PortalIndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen 

Deel | 
 

 Lucy Dubois~♫

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucy
-
-
avatar

PROFILERecruit
Real Name : Emmaa
Posts : 174
MAGICIAN
✦ CHARACTER ✦
Magic: Earth + lava
Klas:
Partner: If looks could kill you'd be dead by now ❤

BerichtOnderwerp: Lucy Dubois~♫   zo jan 26 2014, 12:13

ALGEMEEN
Full name: Lucia Dubois
Name: Lucy
Age: 15 ½ jaar
Gender: Vrouwelijk
Geboorteplaats: Erd
Magic: Aardmagie & vuur, sometimes combined to lava.
Lucy heeft een grote affiniteit met aarde, maar ook met vuur. Wanneer je die twee combineert krijg je een vrij dodelijke combinatie; lava.
Verder vindt Lucy het geweldig om gewoon met vuur te spelen, wat dat betreft is ze best wel een pyromaan. Voor het warmhouden van zichzelf gebruikt ze haar vuurmagie meestal bewust niet, omdat het meisje ergens best wel van koudere temperaturen houdt.

Family:
Tobias [vader]: Rijke man, strenge man, slappe opvoeder. Voelt een zekere verantwoordelijkheid voor Lucy, maar geen echte liefde. Daarmee is alles wel gezegd.
Iris [moeder]: Slim, maar redelijk egoïstisch. Zorgt goed voor haar dochter, maar geeft alsnog meer om zichzelf. Heeft een eeuwige vete met Nathalie.
Nathalie [vrouw van haar vader]: Arrogante bitch, erg veeleisend en bijna net zo bloedmooi als Iris.
Sammy [halfbroer]: Slap joch, met een pannekoekgezicht en pukkeltjes. Liet zich gemakkelijk door Lucy overheersen, maar heeft toch wel een soort vriendschap met het meisje opgebouwd.

INSIDE

One smart little girl;; Lucy is slim, ze is vroeg volwassen en erg serieus als dat nodig is. Ze is sarcastisch, spottend en een vlot debateerder. Als haar hoofd ernaar staat dan. Dan haalt ze argumenten uit de kast en zal ze ook een steek onder water of een vergelijking niet ongebruikt laten.
Rebel without a cause;; Ze is rebels, ondeugend, wat zich op verschillende manieren kan uiten. Ze heeft een voorliefde voor onrust schoppen, dingen op een tegendraadse manier uitvoeren. Het is echt iets voor haar om expres  hondertachtig graden gedraaid op een stoel te zitten, om 'anders' te doen, gewoon omdat het kan.
Lucy heeft een hekel aan autoriteit, als het op haar onrechtvaardig overkomt. Wat ook iets waar ze slecht tegen kan: onrechtvaardigheid. Als het er zo op aan komt zal Lucy een van die mensen zijn die in een lokaal ongein trappen, maar ze is tegelijk ook iemand die haar onschuld goed kan faken.
Innocence is in the eyes of the beholder;; Lucy heeft getrainde puppyogen, heeft op haar vader jarenlang kunnen trainen om te smeken als ze iets wilde of om juist onschuldig op te gaan in de achtergrond als hij een slechte bui had. Dat kan ze vooral goed, de observerende achtergrond spelen als ze even geen zin heeft in gedoe en dan opeens uit de schaduwen tevoorschijn treden en haar scherpe persoonlijkheid tentoon stellen. Ook heeft ze kennis van etiquette en manieren, al zal je dat niet altijd even goed merken.
Cheater;; Als je kan valsspelen zonder dat iemand het door heeft is dat gewoon een deel van het spel. Als je kan afkijken zonder dat de leraar het merkt, is dat gewoon een legitieme manier om je cijfer wat op te krikken (al doet ze het ook deels voor de kick). Wanneer de docent het echter wel merkt, dan neemt ze haar straf, tja, dat kan gebeuren, risico van het vak zogezegd.
The watcher who never listens;; Hoewel Lucy op sommige momenten een zeer goed observerend oog heeft, waarmee ze details gauw doorheeft, kan ze toch slecht luisteren als iets haar niet boeit. Dan gaat ze zich vervelen en manieren zoeken om weer wat leven in de brouwerij te brengen.
Easily satisfied;; Ondanks haar vaders rijkdom had Lucy het als kind niet geweldig, wat ertoe heeft geleid dat ze met weinig al genoegen neemt en een hekel heeft aan graaiers die alles voor zichzelf willen hebben. Natuurlijk heeft ook Lucy hebberige buien en waardeert ze materiele zaken, maar ze weigert het haar denken over te laten nemen.

Likes;; Setting things on fire, soft fabric, cold days, the sound of people sneezing. Writing.
Dislikes;; Sexy flirtatious  girls, people who call her dumb, people who call her a know-it-all, dancing, jibberjabber.

