze werden behandeld met respect en begrip. De Magiër bood ze uit respect zelfs een rang als adviseur aan, wegens hun wijze gedrag en goede denkvermogen. Geen van het drietal nam het aanbod echter aan, simpelweg omdat ze nauwelijks het besef hadden over wat het precies inhield. Maar het verhaal eindigde hier niet bij.
Sairi was wel geïnteresseerd geraakt in het idee om vergaderingen en besprekingen van andere zaken bij te staan. Niet als adviseuse, maar meer als toeschouwer.  Ze was zeer geïnteresseerd geraakt in de leefomstandigheden van de mensheid en wilde hier meer over weten. Hoe werd alles geregeld? Wat was het proces hiervan? Hoe dachten en voerde de mensen hun plannen uit? Ze wilde het allemaal weten. En met een glimlach op zijn gezicht, liet de Magiër het toe dat Sairi als bijstaande wat van de vergaderingen bij mocht wonen.

Voor een lange tijd was Sairi een observant bij vergaderingen en overleg. Ze leerde de manier van leven op Gren, leerde ervan en gaf na een paar jaar zo nu en dan haar eigen inbreng bij vergaderingen. Haar scherpe, doortastende persoonlijkheid heeft vaak geholpen bij politieke zaken, waarbij de Grenianen vaak moeite hadden om de knoop door te hakken. En zo, bijna als een natuurlijke verandering, is Sairi onderdeel geworden van de raad van Gren.
Vanaf dat moment is Sairi nooit ver geweken van de Greniaanze zaken. Voor een paar eeuw heeft ze zelfs gefunctioneerd als adviseur van de Legendarische Magiër. Hier kwam echter een einde aan toen SSA opgericht werd en alle LM’ers naar dit centrale punt van magie vertrokken. Zij bleef op Gren, om te blijven functioneren als ‘vice’. Zij regelde de kleinere zaken van de planeet, terwijl de LM’er zich vanaf een andere plek bezig hield met de grotere zaken.
Nu, is ze echter opgeroepen om sinds eeuwen weer naast de LM’er te staan, klaar met haar wijze advies en bedachtzame woorden.
De twee vrienden van Sairi staan er niet heel ver vandaan. Beide laten ze hun stem horen bij verschillende zaken en dragen ze een steentje bij aan de zaken van Gren.


De oorlog van Razen, waar het drietal eeuwen geleden van weggevlucht is, is nooit echt tot een einde gekomen. Het vechten werd minder, aangezien het drakenras van Sairi bijna volledig uitgeroeid was in die tijd. Het waaide over, alsof mensen het op een dag vergeten waren. Ook in deze tijd weten slechts barweinig mensen van de duistere jaren. Mensen leken het gewoon te vergeten, alsof het verder niets bijzonders is geweest in de geschiedenis van hun planeet.
Sairi is echt echter niet vergeten. Haar soort vergeet nooit. En nog steeds vlamt de woede in haar, tot het ontstoken wordt de echte vlam naar buiten zal komen.

_________________
||.VOICE.||.THEME.||.CHARACTER.||

-
am I the Monster
or is this what it means to be Human?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Sairi Lennox

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Fire Magicians-