Extra;; Lucy houdt enorm van vuur (pyromaan) en heeft een tick waarbij ze constant haar brillenglazen schoon poetst als ze zenuwachtig of ongemakkelijk is.  Ze schrijft graag stukjes, zeker over schandalen of misstanden, die ze dan in de schoolkrant probeert te krijgen.
OUTSIDE
Hair;; Bruin-oranje-achtig. Qua kleur niet erg opvallend, maar wel mooi en glanzend haar (al pluist het wel als er storm aankomt) Een korte coupe, net tot op haar kaaklijn, die haar fris staat.
Eyes;; Goudbruine ogen die je achter brillenglazen nieuwsgierig aankijken. Als ze de bril afzet zie je dat haar linker oog een haast gouden vlek tegen haar pupil aan heeft zitten, terwijl om haar beiden ogen een donkerder bruin randje haar iris afbakent. Ze heeft redelijk lange wimpers, die mooi omhoog krullen.
Build;;  Redelijk vrouwelijk gebouwd, met een zandlopervorm, al is ze niet graatmager. Nee, Lucy is slank, maar met mooi zachte rondingen, waarmee ze zich niet echt raad weet. Het gracieuse lichaam van haar moeder heeft ze zeker geërfd. Verder is ze voor een meisje zeker niet klein, maar tegen sommige jongens kijkt ze (qua lengte) nog steeds op.
Clothes;; Lucy beseft zich dat ze er 'vrouwelijk' uitziet, tja wat wil je ook met zo'n moeder, al wil ze het niet helemaal accepteren. Dat is in haar kledingkeuze te zien. Een schattig schooluniform, netjes en zacht, met een groot vest of een fijne trui om in weg te kruipen, zeker in de winter. Sjaals en mutsen draagt ze soms, maar van mutsen gaat haar haar een beetje pluizen.
Extra;; Lucy draagt momenteel een bril met een rood montuur, om veraf beter te zien. Het is echter geen sterke bril, dus ze draagt hem niet constant. Ze heeft ook nog een reserve bril, die simpel zwart is.

GESCHIEDENIS
Lucy's moeder was, zoals je dat netjes noemt, een escort-lady. Een prachtige vrouw, met golvend lang haar en een prachtig lichaam. Maar naast mooi was deze dame ook nog eens slim en redelijk sluw. Ze raakte zwanger na een bezoekje aan een rijke belangrijke cliënt. De man, een handelaar en directeur van een groot Erd's bedrijf, werd onder druk gezet en zag maar één oplossing. De dame en haar pasgeboren dochtertje in huis nemen.

Zo groeide Lucy op, als bastaardkind van een rijkaard, wonend in een aanbouw van de villa. Haar vader Tobias had ondertussen een vrouw, Nathalie, en een zoon, Sammy. Sammy was een half jaar ouder dan Lucy, maar zwakker en kleiner. De eerste jaren van Lucy waren zorgeloos, ze kon overal spelen en ontdekken.
Toen ze zes jaar oud was kwam de leugen van Tobias uit: Hij had verteld dat hij Iris uit medelijden had opgevangen, met haar dochtertje. Dat hij zo ongeveer Lucy's oom was. Maar Nathalie kwam erachter dat de zaak wat anders zat, dat haar man namelijk vreemd was gegaan, zo'n 7 jaar geleden, en dat eigenlijk nog steeds deed. Een hoop drama volgde en ook Lucy ondervond daarvan gevolgen.

Naarmate ze ouder werd bleek dat ze de intelligentie van haar beide ouders overgenomen had, maar de uiterlijke schoonheid van haar moeder moest hebben. Nathalie begon steeds meer wrokkig te worden tegen deze ontluikende bloem van schoonheid en dat merkte Lucy in hatelijke opmerkingen of onredelijke behandelingen. Sammy was als een slappe, ongare pannenkoek, slim, maar klein en een beetje een mafketel. Haar kleine halfbroertje heeft ze vaak meegesleept op avonturen, wat haar niet altijd in dank werd afgenomen, zeker niet toen de kleine Sammy struikelde, viel en zijn pols brak.

Een volgende incident was wat vervelender, want waar gebroken botten helen, zijn diepe brandwonden een stuk hardnekkiger. Lucy demonstreerde hoe ze steen zo heet kon maken dat het vloeibaar werd toen de onhandige Sammy wederom een haast fatale val maakte. Door een stuk steen agressief in zijn richting te sturen kon Lucy hem van een zekere dood redden, maar niemand leek dat te waarderen.
Het werd langzaamaan duidelijk dat de tijd was gekomen om te gaan. Hier langer blijven zou enkel leiden tot meer drama en meer ruzie. Iris eiste een grote som geld en vertrok uit de aanbouw om in een kleiner appartementje te gaan wonen, terwijl Lucy 'voor haar ontwikkeling' naar Starshine werd gestuurd.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Lucy Dubois~♫

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Starshine Academy ::  ::  :: Earth Magicians-